Author Topic: καταδότες- ΠΑΟΚ 80-91 (πλέι οφ) Κυριακή 05/06/2011 ώρα 19:00 novasports3  (Read 2517 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ.......

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ..... ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ

Υ.Γ OΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ

Athinaios--4

• Guest
Έβλεπα προχτές τον Μπάνε στο Παλατάκι και έλεγα από μέσα μου " Α ρε Μπάνε και τώρα να μπεις με το παντελόνι κάτι παραπάνω θα κάνεις από κάτι άλλα παρτάλια".

Ας έχουν έστω την ψυχή του μόνο και κάτι θα γίνει. Δεν είναι καλύτερος ο αρούλης. Επειδή όμως το μπάσκετ δεν είναι μόνο κωλοφαρδία, αν δούμε τα παιχνίδια θα δούμε ότι ο αρούλης έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα απέναντι μας. Ειδικά μέσα στη ρακέτα. Εκεί δηλαδή που πονάμε εμείς. Έχουν 3 ψηλούς δυνατούς στα ριμπάουντ. Στην άμυνα τους τα καθαρίζουν και από την άλλη στη δική μας άμυνα τους δίνουμε τη δυνατ΄τητα να κάνουν παραπάνω επιθέσεις. Ορισμένες φορές έπαιζαν βόλευ κάτω από το καλάθι μας. Το μπάσκετ βεβαια  δεν είναι παιχνίδι που κερδίζει ο πιο ψηλός. Πρέπει σαν ομάδα να κάνεις κι εσύ τα μπλοκ-άουτ, να σπρώξεις του αντίπαλους να βγουν από τη ρακέτα κτλ.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο είναι οτι εμείς δεν απειλούμε μέσα στη ρακέτα. Ούτε ο σκοπιανός, ούτε ο Ντόζιερ έχουν κίνηση με την πλάτη. Και αυτοί είναι έξω από τα 3 μέτρα και παίζουν με πρόσωπο στο καλάθι. Αυτό διευκολύνει την άμυνα του αρούλη. Δεν ανοίγει η άμυνα τους κι έτσι μπορούν να προσαρμοστούν περισσότερο στον Μάρσαλ.
Αν προσθέσεις ότι έχει 5 παίκτες που δεν απειλούν (Γιαννακίδης, Αποστολίδης, Δέδας, Κρίστμας, Στίγκερς) τότε καταλαβαίνεις γιατί δεν κέρδισες.

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αντε ρε πουστη μου νοιωστε λιγο και γαμηστε τους καταδοτες!

kostas4

• Guest
εχουν κανει μια ομαδα απο παιχτες που δεν νιωθουν. τι να περιμενεις απο τον δεδα,τον αποστολιδη και τα παλτα κριστμας-μπουλιαν που κουβαλησαν. ομαδα χωρις σεντερ δεν εχω ξαναδει.

δεν πιστευω οτι μπορουν να κανουν το μπρεικ, ελπιζω να βγω λαθος.

ειναι πολυ περιεργο που η καε ενω ηξερε οτι ισως ειχαμε υποχρεωσεις εδωσε το παλατακι. και να κερδισουμε σημερα δεν θα εχουμε γηπεδο-εδρα για το επομενο ματς

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Δυσκολο δυστηχος το βλεπω.Σαν να το εχουν παρατησει.εδω δωσαν και το γηπεδο για αλλη χρηση φαντασου  >:(

zagorakis

• Guest
"Ντόπες" οπαδών στους παίκτες!

Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο "Παλατάκι" κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Αλεξάνδρειο και παρότρυνε τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να φύγουν με το διπλό από την έδρα του Άρη

Ψυχολογική ώθηση λίγη ώρα πριν τον τέταρτο μικρό τελικό κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή (5/6), έδωσαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ φίλαθλοι του "Δικεφάλου" που βρέθηκαν στο "Παλατάκι" κατά την αναχώρηση της ομάδας για την έδρα των "κίτρινων". Οι φίλοι του "Δικεφάλου" φώναζαν συνθήματα για νίκη επί της ομάδας του Λευτέρη Σούμποτιτς θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν στους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου ότι πιστεύουν στις δυνατότητές τους πως μπορούν να κάνουν το break και να ισοφαρίσουν την σειρά σε 2-2.

http://olapaok.gr/basket/a1/ntopes_opadwn_stoys_paiktes.1096913.html

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
μπορουμε να το δουμε απο ιντερνετ?
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline gagas

• Αλλαγή
ποσο ακομα θα πηδαει ενασ προπονητης ολοκληρο συλλογο.σε δυο λεπτα 11 ποντους μονο αυτος μπορουσε να φαει..

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στα γατάκια μας που δίνουν χαρά στα πουστροσκούληκα.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στα γατάκια μας που δίνουν χαρά στα πουστροσκούληκα.

Και μπράβο που στη συνέχεια τους γάμησαν το σπίτι  ;D ;D ;D

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος  ;D
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
χαχαχαχαχχα ρε τι αλλο θα δουμε ρεεεεεεεεεεε

zagorakis

• Guest
Ρε ψηλέ αφού άνοιξα τοπικ εγώ πως να χάσουμε ?

Ένα άνοιξε ο kwstas και μας γάμησε.  :D

Πήρα τρελό διπλό για μιλφ και μπιβ.

ΤΕΛΟΣ

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ.

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ....

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
οπα τιμωριμενοι δεν ειμαστε η κανω λαθος

Offline manowar_4

• Αποστολή
  • **
η τιμωρια μετραει απο του χρονου.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Τσοντα Εβραιοι καταδοτες.Ανελεητο ξεπατωμα στο 2ο ημιχρονο!!

Την Τεταρτη κολαστηριο το Παλατακι...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

kostas4

• Guest
ελατε τωρα...ελατε να σας δουμε