Author Topic: Εμφανίσεις του Π.Α.Ο.Κ  (Read 15742 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Εμφανίσεις του Π.Α.Ο.Κ
« Reply #60 on: August 22, 2012, 12:04:03 »
Vasilis Andreadis Παιδιά μόλις διάβασα στο paok24 τι γίνεται με την UMBRO και τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Λέγομαι Βασίλης Ανδρεάδης, είμαι γραφίστας και δουλεύω σε δημιουργικό γραφείο. Εγώ σχεδίασα τα προσχέδια για τις φανέλες 2012-2013. Μου ζητήθηκε από φίλο που εργάζεται μέσα στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ (και όχι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως γράφτηκε) και χωρίς καμία πληρωμή (είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και παλιό ενεργό μέλος του ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4). Τις σχεδίασα με πολύ μεράκι στον ελεύθερο χρόνο μου. Σίγουρα σε κάποιους να μην άρεσαν καθόλου, άλλοι να περίμεναν κάτι άλλο, αλλά αυτή ήταν η δική μου πρόταση σαν επαγγελματίας στο χώρο του design και της οπτικής επικοινωνίας. Αν θέλετε να δείτε τις φανέλες ξανά μπείτε εδώ http://www.designmag.gr/freelance-creative-paok/5231 (αυτό είναι το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα site στο χώρο της γραφιστικής, του design και της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα). Τόσο καιρό παρακολουθώ από μακριά τη κατάσταση με τις φανέλες και έχω κάποιες ερωτήσεις. Θα ήθελα να μου απαντήσει ο Γ. Κουβεντίδης ή και ο Σ. Κόλκας που είχε ασχοληθεί τότε με το θέμα.

Vasilis Andreadis ‎1η ερώτηση: Τι σχέση έχουν οι φανέλες που δείχνουν τα προσχέδια, με αυτές τελικά που έγιναν; 2η ερώτηση: Δεν έπρεπε να είμαι και εγώ παρόν σε κάποιο ραντεβού, συζήτηση η οτιδήποτε έχει σχέση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ; Για τυχόν αλλαγές, παρατηρήσεις ή κάτι άλλο δεν έπρεπε να ενημερωθώ; 3η ερώτηση: Τι σχέση έχει ο κ. Σαράτσης με το χώρο του design, του marketing κτλ; Ποιο είναι το επάγγελμά του ή η προϊστορία του ώστε να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη δουλειά; 4η ερώτηση; To τμήμα marketing του ΠΑΟΚ λειτουργεί; Αν λειτουργεί ποιες είναι οι επιδόσεις του όλα αυτά τα τελευταία χρόνια;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #61 on: August 22, 2012, 12:06:24 »
δε μας κάνει η Umbro γιατί τα "κονέ" τα έχουμε τώρα στην Adidas.
δε γαμείς μεροκάματο να βγαίνει.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #62 on: August 22, 2012, 12:16:29 »
http://www.designmag.gr/freelance-creative-paok/5231

H Freelance Creative ó÷åäéÜæåé ôç íÝá åìöÜíéóç ôïõ ÐÁÏÊ
12-04-2012

Áêïýìå óõ÷íÜ üôé “ç öáíÝëá åßíáé ðïëý âáñéÜ”. Áõôü éó÷ýåé ãéá ðïëëÝò ïìÜäåò, üìùò, ãéá êÜðïéåò áðü áõôÝò, ôï âÜñïò åßíáé ìåãáëýôåñï.
¼ôáí ìéëÜìå ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ìéá áðü ôéò äçìïöéëÝóôåñåò êáé éóôïñéêüôåñåò ïìÜäåò ôçò ÅëëÜäáò, ç óêÝøç ìáò ôñÝ÷åé óôá ìåãÜëá ïíüìáôá  ðïõ “Ý÷ïõí éäñþóåé” áõôÞ ôç öáíÝëá. Ðüóï óõ÷íÜ óêåðôüìáóôå üìùò åêåßíïõò ðïõ “Ý÷ïõí éäñþóåé” ãéá íá ôç ó÷åäéÜóïõí;
ÁöïñìÞ ãéá ôçí ðéï ðÜíù åéóáãùãÞ áðïôåëåß ç åßäçóç ôçò õðïãñáöÞò óõìöùíßáò ìåôáîý ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçò ãíùóôÞò åôáéñåßáò áèëçôéêþí åéäþí UMBRO, áíáöïñéêÜ ìå ôçí åìöÜíéóç ôçò èåóóáëïíéêéþôéêçò ïìÜäáò ãéá ôá åðüìåíá äýï ÷ñüíéá.
Ç ðñþôç öáíÝëá ôçò ïìÜäáò (ãéá üóïõò äå ãíùñßæïõí êáëÜ ôçí ðïäïóöáéñéêÞ ðñáêôéêÞ, êÜèå ïìÜäá äéáèÝôåé ðÜíù áðü ìßá ðáñáëëáãÞ ôçò öáíÝëáò ôçò, þóôå íá åíáëëÜóóåé óôéò ðåñéðôþóåéò ðïõ ç åìöÜíéóç ôçò áíôßðáëçò ïìÜäáò Ý÷åé ôá ßäéá ÷ñþìáôá ìå ôá äéêÜ ôçò) Ý÷åé Üìåóåò áíáöïñÝò óôç öáíÝëá ìå ôéò ÷ïíôñÝò Üóðñåò êáé ìáýñåò ñßãåò ðïõ öïñïýóáí ïé ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ ôï 1976, üôáí ç ïìÜäá êáôÝêôçóå ôï ðñùôÜèëçìá. Ç äåýôåñç êáé ç ôñßôç öáíÝëá ôçò ïìÜäáò åßíáé êïíôÜ óôéò êëáóóéêÝò åìöáíßóåéò, åíþ ç ôÝôáñôç öáíÝëá åßíáé ìïâ, êáé åìöáíßæåé ìßá êáéíïôïìßá óôïí ãéáêÜ (êáéíïôïìßá ðïõ Ý÷ïõí êáé ïé äýï åìöáíßóåéò ôùí ôåñìáôïöõëÜêùí).

ÌéëÞóáìå ìå ôï ó÷åäéáóôÞ Âáóßëç ÁíäñåÜäç (Freelance Creative), ï ïðïßïò åßíáé õðåýèõíïò ãéá ôï ó÷åäéáóìü ôçò íÝáò åìöÜíéóçò êáé ìÜèáìå (÷ùñßò íá ìáò ðñïêáëÝóåé êáìßá Ýêðëçîç) üôé åßíáé… âáììÝíïò ÐáïêôæÞò.
Ôïí ñùôÞóáìå ãéá ôéò éäéáéôåñüôçôåò ðïõ Ý÷åé Ýíá ðáñüìïéï project êáé ìáò áðÜíôçóå üôé áðáéôåß ãíþóç ãéá ôçí êÜèå ïìÜäá, ôçí éóôïñßá ôçò, áëëÜ êáé ôçí êáôáíüçóç ôçò ó÷åäéáóôéêÞò ôçò ãñáììÞ ôçò áèëçôéêÞò åôáéñßáò ìå ôçí ïðïßá óõíåñãÜæåôáé (óôçí ðåñßðôùóÞ ìáò ôçò UMBRO).
O ßäéïò ïìïëüãçóå üôé ìåãÜëï ñüëï Ýðáéîå ôï ãåãïíüò üôé åßíáé êáé ößëáèëïò ôçò ïìÜäáò.
Ìáò áðïêÜëõøå üôé ç ó÷åäßáóç ôçò ðñþôçò öáíÝëáò (áõôÞ ðïõ èá öïñÜåé êáé ðéï óõ÷íÜ ç ïìÜäá) åßíáé êáé ç ðéï äýóêïëç. «Èá ðñÝðåé íá ðñïóáñìüóåéò êÜðïéá óôÜíôáñ ðñÜãìáôá ðïõ Ý÷åé ç ïìÜäá óå âÜèïò ÷ñüíïõ ðÜíù óôç öáíÝëá, ìå ôç äéêÞ óïõ ó÷åäéáóôéêÞ éäÝá» ìáò åßðå, êáé óõíÝ÷éóå «Ðáñ’üëá áõôÜ õðÜñ÷åé ìåãÜëï ðåäßï ãéá íá ðñùôïôõðÞóåéò. Íá áíáöÝñù Ýíá âáóéêü ðáñÜäåéãìá üðùò ç ôõðïãñáößá»…

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #63 on: August 22, 2012, 12:21:14 »
Η ομάδα έχει παίξει 2 επίσημα ματς, μεθαύριο παίζει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, σε μια βδομάδα παίζει πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχει επίσημη φανέλα. Κατά τ άλλα ήρθαν οι τεχνοκράτες με τα λιβάνια και τα κεριά στα χέρια να διαγράψουν τις αστοχίες των προηγουμένων. Και τα καριολάκια τα δημοσιογραφάκια ευθεία επίθεση στη διοίκηση του μεσσία που μέχρι χθες την έγλυφαν μέχρι τελευταίου μορίου σιέλου.
Βέβαια είναι πασίγνωστη η τακτική, το όπου φυσάει ο άνεμος. Τα ίδια έκαναν όταν φυτεύτηκε ο Μπάτμαν, τα ίδια όταν φυτεύτηκε ο γουμέιν, τα ίδια και τώρα που φυτεύτηκε ο γραφικός ομογενής του κιργιστάν. Αύριο μεθαύριο ποιός ξέρει, με τους παρόντες φυτευτούς να τα χουμε καλά και αύριο μεθαύριο αν δεν μας βολεύει, βλέπουμε. Τα πρόβατα τα πουστομάνια να ναι καλά να αναρριχώνται.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #64 on: August 22, 2012, 12:42:58 »
Ο ανθρωπος εχει να αγχωνεται για τις νεες προμηθειες στα κρεατα και τα κοτοπουλα, που να βρει χρονο για την φανελα. Δλδ επειδη ειναι ειναι στο ΔΣ καποιας ΠΑΕ πρεπει να αφησει την ταβερνα του και να ασχολειται με την φανελα του ΠΑΟΚ;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #65 on: August 22, 2012, 13:37:38 »
Εγώ διάβασα πάντως ότι η umbro έστελνε της φανέλες χωρίς να είναι τα σήματα επάνω της ομάδα ούτε τα νούμερα και τα ονόματα των παικτών.Γιαυτό λέει η παε είχε κάνει συμφωνια με άλλη εταιρία για να τα τυπώνει. Και διαμαρτυρήθηκε λέει αυτός που έκανε την συμφωνία ότι τον κατηγορούν άδικα και αν έχει κάποιος αποδείξεις να βγεί επώνυμα να τον καταγγείλει. Απέδειξέ μας εσύ ρε μάγκα που έκανες την συμφωνία ότι δεν είσα απατεώνας που έκανες συμφωνία να προμηθεύται η ομάδα φανέλες χωρίς το σήμα της λες και παίρνει μπλουζάκια από την κυρά σούλα την φασονατζού και να βάζουμε τα νούμερα από πίσω με τα ονόματα όπως παλιά εμάς που αγοράζαμε τα νούμερα από το μπλεικ το περιοδικό και βάζαμε την μάνα μας να τα σιδερώσει πίσω στο φανελάκι. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ή μήπως δεν υπάρχει λαμογιά σε όλο αυτό το αλισβερίσι, γιαυτο διαβασα ότι δεν την υπέγραφε και ο βρύζας παρόλο που τάχα μου τα είχαν βρει από τον μάη. Και όλο αυτό έγινε παρόλο που προσλήφθηκε εμπορικός διευθυντής με προϋπηρεσία στην ADIDAS. Μάθανε ότι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι σουβλατζήδες και λοιπές νηστικές δυνάμεις να φάνε από το κουφάρι του ΠΑΟΚ. Ε ρε γαμήσι που σας χρειάζεται, αλλά ποιος θα σας γαμήσει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #66 on: August 22, 2012, 19:48:42 »
ο συλλογος με τετοια παε ρεζιλευεται ακομα μια φορα.εδω καταφερες να χασεις οτι ποιοτικοτερο ειχες αγωνιστικα,φορολογικη ενημεροτητα δεν εχεις(καποιος σε βαζει μεσα δλδ εδω και κανα 6μηνο οπως κι ο ιδιος δηλωσε εμμεσως παροτι τα μετρητα που εχουν μπει στο ταμειο ειναι παρα πολλα αυτο το 6μηνο),αδεια να παιξεις σουπερ λιγκα δεν πηρες,φανελες δεν εχεις...αλλα εφερες επενδυτη(ο επενδυτης με το ενα σακακι που πηγε να παρει την καλαμαρια και δεν του κατσε οπως λεει ο τρελος αλλα ποιος τον ακουει μωρε αυτον τωρα)...αρα εισαι η καλυτερη διοικηση που χει περασει ποτε τα τελευταια 123 χρονια...ρε δεν γαμιομαστε λεω γω να κανουμε καριερα

βεβαια υπαρχει και το αλλο.τα λεφτα θα ειχαν φαγωθει σιγουρα αν ηταν ο ζαγορακης διοικηση και τιποτα δεν θα βγαινε και παραεξω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #67 on: August 23, 2012, 09:57:11 »
Πάντως πολύ βρώμα η δουλειά με την UMBRO. Τζάμπα η χαρά που πήραμε όταν έγινε η ανακοίνωση. Εμένα ο νους μου πάει στο κακό. Πολύ βρώμα η δουλειά.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #68 on: August 23, 2012, 11:31:02 »
για γελια αυτα που διαβαζουμε, που να μην ειχες παρει και διευθυντη ρε βρυζα..

adidas εχθες και δεν με νοιαζει και ποιος δουλευε που... η καλυτερη εταιρεια παγκοσμιως

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #69 on: August 23, 2012, 11:44:21 »
http://www.baladoros.com/pasadoros-nea.php?news=18729

Ç óôÞëç Ýãñáøå ÷èåò, üôé ï Ìáõñïöñýäçò óôáìÜôçóå ôçí õðïãñáöÞ ôçò óõìöùíßáò, êáé êáëÜ Ýêáíå ï Üíèñùðïò áöïý ï ÐÁÏÊ ðÝñõóé ðÞñå áðü ôçí Ðïýìá 1,5 åêáôïììýñéï åõñþ óå ñïý÷á êáé ÷ñÞìá, åíþ öÝôïò, üëùò äéá … ìáãåßáò, áðü ôçí Ïýìðñï óõìöùíÞèçêå íá ðÜñåé ìüëéò… 250 ÷éëéÜñéêá êé áõôÜ óå éìáôéóìü!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #70 on: August 23, 2012, 17:32:22 »
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει υποβληθεί μήνυση στον συγκεκριμένο άνθρωπο που έκανε αυτήν την συμφωνία και δεν έχει εκδιωχθεί κακήν κακώς από την ομάδα. Δηλαδή πέρσι 1,5 εκατομμύρια και φέτος 250 χιλιάρικα??? Δηλαδή είναι δυνατόν να είμαστε τόσο μπούφοι και να θέλουμε να πιστεύουμε ότι λόγω βλακείας, ή αγνοιας ή ασχετοσύνης έκαναν αυτήν την συμφωνία?? Μήπως το υπόλοιπο 1.25 εκατομμύριο θα πήγαινε σε κάποιες τσέπες?? Ίσως δια του τρία?? αυτός που έκανε την συμφωνία απο΄τον ΠΑΟΚ, ο αντιπροσωπος της εταιρίας στην ελλάδα και τα ρέστα στην umbro βάλε μέσα και το κάτιτις για τους αβανταδόρους που κελάηδαγαν οτι θα πουλαγε ο ΠΑΟΚ μπλούζζες με 49 ευρώ?? Γιατί θα πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτοί που έκαναν την συμφωνία είναι κλέφτες και να μην μας αποδείξουν αυτοί ότι δεν έιναι?? Σαν να λέμε δηλαδή ότι εγώ νοίκιαζα το σπίτι που είχα προίκα από τον πατέρα μου πέρσι 300 ευρώ, άλλαξα νοικάρη και τον έβαλα μέσα να μείνει με 50 ευρώ ενοίκιο. Υπάρχει τόσο άσχετος, ανίδεος, μπούφος, γκαζμάς να κάνει τέτοια μαλακία?? Πως μπορεί να υπάρχει δηλαδή παράγοντας που συμφώνησε η ομαδα του να πάρει 6 φορές λιγότερα λεφτά από αυτά που έπαιρνε και να το λέμε αυτό βλακεία και όχι λαμογιά??  πολύ θα ήθελα να μάθω αν υπήρχε και ρήτρα σε περίπτωση αθέτησης της συμφωνίας, αν υπήρχε ας πούμε κανένα ποσό 5 εκατομμύρια τότε μιλάμε για κακοποιούς και όχι για παράγοντες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Jax

• Guest
« Reply #71 on: August 23, 2012, 17:50:16 »
φημες οτι ο περιπτερας στο τριγωνο πολιχνης θα εκλεινε καλυτερη συμφωνια απο τον ταβερνιαρη ελεγχονται ως κακοπροαιρετες!
για σημερα ακουσα θα φοράμε μινερβα φανελακια με κοκκινα νουμερα (σταμπες) που αμα σιδερωθουν καλα δεν θα φευγουν με τπτ και στικερς συνδεσμων με το εμβλημα της ομαδας.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: August 23, 2012, 17:55:04 »
Ποσο καλά τα λες ρε Τάσο αλλα ποιος σε ακούει;
Ο ΠΑΟΚ μας, μια μικρογραφία του μπουρδέλου που λέγεται Γιουνανιστάν....
Ένα λαμόγιο δε θα φάει ποτε το κεφάλι του, έστω για παραδειγματισμό;

GeorgT

• Guest
« Reply #73 on: August 23, 2012, 18:12:22 »
Στη παε πάντως εχει 1 μήνα που βρήκανε ποιος φταίει, γιατί νομίζεται έδιωξαν το γιασερ!!  :tikitaka: :tikitaka: Οργάνωση οχι μαλακίες!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: August 23, 2012, 18:15:27 »
Δεν είναι άσχημη η ιδέα του Jax, ας φέρει ένας σύνδεσμος 18 μπλουζάκια ας βάλουν τους αριθμούς και ας παίξουν με αυτά. Σορτσάκια και κάλτσες ο καθένας δικές του, μαύρα κατά προτίμηση...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #75 on: August 23, 2012, 19:10:31 »
για σημερα ακουσα θα φοράμε μινερβα φανελακια με κοκκινα νουμερα (σταμπες) που αμα σιδερωθουν καλα δεν θα φευγουν με τπτ και στικερς συνδεσμων με το εμβλημα της ομαδας.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #76 on: August 24, 2012, 02:01:59 »
Σαν χθες το θυμαμαι. Ειχε μεγαλο σιδεροτυπο σημα αλλα και μικροτερο, σωστα PRAKTORINE? Στα τρια πλυσιματα βεβαια ειχε εξαφανιστει. Δακρυσα...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #77 on: August 27, 2012, 12:24:53 »

κατι αλλαξε?

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #78 on: August 27, 2012, 12:32:06 »
4-10-99;;;;;