Author Topic: ΠΑΟΚ- χανούμι 2-1 (4η αγων. Play off ) Τετάρτη 18/05/2011 ώρα 19:30 novasports1  (Read 3971 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DaronG4

• Αποστολή
  • **
Χαλκια μπινε βγες εξω γαμω!
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
1-1...Τουλάχιστον ισοφαρίσαμε νωρίς...Άντε πάμε ρε ομάδα!!!
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Και ενας κλασικος ΜΑΛΑΚΑΣ (και δεν θελω να ακουσω για παιδια που αγαπανε την ομαδα κλπ.) ριχνει πυρσο και διακοπτει τον αγωνα την ωρα που η ομαδα εχει ισοφαρισει και πρεπει να προσπαθησει να εκμεταλλευτει την ατμοσφαιρα. Δυστυχως η βλακεια ειναι αθεραπευτη.

Παντως τα πραγματα ειναι δυσκολα. Εχουν την ατομικη ποιοτητα (οπως και περσι) αλλα εμεις ΔΕΝ εχουμε την οργανωση και λειτουργια που ειχαμε περσι... (οπως τα εχουν ηδη πει ολοι εδω και καιρο)

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Αντε ρε πουστη μου. Αντε! Μια φορα κι εμεις γαμω την τυχη μου

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
2-1...

Τώρα με τη φόρα που έχουμε αν μπει αλλό ένα στο ημίχρονο θα ήταν το ιδανικό.
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

jmjyiannis

• Guest
γιατι τοσο μαλακες? γιατι Θεε μου τοσο μαλάκες?

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ 1-2 ΠΥΡΣΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.
ΕΞΩ ΡΕ ΟΡΝΙΑ !!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΟΥ ΑΡΚΟΥΝΤΕ ΣΤΟ 2-1 ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 5-1

ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 65

ΓΑΜΩ

jmjyiannis

• Guest
ελεος ΕΛΕΟΣ!!!

Καληνύχτα Παύλο με τη μαλακεία που έκανες.
Με το ζόρι 2-1 με ομάδα που έπαιζε 25 λεπτα με 10. εκατσες να παρεις το ματσακι αντι να τους βαλεις στα δίχτυα. και έκανες την κουλα να μοιαζει Βιγιαρεαλ.

τουλαχιστον τώρα είμαστε πρώτοι. και παλι θα μιλήσει το καταραμενο ΟΑΚΑ

Offline bane

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ρε μαγκες.οκ η ομαδα δε δειχνει συνοχη.με βρισιες δεν αλλαζει κατι.  να βγουμε πρωτοι.να παμε προκριματικα να ερθει επιτελους ενας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ και οχι γιδοβοσκος και να ξεκινησουμε ενα σχεδιασμο σοβαρο..

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Η ομάδα είναι χάλια. Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε και να μην συγχαιρουμε τετοιες νίκες ητοπαθείς. Αυτός δεν είναι ΠΑΟΚ. Το μάτσ επρεπε  το λιγότερο να ειναι 3-1 και μας έβγαλαν την ψυχή.
Μια ομάδα χωρίς ψυχολογία. Ενα κέντρο που δεν μπορουσε ειδικά στο δευτερο ημίχρονο να αλλάξει δυο μπαλιές ή να κρατήσει τουλάχιστον την μπάλα.
Δηλαδή και ο πιο αδαείς περί ποδοσφαίρου βλέπουν οτι η ομάδα ειναι απείθαρχη, χωρίς συγκεκριμένο προσανατολισμό, και με πολύ κακή ψυχολογία. Αποδειξη όλο αυτων η αδικαιολόγητη κάρτα του Γκαρσία. Διχως λογο, χωρίς καμία αιτία. Μη ξεχνάμε οτι εχουμε ΟΑΚΑ και βολο. Δυο ακόμη μάτσ... το γρηγορότερ να φύγει Χάβος και πολλοί άλλοι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ναι αλλα πως θα βγουμε πρωτοι που θελουμε 2 νικες? με τετοιο χαλι...καλα οταν ειδα τα γελακια του χαλκια με το δελλα στο στριψιμο του νομισματος, ειχα ηδη καταλαβει τι θα επακολουθουσε...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ε κοιτα.με βολο λογικα δε θα εχουμε προβλημα γιατι και ο βολος δε θελει το χανουμι πρωτο. οποτε θα χτυπησει το ματς ο βολος με το χανουμι την κυριακη. δηλαδη εμεις στη χειροτερη θα ειμαστε στους 12 βαθμους. να παιξει συμφωνια βαζελου αεκ?για ποιο λογο?δε συμφερει κανεναν και κυριως το βαζελο.οποτε θα σφαχτουν.

baron

• Guest
ρε μαγκες.οκ η ομαδα δε δειχνει συνοχη.με βρισιες δεν αλλαζει κατι.  να βγουμε πρωτοι.να παμε προκριματικα να ερθει επιτελους ενας ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ και οχι γιδοβοσκος και να ξεκινησουμε ενα σχεδιασμο σοβαρο..

με αυτήν την σειρά?

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
XXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

ε προπονητης δε γινεται να αλλαξει τωρα. την κυριακη εχουμε ματς. σε μια βδομαδα τελειωνει η σαιζον ελπιζω να εχουν κανει συζητησεις με ευρωπαιο προπονητη και ελπιζω απο το να φαιρνουν κατι ετο και μετο να προωθησουν και κανα πιτσιρικι απο τις ακαδημιες που πετανε.
« Last Edit: May 19, 2011, 11:11:46 by Capricorn »

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
το πιο πιθανό σενάριο-οχι σιγουρο με τέτοια χάλια- είναι να τερματίσουμε πρωτη γιατί τον βολο δεν τον συμφέρει να βγει η αεκ πρώτη λογο οτι τότε δεν βγαίνει αυτος ευρώπη και την θεση του παίρνει ο ατρόμητος ως φιναλίστ.
Μα πραγματικά το ζητημα δεν ειναι αυτό. Η ομάδα δεν ειναι ομάδα, και το κυριώτερο δεν ειναι αυτός ο ΠΑΟΚ. Αυτο έχει σημασία.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Δεν λεμε καλα που καναμε και την ανατροπη...Με τετοια ψυχολογια που ειχαν αποκτησει απεναντι σ'αυτη την μπουρδελομαδα ειπα οτι θα γινει η κηδεια παλι...Κλασσικος ΠΑΟΚ που ενω μπορει να καθαρισει ανετα ενα ματς, δεν εχει το καθαρο μυαλο και δεν εχει την απετουμενη αυτοπεποιθηση και αρκειται απλα στη νικη και στο να διατηρησει το σκορ...Το κανει εδω και ενα χρονο, με τη χανουμω δεν θα το εκανε...? Ενταξει η χανουμω δεν υπηρχε μετα και την αποβολη και απλα της δωσανε κατοχη αλλα και παλι επρεπε να την βαλεις μεσα στα διχτυα...

Τεσπα αν και ολοι μας θα θελαμε μεγαλυτερο σκορ απεναντι στη συχαμενη κουλα το θεμα ειναι η νικη...Εκαναν το αυτονοητο...

Γκαρσια για ποιο λογο ρε αγορι μου το εκανες αυτο? Για ποιο λογο κρεμας την ομαδα στο επομενο με τον βαζελο γαμωτο? Η πιο ηλιθια καρτα χωρις λογο και αιτια...Και ησουν και καλος σημερα και με ωραιο γκολακι...

υγ. Το απιστευτο και αστειο της ημερας: Τα χανουμια εχουν λυσσαξει οτι τους εσφαξε η διαιτισια...!!  :'( Μας αποκαλουν γαυρους του βορρα και ευνοημενους...Του Λινο το πεναλντυ δεν τον δινει, ανυπαρκτο οφσαιντ εκει στην ευκαιρια του κοντου και μιλανε τα λαχανα για διαιητησια...Μιλαμε για την απολυτη λοβοτομηση...Τους ετσουξε απιστευτα η πουτσα...Ελεινα ονειροπαρμενα μαλακηστηρια...ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΜΙΟΛΙΑ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline bane

• Αλλαγή
αν δειτε τα σεναρια παιζει αν κανεις ηττα με βολο με 2 γκολ διαφορα να μεινεις εκτος ευρωπης τελειως

κατα τα αλλα μακαρι να δω αριας βιτολο .το γουσταρω με βαζελο 2 γρηγορους
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
αν δειτε τα σεναρια παιζει αν κανεις ηττα με βολο με 2 γκολ διαφορα να μεινεις εκτος ευρωπης τελειως

κατα τα αλλα μακαρι να δω αριας βιτολο .το γουσταρω με βαζελο 2 γρηγορους

Μπορεί λές να καλύψει το κενό ο Αρίας του Γκαρσία. Για μενα εινα καλός παίχτης που δεν μπορω να κάταλάβω γιατι δεν παιζει. Τι λες ?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η ομάδα θέλει προπονητή και σημαντική μεταγραφική ενίσχυση.
Δε μπορείς να πας για μεγάλα πράγαμα με κατι Ετο και Μαλεζάδες. Για το ματς τι να πούμε; Μια από τα ίδια όπως όλη τη φετινή χρονιά. Η νίκη μετράει, στα 2 τελευταία ματς δε μπορεί να αλλάξει απολύτως τίποτα

Και καλά μυαλά στους αστείους που πέταγαν μπουκάλια και πυρσούς όταν η ομάδα πήρε τα πάνω της. Αν βέβαια υπάρχει μυαλό στην κεφάλα τους... που δε το νομίζω
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...