Author Topic: Ελληνικό πρωτάθλημα...(το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ όλου του ΚΟΣΜΟΥ)  (Read 17054 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ÁðïöÜóåéò ÅðéôñïðÞò ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ÏìÜäùí

H ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ÏìÜäùí êáôÜ ôçí ôåëåõôáßá ôçò óõíåäñßáóç Ýëáâå ôéò ðáñáêÜôù áðïöÜóåéò:

ÐÁÅ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (áñ. áðüöáóçò 1/30-05-2012)
Ç ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ, äÝ÷åôáé ôõðéêÜ êáé áðïññßðôåé êáô’ ïõóßá ôçí Ýöåóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ Ã.Ó.Ó. êáôÜ ôçò 3/2012 áðïöÜóåùò ôïõ ÐñùôïâÜèìéïõ ÏñãÜíïõ Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ.
Êñßèçêå, áðïöáóßóôçêå êáé äçìïóéåýôçêå óå Ýêôáêôç óõíåäñßáóç êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí, óôá ãñáöåßá ôïõ ÔÁÐ ôçò ÅÐÏ, óôçí ÁèÞíá óôéò 30/05/2012.

ÐÁÅ ÊÅÑÊÕÑÁ (áñ. áðüöáóçò 2 /30-05-2012
Ç ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ, äÝ÷åôáé ôõðéêÜ êáé áðïññßðôåé êáô’ ïõóßá ôçí Ýöåóç ôçò ÐÁÅ Á.Ï. ÊÅÑÊÕÑÁ êáôÜ ôçò 2/2012 áðïöÜóåùò ôïõ ÐñùôïâÜèìéïõ ÏñãÜíïõ Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ.
Êñßèçêå, áðïöáóßóôçêå êáé äçìïóéåýôçêå óå Ýêôáêôç óõíåäñßáóç êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí, óôá ãñáöåßá ôïõ ÔÁÐ ôçò ÅÐÏ, óôçí ÁèÞíá óôéò 30/05/2012.

ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ (áñ. áðüöáóçò 3/31-05-2012)
Ç ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ, äÝ÷åôáé ôõðéêÜ êáé êáôÜ ðëåéïøçößá, êáô’ ïõóßá ôçí Ýöåóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ Á.Ï.
Åîáöáíßæåé ôçí åêêáëïýìåíç 7/22-5-2012 áðüöáóç ôïõ ÐñùôïâÜèìéïõ ÏñãÜíïõ Áäåéïäüôçóçò ÏìÜäùí.
Äéáôçñåß ôçí õðüèåóç êáé äéêÜæåé åðß ôçò áéôÞóåùò.
ÄÝ÷åôáé êáô’ ïõóßá êáôÜ ðëåéïøçößá ôçí áßôçóç.
×ïñçãåß óôçí áéôïýóá ÐÁÅ ôçí ðñïâëåðüìåíç Üäåéá óõììåôï÷Þò óôéò åõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò êáé åã÷þñéåò äéïñãáíþóåéò ôçò ðåñéüäïõ 2012-2013.
ÅðéâÜëëåé óå âÜñïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ Á.Ï. ãéá ðáñÜâáóç êáôáëçêôéêÞò ðñïèåóìßáò ÷ñçìáôéêÞ ðïéíÞ ýøïõò ðÝíôå ÷éëéÜäùí (5.000) åõñþ.
ÌåéïøÞöéóå ç Ðñüåäñïò ôçò ÅðéôñïðÞò ÁèçíÜ Öëßíäñç, ç ïðïßá Ý÷åé ôç ãíþìç üôé ç Ýöåóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ Á.Ï. êáé áêïëïýèùò ç áßôçóÞ ôçò èá Ýðñåðå íá áðïññéöèïýí êáô’ ïõóßáí.
Êñßèçêå, áðïöáóßóôçêå êáé äçìïóéåýôçêå óå Ýêôáêôç óõíåäñßáóç êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí, óôá ãñáöåßá ôïõ ÔÁÐ ôçò ÅÐÏ, óôçí ÁèÞíá óôéò 31/05/2012.

ÐÁÅ ÁÅÊ (áñ. áðüöáóçò 4/30-05-2012)
Ç ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ, äÝ÷åôáé ôõðéêÜ êáé áðïññßðôåé êáô’ ïõóßá ôçí Ýöåóç ôçò ÐÁÅ ÁÅÊ êáôÜ ôçò åêêáëïýìåíçò 5/22-5-2012 áðüöáóçò ôïõ ÐñùôïâÜèìéïõ ÏñãÜíïõ Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ.
Êñßèçêå, áðïöáóßóôçêå êáé äçìïóéåýôçêå óå Ýêôáêôç óõíåäñßáóç êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí óôá ãñáöåßá ôïõ ÔÁÐ ôçò ÅÐÏ, óôçí ÁèÞíá óôéò 30/05/2012.

ÐÁÅ ÁÑÇÓ (áñ. áðüöáóçò 5/30-05-2012)
Ç ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ, äÝ÷åôáé ôõðéêÜ êáé áðïññßðôåé êáô’ ïõóßá ôçí Ýöåóç ôçò ÐÁÅ ÁÑÇÓ ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ, êáôÜ ôçò åêêáëïýìåíçò
9/22-5-2012 áðüöáóçò ôïõ Ðñùôïâáèìßïõ ÏñãÜíïõ Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ.
Êñßèçêå, áðïöáóßóôçêå êáé äçìïóéåýôçêå óå Ýêôáêôç óõíåäñßáóç, êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí óôá ãñáöåßá ôïõ ÔÁÐ ôçò ÅÐÏ, óôçí ÁèÞíá óôéò 31/05/2012.

ÐÁÅ ÏÖÇ (áñ. áðüöáóçò 6/30-05-2012)
Ç ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ, äÝ÷åôáé ôõðéêÜ êáé áðïññßðôåé êáô’ ïõóßá ôçí Ýöåóç ôçò ÐÁÅ ÏÖÇ, êáôÜ ôçò åêêáëïýìåíçò
13/22-5-2012 áðüöáóçò ôïõ Ðñùôïâáèìßïõ ÏñãÜíïõ Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ.
Êñßèçêå, áðïöáóßóôçêå êáé äçìïóéåýôçêå óå Ýêôáêôç óõíåäñßáóç, êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí óôá ãñáöåßá ôïõ ÔÁÐ ôçò ÅÐÏ, óôçí ÁèÞíá óôéò 30/05/2012.

ÐÁÅ ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (áñ. áðüöáóçò 7/30-05-2012)
Ç ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ, äÝ÷åôáé ôõðéêÜ êáé ïõóéáóôéêÜ ôçí Ýöåóç.
Åîáöáíßæåé ôçí åêêáëïýìåíç 15/22-5-2012 áðüöáóç ôïõ Ðñùôïâáèìßïõ ÏñãÜíïõ Áäåéïäüôçóçò ôçò ÅÐÏ.
Êñßíïíôáò ðåñáéôÝñù åðß ôçò áéôÞóåùò áäåéïäüôçóçò ôçò ÐÁÅ ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ áðïññßðôåé áõôÞí.
Êñßèçêå, áðïöáóßóôçêå êáé äçìïóéåýôçêå óå Ýêôáêôç óõíåäñßáóç, êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí óôá ãñáöåßá ôïõ ÔÁÐ ôçò ÅÐÏ, óôçí ÁèÞíá óôéò 30/05/2012.

http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=42696&NewsType=21
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Τωρα μας δουλευουν ή αρχισε ξαφνικα να λειτουργει κατι στο Ελλαντα???????

Ημαρτον δλδ δεν μπορει κατι θα παιχτει απο αυριο. Τα εχουμε ξαναδει αυτα με υποθεσεις στημενων αγωνων κτλ  που γιναν μουχτι στο τελος.

Ειδωμεν...

ΥΓ: Φυσικα αντιλαμβανομαστε πλεον ολοι και την αγωνιστικη μας ξεφτιλα με το να παιξει πλειοφ europa league o ατρομητακος και οχι εμεις...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline james4

• Αποστολή
  • **
στην ουσια το αεκ μενει εκτος ευρωπης και την θεση παιρνει η τριπολη
εμεις παιζουμε 2 αυγουστου ευρωπη
τα οιπολοιπα μεταγραφες κτλ δεν θα ισχυσουν

παντως θα πεσει πολυ γελιο με τουσ παπαναστασιακους χρονια ολοκληρα ονειρευονταν να ειναι ο ΠΑΟΚ στην θεση τουσ σημερα
ειχε γινει στοχος ολοκληρης ζωης για αυτους στα τσακιδια σκουληκια και περαστικα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΟ ΟΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν κατάλαβα γιατί να μην ισχύσει η απαγορευση μεταγραφών??? Εμείς γιατί ξεπατώσαμε όλη την ομάδα και μείναμε με μπαλάφες και σάκηδες??? Κανονικά θα ισχύσουν τα πάντα αδερφέ, δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί οι ομάδες που αδειοδοτήθηκαν κανονικά, όπως η λιβαδειά η ξάνθη η τρίπολη θα έχουν την ευκαρια να βγουνε στην ευρώπη γιατί να βάλουν αεκ και ρούλη στο κόλπο?? Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

GeorgT

• Guest
Ολυμπιακός
Φετινά συμβόλαια: 18.000.000 ευρώ

Περσινά συμβόλαια: 23.000.000 ευρώ

-21,7%

Υψηλότερο συμβόλαιο φέτος: Μασάντο 1.500.000 ευρώ

Υψηλότερο συμβόλαιο πέρσι: Μέλμπεργκ 1.500.000 ευρώ

Έδωσε φέτος για μεταγραφές: 4.000.000 ευρώ

Έδωσε πέρσι για μεταγραφές: 6.000.000 ευρώ

Παναθηναϊκός
Φετινά συμβόλαια: 8.815.000 ευρώ

Περσινά συμβόλαια: 12.575.000 ευρώ

-30%

Υψηλότερο συμβόλαιο φέτος: Λέτο 920.000 ευρώ

Υψηλότερο συμβόλαιο πέρσι: Μπουμσόνγκ 1.050.000 ευρώ

Έδωσε φέτος για μεταγραφές: 300.000 ευρώ

Έδωσε πέρσι για μεταγραφές: 500.000 ευρώ

ΑΕΚ
Φετινά συμβόλαια: 4.500.000 ευρώ

Περσινά συμβόλαια: 12.000.000 ευρώ

-65%

Υψηλότερο συμβόλαιο φέτος: Γκερέιρο 450.000 ευρώ

Υψηλότερο συμβόλαιο πέρσι: Γκούντγιονσεν 600.000 ευρώ

Έδωσε φέτος για μεταγραφές: 380.000 ευρώ

Έδωσε πέρσι για μεταγραφές: 260.000 ευρώ

ΠΑΟΚ
Φετινά συμβόλαια: 4.000.000 ευρώ

Περσινά συμβόλαια: 8000.000 ευρώ

-50%

Υψηλότερο συμβόλαιο φέτος: Σαλπιγγίδης 800.000 ευρώ

Υψηλότερο συμβόλαιο πέρσι: Σαλπιγγίδης 800.000 ευρώ
:o

Έδωσε φέτος για μεταγραφές: -

Έδωσε πέρσι για μεταγραφές: 400.000 ευρώ

Άρης
Φετινά συμβόλαια: 1.300.000 ευρώ

Περσινά συμβόλαια: 6.000.000 ευρώ

-78,4%

Υψηλότερο συμβόλαιο φέτος: Παπαστεργιανός 180.000 ευρώ

Υψηλότερο συμβόλαιο πέρσι: Καστίγιο 550.000 ευρώ

Έδωσε φέτος για μεταγραφές: -

Έδωσε πέρσι για μεταγραφές:-

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/ta_mpatzet_twn_omadwn_ths_superleague.1915927.html

CLUB LARISA

• Guest

Offline petran4

• Αλλαγή
O Σαρρρής σάρωσε τον Γκαγκάτση για την ΕΠΟ με 37-20 !!!

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα αναλυτικά αποτελέσματα της αρχαιρεσιακής γενικής συνέλευσης των Ενώσεων μελών της, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 6/10/2012.

Επί 57 ΕΠΣ που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν 57. Για την εκλογή προέδρου βρέθηκαν 57 ψηφοδέλτια, όλα έγκυρα. Για την εκλογή τακτικών μέλων Δ.Σ., αναπληρωματικών μελών Δ.Σ., τακτικών μελών εξελεγκτικής επιτροπής και αναπληρωματικών μελών εξελεγκτικής επιτροπής βρέθηκαν 57 ψηφοδέλτια, εκ των οποίων 55 ήταν έγκυρα και 2 άκυρα.

http://www.baladoros.com/nea.php?news=19108

Υ.Γ Μια απ τα ιδια.Σας ευχομαι τα χειροτερα.ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ :daxtylo:

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline GORDON

• Κερκίδα
  • *
Με Σαρρή και Μώραλη στις θέσεις - κλειδιά (πρόεδροι ΕΠΟ και Super League) αντίστοιχα, η διαχρονική "παράγκα" ετοιμάζεται για νέες ημέρες "δόξας", παρόμοιες με αυτές που ακολούθησαν τις διαβόητες "εκλογές της Αλεξανδρούπολης". Και η πλάκα είναι ότι στην Ελλάδα του 2012, που κάθε λογής "θεσμοί" αποδεικνύονται διεφθαρμένοι και - θεωρητικά πάντα - υπάρχει η θέληση για εξυγίανσή τους, το μόνο για το οποίο δεν μιλά κανείς είναι η διαφθορά στο χώρο του ποδοσφαίρου... προσωπικά, μετά από δεκαετίες ολόκληρες που παρακολουθώ (έχω νιώσει στο πετσί μου, είναι μάλλον πιο ρεαλιστική έκφραση) τη διαρκή διαιώνιση αυτού του "συστήματος" (μόνο πρόσωπα και φανέλες αλλάζει ευκαιριακά, οι μέθοδοι και οι πρακτικές παραμένουν απελπιστικά ίδιες), έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο...

Πόσες φορές έχουν βγει αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα για στημένες διαιτησίες, στημένα ματς, στημένα πρωταθλήματα; τι έχει γίνει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις; Όλοι οι "υπεύθυνοι" κρύβονται πίσω από το λεγόμενο "αυτοδιοίκητο" του ποδοσφαίρου, που έχει καταντήσει ανέκδοτο... Θα έλεγα ότι μια λύση θα ήταν ακριβώς η κατάργηση του αυτοδιοίκητου, αν δεν ήμουν σίγουρος ότι σε μια τέτοια περίπτωση (όπου δηλαδή οι ποδοσφαιρικοί "θεσμοί" θα ξαναπεράσουν όπως παλιά στα χέρια της Πολιτείας), τα πράγματα κατά πάσα πιθανότητα θα γίνονταν ... χειρότερα (αν είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο)...

Το ερώτημα είναι: "εμείς τι κάνουμε; εμείς τι στάση να κρατήσουμε;". Προσωπική άποψη: αυτό που πρέπει να επιδιώκει ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το ίδιο με αυτό που πρέπει να επιδιώκει κάθε κάτοικος αυτής της χώρας που έχει βαρεθεί να βλέπει το εγχώριο σύστημα να μην τον αφήνει να πετύχει αυτά που πραγματικά μπορεί και δικαιούται: Εξωστρέφεια.

Την αξία που έχει η ομάδα (πρώτα απ'όλα σαν ιστορία, σαν λαός αλλά και σαν αθλητικό δυναμικό), δεν μπορούμε να περιμένουμε να την αναγνωρίσει κανείς στην Ελλάδα. Μόνο σε διεθνές επίπεδο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Γι' αυτό, βασικός μας στόχος μάλλον πρέπει πάντα να είναι η διάκριση στην Ευρώπη και μετά η πρωτιά στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει, βέβαια, πάρα πολλά πράγματα: προσαρμογή στον όλο προγραμματισμό, στην οργάνωση, στον τομέα των "δημοσίων σχέσεων", στο marketing, με τρόπο τέτοιο ώστε το brand Π.Α.Ο.Κ. να γίνει ελκυστικό στο διεθνές "κοινό" (επενδυτές, διαφημιστές και διαφημιζόμενοι, διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, φίλαθλοι) που ασχολείται με το άθλημα.

Συγχωρήστε μου την "μαρκετίστικη" έκφραση (brand), ούτε εμένα μ'αρέσει, αλλά δυστυχώς στο σύγχρονο αθλητισμό οι ομάδες έχουν και εμπορική διάσταση, η οποία μάλιστα επηρεάζει άμεσα την εντός των αγωνιστικών χώρων ισχύ τους. Άλλωστε, το να έχεις βλέψεις να κάνεις την ομάδα σου "αναγνωρίσιμη" στο εξωτερικό, δεν έρχεται σε αντίθεση με το να διατηρείς και να υπερασπίζεσαι τις αρχές και την ιδεολογία σου - ίσα-ίσα που αυτά σου τα στοιχεία θα σε καθιερώσουν ακόμη περισσότερο (μαζί με την αγωνιστική σου δύναμη) ως "κάτι διαφορετικό" στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα (τρανταχτό παράδειγμα η Μπαρτσελόνα).

Για μένα δε χωρά αμφιβολία ότι για να σε σεβαστούν επιτέλους οι εγχώριοι βρυκόλακες θα πρέπει να δείξεις τη δύναμή σου στο εξωτερικό. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά, ομάδες που θεωρούνταν μικρομεσαίες στον τόπο τους να αποκτούν πρώτα αίγλη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και μετά να χτυπούν στα ίσα τους εντός των συνόρων "δυνάστες". Αλλά, και στα δικά μας, δεν είναι λίγα τα παραδείγματα: αν μιλήσεις με Άγγλο, δεν ξέρει να σου πει πότε πήρε τίτλους ο Π.Α.Ο.Κ. στην Ελλάδα, σίγουρα όμως όλοι έχουν ακούσει ότι έχει πετάξει έξω από ευρωπαϊκές διοργανώσεις την Άρσεναλ και την Τόττεναμ...

Αν συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι με τους όρους των άλλων, είναι βέβαιο ότι θα βγούμε χαμένοι. Η μόνη μας ελπίδα είναι να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι τους όρους του παιχνιδιού και να τους αναγκάσουμε να ακολουθήσουν. Η συγκυρία σίγουρα δεν είναι θετική - αλλά ήταν και ποτέ;

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Τυφλα να εχει ο Αριστοφανης μπροστα σε αυτους τους διαλογους!

Παγκόσμιο ρεκόρ ο Τεροβίτσας!
Πιθανόν τα περισσότερα "δεν ξέρω", "δεν γνωρίζω", "δεν είδα", που έχουν ειπωθεί ποτέ σε ελληνικό δικαστήριο, ειπώθηκαν από τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα, την Τρίτη το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Βιαία προσαγωγή για τέσσερις μάρτυρες της υπόθεσης των στημένων αγώνων, ζήτησε η εισαγγελέας!
Tweet

ΑΡΗΣ ΑΣΒΕΣΤΑΣ
Τελ. ανανέωση : Οκτώβριος 08 2013 16:54
Open NRE Savings Account
& Get 7% Interest Rate p/a* . YES BANK NRI Banking. Apply Now !
yesbanknriservices.co.in
Ski the Canadian Rockies
You Could Be Riding Down The Canadian Rockies This Winter.
TravelAlberta.co.uk/Ski
Προβεβλημένες καταχωρήσεις
Συνεχίστηκε την Τρίτη 8/10 για έκτη μέρα η δίκη των 11 πρώτων εμπλεκόμενων στην υπόθεση των στημένων ελληνικών αγώνων, που συγκλόνησε το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2011. Και για άλλη μια φορά κατά την ακροαματική διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες, οι μάρτυρες που κατέθεσαν δεν έκαναν σοφότερους δικαστές και ακροατήριο, δίνοντας συνέχεια στο γνωστό μοτίβο "δεν ξέρω τίποτα, δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα"...

Με αρκετή δόση χιούμορ και υπερβολής, μπορεί κανείς να πει ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ (κατά το διάστημα που η ΕΥΠ κατέγραφε τις συνομιλίες), Βασίλης Τεροβίτσας, έκανε... παγκόσμιο ρεκόρ με τη συχνότητα που έλεγε τα "δεν ξέρω" και τα "δεν άκουσα". Είναι χαρακτηριστικό ότι με την κατάθεσή του, προκάλεσε επανειλημμένως την αντίδραση της έδρας.

Παραθέτουμε τα σημαντικότερα κομμάτια της κατάθεσής του και τις ερωτήσεις που του έγιναν από την πρόεδρο, την εισαγγελέα, τους δικηγόρους, αλλά και από τον Μάκη Ψωμιάδη:

"Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αν τα ματς που έχει επισημάνει η ΟΥΕΦΑ είναι στημένα. Δεν έχω διαπιστώσει κάτι μεμπτό. Δεν ξέρω τίποτα. Τι να σας πω;".

Για τις συνομιλίες Ψωμιάδη περί διαιτητών: "Τι να σας πω; Πρέπει να ξέρω εγώ γιατί τα λένε αυτά ο ένας στον άλλο; Δεν πρέπει να λέγονται αυτά, αλλά δεν ξέρω τα στοιχεία. Τι να σας πω; Δεν ξέρω κάτι".

Για το αν του είχε τηλεφωνήσει ποτέ ο Σοφοκλής Πιλάβιος για τους διαιτητές: "Όχι, δεν θυμάμαι. Ποτέ δεν μίλησα με τον Πιλάβιο για ορισμούς διαιτητών. Δεν μπορώ να πω κάτι. Η ΕΠΟ δεν έχει σχέση με την ΚΕΔ. Ούτε για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μπορώ να πω κάτι".

Για το Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1: "Δεν ήμουν αρχιδιαιτητής τότε. Ήταν πριν 5 χρόνια. Δεν το θυμάμαι το ματς".

Για τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο: "Δεν ήμουν αρχιδιαιτητής όταν μπήκε στους πίνακες. Τον αξιολόγησα μετά. Είχε καλή πορεία την πρώτη χρονιά".

Για τις σχέσεις Ψωμιάδη-Ριαβόγλου: "Δεν γνωρίζω κάτι".

*Παρέμβαση της προέδρου του δικαστηρίου: "Πάλι δεν ξέρετε τίποτα;".

Τεροβίτσας: "Εγώ τι να ξέρω;".

Για το αν είχε "ενοχλήσεις" για το παιχνίδι: "Όχι, ποτέ δεν με ενόχλησαν για να οριστούν συγκεκριμένοι διαιτητές".

*Παρέμβαση Βιργινίας Σακελλαροπούλου (εισαγγελέας έδρας): "Όλοι οι μάρτυρες που ήρθαν δεν ξέρουν τίποτα. Κανένας δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση"!

Για τη συνομιλία Ψωμιάδη όπου λέει "Σιδηρόπουλος σε εμάς, Τσινιάρης στους άλλους": "Είναι ένα εύλογο ενδιαφέρον για τους διαιτητές. Όλοι ρωτάνε. Δεν μπορώ να πω κάτι. Μόλις βγουν οι διαιτητές, όλοι ψάχνουν ποιος τους έπεσε".

Η γνώμη του για τον Μάκη Ψωμιάδη: "Τι να σας πω; Μια-δυο φορές τον είχα δει στην ΕΠΟ. Δεν μιλήσαμε. Δεν έχω να πω κάτι για τον Ψωμιάδη".

Η γνώμη του για τον Σταύρο Ψωμιάδη: "Τώρα τον βλέπω. Έχουμε χαιρετηθεί μια-δυο φορές στην ΕΠΟ".

Η γνώμη του για τον Γιάννη Παπακώστα: "Δεν έχω ακούσει κάτι κακό γι' αυτόν".

Για τα κριτήρια με τα οποία χαρακτηρίζεται ένα ματς ύποπτο και το αν συμμετέχει και ο διαιτητής: "Δεν γνωρίζω. Αν είναι να στήσουν έναν αγώνα δύο ομάδες γιατί να πάνε στον διαιτητή;".

Για το ποιοι άνθρωποι συμμετέχουν στο στήσιμο: "Δεν το ξέρω αυτό".

Για το αν έχει προσπαθήσει να τον επηρεάσει κάποιος από το ΠΑΣ Γιάννινα: "Όχι".

*Παρέμβαση προέδρου: "Ό,τι θέλετε ξέρετε, ό,τι θέλετε δεν ξέρετε".

Ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Πρόεδρος: Ξέρετε κάτι για τις σχέσεις Μάκη Ψωμιάδη-Νίκου Πατέρα;

-Τεροβίτσας: Δεν γνωρίζω κάτι.

-Πρόεδρος: Ε, τι να ξέρετε; Σωστά! Σας έχουν πει διαιτητές ότι τους φοβέρισαν;

-Τεροβίτσας: Τι να μας πουν;

-Πρόεδρος: Τι να σας πουν; Σωστά...

-Δικηγόρος υπεράσπισης: Ξέρετε τον Πέτερ Λίμαχερ που ήταν επικεφαλής στην ΟΥΕΦΑ για τα στημένα;

-Πρόεδρος: Τι τον ρωτάτε; Πού να ξέρει τον Λίμαχερ; Εδώ δεν ξέρει τους Έλληνες, θα ξέρει τους ξένους; Δεν ξέρει τίποτα...

*Ερωτήσεις Μάκη Ψωμιάδη προς Τεροβίτσα:

-"Όταν ήμουν στην ΑΕΚ, ήταν ένας αγώνας Παναχαϊκή-ΑΕΚ με διαιτητή εσάς. Ήρθα να σας πω τίποτα;".

-"Όχι".

-"Όταν ήσασταν στην ΚΕΔ σας ήρθε ποτέ καμιά καταγγελία για μένα ή για το γιο μου;".

-"Όχι".

-"Κατηγορούμαι εγώ, ο γιος μου και ο Παπακώστας ότι είχαμε στήσει εγκληματική οργάνωση. Το άκουσα κι αυτό. Απειλήσαμε ή εκμεταλλευτήκαμε ποτέ διαιτητές;".

-"Όχι".

-"Στη συνομιλία μου για τους διαιτητές, παίρνω τον γραφέα μου και του ζητάω να μπει στον υπολογιστή να μου πει ποιοι διαιτητές έχουν οριστεί γιατί εγώ δεν τα πάω καλά με τους υπολογιστές. Αν ήξερα δεν θα ρώταγα. Απλά πράγματα".

Μετά τον Βασίλη Τεροβίτσα κατέθεσαν δύο πράκτορες του ΟΠΑΠ και δύο δημοσιογράφοι.

Τελευταίος κατέθεσε ο αστυνομικός Φ.Π., ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

"Το Νοέμβριο του 2010 δέχτηκα στο γραφείο μου στο αστυνομικό τμήμα, ανώνυμο τηλεφώνημα από απόκρυψη, από κάποιον που ζήτησε να μου δώσει στοιχεία για τα στημένα παιχνίδια. Μου είπε "ξέρω ότι ασχολείστε με τα στημένα" και μου έκανε εντύπωση διότι το τμήμα μας πράγματι διενεργούσε μια προκαταρκτική εκείνο τον καιρό για το συγκεκριμένο θέμα. Μου είπε για τρεις παράνομους μπουκ, τον Ζαβαντία, τον Δημόπουλο και τον Καρακούλια. Αυτοί διακινούσαν χρήματα για λογαριασμό τρίτων, επί πιστώσι. Μου είπε για το πώς μεταφέρονται τα χρήματα στην Κύπρο. Στη Λευκωσία ήταν ο λογαριασμός που πήγαινε το μαύρο χρήμα. Μου έδωσε και καμιά 15αριά άλλους λογαριασμούς ελληνικής τράπεζας. Μου έδωσε τους αριθμούς των λογαριασμών και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους. Μου είπε ότι ο τζίρος ήταν πάνω από 1 εκατ. ευρώ την εβδομάδα"!

Διατάχθηκε βίαιη προσαγωγή μαρτύρων!

Την παρουσία τους στο δικαστήριο την Τετάρτη 9/10 δια της βιαίας προσαγωγής, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, Βιργινία Σακελλαροπούλου, για τέσσερις μάρτυρες της υπόθεσης που δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα στο δικαστήριο. Πρόκειται για τους Δαλούκα, Κύρκο, Καϋμενάκη και Χατζή.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται την Τετάρτη 9/10 με την κατάθεση, μεταξύ άλλων, του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη που στο παρελθόν έχει παρουσιάσει έρευνα σχετικά με το παρελθόν του Μάκη Ψωμιάδη.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/stimena/pagkosmio-rekor-o-terovitsas.2446396.html
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
Τρομερές καταγγελίες πρώην παίκτη του Λεβαδειακού για το ελληνικό πρωτάθλημα

Ο Ολιβιέ Καπό θέλει να ξεχάσει το πέρασμά του από την Ελλάδα αφού συνάντησε πρωτόγνωρα πράγματα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του, τα ματς στήνονται ενώ ο πρόεδρος του Λεβαδειακού τον απείλησε σε περίπτωση που δεν έκανε όσα ήθελε.

Ο Γάλλος μέσος μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του και αναφέρθηκε στη "μαφία" που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και της οικογένειάς του.

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα: «Πήγα στην Ελλάδα, παρασυρόμενος μετά τη θετική εμπειρία που είχε ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό και είπα στον εαυτό μου μου, γιατί να μη δοκιμάσω και εγώ αυτή την περιπέτεια. Αλλά δεν είχα την ίδια επιτυχία, όπως αυτός. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά χαμηλό. Υπάρχουν μόνο δύο μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και οι οποίες είναι αληθινά πολύ μακριά από τις υπόλοιπες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο ίδιο επίπεδο. Επίσης, η Ελλάδα είναι γνωστή για τους οπαδούς της. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε σε επίπεδο ρατσισμού, ούτε σε κάτι άλλο. Να είμαι ειλικρινής, όταν έπαιζα στην ομάδα μου δεν είχαμε ποτέ φιλάθλους στο γήπεδο. Τα γήπεδα ήταν σχεδόν άδεια».

Για την θητεία του στον Λεβαδειακό: «Τα πάντα είναι διεφθαρμένα. Υπήρχαν τεράστια προβλήματα και στο Λεβαδειακό. Για να σας δώσω μια ιδέα,  στα 18 εκτός έδρας παιχνίδια της περυσινής χρονιάς πήραμε ένα βαθμό, ωστόσο τερματίσαμε στην ένατη θέση. Εγώ, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Σε ποιο άλλο πρωτάθλημα το έχετε δει; Μια ομάδα που έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας, να τερματίζει πάνω από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος».

Για το αν η UEFA ξέρει τι συμβαίνει: «Είναι απίθανο. Παίζονται πολλά σε επίπεδο συναντήσεων. Παιχνίδια αγοράζονται για λόγους στοιχηματικούς. Η UEFA δεν προσέχει τι γίνεται στην Ελλάδα. Τα παιχνίδια δε μεταδίδονται σε άλλη χώρα, άντε στην Τουρκία. Δεν ενδιαφέρεται κανείς. Η UEFA επίσης δεν ενδιαφέρεται, είναι καταστάσεις που δεν πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Δύο συμπαίκτες μου έχουν στείλει επιστολές στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αλλά ok... δεν έγινε τίποτα. Τα παιχνίδια συναλλάσσονται, αλλά και τα συμβόλαια επίσης. Πολλά συμβόλαια είναι μαύρα, και όταν πηγαίνεις στους αρμόδιους θεσμούς να πάρεις τα δεδουλευμένα σου λένε δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο. Μετά παίρνεις το 1/3 αυτών και προσπαθούν σε απομονώσουν και να σε εξαντλήσουν το ταχύτερο δυνατό».

Για τον πρόεδρο του Λεβαδειακού και τις απειλές που δέχθηκε: «Και ο πρόεδρος της ομάδας μου, δε νοιαζόταν γι΄αυτά. Νομίζω τιμωρήθηκε για τρία χρόνια για συναλλαγή παιχνιδιών, δε ξέρω καν αν μπήκε φυλακή καθόλου. Έχει σωματοφύλακες, πιστεύετε είναι σοβαρά πράγματα αυτά ; Δηλαδή ο πρόεδρος της Λυών έχει σωματοφύλακες όταν περπατά; Μερικές φορές οπλοφορεί. Κάνει συναντήσεις έναν με έναν με τους ποδοσφαιριστές. Όλοι στα αποδυτήρια τρέμαμε να του μιλήσουμε.

Όσον αφορά τους μισθούς, αποφασίζει πάντα ένας άνθρωπος, ο πρόεδρος. Ο σύλλογος λειτουργεί σα μαφία. Δε θέλω βεντέτα, απλά να στείλω ένα σημάδι κινδύνου. Στο τέλος κουράστηκα, δεν πήρα όλα τα χρήματα, ήθελα μόνο να φύγω από τη χώρα. Εγώ επειδή έχω αγωνιστεί στην εθνική Γαλλίας, ήμουν λίγο πιο άνετος. Συμπαίκτες έπαιρναν για τα Χριστούγεννα μόνο 100 ευρώ. 100 ευρώ για τρεις μήνες. Άλλοι αναγκάστηκαν να σπάσουν το συμβόλαιό τους και να μην παίζουν. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι μαφία. Πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, απειλήθηκαν. Και εμένα με απείλησε πολλές φορές προσωπικά. Απειλές θανάτου».

Για τις εντολές που έπαιρνε λόγω... στοιχήματος: «Πριν από ένα παιχνίδι, δέχτηκα κόσμο στο σπίτι μου και γείτονες μου ζητούσαν να πάρω κόκκινη κάρτα επειδή το είχαν ποντάρει στο στοίχημα και μου υποσχέθηκαν να μου έδιναν μέρος από τα κέρδη. Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος να μου πει εάν δέχτηκα την πρόταση. Του είπα ότι εγώ είμαι άνθρωπος νομοταγής , δεν κάνω τέτοια και εάν ήθελε ένα παιχνίδι να είναι διεφθαρμένο, θα μπορούσε να έρθει να μου ζητήσει να εγκαταλείψω την ομάδα. Μου είπε: "Δε θα πας πουθενά. Θα σε σκοτώσω μαζί τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Δε θα ξαναδείς την οικογένειά σου." Ακόμη και η Αφρική είναι σε καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα. Συνάντησα πολλούς ανθρώπους που ήταν συζητήσεις με ομάδες από την Ελλάδα. Προσπαθώ να τους προειδοποιήσω. Έλυσα το συμβόλαιό μου χάρη σε ένα καταπληκτικό δικηγόρο. Θέλω να πω σε όλα τα νέα παιδιά να μην παίξουν εκεί».
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=332001

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Ναι εχεις δικιο παπαρα τα τελευταια χρονια που ξερεις απο ελαντα ο μπαθαναικο εχει πολυ καλη ομαδα
Μακραν απο τους αλλους
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Έτσι, να εστιάζουμε στα ουσιώδη.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
"Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής."

Γλειωδεις καρεκλοκενταυροι, να σας κρεμασουν απ' τις γραβατες που φορατε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΑΑΝΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΜΑΑΝΑΑΑΑΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Καντε το επ' αοριστον αφου σας ενδιαφερει η βια. Ελα ομως που δε σας ενδιαφερει.

Θα προλαβει ο γαυρος να ανασυγκροτηθει (η 5η αγωνιστικη θα γινει εμβολιμη) αλλα τουλαχιστον θα παιξουμε στη Γαλλια χωρις το φοβο της κουρασης και θα κατσουμε στην κορυφη τουλαχιστον αλλες δεκαεφτα μερες γιατι καπακι εχει διακοπη για εθνικες. Μετα παιζουμε εντος με Ατρομητο και Βεροια, που ειναι δυνατοι για τα δεδομενα της λιγδας αλλα δεν ειναι ΠΑΟΚ και την ογδοη αγωνιστικη εχει και γαυρος-βαζελος με το γαυρο να εχει να τους κερδισει εντος απο το καλυπτα κι εγω τον κατσουρανη. Χαλαρα κλεινουμε πεντε εβδομαδες στην κορυφη και παιζουμε με το σιχαμα οταν τους βολεψει.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Αναβολή παραγγελιά από τον ντεφορμέ έφηβο πούστη.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

Εγώ πάντως νομίζω πως πιο βολική  η αναβολή είναι για μας, αφού εμείς βασιζόμαστε σε 14-15 παίκτες. Βέβαια είμαστε πάνω στα ντουζένια μας αλλά τ' αποτελέσματα θα δείξουν τι βολεύει και ποιον.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
το οτι η αναβολη εγινε για το θεαθηναι ειναι γεγονος. το οτι οι ΑΡΔ ''δικοι'' μας εχουν πεσει πλεον στα στανταρ των χαμουτζηδων ειναι επισης γεγονος. Διαβαζα τις μαλακιες τους στα σαϊτ περι ευνοιας γαβρου λογω αναβολης κ ειναι σαν να μιλουσε ο καραπαπας κ το ραμολιμεντο ο σαββας για την αδικια εναντιον του γαβρου. Κουραστηκα
Οποτε κ να παιξουμε φωτιες θα βγαζουμε να πανε να γαμηθουν
R.I.P. στον ανθρωπο, οπαδος μεχρι ενα σημειο αν γινεσαι δολοφονος με το ιδιο νομισμα να την πληρωσεις
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ ότι μας ευνοεί η αναβολή. Πρώτον λόγω μικρού βάθους στον πάγκο και δεύτερον μετά τη Γαλλία πάει κ η μισή Παρασκευή χαμένη.

Είμαστε φορμαρισμένοι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι η διακοπή θα μας κόψει το ρυθμό. Στα χέρια του Αγγελου είναι.

Όσο για τη διακοπή συμφωνώ με άρθρο του Τσώχου που λέει ΄τι πιο πολύ σοκάρει η διακοπή παρά ο θάνατος. Ο τίτλος του τόπικ είναι απόλυτα επιτυχημένος

Κάποτε μαζεύτηκαν όλοι οι παράγοντες και συζητούσαν πως θα αλλάξουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και συμφώνησαν να αλλάξουν το όνομα

Η Α' εθνική λοιπόν έγινε σουπερ λίγκα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline savage republic

• Βασικός
Σχετικά με την αναβολή, πολύ καλά έγινε. Κι ας ήμασταν όλοι μας γκαβλωμένοι για το ματς. Αυτά δεν μας βγαίνουν σε καλό ποτέ. Είπαμε, γύρισε το κουμπί η Μαίρη και θα μας βγει σε καλό.