Author Topic: Ελληνικό πρωτάθλημα...(το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ όλου του ΚΟΣΜΟΥ)  (Read 17324 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Δεν πρεπει φυσιολογικα να την πηδηξουν...Κι αν οντως υπαρχει συνεργασια τοτε γιατι βγαινουν κι αυτων οι συνομιλιες? Τα λουλουδια πηγαιναν κι ερχονταν και τα τηλεφωνα επαιρναν φωτια απο τον μουσια στον ψηλο...Το ειπε κι ο ιδιος στον πουρακια...

Γαμημενε κοριε και ενα χρονο πριν σε ηθελα..
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

ive4

• Guest
Πραγματικά κρίμα που δεν υπήρχε αυτός ο κοριός επί εποχής Κόκκαλη και Βαρδινογιαννη Μελισσανίδη. Πως την γλίτωσε πάλι ο Κόκαλης, έφυγε πάνω στο καλύτερο...

northeagle_4

• Guest
εμεις δλδ ειμαστε οι αλλοι που μπαινουν φανατισμενα,ετσι ειμαστε ουγκ φανατισμενοι και σας κανουμε τον λοκω σαν το μανικι του παπα μουναρες .-
γαμημενοι μπασταρδοι,ψοφος κακος.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
μαλακιες....ο κοκαλης τηελπικινςνιακες εταιριες ειχε και φυσικα καστασκοπος της σταζι ητανε....here is the plan.
τ'αρπαξε απο το παιδοβουβαλο...τον εστησε, με κοριο που εφερε ο ιδιος λογω των γνωσεων του και τωρα θα επιστρεψει σαν μεσσιας αλλα στην μιση τιμη το κιλο ο γαυρος.....σεναρια επρεπε να γραφω ο πο..της

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.tanea.gr/athlitismos/article/?aid=4637930

Απειλείται και η Εθνική!

Μια δεύτερη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να προκαλέσει νέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις προσεχείς ημέρες.

Σε αυτήν θα περιέχονται ηχηρά ονόματα του αθλήματος,τα οποία δεν έχουν μέχρι τώρα καμία ανάμειξη στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.
Ακόμη, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο - πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την υπόθεση με τα ύποπτα παιχνίδια να μην ξεφύγει ούτε η Εθνική.
Οι διωκτικές και δικαστικές αρχές συνεχίζουν το έργο τους και σε άλλες πόλεις, πλην της Αθήνας, με τις πληροφορίες να θέλουν στο νέο πακέτο των αποκαλύψεων που προέρχεται από την Θεσσαλονίκη να εμπλέκονται ομάδες, παράγοντες και διαιτητές από τη Βόρεια Ελλάδα.
ΔΙΩΞΕΙΣ
Στη νέα δικογραφία φιγουράρουν αρκετά από τα πρόσωπα που έχουν γνωστοποιηθεί από τις έως τώρα έρευνες και εις βάρος τους έχουν ασκηθεί διώξεις, ενώ συγχρόνως υπάρχει και σειρά ονομάτων (ΠΑΕ και παραγόντων) που μέχρι τώρα δεν είχαν ανάμειξη στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.
Εκτός πάντως από το σπορ των στημένων αγώνων, στο συγκεκριμένο πακέτο η έρευνα της Δικαιοσύνης φαίνεται να φέρνει στο φως και άλλες μη νόμιμες δραστηριότητες παραγόντων του ποδοσφαίρου, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εικονικά συμβόλαια με ποδοσφαιριστές, σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής και πολλά άλλα.
Στο μεταξύ, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο παρασκήνιο θέλουν παράγοντες που αυτή την στιγμή δεν μετέχουν ενεργά στα διοικητικά του ποδοσφαίρου να ετοιμάζονται να στραφούν κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και εις βάρος του προέδρου της ΕΠΟ από τη στιγμή που με βάση τη δικογραφία εμφανίζεται ότι συνομιλούσε με μέλη του κυκλώματος εις βάρος των οποίων εκκρεμούν βαριές κατηγορίες.
Στο μεταξύ, με ασφαλιστικά μέτρα ετοιμάζονται να απαντήσουν σήμερα οι ΠΑΕ Λάρισα, Αρης, Πανσερραϊκός και Παναθηναϊκός στην πρόθεση της διοίκησης της Superleague να επικυρώσει τη βαθμολογία! Η Λάρισα από την πλευρά της θέλει να παραμείνει ανοικτό το ζήτημα, έτσι ώστε στην περίπτωση που υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων να διεκδικήσει την παραμονή της.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Φάκελο με στοιχεία για δραστηριότητα του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ κατά των συμφερόντων του Ηρακλή αποστέλλει σήμερα η ΠΑΕ στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Οπως διαβεβαιώνουν οι παράγοντες του Γηραιού, η γραπτή στοιχειοθετημένη καταγγελία θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις. Στο μεταξύ, προσφυγές ετοιμάζουν πολλοί παίκτες του Γηραιού, ενώ στη σημερινή συνέλευση του Ερασιτέχνη παράγοντες, μέλη και οπαδοί συνοψίζουν τα δεδομένα που αφορούν τον Ηρακλή και προσπαθούν να εκπονήσουν νέο πλάνο.
n Πρώτη συγκέντρωση κάνει σήμερα ο Αρης με λύσεις συμβολαίων των Κώστα Μενδρινού και Χρήστου Αραβίδη λόγω της εμπλοκής τους στο κύκλωμα.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.gazzetta.gr/article/item/204707-ntaiphas-pio-dunatos-o-olubiakos
ÍôáúöÜò: «Ðéï äõíáôüò ï Ïëõìðéáêüò»
ÄåõôÝñá, 27 Éïýí 2011 06:33
Super League
Share

Ï ðåôõ÷çìÝíïò ðñüåäñïò ôïõ Ïëõìðéáêïý óôá ðñþôá ÷ñüíéá ôçò äåêáåôßáò ôïõ ’80, ï Óôáýñïò ÍôáúöÜò, ìßëçóå ãéá ôá üóá áêïýãïíôáé ãéá ôïí ÂáããÝëç ÌáñéíÜêç êáé ôïíßæåé ôçí óôÞñéîÞ ôïõ óôïí ôùñéíü éäéïêôÞôç ôçò ïìÜäáò.

«Äåí äÝ÷ïìáé ìå ôßðïôá üôé ï ÌáñéíÜêçò åßíáé âñüìéêïò êáé Ý÷åé ìðëÝîåé óå ôÝôïéåò éóôïñßåò. ¹ñèå óôïí Ïëõìðéáêü íá öôéÜîåé ìßá ìåãÜëç ïìÜäá. Ôïí îÝñù áðü ìéêñü ðáéäß êáé ôé åß÷å êáé ôé Ý÷åé óôï ìõáëü ôïõ íá êÜíåé ãéá ôïí Ïëõìðéáêü. ¹ìïõí áðü ôïõò ðñþôïõò áíèñþðïõò ðïõ óõæçôÞóáìå üôáí áíÝëáâå ôçí ïìÜäá êáé Þîåñá ôá ó÷ÝäéÜ ôïõ. Íá êÜíåé ìßá ïìÜäá ðïõ íá ôç âëÝðåé êáé íá ôçí ÷áßñåôáé ìÝóá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï. Ïýôå ðáñáóêÞíéá ïýôå ôßðïôá», ôïíßæåé áñ÷éêÜ óå óõíÝíôåõîÞ ôïõ óôçí åöçìåñßäá ÅîÝäñá ï Óôáýñïò ÍôáúöÜò êáé óõíå÷ßæåé áðáíôþíôáò óôéò åñùôÞóåéò:

ÕðÜñ÷åé ðåñßðôùóç íá ãßíåôáé ðüëåìïò óôïí Ïëõìðéáêü êáé êÜðïéïé íá âñÞêáí ôþñá ôçí åõêáéñßá;

Ìç ìïõ ëåò ãé áõôÜ, ãéáôß ôá îÝñù êáëÜ åãþ áðü ôçí åðï÷Þ ðïõ Þìïõí ðñüåäñïò. Ôçí åðï÷Þ åêåßíç óå åìÝíá êÜðïéïé Ýêáíáí üñãéá, áëëÜ äåí êáôáëÜâáéíá ôßðïôá êáé åß÷á öôéÜîåé ìßá ïìÜäá ðïõ Ýðáéñíå ôá ðñùôáèëÞìáôá ìÝóá óôá ãÞðåäá êáé ôïõò Ýêáíá íá ôñÝ÷ïõí. Íá ìçí áíïßãïõìå ðëçãÝò ôþñá êáé èõìÜìáé êáëÜ ôé ãéíüôáí. ¼ñãéá Ýêáíáí. Êáé ôþñá îáöíéêÜ ãéá üëá öôáßåé ï ÌáñéíÜêçò. ÄçëáäÞ ùò ðñüåäñïò ôïõ Ïëõìðéáêïý êáé ôçò Óïýðåñ Ëßãêáò äåí ðñÝðåé íá ìéëÜåé ìå áíèñþðïõò; Äåí åßíáé öõóéïëïãéêü áõôü; Óçìáßíåé üôé õðÜñ÷åé ðáñáóêÞíéï;

Äåí ìïõ ðñïêáëåß êáèüëïõ åíôýðùóç üôé áêïýù êáé äéáâÜæù. Ï ÌáñéíÜêçò Þñèå óôïí Ïëõìðéáêü îáöíéêÜ êáé ìåôÜ ôçí åðï÷Þ Êüêêáëç Üñ÷éóå íá âÜæåé ëåöôÜ êáé íá öÝñíåé ìåãÜëïõò ðáßêôåò. Áõôüò âÜæåé ëåöôÜ. Ïé Üëëïé ôé âÜæïõí; Êáé áöïý âëÝðïõí üôé äåí ìðïñïýí íá ôïí áíôéìåôùðßóïõí øÜ÷íïõí Üëëïõò ôñüðïõò, ýðïõëïõò êáé åðéêïéíùíéáêïýò. ¸÷ïõí óôÞóåé Ýíáí ðüëåìï óôïí Ïëõìðéáêü. Ãéá üëá üóá óõìâáßíïõí óôï ðïäüóöáéñï öôáßåé ï Ïëõìðéáêüò êáé ï ÌáñéíÜêçò. ¸ôóé ôïõò âïëåýåé».

Ðéóôåýåôå üôé ï ÌáñéíÜêçò èá åðçñåáóôåß áðü üëá áõôÜ;

Íáé, èá åðçñåáóôåß, ãéáôß ôþñá èá ãßíåé ðéï äõíáôüò êáé èá êÜíåé áêüìç ðåñéóóüôåñá ðñÜãìáôá ãéá ôïí Ïëõìðéáêü. Èá ôï äåßôå óôç óõíÝ÷åéá. Äåí åßíáé ï Üíèñùðïò ðïõ êÜíåé ðßóù. Êáé ï êüóìïò ôïõ Ïëõìðéáêïý îÝñåé êáëÜ ôé óõìâáßíåé êáé ôþñá èá ôïí óôçñßîåé áêüìç ðåñéóóüôåñï. ÊåñäéóìÝíïò èá âãåé áðü áõôÞ ôçí éóôïñßá ï Ïëõìðéáêüò».

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
κερδισμένος θα βγεί από την ιστορία ο ολιεμπιακός.
η Ελλάδα και οι λοιποί εμείς γραφικοί θα ξανα χάσουμε...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Γνωστά όλα αυτά.τίποτα δε θα αλλάξει και κανείς δε θα πάει φυλακή.
πάντως για να το πάω λίγο παραπέρα το θέμα αυτό είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο..στοιχήματα ον λαιν,προκλητικά πολλά λεφτα για μεταγραφές που άνθρωποι σαν και μας χρειάζονται 100 ζωές για να τα βγάλουν,γήπεδα-πολυκαταστήματα,νοβες,ξέπλυμα χρήματος μέσω ομάδων,εφημερίδες,μάρκετινγκ,μπάτσοι παντού,απαγόρευση εκδρομών,ακριβά εισητήρια και άλλα!
Επιστροφή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπορούσε να είναι μια λύση.
Τέρμα οι ΠΑΕ!Μόνο Α.Σ!Ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες.Ούτε μάνατζερ,ούτε τηλεοπτικά,ούτε διαφημίσεις,ούτε εταιρείες!
Ουτοπικό αλλά το ιδεώδες για μένα και ας χάσουμε λίγο  απ το <<ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ>>!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Νέοι διάλογοι βγήκαν στο φως ανάμεσα στον Κανελλόπουλο, τον Μπέο, τον Ζαγοράκη και πιθανότατα τον Μαρινάκη, με κεντρικό θέμα την υποτιθέμενη σύλληψη του προέδρου του Ολυμπιακού. Τι λένε και για τον διαιτητή Μάνταλο.

Ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (βρήκε νικητή τον Δικέφαλο του Βορρά) ήταν αρκετά επεισοδιακός, αλλά όσα βγαίνουν από τους νέους διαλόγους, αποκαλύπτουν πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε. Το συγκεκριμένο ματς είχε συζητηθεί και στις ατάκες που διέρρευσαν την Κυριακή, με το Sport24.gr να παρουσιάζει το "καυτό" ματς.

Μετά το τέλος του αγώνα, είχε βγει λοιπόν μια φήμη πως ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ έκανε μήνυση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν στην Τούμπα και τον συνέλαβε η αστυνομία στο αεροδρόμιο. Μια πληροφορία που αποδείχθηκε ψεύτκη.

Κεντρικό θέμα όμως στους παρακάτω διαλόγους είναι η υποτιθέμενη σύλληψη του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών. Αρχικά, ο Κανελλόπουλος ειδοποιεί τον Μπέο για το συμβάν, ενώ στην συνέχεια ο παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου, επικοινωνεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για να ζητήσει εξηγήσεις.

Μπέος και Ζαγοράκης έχουν έναν λεκτικό επεισόδιο, όμως την επόμενη ημέρα, ο πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά τηλεφωνεί στον Μπέο και του ζητάει συγγνώμη για την συμπεριφορά του, τονίζοντας πως νόμιζε ότι πρόκειται περί πλάκας.

Στο ενδιάμεσο, ο Αχιλλέας Μπέος είχε μιλήσει με έναν άγνωστο (η αστυνομία τονίζει πως πιθανότατα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης) και τον ρώτησε για τα περί σύλληψης, ενώ του ξεκαθαρίζει πως ο Μάνταλος θα έπρεπε να κάνει έγκλημα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Να υπενθυμίσουμε πως σ' εκείνο το ματς οι Πειραιώτες είχαν τραγική εμφάνιση, αλλά και κάποια παράπονα για την διαιτησία (οφσάιντ Τζιμπούρ).

2/2/2011, 22:10:12 Ο Θανάσης κανελλόπουλος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο:

Θανάσης: Πάρε τον Καρρά τηλέφωνο και να πάρει τον Ζαγοράκη και πες του αυτό που κάνανε είναι. Βάλανε φίλαθλο να μηνύσει τον Βαγγέλη και πήγε η αστυνομία να συλλάβει τον Βαγγέλη τώρα στο αεροδρόμιο.

Αχιλλέας: Άι στο διάολο.

Θανάσης: Και προσπαθούμε να βρούμε τον εισαγγελέα. Πες του είναι ντροπή αυτά που κάνουν. Μεταξύ μας.

Αχιλλέας: Να μηνύσει τον Βαγγέλη; Σώπα ρε.

Θανάσης: Πήγε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ και μήνυσε τον Βαγγέλη, τάχα για εξύβριση και πήγε στην αστυνομία και του κάνει αυτόφωρο και πήγαν στον Βαγγέλη και τον συλλάβανε στο αεροδρόμιο.

Αχιλλέας: Σοβαρά μιλάς;

Θανάσης: Πάρε τον Καρρά για να μην του μιλήσω του Ζαγοράκη και πες του είναι ντροπή

Αχιλλέας: Τι να κάνει ο Καρράς; Έχει καμιά δουλειά ο Καρράς;

Θανάσης: Να τον πάρει, αφού είναι φίλος του.

Αχιλλέας: Και άμα είναι; Φίλος δεν ήταν και στην ψηφοφορία;

Θανάσης: Ο π#ύστης, να βάλει τον φίλαθλο, τώρα μεταξύ μας,να μηνύονται και να συλλαμβάνονται οι παράγοντες του ποδοσφαίρου;

Αχιλλέας: Ντροπή, γ@μησέ το. Τώρα τον παίρνω τηλέφωνο. Γεια.

Ζαγοράκης σε Μπέο: "Μην μου λες τι θα κάνω"

2/2/2011, 22:11:41 Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Αχιλλέας: Θοδωρή συγχαρητήρια καταρχήν για τη νίκη.

Θοδωρής: Έλα ρε Αχιλλέα. Τι έγινε φίλε;

Αχιλλέας: Καταρχήν συγχαρητήρια. Δεύτερον είναι ντροπή ρε μ@λάκα. Πήγε και έκανε μήνυση τώρα ένας φίλαθλος στον Μαρινάκη και τον πήγαν αυτόφωρο.

Θοδωρής: Τελείωσε κιόλας.

Αχιλλέας: Τι τελείωσε; Τι τελείωσε ρε μ@λάκα; Τον συλλάβανε στο αεροδρόμιο.

Θοδωρής: Είσαι τρελός ρε;

Αχιλλέας: Εγώ είμαι τρελός; Τώρα με πήρε ο Κανελλόπουλος.

Θοδωρής: Καταρχήν ρε Αχιλλέα να σου πω κάτι, εσύ σαν τι;

Αχιλλέας: Εε;

Θοδωρής: Εσύ παίρνεις σαν τι;

Αχιλλέας: Εγώ παίρνω ότι δεν είναι σωστό, στα @ρχίδια μου αν τον συλλάβουν ή δεν τον συλλάβουν.

Θοδωρής: Κάτσε να σου πω, εγώ είμαι 2 λεπτά από το αεροδρόμιο και πηγαίων εκεί πέρα. Μην μου λες εσύ μ@λάκα τι θα κάνω.

Αχιλλέας: Εγώ σε παίρνω λοιπόν ότι δεν είναι σωστό αν ξεκινήσει τέτοιο πράγματα, θα μηνύει ο ένας τον άλλον.

Θοδωρής: Μα αυτό σου λέω ρε φίλε....

Αχιλλέας: Δεν έχει νόημα.

Θοδωρής: Δηλαδή εσύ εκτίθεσαι και δεν...

Αχιλλέας: Σας παίρνω, στα @ρχίδια μου εμένα ο Μαρινάκης και εσύ. Δεν σε ξαναπαίρνω κιόλας. Κόφτε το λαιμό σας.

"Ο Μάνταλος θα έπρεπε να κάνει έγκλημα"

2/2/2011, 22:37:22 Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί άγνωστο (πιθανόν είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης)

Αχιλλέας: Έλα ρε αδερφούλη, έχω τρελαθεί με τα μουνόπ@να.

Άγνωστος: Τώρα μπήκα στο αεροπλάνο. Ναι δεν είναι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάντως και ο Μάνταλος ήταν...

Αχιλλέας: Τον πήρα, άστο τώρα αυτό το θέμα, γ@μησέ το. Δεν έπαιξε η ομάδα.

Άγνωστος: Εντάξει.

Αχιλλέας: Με πήρε τώρα τηλέφωνο, του μίλησα. Μου λέει έπρεπε να κάνω έγκλημα μου λέει, θα τελείωνα με την σφυρίχτρα.

Άγνωστος: Εντάξει,

Αχιλλέας: Δεν είχε, δεν τσουλούσε η ομάδα.

Άγνωστος: Εντάξει, τώρα μας έκοψε ανάποδα τέτοια, εσύ τα καταλαβαίνεις...

Αχιλλέας: Τίποτα μη σου λένε τέτοια. Το είδα το παιχνίδι, δεν έφυγα ούτε για κατούρημα.

Άγνωστος: Εντάξει.

Αχιλλέας: Στεναχωρέθηκα τώρα είναι δυνατόν; Τον πήρα τον Ζαγοράκη και μου...

Άγνωστος: Τώρα ήθελε να έρθει ο Ζαγοράκης εδώ.

Αχιλλέας: Και μου λέει εσύ ως τι παίρνεις; Του λέω πήγαινε γ@μήσου ρε μ0υνί του λέω. Δεν ντρέπεστε λιγάκι, αναμεταξύ μας τέτοια πράγματα;

Άγνωστος: Έτσι. Να σου πω, πόσο είναι η ΑΕΚ;

Αχιλλέας: 3-1 χάνει.

Άγνωστος: Πόσο θέλει ακόμα;

Αχιλλέας: Θέλει 12-13 λεπτά.

Άγνωστος: Ο διαιτητής είναι υπέρ του Παναθηναϊκού;

Αχιλλέας: Με χειρουργείο, βαμβάκι. Με τρόπο, ξέρεις...

Άγνωστος: Εντάξει. Θα σε πάρω μόλις φτάσω.

Ζαγοράκης σε Μπέο: "Συγγνώμη ρε Αχιλλέα"

3/2/2011, 10:35:03 Ο Θοδωρής Ζαγοράκης καλεί τον Αχιλλέα Μπέο

Θοδωρής: Έλα φίλε.

Αχιλλέας: Ποιος είναι;

Θοδωρής: Ζαγόρ.

Αχιλλέας: Άντε ρε μ@λάκα και γ@μήσου πρωί-πρωί μ@λάκα και αν ήμουν χτες Θεσσαλονίκη θα σε έδερνα. Μου λες με ποια ιδιότητα παίρνω τηλέφωνο...

Θοδωρής: Εσύ ρε μαλάκα με παίρνεις τηλέφωνο...

Αχιλλέας: Πήρα ρε μαλάκα από ενδιαφέρον. Στα @ρχίδια μου...

Θοδωρής: Μα από ενδιαφέρον, πες μου έτσι. Και εγώ τρελαίνομαι και λέω είναι δυνατόν; Τι έγινε;

Αχιλλέας: Άντε γ@μήσου, σε πήρα και σου είπα συγχαρητήρια.

Θοδωρής: Καλά έκανες, αλλά τρόμαξα. Λέω τι έγινε.

Αχιλλέας: Αλλά έμαθα αυτό το πράγμα και λέω αναμεταξύ μας είναι δυνατόν;

Θοδωρής: Εγώ να δεις. Μόλις μου το λες, εγώ νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα.

Αχιλλέας: Τρελός είσαι; Με ενημερώσανε αυτό το πράγμα. Ο Κανελλόπουλος μέσω του εισαγγελέα του αδερφού του. Λέω είναι δυνατόν;

Θοδωρής: Με παίρνουν... μετά σε ξανάπαιρνα, έκλεισες το τηλέφωνο ρε μ@λάκα;

Αχιλλέας: Το έκλεισα. Δεν γούσταρα και εσένα και τον Μαρινάκη, στα @ρχίδια μου. Εγώ το πήρα, δηλαδή θα έρθεις στον Βόλο και θα σε στείλω αυτόφωρο;

Θοδωρής: Φίλε sorry. Εγώ νομίζω πλάκα μου κάνεις και πάω να σου κάνω και εγώ καλαμπούρι.

Αχιλλέας: Τι πλάκα μ@λάκα να πούμε.

Θοδωρής: Μην είσαι μ@λάκας τώρα. Και μετά με παίρνει ο Βαγγέλης και λέω πλάκα κάνεις. Αυτό το @ρχίδι που έκανε αυτό το πράγμα, γιατί έμαθα το όνομα και τα πάντα, εμένα με βρίζει φίλε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αχιλλέας: Ντροπή είναι τώρα, αναμεταξύ μας να μην μπορούμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα;

Θοδωρής: Αλλά άκου να σου πω τι έγινε. Πέταξε ένας δικός του, Βαγγέλη plexiglass από πάνω...

Αχιλλέας: Τελοσπάντων γ@μησέ το τώρα. Είμαι εδώ στο ξενοδοχείο με την ομάδα και έχω να κοιτάξω να προκριθώ.

Θοδωρής: Sorry να πούμε. Εγώ νομίζω μου κάνεις πλάκα και σου κάνω και εγώ.

Αχιλλέας: Όχι ρε μ@λάκα, πήρα από ενδιαφέρον.

Θοδωρής: Καλά έκανες ρε Αχιλλέα. Τώρα γ@μησέ με, μεταξύ μας δεν υπάρχει θέμα.

Αχιλλέας: Τι με είχες εμένα για κανενός πιόνι; Το έμαθα και λέω είναι δυνατόν; Γιατί αν θα γινόταν κάτι τέτοιο, όλοι θα τα έριχναν πάνω σου, στο λέω να το ξέρεις.

Θοδωρής: Εντάξει. Ρε και εγώ να μάθαινα αλλά σου λέω νόμιζα ότι κάνεις πλάκα. Και σου λέω άη γ@μήσου τι θες.

Αχιλλέας: Άντε φιλιά, σε αγαπάω.

Θοδωρής: Τι ώρα παίζεις;

Αχιλλέας: 19:00 η ώρα παίζω.

Θοδωρής: Και τι ανησυχείς ρε π#ύστη;

Αχιλλέας: Πως δεν ανησυχώ; Μπάλα είναι. Είδες χτες η ΑΕΚ τι έγινε; Η μπάλα δεν έχει τέτοια.

Θοδωρής: Δεν το είδα.

Αχιλλέας: Δεν έχει τέτοια η μπάλα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.

Θοδωρής: Εντάξει τώρα δεν... οι άλλοι πάνε για αλλού, γ@μησέ με. Λοιπόν καλή επιτυχία. Όλα εντάξει.

Αχιλλέας: Φιλιά, ευχαριστώ

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/oi_teleytaio_apokalyptikoi_dialogoi_gia_ta_sthmena.1127658.html

::) ::) ::)

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ÌÜêçò ØùìéÜäçò êáé ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò óõíïìéëïýí ãéá ôï ðñüâëçìá áäåéïäüôçóçò ôïõ ÇñáêëÞ êáé ôïõ Ðáíéùíßïõ êáé ôç óôÜóç ôïõ Êþóôá ÐçëáäÜêç.

ÄéáâÜóôå ôïí äéÜëïãï, üðùò Ý÷åé äéáññåýóåé ôï äéáäßêôõï:
ÅÎÅÑ×ÏÌÅÍÏ áðü ôïí ÌÜêç ØùìéÜäç (Á’) óôïí ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç (Â’)

S/N: 4172, ¸íáñîç: 11:22 (21.04.2011)

Áñ÷éêÜ óõæçôïýí ãéá ôéò ïìÜäåò ôïõò êáé ãéá ôïõò ðáßêôåò ðïõ èá áöÞóïõí åëåýèåñïõò ôï êáëïêáßñé.
Â’: Íá óïõ ðù êÜôé, ôé ãßíåôáé ôþñá ì’ áõôïýò; Ðïéïé èá ðÝóïõíå;
Á’: Áõôïß ïé äýï äåí ìðïñïýíå íá ôá ðÜñïõíå ðßóù. Åßíáé Ýôóé êáé ôá äåäïìÝíá ôþñá ðïõ äåí ìðïñïýíå, ÷áñôéÜ íá öÝñïõíå ôþñá üôé ðëçñùèÞêáíå åßíáé åêôüò… ðñÝðåé íá Ý÷ïõí _______ (áêáôÜëçðôï) ÷ñïíïëïãßá 31 Ìáñôßïõ üôé ðëçñùèÞêáíå.
Â’: Êáé äåí ìðïñïýí íá ôá âñïýíå ëåò;
Á’: Äåí ìðïñïýí, ôñáðåæéêü ÷áñôß; Ìå ôßðïôá.
Â’: ÌÜëéóôá.
Á’: Áöïý äåí Ý÷ïõí õðïãñÜøåé ìÝ÷ñé ôþñá, ïé ðáßêôåò ôïõ Ðáíéùíßïõ äåí Ý÷ïõí õðïãñÜøåé.
Â’: Êáé ôïõ ÇñáêëÞ äåí õðÝãñáøå êáíåßò .
Á’: Êáé ôïõ ÇñáêëÞ äåí Ý÷ïõí õðïãñÜøåé. Ôïõ ÇñáêëÞ Ý÷ïõíå ðÜåé êáé ÷áñôéÜ íá ðïýìå, áãïñÜóáíå ÷áñôéÜ ï Ìõôéëçíáßïò êáé ï Üëëïò áðü ôçí Ôñßðïëç áðü ðáßêôåò. ¸÷ïõíå Ýíáí Ôæåëåëßäç äéêçãüñï, Èåóóáëïíéêéü, ðáïêôæÞ.
Â’: Íáé, íáé, íáé, ôïí Ãéþñãï.
Á’: Êáëü ðáéäß. Ôïõ ðÞãå íá ðïýìå åêåß ãéá ôïõò ðåëÜôåò ôïõ ðïõ Þôáí áðëÞñôùôïé êáé ôïõò ðëçñþóáíå ïé Üëëïé êáé ðÞãáí ÷áñôéÜ üôé åßíáé áðëÞñùôïé. Ôïõò ðëÞñùóå ç ËÜñéóá êáé ï ÁóôÝñáò êáé ðÞñáí ôá ÷áñôéÜ êáé ôá óôåßëáíå áíþíõìá óôçí ÅÐÏ üôé: «Åßìáóôå áðëÞñùôïé.» Ìå ðéÜíåéò ôé óïõ ëÝù;
Â’: Íáé, íáé.
Á’: Ãé’ áõôü óïõ ëÝù. Êáëü åßíáé áõôü íá ðïýìå, íá öýãåé ï ÇñáêëÞò áðü ôçí ìÝóç.
Â’: Å âÝâáéá ñå, Üíôå ôïõò ð… íá ðïýìå!
Á’: Êé Ýíá Üëëï… åßíáé êáé ôï Üëëï, Üìá öýãåé êé ï Ðáíéþíéïò, åßíáé äýï óùìáôåßá ôïõ Ïëõìðéáêïý, åßíáé áðü ôï ôñáóô åêåß.
Â’: Ôïõ Ïëõìðéáêïý óùìáôåßï êáé ïé äýï, âÝâáéá. Ôï èÝìá åßíáé, äåí îÝñù, èá êÜíïõí ìáãåéñÝìáôá, áëëÜ äåí ìðïñåß, áñåïðáãßôçò åßíáé åêåß ðÝñá.
Á’: Ôé ìáãåéñÝìáôá ñå; Äåí ìðïñïýí íá êÜíïõí, èá ðÜíå óôçí UEFA ïé Üëëïé. ¸ôïéìïé åßíáé íá ðÜíå óôçí UEFA ï ÐçëáäÜêçò êé áõôïß. Äåí ôï êÜíåé ï Üëëïò ï ì…! Êé áð’ ü,ôé ìáèáßíù, èá ìåßíïõí êéüëáò áõôïß ïé äýï, ïé ïìÜäåò. Ôïõò ðéÝæåé êé ç Nova êáé éóôïñßåò êáé ôÝôïéá üôé íá ìçí áíÝâïõí ðÝíôå áðü ôç äåýôåñç ______ (áêáôÜëçðôï).
Â’: Å êáé ðþò íá ãßíåé;
Á’: ÁõôÞ ôçí áðüöáóç ðïõ êÜíáíå èá ôçí áëëÜîïõíå ç ÅÐÏ. Áíôß íá áíÝâïõíå ðÝíôå…
Â’: Èá îåöôéëéóôïýíå ôüôå. Íá áëëÜîïõíå áðüöáóç; Èá îåöôéëéóôïýíå, ÷áìüò èá ãßíåé.
Á’: Íáé ñå óõ ÈïäùñÞ, áëëÜ íá óïõ ðù êÜôé; Êáé ôï ðñïúüí ðÝöôåé ôþñá. ¼ôáí èá áíÝâïõíå ðÝíôå áðü ôç Â’ ÅèíéêÞ…
Â’: Äåí ôï óõæçôÜìå, èá áíÝâïõíå ôþñá êáé ç êïõôóÞ Ìáñßá.
Á’: Äåí ôï óõæçôÜìå, ôþñá èá áíÝâïõíå ôá Ôñßêáëá êáé ôá á… ìïõ êáé ôéò Äüîåò, ê@@@ìÜäåò åßíáé.
Â’: Ôá Ôñßêáëá; ÐïéÜ Ôñßêáëá; Ôñßêáëá, Äéáãüñáò, ÏÖÇ äåí ðáßñíïõí ìå ôßðïôá Üäåéá.
Á’: Å ðïéïß; ÊÜðïéïé áðü ôéò Üëëåò ïìÜäåò…
Â’: Èá áíÝâåé Êïìðüôçò, ÓáââÜêçò èá áíÝâåé…
Á’: Ï Êïìðüôçò åíôÜîåé, ï Ðéåñéêüò èá áíÝâåé, ÷áæïìÜñåò, ôÝôïéåò ïìÜäåò èá áíÝâïõí. Ãéáôß; Ï ÓáââÜêçò ìðïñåß íá êÜíåé ïìÜäá; Ôé íá ëÝìå;
Â’: ÊáëÜ ñå ðñïåäñÜñá.
Á’: ÐÜíôùò Ðáíáéôùëéêü êáé ÃéÜííåíá ôïõò Ý÷åé ðéÜóåé ï Ïëõìðéáêüò.
Â’: Ðáíáéôùëéêü êáé ÃéÜííåíá, å;
Á’: Íáé.
Â’: Åìåßò ôé èá êÜíïõìå; Èá ðÜìå ðÜëé óáí ðñüâáôá óôç óöáãÞ;
Á’: Ôßðïôå, ðñÝðåé íá ïñãáíùèïýìå íá ðïýìå…
Â’: Å âÝâáéá.
Á’: Áõôïß åôïéìÜæáíå íá âÜëïõí ôïí Âåíôïýñç ðñüåäñï óôçí Óïýðåñ Ëßãêá…
Â’: Óïýðåñ Ëßãêá; Ôá ëåò ñå ð…;
Á’: Íáé, íáé.
Â’: Ãéáôß; Èá áëëÜîåé ôïõ ÷ñüíïõ; Ï ÌáñéíÜêçò äåí åßíáé êáé ôïõ ÷ñüíïõ;
Á’: ¼÷é.
Â’: Êáé èá ‘÷åé èÝìá ôï êáëïêáßñé ðïéïí èá øçößóïõìå ðÜëé.
Á’: Íáé, íáé, íáé.
Â’: ÊáëÜ, èá ôá ðïýìå áõôÜ áðü êïíôÜ ìå ôçí çóõ÷ßá ìáò.
Á’: ÊáëÜ, êáëü ÐÜó÷á.
Â’: Åðßóçò.

http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/84643-Zagorakhs,-Pswmiadhs -gia-Hra,-Paniwnio

::) ::) :-\

Offline james4

• Αποστολή
  • **
καλα ρε ζαγορακη ποσο θεατης εισαι ? ιδεα δεν εχεις τι γινεται στην σουπα λιγκ ...

υγ οι κολογριες θα ξεφαντωσουν παλι αλλα ρε μαγκες πως γινεται μετα να ηθελε ο μακης να παρει την γρια?
βρωμα η δουλεια....

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ουσιαστικα δεν υπαρχει κατι επιληψιμο οσον αφορα για στησιματα η' πληρωμες και τετοια...Απλα δειχνει οτι θελει να εχει φιλικες σχεσεις με ολους απλώς...

Το επιληψιμο ειναι οτι μπινελικωνει εναν οπαδο μας που υποτιθεται εκανε μηνυση και δεν ηθελε να κατηγορηθει ο χοντρος...

Περα βεβαια του οτι συνδιαλεγεται με αυτα τα κατακαθια με χαρακτηρισμους για τα σκυλια...Αλλα θα μου πεις στη σουφρολιγκα ολοι μιλανε ετσι με ολους..Δεν ξερω, τι να πω...

Αλλα απο τους νεους διαλογους το πιο σημαντικο απ'ολα ειναι αυτο που λεει ο Μπεος στον αγνωστο (μαρινακης μαλλον) για τον Μανταλο : ''Με πήρε τώρα τηλέφωνο, του μίλησα. Μου λέει έπρεπε να κάνω έγκλημα μου λέει, θα τελείωνα με την σφυρίχτρα''

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Áëëá êáé áõôï ãéá ôéò êùëïãñéåò å÷åé æïõìé...

Á’: Äåí ìðïñïýí, ôñáðåæéêü ÷áñôß; Ìå ôßðïôá.
Â’: ÌÜëéóôá.
Á’: Áöïý äåí Ý÷ïõí õðïãñÜøåé ìÝ÷ñé ôþñá, ïé ðáßêôåò ôïõ Ðáíéùíßïõ äåí Ý÷ïõí õðïãñÜøåé.
Â’: Êáé ôïõ ÇñáêëÞ äåí õðÝãñáøå êáíåßò .
Á’: Êáé ôïõ ÇñáêëÞ äåí Ý÷ïõí õðïãñÜøåé. Ôïõ ÇñáêëÞ Ý÷ïõíå ðÜåé êáé ÷áñôéÜ íá ðïýìå, áãïñÜóáíå ÷áñôéÜ ï Ìõôéëçíáßïò êáé ï Üëëïò áðü ôçí Ôñßðïëç áðü ðáßêôåò. ¸÷ïõíå Ýíáí Ôæåëåëßäç äéêçãüñï, Èåóóáëïíéêéü, ðáïêôæÞ.
Â’: Íáé, íáé, íáé, ôïí Ãéþñãï.
Á’: Êáëü ðáéäß. Ôïõ ðÞãå íá ðïýìå åêåß ãéá ôïõò ðåëÜôåò ôïõ ðïõ Þôáí áðëÞñôùôïé êáé ôïõò ðëçñþóáíå ïé Üëëïé êáé ðÞãáí ÷áñôéÜ üôé åßíáé áðëÞñùôïé. Ôïõò ðëÞñùóå ç ËÜñéóá êáé ï ÁóôÝñáò êáé ðÞñáí ôá ÷áñôéÜ êáé ôá óôåßëáíå áíþíõìá óôçí ÅÐÏ üôé: «Åßìáóôå áðëÞñùôïé.» Ìå ðéÜíåéò ôé óïõ ëÝù;
Â’: Íáé, íáé.
Á’: Ãé’ áõôü óïõ ëÝù. Êáëü åßíáé áõôü íá ðïýìå, íá öýãåé ï ÇñáêëÞò áðü ôçí ìÝóç.

Ìéëáìå ç ãñéá åéíáé ìåóá óôç óáðéëá....

Offline sabbath

• Αλλαγή
για μενα το πρωταθλημα θα πρεπει να σταματησει για ενα δυο χρονια....εδω παραγοντες και παικτες απ τις μισες ομαδες ειναι μπλεγμενοι....

να γινουν οι δικες να καθαρισει ο κοπρος οσο περισσοτερο γινεται και μετα βλεπουμε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
«ÂáããÝëç, äþóå âáèìü óôïí Ðáíéþíéï»!

¢ëëïò Ýíáò äéÜëïãïò ðïõ óïêÜñåé... ÁõôÞ ôç öïñÜ óõíïìéëïýí ÌðÝïò-ÌáñéíÜêçò. Ï ðñþôïò æçôÜ áðü ôïí äåýôåñï íá äþóåé âáèìü óôïí Ðáíéþíéï, áëëÜ åêåßíïò áñíåßôáé!

Ï äéÜëïãïò ãßíåôáé ÐáñáóêåõÞ êáé ï ÌáñéíÜêçò ëÝåé óôïí ÌðÝï üôé èá ðÜåé ôçí åðüìåíç ìÝñá óôá ìðïõæïýêéá íá ôïí âñåé. ÊáôÜ óýìðôùóç Þ ü÷é, ôï áðïôÝëåóìá åêåßíïõ ôïõ áãþíá Ðáíéùíßïõ-Ïëõìðéáêïý ðïõ áêïëïýèçóå 48 þñåò ìåôÜ ôïí äéÜëïãï Þôáí 1-1...
http://www.gazzetta.gr/sites/all/themes/basic/files/D9.pdf

Ðëçñïöïñßåò ôïõ Sportdog ðïõ óïêÜñïõí

Ôá ÷Üëéá ìáò ùò Ýèíïò êáé ùò êïéíùíßá äåí Ý÷ïõí ôåëåéùìü. Ôá ÷Üëéá ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ ßóùò êáé íá Ý÷ïõí ôåëåéùìü. Áí ïé ðëçñïöïñßåò ðïõ öôÜíïõí óôá áõôéÜ ìáò ðåñÜóïõí áðü ôç èåùñßá óôçí ðñÜîç...
Ðëçñïöïñßåò ôïõ Sportdog ðïõ óïêÜñïõí

Ôé ëÝíå ôá êáêÜ ìáíôÜôá ðïõ Ýìáèå ï óêýëïò; Ðùò ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï èá êÜíåé ÷ñüíéá íá îáíáäåß ïìÜäåò óôéò åõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò.

Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò ôïõ Sportdog ç Ýñåõíá ãéá ôá óôçìÝíá óå ÷þñåò üðùò ç Öéíëáíäßá, ç ÅëëÜäá, ç ÊïñÝá, ç Ìáëáéóßá êáé ç ÆéìðÜìðïõå, êïñõöþíåôáé êáé áðü ðëåõñÜò FIFA. Ç Ðáãêüóìéá Óõíïìïóðïíäßá óå óõíåñãáóßá ìå ôéò ïìïóðïíäßåò ôùí çðåßñùí óôéò ïðïßåò õðÞñîáí åíäåßîåéò Þ êáé áðïäåßîåéò, üðùò óôçí Éôáëßá, ãéá óôçìÝíá ðáé÷íßäéá, óêÝöôåôáé íá... ðÜñåé êåöÜëéá.

Èá ôçí ðëçñþóåé óõíïëéêÜ ôï ðïäüóöáéñï ôçò åêÜóôïôå åìðëåêüìåíçò ÷þñáò. Ãéá ðáñÜäåéãìá óôçí Åõñþðç, ç UEFA äåí áðïêëåßåôáé íá ðñï÷ùñÞóåé óå äéåôÞ Þ ôñéåôÞ áðïêëåéóìü üëùí ôùí åëëçíéêþí ïìÜäùí áðü ôéò åõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò. Ç äéêéÜ ìáò èÝóç óå ó÷Ýóç ìå ôç Öéíëáíäßá ãéá ðáñÜäåéãìá, åßíáé äõó÷åñÝóôáôç êáèþò åìðëÝêïíôáé ðÜñá ðïëëÜ ðñüóùðá êáé åêôüò áõôïý Ý÷ïõìå ëåñùìÝíç ôç öùëéÜ ìáò êáé ìå Üëëåò õðïèÝóåéò ðïõ êáôáëÞãïõí êÜèå ôñåéò êáé ëßãï óôçí UEFA.

ÈõìÜóôå ðþò åß÷áí êïðåß ïé áããëéêÝò ïìÜäåò ðñéí áðü äõï ðåñßðïõ äåêáåôßåò áðü ôéò åõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò ëüãù ×Ýéæåë; Ìçí áðïêëåßóåôå áíÜëïãç ôéìùñßá êáé ãéá ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï. Åßìáóôå ðáñáêáôéáíïß êáé äåí ìáò èÝëïõí óôá ðüäéá ôïõò. Ìüíï ðñïâëÞìáôá äçìéïõñãïýìå. ÓôçìÝíá ðáé÷íßäéá, âßá óôá ãÞðåäá, áðëÞñùôïé ðáßêôåò ðïõ êÜíïõí óõíå÷þò ðñïóöõãÝò óôá äéêáóôÞñéá ôçò åõñùðáúêÞò ïìïóðïíäßáò...

ÊáëÜ èá ìáò êÜíïõí. Áò ìáò ñßîïõíå ðÝíôå ÷ñüíéá åêôüò åõñùðáúêþí äéïñãáíþóåùí óå óõëëïãéêü åðßðåäï êáé åêôüò äéïñãáíþóåùí UEFA êáé FIFA óå åðßðåäï åèíéêþí ïìÜäùí ãéá íá ìÜèïõìå.
http://www.sportdog.gr/article/39249/plerophories-tou-sportdog-pou-sokaroun

http://www.sportdog.gr/article/39250/o-pilavios-kai-e%E2%80%A6-hodre-kourada-photo
Íßêïò ÐáôÝñáò êáé ï ÌÜêçò ØùìéÜäçò óõíïìéëïýí ìå áíôéêåßìåíï ôçò óõæÞôçóÞò ôïõò íá åßíáé ï ÓïöïêëÞò ÐéëÜâéïò êáé ü÷é ìüíï áöïý ãßíåôáé áíáöïñÜ êáé óå ðñüóùðï ìå ðáñáðáíßóéá êéëÜ.

To… ìÞíõìá ÐáôÝñá óå ÌðÝï, ïé ìðñÜâïé êáé ç «âïÞèåéá»

ÄéÜëïãï ìå ôïí ÈáíÜóç Êáíåëëüðïõëï Ý÷åé ï Á÷éëëÝáò ÌðÝïò óôïí ïðïßï áíáöÝñåôáé óôï ìÞíõìá ðïõ ôïõ Ýóôåéëå ï Íßêïò ÐáôÝñáò:

To… ìÞíõìá ÐáôÝñá óå ÌðÝï, ïé ìðñÜâïé êáé ç «âïÞèåéá»

ÁíáëõôéêÜ ï äéÜëïãïò ìåôáîý ÌðÝïõ (Á) êáé Êáíåëëüðïõëïõ (Â):

Á: Ìïõ Ýóôåéëå ìÞíõìá ï ÐáôÝñáò.

Â: Ôé ìÞíõìá óôï êéíçôü;

Á: Ìå ôïí ÊáêÝôóç.

Â: Ìå ôïí ÊáêÝôóç, ìÜëéóôá íáé.

Á: ¼ôé äåí Ý÷åé äþóåé áõôüò êáìßá êáóÝôá íá øá÷ôþ áëëïý, êé üôé Ý÷ù ðñüâëçìá ìáæß ôïõ. Êáé ôïõ ðá ôïõ ÊáêÝôóç, ðåò ôïõ üôé áõôüò êõêëïöïñÜåé ìå ìðñÜâïõò. ¼,ôé ðñüâëçìá Ý÷ù åãþ ìáæß ôïõ Ýêåé êé áõôüò ìáæß ìïõ.

Â: Ôé óïõ åßðå ôï äåýôåñï, íá…?

Á: ¼ôé ðÝò ôïõ üôé Ý÷åé ðñüâëçìá ìáæß ìïõ üôé èá Ý÷åé ðñüâëçìá, êáé ôïõ åßðá åãþ ôïõ ÊáêÝôóç íá ôïõ ðåé üôé, ü,ôé ðñüâëçìá èá Ý÷ù åãþ ìáæß ôïõ èá Ý÷åé êé áõôüò ìáæß ìïõ.

Â: Óïõ åßðå üôé Ý÷åéò ðñüâëçìá åóý ìáæß ôïõ.

Á: Ïôé èá Ý÷ù ðñüâëçìá ñå ðáéäß ìïõ, åßíáé Ýììåóá áðåéëÞ üôé íá ðñïóÝ÷ù.

Â: Ôï êáôÜëáâá, íáé.

Á: Íá ðñïóÝ÷ù, êáôÜëáâåò; Êáé ôïõ’ðá ðåò ôïõ ôï ßäéï. Éó÷ýåé, áëëÜ åãþ ðåò ôïõ åßìáé Üíôñáò, ü,ôé êáé íá ãßíåé áõôÜ ðïõ îÝñù êáé Ý÷ù êÜíåé ìáæß ôïõ ôá êñáôÜù ãéá ðÜñôç ìïõ… (áêáôÜëçðôï) ãéá áëçôåßåò ìéëÜìå ãéá äéáéôçôÝò ãéá áõôÜ, üôé åãþ ôïõ ÷ñùóôÜù ó’ áõôüí ðïõ áíÝâçêá Á’ ÅèíéêÞ, üôé Ýðáéñíá óôç Â’ ÅèíéêÞ. Êáé ðáßñíù 5.000.000 ôþñá, ìéëÜìå (áêáôÜëçðôï) ðñÜãìáôá, êáé ôïõ åßðá ðåò ôïõ üôé áí ìå âïÞèçóå ìéá öïñÜ íá öÝñåé ôïí Üíèñùðï ìðñïóôÜ. Åãþ åêìåôáëëåýôçêá ôï üíïìÜ ôïõ (áêáôÜëçðôï) ôßðïôå Üëëï äåí Ýêáíå ãéá ìÝíá, áíôßèåôá åãþ ôïõ’ êáíá ðïëëÜ ðñÜãìáôá ôá ïðïßá ôá êñáôÜù ãéá ìÝíá.

Â: ÌÜëéóôá. Ôé íá óïõ ðù, Ý÷åé áðïèñáóõíèåß ôåëåßùò.

Á: ¸÷åé ÷Üóåé ôïí Ýëåã÷ï

Â: Áêñéâþò, êáé äåí îÝñåé ôé êÜíåé ôþñá.

Á: Êáé ôïõ ëÝù ñå Óôçâ, ìïõ ëÝåé ìïõ ïñêßóôçêå… ñå óõ Óôçâ ôïõ ëÝù äåí Ý÷åé ôé íá êÜíåé? Âãáßíåé óôï ìðáëêüíé êáé ìåôñÜåé ôá áõôïêßíçôá ðïõ ðåñíÜíå. ¸÷åé ôñåëáèåß ï Üíèñùðïò. Ìïõ ëÝåé ôïí ðñüäùóåò. Åãþ ôïõ ëÝù? Áõôüò ðñïóðÜèçóå íá ìå ìåéþóåé ìÝóá ó’ Ýíá ÄÓ ìå Ýíá ðñïóùðéêü ìïõ ðñüâëçìá. Êáé ôïí Ý÷åé ðåéñÜîåé áõôü.

Â: 18:30 ç þñá óôï ãñáöåßï èá åßíáé… ãéáôß ìåôÜ Ý÷ù íá ðÜù óå ìéá äïõëåéÜ. Ìçí áñãÞóåéò.

Á: ÅíôÜîåé 18:30.
http://www.sportdog.gr/article/39248/to%E2%80%A6-menuma-patera-se-mpeo-oi-bravoi-kai-e-voetheia

Ï ÌÜêçò, ï Êþóôáò áðü ôçí ËÜñéóá êáé ï… êüêêéíïò áñ÷çãüò!

ÄéáâÜóôå Üëëïí Ýíáí áðïëáõóôéêü äéÜëïãï ìåôáîý ôïõ ÌÜêç ØùìéÜäç êáé êÜðïéïí Êþóôá áðü ôçí ËÜñéóá. ÁíáöÝñïíôáé óôïí «êüêêéíï áñ÷çãü», óôïí ÐéëÜâéï êáé óôïí ÁóôÝñá Ôñßðïëçò.
Ï ÌÜêçò, ï Êþóôáò áðü ôçí ËÜñéóá êáé ï… êüêêéíïò áñ÷çãüò!

ÁíáëõôéêÜ:

Åéóåñ÷üìåíï áðü ôïí Êþóôá (Â) óôïí ÌÜêç ØùìéÜäç (Á).

¸íáñîç 21:56 (04.05.2011)

Á: Åëá áãïñßíá ìïõ.

Â: Ñå óõ ðñüåäñå, íá óå ñùôÞóù êÜôé; Ç ó÷Ýóç ðïõ ìðïñåß íá Ý÷åé ìå ôïí ìåãÜëï ðñüåäñï ï ÓïöïêëÞò õðÜñ÷åé ðåñßðôùóç íá åßíáé ÷ñçìáôéêÞ;

Á: Ðïéïí ìåãÜëï ðñüåäñï;

Â: Ôïí ìåãÜëï, ôïí êüêêéíï. ÕðÜñ÷åé ðåñßðôùóç áí õðÜñ÷åé åîÜñôçóç ÷ñçìáôéêÞ;

Á: Ï÷é. Ìüíï óôï ÷Ýñé íá ôïí êñáôÜåé ãéá ôçí êáñÝêëá.

Â: Ìüíï áõôü.

Á: Ï÷é, åßíáé ôßìéï ðáéäß.

Â: Êé åãþ Ýôóé óêåöôüìïõí êáé Ýôóé óêÝöôïìáé ãéá íá óïõ ðù ôçí áëÞèåéá, áëëÜ îÝñù ´ãù ñå ãáìþôï...

Á: ÁëëÜ ôþñá üëá áëëÜæïõíå îÝñåéò, äåí ìðïñþ íá âÜëù óôï ÷Ýñé ìïõ óôï åõáããÝëéï...

Â: ¼÷é áðëÜ ôçí Üðïøç óïõ ñùôÜù.

Á: Äåí ôï íïìßæù íá öèÜóåé ó' áõôü ôï Ýó÷áôï óçìåßï, ðÜíôùò åäþ ðÝñá ôïí Ý÷ïõí ðéÜóåé åíôåëþò óôá áñ÷@@@ êáé äåí ôïí áöÞíïõí íá áíáðíåýóåé.

Â: ÅíôÜîåé, ôé íá ðù... äåí ìðïñþ íá êáôáëÜâù. ¢ëëá ëÝåé áðü äù, Üëëá áðü êåé...

(ç ãñáììÞ êüâåôáé)

Åéóåñ÷üìåíï áðü ôïí Êþóôá (Â) óôïí ÌÜêç ØùìéÜäç (Á).

¸íáñîç 21:58 (04.05.2011)

Á: Åëá, åßìáé óôï áìÜîé ãé' áõôü äåí Ý÷ù óÞìá êáëü. Ãéáôß ôï ëåò áõôü;

Â: Ãéáôß øÜ÷íù, Ýêáíá ìéá óêÝøç óôï äéêü ìïõ ìõáëü ñå ðáéäß ìïõ üôé üëá áõôÜ ãéá íá ãßíïíôáé ôïí Ý÷åé... ðùò íá óïõ ðù, äåí ôï êÜíåé áðü ìüíïò ôïõ. Ôþñá ôïí Ý÷åé óôï ÷Ýñé óå êÜôé; Äå ìïõ áñêåß åìÝíá ñå ãáìþôï.

Á: Åãþ ðéóôåýù üôé ôï Ý÷åé ðáñáôÞóåé ôï ìáãáæß êáé ôï êïõìáíôÜñåé ï Üëëïò áðü êÜôù, áðü ôï ëéìÜíé ìÝóù ôïõ äéêçãüñïõ ôïõ, áõôïý ôïõ ãåëïßïõ êáé ôïõ Ðáõóáíßá.

Â: Íáé.

Á: ÄçëáäÞ õðÜñ÷åé Ýíáò äéêçãüñïò åêåß ðÝñá ðïõ áõôïß... êáé ôïõò åßäá ðùò ëåéôïõñãïýóáíå êáé óôï êýðåëëï êáé óôá Ýôóé êáé óôá áëëéþò, êáôÜëáâåò;

Â: ÊáôÜëáâá.

Á: Êé åêåß ðÝñá ôþñá ðÞñáí áõôÝò ôéò áðïöÜóåéò. Ï ðñüåäñïò, ðÜíôùò, øÞöéóå êáé ãéá ôïõò äõï íá ìåßíïõí, íá ôï îÝñåéò áõôü.

Â: Ï ðñüåäñïò; Íá ìçí ðÜñïõíå.

Á: Íá ðÜñïõíå. Ï ðñüåäñïò Þôáí õðÝñ êáé ôùí äýï ïìÜäùí. Êáé áõôü ðïõ ñßîáíå ôïí ÇñáêëÞ, ôïí ñßîáíå ãéá íá Ý÷ïõíå ôïí ÁóôÝñá ðïõ åßíáé äéêü ôïõò ìáãáæß.

Â: Íáé. Ãé' áõôü êáé áõôïß ôïõìðåêéÜóáíå ôçí ôåëåõôáßá åâäïìÜäá, ôéò ðñþôåò ìÝñåò Þôáí üëï: "ÂïçèÞóôå íá ðÜñïõìå, íá äåßîïõìå, íá êÜíïõìå". Ðïõ åßóáé; ÐÜíù;

Á: ÐÜíù åßìáé. Ï äéêüò óïõ èá Ý÷åé ôñåëáèåß, å;

Â: Å, åíôÜîåé.

Á: Êáé áðüôé ñþôçóá êáé êÜôù äåí Ý÷åé ôý÷ç êáé ôï CASôþñá å; Ãéáôß áñãåß íá ãßíåé.

Â: Íáé, Ýôóé ìáò åßðáíå.

Á: Äåí ðáßñíåé Üëëç êáìßá; Äåí ðáßñíåé Üëëï ôßðïôá;

Â: Äåí Ý÷åé ôßðïôá Üëëï. Åìåßò ìÜëëïí èá îåêéíÞóïõìå óå êáíÜ äßùñï íá ðÜìå êÜôù.

Á: ËÜñéóá;

Â: ¼÷é, ËÜñéóá Þìáóôáí üëç ìÝñá áðü ôï ðñùß.

Á: Íáé; Ï ... (áêáôÜëçðôï) åêåß;

Â: Íáé.

Á: Êáé ðùò ôï ÷åéñßæåóôå ôï èÝìá ôþñá; Ôïõò äéþ÷íåôå;

Â: Ðñïóðáèïýìå íá âñïýìå Üêñç ìå üëïõò. Ðñþôá íá êëåßóåé áõôÞ ç ÷ñïíéÜ êáé âëÝðïíôáò êáé êÜíïíôáò,

Á: Ôé íá êëåßóå ñå ìáë@@@; ÅóÝíá ôþñá äå óå óõìöÝñåé, åóý ðñÝðåé íá ôá êëåßóåéò êáé ôá äõï ðáêÝôï.

Â: Êé áõôü èÝëåé óõæÞôçóç. Áðü êïíôÜ ìå üëïõò, ôïõò öùíÜîáìå üëïõò Ýíáí-Ýíáí...

Á: Êáé ôé ëÝíå; ÈÝëïõí íá ðïõëÜíå;

Â: Ï÷é éäéáßôåñá. Å÷åéò 3-4 ðïõ äåí åßðáí ôßðïôá, Ý÷åé ìåñéêïýò ðïõ åßðáí: "Èá ôï óêåöôþ" êáé Ý÷åéò ìåñéêïýò ðïõ óïõ ëÝíå: "Ìá, ìïõ", áëëÜ èá ôï óêåöôïýíå óôï ôÝëïò.

Á: Ôá âáñéÜ óïõ üëá;

Â: Áõôïß ìå äüóåéò.

Á: Êáé ôé; Èá ôá êñáôÞóåéò

Â: Ï÷é, ü÷é.

Á: Ôáâëáñßäçò êáé ôÝôïéá ìå 4 êáôïóôÜñéêá ôé íá ôïí êÜíåéò;

Â: ¼÷é, ü÷é.

Á: Áõôüò äåí ðáßñíåé ïýôå 2 êáôïóôÜñéêá ôþñá. Êáé óôç Óïýðåñ Ëßãêá. Êáé èåò ðáéäéÜ øõ÷ùìÝíá ôþñá óôç Â'. Èåò Üëëï ðñÜãìá.

Â: Íáé, íáé. Áëëï ðñÜãìá ôåëåßùò.

Á: Ìçí ôçí ðáôÞóåéò óáí ôïí ìáë@@@ ôïí Êïìðüôæç ðïõ Üñ÷éóå ìåôÜ êáé áãüñáæå êáé... ÈÝëåé øõ÷ùìÝíá ðáéäéÜ. Óôï ëÝù ãéáôß ôçí Ý÷ù öñÝóêéá ôçí åéêüíá. Êáé ìçí ðáò êáèüëïõ óõìâüëáéï ðÜíù áðü 70-100.

Â: Íáé. ¸ôóé ôïõ åßðá ìÝóá. Å, ìÞðùò êñáôÞóïõìå 1-2 áð' áõôïýò... ÊñáôÞóïõìå ôïí ÑïìÝï, ìðïñåß íá ôïí ðïõëÞóïõìå êÜðïéá óôéãìÞ...

Á: Áìá ìðïñåßò íá ðïõëÞóåéò êáíÝíáí áð'áõôïýò ðïõ Ý÷ïõí óõìâüëáéï...

Â: ÊáëÜ ÌÜêç ìïõ, ãåéá.
http://www.sportdog.gr/article/39240/o-makes-o-kostas-apo-ten-larisa-kai-o%E2%80%A6-kokkinos-arhegos

http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/84671-Htan-polla-ta-lefta

Óå ìéá áêüìá óõíïìéëßá ðïõ äéÝññåõóå óôï äéáäßêôõï, ï ÌÜêçò ØùìéÜäçò (Á) óõíïìéëåß ìå ôïí Ãéþñãï (Â, áãíþóôùí ëïéðþí óôïé÷åßùí), êáé áíáöÝñåôáé üôé: «ç ËÜñéóá Ýäùóå ðñáãìáôéêÜ ðïëëÜ ÷ñÞìáôá óôïí ÅñãïôÝëç».

Á: Ôé Ýãéíå ìå áõôÜ ôá á…;

Â: ÂãÞêå áðüöáóç.

Á: ÂãÞêå áðüöáóç êáé ãéá ôïí Ðáíóåññáúêü, ëÝåé å;

Â: Ôé ðñÜãìá;

Á: Êé áõôüí ôïí áðÝññéøáí.

Â: Ôé ìáò íïéÜæåé ï Ðáíóåññáúêüò åìÜò; Ðïý åìðëåêüìáóôå åìåßò;

Á: ¼÷é ëÝù êáé ï Ðáíóåññáúêüò, ãé´ áõôü áõôüò äå ÷ôýðçóå ôï ôåëåõôáßï ìáôò, äåí Ý÷åé öôéÜîåé ôá ÷áñôéÜ, ÷ñùóôÜåé, ëÝåé, óå ðïëëïýò.

Â: ÌÜêç, ïé äõï ìáò ìéëÜìå, Üêïõ. Óôï ôåëåõôáßï ìáôò ç ËÜñéóá Ýäùóå ðñáãìáôéêÜ ðïëëÜ ÷ñÞìáôá óôïí ÅñãïôÝëç.

Á: ¸äùóå å;

Â: Íáé, íáé, ðïëëÜ… ï Êþóôáò.

Á:  Íáé, íáé êáôÜëáâá.

Â: Ï äéêüò óïõ ñå!

Á: Íáé, íáé, êáôÜëáâá, êáôÜëáâá.

Â: ¼ôáí ëÝìå ðïëëÜ, åííïïýìå ðïëëÜ. ÓéãÜ ôþñá ï ÅñãïôÝëçò íá ìç óêéæüôáíå ìá êÜíåé… èá óïõ ðù ëåðôïìÝñåéåò.

Á: ÅíôÜîåé.

Â: ÐÜñå ìå ü,ôé ÷ñåéáóôåßò.

Á: ÅíôÜîåé, öéëéÜ.

Offline savage republic

• Βασικός

Offline savage republic

• Βασικός
Ερώτηση: Υπάρχει νονός της νύχτας που να μην είναι μπλεγμένος με το ποδόσφαιρο;

northeagle_4

• Guest
http://www.gazzetta.gr/sites/all/themes/basic/files/D5.pdf

åäù åêôïò áðï ôçí óõíïìéëéá ôïõ æáãïñ å÷åé êáé 2-3 óçìåéá ùñáéá.

- Íá ìçí áêïõìðçóåé ï Óïöïêëçò ôçí áåê ãéá ôçí áäåéïäïôçóç ãéá ç ðáôáôáôá êáéåé.

-Ïôé ï ãêåõ åêáíå ôçí ÅÐÏ ìáãáæé ôïõ êáé å÷åé 7 ïìáäåò

Ðñïöáíùò êáé ìïíï ïé äéáëïãïé ôïõ æáãïñáêç ðïõ äåí áðïäåéêíõïõí êáìéá åìðëïêç áíôéèåôá äåé÷íïõí ïôé åéìáóôå åêôïò óõóôçìáôïò ,áñìáôùí êáé óôçìåíùí åé÷å ðéï ðïëõ åíäéáöåñïí ãéá ôïõò áñä áðï ôá 2 ðáñáðáíù ðïõ ðáñåèåóá.

äùñáêé :  http://www.sportdog.gr/article/39262/uparhoun-dialogoi-kai-gia-6-0

«ÕðÜñ÷ïõí äéÜëïãïé êáé ãéá ôï 6-0»

Ï äçìïóéïãñÜöïò Âáóßëçò Ëáìðñüðïõëïò ìéëþíôáò óôçí åêðïìðÞ «Äßêç» áðïêÜëõøå ðùò õðÜñ÷ïõí äéÜëïãïé óôçí äéêïãñáößá ãéá ôï óêÜíäáëï ôùí óôçìÝíùí áãþíùí ðïõ áöïñïýí ôüóï ôï Ïëõìðéáêüò – ÁÅÊ 6-0 üóï êáé ôï ÁÅÊ – Ïëõìðéáêüò Âüëïõ 0-4.

«ÕðÜñ÷ïõí äéÜëïãïé êáé ãéá ôï 6-0»

Óå áõôÞ ôçí ðëçñïöïñßá óõìöþíçóå êáé ï ðáñïõóéáóôÞò ôçò åêðïìðÞò, ÊõñéÜêïò Èùìáúäçò.

ÄéáâÜóôå ôé åéðþèçêå áðü ôïí äçìïóéïãñÜöï Âáóßëç Ëáìðñüðïõëï ðïõ åñãÜæåôáé óôï «ÂÇÌÁ»: «ÕðÜñ÷ïõí äéÜëïãïé êáé ãéá ôï ìáôò ÁÅÊ – Ïëõìðéáêüò Âüëïõ. ¼ëá üìùò åßíáé áðü ôï ôçëÝöùíï ôïõ ê. ÌðÝïõ. Áõôü ðáñáêïëïõèåßôáé».

Êáé óõíå÷ßæåé ãéá ôï ðáé÷íßäé Ïëõìðéáêüò – ÁÅÊ: «ÕðÜñ÷åé äéêïãñáößá ãéá áõôü ôï ìáôò êáé äéÜëïãïé, áëëÜ äåí åßíáé óôá áðïìáãíçôïöùíçìÝíá ðïõ Ý÷ïõí âãåé. Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò õðÜñ÷ïõí êÜðïéïé åðßìá÷ïé äéÜëïãïé.

Åßíáé üìùò èÝìá Ýñåõíáò êáé ðñÝðåé íá âñåèïýí ôá óçìåßá ôùí äéáëüãùí ãéá ôá óõãêåêñéìÝíá ðáé÷íßäéá, ãéá íá ðïýìå ôé áêñéâþò ëÝãåôáé».

Êáé óçìåéþíåé ðùò ôá ðåñéóóüôåñá ëÝãïíôáé üìùò áðü ôïí ÌðÝï êáé ó÷ïëéÜæåé: «ÌåñéêÝò öïñÝò åßíáé õðåñâïëéêüò üìùò üðùò Ý÷åé öáíåß óôïõò ìÝ÷ñé ôþñá äéáëüãïõò.

Áíáêáôåýåé áíèñþðïõò ìåôáöÝñïíôáò áëëéþò ôéò óõíïìéëßåò ðïõ Ý÷åé ìå êÜèå Üíèñùðï. Öáßíåôáé áðü ôéò óõíïìéëßåò ðùò áëëéþò ôá ëÝåé óôïí Ýíáí, áëëéþò óôïí Üëëïí…».

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ειναι και μπερδεψιαρης ο χοντρουλης.... :'(

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
"Ο κόκκινος αρχηγός και ο Ντεμπεγλέρ"

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί τηλεφωνικά με έναν άγνωστο άνδρα, με τον οποίο σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στην αγωνιστική.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ από άγνωστο (Β') στον Μάκη Ψωμιάδη (Α')

Α: Κυνήγαγε τους φιλάθλους ρε μ...., δεν στο πα;

Β: Πάρε τα α... μου ρε σκατόχ..., γ...!

Α: Έλα να σου πω κάτι, στο πα να πούμε; Και χωρίς να παίξει μπάλα ο Ατρόμητος, δεν υπήρχε Ατρόμητος!

Β: Αυτοί νεκροί.

Α: Ειδικά αυτός ο Ντεμπεγλέρ το χειρότερο του παιχνίδι έκανε σήμερα! Δεν υπήρχε ο Ντεμπεγλέρ ούτε ο Σφακιανάκης, δηλαδή απ' όσους έλεγα ότι ήταν καλοί, αυτοί ήταν χειρότεροι και οι δύο.

Β: Όχι, ξέρεις γιατί; Γιατί τους είχε πει να μην κάνουμε καθόλου παιχνίδι. Γι' αυτό κάτσανε πίσω όλοι, κατάλαβες;

Α: Ναι;

Β: Και δεν μπορούσανε. Μόνο ο Σφακιανάκης ήθελε, του Νεμπεγλέρ του είπε "Μη δίνεις καθόλου." κι αυτός έδινε μόνο την μπάλα και καθότανε εκεί. Γι' αυτό έγινε αυτό.

Α: Κατάλαβα. Ο χοντρός που ανέβηκε στην κερκίδα;

Β: Τι έκανε ρε μ...; Τι έκανε μπορείς να μου πεις; "Της μάνας σας το μ...! και ανέβαινε πάνω."

Α: "Της μάνας σας το μ...!"

Β: Καλά, τελείωσε, να ξέρεις, έτσι; τελείωσε. Αυτό περίμενε αυτός αν πάει στον τελικό, αφού δε θα πάει στον τελικό, αφού δεν πήγε τον π... κλαίγανε τώρα!

Α: Ναι, ναι, ναι. Γελοιοποιήθηκε πάντως ε;

Β: Έτσι, ακριβώς. Τώρα θα γελάνε και μαζί του εκεί στον Βόλο όλοι.

Α: Ε, τώρα τον βρίζουν, του λένε: "Πανιώνιος είσαι! Άντε γ..., φύγε!" κι αυτά.

Β: Έτσι ακριβώς. Πώς το ευχαριστήθηκα!

Α: Τι άλλο αδερφούλη μου; Τι άλλα κάνεις;

Β: Τίποτα.

Α: Εγώ είχα όλους τους παίκτες εδώ πέρα στο μαγαζί, στο Ηααgen Dazs και είδαν το ματς, "Σιγά την ομάδα!" λέει και τέτοια.

Β: Τίποτα. Και άμα έχει και ντόπινγκ κοντρόλ; Αυτοί είναι τελειωμένοι ρε!

Α: Εντάξει μωρέ, τι ντόπινγκ κοντρόλ και τα α... μου; Γιατί; Ντοπαρισμένοι ήταν σήμερα; Δεν τους είδες πώς ήταν;

Β: Δεν ήταν σήμερα, γι' αυτό δεν μπορούσαν να περπατήσουν.

Α: πεθαμένοι ήταν όλοι τους, δεν τους είδες;Κατ' αρχάς αυτοί τώρα δε θα έχουν ψυχολογία να παίξουν σε μένα, ε; Συμφωνείς;

Β: Ναι, μηδέν. Θα τους πλακώσεις κι εσύ δυνατά απ' την αρχή, θα τους φύγει το μ...!

Α: Επιθετικά θα τους παίξω απ' την αρχή.

Β: Και δυνατά.

Α: Φουλ επίθεση, φουλ. Φουλ επίθεση και πολύ κλωτσίδι, θα βάλω τα σκληρά παιδιά. Δε βάζω ντελικατέ (;) και τέτοια.

Β: Αυτό θέλουν, θα είναι και κουρασμένοι αυτοί κιόλας. Και καθόλου ψυχολογία. Θα τα κάνει και μ... αυτό τώρα, θα γίνει της π... θα γράφουν και γι' αυτόν πάλι.

Α: Θα κάνει δηλώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει δηλώσεις.

Β: Έτσι ακριβώς.

Α: Φαντάσου τι τρέλα είχε, ανέβηκε στην κερκίδα και κυνήγαγε τους φιλάθλους, τον φίλαθλο που τον έβρισε! Πα, πα, πα!

Β: Ναι, ναι, ναι. Πήγε και να κατέβει στην έξοδο, ξέρεις. Αλλά εκεί στην έξοδο να είναι καμιά πενηνταριά να τον βουτήξουνε να τον κάνουνε τόπι! Κατάλαβες;

Α: Γελοιοποιήθηκε πάντως, έτσι;

Β: Εγώ το ευχαριστήθηκα, άστο, το ευχαριστήθηκα. Και όσο πηγαίνει να γελοιοποιείται, κατάλαβες; Όσο πηγαίνει.

Α: Γελοιοποιήθηκε. Τελειώνει ο μύθος του εγώ πιστεύω, ε;

Β: Τελειώνει λες, ε;

Α: Τελειώνει, ναι.

Β: Να δούμε τι θα γίνει, αν θα τον τιμωρήσουνε αυτά τα μ....!

Α: Ε, εντάξει, αυτά τώρα που τα βλέπουν που κυνηγάει στις κερκίδες και τέτοια δείχνουν ότι τα έχει χαμένα ο άνθρωπος.

Β: Εκτός ελέγχου, είναι εκτός ελέγχου.

Α: Δεν τα κάνουμε, αυτά τώρα τα πράγματα, να κυνηγάμε τους φιλάθλους (ακατάληπτο), λάθος το λέω;

Β: Έτσι, ακριβώς.

Α: Δεν ανεβαίνει ποτέ πρόεδρος πάνω στην κερκίδα ε;

Β: Κατ' αρχήν τώρα καίγεται ο τόπος μαζί σου κι εσύ ασχολείσαι μ' αυτό το πράγμα; Σαν να τους λες: "Σας γράφω στα α... μου και το κράτος και όλους!"

Α: Μα έτσι δείχνει, ότι τους γράφει όλους στα α... του.

Β: Ναι, αυτό. Γι' αυτό σου λέω ότι θα την πληρώσει. Μάλιστα. Αυτό το μ... ο Καστίγιο στο καζίνο είναι συνέχεια; Ξημεροβραδιάζεται;

Α: Στο καζίνο ήτανε, ναι.

Β: θα χάσει όλα τα λεφτά του αυτό το μ...!

Α: Δεν έπαιζε, όμως, έπαιζε ο Κόκε. Του έλεγε τι να παίξει, λες να έπαιζε με τα λεφτά τα δικά του ο Κόκε;

Β: Μπορεί γιατί ο Κόκε δεν έχει φράγκο, να ξέρεις. Όταν του δώσανε 15 μέρες άδεια και πήγε στην Ισπανία, του δώσανε, γιατί είχε χάσει πάρα πολλά λεφτά στο καζίνο, γιατί έχει τρέλα αυτός με το καζίνο.

Α: Να, το ξέρω. Κάθε μέρα, μεσημέρι, απόγευμα εκεί είναι.

Β: Μπορεί να παίζει με τα λεφτά του για να μην δείχνει ότι παίζει αυτούς, κατάλαβες;

Α: Ναι, ναι, ναι. Και του λεγε τι να παίξει.

Β: Γ... τα! Θα καταστραφεί αυτό!

Α: Τι βλέπεις τώρα στο δεύτερο ματς; ΠΑΟΚ;

Β: Βλέπω ΠΑΟΚ, φίλε, ναι.

Α: Κι εγώ ΠΑΟΚ βλέπω. θυμάσαι ότι σου είχα πει για τον Ατρόμητο ότι βλέπω Ατρόμητο;

Β: Ναι. Εντάξει, κι ο (ακατάληπτο) καλός ήτανε, αν και 2 σφυριγματάκια εκεί πέρα στο ημίχρονο, κάτι ψιλοφάουλ...

Α: Χάσανε εκεί τις ευκαιρίες τώρα και του Καμάρα και του Αναστασάκου, δε χάνεται αυτό το γκολ έτσι δεν είναι;

Β: Έτσι, ναι.

Α: Αργός πολύ ο Αναστασάκος.

Β: Πολύ, πολύ. Αυτός είναι για να τον βάλεις στην αλλαγή για να κρατάει την μπάλα. Κατάλαβες;

Α: Και θυμίσου τώρα που στο λέει το φιλαράκι σου, ο Ατρόμητος θα παίξει τελικό και θα πέσει στη Β' Εθνική.

Β: Ναι, ναι, ναι.

Α: Θυμήσου που στο λέω, δεν κέρδισε τον ΠΑΟΚ, ήδη έχει πάει Β' Εθνική. Και με ισοπαλία πάλι!

Β: Ναι, ναι, ναι. Εντάξει αδερφούλη μου.

Α: Αντε, σ' αγαπώ, φίλησε μου τα μωρά.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/330605.html

Μεσα επεσε στο τελευταιο ο Μακαρος...2/2 :smiley4:
« Last Edit: June 28, 2011, 02:04:04 by ViCiOuS4 »