Author Topic: Ελληνικό πρωτάθλημα...(το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ όλου του ΚΟΣΜΟΥ)  (Read 17080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Capri μεσα ειναι...Το λεει κι ο εκφωνητης...(δεν χρειαζεται κι ολας, καθαροτατο ειναι)

ΣΦΑΓΗ απλα...Ο Σταθοπουλος ειναι μπροστα ακριβως στη φαση...Δεν τιθεται θεμα...

Το οτι δεν παιξαμε καλα οπως και η υπερμαλακια του Μαλεζα στο πεναλντυ ειναι δεδομενα...Αλλα απο κει και περα με την νικη δεν εφευγες απο κει με τιποτα εκεινη τη μερα..Ακομα κι αν το ειχε βαλει ο κοντος στο 70'...Θα εβρισκε τροπο να σε καθαρισει παλι...

Το απολυτο της σφαγης γιατι το κορακι ειναι 5 μετρα απο την φαση και φατσα-καρτα, χωρις εμποδιο μπροστα του. Εγκληματικη προθεση!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης, το όνομά του οποίου υπάρχει μεταξύ των 83 που κατηγορούνται για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια με γραπτή του δήλωση το Σάββατο (25/6) αντικρούει τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η δήλωση του Γιώργου Γεωργιάδη:

"Βρίσκομαι δυστυχώς στη δύσκολη θέση να διατυπώσω σύντομα την άποψή μου, αν αυτή έχει κάποια βαρύτητα μέσα στο σύνολο των γεγονότων των τελευταίων ημερών.

Δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με "στήσιμο" παιχνιδιού ή με την αλλοίωση της αγωνιστικής απόδοσης οποιασδήποτε ομάδος και ότι άδικα κατηγορούμε για κάτι που και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να καταλάβω.

Είναι πολύ λυπηρό για την οικογένεια μου, τους γονείς και τους ανθρώπους γύρω μου, αλλά και για μένα προσωπικά το εξής γεγονός: Ενώ σε 20 χρόνια ποδοσφαιρικής και προπονητικής καριέρας δεν έγινα ποτέ βορά για κακεντρεχή σχόλια, όσον αναφορά τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά μου, υφίσταμαι εδώ και λίγα 24ωρα την ανελέητη αρνητική δημοσιότητα (χωρίς να ευθύνονται οι δημοσιογράφοι) γύρω από το όνομά μου.

Δηλώνω απερίφραστα την συμπαράστασή μου στην προσπάθεια της ΕΠΟ και της Ελληνικής Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από το οποίο υποφέραμε και υποφέρουμε αδίκως εγώ και κάποιοι συνάδερφοι μου ενδεχομένως. Εκφράζω, όμως, και την βαθιά μου ανησυχία για το πώς απροστάτευτη μοιάζει ξαφνικά η πορεία, η καριέρα και η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, που δεν θέλησε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο για μη ποδοσφαιρικό λόγο.

Θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της Εθνικής Ομάδας, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή της".

Με τιμή

Γιώργος Γεωργιάδης

http://olapaok.gr/podosfairo/stimena/den_exw_sxesh_me_ta_sthmena.1126068.html

Offline scouser4

• Αλλαγή
Εμείς δεν θα ζητήσουμε να παραιτηθεί ο Μαρινάκης..?  ::)

Γιατι δεν παίρνουμε ποτέ πρωτοβουλία για κάτι και πάντα περιμένουμε τους άλλους ή βγάζουμε την ουρά μας απ έξω ?

απλή ερώτηση κάνω..! (για να προλάβω κάποιους..)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Για την ιστορια να πουμε, οτι ο αλλος υποψηφιος ηταν ο Θανασης Κανελοπουλος. Δηλαδη και οι δυο που εθεσαν υποψηφιοτητα για την προεδρια της Λιγκας, ειναι σημερα κατηγορουμενοι.

baron

• Guest
Εμείς δεν θα ζητήσουμε να παραιτηθεί ο Μαρινάκης..?  ::)

Γιατι δεν παίρνουμε ποτέ πρωτοβουλία για κάτι και πάντα περιμένουμε τους άλλους ή βγάζουμε την ουρά μας απ έξω ?

απλή ερώτηση κάνω..! (για να προλάβω κάποιους..)

καλά θα ζητήσουμε να παραιτηθεί ο εκλεκτός μας? Ο ``αναμορφωτής του ελληνικού ποδοσφαίρου``? Η μονη ``λογική επιλογή``? Ο ``δεν υπήρχε άλλος δρόμος``?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για μένα καλά κάνει και δεν ασχολείται καθόλου και δεν εμπλέκεται. Και αυτό γιατί όποιοι μπλέκονται το κάνουν για δικά τους και μόνο συμφέροντα. Δηλαδή ο μαρινάκης μπήκε εκεί για το καλό του ποδοσφαίρου και το καλό του συνεταιρισμού?? Ή μήπως ο βάζελος τώρα φωνάζει γιατί θέλει να κάνει καλό. Να ελέγχουν τα πράγματα θέλουν, χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη θέλουν να γίνουν. Από κοντά και τα τσατσάκια τους που χωρίς την προστασία του πράσινου γαμιά τους φέτος κινδύνεψαν να πέσουν, κολλάν και αυτοί για να γλύψουν κανένα κόκκαλο. Για μένα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάει με μια πρόταση ανατρεπτική. Κανένας πρόεδρος ομάδας να μην είναι πρόεδρος της λίγκας, να προσληφθεί ένας τεχνοκράτης και αν είναι και ξένος ακόμα καλύτερα και να αναλάβει όλα τα θέματα της λίγκας με δικό του επιτελείο. Πρώην ποδοσφαιριστές να αναλάβουν το τεχνικό μέρος. Αυτοί θα αμοίβονται αδρά και όσα έσοδα επιπλέον φέρνουν στην λίγκα θα παίρνουν ποσοστά επιπλέον, έτσι θα ξεφύγει ο συνεταιρισμός από μικρά ή μεγάλα σωματιακά συμφέροντα, θα σταματήσουν να σκύβουν την μεση οι μικρές ομάδες και θα έχουν όλοι την ίδια δύναμη σαν συνέταιροι και όχι ο ένας να προσπαθεί να ρίξει τον άλλον με συμμαχίες και μαλακίες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

northeagle_4

• Guest
Νέος διάλογος Πατέρα-Ψωμιάδη

Νέες συνομιλίες κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου στο διαδίκτυο, στις οποίες ο Μάκης Ψωμιάδης κι ο Νίκος Πατέρας μιλούν για Μαρινάκη, Μπέο, Πιλάβιο και τον Κούγια με αφορμή το προηγούμενο σκάνδαλο γνωστό και ως "κασέτα-gate"`

Δημοσίευση: 26 Ιουν. 2011 12:11

Οι διάλογοι δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα olympiakos24 και κάνουν αίσθηση. Επιβεβαιώνουν την ύπαρξη συγκεκριμένων "μπλοκ" σε ότι αφορά τη Superleague, με συμμαχίες και αντιπαλότητες.

Νέες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις βλέπουν το φως τις δημοσιότητας μέρα με τη μέρα, καθώς το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια παίρνει γιγαντιαίες διαστάσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους που "έπιασε" ο υπερ-κοριός της ΕΥΠ.

Πρώτη συνομιλία

Α: Η άλλη κασέτα παίζει να βγει;

Β: Η άλλη κασέτα καίει τον Μαρινάκη, οπότε...

Α: Στα α.... μας! Ας τον κάψει!

Β: Εντάξει μωρέ τώρα. Το θέμα είναι και το άλλο, ρε συ Μάκη, η άλλη κασέτα τελειώνει κι ο Σοφοκλής μετά δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε τίποτα εσένα.

Α: Να τελειώσει! Ένα ελεεινό υποκείμενο είναι!

Β: Το θέμα είναι να σε βοηθήσει.

Α: Τι να βοηθήσει μωρέ; Αυτός είναι εκεί πέρα ψυχή τε και σώματι με τον Μπέο να πούμε!

Β: Σολωμού 14, Παλαιό Ψυχικό. Να σου πω και κάτι άλλο, χθες ο Μπέος έβγαινε, λοιπόν και επιτέθηκε στον Πιλάβιο, τον έχει κλάσει ο Πιλάβιος.

Α: Τι είπε;

Β: Έλεγε ότι από την ώρα που πλέκει το εγκώμιο του Πιλάβιου ο Κούγιας... γιατί κι ο Κούγιας είπε στον Θωμαΐδη: "Αφήστε τον Πιλάβιο να κάνει μια κάθαρση, έδιωξε τον Κιλκιτσιώτη και προσπαθεί". Και βγαίνει ο Μπέος και λέει: "Καταλαβαίνετε για να μιλάει για τον Πιλάβιο έτσι ο Κούγιας, τι είναι ο Πιλάβιος". Άκου μαλ...! Αχάριστος εντελώς έτσι;

Α: Ναι, ναι. Τα έμαθε ο ψηλός αυτά;

Β: Του τα' πα το πρωί, με πήρε τηλέφωνο από το Παρίσι, μου λέει: "Μου είπαν χθες ότι βγήκε ο Μπέος. Είναι αλήτης, είναι π.....!", του λέω: "Εσύ να τα βλέπεις. Όταν σου λέει τόσο καιρό ο Ψωμιάδης να φυλάς τον κώλο σου, δεν ακούς".

Α: Αύριο τι ώρα έρχεται;

Β: Δεν ξέρω, θα μάθω το βράδυ και θα σου πω. Άντε τα λέμε μετά.

Δεύτερη συνομιλία

Α: Έλα γίγαντα μου! Τι έγινε; Τους γ.......;

Β: Ε, κοίτα με ρώτησε ο άνθρωπος, του λέω: "Αυτές είναι οι πληροφορίες που' χω". Μου λέει: "Για το θέμα του Ισραήλ τι είναι η γνώμη σου;", λέω: "Εκεί δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ο Δαλούκας δεν έχει καταθέσει". Στο άλλο τον έχει ο Δαλούκας τον Μπέο ότι: "Με πήρε, με απειλούσε, μου' κανε, μου 'δειχε". Έφυγε η κοπέλα, μου λέει ο Κώστας ο εισαγγελέας: "Ποια είναι η γνώμη σου;", του λέω: "Ποια είναι η γνώμη μου; Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται;", μου λέει: "Έχω καταλάβει".

Α: Το θέμα είναι τι θα κάνεις.

Β: Αυτός εννοείς, εγώ τι είμαι; Εισαγγελέας είμαι εγώ;

Α: Ναι. Τι θα κάνεις αγόρι μου.

Β: Αυτός ή εγώ;

Α: Αυτός. "Τι θα κάνεις εσύ;", πες του να πούμε.

Β: Α, αυτός θα προχωρήσει. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι ο Μπέος θα λέει: "Δεν είμαι εγώ. Δεν κάνω εγώ", ξέρω γω.

Α: Του 'πες θα ζητήσει εξαίρεση σου και τέτοια;

Β: Ναι, του το 'πα. Και μου λέει: "Με ποια δικαιολογία", λέω: "Έμαθα από έναν φίλο θα ζητήσει την εξαίρεση σου, γιατί ο Δαλούκας...", μου λέει: "Άμα βγαίνει ο κάθε μάρτυρας και λέει ότι θέλει στις τηλεοράσεις, δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να τον σταματήσω". Τον Μαρινάκη τον κάλυψα, μου λέει: "Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μαρινάκη;", του λέω: "Ότι τον έχουνε δουλέψει πάρα πολύ". Μου λέει: "Και τότε ο Μπέος γιατί είπε να παίξουνε τον Άρη;", λέω: "Ξέρω 'γω, μπορεί για το στοίχημα. Για τον Μαρινάκη πάντως, πιστεύω εγώ ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά". Καλά δεν έκανα;

Α: Ε βέβαια.

Β: Αυτός βέβαια αν πήγαινε στον εισαγγελέα θα έλεγε τα αντίθετα, ότι: "Ο Πατέρας είναι από πίσω"... (γέλια)...

Α: Θα τον καλέσουν κι αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καλέσουν. Ε, δεν θα πάει;

Β: Μπορεί, δεν ξέρω. Ότι θα πάει, θα πάει. Ο ψηλός είναι στο Παρίσι, με πήρε το πρωί, μου είπε: "Στην εκπομπή του Θωμαΐδη είπαν ότι εγώ είμαι σε άλλη κασέτα", του λέω: "Σοφοκλή εγώ δεν ξέρω σε ποιες κασέτες είσαι"... (γέλια)... Μου λέει: "Δηλαδή", του λέω: "Ε, μην ανησυχείς πάντως!"...(γέλια)...Αύριο με το που θα έρθει θα πας να του κάνεις ντου εσύ.

Α: Στο σπίτι διεύθυνση μπορείς να μου πεις ποια είναι;

Β: Περίμενε να τη βρω.

Α: Λουλούδια θέλω να του στείλω.

Β: Ναι ρε παιδί μου, τι ρόλο παίζει; Κάνε ότι θες.

Α: Την έχει, έχεις στείλει λουλούδια.

Β: Εγώ τα έστελνα με τους φύλακες ρε συ.

Α: Δεν το ξέρει τώρα να μου το πει;

Β: Αυτό σου λέω, θα ψάξει τώρα στο κομπιούτερ να στο πει.

Α: Γενικά τι βλέπεις τώρα; Θα αργήσει αυτό το έργο να γίνει;

Β: Κοίταξε, αυτός είναι χεσμένος, ο Μπέος. Με πήρε ένας γνωστός του χθες και μου είπε ότι είναι χεσμένος. Και στην τηλεόραση χθες που βγήκε όλο μ..... έλεγε πάλι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Για την ιστορια να πουμε, οτι ο αλλος υποψηφιος ηταν ο Θανασης Κανελοπουλος. Δηλαδη και οι δυο που εθεσαν υποψηφιοτητα για την προεδρια της Λιγκας, ειναι σημερα κατηγορουμενοι.
για την ιστορία επίσης υπάρχει και ο διαχωρισμός θέσης. ο ξεκάθαρος διαχωρισμός.
κύριοι εμείς με κανένα από τους 2 γελοίους δε γουστάρουμε και να καταγραφεί αυτό. & -

το λευκό και αφήνουμε τον κόλκα να "φαντάζεται" τι σκέφτεται η ΠΑΕ είναι λίγο αηδία.

αυτό με το Μαρινάκη επίσης έχει καταντήσει γελοίο. κατάντια.
« Last Edit: June 26, 2011, 13:59:43 by rabbitweed »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
δεν διαφωνουμε καπου.
ισως στο οτι,  ουσιαστικα ο ξεκαθαρος διαχωρισμος το λευκο θα ηταν..
Διοτι οι επιλογες ηταν 3. Ή Μαρινακης ή Κανελοπουλος ή λευκο (δλδ. κανεναν)

Δεν υπαρχει ψηφος, δεν γουσταρουμε και να καταγραφει αυτο.. Εκτος και αν ριχναμε ακυρο με κανα σαλαμι αερος στο ψηφοδελτιο  ;D.

zagorakis

• Guest
Ο Μπέος για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί στις 4/2/2011 τον Θανάση Κανελλόπουλο

Θ: Έλα τι έγινε;

Α: Ε τι να γίνει, είναι θυμωμένος ο Βαγγέλης

Θ: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με εσένα;

Α: Ναι ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω. Αλλά που τον αδίκησε, ένα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. όλες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ;

Θ: Ναι

Α: Αντί να ψάξει να βρει να πούμε τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ ή ένα αράουτ. Είναι κρίνεται να πούμε ένα τέτοιο;

Θ: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξιε, συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με αυτό τώρα; Που τα κατάπιανε αυτός;

Α: Δεν γίνετια αυτό το πράγματα να ξαναγίνετε συνέχεια. Αλλά άντε και έτσι να ήταν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε τη μπάλα. Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος λέει κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο. Άκου να δεις, είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο;

Θ: Εντάξει του τα είπανε. Δηλαδή, επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν;

Α: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρ... τους να γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει, ούτε παράγοντας είναι, ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω δεν ξέρω. Που είσαι;

Θ: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα.

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/neoi_kaytoi_dialogoi_sto_fws_ths_dhmosiothtas.1126872.html

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπορει ενας να μου πει ποιος ειναι ο "ψηλος" που αναφερεται συχνα? Ο Πιλαβιος ισως?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
o κος Αντωνακάκης, α(θ)λητικός εισαγγελέας σήμερα έτρεξε να υποστηρίξει τον Μαρινάκη...
το "αδίκημα" της δυσφήμησης του αθλήματος είναι αρκετό για να υποβιβαστεί η γριά στη Β' αλλά όπως μας ενημέρωσε εμάς τους λοιπούς θνητούς ο α(θ)λητικός εισαγγελέας στην περίπτωση του Μαρινάκη (ωχ... αυτός είχε και θεσμικό ρόλο νομίζωω ε; ) δεν μπορεί να ισχύσει στην περίτωση καθώς... παραγράφεται μετά το μήνα. η γριά δλδ έπραξε μεταγραφές ιανουάριο, ήταν πλαστές οι ενημερότητες, αλλά παρόλα αυτά το μάιο (5 μήνες μετά) το άθλημα δυσφημήστηκε και τον ρίξαν... ο Μαρινάκης περίπου το Φλεβάρη Μάρτη δυσφήμησε το άθλημα με τα καραγκιοζηλήκια στο ντέρμπυ, αλλά τον ιούνιο (3 μήνες μετά) "παραγράφηκε"...
τραγικό το επίπεδο δουλοπρέπειας...

κατά τα λοιπά ανακοινώθηκε άλλα 147 πρόσωπα στα οποία θα ανακοινωθεί ότι διώκονται

ελπίζω να μη δούμε καμια:
http://www.youtube.com/watch?v=2rjBixJ1C3c&feature=related

1979 -αν θυμαμαι καλα- πιανεται επ αυτοφωρω ο Γ. Γ της αεκ Χρυσοβιτσανος με βαλιτσα με λεφτα για παιχτη τουΠανσερραικου.Η τιμωρια της αεκ? Μειον 3 βαθμοι...απο την επομενη σαιζον!!!
1980 πιανεται ανθρωπος του ηρακλη παλι επ αυτοφωτω με προσημειωμενα χαρτονομισματα για αποπειρα δωροδοκιας του δικου μας Φιλωτα Πελλιου. Η τιμωρια του ηρακλη ? Υποβιβασμος.
Μαλλον τωρα που το σκεφτομαι η υποθεση Χρυσοβιτσανου ειναι μεταγενεστερη, τεσπα.

εντιτ: Το 86 ηταν η υποθεση Χρυσοβιτσανου
« Last Edit: June 26, 2011, 20:46:39 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Ψηλός: Πιλάβιος (λέγεται και ψηλός Σισέ)

Μπακάλης: Γεωργιτσάκος

Κόκο: Κόκε

Μούσιας: Πατέρας

Περούκας: Παπαδόπουλος

Τσιμπούρης: Τζιμπούρ

Χοντρός: Αχιλλέας Μπέος

Μπανάνας: Λυπαντσής

Ρίο: Ριαβόγλου

Θείος: Κύπριος μπουκ

http://www.tromaktiko.info/2011/06/26/%CE%A4%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B5/

υγ. Μπάτσος: η εταιρία Betfair  ... lol??

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Χομο ο Πιλαβιος ειναι ναι...

Οπα τι βλεπω? Εκνευρισμενος και λυπημενος ο Βαγγελας που εφαγε την ψωλα και δεν τον βοηθησε ο Μανταλος? Και ο μπεος ετοιμος να κλαψει ε? Πωωω γκρεμιστηκε και το σεναριο περι αρματος δηλαδη?? Και τωρα τα βαζελοχανουμοσκουληκα τι θα λενε? Αλλη μια πουτσα στο λαρυγγι τους...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μερσι DiMarco, κι αλλη ερωτηση: Μου ειπαν οτι απο τις 93000 σελιδες της δικογραφιας, θα δινονται στη δημοσιοτητα συνεχως κι αλλα κομματια της, μαλιστα αυτο εγινε μετα απο ειδικη αδεια, ειδικο νομο κατι τετοιο. Ιχυει?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Και μαλιστα μιλημενος ο Μανταλος ετσι..? Ο,τι μπορουσαν εκαναν τα παιδοβουβαλα...Αλλα και παλι ΠΟΥΤΣΑ...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
Πάντως για μένα είναι απορία πως ακόμη την πηδάνε ο Μούσιας και ο Ψηλός!
Εκτός και αν συνεργάζονται με τις αρχές..