Author Topic: Ελληνικό πρωτάθλημα...(το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ όλου του ΚΟΣΜΟΥ)  (Read 17512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ολοι οι απολαυστικοι διαλογοι της ξεφτυλας....Καλο λιωσιμο ;D

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/analytika_oloi_oi_dialogoi_apo_to_skandalo.1113068.html

Β: Έτσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92.

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Στο σημείο αυτό, αναγκαία κρίνεται η αναφορά της συνομιλίας που έλαβε χώρα την 31-3-2011, μεταξύ του Αχιλλέα ΜΠΕΟΥ (Α) και άγνωστου προσώπου

(Β), ευρισκόμενου στο Λονδίνο στην οποία ειπώθηκαν τα εξής:

«Α· Να ξέρεις...

Β: Ποιον έβαλε σε σένα;

Α: Έβαλε αυτόν που είχε αδικήσει αν θυμάσαι την Ξάνθη με τον Λεβαδειακό,

τον Τσινιάρη, σπρώχνει τον Άρη ρε 100%.

Β: Τον Τσινιάρη που τον έβαλε;

Α: Στο Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη.

Β: Τον Τσινιάρη σου 'βαλε έτσι; Όργανα τους.

Α: Ναι, άστο σου λέω. Αστο σου λέω έχω τρελαθεί

Β: Και πάλι μου πάνε έχουνε βάλει Μάνταλους όλους τους δικούς τους έτσι;

Α: "Ολους, όλους Μάνταλους τους πάντες όλους. Τριτσώνηδες όλους, όλους.

Έχουμε πρόβλημα πλέον μ' αυτόν ξέρεις.

Β: Τελείωσε τώρα ναι. Εν τω μεταξύ τον Ηλία δε τον βάζει ποτέ, κατάλαβες τώρα τι σου λέω;

Α: Έχω τρελαθεί μαζί του.

Β: Εν τω μεταξύ φοβάμαι μήπως έχει στήσει τίποτα με το μουστάκια εκεί πέρα και μας κάνει καμιά πλάκα μέσα κει να τον γ. ..;

Α: Δε νομίζω μωρέ, όχι. Αλλά άμα γίνει κι αυτό είναι καταστροφή να πούμε.

Β: Ε βέβαια, γιατί τώρα μας έχουνε στη σφαλιάρα κατάλαβες;

Α: Πω-πω τον π., δεν καταλαβαίνει τίποτα, ε; Τον πήρα τηλέφωνο έχε υπόψη

σου την Τρίτη το βράδυ.

Β: Και;

Α: Και μου λέει αν μπορώ, να τους γ.., ρε μ... του λέω. Δεν κατάλαβα, σου λέω έχω πρόβλημα. Μιλούσε για άλλα πράγματα. Έχω πρόβλημα του λέω και Θα το κάνεις, γιατί θα χω πρόβλημα μεγάλο. Β: Στον Άρη ποιόν έβαλε;

Α: Τον Κωνσταντινέα.

Β: Άρα εκεί πέρα σπρώχνει... Άρη. Όλα μια χαρά τα χουνε κανονίσει, κατάλαβες τι μ... είναι;

Α: Γ., το μ... που τον π..., έτσι μου 'ρχεται να φύγω τώρα από την Εθνική και να γυρίσω πίσω, αλλά θα ναι στην ΕΠΟ;

Β: Δεν ξέρω άμα θα ναι

Α: Μην τρελαθώ τώρα δε γίνεται, γ... τον να ηρεμήσω.

Β: Ρε παιδί μου υπάρχει ένα θέμα, εγώ δε θέλω να σου λέω πολλά, μη μιλάς για μια βδομάδα, μπορείς; Κι εγώ θέλω να βγάλω ανακοίνωση τώρα, έτσι; Γιατί μου την έχει δώσει, κατάλαβες; Αλλά πρέπει μια βδομάδα, σου λέω άστο μια βδομάδα να δεις τι θα γίνει».

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/analytika_oloi_oi_dialogoi_apo_to_skandalo.1113068.html

Ο Τσινιαρης ειναι που μας ειχε παιξει εμας με το σκουληκι? Θυμιστε μου καποιος. Τον ειχαν δει και με σκουληκια στα μπουζουκια? Γενικα θεωρειται σκουληκι?

Ο κωνσταστινεας μας επαιξε κυπελο με γκεη στο κεκλεισμενων της Τουμπας?

Ο Ηλιας που λεει παραπανω ειναι μαλλον ο Σπαθας που μας εσφαξε περυσι. Παντως δεν ειναι στους κατηγορουμενους. Κατηγορουμενος ειναι ο Γιαννης σπαθας, ο πατερας του, ο παλιος παραγκαρχης.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο Πιλαβιος δεν ειναι κατηγορουμενος για ποινικα σωστα?

Ομως παρακατω φαινεται πως τον ελεγχει ο Μπεος

Πιλάβιος: "Αν μου το είχες πει..."

Την 3-3-2Ο10, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) τηλεφωνεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή ΠΙΛΑΒΙΟ (Σ) και αναφέρουν τα εξής:

«Σ: Ναι...

Α: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω! Καλά, δε σου είπα ότι τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μαυ τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;

Σ: Όχι, δε μου το είπες. Αμα μου το έλεγες...

Α:  Εγώ δε στον είπα;

Σ: Δε μου το 'πες, αλήθεια στο λέω.

Α Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό τον κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40 μες στο γήπεδο μου;

Σ: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!

Α Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ! Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι κι αυτά και τι πρόβλημα έχεις! Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόαφαφα!

Σ: Εντάξει Έγινε. Θα τους πω εγώ, Εντάξει;

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

opws_mathame

• Guest
o μανδαλος πρεπει να ηταν στο κεκλεισμενων.η φαση ειναι οτι η εισαγγελεας ειναι 32 χρ με ψωνιο για να διακριθει και την κυνηγησε περισσοτερο τη δουλεια.βασει στοιχειων και αν την κυνηγησουν παε που θιγονται τη δουλεια δεν ειναι για να ξεκιναει πρωταθλημα φετος.ειδικα απο τη στιγμη που φαινεται οτι ξεκαθαρα οι αλλοι στελνουν μπραβοι για προστασιες διαιτητων.ας βαλουν κ καμια κασετα με τ αλλα που κανουν απο περυσι.επειδη δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη δε προκειται να γινει τπτ ουσιαστικο.οπως πτωση ομαδων η αφαιρεση τιτλων.εδω την αλλη φορα που εμπλεκομασταν αμεσα πηραμε το λιβα ως νομικο εκπροσωπο.ελλαδα εισαι το μεγαλυτερο μπουρδελο παγκοσμιως.προσβολη μαλλον και για τα μπουρδελα καθως και εκει υπαρχουν καποιοι σχετικοι κανονες.δε γινεται παντως να ξερουμε απο τοτε που γεννηθηκαμε οτι στηνονται παιχνιδια ο εκαστοτε προεδρος του ΠΑΟΚ να μη ξερει τπτ καινα μη χτυπησε το χερι στο τραπεζι ποτει.απλα τους κομπαρσους κανουν κ σε πολλες φασεις συνεργαζονται κ μαζι τους.αυτο ειναι που πρεπει να μας απασχολει πιστευω πρωτα απ ολα

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Καμιά κίνηση από τα αθλητικά δικαστήρια θα δούμε;;

Επίσης, απότι κατάλαβα, τα αθλητικά δικαστηρία ΔΕΝ θα κυνηγήσουν όσους παρανόμησαν με σκοπό να βγάλουν κέρδη από το στοίχημα. Τα αθλητικά δικαστήρια θα κυνηγήσουν παράγοντες και θα τιμωρήσουν (με υποβιβασμό;) ομάδες ΜΟΝΟ αν αποδειχτεί ότι κάποιο ματς στήθηκε με βαθμολογικό όφελος.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Íáé å÷åéò äéêáéï ï Ìáíäáëïò çôáí. Ï Êùíóôáíôéíåáò ìáò åðáéîå óå åíá áëëï ìáôò ðïõ åíù öïâïìáóôáí óöáãç ôåëéêá ìáò åðáéîå êáëá áëëá äåí èõìáìáé ðïéï çôáí.

Ìå÷ñé ôùñá êáôáëáâá ïôé õðáñ÷ïõí 2 ãêñïõð ðïõ áíôáãùíéæïíôáé ìåôáîõ ôïõò. Ôï åíá Ìáñéíáêç -Ìðåïõ êáé ôï áëëï Ðáôååñá-Øùìéáäç. Âáæù ó÷åôéêï ìå êïêêéíï ïé äéêåò ìïõ óçìåéùóåéò

"ÐÝèáíå ç êïõñ... ï ÷ïíôñüò" êïõñáäá

Ï ÌÜêçò ØùìéÜäçò óõíïìéëåß ìå ôïí Íßêï ÐáôÝñá óôéò 10-4-2011

ÁÑÇÓ - ÏËÕÌÐ. ÂÏËÏÕ    "ÊËÅÁÍÈÇÓ ÂÉÊÅËÉÄÇÓ"    10.04.11    NS7    13748    2-1
ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ ÁÈ. - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ    ÄÇÌÏÔÉÊÏ ÃÇÐÅÄÏ ÐÅÑÉÓÔÅÑÉÏÕ    10.04.11    HIGH/TS    3313    3-1
ÊÁÂÁËÁ - SKODA ÎÁÍÈÇ    ÓÔÁÄÉÏ "ÁÍÈÇ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇ"    10.04.11    NS3    1262    1-1

Í: ¸ëá

Ì: ¸ëá áäåñöïýëç ìïõ ôé ãßíåôáé;

Í: ÊáëÜ åóý;

Ì: ÐÝèáíå ç ê…. ï ÷ïíôñüò óÞìåñá, ðÝèáíå åíôåëþò [ åíí. ôïí Á÷éëëÝá ÌÐÅÏ]

Í: Ãéáôß;

Ì: ååå ðåñßìåíå üôé èá ðÜñåé ðüíôï åêåß ðÝñá ìÝóá.

Í: Íáé å;

Ì: Íáé íáé ðÝèáíå åíôåëþò.

Í: Ðüóï ðÞãå ôï óêïñ;

Ì: 2-1 ìÝóá.

Í: ÄçëáäÞ ôï Ýðáéîå å;

Ì: Ôï Ýðáéîå íáé, êÝñäéæå 1-0. Ï ÊÜêïò ôïí ã…. ôïõ Ýâãáëå êáé êüêêéíç êÜñôá óôï ôÝëïò ôïõ ôåñìáôïöýëáêá.

Ì: Íá óïõ ðù! Áðü áýñéï áó÷ïëåßóáé ìå ôï ìáôò ÊõñéáêÞò (áêáôÜëçðôï) óôïí Âüëï íá ñßîïõìå ôá á… ìáò. ÐÜóç èõóßá. Ìçí ãßíåé êÜíá ëÜèïò äçëáäÞ áó÷ïëÞóïõ ìå ÓéóÝäåò ìå áñ… êáé Ýôóé êé áëëéþò ðÜóç èõóßá ðñÝðåé íá êåñäßóåéò åêåß. ÐÜóç èõóßá. ÄçëáäÞ ìå ôßðïôá äåí ðñÝðåé ôï ì… áõôü íá (áêáôÜëçðôï).

ìéëáåé ãéá ôï åðïìåíï ðáé÷íé Âïëïõ ìå âáæåëï
ÏËÕÌÐ. ÂÏËÏÕ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ    ÐÁÍÈÅÓÓÁËÉÊÏ ÓÔÁÄÉÏ    17.04.11    NS1    6995    3-2

Í: Åóý èá êáèßóåéò ÁèÞíá êáèüëïõ;

Ì: Èá êáôÝâù.

Í: Å Üìá êáôÝâåéò, ðÝñíá êáé ëßãï áðü ôïí ößëï ìáò ôïí øçëü.

Ì: Êáé ìå ôïí øÞëï ÓéóÝ, Üìá ôïõ ðåéò áõôü ôï ðñÜãìá….

Í: Âñå èá ôïõ ôï ðù åãþ, ìçí áíçóõ÷åßò. Áðëþò ðÝñíá…

Ì: ÂÜëå ôï.. íá..

Í: ÎÝñù åãþ ôé èá ôïõ ðù, áðëþò êáé åóý öüâéóÝ ôïí ëéãÜêé.

Ì: Ôé íá ôïí öïâßóù ñå ì… áðëþò åóý èá ôïõ ðåéò ðñüóå÷å…
Äçëáäç ðáíå íá öïâéóïõí ðïéïí ìáæé ï Ðáôåñáò ìå Øùìéáäç?

Í: Âñå îÝñù åãþ ôé èá êÜíù óïõ ëÝù, ôï îÝñù åãþ ôé èá êÜíù.

Ì:… åðß ðñïóùðéêïý ðåò ôïõ åêåß èá âÜëåéò áõôü êáé áõôü. Ðñüóåîå ìçí ãßíå êáìßá êÝíôá êáé äåí ðáßîåé êÜðïéïò áðü áõôïýò ðïõ óïõ Ýäùóá óå ã… ðåò ôïõ. ÌåôÜ üëá èá êåëáçäÜí ôá ñÜäéá.
Ìáëëïí èá áðåéëçóïõí êáðïéïí ðïõ ïñéæåé ôïõò äéáéôçôåò
Í: Åóý ðùò ðÞãåò;

Ì: Å åíôÜîåé áäéÜöïñïò. 1-1. Ìéá ì… êáé ìéóÞ.

Í: Ï ÁóôÝñáò Ýðåóå óÞìåñá å; Ýôóé Ýìáèá.

Ì: Íáé Ýðåóå ï Üëëïò ðïõ ðïýëçóå ôï ìáôò óôï… ï ÌáñéíÜêçò ðïõ ôï Ýäùóå ôï ìáôò óôïí áôñüìçôï ãéá íá óùèåß;

Í: Ðéóôåýåéò üôé èá ôï Ýäéíå ìå ôÝôïéá äéáöïñÜ;

Ì: åååå

Í: Åãþ äåí ðéóôåýù üôé ôï Ý÷åé äþóåé. Åãþ ðéóôåýù åðåéäÞ îÝñù ðüóï øõ÷áíþìáëïò åßíáé, üôé áõôüò Ý÷åé ôóáíôéóôåß ôþñá.

Ì: Ôé ôóáíôßóôçêå, áöïý ðÜóá Ýêáíå ï ðáßêôçò ï äéêüò ôïõò íá âÜëïõíå…

Ìáëëïí áõôï ëååé, áëëá ôåôïéá êáíïõìå êáé ïé äéêïé ìáò áìõíôéêïé áâåñôá  :( :( :(
http://youtu.be/oareqRPq2ss

Äçëáäç ï ãáõñïò åäùóå ôï ðáé÷íéäé óôïí áôñïìçôï åíù ï âáæåëïò ðáåé íá åðçñåáóåé ìå áðåéëåò ôïí ïñéóìï ôùí äéáôçôùí óôï åðåñ÷ïìåíï ðáé÷íéäé.ÁÑÁ Ï ÃÁÕÑÏÓ ÊÁÉ Ï ÂÁÆÅËÏÓ ÐÑÅÐÅÉ ÍÁ ÌÇÄÅÍÇÓÈÏÕÍ ÊÁÉ ÍÁ ÕÐÏÂÉÂÁÓÈÏÕÍ ÊÁÉ Ï ÐÁÏÊ ÍÁ ÐÁÉÎÅÉ ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÇÃÊ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

opws_mathame

• Guest
o ψωμιαδης πιεστευε σε διαλογο πως θα πεσει ο ατρομητος.δεν υπολογισε στους βαθμους που πηρε απο το γαβρο κ το χ μ εμας.ξεκαθαρα λενε πως θελουν να σωσουν τον πανιωνιο και να βγει απο τη μεση ο μποροβυλος.στην πραγματικοτητα απ αυτους τους διαλογους και μονο θα πουν οτι κανουν καφενειακη κουβεντα και δεν αποδεικνυεται πουθενα οτι στηθηκε το παιχνιδι,στην περιπτωση χομο που αποφασισουν κατι τετοιο με αποκλεισμο απο ευρωπη αυτοι θα πουν για μαι χρονια καμια ομαδα ευρωπη.εντωμεταξη ο μενδρινος πρπει να πληρωθηκε με τη σεντρα γιατι ειπε πως θα παρει τελευταια στιγμη να του πει.το μιλησε με σηφακη και το πληρωθηκε το 1.90 ο γατος.παντως μ κανει μεγαλη εντυπωση που ο μακης δε περιμενε να βγαλειθ ασσο ο ατρομητος με το γαβρο.ηταν μια αγωνιστικη που ολη σχεδον η ελλαδα πηγε ταμειο.ο κωσταντινεας μας επαιξε φιλε χαριλαου στο 0-0.3 μερες πριν το κυπελλο οταν ειχε πεθανει ο πατερας του κοντρερας.σε παιχνιδι (οχι στημενο αλλα για μενα ειναι εξισου ντροπη) που επαιξες για το χ.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
http://www.sport.gr/default.asp?amp;pid=50&aid=98182

ðïëõ åíäéáöåñïí áñèñï ãéá ôï èåìá...

ÊÜôé ìÜò ãßíåôáé…
Êþóôáò ÃåùñãéÜäçò | 23/6/2011 22:44

Ðñéí áðü ìåñéêïýò ìÞíåò, åêåß êáôÜ ôá ôåëåéþìáôá ôïõ óùôÞñéïõ Ýôïõò 2010, ðñáãìáôïðïéÞèçêå óýóêåøç óôç ÌåãÜëç ÂñåôÜíéá, óôï ðëáßóéï ôçò íåüêïðçò ðïëéôéêÞò öáíôáóéïðëçîßáò ðïõ ìåãáëüóôïìá ïíïìÜæåôáé «äçìüóéá äéáâïýëåõóç».

Áíôéêåßìåíï, ôï íïìïó÷Ýäéï ãéá ôçí áäåéïäüôçóç ôùí óôïé÷çìáôéêþí åôáéñéþí. Õðü ôçí ðñïåäñßá ëïéðüí ôïõ ôüôå õðïõñãïý ïéêïíïìéêþí, Ã. Ðáðáêùíóôáíôßíïõ, åêðñüóùðïé ôùí ìåãáëýôåñùí óôïé÷çìáôéêþí åôáéñéþí ôçò Åõñþðçò, Üêïõóáí ôïõò üñïõò ôïõ åëëçíéêïý ïéêïíïìéêïý åðéôåëåßïõ ãéá ôçí åðéêåßìåíç íïìéìïðïßçóç-áäåéïäüôçóÞ ôïõò.

Ç Ýêðëçîç üìùò ôåëéêÜ åìöáíßóôçêå áðü ôçí ðëåõñÜ ôùí äéáâïõëåõüìåíùí áêñïáôþí: Ïé õðü áäåéïäüôçóç åôáéñßåò Ýèåóáí Ýíá êáé ìüíï üñï ãéá ôç óõììåôï÷Þ ôïõò óôç äéáäéêáóßá áäåéïäüôçóçò, ç ïðïßá –ïýôå ëßãï ïýôå ðïëý- èá ôïõò êüóôéæå ðÜíù áðü 50 åê. åõñþ áíÜ åôáéñßá êáé áíÜ Ýôïò –åö’Üðáî óõí öüñïõò- äçëáäÞ ðñïâëåðüìåíï Ýóïäï 2,5 äéò åõñþ ôï ÷ñüíï ãéá ôéò á÷üñôáãåò êñáôéêÝò ôóÝðåò!

Óçìåéþíïõìå üôé ôï ðñïâëåðüìåíï ðïóü Þôáí –êáé åßíáé- áðáßôçóç êáé ôçò ôñüéêáò.

Ï üñïò: Åîõãßáíóç ôçò åëëçíéêÞò áãïñÜò óôïé÷Þìáôïò, ç ïðïßá ãéá ÷ñüíéá Þôáí –êáé åßíáé- Ýñìáéï äéáöüñùí ðáñáêõêëùìÜôùí ðáñáãùãÞò ìáýñïõ ÷ñÞìáôïò.

Ôï åëëçíéêü ïéêïíïìéêü åðéôåëåßï, óôçí áñ÷Þ äåí ðÞñå ôïí üñï ôùí äéáâïõëåõüìåíùí óôá óïâáñÜ. Óýíôïìá üìùò Ýöôáóáí åðéóÞìùò ôá êéôÜðéá ôçò UEFA ðïõ ìßëáãáí ãéá ôïõëÜ÷éóôïí 41 óôçìÝíïõò ðïäïóöáéñéêïýò áãþíåò ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá!

Ôé ôçí Ýíïéáæå ôçí UEFA íá áíáêáôåõôåß óôç äéáâïýëåõóç åíüò åëëçíéêïý íïìïó÷åäßïõ;

Ôç íïéÜæåé êáé ôçí êüöôåé. Ç UEFA åäþ êáé ÷ñüíéá óõíåñãÜæåôáé óôåíÜ ìå ôéò óôïé÷çìáôéêÝò åôáéñßåò ãéá ôçí äéáóöÜëéóç ôçò ïìáëÞò ëåéôïõñãßáò  ìéáò åíïðïéçìÝíçò åõñùðáúêÞò ðïäïóöáéñéêÞò áãïñÜò.

Ðñïöáíþò ç UEFA åíäéáöÝñåôáé íá ðñïóôáôåýóåé ôï ðñïúüí ôçò, üðùò áêñéâþò êáé ïé óôïé÷çìáôéêÝò åôáéñßåò.

(Ïðïéïò ðéóôåýåé üôé ïé óôïé÷çìáôéêÝò åôáéñåßåò óôÞíïõí ðáé÷íßäéá Þ ÷Üíïõí áðü óôçìÝíá ðáé÷íßäéá, áðëþò äåí îÝñïõí ôá âáóéêÜ åñãáëåßá ëåéôïõñãßáò ôùí óõãêåêñéìÝíùí åôáéñéþí. Ïé åôáéñåßåò êåñäßæïõí óå êÜèå áðïôÝëåóìá åíüò áãþíá êáé Ý÷ïõí ôñüðïõò íá áðïöýãïõí æçìéÝò áðü øéëïëáìüãéá. Áõôïß ðïõ óôÞíïõí ðáé÷íßäéá áíÜ ôïí êüóìï áðïôåëïýí ôá æéæÜíéá óôïí ðáãêüóìéï êÞðï ôïõ bet êáé üëïé èÝëïõí íá ôá åîïíôþóïõí, ðëçí üóùí èåóìéêþí âïëåýïíôáé ìå ôçí êõêëïöïñßá ìáýñïõ ÷ñÞìáôïò)

Êáé ãéáôß ìÝ÷ñé óÞìåñá êáíåßò óôçí ÅëëÜäá äåí Ýâáæå ÷Ýñé óôá æéæÜíéá, åíþ üëïé Þîåñáí üôé õðÞñ÷áí;

Äéüôé ç ÅëëÜäá ãéá ÷ñüíéá æïýóå óôïí áóôåñéóìü ôïõ ìáýñïõ ÷ñÞìáôïò, êÜôé ðïõ üìùò äåí ìðïñåß íá ôï êÜíåé óÞìåñá.

ÓÞìåñá, ðïõ ôï êñÜôïò Ý÷åé áíÜãêç ôá åðßóçìá 2,5 äéò åôçóßùò, ðïëý ðåñéóóüôåñï áðü ôï íôáëáâÝñé ôùí ìáýñùí, ôá ïðïßá äåí áðïôõðþíïíôáé óå éóïëïãéóìïýò êáé Ýôóé äåí ðåßèïõí ïýôå ôñïúêáíü, ïýôå ìïúêáíü…

Äéá ôáýôá:

• ÁõôÞ ôç öïñÜ êÜðïéïé èá ôçí ðëçñþóïõí, ðïëý Þ ëßãï. Ôï ðüóï èá ìåßíåé óôç öõëáêÞ, óôï íïóïêïìåßï êñáôïýìåíïò Þ óôéò Ìðá÷Üìåò öõãÜò ï ×, ï Ø Þ ï Æ, åëÜ÷éóôç óçìáóßá Ý÷åé. Óå êÜèå ðåñßðôùóç ïé ðáñÜðëåõñïé ÷ñõóïäÜêôõëïé äÝ÷ôçêáí Ýíá éó÷õñüôáôï ÷ôýðçìá êáé ïé åðüìåíïé èá óêåöôïýí ðïëý êáëÜ ôï ôé êáé ðùò èá ôï êÜíïõí. ÔïõëÜ÷éóôïí èá åßíáé ðéï ðñïóåêôéêïß êáé èá äïõëåýïõí ìå ôïí ïöåéëüìåíï óåâáóìü óôïõò  ðñáãìáôéêïýò Capo.
• Ç áäåéïäüôçóç èá ðñï÷ùñÞóåé ãñÞãïñá, êáíïíéêÜ êáé ìå ðñáêôéêÜ äåêôü ôïí üñï ôùí äéáâïõëåõüìåíùí ãéá îåêáèÜñéóìá ôçò áãïñÜò (ïé Üó÷åôïé ëüãïé ðïõ ïäÞãçóáí óôçí ðñïóùñéíÞ áðüóõñóç ôïõ íïìïó÷åäßïõ –öñïõôÜêéá- ìÝ÷ñé ôïí ÓåðôÝìâñéï èá Ý÷ïõí îå÷áóôåß).
• Èá õðÜñîïõí êáé ðáñÜðëåõñåò áðþëåéåò. Åñþôçìá: Ãéáôß ïé ðñï ôñéìÞíïõ êáôáããåëßåò Êïýãéá äåí áðáó÷üëçóáí êáìßá åðßóçìç áñ÷Þ –öáéíïìåíéêÜ;

Äéüôé, üðùò áðïäåéêíýåôáé, õðÞñ÷å óå åîÝëéîç ìßá êáôÜ ðáñáããåëßá ôùí äéáâïõëåõüìåíùí, Ýñåõíá ç ïðïßá –êáôÜ ôý÷ç;- ðÞãå íá õðïíïìåõèåß ìå Üêáéñåò êáé áíþäõíåò áðïêáëýøåéò.

Ïóï ãéá ôï «åðéôÝëïõò êÜôé ãßíåôáé» ðïõ áêïýãåôáé áðü åäþ êé áðü ’êåß, áò áñêåóôïýìå óôï «êÜôé ìÜò ãßíåôáé»…

ÄéáâÜóôå ðåñéóóüôåñá: http://www.sport.gr/default.asp?amp;pid=50&aid=98182#ixzz1Q9bouRo1
« Last Edit: June 24, 2011, 04:49:15 by HOMO PAOKUS »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

υγ:Και μιας που ειπα ΤσουΛου το θυμηθηκα: Παραγοντας του Ηρακλη στο βολευ μου εβαζε στοιχημα πριν τα πλεηοφ οτι εμεις θα βγουμε ΤσουΛου. Ο βαζελος θα σφαζονταν με κινησεις Μαρινακη ωστε ολα τα λεφτα του τσουλου να πανε στον γαυρο. Ετσι ο βαζελος θα εμενε εκτος και θα ειχε χαντικαπ οικονομικο και γαι την επομενη σαιζον εναντι του γαυρου. Ο Ζαγορακης κι ο ΠΑΟΚ ομως οφειλαν να "αποκλειστουν" πριν τους ομιλους και  για αυτο θα "τσεπωναν" 2,5 μυρια. Ειδαμε την βοηθεια και την επαληθευση του σεναριου.

Που να ξερε οτι θα κανει κινηση ματ με Κάκο ο βαζελος..για ενα βαθμο χασαμε την πρωτια...ειδες με τη ευκολια εδωσε το πεναλτι (ασχετα που τον ειπε ο αλλος παρτο πισω μαλακα θα γινουμε παγκοσμιως ρεζιλι) και μετα εκανε τα στραβα ματια στο γκολ οφσαιντ. Δεν λεω οτι ντε και καλα μας πηγε καροτσακι ο Μαρινακης για τσ.λ, αλλα τι πιο λογικο απο το να ηθελε εμας και οχι βαζελο?

Χομο λες τελευταια σε πολλα ποστ κατι που δε γινεται ευκολα κατανοητο απο τους πολλους και χαρηκα που το ειπες σε ενα απο τα τελευταια σου" αυτος ειναι ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΟΚ"...μεγαλη κουβεντα..ο δικος σου ΠΑΟΚ και ο δικος μου ΠΑΟΚ μπορει να εχει τον καλυτερο προεδρο, την καλυτερη ομαδα στον κοσμο , τον καλυτερο λαο..Απο εκει και περα υπαρχουν οι μουν, οι χορηγιες, οι γκαγκατσηδες, οι εμμεσοι ψηφοι σε μπεους μαρινακηδες, τα 3 φετινα διπλα στο βολο ενω ο βολος σε πηρε χ στο ναο (καμια ομαδα του ποκ πλην γαυρου δεν περασε απο εκει σε πρωταθλημα και πλεη οφ), το 2-2 στον ατρομητο, τα διπλα ατρομητου καβαλας ρουλη βαζελου στο ναο (φυσικα με την δικαιολογια ετοιμη ο ΠΑΟΚτσης για ολα αυτα τα ...κλαρινα), το 2-1 στην κερκυρα , το 0-1 με χανουμι (που μπορει να ηταν και καθαρο, οκ), αντε, σταχτη στα ματια ολα? ΟΛΑ? Αντε ολα..Και παμε στοιχημα χορηγια στη φανελα...

ο αλλος σου λεει δε γουσταρω μιζερια ρε φιλε...ιντριγκα συνομωσιολογια, κακους, παραγκες μυστηριο..απο την αλλη ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΣΜΑΚΗ για στημενα και εδω...υπνος βαθυς και αλισβερισια παραγοντων επιχειρηματιων και πολιτικων..

Μιλησα μια φορα με ποδοσφαιριστη βητα εθνικης..Ενας αμυντικος, ενας στο κεντρο και ο τερματοφυλακας ΤΗΣ ΜΙΑΣ ομαδας ειναι ικανοι να στησουν αγωνα με εναν προεδρο (αποφευγοντας το μπλεξιμο με μπουκ , ή μανατζερ οι οποιοι ζητουν ποσοστα)...και να μη παρει γραμμη κανεις..

Στη χωρα της πουστιας λιγο πολυ ολοι βραζουν στο ιδιο καζανι. Δεν θεωρω το Ζαγορακη μπλεγμενο σε τιποτα , για αποφυγη παρεξηγησεων, εστω και αν αυτο ερχεται σε αντιθεση με  αυτα που γραφω τοση ωρα.

Δε μασαμε απο το δωστε μπαλα στο λαο της χουντας αυτης. Μεσοπροθεσμο και παλι μεσοπροθεσμο στην επικαιροτητα και ααααν ειναι αν μπει κανενας μεσα ας το μαθουμε και τελευταιοι.

Όσο ο ΠΑΟΚ έχει τους Συνδεσμίτες του παρών και ΑΓΡΥΠΝΟΥΣ, θα είναι καθαρός. 

Δασκαλε, οπως τα βλεπω εγω προσωπικα τα πραγματα,
ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Για μενα πολλες ειναι οι ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ που κανουν τεραστιο το Συλλογο μας, αλλα ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ειναι αυτο που ανεφερα παραπανω. Πολλα πηγαζουν απο αυτο οπως ας πουμε το παθος μας, ο φανατισμος μας, ολα αυτα που συνηθως τα λεμε εν συντομια οτι "ο ΠΑΟΚ ειναι τροπος ζωης."Αν η ομαδα μας ηταν πουστο-ομαδα σαν τις αλλες και εμεις δεν θα ειμαστε ουτε τοσο πολλοι ουτε τετοιας ποιοτητας.
Αυτο λοιπον εχουμε χρεος να το διαφυλαξουμε. Και πρεπει να ειμαστε ολοι μπετον αρμε. Μια ρωγμη μπορει να χαλασει κατα πολυ την ανθεκτικοτητα μας. Και παλια ειχαμε την περιπτωση του "τεχνοκρατη και μεσα στην πιατσα Γιδοπουλου", το φλερτ με τον "πολυνικη προπονητη" Γιαννη Ιωαννιδη κλπ. Δυστυχως τετοιες αποψεις υπηρχαν απο συνοπαδους μας  και δημιουργουσαν τις ρωγμες που λεγαμε. Για μενα η λυση ειναι τραβηγμα του αυτιου, με επιχειρηματα και πειθω δινεις να καταλαβει ο χλιαρος οπαδος τι ομαδα ειναι και τι ΠΡΕΠΕΙ να υποστηριζει. Ουτε αφορισμους ουτε αποκλεισμους ουτε κλωτσομπουνιες. Αδερφικα τους συνετιζουμε. Ειδικα τους μικροτερους που δεν ξερουν. Γιατι και μεις καποτε δεν ξεραμε και καποιοι αλλοι μας τα μαθανε.Εγω οτι ξερω για τον ΠΑΟΚ το εμαθα απο παιδι, τιποτα καινουργιο δεν εμαθα σε μεγαλη ηλικια.Μιλαω παντα για θεματα Αρχης. ΚΑι μενα και ολους μας καποιοι μας τα μαθανε.

Σε θεματα ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ δεν μπορουμε να κανουμε εκπτωσεις. Η περιπτωση Γκαγκατση ηταν ΚΗΛΙΔΑ στην ιστορια μας.
Η επιστροφη του κοντου προδοτη και ο τροπος που μεθοδευτηκε ηταν ασεβεια προς τον κοσμο. Προσωπικα ειπα ηδη δημοσια πολλες φορες οτι τριτη υποχωρηση σε θεματα ηθικης ταξης δεν θα κανω. Ως εδω ηταν και με μεγαλη δυσκολια η υποχωρησ που εκανε ως προς την συζητηση μου. Και νομιζω δεν ειμαι ο μονος.Αλλοι δεν εκαναν ουτε τοσο πισω. Μπορει γι αυτους να ειμαι ηδη προδοτης. Σεβαστο.Ακριβως ιδια ορια δεν μπουμε να εχουμε. το ζητημα ειναι να μην το ξεφτυλισουμε βεβαια.  Μεχρι εδω φανταζομαι οτι συμφωνουμε πανω κατω.Για τα υπολοιπα:
1. Μουν: οχι τιμητικη περιπτωση να εχεις δανεικους απο το ποκ, αλλα για μενα νο μπιγκ ντηλ. Η εξηγηση Σαντος για την αποκτηση του με καλυψε μερικως. Για ενα ταγαρι ρισκαραμε πολλα απο το πρεστιζ. Αλλα δεν ειναι ειναι για μενα προσωπικα και περιπτωση σαν Γκαγκατση και σαλπιγγιδη σε καμμια περιπτωση.

2. χορηγειες Βγενοπουλου. Ομοιως με πριν. Δεν αισθανθηκα οτι θιχτηκε το πρεστιζ μαςκαθολου. Φυσικα θα προτιμουσα αν ηταν δυνατον καποιον αλλον χορηγο απλα  για να μην εχει κανεις να λεει, ομως εμενα μου φανηκε μια συμφερουσα οικονομικη συναλλαγη χωρις αλλες προεκτασεις.

3. Εμμεσοι ψηφοι σε Μπεο-Μαρινακη: Δεν συμφωνω. Για τον Μπεο εξηγησε η ΠΑΕ τη λογικη της. Καθε ομαδα εναν εκπροσωπο.Αν αποχωρησει καποιος καποιος αντικαθισταται απο αλλον που προερχεται απο την ιδια ομαδα.Ακομα κι αν λεγεται Μπεος. Δεν το βρισκω παραλογο. Μαρινακης: Ειπε ο Ζαγορακης οτι τον ηξερε και τον εμπιστευεται. Φαναταζομαι δεν τον ηξερε σαν ποδοσφαιρικο παραγοντα. Θυμησου οτι την προηγουμενη σαιζον φαγαμε στην μαπα τον πατερα. Δηλαδη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.η επιλογη ειχε παλι μια λογικη. ΤΩΡΑ ξερουμε οτι ο Μαρινακης ειναι χειροτερος. Αυτο ομως το ξερουμε ΤΩΡΑ. Δεν δεχομαι με τιποτα οτι ειμαστε στο "αρμα" του γαυρου. Η πολιτικη στα φετινα παιχνιδια ηταν οπως επρπε, νομιζω οτι απεκτησε και την σχετικη εμπειρια η διοικηση. Πιστευω οτι δεν θα επρεπε να τον ξαναψηφισουμε, ανεξαρτητα απο ολα οσα συμβαινουν και μαθαινονται απο χθες. Παντως και του χρονου ειναι παλι ενα θεμα ποιον στηριζεις. Μακαρι να ειμαστε σε εναν ανεξαρτητο δρομο.Ακομα καλυτερα να ειμαστε εμεις ο "δρομος".

4. Ματς με Βολο. Διαφωνω και το εχω ξαναπει.Απο καθαρη κωλοφαρδια κερδισαμε 2 φορες στο Βολο, το Χ στην Τουμπα επισης δεν μας αξιζε. Μας εκανε γιογιο, απλα ξεκωλωθηκαμε. Δεν υπαρχει απολυτως τιποτα μεμπτο.

5. ατρομητος,,ρουλης, Καβαλα, Κερκυρα, αεκ: Και παλι διαφωνω. Πολλη τρομπα απο την ομαδα, καπου και απο τον προπονητη. Εγω θα σου βαλω και με Τριπολη εκτος εδρας τα ιδια, ακομα και σε αλλα παιχνιδια που τελικα ομως πηραμε καλυτερα αποτελεσματα. Δεν βλεπω ομως απολυτως τιποτα υποπτο. Με εξοργιζει η μαλακια παιχτων και προπονητων αλλα το θεωρω μαλακια, οχι πουστια.Με βαζελο στο 0-1 μεγαλη γκαντεμια, παιξαμε μπαλαρα.Απολυτως τιποτα υποπτο ομως.Δεν ξερω αν τα θεωρεις δικαιολογιες, εγω αυτα ειδα, αυτη ειναι η γνωμη μου.

6. Για τη χορηγεια παμε στοιχημα στη φανελα που λες, δεν ξερω αν εννοεις σχετικα με τον οπαπ, εργα στην Τουμπα, επισοδεια λαμιας κλπ. Εκει χωραει συζητηση μεγαλη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κατα τα αλλα συμφωνω βεβαια οτι δεν μ αρεσει εικονα Ζαγορακη με Πιλαβιο Μακαρο στα vip. Η γυναικα του καισαρα κλπ. Για Κομποτη δεν ξερω να εχει σχεση, ο Κομποτης ειναι κουμπαρος του Γκαγκατση οποιος ειναι και κουμπαρος του Ζαγορακη. Αλλα αλισβερισι δεν εχω δει. Σκεφτειτε και εσεις εναν κουμπαρο σας Α ο οποιος εχει εναν αλλον κουμπαρο Β. Εσεις πιθανως τον Β να τον εχετε δει μια φορα ενα Πασχα και μια δευτερη ενα Χριστουγεννο. Για Τραυλο δεν ξερω τιποτα. Ή δεν θυμαμαι. Εγω τον Κοκορογιαννη θυμαμαι ως μανατζερ του ζαγορακη, ας μου θυμισει καποιος σχεση Ζαγορακη-Τραυλου ή ποιους παιχτες μανατζαρει.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δεν βρηκα τιποτα με γιαννγ κοντη.εναν δημητρη κοντη εχει μονο.
για αυτο λινκ και μην γραφουμε οτι ακουμε απλα.

Λινκ δεν μπορω να δωσω γιατι ειναι το pdf της δικογραφιας. Οντως λεει για Δημητριο Κοντη, αλλα τον εχει ως παραγοντα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Αν ειναι λαθος και τι ειναι λαθος δεν ξερω.

Απο εδω οποιος θελει να κατεβασει την δικογραφια
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=287192

Στην σελιδα 104 αναφερεται στον Δημητριο Κοντη, δειτε και την σελιδα 89

Offline t.b

• Αλλαγή
Δίωξη για πατέρα δεν υπάρχει;
Εκείνος ο γιος μπασκετικού μεγαλοπαράγοντα που ακουγόταν ότι έπαιξε 1,3 μύρια σε ήττα της ομάδας του στην Ξάνθη τι έγινε;

Offline t.b

• Αλλαγή

Ακριβά θα πληρώσει όπως όλα δείχνουν την εμπλοκή του με τα στημένα παιχνίδια ο Αβρράμ Παπαδόπουλος καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Παρασκευή (24/6), αναμένεται να μην κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα.

Ο διεθνής αμυντικός, βασικός στέλεχος της ομάδα του Σάντος, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της ΕΠΟ με τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Την ίδια τύχη θα έχει και ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος εκτός απροόπτου θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία των Ελπίδων.

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/teleiwnei_apo_thn_ethnikh_o_avraam_papadopoylos.1113324.html

Offline blue_eyes

• Βασικός
ρε χομο καθεσε και μου γραφεις κατεβατα και ακομα ασχολειστε μερικοι αν ο ΠΑΟΚ ειναι μπλεγμενος; ειναι δυνατον; ελεος..

τι ζαβαντιας, γχ και τραυλος και πρασινα αλογα.. τι σχεση εχουν αυτοι με τον ΠΑΟΚ; σε ολοκληρη δικογραφια χιλιαδων σελιδων δεν προκυπτει πουθενα αναμεμιγμενος ο ΠΑΟΚ και καθομαστε και κανουμε θεμα απο μονοι μας;

δεν εχει σχεση ο ΠΑΟΚ με αυτη την βρωμια, μεχρι και τα σκουληκια και οι χαμουτζηδες το καταλαβαν και κοψαν μαχαιρι τι ειρωνειες τις χθεσινες και συντηρουμε θεμα απο μονοι μας; αν ειναι δυνατον..

υγ σιχαματα επιτελους ηρθε η ωρα να πληρωσετε.. βρωμιαρηδες

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χομο σ ευχαριστω για το χρονο που αφιερωσες να απαντησεις..
Για να μη τραβαμε τη συζητηση απο δω και απο εκει και την παμε αριστερα και δεξια που λεει και ο πρεζιντεντ, εκ του αποτελεσματος μαγκας βγαινει ο δικος μας. Και ας κατσει και με τη Χειλουδακη και ολη τη Συγγρου στα βιπ.

Offline Català

• Αλλαγή
Σωστός δάσκαλε, και προσωπικά αν και του τα έχω σούρει πολλές φορές, δεν ανησύχησα ούτε στιγμή ότι μπορεί να είναι μπλεγμένος ο Ζαγοράκης. Τώρα, οι παρέες του και οι κουμπαριές του είναι ένα θέμα, ηθικής τάξης κυρίως και άκρως σημαντικό (ειδικά η κουμπαριά του μας στέρησε το πρωτάθλημα πέρσυ), αλλά στη συγκεκριμένη ιστορία αυτός είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, ο μόνος καθαρός και ριγμένος.
Γιατί αν κάνει παρέα με τον αγαπούλα στα vip, τι να πει και η πρώην ομάδα του αγαπούλα (σε δυο αθλήματα κιόλας ε, μην ξεχνιόμαστε...) που σήμερα θριαμβολογεί και σπεύδει να πάρει και την αποκλειστικότητα στην τιμιότητα, ποιος τώρα, το αρχιπουτανάκι του ποκ που άνοιξε τα πόδια τελευταία αγωνιστική στον ζέλα.
Εμένα αυτό που με καίει από την πρώτη στιγμή και με καίει μονίμως, είναι πώς είναι δυνατόν κάτι καραφλά λάθη της φύσης όχι μόνο να κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη του ΠΑΟΚ, όχι μόνο να κάνουν εκπομπές ακόμα, αλλά και να βάζουν και κόσμο να τσακώνεται με τις μαλακίες που λένε. Ντροπή μας
Πάντως Ηomo, γιατί τρελαίνεσαι πάλι έτσι δεν καταλαβαίνω. Ακόμα και αν ήταν μπλεγμένος ο Ζαγοράκης, αυτό θα έκανε εσένα, εμένα, όλους μας, άρα το σωματείο, απατεώνες; Πούστικο γίνεται ένα ολόκληρο σωματείο όταν το φίλαθλο-οπαδικό κοινό του βλέπει την πουστιά και την χειροκροτά, την πανηγυρίζει κτλ. Αυτό σε εμάς δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά και έχει γίνει σε όλους τους άλλους. Αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν στηθούν 100 πρόεδροί μας.
Και έχει σημασία αυτό που λέω για να τα έχουμε σε μια τάξη μες στο κεφάλι μας, ακόμα και αν βγει μπλεγμένος ποτέ ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα λέγαμε να πάει να γαμηθεί όποιος το έκανε, οι άλλοι σήμερα λένε κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο και γιατί δεν λέτε και για τους άλλους.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
2 πραγματα πληζ:

1. Βαζετε ολοκληρες τις πηγες σας, τα λινκς
2. Μη μιλατε με υπονοοουμενα, μιλατε καθρα με ονοματα και με σαφηνεια για να συννενοουμαστε

Εχει πολυ ψωμι η φαση παντως.

Επιπλεον ερωτησεις:
1.Ο Γεωργιος Γεωργιαδης ειναι ο δικος μας Γ.Χ? Προκυπτει απο καπου αυτο?
2. Ο γκ ειναι ο Γιαννης Κοντης? Εχει καποια εμπλοκη?

Ειναι μαλλον του περουκα!

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο GOALnews λέει τελειώνει ο ΓΧ Γεωργιάδης απο την Εθνική...
τελικά σε ποιόν αναφέρεται;

kostas4

• Guest
τα σημερινα πρωτοσελιδα δειχνουν οτι το ελληνικο πρωταθλημα θα ειναι παντα το ιδιο μπουρδελο. οι γαυροι στον κοσμο τους, οι βαζελοι μετρανε τους χαμενους τιτλους λες και προπερσι το πηραν με το σπαθι τους, τα χανουμια οπως παντα κλαψομουνες και "καθαροι".

οσο ο καθενας βλεπει μονο τον εαυτο του τοτε και στο ποδοσφαιρο και στην κοινωνια θα ειμαστε τα ιδια σκατα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
(...)
Πάντως Ηomo, γιατί τρελαίνεσαι πάλι έτσι δεν καταλαβαίνω. Ακόμα και αν ήταν μπλεγμένος ο Ζαγοράκης, αυτό θα έκανε εσένα, εμένα, όλους μας, άρα το σωματείο, απατεώνες; Πούστικο γίνεται ένα ολόκληρο σωματείο όταν το φίλαθλο-οπαδικό κοινό του βλέπει την πουστιά και την χειροκροτά, την πανηγυρίζει κτλ. Αυτό σε εμάς δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά και έχει γίνει σε όλους τους άλλους. Αυτό δεν αλλάζει ακόμα και αν στηθούν 100 πρόεδροί μας.
Και έχει σημασία αυτό που λέω για να τα έχουμε σε μια τάξη μες στο κεφάλι μας, ακόμα και αν βγει μπλεγμένος ποτέ ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα λέγαμε να πάει να γαμηθεί όποιος το έκανε, οι άλλοι σήμερα λένε κάτω τα χέρια από τον πρόεδρο και γιατί δεν λέτε και για τους άλλους.

1ον. Δεν τρελλαινομαι. Προσωπικα απαντησα σε daskalos ο οποιος προσωπικα ειχε απευθυνθει σε μενα.

2ον.Θεωρω πολυ σημαντικα τετοια θεματα. Ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεολογια. Μπορω να γραφω ωρες γι αυτο. Και για πραγματα που μπορει να την απειλησουν ή να την διαστρεβλωσουν οπως τα παραδειγματα με Γιδοπουλο που ειπα. Ή να θυμηθουμε ας πουμε οτι καποιοι συνοπαδοι μας ειχαν χειροκροτησει την ελευση Γκαγκατση ειτε ως αποκτηση καλου αμυντικου στο σαπιο συστημα ή καλου επιθετικου στο ιδιο σαπιο συστημα. Καποιοι ελεγαν ας πουμε εχω να δω πρωταθλημα 25 χρονια εχασα την υπομονη και αν ενας Γκαγκατσης με βοηθησει να το παρω ή εστω να μην το χασω, το θελω. Για μενα αυτο ειναι ενα παραδειγμα αλλοιωσης της ιδεολογιας μας.

3ον. Συμφωνω οτι δεν ταυτιζεται ενας Συλλογος με τις πραξεις του Προεδρου του.Ειδικα αν μιλαμε για μεγαλομετοχους κλπ. Εδω ομως μιλαμε για Προεδρο προερχομενο απο τον λαο, διορισμενο απο Δικαστηριο, με θητεια που ανανεωνεται μετα απο προταση της Μανας του Συλλογου.  Μιλαμε για Προεδρο μιας ΠΑΕ με μετοχους καμμια 13χιλιαδες κοσμου.  Σαφως υπαρχει λοιπον καποιο ποσοστο συνυπευθυνοτητας σε οποιαδηποτε βρωμοδουλεια-φτου φτου- ηθελε να κανει.Να θυμησω επισης οτι το πρωτο διαστημα που ανελαβε ο Γουμενος ειχε κωλυματα με τη Δικαιοσυνη λογω εκκρεμοτητων και αναμονης τελεσιδικων αποφασεων, εμεις λεγαμε κατω τα χερια απο το Γουμενο, μαζι κι εγω ο μαλακας. Αν θυμαμαι καλα  υπηρχαν και καποια/καποιες σχετικες ανακοινωσεις Συνδεσμων.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest

Ακριβά θα πληρώσει όπως όλα δείχνουν την εμπλοκή του με τα στημένα παιχνίδια ο Αβρράμ Παπαδόπουλος καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Παρασκευή (24/6), αναμένεται να μην κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα.

Ο διεθνής αμυντικός, βασικός στέλεχος της ομάδα του Σάντος, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της ΕΠΟ με τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Την ίδια τύχη θα έχει και ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος εκτός απροόπτου θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία των Ελπίδων.

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/teleiwnei_apo_thn_ethnikh_o_avraam_papadopoylos.1113324.html

Που το αξιόποινο για τον Μπέμπη, δεν αντιλαμβάνομαι. Για στοίχημα μιλάει με κάποιον άλλον. Ποιόν επηρεάζει και τι ποινικώς ενδιαφέρον λέει?
http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/83075-%C2%ABPrwta-tha-to-rixei-ston-OPAP%C2%BB

Η λάσπη απο σκατά να γυρίσει στα μούτρα σας.