Author Topic: Ελληνικό πρωτάθλημα...(το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ όλου του ΚΟΣΜΟΥ)  (Read 17240 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Παντως ρε φιλε αν εισαι τοσο συνωμοσιολογος με την παρτη μου με βαση αυτο το μηνυμα, τοτε γιατι δεν εισαι το ιδιο συνωμοσιολογος με τον τραυλο τον ψωμιαδη, τον γκαγκατση και τα κολλητιλικια με τον Ζαγορακη???

γιατι εσυ εισαι ενας αγνωστος που μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε και να γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι.....ενω ο αλλος ειναι ο προεδρος του ΠΑΟΚ....

και δεν γινεται ρε πουστη μου να εισαι 30 χρονων να εχεις φαει εδω και τοσα χρονια τις τοσες και τοσες σφαγες και να μπαινεις να γραφεις για στημενα παιχνιδια υπερ του ΠΑΟΚ....απλα δεν γινεται.....

αυτο ειναι το μονο που δεν θα περιμενα ποτε να πει ΠΑΟΚΤΣΗΣ....για αυτο και δεν πιστευω οτι εισαι....

ενταξει και δεν ασχολουμαι αλλο.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
XXXXX

Σωπα ρε φιλε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να γραφω καθε μερα ΠΑΟΚ ολε στο Φορουμ για να αποδειξω στο καθε... konkamp οτι ειμαι ΠΑΟΚτσης. Και γι αυτο ακριβως δεν καθομαι να γραψω παρα μονο οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα. Τωρα σ αυτο που εγραψα εχεις κατι να πεις?!?! Εχω ή δεν εχω δικιο οτι ειναι εντελως γαμησε τα να εχει ο ζαγορακης για παρεα τον κομποτη, τον γκαγκατση, τον ψωμιαδη και τον τραυλο?!?! Σ αυτο εχεις να απαντησεις κατι?!?! Ειναι ή δεν ειναι αληθεια?!? Και αν ειναι αληθεια, ειναι ή δεν ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ?!?! αν δεν εχεις κατι να πεις τοτε απλα μη λες τιποτα. Δε θα πεταγεσαι σα τη **** να πεις αααα αυτος λεει κατι κακο για καποιον παοκτση αρα ειναι αρειανος. Αν ειναι δυνατον ρε γμτ.

Α υποψιν ειμαι και αντισαλπι. Να ξερεις αν με δεις να τον κραζω αλλου μη με πεις παλι σκουληκι.

δε μου λες τελικα -μια που λεμε αληθειες-διοικει ο θουπερ3 τον αρη παρεα με τον γ.κ ?ποιες ειναι οι παρεες του γ.κ?παπαδες του αγιου δημητριου?κατι ειπε σημερα στο θωμαιδη ο βοριας για τον γκ που δεν εχει καν αφμ.τι λες?

δεν θα μου πας οπου θες την συζητηση ουτε με αντισαλπι ουτε με μαλακιες.στο ποδοσφαιρο το ελληνικο ολοι ειναι γνωστοι και μη εξαιρετεοι.αυτοι ειναι ιδιοκτητες ομαδων μ αυτους συνδιαλεγεσαι και εσυ ,αν αυριο γινεις προεδρος ομαδας, σε επαε σουπερλιγκ και ξερω γω.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ admin αυτη τη στιγμη
και αν θες μου απαντας.ειναι πουτανες των αριανων οι μανες?γαμιεται η μανα του καθε αλλοθρησκου?ο ΠΑΟΚ γαμαει τις μανες τους?
......
Αντε καλα να το κανω λιανα για χαζους....
Ναι στο σκουληκι κανει κομμαντο ο σουπερ3 και ο παπαρας καραμαφιοζος κοντης. Εχουν στησει μια δικτατορια οπου οποιος εχει διαφορετικη αποψη για το παραμικρο κυνηγιεται. Για τις παρεες του δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαι τοσο με το σκουληκι αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι τεραστια λερα, και αν ηταν ο κοντης στον ΠΑΟΚθα επρεπε να ειμαστε και να κανουμε καταληψη οπως επι γουμενου κλπ.

Δεν ειναι ιδιοκτητες ομαδως και μ αυτους συνδιαλεγονται, αυτα ειναι παπαριες και τον καλυπτεις. Ο Ζαγορακης εχει κουμπαριες με τον Γκαγκατση. Ετσι ειναι ολοι οι "προεδροι" μεταξυ τους?!?!? Εσυ ανεχεσαι ρε φιλε να ερχεται ο Ψωμιαδης τουμπα και να ναι στη σουιτα με τον Προεδρο του ΠΑΟΚ?!?!? Εμενα μου γυριζει το μυαλο. Εμενα οταν εφερε ο Ζαγορακης τον Γκαγκατση με αηδιασε. Εσυ μπορει να γουσταρες. Δικαιωμα σου.

Α και για το τελευταιο, ναι ειναι πουτανες των αρειανων οι μανες, ναι γαμιουνται ολοι οι αλλοθρησκοι.

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
Παντως ρε φιλε αν εισαι τοσο συνωμοσιολογος με την παρτη μου με βαση αυτο το μηνυμα, τοτε γιατι δεν εισαι το ιδιο συνωμοσιολογος με τον τραυλο τον ψωμιαδη, τον γκαγκατση και τα κολλητιλικια με τον Ζαγορακη???

γιατι εσυ εισαι ενας αγνωστος που μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε και να γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι.....ενω ο αλλος ειναι ο προεδρος του ΠΑΟΚ....

και δεν γινεται ρε πουστη μου να εισαι 30 χρονων να εχεις φαει εδω και τοσα χρονια τις τοσες και τοσες σφαγες και να μπαινεις να γραφεις για στημενα παιχνιδια υπερ του ΠΑΟΚ....απλα δεν γινεται.....

αυτο ειναι το μονο που δεν θα περιμενα ποτε να πει ΠΑΟΚΤΣΗΣ....για αυτο και δεν πιστευω οτι εισαι....

ενταξει και δεν ασχολουμαι αλλο.....

Κατσε ρε φιλε!!!! Γιατι το ενα ακυρωνει το αλλο?!?!?!?! Τοσα χρονια μας εχουν κατασφαξει, μαζι σου. Αν αυριο μας αγορασει ενας Μαρινακης και αρχισουμε εμεις να κατασφαζουμε, δεν θα πρεπει να βγουμε να το πουμε?!?!?

Offline petran4

• Αλλαγή
Äåßôå óå videos ôç ìåôáãùãÞ ôùí êáôçãïñïõìÝíùí áðü ôç ÃÁÄÁ óôçí Åõåëðßäùí. To Contra.gr âñÝèçêå óôá äéêáóôÞñéá ôçò Åõåëðßäùí. Áäéáèåóßá åðéêáëÝóôçêå ï Á÷éëëÝáò ÌðÝïò, äéåêïìßóèç óôï ÉððïêñÜôåéï. Áñíïýíôáé ôéò êáôçãïñßåò ïé óõëëçöèÝíôåò, ôç ÄåõôÝñá ç áðïëïãßá ôïõò. ÌÜêçò ØùìéÜäçò êáé ÃéÜííçò Ðáðáêþóôáò ôá íÝá ïíüìáôá. Ôï êáôçãïñçôÞñéï ãéá ôïõò åìðëåêüìåíïõò. Áßôçìá äßùîçò óå ðñüåäñï ìåãÜëçò ÐÁÅ. Ôé ðñïâëÝðåé ï Ðåéèáñ÷éêüò Êþäéêáò ãéá ôïí ðáñÜíïìï óôïé÷çìáôéóìü. Ôá ìåãáëýôåñá ðïäïóöáéñéêÜ óêÜíäáëá ôïõ êüóìïõ.

Ëßãï ìåôÜ ôéò 12:00 ïé äÝêá óõëëçöèÝíôåò ãéá ôçí õðüèåóç ôùí óôçìÝíùí áãþíùí, ìå ÷åéñïðÝäåò êáé åìöáíþò ôáëáéðùñçìÝíïé, ïäçãÞèçêáí óõíïäåßá áóôõíïìéêþí óôïí åéóáããåëÝá Ðëçììåëåéïäéêþí.

Ï åê ôùí êáôçãïñïõìÝíùí Á÷éëëÝáò ÌðÝïò ñùôÞèçêå áðü ôïõò äçìïóéïãñÜöïõò êáé ÷áñáêôÞñéóå “öïýóêá ôïõ ÐÁÓÏÊ” ôçí üëç õðüèåóç, åíþ ï Ãéþñãïò ÔóáêïãéÜííçò (ó.ó ìåãáëïìÝôï÷ïò ôçò Çëéïýðïëçò) êáôçãüñçóå ôïí ÁëÝîç Êïýãéá êáé ôïõò ìáëáêåò ôïõ.

Óôïõò óõëëçöèÝíôåò áóêÞèçêáí ðïéíéêÝò äéþîåéò óå âáèìü êáêïõñãÞìáôïò êáé ðëÝïí êáëïýíôáé íá áðïëïãçèïýí óôïí áíáêñéôÞ.

;D Ç Öïõóêá ôïõ ðáóïê å ñå ãåëëéá ;D
http://www.dailymotion.com/video/xjh9ff_yyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyyyyy-yyy-yyy-yyyyyyy-yy-yy-yyyyyyy-yyyy-yyyy-yyyyyyyyy_sport#from=embediframe (Embedding disabled, limit reached)
http://www.dailymotion.com/video/xjha3a_yyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyyyyy-yyy-yyy-yyyyyyy-yy-yy-yyyyyyy-yyyy-yyyy-yyyyyyyyy_sport#from=embediframe (Embedding disabled, limit reached)
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/329800.html
« Last Edit: June 23, 2011, 18:03:08 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *

Και εγω ρε φιλε δεν περιμενα να δεχτει ποτε ΠΑΟΚΤΣΗΣ να πατησει το γαμωποδι του στη ΤΟΥΜΠΑ το πρωτοπαλικαρο της παραγκας ο Γκαγκατσης. Δηλαδη μεγαλυτερη προσβολη στις σφαγες που εχουμε δεχτει υπαρχει απ αυτη?!?!?!

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Καλά η συζήτηση πέφτει σε επίπεδα δημοτικού....
Απέδειξε ότι είσαι Π.Α.Ο.Κ. και πες γαμιέται το λίκι κτλ κτλ...
Σε ότι λέει άδικο δεν έχει....
Απλά ίσως φοβάται πιο πολύ από ότι έπρεπε...
Και μένα δλδ με ρωτήσανε 2 φιλαράκια αν ξέρω κάτι η σε συζήτηση μας λέει ο άλλος βρε λες να έγινε καμιά στραβή και να μπελχτήκαμε και μεις με τον πουράκια????
Τι σημαίνει δεν ήμαστε Π.Α.Ο.Κ.????
Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι ο πρόεδρός του και ούτε μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά για το τι έκανε και θα κάνει ο κάθε Ζαγοράκης....
Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει ότι έχει κάνει κάτι ώστε να χάσει η ομάδα σε ότι έχω δει μέχρι τώρα...
Αν κάποιοι το πιστεύανε ας μας το λέγανε από πριν και όχι να βρίσκουν 2-3 ματς κατόπιν εορτής και να μιλάνε για στημένα...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
XXXXX

Σωπα ρε φιλε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να γραφω καθε μερα ΠΑΟΚ ολε στο Φορουμ για να αποδειξω στο καθε... konkamp οτι ειμαι ΠΑΟΚτσης. Και γι αυτο ακριβως δεν καθομαι να γραψω παρα μονο οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα. Τωρα σ αυτο που εγραψα εχεις κατι να πεις?!?! Εχω ή δεν εχω δικιο οτι ειναι εντελως γαμησε τα να εχει ο ζαγορακης για παρεα τον κομποτη, τον γκαγκατση, τον ψωμιαδη και τον τραυλο?!?! Σ αυτο εχεις να απαντησεις κατι?!?! Ειναι ή δεν ειναι αληθεια?!? Και αν ειναι αληθεια, ειναι ή δεν ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ?!?! αν δεν εχεις κατι να πεις τοτε απλα μη λες τιποτα. Δε θα πεταγεσαι σα τη **** να πεις αααα αυτος λεει κατι κακο για καποιον παοκτση αρα ειναι αρειανος. Αν ειναι δυνατον ρε γμτ.

Α υποψιν ειμαι και αντισαλπι. Να ξερεις αν με δεις να τον κραζω αλλου μη με πεις παλι σκουληκι.

δε μου λες τελικα -μια που λεμε αληθειες-διοικει ο θουπερ3 τον αρη παρεα με τον γ.κ ?ποιες ειναι οι παρεες του γ.κ?παπαδες του αγιου δημητριου?κατι ειπε σημερα στο θωμαιδη ο βοριας για τον γκ που δεν εχει καν αφμ.τι λες?

δεν θα μου πας οπου θες την συζητηση ουτε με αντισαλπι ουτε με μαλακιες.στο ποδοσφαιρο το ελληνικο ολοι ειναι γνωστοι και μη εξαιρετεοι.αυτοι ειναι ιδιοκτητες ομαδων μ αυτους συνδιαλεγεσαι και εσυ ,αν αυριο γινεις προεδρος ομαδας, σε επαε σουπερλιγκ και ξερω γω.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ admin αυτη τη στιγμη
και αν θες μου απαντας.ειναι πουτανες των αριανων οι μανες?γαμιεται η μανα του καθε αλλοθρησκου?ο ΠΑΟΚ γαμαει τις μανες τους?
......
Αντε καλα να το κανω λιανα για χαζους....
Ναι στο σκουληκι κανει κομμαντο ο σουπερ3 και ο παπαρας καραμαφιοζος κοντης. Εχουν στησει μια δικτατορια οπου οποιος εχει διαφορετικη αποψη για το παραμικρο κυνηγιεται. Για τις παρεες του δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαι τοσο με το σκουληκι αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι τεραστια λερα, και αν ηταν ο κοντης στον ΠΑΟΚθα επρεπε να ειμαστε και να κανουμε καταληψη οπως επι γουμενου κλπ.

Δεν ειναι ιδιοκτητες ομαδως και μ αυτους συνδιαλεγονται, αυτα ειναι παπαριες και τον καλυπτεις. Ο Ζαγορακης εχει κουμπαριες με τον Γκαγκατση. Ετσι ειναι ολοι οι "προεδροι" μεταξυ τους?!?!? Εσυ ανεχεσαι ρε φιλε να ερχεται ο Ψωμιαδης τουμπα και να ναι στη σουιτα με τον Προεδρο του ΠΑΟΚ?!?!? Εμενα μου γυριζει το μυαλο. Εμενα οταν εφερε ο Ζαγορακης τον Γκαγκατση με αηδιασε. Εσυ μπορει να γουσταρες. Δικαιωμα σου.

Α και για το τελευταιο, ναι ειναι πουτανες των αρειανων οι μανες, ναι γαμιουνται ολοι οι αλλοθρησκοι.

ενισχυεις σε καθε post σου την αποψη μου.δεν ειμαι εδω για να καλυπτω προεδρους του ΠΑΟΚ.αλλα δεν θα μας κανεις ανω κατω γιατι ετσι σου εμαθαν.δεν θα  μας γυρνας τα μυαλα .οταν σε εσφαζε ο σπαθας ενα βημα πριν το πρωταθλημα με εντολη πατερα σου αρεσε?εκει στη μπομπονιερα της ευρωπης απ τους μπατσους μεχρι τον τελευταιο καντινιερη με ανωθεν εντολη σε βριζανε και σε ωθησανε να μην παιξεις καν μπαλα. τι εγινε?θυμασαι?γιατι ο γκαγκατσης και η παρεα του δεν σε προστατεψαν?

παντως κατι εμεινε.γραφεις το ΠΑΟΚτσης με κεφαλαια.που θα παει θα αλλαξεις και ομαδα.να σου στειλω και κανενα κασκολακι ή θα το δω να καιγεται στην ¨απορθητη¨ εδρα της ευρωπης?
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *

Offline sabbath

• Αλλαγή
λοιπον για να τελειωνουμε....φιλε τρελλαμενε ο αμρα στο αρχικο του post για το θεμα δεν εγραψε με το χαβαλεδιαρικο υφακι που θα συζητησατε εσυ και τα φιλαρακια σου....αν ηταν κατι τετοιο λιγο χλωμο προσωπικα να το σχολιαζα....αλλωστε και γω μπορει να εκανα καποια παρομοια συζητηση με καποιο φιλαρακι μου να περναει η ωρα....

εγραψε ενα ολοκληρο κατεβατο για φιλιες του ζαγορακη για περιεργα αποτελεσματα με βολο με εργοτελη κ.λ.π....και απο ολα αυτα συμπερανε οτι ειναι ακαταλληλος για προεδρος του ΠΑΟΚ υπονοοντας στην ουσια οτι εχει αναμιξη σε στημενα παιχνιδια κ.λ.π....

απλα μην μας περασετε και για περιεργους....αλλο να συζητας στο χαβαλε και αλλο για να γραφεις οπως παρακατω....

Παιδια καλες οι παρεμβασεις αλλα προσωπικα εχω αρχισει να ιδρωνω.... Η υποθεση βρωμαει κι αρχιζω να φοβαμαι αρκετα πως πολλα που θεωρουσαμε δεδομενα για τον ζαγορακη πρεπει να επιτελους να τα αναθεωρησουμε και να προβληματιστουμε... οχι να τον καταδικασουμε, αλλα πρεπει επιτελους να σταματησουμε να τον εχουμε ως αγιοποιημενο ηθικο στοιχειο. Να δουμε την αληθεια καταματα.  Ενα ρητο λεει δειξε μου τους φιλους σου να πω ποιος εισαι. Και ο κυκλος των κολλητων του βρωμαει σκατιλα. Δεν γινεται να χεις κολλητους τον γκαγκατση, τον τραυλο, τον κομποτη, και τον ψωμιαδη. Δεν γινεται να ρχεται στη τουμπα στη σουιτα ο ψωμιαδης να βλεπει τα ματς. Δεν γινεται μετα το σκανδαλο με τις κασσετες να πηγαινεις να ψηφιζεις Μπεο. Δεν γινεται να μην χανεις βαθμο απο λεβαδειακο, πανθρακικο (του σαββακη του κολλητου του γκαγκατση), εργοτελη (του τζωρτζωγλου του κουμπαρου του γκαγκατση) και να χεις τα φετινα αποτελεσματα με τον ολυμπιακο βολου. Δεν γινεται να λυνει και να δενει στην Παε παρασκηνιακα ο Τραυλος που εχει εμπλακει σε ποσα βρωμικα θεματα. Δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος και ολοι αυτοι εκμεταλευονται τον αγαθο και αθωο θοδωρακη. Και μονο που μιλας μ αυτους τους ανθρωπους βρωμιζεις. Ακομα κι αν μια στο εκκατομυριο ειναι τοσο αγαθος και αθωος, ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ να παραμενει προεδρος του ΠΑΟΚ.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.woop.gr/content/31588/nea-sunomilia-patera-%E2%80%93-psomiade

ÌåôÜ ôçí ðñïçãïýìåíç áôÜêá ðïõ âãÞêå ðñéí ëßãåò þñåò ìåôáîý ôùí Íéêüëá ÐáôÝñá êáé ÌÜêç ØùìéÜäç, íÝïé äéÜëïãïé âãáßíïõí óôçí äçìïóéüôçôá.

Áêïëïõèåß ÷áñáêôçñéóôéêü áðüóðáóìá ìå ôçí óõíïìéëßá:

ØùìéÜäçò: «Íá óïõ ðù! Áðü áýñéï áó÷ïëåßóáé ìå ôï ìáôò ôçò ÊõñéáêÞò, …… óôïí Âüëï íá ñßîïõìå ôá á…. ìáò. ÐÜóç èõóßá. Ìçí ãßíåé êÜíá ëÜèïò äçëáäÞ áó÷ïëÞóïõ ìå ÓéóÝäåò êáé áñ… êáé Ýôóé êé áëëéþò ðÜóçò èõóßá ðñÝðåé íá êåñäßóåé åêåß. ÐÜóç èõóßá. ÄçëáäÞ ìå ôßðïôá äåí ðñÝðåé ôï ì… áõôü íá…«

ÐáôÝñáò: «Åóý èá êáèßóåéò ÁèÞíá êáèüëïõ;»

ØùìéÜäçò: «Èá êáôÝâù»

ÐáôÝñáò: «Å Üìá êáôÝâåéò, ðÝñíá êáé ëßãï áðü ôïí ößëï ìáò ôïí øçëü.»

Øùìßáäçò: «Êáé ìå ôïí øçëü ÓéóÝ, Üìá ôïõ ðåéò áõôü ôï ðñÜãìá…»

ÐáôÝñáò: «Âñå èá ôïõ ôï ðù åãþ, ìçí áíçóõ÷åßò. Áðëþò ðÝñíá…»

ØùìéÜäçò: «ÂÜëå ôï… íá…»

ÐáôÝñáò: «ÎÝñù åãþ ôé èá ôïõ ðù, áðëþò êáé åóý öüâéóÝ ôïí ëéãÜêé.»

ØùìéÜäçò: «Ôé íá ôïí öïâÞóù ñå ì… áðëþò åóý èá ôïõ ðåéò ðñüóå÷å…»

ÐáôÝñáò: «Âñå îÝñù åãþ ôé èá êÜíù óïõ ëÝù, ôï îÝñù åãþ ôé èá êÜíù.»

ØùìéÜäçò: «… åðß ðñïóùðéêïý ðåò ôïõ åêåß èá âÜëåéò áõôü êáé áõôü. Ðñüóåîå ìçí ãßíåé êáìßá êÝíôá êáé äåí ðáßîåé êÜðïéïò áðü áõôïýò ðïõ óïõ Ýäùóá óå ã… ðåò ôïõ. ÌåôÜ üëá èá êåëáçäÜí ôá ñÜäéá»

:'(

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Τελος παντων επειδη το ξεφτυλιζουμε, στο φορουμ παντα εμπαινα και διαβαζα. Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν οι admin.

Τρομερο επιχειρημα μιλαμε... :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :smiley4:

Η ντροπη και η καταντια ξερεις ποια ειναι amra (εκ του αρμα?) ? Να βριζεις τα ιδια σου τα πιστευω και την ιδια σου τη μανα σε φορουμ ''αλλοθρησκων''... ;) ΞΕΦΤΥΛΙΚΙ

Ας αποφασισουν οι αντμιν λοιπον που αναφερεις για την περιπτωση σου...

Και ολα αυτα που γραφτηκαν και ειπωθηκαν για ''αληθειες'' και συνωμοσιολογιες εδω μεσα
αρχισαν απο τον ......Ερπετοπουλο που πεταξε ενα υπονοουμενο και ξαναγινε ρομπα πανελληνιως και τεντωθηκε σαν λαστιχο απο καποιους δικους μας εδω και οχι μονο...Να γελας και να κλαις...Και απο αυτο βγηκαν ανυπαρκτοι και λοιποι και ....ιδρωνουν....Δωσε θαρρος στον χωριατη που λενε...

Αυτο με την παρεμβαση του Δουκα και την ξεβρακοποιηση για αλλη μια φορα του καραφλου πουτανας γιου δεν την ακουσα...Μακαρι να τον ξεσκισουν νομικα τον μπασταρδο...

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **

Αυτο με την παρεμβαση του Δουκα και την ξεβρακοποιηση για αλλη μια φορα του καραφλου πουτανας γιου δεν την ακουσα...Μακαρι να τον ξεσκισουν νομικα τον μπασταρδο...

Νομικές ενέργειες κατά του Ράδιο Μετρόπολις και του παραγωγού Κωστή Ραπτόπουλου, θα ασκήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εκπομπή του δεύτερου τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο οποίος αναπαράγοντας μηνύματα οπαδών ενέπλεξε τον πρόεδρο του "δικεφάλου" στην υπόθεση με τα στημμένα και τις συλλήψεις.

Πιο συγκεκριμένα, ακούστηκε και διαδοθηκε ότι ο Ζαγοράκης δήθεν "κρύβεται στο Άγιο Όρος για να γλιτώσει τη σύλληψη  για τα στημένα".

Ο κ. Ζαγοράκης δήλωσε στον "Μπαλαδόρο" ερωτώμενος σχετικά: "Είμαι εκνευρισμένος και δε θα το αφήσω να περάσει έτσι, αυτό"...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν όντως στο Άγιος Όρος, αλλά βρισκόταν από χθες το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης και βέβαια δεν εμπλέκεται με την υπόθεση...

http://baladoros.com/nea/11756

Τώρα κατά πόσο αξιόπιστο είναι το παραπάνω site δεν ξέρω αλλά το ποστάρω μόνο και μόνο γιατί λέει ότι επικοινώνησε με το Ζαγοράκη
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ε καλα φυσικα και δεν θα πιστεψουμε αυτο το σαιτ παρωδια...Μακαρι ομως να γινουν οι μηνυσεις...Θα πρεπει να μπει ενα τελος στην ακατασχετη προπαγανδα και μαλακια που ακουγεται καθε μερα απο την γελοια εκπομπη του...απο τις 2 μαλλον που εχει καθημερινα μαζι με το αλλο το βοδι το ορθιο τον Κοκκινο με το iq αμοιβαδας...

Αυτο λοιπον το γελοιο υποκειμενο, αυτη η γλιτσα η τελειωμενη, πριν μερικες μερες ηταν και στην Τουμπα εκ μερους του μετροπολις για το μνημοσυνο του Γκιουλα Λοραντ με την γυναικα του Λοραντ που ηταν προσκεκλημενη του σταθμου του...Και κινησε και αυτος την διαδικασια με εναν φιλο του ελληνοουγγρο γιατι τρεφει και τεραστια συμπαθεια στον Γκιουλα (θα τριζουν τα κοκκαλα του), καθως ηταν μπολ μπου (!) εκεινη την μερα στο γηπεδο...(Πρεπει να χει φαει πολλες μαπες η σκατοφατσα του απο μικρος απο ΠΑΟΚτσηδες)

Και μαλιστα συναντηθηκε και με τον Ζαγορακη και μιλησαν κι ολας λιγο...Απορω πως του επετρεψε την εισοδο στο γηπεδο και πως καταδεχτηκε να του μιλησει κι ολας του μπουχεσα...

Αυτα για το μουνοσπερμα αν και οφτοπικ...

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
   1. Αχιλλέα Μπέου
   2. Γιώργου Τσακογιάννη
   3. Χαράλαμποτ Ψωμιάδη
   4. Νικόλαου Ζαμάνη
   5. Βασίλειου Καρακούλια
   6. Ανδρέα Δημόπουλου
   7. Δημήτριου Ζαβαντία
   8. Ιωάννη Παπαδόπουλου
   9. Βασίλειου Γεωρτσιάκου
  10. Αθανάσιου Ντότση
  11. Νικόλαου Χάλκου
  12. Μιχάλη Νικολόπουλου
  13. Νικόλαου Παντελή
  14. Σταύρου Ψωμιάδη
  15. Ιωάννη Παπακώστα
  16. Ευάγγελου Μαρινάκη
  17. Αθανασίου Κανελλόπουλου
  18. Θωμά Μητρόπουλου
  19. Ιωάννη Κομπότη
  20. Σπυρίδωνα Καλογιάννη
  21. Αντώνιου Μανίκα
  22. Ευάγγελου Κιοτζένη
  23. Αγγελου Τραυλού
  24. Γεωργίου Πουλόπουλου
  25. Ευστάθιου Προβατίδη
  26. Πέτρου Ρουτζιέρη
  27. Τάκη Γιαννόπουλου
  28. Γεωργίου Μποροβήλου
  29. Δημητρίου Μπάκου
  30. Ιωάννη Ναυρινιάδη
  31. Βασιλείου Αδαμάκη
  32. Ιωάννη Αρφάνη
  33. Αθανασίου Γιάχου
  34. Γεωργίου Λυμπάντση
  35. Περικλή Αμανατίδη
  36. Παύλου Δήμου
  37. Παναγιώτη Σπάρταλη
  38. Γεωργίου Σαλαμαστράκη
  39. Χοσέ Λουίς Ρέγες
  40. Μαρσέλο Γκούτμαν
  41. Ιωάννη Τσιγιάννη
  42. Δημητρίου Καλόπουλου
  43. Σπυρίδωνα Τρύφωνα
  44. Ακη Πάσσαρη
  45. Γεωργίου Χριστοβασίλη
  46. Γεωργίου Γρηγορόπουλου
  47. Κωνσταντίνου Χρυσοχοϊδη
  48. Ιωάννη Σπάθα
  49. Γεωργίου Γεωργιάδη
  50. Ελενας Νεούζα-Θεόσογλου Ζοσέ Λαορένσο
  51. Λουκά Αποστολίδη
  52. Γεωργίου Πράττου
  53. Γεωργίου Βαρούτσικου
  54. Γεωργίου Τόρη
  55. Γεωργίου Γρηγορόπουλου
  56. Ιωάννη Τσιγιάννη
  57. Ευθυμίου Σιδηρόπουλου
  58. Δημητρίου Μουστάκα
  59. Ανθιμου Καραμανίδη
  60. Λουκά Καραμάνη
  61. Αβραάμ Παπαδόπουλου
  62. Γεωργίου Χαβενετίδη
  63. Δημητρίου Δημητρίου
  64. Ευάγγελου Δήμου
  65. Σταμάτιου Φασουλή
  66. Εμαννουήλ Αρβανιτάκη
  67. Ιωάννη Οικονομίδη
  68. Νικόλαου Λυράκη
  69. Σάββα Παντελίδη
  70. Χρήστου Σφήκα
  71. Νικολάου Θεοχαρίδη
  72. Λεωνίδα Παπασταθόπουλου
  73. Ιωάννου Καλυβίτη
  74. Κωνσταντίνου Μενδρινού
  75. Δημητρίου Βίλλα
  76. Μιχαήλ Τζιβελέκη
  77. Μιχαήλ Αλβέρτη
  78. Γιαννάκη Ανδρέου
  79. Μάριου Μπουλουγούρη
  80. Μαρίας Αυγίδου
  81. Διονυσίου Κοτίνη
  82. Μαρίας Βυθοπούλου
  83. Αθανασίου Κωστουλέα
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692800

Offline sabbath

• Αλλαγή
και ο μαρινακης μεσα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ 39 ΚΑΙ ΤΟ 61.ΕΛΑ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ amra για πειτε?

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Διάλογος-«βόμβα» μπασκετμπολίστα με παράγοντα

Η δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια δεν έχει να κάνει μόνο με το σκάνδαλο με τα παράνομα στοιχήματα αλλά και με το ντόπινγκ σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος. Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία κάνουν αναφορά για διάλογο-«βόμβα», σε τηλεφωνική επικοινωνία διεθνή μπασκετμπολίστα με παράγοντα που έχει ήδη συλληφθεί με τον πρώτο να ζητά το «φάρμακό» του από τον δεύτερο, πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα», στην τηλεφωνική επικοινωνία ακούγεται ο διεθνής μπασκετμπολίστας να ζητά από μεγαλοπαράγοντα επαρχιακής ΠΑΕ το «φάρμακό» του έτσι ώστε να ενισχυθεί ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος.

Από την εξέλιξη της συζήτησης προκύπτει πως ο παράγοντας «φρόντιζε» για τις αναβολικές ουσίες των ποδοσφαιριστών της δικής του ομάδας, οι οποίοι όπως έλεγε χαρακτηριστικά «δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ» παίρνοντας τις απαγορευμένες ουσίες.

http://www.sport-fm.gr/article/483708

Αυτα ειναι...

Ερχονται ντοπαρισμενα παικτακια, σου κανουν 0-2 με εκπληκτικη επιδοση και αερατα ''αργοναυτικα'' τρεξιματα που περνανε σαν σταματημενους τους Κοντρερας κτλ και απορουμε ολοι, και μετα βγαινουν καποιοι ''ψαγμενοι'' ΠΑΟΚτσηδες και μη και μιλουν για στησιμο του ΠΑΟΚ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692807

Ôçí 17.4.2011 ï ÌÜêçò ØùìéÜäçò óõíïìéëåß ìå ôïí áèëçôÞ ÃéÜííç Ìðïõñïýóç, ðáßêôç ôçò ïìÜäáò ôïõ Ïëõìðéáêïý óôï ìðÜóêåô êáèþò êáé ôçò ÅèíéêÞò ÅëëÜäáò êáé áíáöÝñïõí:

Ã: Êýñéå ÌÜêç, êáëçìÝñá, ôé êÜíåôå;

Ì: ÊáëçìÝñá, Óõã÷áñçôÞñéá áãüñé ìïõ íá ðïýìå.

Ã.: Åõ÷áñéóôþ ðÜñá ðïëý.

Ì: Áõôü ôï ßäéï Ý÷ïõí êáé ïé äéêïß ìïõ, ôï ßäéï ðñÜãìá, äåí ìðïñïýí íá êïéìçèïýìå.

Ã. Íáé, êýñéå ÌÜêç, êáëÜ, äåí Ý÷ù êïéìçèåß.

Ì.: Ôï ßäéï ðáèáßíïõí êé ïé Üëëïé, ïé äéêïß ìïõ, äåí ìðïñïýí íá êïéìçèïýíå.

Ã. Ôüóï ðïëý êýñéå ÌÜêç;

Ì: Êé üóï ðåñéóóüôåñï ðáßîïõíå ôüóï ãßíåôáé. Êáô' áñ÷Üò Ýëá íá óïõ ðù, å÷èÝò êïéôÜãáíå, ôï âëÝðáìå ìå ôïí ÌáíôæïõñÜêç êáé ôïí ãåíéêü áñ÷çãü óôï îåíïäï÷åßï ôï Sofitel. ÎÝñåéò ôé åßðáí üëïé; «Ï ìüíïò ðïõ ðáßæåé ìå øõ÷Þ êáé åßíáé Ýôïéìïò íá ôïõò öÜåé üëïõò åßíáé ï Ìðïõñïýóçò», ÷ùñßò íá îÝñïõíå ôßðïôå…. (ãÝëéá).

Ã: Á äåí îÝñïõí, Ý÷ïõí (áêáôÜëçðôï)… (ãÝëéá)

Ì: Ïëïé ïé Üëëïé ðáßæáíå óå äåýôåñï âáèìü áðü åóÝíá íá ðïýìå. Êáé áðü ôïí Ðáíáèçíáúêü êáé ôïí Ïëõìðéáêü.ÄçëáäÞ, åóý Ýðáéæåò ìßá, ìç óïõ ðù äýï ðéï äõíáôÜ. Áöïý êÜðïéá óôéãìÞ ðïõ âÜñåóåò áõôü ôï êÜñöùìá óôï ôåëåõôáßï äßëåðôï, óçêùèÞêáíå ïé Áããåëüðïõëïé êáé ÷ïñïðçäÜãáíå, ôïõò Ýäåé÷íå ç ôçëåüñáóç.

Ã.: Çñèáí êáé ïé âëÜêåò áðü êÜôù, Þñèáí áí ìïõ ìéëÞóïõíå, áëëÜ åãþ Ýêáíá ôïí ì…, Ýöõãá. Êýñéå ÌÜêç ìüíï üôé ôåëåßùóå ôï öÜñìáêï, íá îÝñåôå!

Ì: ÅíôÜîåé, áãïñßíá ìïõ, èá óïõ öÝñù åãþ. Ðüôå èÝëåéò åóý Üëëï;

Ã: Å, ôþñá èÝëù ãéá ôïõò ôåëéêïýò.

Ì: Ðüôå èÝëåéò áãüñé ìïõ;

Ã.: ÌÝóá Ìáúïõ

Ì: Å êáëÜ ñå ðáéäÜêé ìïõ, Ý÷åéò ôñåëáèåß; Èá óïõ Ý÷ù åôïéìÜóåé íá ðïýìå, åíôÜîåé. Èá óïõ Ý÷ù öôéÜîåé áãüñé ìïõ.

Ã.: ÅíôÜîåé êýñéå ÌÜêç, Öåýãåôå ãéá ÊáâÜëá Þ èá óáò äïýìå;
Ì: ¼÷é, ôï áðüãåõìá, èá Ýñèù, íá äù ôï ìáôò óå óáò, äåí ðÜù óôï ãÞðåäï, íá ôïõò äþóù êáé ôçí ôéìÞ íá ðÜù óôï ãÞðåäï óôïõò ìðéíÝäåò áõôïýò! ÌÜëëïí ìåèáýñéï èá öýãù ãéá ÊáâÜëá ãéá 1-2 ìÝñåò ãéá íá ðÜù íá ôïõò ðëçñþóù íá ðïýìå.

Ã.: Åãéíå, èá ôá ðïýìå.

Ì: Åãéíå áãüñé ìïõ, óõã÷áñçôÞñéá ëåâÝíôç ìïõ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.gazzetta.gr/article/item/203830-alloi-deka-diephtharmenoi-agones

Επαρκείς ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος προέκυψαν βάσει του πορίσματος και σε άλλες δέκα αναμετρήσεις, που διεξήχθησαν μέσα στο 2011. Αναφορά και για το Άρης-Μάντσεστερ Σίτι!

Πρόκειται για τα εξής ματς:

Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-2, στις 3/2/2011

ΠΑΣ Γιάννινα-Αγροτικός Αστέρας 1-0, στις 5/2/2011

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Νίκη Βόλου 1-0, στις 13/2/2011

Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας 2-1, στις 14/2/2011

Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-0, στις 19/2/2011

Απόλλωνας Καλαμαριάς-Αχιλλέας Τριανδρίας 3-1, στις 27/2/2011

Διαγόρας Ρόδου-Πιερικός 3-0, στις 19/3/2011

Δόξα Δράμας-Εθνικός Πειραιώς 4-0, στις 27/3/2011

ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 5-0, στις 28/3/2011

Ηλιούπολη-Εθνικός Πειραιώς 0-0, στις 8/5/2011

Στο πόρισμα καταγράφεται, επίσης, διάλογος ανάμεσα ποδοσφαιριστή και άλλου ατόμου πριν από τον αγώνα Άρης-Μάντσεστερ Σίτι, που διεξήχθη στις 15 Φεβρουαρίου 2011 στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο οι γηπεδούχοι θα έκαναν τη σέντρα της έναρξης, που έδινε απόδοση 1.90!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός