Author Topic: Ελληνικό πρωτάθλημα...(το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ όλου του ΚΟΣΜΟΥ)  (Read 17093 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
ΟΚ φίλε μην ανησυχείς έρχεται ο Ζήσης for president με τους πλούσιους από πίσω, όλα θα γίνουν λαμπίκο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Επειδή έτυχε να ακούσω την εκπομή χτες του ραπτόπουλου. Σήμερα ξευτιλήστηκε προσπαθώντας να πει ότι το μόνο που έκανε ήταν να διαβάσει ένα μήνυμα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σε όλη την εκπομπή έλεγε ότι ψάχνουν τον ζαγορακη, γιατί πήγε στο αγιον ορος και δεν πήγε στο πανεπιστήμιο που έχει και εκεί ασυλο, ρωτούσε οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι ο πρόεδρός τους που τον ψάχνουν, αν θα επιστρέψει με ράσα σαν ηγούμενος από το όρος και πολλά άλλα. Σήμερα χεσμένος στα βρακιά είπε ότι διάβασε ένα μήνυμα. Καλά τον έκανε ο δούκας και το πιο καλό θα είναι αν τον γαμήσουν με καμιά αγωγή. Και ο γρηγοριάδης τον ξευτέλισε γενικά ήταν για κλάματα σήμερα ο ραπτόπουλος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline sabbath

• Αλλαγή
Παιδια καλες οι παρεμβασεις αλλα προσωπικα εχω αρχισει να ιδρωνω.... Η υποθεση βρωμαει κι αρχιζω να φοβαμαι αρκετα πως πολλα που θεωρουσαμε δεδομενα για τον ζαγορακη πρεπει να επιτελους να τα αναθεωρησουμε και να προβληματιστουμε... οχι να τον καταδικασουμε, αλλα πρεπει επιτελους να σταματησουμε να τον εχουμε ως αγιοποιημενο ηθικο στοιχειο. Να δουμε την αληθεια καταματα.  Ενα ρητο λεει δειξε μου τους φιλους σου να πω ποιος εισαι. Και ο κυκλος των κολλητων του βρωμαει σκατιλα. Δεν γινεται να χεις κολλητους τον γκαγκατση, τον τραυλο, τον κομποτη, και τον ψωμιαδη. Δεν γινεται να ρχεται στη τουμπα στη σουιτα ο ψωμιαδης να βλεπει τα ματς. Δεν γινεται μετα το σκανδαλο με τις κασσετες να πηγαινεις να ψηφιζεις Μπεο. Δεν γινεται να μην χανεις βαθμο απο λεβαδειακο, πανθρακικο (του σαββακη του κολλητου του γκαγκατση), εργοτελη (του τζωρτζωγλου του κουμπαρου του γκαγκατση) και να χεις τα φετινα αποτελεσματα με τον ολυμπιακο βολου. Δεν γινεται να λυνει και να δενει στην Παε παρασκηνιακα ο Τραυλος που εχει εμπλακει σε ποσα βρωμικα θεματα. Δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι ΤΟΣΟ ηλιθιος και ολοι αυτοι εκμεταλευονται τον αγαθο και αθωο θοδωρακη. Και μονο που μιλας μ αυτους τους ανθρωπους βρωμιζεις. Ακομα κι αν μια στο εκκατομυριο ειναι τοσο αγαθος και αθωος, ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ να παραμενει προεδρος του ΠΑΟΚ.

αν εσυ εισαι ΠΑΟΚ τοτε εγω ειμαι ο μεσσι της μπαρτσελονα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
Γεια σου μεσσι...

Δηλαδη οποιος δεν λεει σε ολα ναι δεν ειναι ΠΑΟΚ???

ΡΕ ΟΥΣΤ

Offline sabbath

• Αλλαγή
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
οποιος ακουει ραπτοπουλο, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ οτι χθες ο καραφλας και οπως καθε χθες, το μονο που κανει ειναι να μπριζωνει τους οπαδους των ομαδων της θεσ/νικης, χθες πιαστηκε με εμας, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο

απο χθες το βραδυ γραφτηκαν σε αυτο το τοπικ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

rabbit τι ειπες; μεσοπροθεσμο; τι ειναι αυτο; θα παρω λεφτα πισω;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Ðáéäéá êáëåò ïé ðáñåìâáóåéò áëëá ðñïóùðéêá å÷ù áñ÷éóåé íá éäñùíù.... Ç õðïèåóç âñùìáåé êé áñ÷éæù íá öïâáìáé áñêåôá ðùò ðïëëá ðïõ èåùñïõóáìå äåäïìåíá ãéá ôïí æáãïñáêç ðñåðåé íá åðéôåëïõò íá ôá áíáèåùñçóïõìå êáé íá ðñïâëçìáôéóôïõìå... ï÷é íá ôïí êáôáäéêáóïõìå, áëëá ðñåðåé åðéôåëïõò íá óôáìáôçóïõìå íá ôïí å÷ïõìå ùò áãéïðïéçìåíï çèéêï óôïé÷åéï. Íá äïõìå ôçí áëçèåéá êáôáìáôá.  Åíá ñçôï ëååé äåéîå ìïõ ôïõò öéëïõò óïõ íá ðù ðïéïò åéóáé. Êáé ï êõêëïò ôùí êïëëçôùí ôïõ âñùìáåé óêáôéëá. Äåí ãéíåôáé íá ÷åéò êïëëçôïõò ôïí ãêáãêáôóç, ôïí ôñáõëï, ôïí êïìðïôç, êáé ôïí øùìéáäç. Äåí ãéíåôáé íá ñ÷åôáé óôç ôïõìðá óôç óïõéôá ï øùìéáäçò íá âëåðåé ôá ìáôò. Äåí ãéíåôáé ìåôá ôï óêáíäáëï ìå ôéò êáóóåôåò íá ðçãáéíåéò íá øçöéæåéò Ìðåï. Äåí ãéíåôáé íá ìçí ÷áíåéò âáèìï áðï ëåâáäåéáêï, ðáíèñáêéêï (ôïõ óáââáêç ôïõ êïëëçôïõ ôïõ ãêáãêáôóç), åñãïôåëç (ôïõ ôæùñôæùãëïõ ôïõ êïõìðáñïõ ôïõ ãêáãêáôóç) êáé íá ÷åéò ôá öåôéíá áðïôåëåóìáôá ìå ôïí ïëõìðéáêï âïëïõ. Äåí ãéíåôáé íá ëõíåé êáé íá äåíåé óôçí Ðáå ðáñáóêçíéáêá ï Ôñáõëïò ðïõ å÷åé åìðëáêåé óå ðïóá âñùìéêá èåìáôá. Äåí ìðïñù íá äå÷ôù ïôé åéíáé ÔÏÓÏ çëéèéïò êáé ïëïé áõôïé åêìåôáëåõïíôáé ôïí áãáèï êáé áèùï èïäùñáêç. Êáé ìïíï ðïõ ìéëáò ì áõôïõò ôïõò áíèñùðïõò âñùìéæåéò. Áêïìá êé áí ìéá óôï åêêáôïìõñéï åéíáé ôïóï áãáèïò êáé áèùïò, åéíáé ÅÐÉÊÉÍÄÕÍÁ ÁÊÁÔÁËËÇËÏÓ íá ðáñáìåíåé ðñïåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ.
ñå ðáéäéá êáôáñ÷çí ãéá íá ìç ðáñåîçãçèïõìå, ðåéôå ìå çëéèéï ðïõ ôï ãñáøá Þ öïâéôóéÜñç, êáíåíá ðñïâëçìá. áëëá ï÷é êáé óêïõëçêé êáé ïôé å÷ù ðñïèåóç. åëåïò.

Áðï êåé êáé ðåñá, ìðïñåé íá ðéóôåøá ïôé éóùò õðáñ÷åé êáììéá äïóç áëçèåéáò áëëá áí êñéíù áð ôï ãåëïéï äçìïóéåõìá ðïõ åãéíå ìåôá ãéá ôïí âéåñéíéá ôïôå îåêáèáñá åéíáé åíôåëùò ìïõöá êé áõôï ãéá ôïí ìïõóëéìïâéôò.

ÐáñáóêåõÞ, 02 Éïõëßïõ 2010
"ÔÝñìá ç óõãêÜëõøç ãéá ôï êáëü ôçò ïìÜäáò…"

"ÈÝëù íá ðñï÷ùñÞóù óôçí ðáñáêÜôù êáôáããåëßá ãéáôß ç êáôÜóôáóç äåí ðÜåé Üëëï. Ï ðáôÝñáò ìïõ åßíáé éäéïêôÞôçò ÷ïñçãïý åôáéñßáò ôïõ ÐÁÏÊ êáé Ýôóé Ý÷ù ðëçñïöüñçóç åê ôùí Ýóù ãéá ôï ôß ãßíåôáé ìÝóá óôçí ïìÜäá.

Óôçí ðáñïýóá åðéóôïëÞ èá áíáöÝñù ìüíï Ýíá äåßãìá ...
ãéá ôï ôé ãßíåôáé ìÝóá óôçí ïìÜäá. ¼ìùò áí óõíå÷ßóåé ç óõãêÜëõøç ôçò üëçò êáôÜóôáóçò áðü ôïõò äçìïóéïãñÜöïõò ôçò ïìÜäáò ìáò, ëõðïýìå áëëÜ èá ðñï÷ùñÞóù êáé óå åðüìåíåò åðéóôïëÝò ãíùóôïðïéþíôáò êáé Üëëá ðåñéóôáôéêÜ ðïõ Ý÷ïõí ëÜâåé ÷þñá.

Ï ðïäïóöáéñéóôÞò ôçò ïìÜäáò ÆëÜôáí Ìïõóëßìïâéôò, åßíáé áðëÞñùôïò áðü ôïí ìÞíá ÖåâñïõÜñéï êáé Ý÷åé æçôÞóåé åðáíåéëçììÝíùò óõíÜíôçóç ìå ôïí ÆáãïñÜêç ãéá íá ìéëÞóïõí ãéá ôéò ïöåéëÝò ðñïò ôï ðñüóùðï ôïõ. Ï ÆáãïñÜêçò üìùò ðñïóðáèåß íá áðïöýãåé áõôÞ ôçí äõóÜñåóôç, Ý÷ïíôáò âÝâáéá óôï ìõáëü ôïõ íá ôçí öïñôþóåé óôïí åðüìåíï, êáèþò óôï ìõáëü ôïõ õðÜñ÷åé ç óêÝøç ôçò áðï÷þñçóçò.

Óå óõæçôÞóåéò ðïõ åß÷å ï Ìïõóëßìïâéôò ìå ôïí Âñýæá, ôïõ ãíùóôïðïéÞèçêáí ôá ðáñáêÜôù åíäå÷üìåíá:
1. ÖÝñíåéò ðñüôáóç óôçí ïìÜäá êáé ìÝóù áõôÞò ðáßñíåéò ôéò ïöåéëÝò óïõ.
2. ÕðïãñÜöåéò íÝï 2åôÝò óõìâüëáéï ìå ôéò ßäéåò áðïäï÷Ýò, ÷Üíïíôáò üìùò ôá ïöåéëüìåíá.

Ï Ìïõóëßìïâéôò ôï äåýôåñï åíäå÷üìåíï äåí ôï óõæçôÜåé, ùóôüóï êáé ôï ðñþôï åßíáé áíÝöéêôï ãéáôß êáìßá ïìÜäá äåí ðñüêåéôáé íá äþóåé ëåöôÜ ãéá íá ôïí áãïñÜóåé êáé åðéðëÝïí íá êáëýøåé ôéò åôÞóéåò áðïäï÷Ýò ôïõ.

Óôï ìõáëü ôïõ âÝâáéá õðÜñ÷åé êáé ç ðåñßðôùóç ðñïóöõãÞò ùóôüóï äåí èÝëåé íá ðñï÷ùñÞóåé óå áõôü ôï âÞìá ãéáôß Ý÷åé äåèåß êáé áãáðÞóåé ôçí ïìÜäá.

ÔÝñìá ç óõãêÜëõøç ãéá ôï êáëü ôçò ïìÜäáò…"

ÁÍÁÃÍÙÓÔÇÓ

Ôñùêôéêï ìåí, áëëá.... ðïëõ êáðíïò ñå ðáéäéá....

Åéíáé áëçèåéá ôéðïôá áðï ôá ðáñáêáôù???

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_4079.html

ÐÝìðôç, 20 ÌáÀïõ 2010
"ÃéáóÝñ,ï "Þñùáò" óáò!"

"ÃéáóÝñ Æåéíü ï Þñùáò ôïõ ÐÁÏÊ. Åóý ôá ðñïêÜëåóåò üëá ìÝóá óôï ×áñéëÜïõ êáé ìÝóá óôï ÊáñáúóêÜêç. Ôïõò îåóÞêùóåò ÷ùñßò ëüãï áðëþò óôï ÊáñáúóêÜêç óïõ âãÞêå ôï áðïôÝëåóìá. Ç ìáãêéÜ ÃéáóÝñ äåí åßíáé íá ôá êÜíåéò áõôÜ ðñéí áðü Ýíáí áãþíá. Ç ìáãêéÜ åßíáé íá ôá êÜíåéò êüóìéá ìåôÜ ...
ôïí áãþíá, üðùò Ýêáíå ï ÐÜìðëï Ãêáñóßá êáé üðùò Ýêáíáí üëá ôá ðáéäéÜ ìåôÜ ôïí áãþíá ìå ôïí ¢ñç óôï êýðåëëï ìÝóá óôï ×áñéëÜïõ. Åóý ôá Ýêáíåò ãéá äéêÞ óïõ ðñïâïëÞ. Ãíùñßæåé êáíåßò íá ìïõ ðåé ôï üíïìá öñïíôéóôÞ êÜðïéáò ïìÜäáò ôçò Super League? ¸÷ïõìå êáé ëÝìå ëïéðüí: 1) Ðüóá ÷ñüíéá ðáßñíåéò ñïý÷á ìÝóá áðü ôá áðïäõôÞñéá êáé ôá äßíåéò óôïí áäåñöü óïõ óôçí ËáúêÞ êáé ôá ðïõëÜåé êáé æåéò êáé áðü áõôü, ôçí óôéãìÞ ðïõ üëïé ìáò áãïñÜæïõìå áðü ôçí ìðïõôßê ãéá íá åíéó÷ýóïõìå ôçí ïìÜäá? 2) Ðüóá Üôïìá âÜæåéò ôæÜìðá áðü ôá áðïäõôÞñéá ôçí þñá ðïõ óôçí Èýñá 4 óöÜæïíôáé ôá ÐáïêôóÜêéá ìåôáîý ôïõò ãéá íá ìçí ìðåé êÜðïéïò êïýôñá. Ðñüóåîå ìåôáîý ôïõò, óöÜæïíôáé ÷ýíåôáé ÐáïêôóÞäéêï áßìá. 3) Ãéáôß äå ëåò ìå ðïéüí äçìïóéïãñÜöï ôçò êñáôéêÞò ôçëåüñáóçò Ý÷åéò ðÜñå äþóå ãéá íá ôïõ ëåò ôá åóùôåñéêÜ ãåãïíüôá ôçò ïìÜäáò? Ôïõ äßíåéò ñïý÷á ãéá íá ìçí óå êáñöþóåé êáé åêåßíïò óïõ äßíåé ëåöôÜ! 4) Ôüëìçóåò åóý Þñùá ôïõ ÐÁÏÊ íá âãåéò óôï ãÞðåäï ôïõ Ìáêåäïíéêïý íá ÷ôõðÞóåéò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ åðåéäÞ ðÞãáí íá äéáìáñôõñçèïýí êáé ï ôüôå ðñïðïíçôÞò óïõ åß÷å ðåé íá ìçí âãåéò ãéáôß áõôïß Þñèáí óôï óðßôé ôïõò êáé ðñÝðåé íá ôïõò áêïýóïõìå. ÎÝ÷áóåò üìùò üôé áðü áõôïýò ðáßñíåéò ôï ìéóèü óïõ, êáé åßíáé áõôïß áðü ôïõò ïðïßïõò áíáðíÝåé óÞìåñá ï ÐÁÏÊ. 5) ÌÞðùò ãíùñßæåéò ãéá êÜðïéá ÷ñÞìáôá ðïõ ÷Üèçêáí áðü ôá äùìÜôéá ôùí ìéêñþí áðü ôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò? ÌÞðùò ôïõò îÝñåéò êáé ôïõò êáëýðôåéò? ¢ëëùóôå åßíáé ãíùóôü üôé ï êëÝöôçò ìå ôïí êëÝöôç åßíáé ìáæß êáé ôá ìïéñÜæïíôáé. 6) Èá ìáò ðåéò ðïéïò äéÝññåõóå ðñéí ôïí áãþíá ìå ôïí ÐÁÓ óôï êýðåëëï ôï åóùôåñéêü ðñüâëçìá ôçò ïìÜäáò êáé Ýãéíå áõôü ðïõ üëïé äåí èÝëáìå? 7) ÌÞðùò îÝñåéò ðïéïò Ýöáãå ôïí Üëëï öñïíôéóôÞ ðïõ ðÞãå ãéá ìåñïêÜìáôï ãéáôß Ýâëåðå ôé Ýêáíåò? Cool ÌÞðùò îÝñåéò ãéáôß ïé äõï Áéãýðôéïé (ÓéêáìðÜëá-ÌÝãêá÷åíô) ìÜëùíáí ìåôáîý ôïõò êáé Ýãéíå ìáêåëåéü óôçí ïìÜäá?(Ãíùñßæåé ï ê. Ðáðáâñáìßäçò Þôáí ìÜñôõñáò óôïí óõìâÜí) Äåí ôßìçóåò ðïôÝ ôï óýëëïãï ðïõ óïõ äßíåé ìåñïêÜìáôï êáé äåí óåâÜóôçêåò ôïí Ëáü ôïõ ÐÁÏÊ êáé åéäéêÜ ôïõò íåêñïýò ôïõ. ÁëëÜ áõôïß åßíáé õðåñÞöáíïé ãéáôß âÜëáíå ôï äéêÝöáëï óôïí ôÜöï ôïõò åðÜíù. Áõôü ôï óýíèçìá äåí óïõ áñìüæåé ãéáôß ç ìïíáäéêÞ ôáìðÝëá ðïõ óïõ ôáéñéÜæåé åßíáé êëÝöôçò êáé êáôáäüôçò ôïõ ÐÁÏÊ. Äåí æåéò ãéá ôïí ÐÁÏÊ-æåéò áðü ôïí ÐÁÏÊ.

ÕÃ: Ãéá üëá ôá ðáñáðÜíù åßíáé ãíþóôåò êáé ðïëëïß õðÜëëçëïé ôçò ÐÁÅ áëëÜ êáíåßò äåí ìéëÜåé, öáßíåôáé üôé ï Óýñéïò Ý÷åé êáé âïõëåõôéêÞ áóõëßá. Ï ÐÁÏÊ ðÜíù áðü üëïõò."

AYTA ÔÁ ÏËÉÃÁ AMRA XXXXXXXX ÃÁÌÙ ÔÏÕÓ ÅÂÑÁÉÏÕÓ XXXXX .Çñèåò ìåôá áðï åíá ÷ñïíï íá ìáò ðåéò ôé? XXXXXXXXXXXXXXX
« Last Edit: June 23, 2011, 17:22:44 by Capricorn »
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Φοβερες αποκαλυψεις τωρα που το πολιτικο κοστος τεινει στο πλην απειρο.... Αν ειχατε αρχιδια θα το ειχατε ξεβρωμισει χρονια τωρα αυτο το μπουρδελο.

Προσεχτε οπως θα πεφτετε απο τα συννεφα μην χτυπησετε. Ολοι ανεξαιρετως, ΑΡΔ, πολιτικοι, μπατσοι, παραγοντες κτλ κτλ κτλ.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
του ραπτοπουλου και του ζαγορα δεν μπορεις να τους κανεις μηνυση γιατι θα σου πουν οτι εγω δεν ειπα κατι στα ισια

μπλε μαρεν ομως...

τελος καποτε ειχανε πει τον ζαγορακη ποδοσφαιρικα απατεωνα(μην κολησει κανεις στο ονομα ζαγορακης ο ΠΑΟΚ νιωθανε οτι απειλειται).κοιτατε τι κανανε οι "γραφικοι"...

δεν συμφωνω χωρις ουτε μια ενδειξη εμεις να αναπαραγουμε μαλακιες.συμφωνω οτι πολλες φορες η ομαδα κατεβηκε χωρις κινητρο να παιξει και η πικρα απο το δικαιωμα που εδινες να σε πουνε στημενο ηταν αβασταχτη.αλλα ρε μαγκες σορρυ...το τελευταιο αεκ-βαζελος τι ητανε με την λογικη που εχουμε εδω μεσα;

ειδικα τα αστεια γκολ που τρωει το χανουμιν βγαζουν ματια..

ρε συ οπωςμαθαμε 99% συμφωνουμε σε ολα.σε αυτο ομως γινομαι τουρκος.αναπαραγεις φημες απο μαλακες και καθεσαι να πεις οτι εχασες στο τυρι ενω ο σαντος κατεβασε τα 2α και στην λειβαδια εσωσες την λειβαδια.ναι εγω μαζι σου την εσωσες...να σε παω ακομα παραπερα αμα θες.6-2 στα φιλαδελφεια με τα δευτερα για να παρει το χανουμι πρωταθλημα.1-5 στο χαριλαου ρουλα-γαυρος ταυτοχρονα....ο κοκαλης με τακη λεμονη στον παγκο...3-0 η λειβαδια τον γαυρο για να σωθει.αυτο δεν ηταν κουφο;χωρις κινητρο ο κοκαλης

χανουμι-ερπετο 0-1 γαυρος-τυρι 0-1.το τυρι ευρωπη αλλα κι η κουλα το κανε το καθηκον...την επομενη χρονια αερα στο χαριλαου η ξαδερφη...
(σορρυ για την μη συνοχη του ποστ αλλα μου ρχονται τα ματς το να πισω απο τ'αλλο)
αμα κατσουμε και θυμηθουμε τι εχει γινει στην ελλαδα ειδικα στις τελευταιες αγωνιστικες δεν θα βγει ακρη.ολοι μα ολοι εχουν καθησει να χασουν

το θεμα ειναι ποιος εστησε ματς για να επωφεληθει οικονομικα.αλλο το ενα και αλλο το αλλο

Offline Euthemes

• Αλλαγή
"Υποψίες" για στήσιμο σε κάθε γκέλα του ΠΑΟΚ, "υπόνοιες" για διάφορα πράγματα, ακόμα και για τα διπλά στο Βόλο διάβασα πράγματα που και στα δύο μας έκαναν ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ, τέτοιο στήσιμο ούτε στον εχθρό μου... Μόνοι μας βάζουμε φιτίλια χωρίς λόγο.  :-\ Τα πράγματα είναι πολύ απλά για μένα:

α) Ο Ζαγοράκης δεν πρόσεξε ποτέ τις φιλίες του και τις κουμπαριές του με αποτέλεσμα να είναι και κερατάς και δαρμένος (γιατί μη μου πείτε ότι ο ΠΑΟΚ ή ο Ζαγοράκης βγήκαν με τίποτα τρελή οφέλη από τις παρασκηνιακές διαδρομές ή την έλευση Γκαγκάτση πατέρα ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο).

β) Ο ΠΑΟΚ δεν έστησε ποτέ παιχνίδι υπέρ του αλλά κάποιοι εντός του δεν το αποκλείω να έστησαν παιχνίδι κατά. Ποιος είπε ότι στα γραφεία του ΠΑΟΚ υπήρξαν μόνο άγιοι; Υπάρχουν όμως παιχνίδια που για μένα με τη λογική και τα όσα ξέρουμε δε βγαίνει στήσιμο. Στο κύπελλο; Ποιος καταστρέφει έτσι την ομάδα του απέναντι σε μια ανύπαρκτη επιθετικά κούλα; Να πάω πιο πίσω, στον Εθνικό που και οι ίδιοι οι εθνικάρες το θεωρούν και καλά στημένο; Τι ακριβώς κέρδισε ο ΠΑΟΚ από αυτό, μεταγραφές απ' τον Εθνικό, μέσα έξω αποτελέσματα, τι στο διάολο ρε παιδιά; Το πολύ πολύ που μπορεί να έγινε είναι περίπτωση Καλαμαριάς, πονοψυχία κι έτσι που ως γνωστόν ξέρουμε ότι ο πονόψυχος βγαίνει μαλάκας στο τέλος. Ακούει τις στραβοστομίες καθενός και δε βλέπει καλό, αντίθετα τον κατηγορούν ότι έριξε την Καβάλα που παρεμπιπτόντως εκείνη τη χρονιά δεν έπεσε. Ακόμα θυμάμαι να μου λένε ότι αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες ντράπηκαν για το 0-1 και στήριζαν Καβάλα στο υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Δε σκοπεύω να αλλάξω απόψεις σε κανέναν. Ο κόσμος ξέρουμε ότι έχει ευαισθησία γενικά στο θέμα στήσιμο. Μπορεί να κατάπιε Γκαγκάτση (να μην πω και Σαλπιγγίδη) αλλά σε κάθε υπόνοια στησίματος ή λάθος σφυρίγματος υπέρ του ΠΑΟΚ είμαστε οι πρώτοι που κράζουμε. Γι' αυτό πιστεύω και αυτή η αυξημένη ευαισθησία και η διάθεσή μας να ξεψειρίσουμε τον πίθηκο. Το θέμα είναι όμως πού βασίζουμε αυτά που λέμε. Ο gianniwths έγραψε ταυτόχρονα και το θέτει πολύ καλύτερα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
AYTA ΤΑ ΟΛΙΓΑ AMRA ΠΟΥΣΤΟΣΚΟΥΛΙΚΟ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΣ.Ηρθες μετα απο ενα χρονο να μας πεις τι?οτι γαμιουντε οι μανουλες σας με ΠΑΟΚτσηδες? το ξερουμε βρε αγορι μου.αντε τραβα γαμησου

Σωπα ρε φιλε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να γραφω καθε μερα ΠΑΟΚ ολε στο Φορουμ για να αποδειξω στο καθε... konkamp οτι ειμαι ΠΑΟΚτσης. Και γι αυτο ακριβως δεν καθομαι να γραψω παρα μονο οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα. Τωρα σ αυτο που εγραψα εχεις κατι να πεις?!?! Εχω ή δεν εχω δικιο οτι ειναι εντελως γαμησε τα να εχει ο ζαγορακης για παρεα τον κομποτη, τον γκαγκατση, τον ψωμιαδη και τον τραυλο?!?! Σ αυτο εχεις να απαντησεις κατι?!?! Ειναι ή δεν ειναι αληθεια?!? Και αν ειναι αληθεια, ειναι ή δεν ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ?!?! αν δεν εχεις κατι να πεις τοτε απλα μη λες τιποτα. Δε θα πεταγεσαι σα τη **** να πεις αααα αυτος λεει κατι κακο για καποιον παοκτση αρα ειναι αρειανος. Αν ειναι δυνατον ρε γμτ.

Α υποψιν ειμαι και αντισαλπι. Να ξερεις αν με δεις να τον κραζω αλλου μη με πεις παλι σκουληκι.
Υ.Γ. Μ αρεσει που καθησες και εκανες επιλεκτικα copy 2 post που εκραζα παλια... τα υπολοιπα γαργαρα?!?! απο το 2008 ας πουμε που σχολιαζα ασχετα αγωνιστικα θεματα ή εγραφα στο τοπικ με τα διαρκειας?!? Λες να σχεδιαζα τετοια συνομωσια για να χτυπαω μια φορα το χρονο και να ΔΙΑΛΥΩ το λαο του ΠΑΟΚ?!?!!?!?!?!?!
« Last Edit: June 23, 2011, 17:29:57 by Amra »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Καταπληκτικη εξελιξη για το τοπικ. Δωστε τροφη, βαση και στηριγματα στους δημοσιογραφους να μας κατηγορουνε. 'Εδω οι ιδιοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ παραδεχονται πως στηθηκε η ομαδα τους'
Ως γνωστον, η φημη και η διαστρεβλωση ειναι σαν την πουτσα, πανε απο στομα σε στομα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Amra
η λογική σου μου θυμίζει το μπουζούκι και το όργανο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline sabbath

• Αλλαγή
XXXXXXXX

Σωπα ρε φιλε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να γραφω καθε μερα ΠΑΟΚ ολε στο Φορουμ για να αποδειξω στο καθε... konkamp οτι ειμαι ΠΑΟΚτσης. Και γι αυτο ακριβως δεν καθομαι να γραψω παρα μονο οταν ειναι για κανα σοβαρο θεμα. Τωρα σ αυτο που εγραψα εχεις κατι να πεις?!?! Εχω ή δεν εχω δικιο οτι ειναι εντελως γαμησε τα να εχει ο ζαγορακης για παρεα τον κομποτη, τον γκαγκατση, τον ψωμιαδη και τον τραυλο?!?! Σ αυτο εχεις να απαντησεις κατι?!?! Ειναι ή δεν ειναι αληθεια?!? Και αν ειναι αληθεια, ειναι ή δεν ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ?!?! αν δεν εχεις κατι να πεις τοτε απλα μη λες τιποτα. Δε θα πεταγεσαι σα τη **** να πεις αααα αυτος λεει κατι κακο για καποιον παοκτση αρα ειναι αρειανος. Αν ειναι δυνατον ρε γμτ.

Α υποψιν ειμαι και αντισαλπι. Να ξερεις αν με δεις να τον κραζω αλλο μη με πεις παλι σκουληκι.

αν εισαι αλλη ομαδα ισχυουν αυτα που εγραψε konkamp....

αλλα αν εισαι ΠΑΟΚ φιλε πανε ψαξου σε κανα γιατρο δεν την παλευεις με την ζωη σου....εχεις 2 χρονια στο φορουμ κανοντας ολα κι ολα 20 post για να κραζεις μελη της ομαδας του ΠΑΟΚ με μαλακιες....εδω αναδημοσιευσες αρθρο που κραζει τον νασερ.....

μπορει να νομιζεις οτι εισαι ΠΑΟΚ αλλα να μην εισαι πραγματικα....

« Last Edit: June 23, 2011, 18:50:00 by Capricorn »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
ή μπορει απλα να γραφω εδω  οποτε προβληματιζομαι και εχω κατι να πω περα απο ΠΑΟΚ ολε.

Offline sabbath

• Αλλαγή
τι να προβληματιζεσαι????με ποιους πινει καφε ο ζαγορακης????αστο φιλε...αυτα τα λενε μονο αρειανοι για να περναει η ωρα οπως και για γκαγκατσοκυπελλα και λοιπες μαλακιες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Amra

• Κερκίδα
  • *
Τελος παντων επειδη το ξεφτυλιζουμε, στο φορουμ παντα εμπαινα και διαβαζα. Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν οι admin. Λογω χρονου δεν προλαβαινω και βαριεμαι να γραφω συχνα ειδικα απο τη στιγμη που επειδη το φορουμ εχει κινηση, καποιος αλλος θα εχει προλαβει να το γραψει. Οταν καμμια φορα δω ή ακουσω κατι που μου κανει εντυπωση και δεν το χει γραψει κανεις τοτε γραφω.

Παντως ρε φιλε αν εισαι τοσο συνωμοσιολογος με την παρτη μου με βαση αυτο το μηνυμα, τοτε γιατι δεν εισαι το ιδιο συνωμοσιολογος με τον τραυλο τον ψωμιαδη, τον γκαγκατση και τα κολλητιλικια με τον Ζαγορακη???

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε δε γαμιομαστε λεω γω σιγα σιγα? Ενα και ενα κανουν δυο

1) Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΑΤΣ αφενος γιατι ειναι ανικανοι αφου τα κεντρα αποφασεων ειναι κατω και αφετερου εχουμε να δουμε κουπες και μεγαλεια εντος των συνορων κατι χρονια..

2)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΜΑΤΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

τωρα συνεχιστε

(υγ σε σαιτ γαυρων εχουν αρχισει οι μουρμουρες για το παιδοβουβαλο..σε σαιτ των βαζελων τα ιδια, αντε να ξεκαθαρισουμε λενε σιγα σιγα..Σε σαιτ αυτων που αφηνει το κρατος τοσες δεκαετιες να παιζουν με τα εκατομμυρια, τις ψυχες και τα μυαλά μας)

ΠΑΟΚ εγω εσυ αυτος και η αλλη.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
XXXXX

Α υποψιν ειμαι και αντισαλπι. Να ξερεις αν με δεις να τον κραζω αλλου μη με πεις παλι σκουληκι.

δε μου λες τελικα -μια που λεμε αληθειες-διοικει ο θουπερ3 τον αρη παρεα με τον γ.κ ?ποιες ειναι οι παρεες του γ.κ?παπαδες του αγιου δημητριου?κατι ειπε σημερα στο θωμαιδη ο βοριας για τον γκ που δεν εχει καν αφμ.τι λες?

δεν θα μου πας οπου θες την συζητηση ουτε με αντισαλπι ουτε με μαλακιες.στο ποδοσφαιρο το ελληνικο ολοι ειναι γνωστοι και μη εξαιρετεοι.αυτοι ειναι ιδιοκτητες ομαδων μ αυτους συνδιαλεγεσαι και εσυ ,αν αυριο γινεις προεδρος ομαδας, σε επαε σουπερλιγκ και ξερω γω.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ admin αυτη τη στιγμη

και αν θες μου απαντας.ειναι πουτανες των αριανων οι μανες?γαμιεται η μανα του καθε αλλοθρησκου?ο ΠΑΟΚ γαμαει τις μανες τους?

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
θα σε διεγραφα μονο για το παοκτσης και αρειανος που γραφεις παραπανω