Author Topic: Ελληνικό πρωτάθλημα...(το πιο ΒΡΩΜΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ όλου του ΚΟΣΜΟΥ)  (Read 17096 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jordan-4

• Guest
όταν θα την πάρει γραμμή όλος ο κόσμος ότι ο τρίτο στην "κατατξι" είναι και πρωταθητής τότε μπόρου7jme να "αρχιουσμε" να μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ DFTEROS ΕΝΤΑΞΗ ΛΕΜΕ ΠΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ 32 ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΑΞΙΑ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Επειδή δεςν είμαστε καθόλου καλά,δειτε αυτό το μπουμπούκι τι κάνει μπας και σπάσει λίγο το χειλάκι σας.
ΦΟΥΡΤΑΔΟ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΩΛΟ

Το έχει ξανακάνει ο Φουρτάδο
Contra.gr - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 23/02/2011 00:33 - Τελ. ανανέωση : 23/02/2011 00:32
μοιραστείτε το στο

Οπωσδήποτε η κίνηση του Φουρτάδο να μην τηρήσει το Fair Play και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού προξένησε εντύπωση και συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Ωστόσο, ανατρέχοντας στα αρχεία και παρατηρώντας την πορεία του Φουρτάδο διαπιστώνουμε ότι ο παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα το έχω ξανακάνει και μάλιστα με την ίδια άνεση.

Ήταν στον αγώνα του Ιωνικού με τη Δόξα Δράμας στη Νίκαια. Η ομάδα του, ο Ιωνικός, ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ωστόσο σε μια φάση των καθυστερήσεων και ενώ ο διαιτητής άφησε την μπάλα στον αέρα ο Φουρτάδο με υποχθόνιο τρόπο και εκεί που δεν το περίμενε κανείς, την πήρε, έτρεξε, βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε.

Δείτε τα video με τον Φουρτάδο που δεν τηρεί το Fair Play

-Φουρτάδο vs Παναιτωλικού

-Φουρτάδο vs Δόξας Δράμας
http://www.dailymotion.com/video/xh5pky_fair-play-furtado_sport (Embedding disabled, limit reached)

το μπινελίκι στο τέλος όλα τα λεφτά,σκεφτείτε τη φάτσα του τύπου που καντηλιάζει μόνο.

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.youtube.com/watch?v=8JGQ4BWRBlA&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

5.37
χριστοβασιλη...εισαι περηφανος?

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Μπάσταρδο γαμημένο πρωτάθλημα πόσο μας έλειψες, εκεί στην Ευρώπη κοντεύαμε να σε ξεχάσουμε και θα ήταν τόσο κρίμα  :-*
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

ive4

• Guest
Ο πρώην ''παικταράς'' του ολιμπεκού τα είπε όλα. Κάνουν ότι τους πει ο πρόεδρος. Αν τους πει καθίστε να χάσετε, θα κάτσουν να χάσουν. Αν τους πει να στήσουν ματς, θα το στήσουν. Όσο για τον Παναιτωλικό, μη μιλήσουμε για το σπρώξιμο που τρώει τα τελευταία 2 χρόνια.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
http://troktiko.eu/2011/03/01/%CE%BF-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9/

Ï ÓùôÞñçò ÂïñãéÜò ðáñåíÝâç îáíÜ óôçí åêðïìðÞ «Äßêç» ôïõ Blue Sky êáé ìßëçóå ãéá åðéóôïëÞ ìå ôçí õðïãñáöÞ ôïõ ÓïöïêëÞ … ÐéëÜâéïõ ðïõ áíáöÝñåé ëåðôïìÝñåéåò ãéá ôçí áíáìÝôñçóç Ïëõìðéáêïý – ÌáêÜìðé.
Óå íÝåò êáôáããåëßåò ðñï÷þñçóå ï ÓùôÞñçò ÂïñãéÜò óôçí åêðïìðÞ «Äßêç» ôïõ Blue Sky. Ìéëþíôáò îáíÜ ãéá ôï ðáé÷íßäé ÌáêÜìðé – Ïëõìðéáêüò áíáöÝñèçêå óå åðéóôïëÞ ðïõ Ý÷åé óôá ÷Ýñéá ôïõ ìå ôçí õðïãñáöÞ ôïõ ÓïöïêëÞ ÐéëÜâéïõ ðïõ åìðëÝêåé ôïí ÂáããÝëç ÌáñéíÜêç, ôïí Ãéþñãï Äáëïýêá, ôïí Á÷éëëÝá ÌðÝï êáé ôïí Êýñï ÂáóÜñá.

ÁíáëõôéêÜ ôá üóá åßðå:

«Åßðáí üôé ï Äáëïýêáò ôéìùñÞèçêå ãéá ôï ¢ñçò-Ðáíáèçíáúêüò. ÕðÜñ÷åé, üìùò, êáé åðéóôïëÞ óôïí êýñéï ÐéëÜâéï êáé ìÜëéóôá ìéëÜåé áíáëõôéêÜ ãéá ôá ðåñéóôáôéêÜ ôïõ áãþíá ÌáêÜìðé-Ïëõìðéáêïý ðïõ åìðëÝêïíôáé ïé ÌðÝïò, ÌáñéíÜêçò, Äáëïýêáò êáé ÂáóÜñáò. Ç åðéóôïëÞ Ý÷åé ôçí õðïãñáöÞ ðïëý óïâáñïý ðñïóþðïõ. Áí õðÜñ÷åé åéóáããåëÝáò áò ìå êáëÝóåé íá ôá ðù. Äåí óáò êÜíåé åíôýðùóç üôé äåí ìå êáëåß êáíÝíáò; Áêüìá êáé íá ìå ôéìùñÞóåé; Ãéáôß êñýâïíôáé üëïé;

Íá ñùôÞóåôå ôïí êýñéï ÐéëÜâéï, åãþ ìßëçóá ìÝ÷ñé åêåß ðïõ Ýðñåðå íá ðù. Ï ðñüåäñïò ôçò ÅÐÏ Ý÷åé êáèÞêïí íá óôçñßæåé áõôÝò ôéò ðåñéðôþóåéò; Äåí õðÜñ÷åé áèëçôéêüò åéóáããåëÝáò íá ôéò ìåôáâéâÜóåé; ÁëëÜ íïìßæù üëïé äïõëåýïõí ìüíï ãéá ôï ãñáöåßï ôïõò êáé ôïí åáõôü ôïõò.

Ïé ÌðéôóáîÞò, ÍéêçôéÜäçò êáé ÐéëÜâéïò èá… öôéÜîïõí ôï ðïäüóöáéñï; ÅìÝíá ìïõ åßðáí íá ðÜù óôï ãñáöåßï ôïõ ÐéëÜâéïõ óôï ÊïëùíÜêé ãéá íá óôáìáôÞóù íá ëÝù áõôÜ ðïõ ëÝù. Ðñïôéìþ íá ëÝù áõôÜ ðïõ áéóèÜíïìáé ðáñÜ íá ðÜñù ìéá èÝóç. ÕðÜñ÷åé ç åðéóôïëÞ êáé õðÜñ÷åé êáé áíôßãñáöï».

Áêüìç ðñïóÝèåóå ìéëþíôáò ãéá ôïí Âáóßëç ÃêáãêÜôóç: «Ýêáíå âßëåò, Ýðáéñíå áõôïêßíçôá êáé êÝñäéæå åêáôïììýñéá óôï óôïß÷çìá. ÊáíÝíáò äåí áöÞíåé ôçí äïõëåéÜ ôïõ ãéá ìéá èÝóç ðïõ äåí Ý÷åé ëåöôÜ. Åãþ ôïí ÃêáãêÜôóç ôïí ÷ôõðïýóá üôáí Þôáí éó÷õñüò, äåí áéóèÜíïìáé êáëÜ ðïõ ìéëÜù ôþñá ãé’ áõôüí».

Óôçí óõíÝ÷åéá ðáñåíÝâç ï Êýñïò ÂáóÜñáò ãéá íá áðáíôÞóåé óôá üóá åéðþèçêáí:Åãþ èá êáëÝóù ôïí êýñéï ÂïñãéÜ íá áðïäåßîåé áõôÜ ðïõ ëÝåé. ÓõíÝ÷åéá áíáöÝñåôáé óôï üíïìÜ ìïõ. Ãéá ìÝíá, áõôü ôï êÜíåé åðåéäÞ áðÝôõ÷å óôéò åîåôÜóåéò êáé äåí ìðüñåóå ðïôÝ íá ãßíåé ðáñáôçñçôÞò. Íïìßæåé ðùò ìå áõôÝò ôéò äçëþóåéò èá åðáíÝëèåé óôï ðñïóêÞíéï. Äåí îÝñù ôßðïôá ãéá êáìßá åðéóôïëÞ. Ç ïéêïãÝíåéá ôïõ ê. Äáëïýêá ìïõ Ýêáíå ìéá ðñüôáóç íá âáöôßóù ôïí ãéï ôïõ. ¸÷ù âáöôßóåé áõôü ôï ðáéäß. Åãþ ìå ôïí ê. Äáëïýêá Ý÷ïõìå íá ìéëÞóïõìå ðÜíù áðü åöôÜ ìÞíåò. Ðñéí êáí öýãåé áðü ôï ðñïóêÞíéï.

Óôçí åêðïìðÞ ðáñåíÝâç êáé ï Á÷éëëÝáò ÌðÝïò:

«Äåí ìðïñåß íá âãáßíåé ï êÜèå ðéêñáìÝíïò êáé íá êÜíåé äçëþóåéò. Ìå ôïí ê. ÂáóÜñá åßíáé æÞôçìá áí Ý÷ïõìå ðåé ôñåéò öïñÝò ãåéá. Ôé êïéíü ìðïñåß íá Ý÷ù åãþ ìå ôçí ÌáêÜìðé êáé ôïí Ïëõìðéáêü Ðåéñáéþò; Ôé ó÷Ýóç ìðïñåß íá Ý÷ù ìå áõôüí ôïí Éôáëü äéáéôçôÞ; ¼ëá áõôÜ ðïõ åßðå ï ê. ÂïñãéÜò èá êëçèåß íá ôá áðïäåßîåé óôçí äéêáéïóýíç. Åãþ ïõäÝðïôå ðÞãáéíá óõíÝ÷åéá ãéá êáöÝ ìå ôïí Äáëïýêá. Ôþñá, áí âñåèÞêáìå êáé ìéëÞóáìå äýï öïñÝò åðåéäÞ åßíáé áðü ôïí Âüëï Ýôåñïí åêÜôåñïí. ¼ëá ôá õðüëïéðá åßíáé óõêïöáíôßåò».

northeagle_4

• Guest
http://www.soccerplus.gr/article/apisteytos-dialogos-mpeoy-koygia-ston-aera

Ï áðßóôåõôïò äéÜëïãïò ÌðÝïõ – Êïýãéá óôïí áÝñá!

ÊáôÜ ìÝôùðï óõãêñïýóôçêáí Êïýãéáò êáé ÌðÝïò. “Áí öïñÜò ðáíôåëüíéá äþóå ôçí óõíáßíåóÞ óïõ íá áêïõóôïýí ïé êáóÝôåò”, åßðå ï Êïýãéáò: “Åãþ åßìáé äýï ìÝôñá, ü÷é 1,60. Ðåò ðñþôá ðïéüò óôéò Ýäùóå”, áðÜíôçóå ï ÌðÝïò!

ÊÏÕÃÉÁÓ: Áí Ý÷åéò ðáíôåëüíéá äþóå ôçí óõíáßíåóÞ óïõ íá áêïõóôïýí ïé êáóÝôåò.
ÌÐÅÏÓ: Íá ìáò ðåéò åóý ðïéïò óïõ Ýäùóå ôéò êáóÝôåò.
ÊÏÕÃÉÁÓ: Óõíáéíåßò ñå ëáìüãéï;
ÌÐÅÏÓ: Åóý åßóáé ëáìüãéï. Áðï ðïõ ðÞñåò ôéò êáóÝôåò; Ðåò äçìüóéá ðïéïò óôéò Ýäùóå..
ÊÏÕÃÉÁÓ: ËÝù äçìüóéá ðùò áêïýãåóáé óôéò êáóÝôåò íá ìéëÜò ãéá ôï ÌáêÜìðé-Ïëõìðéáêüò êáé ôï ¢ñçò-Ðáíáèçíáúêüò...
ÌÐÅÏÓ: Ðåò ðïéïò óôéò Ýäùóå áí öïñÜò ðáíôåëüíéá.
ÊÏÕÃÉÁÓ: Áí áêïõóôïýí ïé êáóÝôåò èá öýãåéò áðü ôçí ÅëëÜäá.
ÌÐÅÏÓ: Å, áò áêïõóôïýí. Åãþ äåí Ý÷ù áðåéëÞóåé ðïôÝ êáíÝíáí. Ðåßôå ôá äýï öéëáñÜêéá, åóý êáé ï ÂïñãéÜò ðïéüò óáò Ýäùóå ôéò êáóÝôåò. Ìáæß ôéò áêïýóáôå, óôï ßäéï ãñáöåßï.
ÊÏÕÃÉÁÓ: Åãù ñå, äåí ëÝù ïýôå êáëçìÝñá ìå ôïí ÂïñãéÜ. ÍôñïðÞ óïõ åßóáé êáé äõï ìÝôñá Üíôñáò.
ÌÐÅÏÓ: Íáé, åßìáé äõï ìÝôñá, äåí åßìáé 1,60. Èá êáèüìáóôå ôþñá íá áêïýìå Ýíáí ìõèïìáíÞ...
ÊÏÕÃÉÁÓ: Åãþ èá ðù ðïéïò ôéò Ýäùóå ôéò êáóÝôåò áí óõíáéíÝóåéò íá áêïõóôïýí...
ÌÐÅÏÓ: Ðåò ðñþôá ðïéüò óôéò Ýäùóå.
ÊÏÕÃÉÁÓ: ÊáëÜ, êáôáëÜâáìå. Êáëçíý÷ôá.

Ôï SoccerPlus äçìïóéåýåé áëëÜ äåí õéïèåôåß ôá üóá áêïýãïíôáé óôçí åêðïìðÞ...

http://www.soccerplus.gr/article/mpeos-parea-toy-eprepe-na-einai-fylaki

"Ï ÌðÝïò êáé ç ðáñÝá ôïõ Ýðñåðå íá åßíáé öõëáêÞ"!

Êåñáõíïß Êïýãéá óôçí ôçëåïðôéêÞ åêðïìðÞ “Äßêç”: "Ìå áõôÜ ðïõ Üêïõóá óôçí êáóÝôá, áí õðÞñ÷å êñÜôïò, ï ÌðÝïò êáé ç ðáñÝá ôïõ èá Ýðñåðå íá åßíáé öõëáêÞ". Ó. ÂïñéÜò ìßëçóå ãéá ôï ðåñéå÷üìåíï ôçò êáóÝôáò óôçí ïðïßá ï "ðáñáãêÜñ÷çò" æçôÜ áðü ôïí Äáëïýêá 52%-48% õðÝñ ôïõ ¢ñç óôï ìáôò ìå ÐÁÏ áðü ôïí Äáëïýêá!

ÁíáëõôéêÜ üóá åßðå ï Êïýãéáò óôçí åêðïìðÞ "Äßêç" ìå ôïí ÊõñéÜêï èùìáúäç óôï "Blue Sky":

"Ôïí êýñéï ÂïñãéÜ äåí ôïí èåùñþ Üíèñùðï ðïõ èÝëåé íá âïçèÞóåé ôï ðïäüóöáéñï. Ôïí åáõôü ôïõ èÝëåé íá âïçèÞóåé. Äåí ôïí åêôéìþ ãéá ôá üóá Ý÷åé êÜíåé óôï ðïäüóöáéñï,
õðÞñîå ðïíçñüò äéáéôçôÞò. Åãþ äåí åßìáé ëáìüãéï êáé äåí èÝëù íá Ý÷ù êáìßá ó÷Ýóç ìå üëá áõôÜ. Ï êýñéïò ÂïñãéÜò Ý÷åé ðïíçñïýò óêïðïýò. Áí óõíõðÜñ÷ù ìáæß ìå ôïí êýñéï ÂïñãéÜ óå áõôÞ ôçí õðüèåóç åßíáé ãéáôß ìðïñåß íá âãåé êÜôé êáëü. Ï êýñéïò Äáëïýêáò Þñèå óôï ãñáöåßï ìïõ üôáí áíÝëáâá ôçí õðüèåóÞ ôïõ. Ìïõ åßðå üôé ôïí ðñïóÝããéóáí áðü ôïí Ïëõìðéáêü ãéá íá Ý÷åé êáëÝò äéáéôçóßåò êáé áõôüò áñíÞèçêå êáé ãé' áõôü ôïí êõíçãÜíå.

Óôçí íÝá ðáñÜãêá åìðëÝêåôáé óßãïõñá ï êýñéïò ÌðÝïò. Ìå áõôÜ ðïõ Üêïõóá óôçí êáóÝôá, áí õðÞñ÷å êñÜôïò, ï êýñéïò ÌðÝïò êáé ç ðáñÝá ôïõ èá Ýðñåðå íá åßíáé óôçí öõëáêÞ. Áõôüò ðïõ ìïõ Ýâáëå ôçí êáóÝôá åßíáé áíáìöéóâÞôïõ Þèïõò êáé äåí õðÜñ÷åé ðåñßðôùóç íá êáôáóêåýáóå ôçí êáóóÝôá. Äåí áêïýãåôáé ï Ìçôóéêþóôáò óôçí êáóÝôá, îÝñù ôéò öùíÝò. Åãþ óõíå÷ßæù íá ðéóôåýù áõôü ôïí Üíèñùðï êáé ãé' áõôü Üöçóá ôçí õðåñÜóðéóç ôïõ ê. Äáëïýêá ãéáôß ðéóôåýù üôé ìïõ åßðå øÝììáôá. Ôï ðñüóùðï áõôü åßíáé áíåîÜñôçôï ïéêïíïìéêÜ, äåí âãÜæåé ëåöôÜ áðü ôï ðïäüóöáéñï. Ìå Ýâáëå êáé Üêïõóá ìéá êáóÝôá ðïõ áöïñïýóå ôï ðáé÷íßäé ÌáêÜìðé-Ïëõìðéáêüò. ¸÷ù äåóìåõôåß áðÝíáíôß ôïõ íá ìçí áðïêáëýøù áíáëõôéêÜ ôï ðåñéå÷üìåíü ôçò.

Óå áõôÞ ôçí êáóÝôá, áêïýãåôáé áõôüò ï ðáëéÜíèñùðïò ðïõ äåí ôéìÜåé ôá ðáíôåëüíéá ôïõ. ¢êïõóá áðßóôåõôá ðñÜãìáôá áëëÜ ôï ðéï áðßóôåõôü åßíáé ðùò áðåéëïýí ôçí ãõíáßêá ôïõ Äáëïýêá. Óôéò êáóóÝôåò äåí õðÜñ÷åé êáìßá áíáöïñÜ óôïí ÂáóóÜñá. Äåí áêïýãåôáé ëÝîç. Áõôü åßíáé îåêáèÜñéóìá ëïãáñéáóìþí ôïõ ÂïñãéÜ. Óôéò êáóÝôåò áêïýãåôáé ï ðáñáãêÜñ÷çò íá äéçãåßôáé óå êÜðïéïí ôé Ýãéíå óôï ÌáêÜìðé-Ïëõìðéáêüò, ôé Ýãéíå ðñéí ôï ¢ñçò-Ðáíáèçíáúêüò êáé ôé Ýãéíå ìåôÜ ôï ¢ñçò-Ðáíáèçíáúêüò. ¼ëá áõôÜ áêïýãïíôáé ìå áíáöïñÝò óå Ñþóïõò, ÔóåôóÝíïõò, ÑïõìÜíïõò êáé Âïýëãáñïõò äïëïöüíïõò! Óôçí êáóÝôá ðïõ Üêïõóá ï ÌðÝïò êáèïñßæåé ðïéüò èá óöõñßîåé ôï ¢ñçò-Ðáíáèçíáúêüò! ËÝåé óôïí Äáëïýêá êáé ìðñïóôÜ óôçí ãõíáßêá ôïõ: "Êïßôáîå, äåí Ý÷åéò Üëëá ðåñéèþñéá"...".

ÂïñãéÜò: Èá ðáßîåéò 52-48 õðÝñ ôùí ãçðåäïý÷ùí

http://www.soccerplus.gr/article/tha-kanei-tin-doyleia-toy-k-simitzogloy
"Èá êÜíåé ôçí äïõëåéÜ ôïõ ï ê. Óéìéôæüãëïõ"

Ï õöõðïõñãüò Ðïëéôéóìïý êáé Ôïõñéóìïý, Ã. ÍéêçôéÜäçò ìßëçóå óôçí "ÄÉÊÇ" ãéá ôï èÝìá ìå ôçí ðïëõóõæçôçìÝíç êáóÝôá ëÝãïíôáò ðùò ç Ðïëéôåßá äåí ìðïñåß íá ðáñÝìâåé êáé ðùò ï áèëçôéêüò åéóáããåëÝáò èá êÜíåé ôçí äïõëåéÜ ôïõ.

"¼ëïé èÝëïõìå íá Ýñèïõí üëá óôï öùò. ¼óïé äåí ôï èÝëïõí åßíáé Üíèñùðïé ðïõ äåí íïéÜæïíôáé ãéá ôï ðïäüóöáéñï, áðëÜ ôï ÷ñçóéìïðïéïýí. Ïé íïìéêÝò õðçñåóßåò ôïõ Õðïõñãåßïõ äåí åßíáé áñìüäéåò ãéá ôÝôïéá æçôÞìáôá. Ôï æÞôçìá ôùí óêáíäÜëùí èÝëåé ìåãÜëç ðñïóï÷Þ, ÷ñåéÜæåôáé ìéá áíáäéÜñèñùóç ôïõ íïìïèåôéêïý ðëáéóßïõ. Åìåßò äåí ðñÝðåé íá ðáñåìâáßíïõìå óôçí äïõëåéÜ ôïõ ê. Óéìéôæüãëïõ. ÐñÝðåé íá ôïí áöÞóïõìå íá êÜíåé ôçí äïõëåéÜ ôïõ. Ç êÜèå åîïõóßá ðñÝðåé íá ìçí ìðëÝêåôáé óôçí äïõëåéÜ ôçò Üëëçò åîïõóßáò. Ïöåßëïõìå íá óåâüìáóôå ôá üñãáíá ðïõ åìðëÝêïíôáé óôï áõôïäéïßêçôï ôïõ ðïäïóöáßñïõ. Ôï áí ç Ðïëéôåßá Ý÷åé áó÷ïëçèåß ìå ôï èÝìá èá ôï ìÜèåôå óýíôïìá" åßðå ÷áñáêôçñéóôéêÜ.

northeagle_4

• Guest
Στο γιουνανισταν κανεις δεν ειναι αρμοδιος και φυσικα δεν τρεχει και τιποτα που στηνονται ματς και υπαρχουν αποδειξεις,ουτε που εκβιαζουν τα κορακια και τα χρηματιζουν.Ποιες κασετες ρε μλκ, πρωταθλημα λεμε οι ομαδαρες.Φυσικα στην Ιταλια που κατα τα αλλα ειναι βρωμικη για πολυ λιγοτερα ομαδες πεσαν κατηγοριες,αλλες αφαιρεθηκαν 20 βαθμοι απο την επομενη χρονια και και και
  Η πολιτεια δεν εμπλεκεται στο αυτοδιοικητο του ποδοσφαιρου ....μαλιστα.το ποιο ?
Εγω ξερω οτι σε τετοιες περιπτωσεις σε καθε χωρα σοβαρη ο εισαγγελεας ασκει ποινικες διωξεις και τα βγαζει ολα στα φως,επισης ξερω πως αν ηταν παπας (κατι που δεν διαψευδει κανεις αφου ουτε μηνυσεις κανανε και τον μπεο τον ενδιαφερει ποιος εβγαλε τις κασσετες και οχι το περιεχομενο τους ) θα ειχε τελειωσει το θεμα ηδη.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι να μεμφθούμε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. όλα είναι καλώς καμμωμένα και οι Μπέος, αγαπούλας, Μαρινάκης, Πατέρας στηρίζουν τις ΠΑΕ τους γιατί έχουν φίλαθλο  πνεύμα και προάγουν με τις συμπεριφορές τους την άμιλα. Σε αυτό το καθαρό πρωτάθλημα από κοντά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει απλόχερα ρίγη συγκίνησης και αγαλίασης στις μάζες των οπαδών τις με τις εύστοχες, προγραμματισμένες και επιτυχημένες εκ του αποτελέσματος κινήσεις της. άντε τοπολύ να βγαίνει κανα χαρτζιλίκι τα Χριστούγεννα μωρέ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
οποιος/οποιοι παρακαλουθει το ζητημα, να ποσταρει εδω λεπτομερειες για το αρχειο

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/myrwdia_paragkas.800482.html

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε το περιεχόμενο των cd καταγγέλλοντας τον Μπέο ότι είναι ο παράγοντας που έχει λόγο στον ορισμό διαιτητών και ότι αποπειράθηκε να δωροδοκήσει διαιτητή. Τι ακούστηκε για Μαρινάκη, Πατέρα και Πιλάβιο, τι απαντούν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και ο Δια λούκας
1 σχόλια Σχολιάστε 1 σχόλιο

"Μυρωδιά"  νέας παράγκας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αναδύεται από τις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος έκανε "σημαία" -με στόχο την εξυγίανση του ποδοσφαίρου όπως δήλωσε-  το περιεχόμενο των cd όπου ακούγονται συζητήσεις για τον επηρεασμό του διαιτητή του αγώνα Μακαμπί-Ολυμπιακός. Στις δηλώσεις Κούγια απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας για "κατασκευασμένο προϊόν" και ο Γιώργος Δαλούκας ο οποίος αντέκρουσε όλες τις καταγγελίες.

"Τα στοιχεία που θα σας παραθέσω είναι δύο σελίδες. Είναι πιστή απομαγνητοφώνηση των δύο CD που έφτασαν στο γραφείο μου πριν 15 μέρες και που παρέδωσα το πρωί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, κ. Ράικου που ανταποκρίθηκε αμέσως. Στη συνέχεια έδωσα κατάθεση δύο ωρών στον κ. Κορρέ" δήλωσε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε:" Θέλω να σας μιλήσω για ένα τρομερό κύκλωμα που καθορίζει ποιοι διαιτητές θα παίξουν σε όλα τα πρωταθλήματα. Πρέπει να γίνει κάτι, εκτός αν δεν υπάρχει ΕΠΟ, γενική γραμματεία Αθλητισμού και κυβέρνηση στη χώρα".

Η καταγγελία

Ο κ. Κούγιας στη συνέχεια έγινε περισσότερο συγκεκριμένος:"Ο κ. Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα δωροδοκίας στον κ. Δαλούκα πριν από τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός. Πριν από τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε να πλησιάσει τον διαιτητή του αγώνα.

Μετά το αποτέλεσμα του αγώνα και τη συμπεριφορά του Ιταλού διαιτητή, ο κ. Μπέος διηγείται ότι συνάντησε τον Δαλούκα και τί του είπε. Το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά το τι προηγήθηκε του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο του αγώνα".

Η συνάντηση με τον Πατέρα

Ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον κ. Πατέρα είπε: "Θέλω να σας πω ότι αμέσως μόλις μου έστειλαν τις κασέτες το μυαλό μου πήγε στον κ. Πατέρα. Νόμιζα ότι με επέλεξε. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, τις παρέλαβαν τρεις συνεργάτες μου, διέκοψα δικαστήριο, επικοινώνησα και πήγα στον Πατέρα. Αιφνιδιάστηκε..

Του είπα ότι έχω στα χέρια μου CD και του είπα ότι πιστεύω ότι μου τα έστειλε αυτός. Τις ακούσαμε μαζί. Του είπα ότι ως πρώην πρόεδρος της Superleague και του Παναθηναϊκού να κάνει μία συνέντευξη Τύπου. Δε μου έδωσε σαφή απάντηση αλλά η συμπεριφορά του με απογοήτευσε. Δεν έκανε τίποτα.

Πήγα στον κ. Πιλάβιο. Του είπα ότι γνωρίζω ότι υπάρχει και μία άλλη κασέτα που υπάρχει μία συνομιλία για το ίδιο θέμα. Αλλά και εκεί δεν έγινε τίποτα. Είναι ήττα να μην το κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ ή της ΕΠΟ και να το κάνει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής".

Το πρώτο CD

Το ακριβές περιεχόμενο του πρώτου cd έχει σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Κούγιας ως εξής: "Το είπε, το παραδέχεται ο Δαλούκας. Μίλησε με αυτόν και τα είχε συμφωνήσει αυτά. Όχι του είπα. Έχεις βγει εκτεθειμένος. Εγώ εκείνη την εποχή είμαι στην Ιταλία με την ομάδα μου.

Άκου να δεις, έχω μερικούς ανθρώπους, μήπως βρούμε άκρη. Τελικά μου είπε ότι είναι νέος διαιτητής, θέλει να κάνει καριέρα. Του είπα, Βαγγέλη; Ξέχασέ το, ψάξτο μόνος! Την Τετάρτη το βράδυ με παίρνει τηλέφωνο τρελαμένος. Μου λέει θα σου πω. Αυτό με τον Δαλούκα. Τρελάθηκα. Του λέω Βαγγέλη από που και ως που;

Θέλω να σε δω ... Τι μαλακία έχεις κάνει; Πάω στο Βόλο. Το μ.... δεν πήρε τα λεφτά. Του λέω τελειώσαμε. Δε θέλω καλημέρα. Ξέρω πως χειρίζονται τα πράγματα. Ξέρεις τι θα έλεγα στον Βαγγέλη. Δώστου τα 200.000".

Το δεύτερο CD

Η επόμενη αναφορά του κ. Κούγια ήταν η δημοσιοποίηση του περιεχομένου του δεύτερου cd.

"Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Δε θέλω να κάνεις έγκλημα. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

Πάω στον Βόλο. Μπροστά στη γυναίκα του. Φεύγεις για Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό... Δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... Είσαι μουν...

Όταν τον πήρα στην Πολωνία του είπα μη με εκθέσεις γιατί θα έρθουν Ρώσοι Βούλγαροι Ρουμάνοι και δεν μπορώ να τους ελέγξω. Του είπα θα βγει κόσμος και δε θα μπορώ να βγω μπροστά".

"Σε αδίστακτα χέρια"

Και ο κ. Κούγιας κατέληξε:"Εγώ κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως, να το πάρει προσωπικά το θέμα. Τουλάχιστον 5.000.000 κόσμος. Βρίσκεται σε αδίστακτα χέρια από το 1996, από την πρώτη παράγκα".

Στη συνέχεια είπε: "Κανονικά σε 5' από τώρα δεν πρέπει να υπάρχει η ΚΕΔ. Από εδώ και πέρα ο ρόλος μου τελείωσε. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για αυτό το θέμα. Έχω την άποψη ότι σήμερα ο κόσμος κατάλαβε τα πάντα. Σήμερα (9/03) το πρωί εμφανίστηκε ο κ. Δαλούκας. Είχε κάνει αίτημα στην ασφάλεια να τον προστατεύσουν. Σήμερα καταλαβαίνετε τι ήθελε να πει ο Αχιλλέας Μπέος.

Δεν δέχτηκα απειλές. Μέχρι τα ξημερώματα σημαντικοί άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου έκαναν τα πάντα για να μη δώσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Η δικαιοσύνη θα αξιοποιήσει τα στοιχεία. Γίνεται ανάκριση, είναι μυστική κι ελπίζω να αξιοποιηθεί".

"Ο Πατέρας έχει πολλές κασέτες"

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε:

"Θα ήταν άδικο να κάνω κάποια δήλωση αυτή τη στιγμή. Έχω προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης θα την κάνω την Πέμπτη. Ήδη γίνονται κινήσεις ώστε να γίνει αύριο η συνέντευξη Τύπου και ν' απαντήσω σε όλα αυτά τα δυσφημιστικά σχόλια και σε όλα τα ερωτήματα που θέλουν.

Δεν είμαι καλός χρήστης του ίντερνετ αλλά θα ακούσατε στο youtube τις συνομιλίες. Δεν έχω χαρτί ότι βγήκα πρόσφατα από το Δαφνί, γιατί θα διαπιστώσατε ότι μιλάω σε τοίχο. Και δεν είναι μόνο αυτό η κασέτα έχει κοπεί και έχει ραφτεί όπως το θέλουν κάποιοι.

Ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλώ λέγεται Πατέρας. Υπάρχει αυτή η συνομιλία αλλά είναι ιδιωτική και τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν.  Έχουν μοντάρει και κατασκευάσει επιλεκτικά και τα πραγματικά συμβάντα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν

Το πιο εύκολο πράγματα στην Ελλάδα είναι να ρίχνεις λάσπη και όταν ύστερα από κάποιους μήνες δικαιώνεσαι, η λάσπη παραμένει. Όσα έχω να πω θα τα ακούσετε αύριο.

Δεν μιλάω σε ένα τοίχο, προφανώς μιλάω σε κάποιον. Η κασέτα έχει κοπεί, μονταριστεί και κατασκευαστεί. Αύριο θα μάθετε την αλήθεια. Ο άνθρωπος που είναι στην άλλη γραμμή είναι ο Νίκος Πατέρας. Αν αυτή είναι η φωνή τότε την έχει καταγράψει 100% ο Πατέρας, ο οποίος έχει πολλές κασέτες".

Ο κ. Πατέρας δεν δέχτηκε να κάνει κανένα σχόλιο.

Η δήλωση Δαλούκα

Ο διαιτητής Δαλούκας με γραπτή του δήλωση αποκρούει τις όποιες κατηγορίες το εμπλέκουν:

"Ουδέποτε συναντήθηκα ή συζήτησα με τον κ. Μαρινάκη το οποιοδήποτε θέμα ποδοσφαιρικού ή μη περιεχομένου. Επίσης , ουδέποτε έστειλα επιστολή τόσο σε Ε.Π.Ο. όσο και σε U.E.F.A. που να αφορά πιθανή εμπλοκή μου σε οποιοδήποτε παιχνίδι".

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
απλα για να μείνει:
όταν ήρθαν από το εξωτερικό φάκελοι για στημένα παιχνίδια η ΕΠΟ δήλωσε αναρμόδια καθώς ο Αθλητικός Εισαγγελέας δεν έχει τα όπλα όπως είχε πει ο Πιλάβιος για να ασκήσει τον Νόμο, θα πάνε σε κανονικό Εισαγγελέα να πάρουν τακτική δικάσιμο σε 9000 χρόνια...
σήμερα αρμοδίως η ΕΠΟ είπε "περιμένουμε να προωθήσουμε το φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα" ο οποίος μάλλον αγόρασε ένα καλασνίκι στο μεσοδιάστημα και έχει τώρα τα όπλα για να... θάψει το ζήτημα.
μεγαλείο λοιπόν. μπράβο στους αδιάφθορους.

είναι κατάντια να μη γίνει τίποτα από αυτό. ανεξάρτητα από το ότι το προωθεί το λαμόγιο ο Κούγιας.

ενημερωτικά σήμερα sportfm γαργάρα το ζήτημα.. μόνο τα βασικά.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=moYSOVF5YF8&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)

Όταν τον πήρα στην Πολωνία του είπα μη με εκθέσεις γιατί θα έρθουν Ρώσοι Βούλγαροι Ρουμάνοι και δεν μπορώ να τους ελέγξω.  :smiley4:
« Last Edit: March 09, 2011, 23:59:39 by bergkamp »
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

laz

• Guest
calciopoli αλλα εδω ειναι Ελλάδα και οχι Ιταλια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Και για τον Αφθαρτο Πιλαβιο, κατι που επισης πρεπει να μεινει εδω μεσα, κατι που διαβασαμε πριν καμμια δεκαρια μερες μετα τα γνωστα επισοδεια του καραισκακη, πως σκεφτεται να καθαρισει και να εξυγιανει το ποδοσφαιρο απο τα προβληματα που εχει:

http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18521:2011-02-28-16-21-57&catid=83:2010-02-22-21-13-22&Itemid=291
Προτάσεις προέδρου ΕΠΟ Σ.Πιλάβιου
Εκτύπωση | E-mail
altΜετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος επανέλαβε, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, τις προτάσεις που υπέβαλε ενώπιον των μελών του διοικητικού συμβουλίου για αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι πρώτες αποφάσεις που πήραμε είναι ότι κάποια άρθρα του πειθαρχικού κώδικα πρέπει να αυστηροποιηθούν, να απαγορεύσουμε τα βεγγαλικά και τις κροτίδες μια για πάντα από τα γήπεδα.
Θέλουμε τη συνδρομή της πολιτείας σε όλα αυτά, με την οποία θα συνεργαστούμε στο αθλητικό νομοσχέδιο. Επίσης, είμαστε υπέρ της μετατροπής σε κακούργημα των πράξεων που σχετίζονται με το στοίχημα και τους λεγόμενους ύποπτους αγώνες. Είμαστε υπέρ και συζητήσαμε να εφαρμόσουμε πιλοτικά από την επόμενη περίοδο το σύστημα των 5 διαιτητών στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.
Επίσης, πρότεινα να κωδικοποιηθεί όλη η αθλητική νομοθεσία, με ένα τρόπο ώστε να γίνει απλή και κατανοητή, να μην υπάρχουν υπερκαλύψεις ποινών και διατάξεων, όπως επίσης να διασφαλίσουμε κάτι πάρα πολύ βασικό: το ενιαίο των κρίσεων. Αν αυτό απαιτεί κατάργηση πειθαρχικών επιτροπών θα το κάνουμε. Περιμένουμε τις σχετικές εισηγήσεις. Αποφασίσαμε να πάρουμε ό,τι δύναται να μας προσφέρει η UEFA και να έχουμε τη συνδρομή της.
Τέλος, η Super League πρέπει να επανεξετάσει το πώς λειτουργεί».

Ερ. ΜΜΕ: Πρόεδρε μάθαμε ότι η διαμάχη Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού συνεχίστηκε μέσα στο συμβούλιο. Το κλίμα μεταξύ των ομάδων δεν είναι και το καλύτερο?
«Νομίζω ότι υπήρξαν κάποιες αντεγκλήσεις μέσα στο συμβούλιο, αλλά στο τέλος εκτιμώ ότι όλοι έφυγαν ήρεμοι».

Ερ. ΜΜΕ: Αύριο υπάρχει για το ποδόσφαιρο? Ο φίλαθλος κόσμος δεν πιστεύει στις αρχές, στους θεσμούς, την ΕΠΟ και τη Super League. Εμείς αυτό εισπράττουμε. Εσείς το εισπράττετε?
«Το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ καταλαβαίνω τον κόσμο, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την πίστη του κόσμου στις αρχές και τους θεσμούς».

Ερ. ΜΜΕ: Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, δηλαδή, έχει πρόθεση να λύσει το ζήτημα. Οι ομάδες έχουν την ίδια πρόθεση? Αυτό είναι το ζήτημα.
«Γι αυτό ρωτήστε τις ομάδες. Εμείς ως Δ.Σ. της ΕΠΟ και εγώ προσωπικά έχουμε πρόθεση να κάνουμε ορισμένα πράγματα και θεωρώ ότι έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα. Τα εμπόδια δεν βρίσκονται για μένα στην ΕΠΟ. Βρίσκονται αλλού».

Ερ. ΜΜΕ: Ο κ. Πλατινί θα έρθει τελικά στην Ελλάδα να επιληφθεί των θεμάτων?
«Ο κ. Πλατινί δεν είναι τοποτηρητής των ελληνικών θεμάτων. Σας είπα πως ό,τι συνδρομή μπορούμε να λάβουμε από την UEFA, λόγω και της εμπειρίας αυτών των ανθρώπων, θα τη λάβουμε, όπως άλλωστε είχα πει και μετά την πρόσφατη συνάντησή μου με τον κ. Γερουλάνο. Πρέπει όμως να διευκρινίσουμε ότι τιμωρός δεν είναι κανένας».

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
Εχω μια απορία αδικήματα όπως αυτά του μπέου, δλδ χρηματισμός, δωροδοκεία, απειλές και εξυβρήσεις δε ξεφεύγουν από τον αθλητικό νόμο, και άρα δε μπορεί να δικαστούν έξω από αυτόν?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό έγραψα ρε toy. μπήκε το σκατό στον κώλο και τα γυρίζουν τώρα... αθλητικός ο εισαγγελέας μην έχουμε καμιά έκπληξη.

kostas4

• Guest
αρχισε τα εξωδικα ο βαγγελας... ελλαδισταν 2011. ντρεπομαι που ζω σε αυτη τη χωρα

Offline blue_eyes

• Βασικός
σιχαματα ελεεινοι.. ο μαρινακης κανει αγωγες και ο μπεος βαζει δικηγορο του, τον αδερφο του εισαγγελεα που εδω και μηνες "ψαχνει" το σκανδαλο με τα στημενα της ουεφα και ακομα τιποτα

ετσι για το αρχειο
http://www.sport24.gr/football/ellada/tape_gate/ta_skandala_toy_ellhnikou_podosfairoy.801064.html
Τα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου

apostolos

• Guest
Γελάει ο κόσμος με το σκάνδαλο, τίποτα δεν θα γίνει. Εδώ εμάς μας σφάξαν τότε με τον μπαμπά Σπάθα να δίνει εντολή πεντακάθαρα στο τηλέφωνο και όχι μόνο δεν έγινε τίποτα, αλλά ήρθε κι ο γιος μετά από λίγα χρόνια και μας έπαιξε στον πιο κρίσιμο αγώνα της τελευταίας εικοσαετίας και βάλε για το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να ξανα-ωφεληθεί ο βάζελος (κι εμείς τον αφήσαμε, άλλα κορόιδα από εκεί). Φουκαριάρα χώρα, ανύπαρκτη. Λίγο αντριλίκι ρε, λίγο μπεσαλίκι δεν έχει μείνει καθόλου πια? Πόσο πιο κάτω?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
το σκέφτομαι από το πρωί και δεν μπορώ  παρά να παραλληλίσω με κάτι από το πρόσφατο παρελθόν

βγαίνει ο πρώην ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Δαλούκας χθες και λέει, νταξ οκ με πλησίασαν κάποιοι προκειμένου να παίξω ευνοικά την Χ ομάδα και δεν βρέθηκε ένας, ΕΝΑΣ ρε για το θεό να ρωτήσει ΠΟΙΟΣ σε πλησίασε. γιατί είπες ότι σε πλησίασαν αλλά δεν ενέδωσες. ωραία. ένας να ρωτήσει ΠΟΙΟΣ τον πλησίασε δε βρέθηκε;
και άντε η δικαιοσύνη της χώρας θέλει το χρόνο της να οργανωθεί, άντε η ΕΠΟ δεν θέλει τώρα να αναμιχθεί, ΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΡΙΒΛΑΚΕΣ (με πρώτο εσένα.. ξέρεις ποιός είσαι) που ακούσατε ένα ΔΙΑΙΤΗΤΗ που σφύριζε τις ομάδες σας μέχρι πρότεινως να λέει ότι πλησιάστηκε από κάποιον ΔΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ να ΘΙΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;

τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Α! το βρήκα στην προανακριτική για SIEMENS στη Βουλή, είπε ο κος Σιμτσακ ότι ναι έδωσα χρήματα σε τότε εν ενεργεία Υπουργό... και δεν ακολούθησε ΠΟΤΕ η ερώτηση. ΣΕ ΠΟΙΟΝ;

O tempora o mores!
συνέργεια τότε οι εγκληματίες... συνέργεια και σήμερα. ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.