Μονο υποθετικα μπορουμε να κανουμε εκτιμησεις. Ολα οσα λεμε θα επιβεβαιωθουν η θα διαψευστουν στα γηπεδα. Ετσι λοιπον να πω και γω τις σκεψεις και υποθεσεις μου.
1.Και μενα μου αρεσε η αρχη και το τελος της κληρωσης. Για τους λογους που λενε και καποιοι απο τους προηγουμενους, δηλαδη κατ αρχην ηθελα πρωτο παιχνιδι Τουμπα και μαλιστα με βαζελο πρωτον γιατι ειναι με απουσιες και δευτερον γαιτι οντως μπορεις απο την αρχη να καλυψεις το χαντικαπ. Με νικη μαλιστα ανεβαινει το ηθικο της ομαδας και πεφτει του βαζελου ο οποιος κατα τη γνωμη μου δεν ξερει και δεν μπορει να διαχειριστει καταστασεις "κρισης". Αν βεβαια για οποιοδηποτε λογο ερθει Χ, για μας δεν ειναι το τελος, θα εξακολουθουμε να ελπιζουμε. Σε ηττα ομως λεμε αντιο.
2. Ερωτηματικο η αεκ. ΙΣΩΣ αν παρει το κυπελλο να μην ειναι συγκεντρωμενη απο τα πανηγυρια. Αν το χασει, ΙΣΩΣ να γινει της πουτανας και να ψαχνονται. Δηλαδη πιθανολογω οτι ετσι κι αλλιως η αεκ δεν θα ειναι πολυ δυσκολος αντιπαλος.
3. Ο Βολος εχει πολυ καλη ομαδα, για μενα την καλυτερη απο ολους αυτην εποχη.Εμας φετος μας εκανε γιογιο 2 φορες. Μαγικη εικονα το 0-3. Στο πρωτο ημιχρονο αντι να χανουμε 2-0 κερδιζαμε ο-1. Δεν εχει ομως εμπειρια και φανελα. Η παραγκα Μπεου - Μαρινακη ΙΣΩΣ δωσει το βαρος να βγαλει απο τη μεση τον βαζελο, δηλαδη να νοιαστει πιο πολυ για τη ζημια που θα κανει στο βαζελο παρα για το κερδος που θα μπορεσει να κερδισει η ιδια. Σε τετοια περιπτωση ισως απο σποντα ευνοηθομε εμεις.
4. Εμεις....Και μεις ερωτηματικο. Βασικα τα περισσοτερα απο εμας εξαρτωνται. Κατ' αρχην δεν ειμαι σιγουρος τοσο πολυ οτι πραγματι θελουμε να χτυπησουμε την πρωτη θεση για Τσου Λου.Οχι αν μπορουμε, αν θελουμε λεω. Εγω στον δικο μου κυκλο βλεπω ενα μουδιασμα κατ εξακολουθηση, το ιδιο κι εδω μεσα. Για μενα ειναι λαθος να εξακολουθεις να κλαις τον μακαριτη. ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. Ο Χαβος το ειπε, ευχομαι να το πιστευει και να μπορει να το πραγματοποιησει. Εχουμε μια ομαδα που φετος στα Ευρωπαικα παιχνιδια τις περισσοτερες φορες μας εκανε περηφανους. Εδειξε πολλες δυνατοτητες. Η ιδια ομαδα στο πρωταθλημα (και στο τελευταιο του κυπελλου) εχασε ενα καρο βαθμους με κατεβασμενα χερια με διαφορα λιμα και μη. Εδειξε πολλα προβληματα. Το ζητημα ειναι λοιπον ποιο προσωπο θα δειξει τωρα στα πλεη οφφ. Κουκλα ή πανουκλα? Υπαρχουν πολλοι παιχτες κλειδια που θα καθορισουν ατομικα και την αποδοση του συνολου. Οπως ο Βιερινια για παραδειγμα που ειναι αγνωριστος τελευταια,ο Ιβιτς με μεταπτωσεις φετος, ο Λινο που σχεδον παντα φετος υπηρξε κακιστος, ο θερμοσιφωνας που δεν μπορει να τριπλαρει ή να σκοραρει καθολου. Ο Βιτολο που δεν εχει συνελθει ακομα. Οι ξενοι του ιανουαριου για τους οποιους δεν εχουμε ακομα σαφη αποψη. Ακομα και ο Χαβος που τελευταια εχει κανει και αυτος παμπολλα λαθη Αντε να δουμε λοιπον τι ψαρια θα πιασουμε.
5. Για μενα το σολνταουτ σε ολα τα παιχνιδια επιβαλλεται.
6. ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ..........