Author Topic: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 2 - 2 Κυριακή 27/1/1991  (Read 546 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Ante leipon na sas grapsw ki egw me thn seira mou ena aksexasto gia mena gegonos !!! H prwth mou ektos edras ekdromh !!!
 Htan arxes Ianouariou to 1991, eixa den eixa 2,5 mhnes foitiths sthn Ellada,sxedon 19 xronwn neoudi kai eixa gyrisei prin kamia 20ria meres
 apo thn prwth mou "adeia" as to poume opou eixa paei gia xristougenna sthn Germania stous goneis mou ! Gia na mhn ta polylew leipon,
 paizame sthn Leivadeia kai eipa oti 8a paw 100% na spasw thn par8enia mou sta ektos! Eixe prohgi8ei ki ekeino to ALISMONITO 3:0
 sto kypello me ton gayro kai eimouna kai sta forte mou... paw leipon ston tote syndesmo ths Triandrias giati ekei dipla me
 filoksenouse enas filos mou,kai grafome sthn ekdromh. 8a ksekinousame xaramata kyriakhs kai peritto na sas pw oti den mporousa na kleisw
 mati apo thn agonia! (taxa eixa ksaplwsei na eimai ksekourastos). Afou leipon blepw apo to mpalkoni oti ligo poio pera ston syndesmo arxizan
 kai mazeuyotan siga siga katevika ki egw . Grigora grigora epiasa kouventa me merikous apo tous allous , arxiza na moirazome mazi tous oti
 eixa na moirastw :-) kai tsoukou tsoukou ksekinisame... malista me eixe kanei entipwsh pws to poulman den htan gemato eixe kamia 10ria 8eseis
 mprosta adeies. To taksidi kylise hrema kai olo ...xmmm...glentia.... :-) , gnwrisa kai kati Serraious poly frikia milame , o enas ksernouse MEXRI THN  
 LEIVADEIA giati eixan klepsei ena mpoukali liker POLY APAISIO (kserete, apo ayta twn 300drx) ki epeidi den to epine kanenas to hpie monos tou!
 Afou leipon ftasame sto zappeio ths Leivadeias MOU EFYGE TO SKATO ! Ti atoma htan ayta 8ee mou ! Prwth fora evlepa toso partali mazemeno!
 Den hksera pou na prwtokoitaksw, milame eixa meinei anaydos! Kala h apo8eosh htan otan akouw enan dipla mou na leei: "opa eftase kai to poulman
 apo A8hna". Kai koitaw pros ta deksia mou kai tous blepw na katevenoun enas enas apo to poulman, efriksa ! Tetoia lera , tetoia frikia , w re pousth mou  
 elega pou bre8ika edw pera me tous egklimaties :-)  Twra, to ti ginotan sto parkaki mprosta apo to Zappeio as to afisw sthn fantasia tou ka8enos!
 Edw re paidia eixa dei 3 typous na ka8onte se ena pagkaki kai epeksergazotan mia SOUVLA ME GYRO o-lo-kli-ri !!! Pou sto dialo thn klepsan , kai  
 trwgan re pousti mou me mia anesh les kai trwgan tipota garidakia! Ksekinaei kai h poreia loipon , ginete kai mia psylomanoura me ta MAT, (ekei katalava    
 gia prwth fora ti paei na pei otan ta mat xtypane me to sopi sthn aspida,makriaaa tous), ela omws pou eimoun sxetika konta!!! kai trww mia
 "xaideytikh" sta pleyra, milame or8ios gyrisa sthn Salonikh alla gia thn epistrofh parakatw!!!
 Ftanoume leipon eksw apo to axouri meta apo mia eksontotikh anifora (h episimwn 15 skalakia , h apenanti 10 skalakia, to petalo mas ena isiadi  
 xwmatero  apo pisw nekrotafeio, kai apenanti gremos!)
 Ta'paiksa , popo gipedo skeftika... Katalavenete twra , ta mona gipeda sthn Ellada pou eixa dei ws ta 18 mou htan h Toumpa kai to Kaytatzogrio,
 kai vlepw ayto to Maracana ths Leivadeias kai emeina me anoixto to stoma , telos panton.....
 To mats den htan aksio anaforas ektos tou oti xaname sto 15' me 2:0 alla telika isofarisame se 2:2 .... Epeisis aksio anaforas to POUTSOKRYO
 pou eixe , kai h skopobolh petrwn se enan mpastardo me kokkino kaskol pou kremotan panw se enan stylo kai ekane kolodaxtyla !
 Poly ma poly gelio eixe o xoros pou sirame tragoudontas 40 palikaria apo thn levadeia , to opeio katelikse se ena aksioprepes AMPALAEA !
 Akoma eixe gelio otan o Spi8as 8elontas na organosei anevike sto kagkelo kai efage ta moutra tou peytontas!!!! (den antekse oute ena lepto epanw).
 Sto hmixrono opws stekomouna sthn eksodo akouw dyo typous na syzitane: re malaka leei o enas poso kairo foras to panteloni sou ?" Gamiseta leei o  
 allos , exei ginei ena me to petsi mou, nomizeis pws mporw na to bgalw ??? To ti gelio eriksa......... Telos .....

Telos ? Ti telos re ? Milame mou htan graftw san prwth ekdromh pou ekana, na ta traviksw O-L-A !!!!!!! Sthn epistrofh leipon gia Saloniki , o odigos
 eixe parei syrma apo tous mpatsous na mhn stamatisoume pou8ena giati katevenan xanoumia apo Kaytatzogrio .... emeis mesa eixame skasei ,
 oute gia katourima den stamatouse o mpastardos !!!!! Mesa sto poulman alloi arxisan na katourane ston diadromo , alloi ksylonan tis kourtines kai
 fwnazan ston odigo stamata mhn sou dialysoume to poulman ! Stamataei leipon ki aytos o mpastardos kamia 10 xiliometra eksw apo Katerinh se
 ena parkingk panw sto bouno ! (eixe kati san ksenodoxeio ligo poio panw). Me to pou exoume vgei leipon oloi (mesa eixan meinei kamia 10ria pou
 koimotan), TI KANEI O MPASTARDOS GAMW TON ZORPIDI TOU GAMW ????? Mas parataei kai feygei !!!! Etsi apla !!!!! Thn kopanise !!!!!
 Emeis koitiomastan mh mporontas na pistepsoume ti egine ayth thn stigmi !!! Kai twra ? E, 8a perasoun alla poulman dika mas kai 8a mas paroun!
 Am de ! Ola eixan perasei kiolas ektos apo ena to opeio bebaia den mporouse na mas parei olous kai fysika proteriotita eixan oi "palioi" !!! Kai eixe  
 eeeeena kolokryo , milame twra kataxeimwno mes'ta bouna tis Katerinhs , kai h mesh mou na me exei sfaksei (h glopia prin to mats) !  Eixame meinei
 leipon kamia 15-20 atoma kai den kserame ti na kanoume ! Alloi traviksan ena monopati pros ta katw na vgoun ston sta8mo twn trenwn , ki egw me kana
 6-7 atoma piasame podarodromo mesa apo ta bouna na ftasoume toulaxiston sta diodia ths Katerinhs mipos mas parei kanenas apo kei ! Me ta liga kai
 ta polla meta apo kamia wra podarodromo me tis ntalikes na pernan siriza dipla mas , ftasame sta diodia opou mas vlepoun 2 mpatsoi se ena peripoliko
 kai pa8ainoun plaka molis mas blepoun ! Afou o enas apo mas , eipe "8a paw na vrisw ton enan mpatso na me parei mesa ,mipos kai ftasw tzampa
 Salonika ! *lol* Enteli stamatisame ena ktel pou pigaine apo A8hna sthn Ksanthi kai ftasame ki emeis kata tis 4:00 ta xaramata Saloniki ! Ekei opws
 perpatousa sthn egnatia ypsos Aristotelous PTW-MA  EN-TE-LOS petyxainw dyo paidia apo to poulman oi opeioi ontos tous ekatse traino! 8a'r8eis mazi?
 me rwtane... Gia pou re paidia tous lew ? Pame na spasoume tis tzamaries tou Zorpidi !!!! Ki afou egine to spasimo sta grigora , kai mpainontas se ena
 taxi eftasa tis 5:00 to prwi sto spiti !!!! KOMMATIA !!!!! W re pousth eipa , TI BAFTISMA TOU PYROS HTAN AYTO ???
 Epomeno ektos edras htan sthn Larissa (1:1) sto opeio o Zorpidis DEN edwse poulman..... giati arage ?  

Fotografies apo thn ekdromh SIRIAL sthn section fotos "ektos edras/leivadeia91 !!!!!!
 Krima pou to film gami8ike (12 xronwn twra) na ksanavgaza kai tis alles , mono aytes sthn fotosection emeinan san MARTYRES mias aksexasths gia mena ekdromhs ! (pws leme to prwto gamish DEN ksexniete ?  ;D )
« Last Edit: February 05, 2003, 13:59:04 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

SLASH-4

• Guest
Απ: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 2 - 2 Κυριακή 27/1/1991
« Reply #1 on: November 14, 2004, 01:27:36 »
Αξεχαστη η Λεβαδεια,ε?
Θυμαμαι οταν με ελεγες την Ιστορια στην Λειβαδεια.Αλλα αποτι βλεπω,δεν μας τα ειπες ολλα.
Θυμασαι ακομα τη ακριβως ειχε γινει εκει,στην Λειβαδεια?
Η παλι δεν θυμασαι?Εγω δεν ειμουνα.Θυμαμαι περισσοτερα απο τι μας ειπες εσυ που πηγες?
Κατσε θυμησου κατι πολλη σημαντικο,κατι για πολλη Γελιο!
 O0  :angel:  :cwm12:  :aspromayro:  :smiliedisco1:  :21:
 ???
 8)
 ;)

petrovgr

• Guest
« Reply #2 on: November 14, 2004, 15:24:08 »
Μα τι ιστορία ήταν αυτή ρε πούστη μου  :lol: :lol: :lol:  στη μισή διάρκεια που διάβαζα έκλαιγα από τα γέλια :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Ειδικά εκεί με τον γύρο  :headbang:

Saltapidas

• Guest
« Reply #3 on: November 14, 2004, 21:29:39 »
ooo ti istoria mpampa... rixe kai kamia alli :cwm39:

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4 on: November 18, 2004, 08:22:32 »
Αξεχαστη η Λεβαδεια,ε?
Θυμαμαι οταν με ελεγες την Ιστορια στην Λειβαδεια.Αλλα αποτι βλεπω,δεν μας τα ειπες ολλα.
Θυμασαι ακομα τη ακριβως ειχε γινει εκει,στην Λειβαδεια?
Η παλι δεν θυμασαι?Εγω δεν ειμουνα.Θυμαμαι περισσοτερα απο τι μας ειπες εσυ που πηγες?
Κατσε θυμησου κατι πολλη σημαντικο,κατι για πολλη Γελιο!

A re Bro , M'ESKASES ! !! ! Skeftomouna skeftomouna ......
(tote pou sta'lega htan kai freska re Slash twra exoun perasei 14 xronia....  :P )

Telos panton alla 2 ga-ma-ta skhinika 8ymi8ika , an den einai kanena apo ayta ta 2 e tote paw paso !  :P

H mia htan h klassikh skhnh se fagadiko opou eixa paei na faw (den eixa mpei mesa , htan ki ena para8yro apo to pezodromio meria pou eksipiretouse ki emas tous *perastikous*) , opou parakolou8isa to ekshs. Parea kamia 10 dikoi mas se ena trapezi tigka sto piato kai sto mpoukali, me MIA kinish kanoun kai sikononte na fygoun. O magazatoras deila deila proxwraei pros thn eksodo kai leei: Re paidia sas parakalw me ton logariasmo ti 8a ginei ? Kai tous pianei olous mazi ena gelio allo prama, synexizoun na bgainoun enas enas kyrile san na mhn trexei tipota , kai paei enas dikos mas sto afentiko , ton pianei aggaze kai paei mazi tou apo thn mesa meria tou pagkou me ta fagita. Ekei pera pianei thn skara tou magaziou me ta dyo tou xeria kai koitazontas ton magazatora kanei na thn ksylwsei. Oooooxi oxi entaksh arxizei kai fwnazei to afentiko , asto kai fyge ......  :lol:     Kai tou leei o dikos mas :  ;) eides pou ta brikame omorfa ki wraia ?  :lol:   Eixa meinei afwnos...... 

Kai to deytero skhniko pou 8ymi8ika PALI exei na kanei me fagito (opeios 8ymate tote tis peines pou peftane stis ekdromes giati den yphrxe salio, katalabainei....)

Eixame ftasei pou lete eksw apo to gipedo , kai perimename na mpoume mesa. Akribos dipla apo thn eisodo mas eixe mia kantiiinaaaaaa pou lete  :19:
H classic kantina me 2 anoixta para8yra aristera deksia kai pisw apo to meseo tzami h psistaria. Opws thn blepame emeis , pano ston deksh pagko eixe kai ena disko gemato (se sxhma pyramidas) me 'keina ta etoima makrostena santouits (kserete , ekeino to 8eoksero pswmaki me 2 fetes zampon kai kaseri). Paei pou lete enas kai rwtaei poso kanei.... kai tou leei o typos 400 drx. Trella8ike o dikos mas , tote 400 fragka se ekdromh gia ena santouits htan luxus. H kantina htan asfalos poliorkimeni kai ka8e ligo kai ligaki eblepes atoma na aplonoun ta xeria tous mesa sthn kantina mipos kai psirizan tipota , e leipon na mhn ta polylew (apla ta analyw etsi gia na fantastite to skhniko oso poio kala ginete) , kapoia stigmh KAI o kantiniarhs KAI h gynaika tou eksipiretousan taytoxrona 3-4 allous sto aristero tzami, paei o typos apo prin (aytos pou eixe rwtisei poso kanei to sandwich) kai pianei ton disko aristera kai deksia me ta xeria tou , kai me MIA kinish ektokseyei OLA ta sandwich ston aera pros ta pisw pano apo to kefali tou. 8EIKO SKHNIKO milame  :lol: , fantasteite twra mia kantina , tigka ston kosmo mprosta ths kai na brexei sandwich. Ena apo ta kalytera ampalaea pou eixa dei mexri tote.....  eeee re epoxes......

PS: Isws Slash na ennoouses kai thn fash , otan feygame me ta poulman mas katebazan apo ena monopati pou s'ebgaze sto kentro, kai asfalos aristera deksia yphrxan kai Leibadeites pou phgainan spitia tous. TI FTYSIMO eixan faei 8ee mou merikoi . Kai na mhn lene tipota ! Enan den 8a ton ksexasw pote , giati ton kaymeno ftynontas ton , ton petyxa AKRIBOS sto mati.... eixame ksera8ei sto gelio oloi osoi eimastan sta para8yra apo thn aristerh pleyra...... 
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apaoki13

• Guest
« Reply #5 on: November 18, 2004, 20:37:29 »
Kati tetoia kanate kai bghke meta ekeinos o xontros o mousatos o proedros tou liebadiakou kai elege "o laos ths lebadias shmera ema8e ti shmainei polemos". ta eblepa sto trito hmixrono pou edeixne h Ert thn deytera to brady.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6 on: November 19, 2004, 02:43:50 »
Kati tetoia kanate kai bghke meta ekeinos o xontros o mousatos o proedros tou liebadiakou kai elege "o laos ths lebadias shmera ema8e ti shmainei polemos". ta eblepa sto trito hmixrono pou edeixne h Ert thn deytera to brady.

Kai alla eixan vgei tote: " Opoy pernane oi Paoktshdes xortari den fytronei" " O Tzekins Khan htan Paoktshs" "Erxontai oi Oynoi" kai alla tetoia komplimenta. Bebaia na 8ymiso oti eidika sthn Levadeia eixe prohgh8ei mian allh xronia ena ntoy Paokshdon se frontisthrio, me koritsia, Kyriakh proi(mallon kana diagonisma 8a egrafan), prin ton agona. Eixame faei kai timoria 1 h 2 agonistikes gia ayta ta "episodeia" !

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

SLASH-4

• Guest
« Reply #7 on: November 19, 2004, 16:02:18 »
Αυτην την φαση στην Καντινα εννουσα. :lol: :lol:
Το φανταζομαι ετσι:
Οπαδος:Ποσο κανει το Σαντουιτς?
Αφεντικο:400 Δραχμες!
Οπαδος:400 Δραχμες?400 Δραχμες,ε!Να,παρτες! :lol:
Κανονικα δεν κανει. :21:
Αλλα εχει πολλη γελιο.