Author Topic: gianniwths4: Κατάθεση ψυχής  (Read 417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
gianniwths4: Κατάθεση ψυχής
« on: March 21, 2011, 16:15:54 »
Βαρέθηκα να κατηγορούν όλοι ελαφρά τη καρδία κάτι που δεν ξέρουν και κάτι που δεν θέλουν να καταλάβουν όλοι όσοι είναι μεγαλύτεροι από μένα σε ηλικία μου λέγανε τον ΠΑΟΚ να τον βλέπω σαν πρωταθλητή.

Όταν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιρνε τίτλο αποτύγχανε όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ζούσα με τα ψέματα...ήρθε ο Ζαγοράκης...πίστεψα στο όραμα είδα έργο δεν είμαι ξεχασιάρης.

Έβγαλα τον σκασμό σε τρυπήματα φώναζα εμείς μαζί σε γκέλες. Στήριξα εγώ από το πέταλο τον Σάντος όταν όλοι οι άλλοι τον κράζανε.  Έφτασα στο  παραλίγο. Έβγαλα πάλι τον σκασμό που δεν είδα αντίδραση παρά το ότι ήταν φως φανάρι κλοπή για το καλό της ομάδας. Το καλοκαίρι ξανατρυπήθηκα. Ξαναστήριξα και ξαναέβγαλα τον σκασμό. Ταυτόχρονα ποτίστηκα με μιζέρια παρότι είμαι περήφανος.

Είδα μια ομάδα μοντέλο αυτός που την έφτιαξε να την κάνει μπουρνέλα. Είδα ανθρώπους να φεύγουν και να μην μου λένε το γιατί.

Είδα με τα μάτια μου την επιστροφή στην γενέτειρα του ΠΑΟΚ. Εγώ και τα αδέρφια μου. Εκείνη την ώρα δεν με ένοιαζε τίποτα δεν ήθελα να υπάρχει αύριο.

Με έτρωγε όμως ότι το γαμημένο υπάρχει

είδα παίκτες που να κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να σέβονται ότι αυτά που παίρνουν τους τα δίνω εγώ. Ποτέ δεν έκραξα στην ζωή μου παίκτη με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, αντίθετα αυτοί δεν με συβαστήκανε πολλές φορές κι όλα αυτά για τα οποία έκανα υπομονή, ήταν για έναν λόγο για έναν σκοπό να κατακτήσω έναν τίτλο γιατί έτσι με μάθανε.

Γιατί μου λέγανε πως ένας δικός μας 100 δικοί τους. Δεν ήθελα επίσης το δημιούργημα το δικό μου μαζί με τα αδέρφια μου να θεωρηθεί από τους αυλοκόλακες αποτυχημένο.

Γιατί μου μαθαν να ζητώ από τον ΠΑΟΚ μας την κορυφή, και πίστευα ότι μπορούσαμε να την κατακτήσουμε.

Κι όταν κατάλαβα ότι η κορυφή με αυτή την διοίκηση δεν πρόκειται ποτέ να έρθει, ζήτησα το πιο απλό. Να φύγει αυτή η διοίκηση γιατί τον ΠΑΟΚ μας δεν μπορεί να τον πάει ψηλά. ότι γινόταν πάντοτε σε αυτόν τον σύλλογο....

τι άλλο είδα από αυτή την διοίκηση;

Είδα ανθρώπους που θεωρούσα αδέρφια  μου γιατί απλά είναι ΠΑΟΚ

να με κατηγοράνε ως ανεγκέφαλο. γιατί οι παλιοί μου με μάθανε πως καλή η ομάδα καλοί οι στόχοι αλλά υπάρχει και μια οπαδική  τιμή από πίσω ένα όνομα που κουβαλάς βαρύ κι ασήκωτο

είδα με τα μάτια μου το κυνήγι της αστυνομίας και την ανυπαρξία των δικών μου ανθρώπων να με προστατέψουν ακόμα και στα πιο αυτονόητα

είδα αδέρφισα μου να τσακώνονται γιατί η αγάπη για την ομάδα είναι ιδία σε διαφορετικά μυαλά και αντιλήψεις παρότι κάποιοι μου πάνε

πως είναι άδω για να ενώσουν και όχι για να διχάσουν

είδα ανθρώπους που θεωρούσα αδέρφια να επευφημούν παίχτη αντίπαλης ομάδας

είδα βλάχους που από μόδα γίνανε ΠΑΟΚ να μην μπορούν να ξεχωρίσουν το λογικό από το παράλογο και να έχουν ευαγγέλιο τα λόγια του κάθε μπαγλαμά που νομίζει πως κάποιος είναι που κάνει ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ

βαρέθηκα ρε πλύστη μου δεν αντέχω άλλο... δεν μπορώ να τα παρατήσω και να με καβαλήσουν οι καθώς πρέπει ηθικολόγοι της πούτσας που την δεκαετία του 80 δίπλα στον στρατηγό Μάκη γαμούσαν και έδερναν κι αυτοί με το μυαλό τους και μόνο

αλλά στο τέλος το βλέπω το έργο πως πάει. Το παρατάμε και τους αφήνουμε να κάνουν τον ΠΑΟΚ μας μόδα και μάρκετινγκ γιουναιτεντ με χειροκροτητές φιλάθλους που τρώνε πατατάκια και διηγούνται την ιστορία της Αλαμάνας στους χάνους από κάτω, στο νέο γήπεδο κάπου σε ένα χωράφι που είναι γεμάτο εμπορικά, ένα  άψυχο πράγμα που μόλις το βλέπεις από μακριά λες... αυτός δεν είναι ο ΠΑΟΚ που μου μάθανε...

gianniwths4, 21/3/2011
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: gianniwths4: Κατάθεση ψυχής
« Reply #1 on: March 21, 2011, 16:33:26 »

αλλά στο τέλος το βλέπω το έργο πως πάει. Το παρατάμε και τους αφήνουμε να κάνουν τον ΠΑΟΚ μας μόδα και μάρκετινγκ γιουναιτεντ με χειροκροτητές φιλάθλους που τρώνε πατατάκια και διηγούνται την ιστορία της Αλαμάνας στους χάνους από κάτω, στο νέο γήπεδο κάπου σε ένα χωράφι που είναι γεμάτο εμπορικά, ένα  άψυχο πράγμα που μόλις το βλέπεις από μακριά λες... αυτός δεν είναι ο ΠΑΟΚ που μου μάθανε...

gianniwths4, 21/3/2011

αυτο θα γινει αδερφε μην εχεις αμφιβολια. κ μαλιστα το θεμα οπως το θετεις ξεφευγει απο τα ορια του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιρου. η μονη περιπτωση να μη καταληξουμε εκει ειναι πολιτικο-κοινωνικο θεμα και σιγουρα δεν εξαρταται απο χ περηφανους ΠΑΟΚτσηδες που εμαθαν τον ΠΑΟΚ οπως πρεπει να ειναι. οτι και να κανουν αυτοι, αν δε συμπεσουν με γενικοτερες πολιτικοκοινωνικες ανακαταταξεις δε προκειται να αναστραφει η πορεια.
βεβαια, αυτο δε σημαινει οτι αυτοι οι λιγοι δε πρεπει να αντιστεκονται

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2 on: March 23, 2011, 13:47:17 »
Από μένα ένα τεράστιο respect στο φίλο μου το Γιαννιώτη για το κείμενο που βγήκε μέσα από μια αγνή ΠΑΟΚτσήδικη καρδιά, σαν αυτές που ψάχνεις τελευταία και δεν βρίσκεις. Τις ψάχνεις για να ακούσεις από το στόμα/χέρι κάποιου άλλου αυτά που λες και μέσα σου. Έτσι για να αντισταθείς σε όλη αυτή τη προπαγάνδα και τον παραλογισμό των ψεμάτων και να μη τρελαθείς.

Στο τέλος φυσικά μένει στο μυαλό η τελευταία παράγραφος, για την οποία συμφωνώ απόλυτα με τον dave. Εγώ πλέον δεν ελπίζω σε τίποτα. Νομοτελειακά πάμε προς τα εκεί. Θα παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν ξεφτίλα ΠΑΟΚ που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από κανέναν.

Για να μείνουμε τελικά στην ιστορία σαν η γενιά που άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα το DNA του ΠΑΟΚτσή. Τώρα που το σκέφτομαι αυτή είναι μία πραγματική ρεβολούσιον. Μήπως να πάψω να το χρησιμοποιώ ειρωνικά γιατί μόνο γελοιότητα προκαλεί να ειρωνεύεται το θύμα;

- Α να γεια σου παλιομαλάκα κιουρ. Επιτέλους το έπιασες το νόημα (ακούω μια φωνή μέσα στο κεφάλι μου όλο και πιο δυνατή)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: October 21, 2011, 09:35:54 »
Ναι ρε φίλε ωραία μας τα λες αλλά τελικά με το γιαννιώτη συμφωνείς ή όχι..?
Ωραία τα μεγάλα κείμενα αλλά να μην ξεφεύγουμε από την ουσία του θέματος..
Φιλικά..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4 on: October 21, 2011, 09:48:05 »
cure , αλλαξες nickname ?  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #5 on: October 21, 2011, 09:48:40 »
ωπα  μου ξέφυγε το ποστ αυτό
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: October 21, 2011, 10:26:59 »
Καλά ρε μου σβήσατε τον λατρεμένο Spammer και μ'αφήσατε να δίνω την εντύπωση ότι κράζω τον Cure..?
Και σαν να μην έφτανε αυτό εμφανίζομαι κάτω από τον Cure να λέω "Ωραία τα μεγάλα κείμενα.."
JESUS..!!!! ;D