Author Topic: ΠΑΟΚ- gay 2 - 1 Kυριακή 13/03/11 ώρα 19:30 novasports1  (Read 3804 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
δε με ενδιαφερουν φιεστες ,παραδοσεις κλπ αυτη την φορα. παρτε το ματς να μην εχουμε κηδειες για τα πλαυ οφ.γιατι μετα μενουν 4 αγωνιστικες .εφτασα σε σημειο χθες να κοιταω το προγραμμα του βολου και της καβαλας .καταντια. ευτυχως εχουνε δυσκολο προγραμμα και αυτοι καθως και μεταξυ τους ματς. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ναι ρε φιλε, και εγω το κοιταξα και μετα ντρεπομουν. Ειδα καποιες φασεις απο Ευρωπη μετα να ξανα νιωσω ΠΑΟΚ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΙΕΜΠΙΑΚΟ.

Στα παπαρια μου οι φιεστες και η μαλακιες που γραφουν τα ρουφιανακια του γκευ.

Νικη για τους βαθμους.- 
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΓΑΥΡΟΙ  ΦΛΩΡΟΙ
ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

kostas4

• Guest
δεν εχουνε πουληθει ουτε χιλια εισιτηρια και την κυριακη οι τζαμπατζηδες θα κανουν παρτυ παλι.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ελπίζω να ζήσω να δω ΜΗ sold out σε παιχνίδι με τον ολιεμπιακό. Ίσως τότε δούμε και καλύτερη κερκίδα...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
δεν εχουνε πουληθει ουτε χιλια εισιτηρια και την κυριακη οι τζαμπατζηδες θα κανουν παρτυ παλι.

γουσταρω.........θα γινει κερκιδαρα..............θα λειπουν οι πανηγυρτζηδες
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Vorious

• Αλλαγή
γαμηστε τον πουστη τον ολιεμπιακο

ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

κωλοφερατζα απο το πρωτο δευτερολεπτο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

JamaicaN

• Guest
ΓΑΥΡΟΙ  ΦΛΩΡΟΙ
ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ

Φιλος απο σαλονικα παιζει να φερει τηλεκατευθηνομενο ελικοπτερο...Ελπιζω να τα καταφερει  O0

Ζησαμε να το δουμε κι αυτο..Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα αλαχ μου.....Ελπιζει λεει να μη δει γεματο το γηπεδο....Σκοπος μας αδερφε ειναι να γινομαστε καλυτεροι μ αυτους που εχουμε, οχι μ αυτους που θα θελαμε να εχουμε

Α και πουστε.....Να μην ντρεπεστε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας....Για μενα φετος μαζι με την κατακτηση του κυπελλου μακραν η καλυτερη χρονια μου σαν ΠΑΟΚτσης 30χρονος, μονο με την περσινη μπορω να την συγκρινω αλλα προτιμω την φετινη...Με τους μακραν καλυτερους παιχτες που ειχαμε την τιμη να δουμε στο ΝΑΟ......live...και στην τελικη ετσι κι αλλιως τον ΠΑΟΚ μας λατρευουμε γιαυτο και ταξιδευουμε

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΟΥ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ειναι απλο...

Παιζει την μπαλα που μπορει η ομαδα και κερδιζει....τοσο απλο....!

Το προβλημα φετος ειναι η σταθεροτητα και η σοβαροτητα.....

Φετος πραγματικα οι στιγμες που μεχρι τωρα ενιωσα ηταν Φοβερες....!

Η ομαδα ευελπιστω να κλεισει την χρονια με προκριματικα τσαμιον λινκ...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΓΑΥΡΟΙ  ΦΛΩΡΟΙ
ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ

Φιλος απο σαλονικα παιζει να φερει τηλεκατευθηνομενο ελικοπτερο...Ελπιζω να τα καταφερει  O0

ανυπομονω... :spray:

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ζησαμε να το δουμε κι αυτο..Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα αλαχ μου.....Ελπιζει λεει να μη δει γεματο το γηπεδο....Σκοπος μας αδερφε ειναι να γινομαστε καλυτεροι μ αυτους που εχουμε, οχι μ αυτους που θα θελαμε να εχουμε

Το αν όντως μπορεί να γίνει αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Τελοσπάντων, ας μείνουμε στο ότι αρκετοί δε θα κλάψουν αν λείπει κανένα χιλιάρικο απ' τις κερκίδες.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
Βαγγέλα, Βαγγέλα, Βαγγέλα όταν θα παίξουμε με κόσμο ξαναέλα έλα να δεις την ΤΟΥΜΠΑ μας γεμάτη τον Μιραλάς να φεύγει μ' ένα μάτι έλα χοντρέ κι εγώ θα σε προσέχω μεταφορές «Κυριάκος» θα σε έχω.Βαγγέλα, Βαγγέλα, Βαγγέλα παρ' τη γυναίκα σου και βαλ' τη στα μπουρδέλα έλα χοντρέ δεν παίζεις με τον άρη εδώ θα φας ΔΙΚΕΦΑΛΟ π@π@ρι Κι όταν θα 'ρθεις ξανά στη Σαλονίκη στη Ζ να πληρώσεις και το νοίκι

ive4

• Guest
Μετά τον ορισμό του ''πάμε παικταρά μου'', έπρεπε 80000 κόσμος να είναι απέξω και να κράζει την πιο βρώμικη ομάδα του κόσμου.

JamaicaN

• Guest
Εναταξει συνυδητα (fuck the orthografia) μπορει να απεχουμε αλλα εκτος 12αδας αυτο το τοπικ.......

ρε μπας και το φορουμ σταματησε ν αλειτουργει? ενημερωστε ρε τουλαχιστον να μην αρωστενουμε......

να ελπιζω να μην δω γεματο γηπεδο αυριο? Η ειναι μεγαλη συζητηση?
 :rasta:

JamaicaN

• Guest
παρασυρθηκα....sorry..
Poly mprosta ta aderfia

la8os

• Guest
Γαμήστε τον χοντρό τον πουτάνας-γιο!
Όσο μαλακας και αρχίδι είναι ο Πρόεδρός τους, άλλο τόσο είναι και οι γαύροι!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Γαμήστε αυτά που ξεπετάχτηκαν από τη πειραματικά και εργαστηριακά μεθοδευμένη διασταύρωση πειραιώτισσας πόρνης και αμερικανού ναυτη.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Κάποιος να τους δείξει τα πρωτοσέλιδα του γαύρου.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
γαυρακια με πορδες αυγα δε βαφονται. με τα λογια ολοι μαγκες γινομαστε.
γυρο θριαμβου δυσκολο να κανετε, γυρο για να αποφυγετε πετρες και καδρονια πολυ πιθανο.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!