Author Topic: ξαδέλφη- ΠΑΟΚ 0-0 Κύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 02/03/2011 ώρα 21:00 conn-x tv  (Read 4598 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Eλάτε τώρα χανουμάκια με το κώλο να σας περιλάβουμε.

Εκτός απο το σκουλίκι (2003) και γκει (2011) θα πάρει και η αεκ το ''κύπελο δοκάρι'' και ''παπάρι''.

ΚΥΠΕΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ

ΥΓ Κυριακή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Κρέσιτς,Μαλεζάς,Τσιρίλο,Σαβίνι,Εττό,Τσουκαλάς,Αρίας,Φωτάκης,Κούτσια,Ελ-Ζαρ,Κλάους. Με αυτό το χωρίο την αεκ και με αυτούς διπλό θα κάνουμε
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

giannis80

• Guest
Ο επαναληπτικός θα είναι τρεις φορές χειρότερα από οτι με τον γαύρο. Ας έρθει κι όλη η αντιτρομοκρατική των ΗΠΑ. Δεν με νοιάζει αν μπορεί να αντιδράσει ή οχι η ΠΑΕ, αλλά εγώ ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ έχω μάθει να αντιδράω στην πρόκληση. Μουνόσκυλα αεκακια, θα φτύσετε αίμα. Μπάσταρδε γεωργέα, από το '30 κόκκινη θα έχεις με τις σακούλες που θα σου δώσει ο βιερίνια, πούστη. Λυμπερόπουλε παλιόπουστα, αίμα θα βγάλετε μουνόσκυλα, γαμώ την φάρα σας. Πουστόπαιδα, γαμώ την φάρα σας. ΑΙΜΑ!

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
KATI TETOIA ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΥΣ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΥΧΑΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ...ΨΟΦΟΣ ΠΟΥΣΤΗ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
ρε @@#Ρ2#$@# χαβο....γιατι δεν βγαζεις τον λινο εξω γαμω το κερατο μου.δεν θελετε ρε να παρουμε κουπα?αι σιχτιρ ρε....ΑΙ ΣΙΧΤΙΡΡ...3 ματς η ομαδα μπαζει απο κει....επιτιδεσ το κανετε?για διαιτησια δεν σχολιαζς καν.....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Ο επαναληπτικός θα είναι τρεις φορές χειρότερα από οτι με τον γαύρο. Ας έρθει κι όλη η αντιτρομοκρατική των ΗΠΑ. Δεν με νοιάζει αν μπορεί να αντιδράσει ή οχι η ΠΑΕ, αλλά εγώ ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ έχω μάθει να αντιδράω στην πρόκληση. Μουνόσκυλα αεκακια, θα φτύσετε αίμα. Μπάσταρδε γεωργέα, από το '30 κόκκινη θα έχεις με τις σακούλες που θα σου δώσει ο βιερίνια, πούστη. Λυμπερόπουλε παλιόπουστα, αίμα θα βγάλετε μουνόσκυλα, γαμώ την φάρα σας. Πουστόπαιδα, γαμώ την φάρα σας. ΑΙΜΑ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ   ΡΕ............ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ......ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ........ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 5......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Γαμώ την ελλάδα σας ρε πουτάνας γιοί, αστείες κόκκινες. Δεν το είδα το ματς, αλλά με τις κάρτες αυτές τρελάθηκα. Ρε πουτάνας γιέ σιδηρόπουλε εσένα έπρεπε να γαζώσουν με τα καλάσνικοφ πουστογενίτσαρε από το ωραιόκαστρο, ο λαός του ΠΑΟΚ δεν σε ξεχνά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
ο αγαπημένος νέος διαιτητής του ΠΟΚ έκανε το θαύμα του. Βλέποντας πως η κούλα δε βάζει γκολ με τίποτα, ανέλαβε δράση.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

Μόλις μείναμε με 9 παίκτες σιγουρεύτηκα ότι δε θα φάμε γκολ με τίποτα. Μία τόσο καλά στημένη ομάδα δε όλο το γήπεδο, φυσικό ήταν να είναι ακόμα καλύτερη στο μισό.

Ο ΠΑΟΚ απειλεί και αρχίσαμε πάλι το ίδιο έργο με τις αποβολές. Ξεκινήσανε από τον προπονητή. Σήμερα εκτός από 2 παίκτες απεβάλαν και τον τεχνικό διαυθυντή. Όλο και κάποιος θα μείνει στα επόμενα ματς για να αποβάλουν. Καρύδας, Αϊβαλιώτης, Γιασέρ...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
πρόκληση για ακόμη μια φορά απο σιδηρόπουλο και απο τους δημοσιογραφίσκους που εκαναν την εμετική αναμετάδοση.
ολοι ειναι εναντίον μας. το πράγμα εχει ξεφυγει πια. μας κάνουν ανοιχτα και απροκάλυπτα πόλεμο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ποδοσφαιρο: πονεσαν τα ματακια μας και απο τις 2 ομαδες, παλι καλα που η ταβερνα που το εβλεπα ειχε καλο μεζε και ειχα κατι να ασχοληθω

αποβολες: αδικη του λινο, γινετε φαουλ στον ιβιτς που ναι μεν διαμαρτυρεται σαν μαλακας αλλα και ο διαιτητης την βγαζει πολυ ευκολα.. να ναι καλα που μας θυμισε οτι το ΠΟΚ αποτελειται απο 3 ομαδες

ΠΑΟΚ: μετριος με τις γνωστες ασθενειες.. κινδυνεψε παντως μονο απο την μεγαλη πληγη τα στημενα-κεφαλιες

κουλα: ενα μπουρδελο εισαστε, αλοιμονο εαν δεν περασεις αυτο το κωλοχανειο ΠΑΟΚαρα στην τουμπα, αλοιμονο

υγ και με 5 να παιζαμε γκολ δεν τρωγαμε αρχιδακια

Offline bozik

• Αλλαγή
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ

ΚΑΝΕ ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
πρόκληση για ακόμη μια φορά απο σιδηρόπουλο και απο τους δημοσιογραφίσκους που εκαναν την εμετική αναμετάδοση.
ολοι ειναι εναντίον μας. το πράγμα εχει ξεφυγει πια. μας κάνουν ανοιχτα και απροκάλυπτα πόλεμο.

παντα πολεμο ειχες............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Υ.Γ. 17000 εισητηρια.Πραγματικα υπερβαση για τα δεδομενα σας πουστοχανουμα...
« Last Edit: March 02, 2011, 23:46:20 by bergkamp »
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΧΕΣΤΑ Η ...ΦΙΕΣΤΑ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
μια βολτα στα σαιτ και θα δειτε πως περνά το μυνημα του αδικημενου χανουμιου που του στερησε ο σιδηροπουλος πεναλτυ στο 94 ενω σωστά εδωσε 2 κοκκινες.

ΛΟΙΠΟΝ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

η ομάδα παντως δείχνει φοβερά σημάδια κόπωσης.

εκει μεσα ψευτες χανουμια θα κοψω εισιτήρια με αντιπαλο τον ατρομητα όσα δεν εχεις κοψει οσα χρονια το εχεις για εδρα.

----
υγ. κατι μου λεει πως μεσα στις μερες όλως τυχαίως θα ανακοινωθεί η αποφαση για το ματι του μιραλας...
     κοιμηθείτε.... παλι θα βγαζουμε ανακοινωσεις πως γελαμε μαζι σας και δε σας παιρνουμε στα σοβαρα και το χανουμι θα ερθει να παιξει σε κεκλεισμενων.
     μακαρι να βλεπω φαντασματα...

« Last Edit: March 02, 2011, 23:44:09 by spartiatis »

ive4

• Guest
Αυτή τη στιγμή στον Αθήνα σπορ φμ ο ρεπόρτερ της άεκουλας προπαγανδίζει αβέρτα. Λέει ότι <<ο Σιδηρόπουλος μεγάλωσε στο ωραιόκαστρο (αλλά δεν υπονοώ τίποτα)>>. Και ξαναλέει καπάκι <<Μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο και έχει Σέρβους τουρίστες εκεί και ξέρει τις βρισιές στα σέρβικα και κατάλαβε τι είπε ο Ίβιτς>>. Κετσετζόγλου λέγεται

Offline bozik

• Αλλαγή
στα αρχίδια μου οι κοινοί γνώμη και τη λένε τα σαιτ, τα χανουμια και ολοι οι αντιΠΑΟΚ και τα φερεφωνα του συστηματος...το φόρτωμα που μας έδωσαν σήμερα με την σφαγή...χωρίς να πάρουν στην ουσία τίποτα...είναι το εισιτήριο μας για τον τελικό...μεγάλο λάθος έκανε το σύστημα ,το ίδιο λάθος έκανε και με το gay...και επειδή ο κόσμος ξέρει να τις πιάνει αυτές τις ευκαιρίες στον αέρα...ας έρθουν τώρα στη ζούγκλα της ΤΟΥΜΠΑΣ που το παιχνίδι θα διεξάγεται μέχρι να προκριθούμε...την πατήσατε βλάχο πρωτευουσιάνε ξανά...από την διοίκηση δεν περιμενω και πολλά...καλύτερα να μην πει τίποτα..αφού πάντα όταν μιλάει μιλάει για ηρεμία και στην ουσία βοηθάει τον αντίπαλο...στην ρεβάνς μιας νοιάζει μονο η πρόκριση και ας μας κοστίσει και λίγο παραπάνω παε ΠΑΟΚ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
δικαιες και οι 2 αποβολές και ευτυχως που εβγαλε κοκινη στον λινο και δεν θα πεξει στο ματς της κυριακής ημαρτον πια αυτος ο ιβιτς μια ζωη τα ιδια.  Ηθελα γκολ σημερα επειδη η κουλα παραδοσιακα πεζει καλα εξω παντα αλλα και μας βαζει γκολ Ηδωμεν.

Να είσαι καλά φίλε για την ενημέρωση, αυριο πρωί πρωί θα περάσω από οφθαλμίατρο να με εξετάσει και ίσως πάω και σε ψυχίατρο γιατί κάτι δεν πάει καλά με αυτά που γράφεις και αυτά που είδα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σκουλικια της αθηνας με τη βουλα. Ιδια χρωματα, ιδιοι ψευτες και προπαγανδιστες, ιδια ανυπαρξια, ιδια συμπτωματα γειτονικης ομαδας, ιδιο διοικητικο μοντελο, ιδια κερκιδα - παιδικη χαρα. Δεν αφησατε τιποτα!!
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ

ΚΑΝΕ ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ

ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΗΝΑ
ΠΑΟΚ παντου!!!