Author Topic: ξαδέλφη- ΠΑΟΚ 0-0 Κύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 02/03/2011 ώρα 21:00 conn-x tv  (Read 4588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
διπλο να σχολαμε απο τωρα

σε περιπτωση που παρουσιαστειτε οπως σημερα καλυτερα να γυρισετε απο τον κηφισο θεσσαλονικη με κτελ της γραμμης
« Last Edit: February 27, 2011, 23:04:23 by POYLEN-4- »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
το ξες οτι τα συγκεκριμενα κτελ υπαρχουν και στην αλεξανδρας και μεσα εχουν και οθονες για dvd?
με το τελευταιο τον καρβουνιαρη και εισιτηριο χωρις θεση.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ.-

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν μας βλέπω καλά
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest

σε περιπτωση που παρουσιαστειτε οπως σημερα καλυτερα να γυρισετε απο τον κηφισο θεσσαλονικη με κτελ της γραμμης

Σε περίπτωση που υπάρχει σκορ αποκλεισμού (2-0 και άνω δηλαδή), ας πάνε κατευθείαν: ο ένας Σαντιάγκο, οι άλλοι Ρίο, ο άλλος Μoντεβίδεο, ο άλλος Κοϊμπρα, ο άλλος Μόσταρ, ο άλλος Βαρσοβία, ο άλλος Τερνάνα, ο άλλος στο Ραμπάτ, ο άλλος Μπουένος Άιρες, ο άλλος Ζάγκρεμπ, ο άλλος Βελιγράδι. ΑΠΛΑ, ΛΙΤΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

Διόρθωσα λίγο την παράθεση
« Last Edit: February 27, 2011, 23:19:32 by tsakalaki »

Offline tsag

• Αλλαγή
Όλοι ξέρουμε ότι την Τετάρτη θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα διότι:

1. Διαλέγουν παιχνίδια.
2. Όλοι έχουν ορίσει ως στόχο το κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα θα έρθουν και άλλες ξεφτίλες. Αναμείνατε στο ακουστικό σας...

ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
5 λεξεις:

ουτε να περνά απ το μυαλό σας αλλο αποτελεσμα στο ματς με το χανουμι.
. . . .
θα ειμαι στημενος αεροδρομιο απ τις 7 το πρωι τη τεταρτη

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Ασχετο.κυπελλουχος βγαινει απευθειας ευρωπη??? (γιατι βλεπω οτι οντως διαλεγουν παιχνιδια και πρωταθλημα δεν τα βλεπω καλα.Δν μπορει η ιδια ομαδα παραλιγο να ξεφτιλιζει την csska και η ιδια ομαδα να χανει με τα χερια κατω απο καβαλα.Και δεν ακουω δικαιολογιες του στυλ κουραση κτλ.Εδω τα σκουλικια εβαλαν δυο γκολ στα τυρια κουρασμενοι και καλα.Εμεις ατεο πεταμε??)

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ευτυχώς παίζουμε με τη αεκ που είναι μάλλον μεγαλύτερο σούργελο από εμάς.
επίσης άλλο θετικό είναι ότι από όσο θυμάμαι εγώ, την αεκ την περνάμε ΠΑΝΤΟΤΕ στα ημιτελικά, ενώ αντίθετα όταν παίζουμε μαζί τελικό χάνουμε.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τεταρτη-Κυριακη στο ιδιο γηπεδο με τον ιδιο αντιπαλο ολη η χρονια... ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή

Σε περίπτωση που υπάρχει σκορ αποκλεισμού (2-0 και άνω δηλαδή), ας πάνε κατευθείαν: ο ένας Σαντιάγκο, οι άλλοι Ρίο, ο άλλος Μoντεβίδεο, ο άλλος Κοϊμπρα, ο άλλος Μόσταρ, ο άλλος Βαρσοβία, ο άλλος Τερνάνα, ο άλλος στο Ραμπάτ, ο άλλος Μπουένος Άιρες, ο άλλος Ζάγκρεμπ, ο άλλος Βελιγράδι. ΑΠΛΑ, ΛΙΤΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

+1926

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Όλοι ξέρουμε ότι την Τετάρτη θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα διότι:

1. Διαλέγουν παιχνίδια.
2. Όλοι έχουν ορίσει ως στόχο το κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα θα έρθουν και άλλες ξεφτίλες. Αναμείνατε στο ακουστικό σας...

ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ!!!

Ομάδα σε φθίση, λαός γιατομπούτσο, αλαζονεία απ' τα περασμένα μεγαλεία, 180 εκατομμύρια δικά μας χαρισμένα σε αυτούς. Στα τσακίδια.
« Last Edit: February 28, 2011, 01:01:33 by Euthemes »
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Ασχετο.κυπελλουχος βγαινει απευθειας ευρωπη???
ο κυπελλουχος όχι απλά βγαίνει Ευρώπη, αλλά παίρνει την προνοιμιακή θέση προκριματικών στο europa leage. Δηλαδή παίζεις τέλος Αυγούστου (όπως έκανε η κούλα φέτος) ή όπως εμείς μετά τον αποκλεισμό από τον Αγιαξ. Και με βάση της φετινής πορείας θα είμαστε στους ισχυρούς.
Σε περίπτωση που πάρουμε το κύπελο δηλαδή, τα play-off έχουνε ενδιαφέρον μόνο για champions-leage.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Aρα Κυπελουχος εχει πολλα οφελοι.Γιατι κακα τα ψεματα για Τσ.λιγκ δεν μας βλεπω

baron

• Guest

Σε περίπτωση που πάρουμε το κύπελο δηλαδή, τα play-off έχουνε ενδιαφέρον μόνο για champions-leage.

Μόνον? E τότε μόλις το σηκώσουμε να μην ξανακατεβούμε . δεν χρειάζεται. Ποιος το γαμάει το CL.

ας το πάρουμε το γαμημένο τότε να βγούμε προνομιακά στην διοργάνωση που δεν έχει φράγκο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν πανηγυρτζήδες ανά την υφήλιο---- το Κύπελλο στον λευκό τον πύργο.

Τι και εάν θα τερματίσουμε 10 και το CL το 2015 πάλι.

Κοντόφθαλμοι ποτισμένοι από τους ard που δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Κάτσε ρε baron δηλαδή...
Από μια λέξη δηλαδή έβγαλες γύρω στα 10 συμπερασματά και στο τέλος βλέπω συμπεριλαμβάνεις και εμένα μέσα.
Εγώ έκανα μια απλή παράθεση των γεγονότων και πιάστηκες από το "μονο" δηλαδή? Στα play-off υπάρχουν τέσσαρο διαφορετικά ενδεχόμενα, αν τα τρια έχουν αποκλειστεί, ξέρω εγώ το είπα "μονον" το τέταρτο! Σορρυ που δεν χρησιμοποιώ καλά την Ελληνική.

Προσωπικά εμένα αν έχεις δει πουθενά δεν έχω γράψει ότι με ενδιαφέρει το κύπελο, χίλιες φορές να παίξουμε CL και οτιδηπότε στην Ευρώπη μετά από αυτό. Στα @@ μου η Ελλάδα βασικα. Μην βγάζετε έτσι συμπεράσματα για κάποιον πίσω από το πληκτρολόγιο χωρίς να γνωρίσετε κάποιον από κοντά. Φιλικα
oooooooo PAOKara exo trela...

opws_mathame

• Guest

Μόνον? E τότε μόλις το σηκώσουμε να μην ξανακατεβούμε . δεν χρειάζεται. Ποιος το γαμάει το CL.

ας το πάρουμε το γαμημένο τότε να βγούμε προνομιακά στην διοργάνωση που δεν έχει φράγκο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν πανηγυρτζήδες ανά την υφήλιο---- το Κύπελλο στον λευκό τον πύργο.

Τι και εάν θα τερματίσουμε 10 και το CL το 2015 πάλι.

Κοντόφθαλμοι ποτισμένοι από τους ard που δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα.

δεν ειπε κανεις ρε φιλε οτι δε γουσταρουμε να βγουμε τσαμπιονσ ληγκ.απλα κ το κυπελλακι που σνομπαρετε δεν ειναι κ κατι που παιρνουμε καθε χρονο.4 κυπελλα εχουμε απο το 1926 δεν εχουμε 40.ασε που υπαρχει η ευκαιρια μια νεα γενια παοκτσηδων να ζησει στιγμεσ που ζουσαν οι παλαιοτεροι μες την αθηνα.φυσικα κ πρπεπει να ειναι στοχος κ η εκοδος στο τσαμπιονσ ληγκ αλλα δεδομενης της ανυπαρξιας της διοικησης αν κληρωθεις με καμια βαλενθια στα προκριματικα δε θα ειναι και το πιο ευκολο να περασεις σε ομιλο ακομα κ να παρεις το εισιτηριο της εξοδου μετα τα πλειο οφ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά η ομάδα δε με φτιάχνει ούτε για Β τοπικό αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι άνοιξε ο gianniwths το τόπικ... με τον Bane και τον οίστρο του βλέπω να παλεύαμε για την κατηγορία αν είχε άλλες 4-5 αγωνιστικές, τα ίδια και ο Euthemes.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ευτυχώς παίζουμε με τη αεκ που είναι μάλλον μεγαλύτερο σούργελο από εμάς.
επίσης άλλο θετικό είναι ότι από όσο θυμάμαι εγώ, την αεκ την περνάμε ΠΑΝΤΟΤΕ στα ημιτελικά, ενώ αντίθετα όταν παίζουμε μαζί τελικό χάνουμε.

μετά από έλεγχο λοιπόν, γιατί πριν το 1980 δεν έχω ποδοσφαιρικά βιώματα, επιβεβαιώνω ότι ποτέ στην ιστορία του θεσμού δεν έχουμε αποκλειστεί σε ημιτελικό από τα χανούμια. σύνολο αναμετρήσεων 5 ή 6 νομίζω.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Για ολα υπαρχει η πρωτη φορα, οπως ειδαμε και απο το διπλο της Καβαλας.

Τα 2 αυτα ματς κυπελλου ειναι ολη η χρονια. 'Η θα περασουν οι παίκτες, ή θα περάσουν. Αν δεν περάσουν τελειώσαν για εμας όλοι τους. Και εγω ειμαι υπερ των διακρίσεων στην Ευρώπη σε σχεση με την Ελλάδα αλλα ξ ηεφτίλα του να αποκλειστούμε απο την αεκ ή πχ να χάσουμε τον τελικό απο κανα ατρομητο, δεν αντεχεται.
Κανονιστε μην τα πουμε στο αεροδρομιο για αλλους λογους αυτην την φορα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...