Author Topic: ΠΑΟΚ- Καβάλα 0-2 Κυριακή 27/02/2011 ώρα 17:15 novasports3  (Read 3619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
3 θεσεις σε μια αγωνιστικη χανεις μονο στην 2η αγωνιστικη... ελεος ρε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή

εχετε καταντήσει την Τούμπα το μεγαλύτερο μπουρδέλο, μαλακισμένα φυτά

Offline alexisv

• Αλλαγή
ÁõôÜ ößëå õðÞñ÷áí ðÜíôá. ÈõìÜìáé áñ÷Ýò ’90 ðïõ Ýíáò ðáíôñåýôçêå êáé ðåßñå êáðÜêé ôóÜñôåñ ãéá íá ðÜåé ÊáëáìÜôá (áí èõìÜìáé êáëÜ) üðïõ Ýðáéæå ï ÐÁÏÊ åêôüò Ýäñáò. ¸óêáóáí ìÜëéóôá ìå êïõóôïýìé êáé íõöéêü!

ÌáêÜñé ôï ðñüâëçìá ôçò Ôïýìðáò íá Þôáí ìüíï áõôü. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline t.b

• Αλλαγή
τωρα πήγε και στον πίνακα..να το βλέπουμε όλοι

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ευρωπη γιναμε.....tb, νεα ήθη,  αυτό στην Καλαματα ήταν το 96-97 στο 0-0 δεν νομίζω να ήρθαν με τσάρτερ, αν και εκείνη τη μέρα είχαν έρθει με νοικιασαμενο τσεσνα 4 Καλλιθιώτες.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
και εκει που πινω τον καφε μου πρωι πρωι διαβαζοντας PAOKWORLD και εφημεριδες, λεω να ριξω και μια ματια στην βαθμολογια και τρωω το πρωτο φλας.
κανω ενα γρηγορο ψαξιμο τρωω το δευτερο φλας.
ρε μπας και δωσαμε το παιχνιδι στην καβαλα να εχουμε τον αγαπουλα συμαχο στα πλευ οφ  ???
παλευουν βολος και καβαλα για τα πλευ οφ.ορε λες???
τι σεναρια σκεφτεται το μυαλο για να απαλυνει τον πονο  :-\
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να κατηγορούνται παίχτες για στήσιμο και μάλιστα κάποιοι να στοχοποιούν ονομαστικά τον Κοντρέρας. Ελπίζω να είναι πάνω στη πίκρα τους και να μην έχουν φάει το παραμύθι πραγματικά. Ρε τον... φραγκοφονιά που τον τελευταίο μήνα έχασε τον πατέρα του, έκανε δύο υπερατλαντικές πτήσεις, έπαιξε πολύ δύσκολα ματς στο φουλ και τόλμησε να κάνει ένα άσχημο παιχνίδι! Μπράβο λογική! Έτσι ρίξτε κι άλλο νερό στο μύλο των καραγκιόζηδων. Να φύγει ρε να γλιτώσετε. Θα έχετε του χρόνου καλύτερο, που δεν θα είναι και... φραγκοφονιάς.

Στην ουσία του κλαρίνου τώρα: Ο toy το φωνάζει καιρό αλλά λίγοι στάθηκαν στα λόγια του. Καίγονται οι παίχτες μας ρεεεεε! Επιτέλους πρέπει να είναι κάποιος εντελώς ηλίθιος ή στημένος για να μη ξεκουράζει τα ατού μας ποτέ. Αλλά ποτέ ρε πούστη. Τα έχουν φτύσει κάποιοι και αυτό είναι φανερό. Κάποιοι άλλοι παίζουν με μέσο. Κι αυτό είναι φανερό. Το μόνο που δεν είναι φανερό είναι το γιατί δεν το βλέπει έστω μία μπαλαδόφατσα από τις πολλές που ξεκινούν την καριέρα τους (άλλος ως παράγοντας, άλλος ως προπονητής, άλλος ως τεχνικός διευθυντής, άλλος ως μάνατζερ-ντεμέκ εξωδιοικητικός) στα ΙΕΚ ΠΑΟΚ.

Χάσαμε από αυτή τη μαλακία την Ευρώπη τζάμπα και βερεσέ. Τώρα που ΚΑΙ τσιμπουκωθήκαμε ΚΑΙ κουράστηκαν περισσότερο κάποιοι βασικοί μετά τον πολύ δύσκολο αγώνα της Μόσχας, είμαστε πολύ κοντά να χάσουμε ΚΑΙ το κύπελλο από αυτή την απίστευτα ηλίθια λογική του "παίζουν πάντα οι ίδιοι". Ποιος φταίει γι' αυτό; Οι παίχτες; Δεν είδε κανείς τα πρώτα 30 λεπτά; Όπως λέει σωστά ο king από εκεί καταλαβαίνεις αν επρόκειτο για σταρχιδισμό ή γιατί δεν έχουν πλέον δυνάμεις.

Τέλος σε όσους περιμένουν να κυνηγήσουν τους παίχτες μετά από τυχόν αποκλεισμό, επειδή οι "αχάριστοι" έκαναν αποχή, γιατί τους δουλεύουν από πέρυσι το καλοκαίρι (τς τς τς), θα πρότεινα να σκεφτούν καλύτερα ποιον πρέπει να κυνηγήσουν. Κυρίως ας σκεφτούν πιο ψύχραιμα όσοι δεν θέλουν να δώσουν άλλοθι στα ξεπουλήματα του καλοκαιριού. Οι υπόλοιποι που προσφέρονται οικειοθελώς για δεκανίκια του τίποτα ας το κάνουν. Αποχή δεν γίνεται πάντως για λίγα πριμ, όπως προσπαθούν να σας πείσουν κάποιοι με αξιοθαύμαστη επιμονή και πλανεύτρα αλλά παντελώς αστήρικτη επιχειρηματολογία, ανάλογη των επαγγελματιών παπαγάλων. Οι αποχές των παιχτών μιας ομάδας είναι πολύ σοβαρό θέμα με πολλές και βαθιές προεκτάσεις και δεν πρόκειται για "αχαριστίες" και "καπρίτσια". Και σε μας γίνονται πολύ συχνά το καιρό των "κρύσταλλο στα οικονομικά", όσο δεν έχει προη-γούμενο (ή μάλλον έχει).

Όσο πιο κάτω βρεθούμε πάντως, τόσο πιο εύκολα θα κάνουν τις εκκαθαρίσεις τους, με σκοπό να έχουμε μια φθηνιάρικη ομαδούλα γεμάτη λαχεία-παλτά και 3-4 χρυσοπληρωμένους κολλητούς. Το καλοκαίρι είναι κοντά και θα τα δούμε όλα αυτά, αλλά τότε θα είναι αργά. Άσε που μπορεί να ξανατύχουν τίποτα "προσωπικά" πάλι και να γίνουν όλα αναγκαστικά και για να σωθεί ο και καλά ακέφαλος ΠΑΟΚ... μη το γελάτε καθόλου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

zagorakis

• Guest
Κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ θα καταθέσει ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την Καβάλα

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε απολογία την Πέμπτη (3/3) και ώρα 13:00 να καταθέσει για τη συμπεριφορά των οπαδών του "Δικεφάλου" στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με την Καβάλα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Καβάλα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/klhthhke_se_apologia_h_pae_paok.793104.html

Offline dave

• Αλλαγή

Όσο πιο κάτω βρεθούμε πάντως, τόσο πιο εύκολα θα κάνουν τις εκκαθαρίσεις τους, με σκοπό να έχουμε μια φθηνιάρικη ομαδούλα γεμάτη λαχεία-παλτά και 3-4 χρυσοπληρωμένους κολλητούς. Το καλοκαίρι είναι κοντά και θα τα δούμε όλα αυτά, αλλά τότε θα είναι αργά. Άσε που μπορεί να ξανατύχουν τίποτα "προσωπικά" πάλι και να γίνουν όλα αναγκαστικά και για να σωθεί ο και καλά ακέφαλος ΠΑΟΚ... μη το γελάτε καθόλου

ειναι δεδομενο οτι παμε για μειωση μπατζετ το καλοκαιρι. αυτη μπορει να γινει εξυπνα και αποτελεσματικα, μπορει να γινει κ αχταρμας οπως γινονται ολα ενα χρονο τωρα, μπορει και να μη γινει καθολου απο τη παρουσα διοικηση, που μπορει να αντιμετωπισει οπως λες 'προσωπικα'. αυτα ειναι τα ενδεχομενα για μενα. αγωνιστικη αποτυχια ηθελημενη για το λογο που λες δε στεκει λογικα καθολου

Offline cure

• Αλλαγή
Όχι ηθελημένη dave. Φυσικά και όσο πιο καλά πάμε, τόσο πιο καλά περνάνε. Αλλά δεν θα χάλαγε κανέναν ιδιαίτερα και μια τυχόν αποτυχία. Εκεί μέσα έναν νταλκά έχουν όλοι. Το οικονομικό. Οπότε καλά θα είναι να έρθουν επιτυχίες όπως στην Ευρώπη φέτος, να πέφτει το μπακίρι, αλλά και σε τυχόν κλαρίνα το plan b έτοιμο είναι. Δεν έχουμε έσοδα κλαψ κλαψ, οικονομική κρίση κλαψ κλαψ. Στην έσχατη και το plan c "τον διώξανε τα μαστουρια τον πρόεδρο".
Και επειδή μιλάς κι εσύ για ειλημμένες αποφάσεις για μείωση μπάτζετ, εγώ θα περιμένω με αγωνία και λαχτάρα να μάθω το συμβόλαιο του κολλητού
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=AcqclPtgzL8

εχετε καταντήσει την Τούμπα το μεγαλύτερο μπουρδέλο, μαλακισμένα φυτά

Αυτό είναι το πρόβλημα μας τελικά;;; Τουλάχιστον αυτός είχε αρχίδια και τόλμησε σε αντίθεση με κάποιους άλλους...
Μακάρι να είχαμε κάθε μέρα τέτοια γιατί μετά από αυτό ένα νέο ΠΑΟΚτσάκι έρχεται..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline alexisv

• Αλλαγή
και εκει που πινω τον καφε μου πρωι πρωι διαβαζοντας PAOKWORLD και εφημεριδες, λεω να ριξω και μια ματια στην βαθμολογια και τρωω το πρωτο φλας.
κανω ενα γρηγορο ψαξιμο τρωω το δευτερο φλας.
ρε μπας και δωσαμε το παιχνιδι στην καβαλα να εχουμε τον αγαπουλα συμαχο στα πλευ οφ  ???
παλευουν βολος και καβαλα για τα πλευ οφ.ορε λες???
τι σεναρια σκεφτεται το μυαλο για να απαλυνει τον πονο  :-\

Άμα δεν κερδίσουμε τον Εργοτέλη, υπολόγισες το σενάριο να παλεύουμε για 5αδα μετά απ αυτή την γκέλα με την Καβάλα;

6 παιχνίδια ακόμα έμειναν. 4 από τα έξι είναι με αεκ, γαύρο, ηρακλή εκτός και λάρισα που καίγεται για βαθμούς. Τα άλλα δύο είναι με ατρόμητο εκτός και κέρκυρα εντός. Δες και το πρόγραμμα της Καβάλας και του Βόλου και ίσος να αναθεωρήσεις το «στημένο» που σκέφτηκες.

Α! και ο εργοτέλης να σημειώσουμε πως με πιθανή νίκη σε πιάνει στην 6η θέση. Με νίκη λοιπόν θα είναι όπως και εσύ, 1 βαθμό πίσω από την 4η Καβάλα. . .άρα δεν θα είναι και αδιάφορος!

Αν κάτσεις τώρα και τα σκεφτείς όλα αυτά, θα καταλάβεις πως οι παιχταράδες μας παν μόνοι τους να βγάλουν τα ματάκια τους.

ΑΝ δεν πάρουμε το κύπελλο, αρχίζει το πανηγύρι. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Ένα μέλος της διοίκησης είπε κάποιες μέρες πριν τον αγώνα σε δικό μου άτομο ότι το παιχνίδι είναι διπλό.Δεν ήθελα να πω τίποτα,για την ακρίβεια δεν ήθελα καν να το πιστέψω.Ίσως ήταν απλά προαίσθημα...Δεν ξέρω καν αν κάνω καλά που το λέω και τώρα απλά ο θυμός μέσα μου δεν έχει καταλαγιάσει.Δεν ασχολούμαι με θεωρίες συνωμοσίας,άλλωστε όπως πάμε κινδυνεύουμε με το πρόγραμμα που έχουμε να μείνουμε εμείς εκτός play off και όλα αυτά να μην έχουν κανένα νόημα όσον αφορά τα αγωνιστικά, αλλά επειδή δυστυχώς δε μιλάω όπως καταλάβατε για φήμες και σχετικές μαλακίες,εκ του αποτελέσματος το θεωρώ πολύ σοβαρό αυτό που έγινε.Ο εν λόγω "διοικητικός" είναι αυτός που δεν του αρέσει το τσίπουρο...
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

baron

• Guest
Στήσιμο αγώνα? Καλά ακούγεται... μου κάθεται καλύτερα από το : ήρθε ομάδα b εθνικής και μας πήρε άνετο διπλό.

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφέ pourou  ...αυτά δεν τα λένε μετά το παιχνίδι...τώρα τη να το κάνουμε....μονο να μας σιφιλιασεις μπορεις...μπορουσες δυο λεπτά να μπεις να το γράψεις πριν το παιχνίδι και ας μην το πίστευες και ας σε λεγανε και πουρου-πουπου μερικοι κτλ. επειδη θα στραβωναν ...η εποχές είναι δύσκολες...μην χάνουμε από μαλακια τις ευκαιρίες που μας δίνονται να πάρουμε κάνα φράγκο...ιστορίες συνωμοσίας και μαλακίες ,δεν θα βάζαμε και κάνα σπίτι...για σήμερα άκουσες τίποτα? η είναι σφήκα ο "ε ναι υπάρχει Παοκτσής που δεν του αρέσει το τσίπουρο" διοικητικός...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Êé áí óïõ ðù ïôß ôï Ýðáéîá ôé  Ýãéíå?Ùñáßá,Ýâãáëá êáé 225€ áð'ôï äéðëü.ÅðåéäÞ óõíÞèùò äåí ãñÜöù èá âñåèåß êÜíáò îýðíéïò íá ðïõëÞóåé ôñÝëá ðïéïò åßóáé åóý êáé ôé åßíáé áõôÜ ðïõ ëåò.ÐïôÝ ìïõ äåí Ýé÷á ðáßîåé êüíôñá ôïí ÐÁÏÊ,ãåíéêÜ äåí åßìáé êáé ðïëý ôïõ betting, áëëÜ üôáí óôï ëÝåé áõôüò ðïõ åßíáé ìÝóá óôç äéïßêçóç ôé ðñÝðåé íá êÜíåéò,ôï ìáëÜêá?Ç' íá ðÞãáéíá ìå 2-3 öéëáñÜêéá íá ôïí óáðáêéÜóù ðïõ îåöôéëßæïõí ôïí óýëëïãï?ÅðåéäÞ ó'áõôü ôï site åßìáé ðÜñá ðïëëÜ ÷ñüíéá (ðáëáéüôåñá ìå Üëëï nick  ðïõ ôï Ý÷áóá üôáí ðÞãá öáíôÜñïò) îÝñù ðùò ëåéôïõñãïýí êÜðïéïé åäþ ìÝóá êáé åßíáé óõíåéäçôÞ åðéëïãÞ ìïõ íá äéáâÜæù ðåñéóóüôåñï ôéò áðüøåéò ôùí áäåñöþí ðáñÜ íá ãñÜöù ãéáôß Ýôóé êé áëëéþò óõíÞèùò êáëýðôïìáé áðü ôá ðáéäéÜ.¼óïí áöïñÜ ôçí ïõóßá âëÝðåéò íá ìðïñåß íá ãßíåé êÜôé?Ìáò êÜíïõí ðïõ ìáò êÜíïõí ìðïõñäÝëï üëá ôá êùëïsite êáé ôá ñáäéüöùíá,èá'èåëåò í'áñ÷ßóïõìå ôÝôïéåò óõæçôÞóåéò êé åäþ ìÝóá?

Offline bozik

• Αλλαγή
ενταξει ρε αδερφε την αλλη φορα p.m ...για να μην τα ακους κιολας αφου τρελενεσαι απο τους γραφικους και να μην χαλαμε και το κλιμα της ομαδας παραμονες του αγωνα ,οπως κανουν ολα τα σαιτς...μην μας ξεχασεις ετσι...μην ειμαστε μοναχοφαιδες   ;)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Καλά bozik,συνέχισε την ειρωνεία σου εσύ (γιατί έτσι το εκλαμβάνω).Κρίμα που έτυχε να το μάθω εγώ που δε διαφέρω σε τίποτα από εσένα και τους περισσότερους εδώ μέσα και όχι κάποιος οπαδός των olapaok24 και των metrolibero103.fm για να βγει και να το πει πριν τον αγώνα και να έχει γίνει πουτάνα όλη η πόλη και να έχεις γράψει κι εσύ καμιά 100 posts στο αντίστοιχο topic εδώ μέσα.

Offline bozik

• Αλλαγή
 θα περναμε και κανα φραγκο  οπως πηρες εσυ ομως...τωρα πηραμε το πουλι στο χερι...και μαθαμε στο τελος απο εσενα που σε εχω εμπιστοσυνη..με εχεις ψησει ρε παιδι μου...οτι ηταν στιμενο...και αφραγκοι μειναμε....α φιλε ολα και ολα...προτιμω ΠΑΟΚολα...κονομας με αυτους τουλαχιστον.   ;D

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Ρε φίλε εγώ δεν είπα ότι ήτανε στημένο,μη βάζεις λόγια στο στόμα μου.Εγώ είπα ότι ο ίδιος ο Π.............ς είπε σε άτομο που γνωρίζω ότι το παιχνίδι είναι διπλό.Μπορεί να εννοούσε οτι απλά αυτό πίστευε αγωνιστικά (...), μπορεί να εννοούσε κάτι άλλο,εγώ άπλα ήθελα να το βγάλω από μέσα μου και επέλεξα να το πω εδώ γιατί όλους σας εδώ σας θεωρώ αδέρφια μου.ΑΝ έκανα κακώς που το έγραψα,παρακαλώ πολύ να σβηστούν τα τελευταία μου post από τους admin.Ούτε τον έξυπνο κάνω ούτε κακό στην ομάδα θέλω να κάνω αλλά δεν μπορώ να κάνω και τα στραβά μάτια σε τέτοια αίσχη.Ίσως σε pm θα μπορούσα να μιλήσω και με ονόματα.Μην κρίνεις κάποιον από τα post του,αν είχα 3.000 σαν κι εσένα θα τα μετρούσες αλλιώς αυτά που είπα.Λόγω της εργασίας μου μαθαίνω πολλά πράγματα από διοικητικές πηγές τα οποία όμως κάθομαι απλά και τα συζητάω όταν γυρνάω σπίτι με τα φιλαράκια μου μόνο να'χαμε να λέγαμε γιατί δε γουστάρω να κάνω τον ρουφιάνο.Και εδώ μ'αρέσει περισσότερο να διαβάζω αυτά που γράφετε εσείς που είστε πιο ενεργοί στο forum,γιατί ενεργοί στα γήπεδα γνωρίζουμε από κοντά ποιοι είμαστε.Τέλος και συγνώμη και από εσένα και από όποιον παρεξήγησε αυτά που είπα.