Author Topic: ΠΑΟΚ- Καβάλα 0-2 Κυριακή 27/02/2011 ώρα 17:15 novasports3  (Read 3638 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ειστε για το πουτσο κανονηστε να κανατε την μαλακια την τεταρτη θα σας γαμησουμε το σπιτι
παλιοπουστα κοντε αμπαλο αρχιδι γαμιεσαι
μαλεζα το μπουλο αρμ

northeagle_4

• Guest
Ημερα ντροπης για τον ΠΑΟΚ,τσιφλικι τον παικτων ο ΠΑΟΚ.παιζω οποτε γουσταρω και αν γουσταρω αφου ετσι και αλλιως με χαιδευουν.Περπατημα και δωσε αδιαφορια.το καλοκαιρι σου εφαγαν 2 προπονητες,μετα καναν μουτρακια αν δεν παιζαν τα κολληταρια βασικοι κ.ο.κ Ειναι που ειναι πισω 3 μηνες στις πληρωμες τα καημενα τα παληκαρια και πηραν μονο ολοκρληρα τα πριμ απο ουεφα,κοπροσκυλα τσογλανια κανονιστε την πορεια σας αλλιως καλοκαιρι πουλο ολοι.ΟΛΟΙ.Αν εχεις διοικηση τους λες ή παιρνεις το κυπελλο ή σου ριχνω προστιμο ισαξιο με οσα εχεις καταφερει ως τωρα και οποιος στραβωσει ας βρει καπου καλυτερα.Αντε γαμιολες κοροιδευται με τον δικεφαλο στο στηθος γαμω τα παντα σας.ενταξει για εμφανιση γκαρσια ,κοντρερας,μαλεζα σημερα τι να λεμε ζηλευει το Α τοπικο τετοια ταγαροσυνη εσκεμμενη και μη,οσο για το διδυμο μπροστα το διλλημα ποιος ειναι πιο βλακας και αμπαλλος καλα κρατει.1.8 χαρτια στα κατσικια....μπαλαδοφατσες λεμε.

ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΧΗ ΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Πως την εχετε δει ρε μαλακες παικτες? Περυσι μετα την αποχη γραψατε μια ξεφτυλα στην ιστορια μας...Φετος μετα απο αποχη παλι γραψατε ακομα μια...Τυχαιο αυτο δεν μπορει να ειναι...

Εγω ειδα μια αγγαρεια σημερα...Χειροτερο κι απο φιλικο...Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια γι αυτο που ειδαμε...Ντροπη και ξεφτυλα...Οχι για την ηττα, αλλα για την πρωτοφανη τους αδιαφορια...Εκανε μπαμ αυτο σημερα...Αν καθε φορα που τους χρωστανε καποια επιπλεον απο αυτα που παιρνουν να γαμανε ετσι την ομαδα να παρουν το μπουλο ολοι τους...

Μετα απο τοση περηφανια που νιωσαμε για σας στη Μοσχα, φροντισατε με την αποχη σας και με την σημερινη σας εμφανιση να μας ξενερωσετε πολυ ασχημα...Κριμα..

Κανονιστε στο κυπελλο τωρα να ξεφτυλιστειτε...Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα τα δωσουν ολα και θα κανουν καλη εμφανιση την Τεταρτη, γιατι απλα διαλεγουν ματς..
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline toy

• Αλλαγή
Τραγική σύνθεση απο εκεί ξεκινάνε όλα
Η ομάδα ήταν ως το 30' μετά καληνύχτα λογικό μετά την εμφάνιση με τους ρώσους, μετά δεν υπήρχε καμία συνοχή στις γραμμές .
Ο κόρακας σε δε σε δίνει πέναλτι μαρς αλλά ποιος να του την πει ?
Δεν κατάλαβα γιατί έπαιξε ο γκαρσία, εκτός εάν δε μπορεί κάποιος να του πει να μείνει στον πάγκο.
Σεντερ φορ δεν έχεις και τέλος,ο πουθενάς κοντός για άλλη μια φορά και ο πορσελάνοβιτς τι να λέμε τώρα ο μπόλεκ και ο λόλεκ.
Η ομάδα σήμερα θα έπρεπε να έχει στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς με τους Ρώσους 5 έως 8 αλλαγές τόσο απλά.
Το ροτέισον δεν είναι μια αγγλική λέξη της μόδας είναι μια ποδοσφαιρική πραγματικότητα την οποία και αν δεν ακολουθήσεις κινδυνεύεις να μείνεις εκτός όλων των στόχων σου
Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα αυτό αλλά δε κατάλαβα γιατί βγήκε ο ελ ζάρης...
Λυπάμαι που έρχεται ένα ματς μονόδρομος για το πρωτάθλημα με τον τέλη.
Λυπάμαι που πάω με τέτοια κούραση να παίξω με την κούλα.
Λυπάμαι που δεν έχω προπονητή.
Λυπάμαι που δεν έχω διοίκηση.
Λυπάμαι και για κάποιους παίκτες.

Κάντε αποχή κάντε αποχή εσείς τα εκατομύρια και μεις στη φυλακή...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

opws_mathame

• Guest
αν δεν υπηρχε το ματσ κυπελλου σημερα θα ειχαμε σκηνες βγαλμενες απ το παρελθον.περαστε στον τελικο κ μετα υπαρχει χρονος για ολα.κ για παικτες και για διοικηση και για δημσοσιογραφους.την ιδια ωρα π καποιοι βρισκονται στα κελια καποιοι αλλοι κανουν το χαβαλε τους λες κ χασανε σε 5χ5

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Δεν είναι μόνο το ότι χάσαμε ντροπιαστικά από την Καβαλίτσα και που ήμασταν για 5 γκολ.
Είναι ότι πλέον κινδυνεύουμε να μη μπούμε play off. Πέρα από το ηθικό δηλαδή υπάρχει και το αγωνιστικό που πολλοί λησμονούν.

Δε ξέρω τι να πω άλλο, μεγάλη απογοήτευση το σημερινό. Ντροπή σε όλους. Από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή και τους παίκτες
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εκτός τόπου όλοι, διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμος. Μόνος χαμένος, φυσικά ο ΠΑΟΚ. Έτσι απλά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

PAOK_VOLOS

• Guest

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
γουέρ δε φακ ιζ μπακαγιοκο...
τι σιγουρια ενεπνεε η εισοδος του στο 85 σε κατι ομορφα 0-0.

πηγες να βγεις μπροστα κακομοιρη ξεχνωντας τον αμπτνουν κ τον νικουλαε(που εχει γκολ σε γαλλιες και πορτογαλιες στην πλατη), πανε για το 0 πισω και ασε τις μαγκιες, οποιος γυρευει τα πολλα(3ποντο) χανει κ τα λιγα(χ)
« Last Edit: February 27, 2011, 20:50:44 by euris4 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν είναι μόνο το ότι χάσαμε ντροπιαστικά από την Καβαλίτσα και που ήμασταν για 5 γκολ.

Την Καβαλιτσα την κυνηγας μηπως και την περασεις κατα λαθος και μπεις στα πλει οφ. Ομαδα χωρις διοικηση, χωρις προπονητη, που κατεβαινει με θερμοσιφωνα, μαλεζα και λινο στην 11αδα, δε νομιζω πως μπορει να αποκαλει αλλες ομαδες με υποκοριστικα.

Βρισκομαστε πλεον στα τελευταια σταδια πριν την ολοκληρωση του revolution.  Υπομονη, χαμηλα την μπαλα, και ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα. Σε μια πενταετια θα κυνηγαμε την ξανθη και τον εργοτελη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Αγωνιστικά το ματς το έχασε ο χάβος σήμερα. Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε καλή μπάλα. Πλαγιοκοπήσεις από ελ ζαρ και βιερίνια, από τον άξονα με κάθετες, έκανε 5 φάσεις μάτια για γκολ, κόντρα στην ροή του αγώνα τρως το γκολ και ο μεγάλος φερνάντο χάβος, βάζει τον ίβιτς και εκεί που παίζαμε 4-4-2 το κάνει ο θεός 4-5-1 και μας κάνει πλάκα η καβάλα. Ο προπονητής της καβάλας έκανε μια αλλαγή και συμμάζεψε την ομάδα του με τον καρντόζο και ο χάβος έκανε μια αλλαγή και έκανε τον ΠΑΟΚ μπουρδέλο. Στην γραμμή ο κοντός, μόνος ο μουσλι με το γαιδούρι τον βραζιλιάνο μπακ της καβάλας και ο ίβιτς να περπατάει πέρα δώθε. Εκεί που την είχε στριμωγμένη την καβάλα αφού με τα δύο φορ δεν μπορούσαν τα χαφ να δίνουν βοηθητικά μαρκαρίσματα σε βιερίνια και ελ ζαρ τράβηξε τον κοντό στην γραμμή ο απίθανος ο χάβος και γέμισε το κέντρο με τον ίβιτς, βούτυρο στο ψωμί των αντιπάλων χαφ. Στην απόδοση των παικτών τραγικός γκαρσία, τραγικός κοντρέρας, τραγικός μαλεζάς, κακός ο έττο, μέτριος ο τσουκαλάς, ο ελ ζαρ προσπαθούσε αλλά στην τελική προσπάθεια τα γαμουσε την μάνα, βιερίνια καλός στο πρώτο για τα σκυλιά στο δεύτερο και ο σνάουτσερ πρώτη φορά εκτέθηκε τόσο πολύ από αντίπαλο παίκτη. Ο κρέσιτς δεν έχει ευθύνη στα γκολ αλλά μόνο σιγουριά δεν ενέπνεε. Ο πουτάνας γιός με τον μουσλίμοβιτς παίζει να είναι και τα χειρότερα φορ της κατηγορίας, έχουν σε 3-4 παιχνίδια καταφέρει να χάσουν τα άχαστα μπήκε και ο λινο για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Πάντως τόσο κακό κοντρέρας έχω να δω από το περσινό ματς με τα γιάννενα που φάγαμε το ντόρτι μετά την τότε απεργία πάλι. Τυχαίο??? Δεν νομίζω που λέει και η διαφήμιση.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω ενα πραγμα ειδα.παικτες που θελαν να παιζουν μονοι τους ο καθενας.ομαδα ΠΑΟΚ δεν ειδα μεσα στο γηπεδο.η αποχη λοιπον φανερα δημιουργησε στρατοπεδα.ετσι δειξανε μεσα στο γηπεδο

δεν ξερω τι περιμενετε για την τεταρτη εγω ελπιζω μονο στην οτι ναναι ξαδερφη.σε εμας δεν ελπιζω...

και θα πω κατι στραβο που ισως να πειραξει πολλους.διαβαζω εδω μεσα πως αυτοι οι παικτες δεν αξιζουν να φυγουν χωρις τιτλο απο τον ΠΑΟΚ.
νομιζω πως δεν τους ενδιαφερει καν αυτο.ειναι τερμα εγωιστες και δεν ξερεις πλεον τι σκεφτονται και πως μας αντιμετωπιζουν.σιγουρα εχουν χιλιες δικαιολογιες εξαιτιας της ανυπαρξιας σου σε πολλα διοικητικα θεματα

αλλα αν ειχαν εμπεδωσει οτι αυτη η ομαδα ειναι δημιουργημα του κοσμου,απεναντι σε αυτον τον κοσμο θα φεροντουσαν πιο κιμπαρικα.η φετινη χρονια εχει σημαδευτει απο τον εγωισμο τους και απο την ανυπαρξια του ζαγορακη.δεν μας αξιζει τιποτα και γνωμη μου ισως να μην καταφερουμε ουτε να βγουμε ευρωπη τελικα...

τελος βλεπω μια κουραση σε πολυ κοσμο που αν η υπαρχουσα κατασταση συνεχιστει ισως να μας γυρισει σε εποχες οχι και τοσο μακρινες.μονο που ο κοσμος που κουραζεται ειναι ο κοσμος που ετρεξε για να αλλαξει αυτες τις εποχες.οχι οι τεταρτοετεις...

giannis80

• Guest
Η ομάδα χρειαζόταν εναλλακτικές λύσεις από πάγκο για να φρεσκαριστεί. Σαβίνι αντί Κοντρέρας, κλάους αντί κοντού, μέχρι και κουτσιανικούλης αντί βιερίνια θα μπορούσαν να παίξουν. Άμπαλοι ξεάμπαλοι, σαπάκια ξεσαπάκια, τουλάχιστον θα ήταν πιο φρέσκοι και θα είχαν περισσότερες δυνάμεις.Για να μην πω και μπαλάφας αντί γκαρσία να ρίχνει κλωτσιές στα 2 χαφ της καβάλας.Αυτή είναι η άποψη μου. Βγάζουμε τους αγώνες με 13 παίκτες. Και παίζουμε συνέχεια κυριακή τετάρτη.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline t.b

• Αλλαγή

Το μόνο που μου μένει σήμερα ήταν η διαμαρτυρία του μάχιμου κομματιού της κερκίδας για τα αδέρφια μας που είναι κλεισμένα στην φυλακή τόσο καιρό χωρίς λόγο, αλλά και η αδιαφορία τεράστιου κομματιού για όλη την κίνηση και για τα παιδιά που είναι μέσα.Φαίνεται δεν έδωσαν γραμμή οι γνήσιες Π.Α.Ο.Κ.τσηδικες φωνές των ερτζιανών για το τι θα κάνουν οι facebookαδες, οι τηλεφωνήτριες κτλ. Ντροπή....

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
το γραψα και στο τσατ....1 γκολ σε 5 ματς και αυτο απο λαθος τερματζη και με αρχιδια μουσλι...

ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...Εχοντας κανει υπερβαση στην ευρωπη πηγενοντας καλα στο κυπελλο ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ....αλλου ειναι το προβλημα

ΔΙΟΡΘΩΣΗ 1 ΣΤΑ 6

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ...φαουλ χωρις κομπινα, κορνερ γκαρσια ολα φαλτσα το ξερουν πια, ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΑΟΥΤ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ....δηλαδη ημαρτον