Author Topic: CSKA Moscow - ΠΑΟΚ 1-1 Τρίτη 22/02/2011 ώρα 19:00 ΑΝΤ1  (Read 6836 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: CSKA Moscow - ΠΑΟΚ 1-1 Τρίτη 22/02/2011 ώρα 19:00 ΑΝΤ1
« Reply #260 on: February 24, 2011, 03:22:05 »
2η νυχτα δεν μας αφηνεις να κοιμηθουμε ηρεμοι ρε γαμημενε. Γαμω τα σωθικα σου και την ψυχη σου
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #261 on: February 24, 2011, 04:54:29 »
Οι σκεψεις απο χτες και η πικρα δεν παλευονται ρε παιδια...
Η αληθεια ειναι οτι μετα το 0-1 μεσα στην Τουμπα,ελεγα οκ παει..μεχρι εδω ειμασταν..
Καλυτερα για μενα να μην επαιζα καλα χτες...Μην με δινεις ελπιδες ρε ΠΑΟΚ μην με δινεις ελπιδες γαμω την πουτανα μου,γιατι οταν μου τις στερεις αποτομα πονει η καρδια μου.Ποναω ολοκληρη και αυτος ειναι ενας πονος που δεν γιατρευεται με τιποτα...

Ημασταν καλυτεροι...Ειμασταν αυτο που θα επρεπε να ειμαστε σε καθε ματς...Ηταν αδικος ο χτεσινος αποκλεισμος γιατι ειχα τα κακαλα,ειχα την ψυχη να το παρω...Μονο τυχη δεν ειχα οπως αλλωστε γινεται καθε φορα..

Παντα ελεγα οτι ο ΧρIστος ηταν ο μεγαλυτερος επαναστατης...Και αυτο αυτοματως τον εκανε ΠΑΟΚ...Και πιστευα με ολη την δυναμη της ψυχης μου οτι χτες θα ανοιγε τα ματια του και θα μας βοηθουσε...Μαλλον ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται...

Ειναι αδικο ρε γαμωτο...Δεν εχω ουτε τα μισα λεφτα απο οτι εχουν καποιες ομαδες της Αθηνας,δεν εχω προπονητη παρα ενα βοηθο προπονητη ο οποιος μας εχει βγαλει ασπροπροσωπους,και ομως παιζω καλυτερα απο ολους..Εχω παικτες που οταν παιζουν την μπαλα που ξερουν ο χρονος σταματα και δεν υπαρχει τιποτα σημαντικοτερο απο αυτους..

Εχω φιλαθλους που ξεχνουν  τα πραγματικα τους προβληματα και αψηφοντας καθε κρυο,καθε διαδρομη,καθε πουστη μπατσο,αψηφοντας την ιδια του την ζωη ειναι συμπαραστατης σε αυτην την ομαδα και τους αξιζει το καλυτερο..

Δεν εχω ομως αυτην την πουτανα την τυχη.Την γαμημενη τυχη που λες και μισει το ασπρομαυρο χρωμα...

Εγω ομως επειδη ειμαι ΠΑΟΚ την γραφω στα @@ μου την τυχη γιατι τωρα στο Κυπελλο θα αποδειξω οτι δεν χρειαζομαι τιποτα...Μονο πιστη.Και θα αποδειξω ακομα μια φορα οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ανωτερος απο ολους και απο ολα..Και θα το αποδειξω οταν σηκωσω με περηφανια αυτην την πολυποθετη κουπα για εναν και μοναδικο λογο..Γιατι μου ΑΞΙΖΕΙ...

Πολλοι μπορουν να λενε οτι γραφω μαλακιες...Αυτοι που αγαπανε και πονανε ομως
τον ΠΑΟΚ καταλαβαινουν πως νιωθω...

Για αυτο και για μενα ενα μονο με εκφραζει απο τα τραγουδια και συνθηματα του ΠΑΟΚ...και το ξαναγραφω...

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΚΟΦΤΕΡΗ
ΤΙς ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΨΩ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΩ

ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.....

respect Κατερινα....δεν χωνευεται με τιποτα αυτος ο αποκλεισμος....ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΡΙΜΑ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #262 on: February 24, 2011, 16:08:34 »
2η νυχτα δεν μας αφηνεις να κοιμηθουμε ηρεμοι ρε γαμημενε. Γαμω τα σωθικα σου και την ψυχη σου

Καντην 3η νυχτα αδελφε....

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #263 on: February 24, 2011, 16:40:30 »
τρίτη και για εμένα, ρε παιδιά από την μία πλευρά τι πίκρα ήταν αυτή.

από την άλλη περηφάνια πάντως.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #264 on: February 24, 2011, 17:50:00 »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #265 on: February 24, 2011, 18:08:42 »
Απο ρωσο το βιντεο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #266 on: February 24, 2011, 18:15:28 »
παιδιά συγνώμη δε προσπαθώ να το παίξω μεγαλοπαοκτσής κτλοιπά αλλά τόσες μέρες δε βρίσκω τι να γράψω γι αυτό το παιχνίδι. Τα μπράβο και well done  εγώ δε τα μπορώ. Είναι επαγγελματίες παίχτες και οφείλουν στις 6 ευκαιρίες να έχουν ένα ποσοστό ευστοχίας και όχι 0%.

Εδώ και 2 24-ωρα έχει σταματήσει η ζωή στο 74 κ μισό λεπτό που ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ έχασε το άχαστο.

ΜΠΡΑΒΟ μόνο στους εκδρομείς μας που έβαλαν τα γυαλιά στους πάντες. Στους παίχτες αξίζουν μπράβο μόνο όταν φέρνουν τίτλους γι αυτό φέρτε το κύπελλο αλλιώς δε σας βλέπω καλά. Κερδίστε πρώτα κέρκυρες και ατρόμητους και μετά αν κάνετε την υπέρβαση και αποκλείστε και την ΤΣΣΚΑ να πω ένα γαμημένο μπράβο, έτσι όμως τα @@ μου. Αλλά εγώ δεν είμαι από αυτούς που με ένα κυπελλάκι φτιάχνομαι. Σόρρυ κύριοι παίχτες αλλά εγώ νιώθω ΠΑΟΚ μόνο στα ευρωπαικά σαλόνια και όχι στο ελλάντα. Τουλάχιστον πάρτε το πελοκύ εντώ.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #267 on: February 24, 2011, 18:52:22 »
ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΙΚΡΑ - ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

http://img412.imageshack.us/img412/6498/cskamoscowpaokeuropalea.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/6498/cskamoscowpaokeuropalea.jpg

ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ

αυτές η φωτό βγήκαν περίπου 30 λεπτά πριν την έναρξη. στο γήπεδο είχε περισσότερο κόσμο. ο λαός έκλεισε της θέσεις μέχρι λίγο πιο κάτω από εκεί που απλώνεται ένα πάνω από 2 αδερφούς
PAOK PANO APO OLLA

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #269 on: February 24, 2011, 19:34:19 »
εγω παλι γιατι τα βλεπω αλλιως τα πραγματα δεν ξερω.....ολοι λενε μπραβο,ατυχοι κτλ, αλλοι πανε αεροδρομιο να υποδεχτουν.....α ρε ΠΑΟΚ τι κοσμο εχεις κανει αυτα τα γαμημενα 3 χρονια? μια ζωη καποιος θα φταει, μια ο κοντος, μια ο μαλιουφας, μια μια μια. ενα μηδεν δεν μπορεσαν να παρουν στην τουμπα..... ε αι στο διαολο πια κουραδες! υ.γ κοντε γαμω την μαμα σου και την ομαδα της καρδια σου.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #270 on: February 24, 2011, 19:41:12 »
Tα μυαλά μας πονάνε
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #271 on: February 24, 2011, 19:46:12 »
εγω παλι γιατι τα βλεπω αλλιως τα πραγματα δεν ξερω.....ολοι λενε μπραβο,ατυχοι κτλ, αλλοι πανε αεροδρομιο να υποδεχτουν.....α ρε ΠΑΟΚ τι κοσμο εχεις κανει αυτα τα γαμημενα 3 χρονια? μια ζωη καποιος θα φταει, μια ο κοντος, μια ο μαλιουφας, μια μια μια. ενα μηδεν δεν μπορεσαν να παρουν στην τουμπα..... ε αι στο διαολο πια κουραδες! υ.γ κοντε γαμω την μαμα σου και την ομαδα της καρδια σου.....

Δεν λενε ολοι αδερφε...πολλοι ναι, δυστυχως. Ολοι ομως οχι. Ας το αλλαξουμε αυτο γαμω την τρελα μας. Ας προσπαθησουμε εστω..

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #272 on: February 24, 2011, 20:07:51 »
Δεν χωνευται με τιποτα  ο αποκλεισμος. 12 ματς στην Ευρωπη 4 νικες, 6 ισοπαλιες, 2 ηττες. Η καρδια μας ραγισε και τελικα εσπασε στο ματς με την τσκα.
Τα αισθηματα, στην πορεια μας στην Ευρωπη δεν τα αλλαζω σχεδον με τιποτα, ισως με ενα πρωταθλημα.
Η πικρα με τον Αξαξ, ο κυματισμος της ασπρομαυρης φανελλας απο το αλανι στην πολη, τα τσακαλια που πηραν στο κυνηγι τα μεμετια, το γαμησι στον μπουκωμενο ακομη προπονητη της Δυναμο και αυτο τωρα με την αρκουδα. Ενα τεραστιο γιατι πλανιεται ακομη στα χειλη μου.
Πολυ σημαντικη η φετεινη πορεια μας στην Ευρωπη, βαζει τις βασεις για τα επομενα χρονια.
ΚΑΒΛΩΣΑ!

ΠΑΟΚ εισαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, πιστεψε το επιτελους οπως το πιστευουν τα τσακαλια που σε ακολουθουν.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

baron

• Guest
« Reply #273 on: February 24, 2011, 20:30:14 »

Τα αισθηματα, στην πορεια μας στην Ευρωπη δεν τα αλλαζω σχεδον με τιποτα, ισως με ενα πρωταθλημα.

Αίντε πίσω στην ελληνική μιζέρια τώρα. "πιλαβιοι", "μαρινακιδες", πουλημένα πρωταθλήματα, στην ξεφτίλα.

Κρίμα ζαγοράκη που δεν πίστεψες ούτε μια στιγμή στον ευρωπαίο ΠΑΟΚ.

Έτσι βγήκαμε από το CL ενώ είχαμε ότι χρειαζόταν για να περάσουμε. Δυο κινήσεις καλές και ένας προπονητής, για να ανοίξουμε τα φτερά μας και  να αφήσουμε την μιζέρια μας πίσω μας για πάντα.

Μαζί με τον αποκλεισμό από το EL τελειώνει ο κύκλος σου στον ΠΑΟΚ.

Και θα βρεθούμε πάλι στο 2007 να ψαχνόμαστε.

Τελειωσε μια εποχή πριν δυο βραδιές

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #274 on: February 24, 2011, 20:30:25 »
παντως σε 6 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΜΑΔΑΡΕΣ....6 ΕΤΣΙ ΟΧΙ 1-2 ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕ 1-0...ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #275 on: February 24, 2011, 21:27:45 »
για τους λογους που προαναφερατε μας εχει μπαστακωθει η στεναχωρια και δεν λεει να φυγει με τιποτα

να παω να χασω με 2-0 και3-0 να πω μεχρι εδω εισαι ΠΑΟΚ
αλλα να τα εχεισς ολα τα γατακια της ευρωπης και η καντεμια και η αμπαλοσηνη ενος παιχτη σου να σου στερει
το ονειρο ε να παει να γαμηθει και τωρα παλι στο μπουρδελο τους
1 αγωνιστηκη ο γαβρουα ρε παρε την ομαδα και φυγε απο τους γαμωσπιτους
λεω να κοιταξω μπροστα ονειρο ηταν ξυπνησες... και τι να δω

ξυπνηστε με του χρονου
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
παιζει τσσκα-πορτο αυτη την ωρα και δεν μπορω να πω πως αισθανομαι ωραια.  :-\ (θα ηταν ΠΑΟΚ-πορτο, πουστη κοντε)

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
 :lol: :smiley4:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Καιρό είχα να γελάσω έτσι... ΜΠΡΑΒΟ ρε παλικάρι μου, δάκρυσα από τα γέλια... "Μαλάκα τι βυζάρες είναι αυτές" χαχαχαχα/..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...