Author Topic: CSKA Moscow - ΠΑΟΚ 1-1 Τρίτη 22/02/2011 ώρα 19:00 ΑΝΤ1  (Read 6842 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: CSKA Moscow - ΠΑΟΚ 1-1 Τρίτη 22/02/2011 ώρα 19:00 ΑΝΤ1
« Reply #240 on: February 23, 2011, 16:44:10 »
Οι σκεψεις απο χτες και η πικρα δεν παλευονται ρε παιδια...
Η αληθεια ειναι οτι μετα το 0-1 μεσα στην Τουμπα,ελεγα οκ παει..μεχρι εδω ειμασταν..
Καλυτερα για μενα να μην επαιζα καλα χτες...Μην με δινεις ελπιδες ρε ΠΑΟΚ μην με δινεις ελπιδες γαμω την πουτανα μου,γιατι οταν μου τις στερεις αποτομα πονει η καρδια μου.Ποναω ολοκληρη και αυτος ειναι ενας πονος που δεν γιατρευεται με τιποτα...

Ημασταν καλυτεροι...Ειμασταν αυτο που θα επρεπε να ειμαστε σε καθε ματς...Ηταν αδικος ο χτεσινος αποκλεισμος γιατι ειχα τα κακαλα,ειχα την ψυχη να το παρω...Μονο τυχη δεν ειχα οπως αλλωστε γινεται καθε φορα..

Παντα ελεγα οτι ο ΧρIστος ηταν ο μεγαλυτερος επαναστατης...Και αυτο αυτοματως τον εκανε ΠΑΟΚ...Και πιστευα με ολη την δυναμη της ψυχης μου οτι χτες θα ανοιγε τα ματια του και θα μας βοηθουσε...Μαλλον ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται...

Ειναι αδικο ρε γαμωτο...Δεν εχω ουτε τα μισα λεφτα απο οτι εχουν καποιες ομαδες της Αθηνας,δεν εχω προπονητη παρα ενα βοηθο προπονητη ο οποιος μας εχει βγαλει ασπροπροσωπους,και ομως παιζω καλυτερα απο ολους..Εχω παικτες που οταν παιζουν την μπαλα που ξερουν ο χρονος σταματα και δεν υπαρχει τιποτα σημαντικοτερο απο αυτους..

Εχω φιλαθλους που ξεχνουν  τα πραγματικα τους προβληματα και αψηφοντας καθε κρυο,καθε διαδρομη,καθε πουστη μπατσο,αψηφοντας την ιδια του την ζωη ειναι συμπαραστατης σε αυτην την ομαδα και τους αξιζει το καλυτερο..

Δεν εχω ομως αυτην την πουτανα την τυχη.Την γαμημενη τυχη που λες και μισει το ασπρομαυρο χρωμα...

Εγω ομως επειδη ειμαι ΠΑΟΚ την γραφω στα @@ μου την τυχη γιατι τωρα στο Κυπελλο θα αποδειξω οτι δεν χρειαζομαι τιποτα...Μονο πιστη.Και θα αποδειξω ακομα μια φορα οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ανωτερος απο ολους και απο ολα..Και θα το αποδειξω οταν σηκωσω με περηφανια αυτην την πολυποθετη κουπα για εναν και μοναδικο λογο..Γιατι μου ΑΞΙΖΕΙ...

Πολλοι μπορουν να λενε οτι γραφω μαλακιες...Αυτοι που αγαπανε και πονανε ομως
τον ΠΑΟΚ καταλαβαινουν πως νιωθω...

Για αυτο και για μενα ενα μονο με εκφραζει απο τα τραγουδια και συνθηματα του ΠΑΟΚ...και το ξαναγραφω...

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΚΟΦΤΕΡΗ
ΤΙς ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΨΩ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΩ

ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.....

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #241 on: February 23, 2011, 18:20:29 »
"γαρντασινα" "κατισι" .δεν θα μπορούσα ποτε να πιστέψω ότι μια γυναικα θα μπορούσε να νιώσει ότι και εγώ για αυτά τα τέσσερα γράμματα.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ

ps: ξέρεις είμαι old school και τα βλέπω από παλιά σκοπια τα πράγματα

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #242 on: February 23, 2011, 18:26:01 »
κεντρική παρακαλώ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #243 on: February 23, 2011, 19:46:30 »
Ένα από τα πανιά μας... Το δημιουργήσαμε φέτος και δεν έχει χάσει εκτός έδρας ματς.. Όλα τα ευρωπαϊκά (Αμστερνταμ, Ισπανία, Βενετία-Μπάσκετ-, Μπριζ και Μόσχα) και όλα τα εκτός έδρας στην ελλάδα εκτός 1-2 ματς.

http://i56.tinypic.com/1z4hith.jpg
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #244 on: February 23, 2011, 21:18:07 »
Μπράβο ρε αδερφούλα μας έβαλες τα γυαλιά και πάλι
Στην κεντρική άμεσα το κείμενο...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #245 on: February 23, 2011, 22:48:35 »
Μπραβο ρε katisi.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #246 on: February 23, 2011, 23:27:24 »
Να ηρεμήσω δεν γίνετε, να λογικευτώ δεν μπορώ. Κλαίει η ψυχή μου από χτες προσπαθώντας να καταπιεί την πικρα, αλλα πραγματικά είναι ατέλειωτη με τον τρόπο που έγινε.. Ούτε το κύπελλο του γιουνανιστάν δεν θα με κάνει καλά. Μονο το επόμενο ευρωπαϊκό ταξίδι μπορεί να με συνεφέρει.

Ποσο ανώμαλη ομάδα είμαστε ρε πούστη μου... Ποσο βιτσιωζοι.. Ο ΠΑΟΚ χθες μας θύμισε τι πάει να πει ΠΑΟΚ ιστορικά και διαχρονικά. Η ομάδα που αν της πεις να παίξει ένα σχετικά εύκολο ματσάκι με ντέμπρετσεν, χερενφειν, μπριζ και ξερω γω, ζαλοπουτσιάζει γιατί οι αντίπαλοι είναι του χεριού της. Της δίνεις, μπάγερν, arsenal, φενέρ, τσσκα, και κάνουν τα ματια της πουλάκια από χαρά.. Σφίγγει όλος ο οργανισμός και εκρηγνυται σαν ταλιμπάνικι βόμβα μέσα στο γήπεδο του αντιπαλου που τόλμησε να σκεφτεί ότι "μας έχει". Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ και για αυτό τον αγαπήσαμε παθολογικά. Γιατί όταν η ιστορία του δίνει ραντεβού, αυτός κατεβαίνει με μολότοφ, ρόπαλα και κράνη... πραγματικό κομάντο.. με ψυχή, σθένος και ασήκωτα παπάρια που του τα προίκισε ο θεός από την μέρα ίδρυσης του.. Μεγάλε ΠΑΟΚ, τεράστιε... Έτσι κάποτε άναβες την φλόγα μέσα στις καρδιές μας και μας αρρώστησες με το πιο γλυκό και ανώμαλο μικρόβιο που έχει γεννήσει η πλάση.. Και μονο που μας θύμισες αυτό το feeling τόσες φορες φέτος, σε ευχαριστούμε.. Η ψυχή σου είναι δίδαγμα για κάθε κακοτοπιά στην ζωή. Φροντιστήρια δυναμισμού, γενναιότητας και πιστης. Προσφέρεις έργο στα μυαλά και στις ψυχές αυτής της μίζερης χώρας ΠΑΟΚ μου. Σαν ουράνιο τόξο πάνω από την σαπίλα τους λάμπεις και ξεχωρίζεις σαν κακό σπυρί στον κόλο τους. Πάντα έτσι όμως τους τιμωρούσες όλους.. Όταν ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει μάχη με τα θηρία, όλοι η ελλάδα είθισται να μένει με το στόμα ανοιχτό και την αναπνοή κομμένη. Όλοι μια μέρα αναφώνησαν μέσα τους ή απ'έξω τους την φράση "έλα μωρή ΠΑΟΚάρα"..  Και κάπου εκεί χτίζεται για τους πιτσιρικάδες και η παθολογική αγάπη με αυτό το άρρωστο συναίσθημα που μονο ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει και που πρέπει να το χεις μέσα σου για να το γουστάρεις και να το ακολουθήσεις. Γιατι ο ΠΑΟΚ μας διαλεγει, και οχι εμεις τον ΠΑΟΚ.

Για το ματς τι να πεις.. Είναι πραγματικά κρίμα να πιάνουν τα αμέτρητα voodoo για τον center for που έχει βαλθεί να μπει με ντού και τρομοκρατία στις καρδιές όλων των Παοκτσήδων, και να την πατάς γιατί η κατάρα του προδότη είναι πιο δυνατή.. μυρίζει πιο πολύ.. βρωμάει σαν ψοφίμι μέσα σε λιβάδι με παπαρούνες και δεν γίνετε να μην καλύψει ότι όμορφο προσφέρει το τοπίο.. Εκεί που σε κάνει να του πεις 1 γαμημενο μπραβο που τραυματίζει τον απίστευτο τερματοφύλακα που λέγεται ankifeev, καπάκι σε κάνει να του κατεβάσεις ότι καντήλι κυκλοφορεί στο αναμμένο κεφαλι σου, λες και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μπινελίκι.

De javu στην μαλακια επαγγελματία Δ.Σ. Πριν κάτι μήνες ήσουν έτοιμος να διαλύσεις τα πάντα στην τουρκια με το άχαστο που έχασες, που κατά τα φαινόμενα θα βαρούσε οικομική διάλυση στα ταμεία της παε και στις ελπίδες για ευρωπαϊκό revolution. Τότε όμως για καλή μας τύχη υπήρχε χρόνος και υπήρχε και θεός που κοίταζε από ψιλά τυλιγμένος με το ασπρόμαυρο κασκολ... Χτες υπερνίκησες τα πάντα καρκίνε αμπαλε.

Κρίμα ρε ΠΑΟΚ, μας πλήγωσες, μας μάτωσες, αλλα στην ουσία έκανες άλλη μια χρυσή χαρακιά μες τις ψυχές μας για να έχουμε να λέμε ποσο μεγάλος είσαι. Θα το πιούμε και αυτό το ποτήρι γιατί έτσι μας έχεις γαλουχήσει από μικρά παιδιά. Στην πικρα να φουντώνεις κι αλλο την αρρώστια μέσα μας.. Του χρονου θα ξαναδιδαξουμε ΠΑΟΚ. Αυτο ειναι και το μονο παρήγορο πια. Τα "αλλα" ειναι για τα πρωτοσελιδα στις εφημεριδες, οχι για μας που ζουμε και αναπνεουμε για παρτυ σου.

υγ. Βάγκνερ λοβ που στα μούτρα είσαι σαν το μπουχέσα με τα φίδια στον conan τον βάρβαρο, τραβα γαμήσου που θες να βάλεις και goal στον ΠΑΟΚ από πέναλτι. Άντε γαμήσου τραβα κανε τις κοτσίδες σου ροζ μωρή αδερφάρα. Ο άγγελος θα σου τις έβαζε στο κόλο από την πρώτη κιολας μέρα βρομοκολε ασχημε.

υγ. Bravo στους 10 βασικούς και στον κλάους που μπήκε αλλαγή. Ο συμπαίχτης των παιχτών μας μπορει να πάει να γαμηθεί. Κρίμα που δεν σε θάψαν στην ρωσία να μην σε ξαναδούμε ποτε μπροστά μας. Το συνεταιράκι σου ο κόλκας πάλι σε έβγαλε τον καλύτερο παίχτη στην "εξέδρα", ετσι για να μας τσιτωνει το μυαλο. 35 φωτογραφίες σε έχει μεσα για να πιάσει καλά η προπαγανδα. Τώρα που μας πέταξες έχω από τους 16 και ΠΙΚΡΑΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ -20, πάρε τον χοντρό σου φίλο και κάντε κάνα γλυφοκολι. Ουστ κοπριες από τον ΠΑΟΚ.

υγ. RESPECT ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Ο ΠΑΟΚ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΗΣΑΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΕ. RESPECT ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ  :bwflag:

« Last Edit: February 23, 2011, 23:45:51 by king »

ive4

• Guest
« Reply #247 on: February 23, 2011, 23:30:36 »
Θυμάται κανείς τη φάση που γίνεται σουτ και ο Ακινφέεφ μπλοκάρει αλλά τα πόδια του είναι μέσα από τη γραμμή ; Είναι βέβαιο ότι δεν πέρασε και η μπάλα ; Για την ιστορία ρωτάω, επειδή οι Ρώσοι δεν έδειχναν ριπλέι

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #248 on: February 23, 2011, 23:47:56 »
Και πρέπει να φώναξαν οι Έλληνες οπαδοί γκολ... Από την tv ήταν κάπως... Αλλά δεν είδα παίχτες μας να διαμαρτύρονται οπότε δεν νομίζω να ήταν κάτι...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #249 on: February 23, 2011, 23:57:44 »
Να ηρεμήσω δεν γίνετε, να λογικευτώ δεν μπορώ. Κλαίει η ψυχή μου από χτες προσπαθώντας να καταπιεί την πικρα, αλλα πραγματικά είναι ατέλειωτη με τον τρόπο που έγινε.. Ούτε το κύπελλο του γιουνανιστάν δεν θα με κάνει καλά. Μονο το επόμενο ευρωπαϊκό ταξίδι μπορεί να με συνεφέρει.

Ποσο ανώμαλη ομάδα είμαστε ρε πούστη μου... Ποσο βιτσιωζοι.. Ο ΠΑΟΚ χθες μας θύμισε τι πάει να πει ΠΑΟΚ ιστορικά και διαχρονικά. Η ομάδα που αν της πεις να παίξει ένα σχετικά εύκολο ματσάκι με ντέμπρετσεν, χερενφειν, μπριζ και ξερω γω, ζαλοπουτσιάζει γιατί οι αντίπαλοι είναι του χεριού της. Της δίνεις, μπάγερν, arsenal, φενέρ, τσσκα, και κάνουν τα ματια της πουλάκια από χαρά.. Σφίγγει όλος ο οργανισμός και εκρηγνυται σαν ταλιμπάνικι βόμβα μέσα στο γήπεδο του αντιπαλου που τόλμησε να σκεφτεί ότι "μας έχει". Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ και για αυτό τον αγαπήσαμε παθολογικά. Γιατί όταν η ιστορία του δίνει ραντεβού, αυτός κατεβαίνει με μολότοφ, ρόπαλα και κράνη... πραγματικό κομάντο.. με ψυχή, σθένος και ασήκωτα παπάρια που του τα προίκισε ο θεός από την μέρα ίδρυσης του.. Μεγάλε ΠΑΟΚ, τεράστιε... Έτσι κάποτε άναβες την φλόγα μέσα στις καρδιές μας και μας αρρώστησες με το πιο γλυκό και ανώμαλο μικρόβιο που έχει γεννήσει η πλάση.. Και μονο που μας θύμισες αυτό το feeling τόσες φορες φέτος, σε ευχαριστούμε.. Η ψυχή σου είναι δίδαγμα για κάθε κακοτοπιά στην ζωή. Φροντιστήρια δυναμισμού, γενναιότητας και πιστης. Προσφέρεις έργο στα μυαλά και στις ψυχές αυτής της μίζερης χώρας ΠΑΟΚ μου. Σαν ουράνιο τόξο πάνω από την σαπίλα τους λάμπεις και ξεχωρίζεις σαν κακό σπυρί στον κόλο τους. Πάντα έτσι όμως τους τιμωρούσες όλους.. Όταν ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει μάχη με τα θηρία, όλοι η ελλάδα είθισται να μένει με το στόμα ανοιχτό και την αναπνοή κομμένη. Όλοι μια μέρα αναφώνησαν μέσα τους ή απ'έξω τους την φράση "έλα μωρή ΠΑΟΚάρα"..  Και κάπου εκεί χτίζεται για τους πιτσιρικάδες και η παθολογική αγάπη με αυτό το άρρωστο συναίσθημα που μονο ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει και που πρέπει να το χεις μέσα σου για να το γουστάρεις και να το ακολουθήσεις. Γιατι ο ΠΑΟΚ μας διαλεγει, και οχι εμεις τον ΠΑΟΚ.

Για το ματς τι να πεις.. Είναι πραγματικά κρίμα να πιάνουν τα αμέτρητα voodoo για τον center for που έχει βαλθεί να μπει με ντού και τρομοκρατία στις καρδιές όλων των Παοκτσήδων, και να την πατάς γιατί η κατάρα του προδότη είναι πιο δυνατή.. μυρίζει πιο πολύ.. βρωμάει σαν ψοφίμι μέσα σε λιβάδι με παπαρούνες και δεν γίνετε να μην καλύψει ότι όμορφο προσφέρει το τοπίο.. Εκεί που σε κάνει να του πεις 1 γαμημενο μπραβο που τραυματίζει τον απίστευτο τερματοφύλακα που λέγεται ankifeev, καπάκι σε κάνει να του κατεβάσεις ότι καντήλι κυκλοφορεί στο αναμμένο κεφαλι σου, λες και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μπινελίκι.

De javu στην μαλακια επαγγελματία Δ.Σ. Πριν κάτι μήνες ήσουν έτοιμος να διαλύσεις τα πάντα στην τουρκια με το άχαστο που έχασες, που κατά τα φαινόμενα θα βαρούσε οικομική διάλυση στα ταμεία της παε και στις ελπίδες για ευρωπαϊκό revolution. Τότε όμως για καλή μας τύχη υπήρχε χρόνος και υπήρχε και θεός που κοίταζε από ψιλά τυλιγμένος με το ασπρόμαυρο κασκολ... Χτες υπερνίκησες τα πάντα καρκίνε αμπαλε.

Κρίμα ρε ΠΑΟΚ, μας πλήγωσες, μας μάτωσες, αλλα στην ουσία έκανες άλλη μια χρυσή χαρακιά μες τις ψυχές μας για να έχουμε να λέμε ποσο μεγάλος είσαι. Θα το πιούμε και αυτό το ποτήρι γιατί έτσι μας έχεις γαλουχήσει από μικρά παιδιά. Στην πικρα να φουντώνεις κι αλλο την αρρώστια μέσα μας.. Του χρονου θα ξαναδιδαξουμε ΠΑΟΚ. Αυτο ειναι και το μονο παρήγορο πια. Τα "αλλα" ειναι για τα πρωτοσελιδα στις εφημεριδες, οχι για μας που ζουμε και αναπνεουμε για παρτυ σου.

υγ. Βάγκνερ λοβ που στα μούτρα είσαι σαν το μπουχέσα με τα φίδια στον conan τον βάρβαρο, τραβα γαμήσου που θες να βάλεις και goal στον ΠΑΟΚ από πέναλτι. Άντε γαμήσου τραβα κανε τις κοτσίδες σου ροζ μωρή αδερφάρα. Ο άγγελος θα σου τις έβαζε στο κόλο από την πρώτη κιολας μέρα βρομοκολε ασχημε.

υγ. Bravo στους 10 βασικούς και στον κλάους που μπήκε αλλαγή. Ο συμπαίχτης των παιχτών μας μπορει να πάει να γαμηθεί. Κρίμα που δεν σε θάψαν στην ρωσία να μην σε ξαναδούμε ποτε μπροστά μας. Το συνεταιράκι σου ο κόλκας πάλι σε έβγαλε τον καλύτερο παίχτη στην "εξέδρα", ετσι για να μας τσιτωνει το μυαλο. 35 φωτογραφίες σε έχει μεσα για να πιάσει καλά η προπαγανδα. Τώρα που μας πέταξες έχω από τους 16 και ΠΙΚΡΑΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ -20, πάρε τον χοντρό σου φίλο και κάντε κάνα γλυφοκολι. Ουστ κοπριες από τον ΠΑΟΚ.

υγ. RESPECT ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Ο ΠΑΟΚ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΗΣΑΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΕ. RESPECT ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ  :bwflag:

τι εγραψες ρε αδερφε....

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #250 on: February 24, 2011, 00:15:56 »
+ + +
πουτανα πικρα,δε λες να φυγεις..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

apostolos

• Guest
« Reply #251 on: February 24, 2011, 00:35:22 »

Αυτό το τσουτσέκι έκανε 2 λεπτά να βγει στην αλλαγή του, η κότα. Και γενικά η όλη φάση με τις καθυστερήσεις δεν ήταν δίκαιη. Γίνανε 7 λεπτά γεμάτα μόνο στην αλλαγή του τερματοφύλακα και άλλα πόσα απο δω κι από κει. Κι αυτός ο γαμιόλης έδωσε μόνο 6 και το σφύριξε κι αμέσως. Άσε εκείνες τις επαναλήψεις στο άουτ του Κρέσιτς 2 φορές, με έκανε να κοντέψω να σπάσω τον υπολογιστή.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #253 on: February 24, 2011, 01:00:24 »
Δεν παιζει Δασκαλε!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #254 on: February 24, 2011, 01:28:09 »
24 ωρες μετα και μου φαινεται καπως θετικο που αρχιζει να αντιδρα ο οργανισμος μου. Φοβομουν οτι θα παθω τιποτα. Ατελειωτη πικρα και παραπονο απο την πουτανα την ροδα που δε λεει να γυρισει και για μας. Εγω δεν πιστευω να υπαρχει πιο ατυχη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ, μιλαω διαχρονικα για τα χρονια που εγω τον βλεπω. Και οτι τυχη μας εδωσε καποιες φορες σποραδικα ο Θεος, μας την πηρε πισω διπλη. Και χθες ακομα αυτο εγινε. Τεσπα αλλη φορα θα μιλησω για αυτο απλα να πω τωρα οτι δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλη ομαδα στην Ευρωπη που ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ. Τεσπα ειπαμε
Προς το παρον κατι αρχιζει να γυριζει μεσα μου, το αιμα παλι να κυλαει γιατι απο χθες ειχε παγωσει,  η απογοητευση και η πικρα παει να γινει οργη.
Λοιπον
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΡΕΝΟ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΕΛΙΑ ΚΑΙ +5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΠΛΕΗ ΟΦΦ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ -ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΣΟΥ ΛΟΥ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #255 on: February 24, 2011, 01:49:48 »
Εγω ακομα... ψευτοπροσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι προτιμω το κυπελλο απο μια προκριση στους 16 αλλα μετα λεω...
ΠΑΟΚ εισαι. ΚΑΙ 16, ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ CL.
Homo συγγνωμη που σε ξανα ριχνω αδερφε, αλλα εγω ακομα να συνελθω
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #256 on: February 24, 2011, 01:50:45 »
Θυμάται κανείς τη φάση που γίνεται σουτ και ο Ακινφέεφ μπλοκάρει αλλά τα πόδια του είναι μέσα από τη γραμμή ; Είναι βέβαιο ότι δεν πέρασε και η μπάλα ; Για την ιστορία ρωτάω, επειδή οι Ρώσοι δεν έδειχναν ριπλέι

Και γω αυτο ελεγα χθες μεταξυ σοβαρου και αστειου. Για να πνιγει το ριπλευ ο σκηνοθετης κανας γαυρος θα ειναι τεως πρακτορας της ΚαΓκεΜπε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #257 on: February 24, 2011, 01:58:08 »
Οι σκεψεις απο χτες και η πικρα δεν παλευονται ρε παιδια...
Η αληθεια ειναι οτι μετα το 0-1 μεσα στην Τουμπα,ελεγα οκ παει..μεχρι εδω ειμασταν..
Καλυτερα για μενα να μην επαιζα καλα χτες...Μην με δινεις ελπιδες ρε ΠΑΟΚ μην με δινεις ελπιδες γαμω την πουτανα μου,γιατι οταν μου τις στερεις αποτομα πονει η καρδια μου.Ποναω ολοκληρη και αυτος ειναι ενας πονος που δεν γιατρευεται με τιποτα...

Ημασταν καλυτεροι...Ειμασταν αυτο που θα επρεπε να ειμαστε σε καθε ματς...Ηταν αδικος ο χτεσινος αποκλεισμος γιατι ειχα τα κακαλα,ειχα την ψυχη να το παρω...Μονο τυχη δεν ειχα οπως αλλωστε γινεται καθε φορα..

Παντα ελεγα οτι ο ΧρIστος ηταν ο μεγαλυτερος επαναστατης...Και αυτο αυτοματως τον εκανε ΠΑΟΚ...Και πιστευα με ολη την δυναμη της ψυχης μου οτι χτες θα ανοιγε τα ματια του και θα μας βοηθουσε...Μαλλον ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται...

Ειναι αδικο ρε γαμωτο...Δεν εχω ουτε τα μισα λεφτα απο οτι εχουν καποιες ομαδες της Αθηνας,δεν εχω προπονητη παρα ενα βοηθο προπονητη ο οποιος μας εχει βγαλει ασπροπροσωπους,και ομως παιζω καλυτερα απο ολους..Εχω παικτες που οταν παιζουν την μπαλα που ξερουν ο χρονος σταματα και δεν υπαρχει τιποτα σημαντικοτερο απο αυτους..

Εχω φιλαθλους που ξεχνουν  τα πραγματικα τους προβληματα και αψηφοντας καθε κρυο,καθε διαδρομη,καθε πουστη μπατσο,αψηφοντας την ιδια του την ζωη ειναι συμπαραστατης σε αυτην την ομαδα και τους αξιζει το καλυτερο..

Δεν εχω ομως αυτην την πουτανα την τυχη.Την γαμημενη τυχη που λες και μισει το ασπρομαυρο χρωμα...

Εγω ομως επειδη ειμαι ΠΑΟΚ την γραφω στα @@ μου την τυχη γιατι τωρα στο Κυπελλο θα αποδειξω οτι δεν χρειαζομαι τιποτα...Μονο πιστη.Και θα αποδειξω ακομα μια φορα οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ανωτερος απο ολους και απο ολα..Και θα το αποδειξω οταν σηκωσω με περηφανια αυτην την πολυποθετη κουπα για εναν και μοναδικο λογο..Γιατι μου ΑΞΙΖΕΙ...

Πολλοι μπορουν να λενε οτι γραφω μαλακιες...Αυτοι που αγαπανε και πονανε ομως
τον ΠΑΟΚ καταλαβαινουν πως νιωθω...

Για αυτο και για μενα ενα μονο με εκφραζει απο τα τραγουδια και συνθηματα του ΠΑΟΚ...και το ξαναγραφω...

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΚΟΦΤΕΡΗ
ΤΙς ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΨΩ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΩ

ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.....
Τι έγραψες ρε κοπελιά, πόσο ΠΑΟΚ νοιώθεις!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #258 on: February 24, 2011, 02:04:14 »
τι να σου πω ρε Νταρκ. Χθες στο γκολ του Μουσλιμοβιτς εχασα για κατι λιγα δευτερα τις αισθησεις μου.Μαλλον με τον μαλακα τον σκηνοθετη μου ηρθε πολυ αποτομα. Στο πεναλτυ που αποκρουει ο Κρεσιτς αρχικα παλι μου ηρθε μια σκοτοδινη. Στην φαση με το θερμοσιφωνα καταλαβα οτι ο Θεος παλι δεν ηθελε. Αργοτερα επαθα παροξυσμο, αρχισα να μετραω στη γυναικα μου τις φορες που δεν μας ηθελε σε ολη την ιστορια μας η πουτανα η τυχη, σαν τον μαλακα μετρουσα οπως σε κεινο το συνθημα με τα σκουληκια 1,2,3,4,5,6,.........
Ειχα αποφασισει να παω στο αεροδρομιο, οχι βεβαια για πανηγυρια οπως πιστευουν εδω μεσα μερικοι,καμμια σχεση, αλλα για να παρω και να δωσω θαρρος απο παιχτες και οπαδους για τη συνεχεια. Μεχρι τις 2:30 ημουν ετοιμος, ντυμενος να βγω, μετα παλι δεν αισθανθηκα καλα, με πηραν και τα ζουμια, ενιωσα οτι ουτε μπορω να δωσω κουραγιο σε κανενα ουτε εμενα να μου δωσει κανεις, εφαγα και απο μονος μου και μια φλασια οτι θα την πεσουν στο αεροδρομιο στον θερμοσιφωνα και δεν ηθελα να δω τετοια ωρα τετοια πραγματα. Οποτε εκατσα σπιτι. Τελικα βεβαια με τα 3-4 βιντεο που ειδα σημερα καταλαβα οτι εγινε το ακριβως αντιθετο, στο αεροδρομιο σαλπιγγιδη οεοεοε οποτε τελικα παλι καλα για την υγεια μου, ευτυχως που δεν τραβηχτηκα αεροδρομιο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #259 on: February 24, 2011, 02:08:17 »
Με το που φτάνω στο Μιλάνο την Τριτη, βγάζω laptop, συνδέομαι, μπαίνω σε site....έρχετε η εικόνα...κοιτάω σκορ...0-1!!!! Τρέλα! Στα @@ μου το βανάκι που με περίμενε απ'εξω, έμεινα μόνος μου στις αποσκευές να δω το υπόλοιπο. 10 λεπτ'α λέω είναι ας περιμένουν. Αλλά δεν είχα διαπιστώσει κάτι!!!!!

Την ώρα που το άνοιξα, έστηναν οι ρώσοι την μπάλα για το πέναλτυ. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ! ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ??? Δεν το πίστευα, τέτοια γκαντεμιά! Το εκτελεί, δοκάρι...και μετά μέσα! Κόντεψα να σουταρω το laptop!!!!

Τα λεπτά τις παράτασης τα άκουσα...τηλεφωνικά βάζοντας τον αδερφό μου να αφήσει το κινητό του μπροστά στην τηλεόραση.

ΤΙ ΠΙΚΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!

Υ.Γ1 Συγχαρητήρια στα αδέρφια που τραβήχτηκαν στην κατάψυξη και βγάλαν τα λαρύγγια τους!!!
Υ.Γ2 Πέτυχα σήμερα τους Βαυαρούς στο Μιλάνο πριν τον αγώνα να πίνουν μπύρες, να τραγουδάνε, παρέα με τους Ιταλούς. Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, τέτοιοι αγώνες σου αξίζουν. Θα κάναμε ΠΑΟΚ όλη την Ιταλία...