Author Topic: CSKA Moscow - ΠΑΟΚ 1-1 Τρίτη 22/02/2011 ώρα 19:00 ΑΝΤ1  (Read 6854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Απ: CSKA Moscow - ΠΑΟΚ 1-1 Τρίτη 22/02/2011 ώρα 19:00 ΑΝΤ1
« Reply #220 on: February 23, 2011, 10:09:21 »
Μετά από ατελείωτες συζητήσεις επί συζητήσεων, κατάρες στο ακριβοπληρωμένο παλτό και ένα μπουκάλι ουίσκι, κατάφερε να με πάρει ο ύπνος σχεδόν ξημερώματα. Πρωί πρωί ξύπνημα αυτόματο, Με τέσσερις ώρες ύπνο και το αίμα δεν λέει να χαμηλώσει θερμοκρασία. Γαμώ την πουτάνα μου γαμώ, γιατί ρε πούστη μου;

Kαι νόμιζα ότι μόνο εγώ την έκανα αυτή τη "διαδρομή"  ::)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #221 on: February 23, 2011, 10:11:16 »
Οι βασιλοκολκες τριβουν τα χερια τους. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΓΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΛΒΙΔΕΣ ΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ με τον αποκλεισμο μας. Ανανεωνουν τα νεα τους στα σαιτ τους ανα 2 λεπτα με ατακες πιασαρικες του τυπου "το ταξιδι συνεχιζεται"  και τα φυτα απο κατω (μη με πει κανενας για φυτα θα σαλταρω πρωι πρωι) ναι, ΠΑΟΚΑΡΑ, ΕΤΣΙ ΚΟΝΤΕ ΑΤΥΧΙΑ, ναι, ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΣΚΑΤΑ! κλικ και κλικλικ γαμω τα ευρω σας μπινεδες! Πιο πολλα σχολια εχει απο κατω ο χοντρομπαλας απο ενα εντος εδρας στο μπασκετ γαμημενοι! Ε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ  ΟΛΟΙ! Στα φαρμακα να τα φατε ρε και οχι μονο αυτο, να χουν απεργια τα φαρμακεια και να μην εχετε ουτε φαρμακα να παρετε ρε γαμημενοι τιποτενιοι του ιεκ και των εργαστηριων ζαχαροπλαστικης-δημοσιογραφιας. ΣΚΑΤΑ!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #222 on: February 23, 2011, 10:19:01 »
ραμπιτ
ασε τα μανια κλπ. δεν μπορεις να πεις στον καθενα γιατι το κανει. απλα σκεφτεται διαφορετικα απο τους περισσοτερους υπολοιπους .γιατι ομως πρεπει να εινα ιλαθος ,κυριως στα δικα του μυαλα. με το να λεμε ομως -αντε παλι τι πανε να κανουνε ειτε μετα απο νικη ,ειτε και αποκλεισμο -το μον που κανουμε ειναι να ταξινομουμε παλι τον κοσμο μας. αστο να παει. ας κανει ο καθενας οτι θελει. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. και εγω το κρινω λαθος αλλα λεγωντας το κανω τον εαυτο μου υπερΠΑΟΚΣΗ και τους αλλους φυτα. γαμα το .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #223 on: February 23, 2011, 10:23:30 »
Το χθεσινό ματσάκι χάθηκε στην Ν.Σμύρνη και δυστηχώς δεν είμαι στους 16...
Αν γινόταν οικονομία δυνάμεων εκεί στην Τούμπα θα χες τουλάχιστον 1 γκολ, αλλά δυστηχώς ο κόκλας με το βασιλόπουλο είχανε άλλη άποψη και έπρεπε να παίξει ο βιτόλο.
Στο χθεσινό αγώνα τώρα η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ.
Συνοχή οι γραμμές κοντινές αποστάσεις ανάπτυξη ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που δεν ήταν τα τρίκαλα.
Ατυχία? ναι
Αστοχία? ναι
Αμπαλοσύνη? δυστηχώς Ναι
Σνάουτσερ, ίβιτς, κοντρέρας οι καλύτεροι του αγώνα.
Λίνο βιειρίνια δυστηχώς οι χειρότεροι και φυσικά ο blogger που θα ήθελα να ξερα αν θα πάρει το ευρωπαικό πρίμ που αντιχτοιχεί σε 10 ετήσιους μισθούς του μέσου ΠΑΟΚτσή.
Για το ΛΑΟ μας τι να πεί κανείς στους -20 για τον ΠΑΟΚ αλλά για τον ΛΑΟ μας ακόμη κι αυτό φυσιολογικό είναι
Μπράβο και στο χάβο για αυτό το παιχνίδι αλλά δυστηχώς θα πρέπει να κλείσω όπως άρχισα το παιχνίδι χάθηκε στη Ν. Σμύρνη...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #224 on: February 23, 2011, 10:28:41 »
Χθες οι περισσοτεροι δεν αναφερθηκαμε και στο αυτονοητο μεσα στην πικρα μας.
Καλη επιστροφη στα αδερφια, οσοι πατε... περισσοτεροι να γυρισετε  ;)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #225 on: February 23, 2011, 10:32:56 »
Τα φυτα διαμορφωνουν αποψεις μπανε φιλε. Τα φυτα εχουν δικομματισμο, τα φυτα ειναι γαυροβαζελοι. Να τα χεσω εγω τετοια πιστευω. Και για το αεροδρομιο στο οποιο επικεντρωνομαστε ας πουμε αλλα πιο πολυ γενικα, με ολα οσα γινονται στο συλλογο. Δηλαδη ρε μπανε αν παω και γραφτω σε φορουμ με μηχανες και αρχισω τα ποστ, εχω αποψη επειδη ανακαλυψα τις μηχανες στα 30 η ξερω γω το βλεπω σαν χομπι( ειμαι και ψιλοασχετος εντωμεταξυ)? Εχω αποψη μπροστα σε καποιους που εκαναν 100 ταξιδια στη ζωη τους και αν τους τρεξει κανα λαδι απο σωληνακι ισως πεθανουν κιολας? Ε οχι, διαφωνω.
Ας μη το συνεχισουμε ομως, αντε.

ΠΑΟΚ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #226 on: February 23, 2011, 10:33:14 »
Μετά από ατελείωτες συζητήσεις επί συζητήσεων, κατάρες στο ακριβοπληρωμένο παλτό και ένα μπουκάλι ουίσκι, κατάφερε να με πάρει ο ύπνος σχεδόν ξημερώματα. Πρωί πρωί ξύπνημα αυτόματο, Με τέσσερις ώρες ύπνο και το αίμα δεν λέει να χαμηλώσει θερμοκρασία. Γαμώ την πουτάνα μου γαμώ, γιατί ρε πούστη μου;

Kαι νόμιζα ότι μόνο εγώ την έκανα αυτή τη "διαδρομή"  ::)

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #227 on: February 23, 2011, 10:55:42 »
×èåò ôï ðñùß Ýâáëá îõðíçôÞñé óôï êéíçôü ãéá 3:00 ôá îçìåñþìáôá íá ðÜù áåñïäñüìéï. Ôï åß÷á ôüóï óßãïõñï! ÎÝ÷áóá ìåôÜ íá ôï âãÜëù êáé ÷ôýðçóå. Áðü åêåßíç ôçí þñá êáé ìåôÜ äåí îáíáêïéìÞèçêá. Äåí ìðüñåóá íá ôï ÷ùíÝøù ðùò äåí ðåñÜóáìå. Ðñïóðáèïýóá íá êïéìçèþ êáé Ýâëåðá öáíôáóéþóåéò ôïõ 0-2. Äåí åßìáé êáëÜ. Ôï ìõáëü ìïõ áêüìá ðïíÜåé! Ôçí ëÝîç « ÃÉÁÔÉ; » áðü ÷èåò ðñÝðåé íá ôçí Ý÷ù ðåé ðÜíù áðü ÷ßëéåò öïñÝò!

Ìïõ Ýñ÷ïíôáé äÜêñõá óôá ìÜôéá êáé ìüíï ç óêÝøç ðùò õðÜñ÷åé ðåñßðôùóç áõôÞ ç öïõñíéÜ ðáé÷ôþí íá öýãåé áðü ôïí ÐÁÏÊ ÷ùñßò íá óçêþóåé ìßá êïýðá Þ íá êÜíåé êÜôé ðïõ íá ôïõò èõìüìáóôå ãéá ðÜíôá.

Ç áëÞèåéá åßíáé ðùò ðáñÜ ôçí ðßêñá, óÞìåñá íéþèù ÃÅÌÁÔÏÓ êáé ÐÅÑÇÖÁÍÏÓ.
Äåí Ý÷ù äéÜèåóç íá áó÷ïëçèþ ìå ôï ðñùôÜèëçìá êáé ôá åðüìåíá ðáé÷íßäéá. ÈÝëù íá óêÝöôïìáé ìüíï ôïí ÷èåóéíü Åõñùðáßï ÐÁÏÊ.

ÌÅÃÁËÅ ÐÁÏÊ Ó’ ÅÕ×ÁÑÉÓÔÙ !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #228 on: February 23, 2011, 11:07:10 »
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ , ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΤΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΧΟΦΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ

ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ Κ ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ Τ ΑΛΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ, ΡΕ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #229 on: February 23, 2011, 11:23:57 »
ασε γιατι χθες ειδα στον υπνο μου οτι πηγαμε παραταση. αλλα με 1-1...αλλαξα τους κανονισμους κανονικα. ειδα οτι σκοραρε ο ακατανομαστος στο 70κατι κ ισοφαρισαμε, οτι στο 92 βαλαμε γκολ που περασε τη γραμμη κ δε μετρησε και στο 93 κ ο κοντος ειχε δοκαρι, αλλα τελικα πηγαμε στην παραταση.  :cwm12: :cwm12: το αστειο ειναι οτι ακομα θυμαμαι τα γαμωσταυριδια που εριχνα στον κοντο για το δοκαρι!  :a1006:

:t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161:

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #230 on: February 23, 2011, 11:44:40 »
πολυ καλο ματς απ ολους. μοναδικη εξαιρεση ο λινο ο τραγικος. ειλικρινα δεν πιστευα σε τετοια ΠΑΟΚτσηδικη εμφανιση μετα τον αγωνα της τουμπας. με διαψευσανε πανηγυρικα. επιστροφη στην πραγματικοτητα του πιλαβιου και των λοιπων παχυδερμων, ζητω η διαχειριση. εκει που βγαζαμε το παπαρι και ξεχυνομασταν σαν τους ουνους γιναμε ολοι διαχειριστες. καλη επιστροφη στ αδερφια.

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #231 on: February 23, 2011, 13:11:40 »
και τωρα πισω στη βρωμια του ελληνικου πρωταθληματος...δε μας αξιζει ρε πουστη τοση γκαντεμια  >:(
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #232 on: February 23, 2011, 13:28:38 »
Δεν χωνευεται με τιποτα γαμω την πουτανα μου. Και ολα τα συγχαρηλικια απο αλλοθρησκους μου δινουν στα νευρα.

Παμε ΟΑΚΑ γιατι το μυαλο εγινε τραχανας..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #233 on: February 23, 2011, 14:20:18 »
αυτος ο παιχταρας πρώην παρτιζάνος ζοραν τοσιτς μανατζερ του ειναι ο μπλαντεν φούρτουλα εναν τετοιο δεν μπορουσε να φερει και σε εμας?
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #234 on: February 23, 2011, 14:30:02 »
Αυτον τον πηρε η γιουναιτεντ 7μυρια απο την παρτιζαν στα 19 του και περυσι η τσσκα εδωσε 9μυρια για να τον παρει αυτη..
Οποτε λιγο δυσκολο το κοβω να μπορει να φερει αντιστοιχο παικτη σε εμας :P
ΠΑΟΚ G4Α

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #235 on: February 23, 2011, 15:17:43 »
Ειμαι περηφανος για την εμφανιση. Για εμενα ευθυνη εχει 60% ο Ιβιτς και 40% ο Σαλπιγγιδης στην φαση του... δευτερου γκολ
ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010/2011

αδερφε εχω δει καμμια 50αρια φορες την φαση....για μενα ο ιβιτς δεν φταιει σε τιποτα....πασαρει ετσι την μπαλα ωστε να μην την κοψει και ο αμυντικος που εχει μπροστα του.....απλα ο σαλπιγγιδης ολιγορησε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #236 on: February 23, 2011, 16:05:08 »
ακομα δεν μπορο να το πιστεψω πως χασαμε αυτο το ματς  >:( >:(
ειμαι σαν 5χρονο που του πηραν το παιχνιδι του,δε γινονται αυτα  :'(
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #237 on: February 23, 2011, 16:31:52 »
Και τελικά δεν ήταν όνειρο το χθεσινό... :'( Και κύπελο να πάρουμε, στα παπάρια μου... Αυτό που έγινε χθες δεν έχει ξαναγίνει.. Όσες σφαγές και να μας έχουν κάνει η πίκρα από έναν άδικο (λόγο γκαντεμιάς) αποκλεισμό δεν φεύγει έτσι εύκολα... Σαν μωρό παιδί έκανα χθες μόλις έγινε η ανατροπή και μόλις απέκρουσε πήγα να γυρίσω το τραπέζι του σαλονιού ανάποδα αλλά με πρόλαβε το γκολ... :-\ Μέχρι να σφυρίξει το μόνο που έλεγα ήταν "ΚΡΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ  ΑΥΤΟ...."

ΚΡΙΜΑ....

:bwflag: ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ!  :bwflag:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

mGm

• Guest
« Reply #238 on: February 23, 2011, 16:33:02 »
Η φαση του σαλπι εχει επαναληφθει 1-2 φορες στην αρχη της χρονιας και νομιζω οτι ηταν παλι σε ευρωπαικο ματς. Δεν θυμαμαι αν ηταν ajax ή fener. Ενω χρονικα ειναι μπροστα απο την φαση και με σωστο βηματισμο δειχνει να τρωει φλασια ενα κλασμα του δευτερολεπτου, παγωνει και οταν επανερχεται στην πραγματικοτητα ειναι ενα τσικ πισω με τα γνωστα αποτελεσματα της οτι ναναι προβολης. Δεν χωνευεται με τιποτα. Δεν μπορει να ειναι συμπτωση. Τι σκατα εχει στο κεφαλι του? Φοβαται για οφ σαιντ και κρατιεται λιγο πισω??? Τελοσπαντων λιγη σημασια εχει τωρα. Η ιστορια εγραψε.
Κραταμε παρακαταθηκη το αμστερνταμ, την Πολη, το ζαγκρεμπ και την αρχιδατη χθεσινη εμφανιση στη μοσχα και παμε του χρονου να μεγαλωσουμε τη σχετικη λιστα. Αυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ειναι οτι διαχρονικα η πουτανα η τυχη δεν δινει σε αυτην την ομαδα αυτα που της αξιζουν. Ουτε αυτο μπορει να ειναι συμπτωση. Κατι κανουμε λαθος. Νομιζω οτι ελαφρωνουμε τη φανελα μας μονοι μας. Κι οταν συνειδητοποιουμε οτι ειναι πολλα περισσοτερα κιλα ειναι πλεον αργα.
Γουσταρα τρελα τον Χαβο αυτες τις μερες (αυτον που εβριζα και συνεχιζω να βριζω για τις επιλογες του στο πρωτο ματς) που επαναλαμβανε συνεχως οτι παμε για διπλο οτι παμε για προκριση και στο τελος φανηκε οτι δεν ηταν λογια του αερα. Το πιστευε πραγματικα και ακομα περισσοτερο εκανε και τους παικτες να το πιστεψουν. Γιατι ρε Χαβο ομως δεν το πιστεψες στο πρωτο ματς?
Αυτη η ομαδα οταν παιζει με 2 φορ και με τις σωστες αλληλοκαλυψεις που υπαρχουν πισω μπορει να τριξει τα δοντια σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αντιπαλο και παρολαυτα ξεκινησαμε στη Τουμπα με μοναδικο προωθημενο τον κοντο, τον τσουκαλα δεξι χαφ, ανετοιμο βιτολο και τον σταυρο στο χερι! Οταν δεν σεβεσαι και δεν πιστευεις τον εαυτο σου και την ιστορια σου, ο αντιπαλος (ειδικα αν προκειται για ομαδα επιπεδου) θα σε κανει γιογιο οπως και μας εκανε. Εχθες ομως που σκαγανε η ευκαιριες η μια πισω απο την αλλη χασανε τα αυγα και τα πασχαλια με αποτελεσμα να μην φανουν ουτε επιθετικα.
Επισης τρελαθηκα με το αλανι. Ρε αυτο το παιδι. Εχθες εκανε τα αυτονοητα και αμεσως φανηκε επιθετικα ολος ο ΠΑΟΚ. Το θεμα ειναι οτι τα κανει μια στις δεκα, και αλλες δεκα ειναι τραυματιας.
Θρασος θελει ρε πουστη μου, θρασος και τσαμπουκα. Το θεμα ειναι οτι πλεον και το κυπελλο δεν μου λεει τιποτα. Εννοειται οτι το θελω αλλα μου φαινεται ελαχιστο. Δεν αναπληρωνει το "αδειασμα" που νιωθω. Βαραω αναποδες να βλεπω μια ομαδα που μου εχει αποδειξει οτι ειναι για πολλα να μην παιρνει τιποτα. Το πρωταθλημα θελω ρε και το europa league. Και το χειροτερο ειναι η αισθηση οτι μπορουσα αλλα...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #239 on: February 23, 2011, 16:35:42 »
Επειδή μιλάτε για ατυχία γκαντεμιά

Αλλο η ατυχία

Αλλο η ανικανότητα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ