Author Topic: ΠΑΟΚ- Πανιώνιος 84-92 Σάββατο 19/02/2011 ώρα 18:00 novasports3  (Read 749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOUTSA4

• Αποστολή
  • **
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ...
« Last Edit: February 14, 2011, 09:15:36 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
Δύσκολο ματς, το πρώτο χωρίς Παπαδόπουλο. Θα έχουμε σίγουρα διαφορετική ομάδα. Ελπίζω σε καλύτερη διαιτησία - εννοώ μη εχθρική - μετά την συγκεκριμένη φυγή και σε μεγαλύτερη ενέργεια απ' όλους τους άλλους που έχουν μείνει πίσω. Κόσμο θα έχουμε;

kostas4

• Guest
οχι egoist και αυτο το παιχνιδι ειναι χωρις κοσμο. το τελευταιο μεχρι την επομενη τιμωρια με τον γαυρο και παλι.

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ..

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
link exoyme?

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

kostas4

• Guest
μεγαλη σφαγη

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
κανωτα αντε γαμησου
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
μαρκοπουλε  αντε γαμησου και συ...και οι επιλογες σου   ......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
μαρκοπουλε αντε γαμησου....2ο.....αλλος;

kostas4

• Guest
η ομαδα το παλεψε οσο μπορουσε. παιζαμε εναντια στους διαιτητες και χωρις δυο παιχτες. απο την στιγμη που ειχε βγει και ο γκετσεφσκι με φαουλ το ματς ηταν τελειωμενο.
ο μαρσαλ γιατι παντα στα τελευταια λεπτα πρεπει να κανει μαλακιες??

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Εσείς που μιλάτε ελληνικά και παίζετε μπάσκετ στον ΠΑΟΚ, κόψτε το άθλημα για το καλό όλων μας. Γέρασα ρε πουστράκια από τα 25 μου, να σας βλέπω να χάνετε παιχνίδια με κάθε δυνατό τρόπο. Μακάρι να ήσασταν το ένα αρχίδι του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ Γκετσέφκσι. Ζώα. Όσο για σένα μπινέ που μοιάζεις στον Σημίτη και κάνεις τον πρόεδρο, είσαι μικρός και για την ομάδα της γειτονιάς μου. Δεν φταις εσύ που υπάρχεις. Κηδεία στο αγαπημένο μου άθλημα εδώ και 12 χρόνια. ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ. Πάει η υγεία μου για άλλο ένα βράδυ
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

kostas4

• Guest
τι σας φταινε οι παιχτες? ειναι σαν να βαζεις ενα παιχτη α2 να παιξει και να τον βριζεις γιατι δεν παιζει καλα. τοσο ξερουν τοσο παιζουν.
το ματς το εδωσαν οι διαιτητες στην σιχαμενη αυτη ομαδα σημερα

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
όταν φτάνεις να παίζεις με 4αρι τον αποστολίδη η μοίρα σου λίγο πολύ προδιαγεγραμμένη...
υπό αυτές τις συνθήκες εγώ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για τον μαρκόπουλο.

νομίζω πλέον αυτός ο καραγκιοζάκος ο μάρσαλ είναι πολύ κοντά να πραγματοποίησει το όνειρό του. να κάνει όλες τις επιθέσεις της ομάδας
σε έναν αγώνα...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Μπορει να ελεγξει καποιος εαν υπαρχει αλλη επαγγελματικη ομαδα σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με συνολικο ροστερ 10 παικτες;

Και μαλιστα απο τους 10 ο ενας θελει να φυγει(ντοζιερ) και να τον κρατανε με το ζορι και αλλοι 4(οι "μικροι") ειναι η πρωτη τους χρονια ουσιαστικα στην Α1!

Επισης αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια στο συγχρονο μπασκετ να στηνεις ΚΑΤΑΡΧΗΝ μια ομαδα επανω σε εναν και μονο παικτη και εν συνεχεια ειναι ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ αυτος να σου φευγει στην μεση της χρονιας!

Τελος ειναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να εισαι υποτιθεται σε φαση οικονομικης εξυγιανσης και γενικα να μην υπαρχει σαλιο κι εσυ να κανεις συμβολαιο σε 1 παικτη 310 χιλιαδες και να κρατας αλλον εναν ξενο τραυματια για 2 μηνες(αυτα τα κανει ο γαυρος αλλα αυτος εχει λεφτα για πεταμα)!

Δυστυχως επαληθευτηκα οταν απο το ξεκινημα ελεγα οτι με αυτο το ροστερ εαν τυχει καμια στραβη δεν θα εχεις παικτες να παιξουν......και να που ηρθαν!

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ οι εποχες που εστηναν οι προπονητες μια ομαδα πανω σε 1 παικτη εχουν περασει εδω και 20 χρονια.....καταλαβες ΓΕΡΟ;

Και το τελευταιο.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΜΕ!

Offline gagas

• Αλλαγή
ο μαρκοπουλος σε καθε αγωνα συναγωνιζεται τον εαυτο του εαν μπορει να κανει περισσοτερα λαθη απο οσα εκανε στον προηγουμενο αγωνα...
και σημερα εχασε ο ιδιος τον αγωνα..σκετη απογοητευση..κανενα συστημα στην επιθεση,καμια προσπαθεια και καμια εξυπνη κινηση στην αμυνα..

Offline t.b

• Αλλαγή
Μόλις γύρισα από την δουλειά... καλά ρε χάσαμε; Δεν παίξαμε τίποτα;

Offline gagas

• Αλλαγή
οι περισσοτεροι παικτες προσπαθησαν πολυ, εκαναν ομως πολλα λαθη,δειγμα της ελλειψης συγκεντρωσης που ειχαν.
επισης, δεν παιξαμε μπασκετ, δεν υπηρχε συστημα σε καμια σχεδον επιθεση και δεν παιξαμε αμυνα..
χασαμε απο τον τσιαρα, τον παραγιο, τον μπατη και κατι ξενους αμφιβολου αξιας..

Offline dave

• Αλλαγή
γκαγκα αστειευεσαι μαλλον...αυτο ειδες εσυ απο το ματς???χασαμε κ απο κατωτερους?? ομαδα με 5 παιχτες εχεις, παγκοσμια πρωτοτυπια, κ μαλιστα οι 2-3 μετριοτατοι. κ συ ειδες ελλειψη συγκεντρωσης? οχι ελλειψη ικανοτητας, οχι ανυπαρξια ομαδας, διοικησης γενικα??

τι συστημα και τι οργανωση?? η ομαδα οπως εχει μεινει ειναι για α2, αντε να κραξουμε τωρα το γιαννακιδη, τον αποστολιδη κ τον καλλε που δεν κερδισαν...

Offline gagas

• Αλλαγή
ο καλυτερος του πανιωνιου ηταν ο τσιαρας ρε dave.. σιγα την υπερομαδα που ειχαν.
επειδη δηλαδη εφυγε ενας παικτης πρεπει να χανουμε απο την κωλοπετεινιτσα εντος εδρας?
εγω σημερα ειδα οτι χασαμε επειδη δεν υπηρχε ομαδικο και εξυπνο παιχνιδι και για αυτο μου φταιει ΜΟΝΟ ο προπονητης απο το αγωνιστικο τμημα,κανενας παικτης..
οσο για τη διοικηση, φερει την μεγαλυτερη ευθυνη εδω και εναμιση χρονο...