Author Topic: ΠΑΟΚ- λαγός 0-1 Κυριακή 06/02/2011 ώρα 19:30 novasports1  (Read 3973 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
Αυτή η σφαλιάρα πόνεσε πολύ, η 2η μέσα στη χρονιά από τον πράσινο πούστη.
Μου φαίνεται μείναμε στα μεθεόρτια της πρόκρισης με τον gay.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
απο που το συμπεραινεις αυτο αδερφε? σου εδειξε η ομαδα κατι τετοιο με την αποδοση της?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
βασικά συφιλιάστηκα πολύ στην αρχή. παίζεις με τα δεύτερα του αντιπάλου, με ψυχολογία δική σου σούπερ και του άλλου στο ναδίρ, με παίκτη παραπάνω για μισό παιχνίδι σχεδόν και καταφέρνεις και χάνεις. τώρα που κάλμαρα, το σκέφτομαι κι αλλίως.
καλό μας έκανε, μας ξύπνησε από το παραμύθι των πρόσκαιρων και ευκαιριακών επίτυχιών. μας θύμισε ότι είμαστε 20 πόντους πίσω από τον πρώτο και το πρωτάθλημα τρέχει ακόμα. ότι ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς πρέπει να αρχίζει από ΤΩΡΑ αν είναι δυνατόν.
ότι αν θες να κάνεις κάτι παραπάνω δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε ιταλούς γελοτοποιούς, λατινο-άφρικα μαϊμούδες, σλαβοσακάτηδες, ταλέντα που δεν κλώτσαγαν ούτε στην κύπρο και επιθετικούς μήτσουλες και φίτσουλες.
κρατήστε κορμό βιτόλο, βιειρίνια, κοντρέρας, αθανασιάδη και ασχοληθείτε να βρείτε παίκτες σοβαρούς και όχι από youtube και μανατζαιραίους.
και προπονητή σύντομα, όχι τον δεκαπενταύγουστο...

και μετά ξύπνησα....
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ που λέρωσαν το βρακάκι τους σήμερα. Μισή ώρα με παίκτη παραπάνω, έπαιξαν φιλικό με τους ανύπαρκτους. Μπράβο , κρίμα, ατυχία, έπεσα χτύπησα ε κ τι μ αυτο..... "Δεν ήθελε η τύχη"

ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Κ ΛΙΓΟΙ, κηδεία απο τους ΠΟΥΘΕΝΑ που αν είμασταν εμείς στη θέση τους θα μας έριχναν 6-7.

Μπράβο στον τεράστιο Σάλπι για τις σκηνές αγάπης με την Νο2 αγαπημένη ομάδα του, συγχαρητήρια ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΕΣ.\

Κ σεις εκεί στην κερκίδα, πάτε στο γήπεδο β' ημίχρονο, γτ στο πρώτο μάλλον με τα megapixel θα παίζατε. Μπράβο κ για το καινούργιο σύνθημα, την επόμενη φορά ξεκινηστε το, οχι στο 78' αλλά στο 93' να το λέτε κ στα καφενεία μεταξύ σας, μην το τραγουδάει ο σταυράκης κ αλλοι 50...

Μεγάλη εμφάνιση ομάδα κ λαός, εις ανώτερα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΕΦΤΥΛΙΚΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΦΕΤΟΣ.

Άρχισε κ ο πρόλογος απο τους γνωστούς κονιορτοποιητές "ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Η ΠΟΡΝΗ"....

Ρε δε γαμιέστε ρε ανίκανοι

Απλα και σταρατα..Οπως θα πουμε και μπραβο ΠΡΩΤΟΙ σε επιτυχιες...σημερα μηδεν ΜΗΔΕΝ 0.-
ΓΙΑΤΙ ΡΕ?

(κατεβαστε και ξαναδειτε το σημερινο ματς ..θα χαρω πολυ να δω σχολια, ειλικρινα)
« Last Edit: February 07, 2011, 01:01:13 by daskalos-4 »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
βασικά συφιλιάστηκα πολύ στην αρχή. παίζεις με τα δεύτερα του αντιπάλου, με ψυχολογία δική σου σούπερ και του άλλου στο ναδίρ, με παίκτη παραπάνω για μισό παιχνίδι σχεδόν και καταφέρνεις και χάνεις. τώρα που κάλμαρα, το σκέφτομαι κι αλλίως.
καλό μας έκανε, μας ξύπνησε από το παραμύθι των πρόσκαιρων και ευκαιριακών επίτυχιών. μας θύμισε ότι είμαστε 20 πόντους πίσω από τον πρώτο και το πρωτάθλημα τρέχει ακόμα. ότι ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς πρέπει να αρχίζει από ΤΩΡΑ αν είναι δυνατόν.
ότι αν θες να κάνεις κάτι παραπάνω δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε ιταλούς γελοτοποιούς, λατινο-άφρικα μαϊμούδες, σλαβοσακάτηδες, ταλέντα που δεν κλώτσαγαν ούτε στην κύπρο και επιθετικούς μήτσουλες και φίτσουλες.
κρατήστε κορμό βιτόλο, βιειρίνια, κοντρέρας, αθανασιάδη και ασχοληθείτε να βρείτε παίκτες σοβαρούς και όχι από youtube και μανατζαιραίους.
και προπονητή σύντομα, όχι τον δεκαπενταύγουστο...

και μετά ξύπνησα....

Οι γελοτοποιοι και μαιμουδες που λες επαιζαν μονοτερμα τους βασικους του βαζελου που πληρωνονται 5και 10 φορες περισσοτερο απο αυτους..
Οι οποιοι και εκαναν 1 σουτ απεναντι στους γελοτοποιους..Αφηνω εσενα να κρινεις ποιος ειναι ο γελωτοποιος στην τελικη..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Πιτσιρίκια στις αλάνες σε ματς σαν το σημερινό θυμάμαι που φωνάζαμε: "δεν έχουμε ομάδα- δεν έχουμε λαό- εσείς που τα 'χετε όλα- κοιτάτε το ταμπλό"...
-13 και -20. Όλα τα άλλα για φραπεδάκι σταυροποδιά. 
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

mastercarnal

• Guest
φτανει ποια να βρυζετε ρε αδερφια.....βαρεθηκα να ακουω λαμακιες με τον χοντρο, τον κοντο, τον ψυλο και τον ασχημο.....φτανει!
derby ειναι...

μακαρι σ'ολα τα παιχνιδια να παιζετε μπαλα...και να βλεπουμε μπαλα.

η ρομα εφαγε 5 γοαλ σημερα. η ρεαλ 5 λιγο πιο παλια.

ΠΑΟΚ ειμαστε...οχι γαυρος! μακαρι ολες οι αλλες ομαδες να ηταν σαν τον ΠΑΟΚ για να ειχαμε τουλαχιστον πρωταθλημα....

παρολο που ξερω οτι θα μου τα χωσετε πρεπει να καταλαβετε οτι οι μεγαλες ομαδες ξερουν να χανουν κιολας.

οσο για τον φιλο που βρυζει τον κοντο γιατι αγκαλιασε τον νινι....εγω νομιζω οτι πρεπει να παει να του καψει το σπιτι!
....φιλε μου πειγενε παιξε και εσυ λιγο μπαλα (η τενης, η σκακι, η ακομα ταβλι) για να καταλαβεις τι σημαινει αθλητισμος και να εισαι "νορμαλ"!! ελεος ποια!

κρυμα που χασαμε...αλλα καλυτερα στο κωλο-πρωταθλημα που εχουμε παρα την πεμπτη.....

απο το πρωταθλημα στο εξωτερικο ουτε μας ξερουνε. τωρα περιεργος ολοι ξερουνε οτι παιζουμε την πεμπτη....

ηττα αλλα τιποτα δεν τελειωσε.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
φιλε μου δεν είμαστε αθλητές ούτε φίλαθλοι....
δεν το λέω για να έρθουμε σε αντιπαράθεση..
απλά σου εξηγώ πως σκεφτόμαστε μερικοί εδώ μέσα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

apostolos

• Guest
Εγώ δυστυχώς είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο και για αυτό θα μιλήσω.
Ναι μεν οι βάζελοι δεν πατήσαν περιοχή ούτε μια φορά, αλλά όχι μόνο στη φάση του φάουλ που έγινε γκολ αλλά και κάνα δυο άλλες φορές πιο μετά αυτός ο κλόουν ο Λέτο κουβαλούσε πολύ καλά την μπάλλα και ήθελε αρκετό κλωτσίδι για να τον σταματήσεις.
Εμείς είχαμε μια θεωρητική υπεροχή που όμως δεν μετουσιώθηκε σε πάτημα μέσα στην περιοχή τους ΚΑΘΟΛΟΥ. Δυο καλές φάσεις κι αυτές με σουτ εκτός περιοχής (Βιερίνια, Γκαρσία), κάτι επιθυμητό μεν, αλλά που δεν στέκεται με τίποτα μόνο του δε. Πρέπει να πατάς περιοχή. Τα πάντα σχεδόν σταματούσαν έξω από την περιοχή του βάζελου. Πονηρά οι βάζελοι μας κρατούσαν έξω και όταν πέρνανε την μπάλλα προσπαθούσαν να κάνουν κυκλοφορία μέχρι να την ξαναχάσουν. Όταν φάγανε την κόκκινη είπα οτι τέλος δεν το γυρνάμε το ματς με τίποτα. Ταμπούρι πίσω κι άντε βάλτους γκολ.

Δεν ξέρω αν αυτή η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο, πάντως αυτή την ήττα δεν τη δέχομαι με τίποτα. Δεν υπάρχει κωλοφαρδία και παπαριές. Υπάρχει ικανότητα, νεύρο και αποτελεσματικότητα. Ατυχία είναι να έχεις 3-4 δοκάρια. Όχι να χάνεις τετ α τετ ή να είναι πολύ καλό το αντίπαλο τέρμα. Βρες τρόπο και βάλτο, δεν με ενδιαφέρει. Μόνο στη φάση του Βιερίνια ήμασταν σχετικά άτυχοι. Απαράδεκτο να χάνεις από αυτόν τον βάζελο, με όσα σου έκανε πέρσι, να σου ρίχνει ένα κάρο βαθμούς στην κεφάλα και να δίνεις δικαιώματα σε όλους τους τίποτες να βγάζουν γλώσσα αύριο.

Και κάτι τελευταίο. Αυτά του Φερέιρα παίξαμε σε φοβερή έδρα, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα σε συνδυασμό με τις αγκαλιές του κοντού κλπ μου δείχνουν οτι πολύ απλά το πάθος που έπρεπε να υπάρχει και που θα έπρεπε να είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε την Τετάρτη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Χαλαρά και ξέρω γω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Έπρεπε να αντιμετωπιστεί το ματς με την προσήκουσα λύσσα. Με πολεμική διάθεση και θα σου λεγα εγώ αν έκανε δηλώσεις μετά ο Φερέιρα. Και βγάίνουν και τα ΠΑΟΚτσήδικα (τρομάρα τους) σαιτ και καμαρώνουν με τις δηλώσεις του γεροξεμωραμένου. Χαβαλέ με αυτούς δεν κάνουμε ΠΟΤΕ, όποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό είναι αλλού ξημερωμένοι.

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν υπάρχει κωλοφαρδία και παπαριές. Υπάρχει ικανότητα, νεύρο και αποτελεσματικότητα. Ατυχία είναι να έχεις 3-4 δοκάρια. Όχι να χάνεις τετ α τετ ή να είναι πολύ καλό το αντίπαλο τέρμα. Βρες τρόπο και βάλτο, δεν με ενδιαφέρει. Μόνο στη φάση του Βιερίνια ήμασταν σχετικά άτυχοι. Απαράδεκτο να χάνεις από αυτόν τον βάζελο, με όσα σου έκανε πέρσι, να σου ρίχνει ένα κάρο βαθμούς στην κεφάλα και να δίνεις δικαιώματα σε όλους τους τίποτες να βγάζουν γλώσσα αύριο.

Και κάτι τελευταίο. Αυτά του Φερέιρα παίξαμε σε φοβερή έδρα, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα σε συνδυασμό με τις αγκαλιές του κοντού κλπ μου δείχνουν οτι πολύ απλά το πάθος που έπρεπε να υπάρχει και που θα έπρεπε να είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε την Τετάρτη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Χαλαρά και ξέρω γω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Έπρεπε να αντιμετωπιστεί το ματς με την προσήκουσα λύσσα. Με πολεμική διάθεση και θα σου λεγα εγώ αν έκανε δηλώσεις μετά ο Φερέιρα. Και βγάίνουν και τα ΠΑΟΚτσήδικα (τρομάρα τους) σαιτ και καμαρώνουν με τις δηλώσεις του γεροξεμωραμένου. Χαβαλέ με αυτούς δεν κάνουμε ΠΟΤΕ, όποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό είναι αλλού ξημερωμένοι.
Όπως τα λέμε όταν προκρινόμαστε σε ματς όπως του Ζάγκρεμπ, να τα πούμε και για τέτοιες φάσεις. Η ομάδα έχασε το μέταλλο που είχε πέρυσι επί Σάντος στο πρωτάθλημα.-

apostolos

• Guest
Η ομάδα έχει όντως αποκτήσει ένα πολύ γερό νεύρο σε νοκ άουτ ματς, σε δύσκολες έδρες, σε καταστάσεις δίχως άυριο. Στο πρωτάθλημα είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Για τα πλάιυ οφ κρατάω μια πισινή όμως γιατί εκεί είναι διαοφορετική η κατάσταση, είναι πιο πολύ νοκ άουτ και πιστέυω θα βγάλουν χαρακτήρα. Για την κανονική περίοδο όμως, κάτι οι στόχοι που χάθηκαν νωρίς, κάτι ο ανταγωνισμός της πλάκας, κάτι οτι δεν μπορείς να έχεις το ίδιο κίνητρο σε όλα τα ματς και τις ίδιες δυνάμεις σε συνεχόμενα δύσκολα ματς, ερχεται η χαλάρωση. Κατανοητά όλα αυτά, αλλά....
Με τον βάζελο και ειδικά αυτόν τον βάζελο, και ειδικότερα μετά τα περσινά δεν δέχομαι χαλαρότητα και δηλώσεις αβροφροσύνης και μεγαλοπρέπειας μετά το ματς. Σε εκθείασε ο αντίπαλος κόουτς? Ε, κάτι δεν έκανες καλά κύριε. Τελείωσε. Μετά από ένα τέτοιο ματς, πρέπει στη συνέντευξη τύπου να πέφτουν μπινελίκια, πρέπει να υπάρχει εκνευρισμός, πρέπει ο αντίπαλος να είναι έξω φρενών. Εδώ είχαμε αγκαλιές. Άκου τα τώρα από τον κάθε πικραμένο και μη λες κουβέντα.

apostolos

• Guest
Τώρα διαβάζω και δηλώσεις... Γόντικα (ήμαρτον) για εξαιρετική φιλοξενία... Φάτσα φόρα στο ΠΑΟΚ24. Άντε γαμηθείτε όσοι είστε υπεύθυνοι που τολμάνε και βγαίνουν και μιλάνε για εξαιρετική φιλοξενία αυτοί που σε κλέψαν πέρσι. Από την πίσω πόρτα έπρεπε να βγούνε και καμουφλαρισμένοι. Αλλά εσείς με το σεις και με το σας και αγκαλιές ο τάπας και ατυχία... Ξεφτίλα το σημερινό, απλά πράγματα.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Εγώ δυστυχώς είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο και για αυτό θα μιλήσω.
Ναι μεν οι βάζελοι δεν πατήσαν περιοχή ούτε μια φορά, αλλά όχι μόνο στη φάση του φάουλ που έγινε γκολ αλλά και κάνα δυο άλλες φορές πιο μετά αυτός ο κλόουν ο Λέτο κουβαλούσε πολύ καλά την μπάλλα και ήθελε αρκετό κλωτσίδι για να τον σταματήσεις.

σε τετοια ματς απ το πρωτο λεπτο τραβας κλωτσιδι στον αντιπαλο και του λες εδω ειναι Τουμπα και προσεξε να μη ξανακουμπίσεις τη μπαλα. το πρώτο @@δατο φαουλ το εκανε ο βιερίνια στο 20' (ο μονος μου φαίνεται που νοιωθει εκει μεσα). Αντι αυτού, εβλεπες ενα λετο να κράτα τη μπαλα με άνεση και οι ταλαιπωριμένες ζελες να παίρνουν οσες αναγκαίες ανασες χρειαζονταν για να οργανόνωνται στην αμυνά τους.
η κερκίδα απογοήτευση: ενω ειμαστε πισω στο σκορ αντι να τρέμει το γηπεδο με πουτανας γιοι παναθηναικοί και ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ λεγαμε φερε μας το κυπελλο... στα @@ μου το κυπελλο χθες!!! οταν ερθει η σειρά του! χθες ειχα την ομάδα που με εστησε στο σκουλικι και μου εκλεψε το πρωτάθλημα!
μετά αγκαλίτσες του και γελάκια του κοντοψώλη που δυδτυχώς αλλη μια μέρα περασε χωρίς να δω στεφάνια εξω απ τη πορτα του.
παρε και τις δηλώσεις γοντικα για αψογες φιλοξενίες
και φαε τα σημερινά πρωτοσελιδα του καθε βρομιάρη που ο ενας λεει νικησε τη παράγκα και ο αλλος κοκοκοκο...
και για να μη μπερδευόμαστε δε λεω οτι η ομάδα δε προσπάθησε!!!
ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ηταν και με τις μαλακιουλες που περιεγραψα παραπανω δωσαμε πατημα και δικαιωμα.
Φυσικά και προσπάθησε και φυσικά το ματς επρεπε να λήξει 6-0.
Οταν παλέυεις να τον βαλεις κανα τεταρτο σε @ μέσα και δε μπαίνει και στο τέλος σου πέφτει, δε λες την αλλη μερα πως γάμησα. ΑΛΛΑ ουτε πως προσπάθησα και αν τον εβαζα θα ξεκωλιάζα. Τουμπεκιάζεσαι που δε τον εχωσες και σκυβεις το κεφάλι._
μόνο οταν την εχεις μικρή φευγεις με το χαμόγελο στο κουτελο (ετσι προδοτη?)
« Last Edit: February 07, 2011, 06:46:32 by spartiatis »

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Και όμως μετά την λήξη πολύ λέγανε πως παίζει να ήταν έτοιμο το ματς... Δεν γίνονται αυτά ρε μάγκες... κάναμε στατιστικά τις περισσότερες τελικές από κάθε άλλο ματς φέτος και συνολικά και στα ημίχρονα.
Είχαν μόνο 2 τελικές και φάγαμε γκολ.. Δείτε καλά πως το φάγαμε... Δείτε τα άχαστα που δεν χάνει ποτέ ο Ίβιτς.. Παίξαμε πάρα πολύ καλή μπάλα και πριν είναι με 10 ο βάζελος αλλά και όταν έμεινα με 10 και με τέτοια εμφάνιση, φτάναμε στην εστία και δεν το βάζαμε... Δεν θέλω να το πιστέψω αλλά παρά την μπάλα δεν θέλαμε να βάλουμε γκολ... Μακάρι να μην είναι έτσι αλλά αν είναι.. Τότε γαμιούνται ΟΛΟΙ...

ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα για το ποδόσφαιρο που έπαιξε.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Με το να δηλητηριάζουμε με αμφιβολία το κλίμα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Την επόμενη φορά που θα "στηθούμε" έτσι στο βάζελο θα του βάλουμε ένα ωραίο τρίμπαλο. Δεν το λέω μόνο για τον αποπάνω αλλά για όποιον διαβάζει. Και ας το χωνέψουμε επιτέλους:

- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Εξαιρώ περιπτώσεις διαιτησίας κτλ. , μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ειμαι απογοητευμενη απο το αποτελεσμα αλλα ικανοποιημενη απο την εικονα που εδειξε χτες ο ΠΑΟΚ μεσα στον αγωνιστικο χωρο...

Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο....Τα πλευ-οφ ειναι κοντα....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ δεν είδα το ματς... είδα μόνο το τι  χάσαμε, αλλά ντα3 ΠΑΟΚ είσαι. ο ροδεφρίγος από τη Βοσνία έχει χάσει χειρότερα. για τον κοντό ανυπαρκτίδη... ακόμα περισσότερα.
το ζήτημα είναι πόντους για την προσπάθεια η ομάδα από μένα δεν παίρνει πλέον.  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

συ ειπας ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Offline dave

• Αλλαγή
σορυ μαγκες αλλα, γραφικα κ αναμασημενη τροφη τα περι χαλαροτητας, τα γελακια, ελλειψη παθους κλπ. ο βιειρινια στο 80 ειχε φτυσει πνευμονια απο τη τρεχαλα, ο ιβιτς σηκωθηκε να συνεχισει κουτσος κ οι επιθεσεις ερχονταν κατα κυματα.

η ομαδα αυτη το ξερουμε ολοι εχει αδυναμια μεσα στην αντιπαλη περιοχη. αυτο ειναι το κομματι του γηπεδου που ειναι το αδυνατο σημειο. ειτε λογω αμπαλοσυνης μερικων, ειτε λογω συγκεκριμενων χαρακτηριστικων του ροστερ, ειτε λογω προπονητικης εμφασης σε αλλους τομεις, συνδυασμους και αυτοματισμους βλεπουμε μεχρι εξω απο τη περιοχη, ποτε μεσα σαυτη.

ε ξεκωλιαστηκε ο βαζελος και μετα πουλμαν στη περιοχη. 2 φορες ο ιβιτς απο 2 μετρα αστοχησε, στη πρωτη απλα επειδη ειναι για αποσυρση και δε μπορεσε να σηκωθει οπως πρεπει για κεφαλια. βαλτε τον αντελινο το κτηνακι εκει την ειχε καρφωσει για πλακα.

για μενα ανεξηγητη η προτιμηση στο βοσνιο απο τον κλαους, αλλα τεσπα...

μην αρχιζουμε τωρα την εσωστρεφεια περι νοοτροπιας, περι χαβαλε στο πρωταθλημα κλπ. χθες λυσσαξαν αλλα δε μπορεσαν κ τελος

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα για το ποδόσφαιρο που έπαιξε.

χθες λυσσαξαν αλλα δε μπορεσαν κ τελος

ο χθεσινος αγωνας σε δυο προτασεις
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
σορυ μαγκες αλλα, γραφικα κ αναμασημενη τροφη τα περι χαλαροτητας, τα γελακια, ελλειψη παθους κλπ. ο βιειρινια στο 80 ειχε φτυσει πνευμονια απο τη τρεχαλα, ο ιβιτς σηκωθηκε να συνεχισει κουτσος κ οι επιθεσεις ερχονταν κατα κυματα.

Η χαλαροτητα, τα γελακια και η ελλειψη παθους προφανως και δεν πανε στον Βιειρινια. Στα δυο βυσματικα βαζελακια ομως που βρεξει χιονισει εχουν φανελα βασικου, ταιριαζουν γαντι.
Στον κοσμο αλλος κανενας