Author Topic: ΠΑΟΚ- λαγός 0-1 Κυριακή 06/02/2011 ώρα 19:30 novasports1  (Read 3888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΑΓΟ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΥΤΥΛΙΣΕΙΣ

Αδερφέ αυτό, το λεμε συχνα τελευταία αλλά αυτοι ειναι καθε χρονο και χειρότεροι... Ειδικά με εμας, μεσα-εξω φετος δεν ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ (θυμαμαι εκεινο το ματς στο αδειο οακα τον οκτωβρη και μου΄ρχεται να κατεβασω κανα συρταρι ...αναβράζοντα)
Το τί καναμε εμεις ειναι το θεμα, ΑΛΛΑ...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
περισσοτερη κατοχη, περισσοτερο μονοτερμα, περισσοτερη υπεροχη δεν ειχαμε σε κανενα αλλο ματς φετος

λιγοτερες ευκαιριες δεν εχει κανει αντιπαλος σε κανενα ματς φετος

κι ομως χασαμε

πικρη ηττα απο ανυπαρκτο αντιπαλο

μεγάλη πουτάνα η μπάλα σήμερα..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Παντως σε κλειστές άμυνες έχουμε πρόβλημα επειδη δεν έχουμε παικτες να τις ανοίξουν , εκτός του Βιειρινια.

Μουσλι, κοντος, ιβιτς , ειδικά ο συνδιασμός αυτών των τριών μαζί δημιουργούν ένα χάλι αμπαλοσύνης μπροστά.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Εγώ θα συμφωνήσω με τον CLUB πως πρόκειται για μια ντροπιαστική ήττα.
Η ομάδα αυτή μας στέρησε πέρυσι το πρωτάθλημα. Μονο απο αυτό έπρεπε το ματς να ειχε κερδηθεί πριν καν αρχίσει.
Εγω συγνώμη δε μπορώ να δώσω συγχαρητήρια επειδή ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ.
Παίζαμε με μια ομάδα που ελέω Λίτσα δεν έχει τη πιο ντροπιαστική προϊστορία της ιστορίας της: χωρίς εκείνο το εμβόλιμο 0-2 θα μετρούσε 17 συνεχόμενα τσιμπούκια στη Τούμπα. Οι αιτίες που δε κερδίσαμε, εκτός της ατυχίας (που δε θα πρέπει να της δίνουμε σημασία γιατι άλλοτε ειναι με το μερος μας άλλοτε οχι), ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ επιθετικοί μας.
Κριμα που ηταν ματς για τάλιρο στον λαγο. Κριμα που δόθηκε η ευκαιρία σε κάθε βρομιάρη να πιάνει στο στόμα του τον ΠΑΟΚ. Και δε τη παω εκει τη κουβεντα. Στα @@ μας τι λεει ο κάθε καριόλης, δε λέω πως πρέπει να παίζουμε για να μη λεει ο ενας και ο αλλος.
ΑΛΛΑ θα πρεπει επιτέλους να τρωνε το ξεκώλιασμα όλοι τους που τους αναλογεί.
Είμαι πολύ απογοητευμένος . . . .  

Offline toy

• Αλλαγή
Αντί για 5-0 χάσαμε είπαμε είναι πόρνη η μπάλα και το αποδηκνύει με κάθε ευκαιρία
Σαφώς ανώτερη η ομάδα και όσο ήταν 11-11 και μετά που γίναμε 11-10 αλλά και στο τέλος 10-10
Ίσως ήταν λάθος η χρησιμοποίηση του ετό ως χαφ και του μουσλίμοβιτς μάλλον έπρεπε να μπει ο αθανασιάδης απ την αρχή.
Δεν μπορείς να κατακρίνεις πάντως κανέναν γιατί η τύχη μας γύρισε την πλάτη με μια ομαδούλα που δεν έκανε ευκαιρία σήμερα.
έλα ξεκινάμε τώρα ζαγοράκης κοντός ψηλός κλπ κρα κρα κρα μη ξεχάσουμε και την τέχνη μας....
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Πανω κατω οπως τα λεει ο club ειναι τα κοζια. Υπηρχε γκαντεμια, αλλα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο υπηρχε ανικανοτητα. Γκαντεμια ηταν το δοκαρι του Βιειρινια και η σουταρα του Γκαρσια προς το τελος που εβγαλε η κουνελα. Η κουλαμαρα του Ιβιτς και η αμπαλοσυνη του Λινο και του γιου της πουτανας ειναι ανικανοτητα. Ο βαζελος ειναι αγωνιστικα ανυπαρκτος και τον αφηνουμε να παρει το διπλακι του στο χαλαρο. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

3 πραγματακια θα μου μεινουν απο το σημερινο.

- Ο ανυπαρκτος κοσμος στο πρωτο ημιχρονο. Με το γαυρο αυτοι που ηταν μεσα κανανε χαλαρα καλυτερη κερκιδα.
- Οι αγκαλιτσες και τα φιλακια του γιου της πουτανας με τους παιχτες της ομαδας της καρδιας του. Πληροφοριες λενε οτι ο λετο του εβαλε και δαχτυλο πανω στις αγκαλιτες, αλλα δε το επιασαν οι καμερες.
- Το στησιμο του τοιχους και τον Τσιριλο πανω στη γραμμη απο τον καθυστερημενο βυσματια που βαζουν για τερματοφυλακα. Εχω να δω τετοιο πραγμα απο σχολικο πρωταθλημα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ξεκινηστε τωρα το κραξιμο...Θελω να βλεπω τα 2 topics ψηλα για την επομενη εβδομαδα...Του ζαγορακη και του κοντου...Ελα παμεεεεεεεεε
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Στα ματς με τον βάζελο μας κρεμάει πάντα ο χαλκιάς (και στην γριά όταν έπαιζε τα ίδια έκανε) και με τον γαύρο ο ίβιτς. Ο Κοντός ο καλύτερος παίκτης του βάζελου, ο κοντρέρας καλύτερα να αργούσε μια μέρα ακόμα. Ο τσιρίλο θύμισε τον παλιό καλό καραγκιόζη και το κερασάκι στην τούρτα ο λίνο που μας κάνει να αναπολούμε τον σακελαρίου. Ο μουσλιμοβιτς ήταν αλλαγή του σπυρόπουλου η ασπρόμαυρα φορούσε?? Συγχαρυτήρια στον βιερίνια, στον γκαρσία, στον αθανασιάδη, στον έτο, και ο τσουκαλάς υποφερτός αν και στο φάουλ που τρώμε το γκολ μπαίνει στην φάση σαν τιτίκα και τον παίρνει την μπάλα ο λέτο. Κρίμα πάντως. Μετά χριστόν προφήτης θα με πεις αλλά στο δεύτερο με τον ιωαννίδη έπρεπε να βάλει τον ελ ζαρ και  όχι τον θερμοσίφωνα που κι αυτός ότι καλό πηγαίναμε να κάνουμε το γαμούσε την μάνα, ιδίως εκεί που βγήκαν με τον βόσνιο κρασοπατέρα τετ α τετ έκανε όσα κοντρόλ χρειαζόταν για να κάνει μια πάσα δώρο στον τζόρβα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kostas4

• Guest
τραγικη ηττα που μας εφερε -13 βαθμους απο τον πρασινο θιασο.

δεν γινεται να χανεις ετσι απο τον βαζελο και να το περνας στο ντουκου επειδη περασες τον γαυρο στο κυπελλο. νοοτροπια μικρης ομαδας.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Λόγοι για να κράξεις μετά από μια ήττα υπάρχουν πολλοί. Εγώ δε θα μπω σε τέτοια διαδικασία. Μια χαρά ήταν η ομάδα νομίζω.
Το ότι έχασες ένα ντέρμπι από έναν υποδεέστερο αντίπαλο είναι απογοητευτικό. Αλλά η ομάδα έπαιξε μπάλα και προσπάθησε για τη νίκη. Ορισμένες φορές δε σε θέλει...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Το γεγονός ότι παίζανε με 10 δεν μας σύμφερε καθόλου, δεν μπορεί η ομάδα με κλειστές άμυνες..

μεγάλη στεναχώρια το σημερινό
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline blue_eyes

• Βασικός
κανεις δεν θελει να χανουμε αλλα να ξεχωριζουμε και ποτε προσπαθει η ομαδα.. να κραξω επειδη δεν προσπαθησαν ναι αλλα οταν εισαι τοσο καλυτερος θα ερθει και η 1 στις 10 φορες που χανεις

επισης για μενα μεγαλη ευθυνη φερει και ο χαβος με τις αλλαγες του

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Λόγοι για να κράξεις μετά από μια ήττα υπάρχουν πολλοί. Εγώ δε θα μπω σε τέτοια διαδικασία. Μια χαρά ήταν η ομάδα νομίζω.
Το ότι έχασες ένα ντέρμπι από έναν υποδεέστερο αντίπαλο είναι απογοητευτικό. Αλλά η ομάδα έπαιξε μπάλα και προσπάθησε για τη νίκη. Ορισμένες φορές δε σε θέλει...

δεν εχεις καθολου αδικο αλλα δεν χωνευεται με τιποτα ο τροπος... :cwm23:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπραβο σε ολους (σχεδον) τους παιχτες που τα εδωσαν ολα. Πουτανα η μπαλα. Για μενα το καλυτερο παιχνιδι πρωταθληματος που παιξαμε. Μακαρι να συνεχισουμε ετσι και εχουμε και τα πλεη οφφ οπου θα τα ξαναπουμε με την πρασινη πουτανιτσα που σημερα γλιτωσε απο συντριβη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
εγώ ξέρω φίλε ότι αν αυτοί μας βρίσκανε έτσι 5 μπαλάκια θα μας έχωναν

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
τα δυο εξ αυτών ο βύντρα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

northeagle_4

• Guest
Λιγα λογια.Η ηττα ειναι ηττα και πανηγυρια ουτε ικανοποιηση δεν χωρανε.Παρολα αυτα η ομαδα ηταν παρα πολυ καλη,εκανε φασεις,πατησε τις ζελες και ηταν κυριαρχος στο γηπεδο.6-7 κλασσικες σε συνολο 17 τελικων ενω σου καναν μια και ενα στημενο που μπηκε το γκολ.Νομιζω οτι μια ομαδα υπηρχε στο γηπεδο και προσωπικα 3 χρονια δεν εχω δει πιο επιβλητικο ΠΑΟΚ ,το αποτελεσμα βεβαια δεν δικαιωσε την προσπαθεια και την ομαδα.
  Χαβος πολυ καλες αλλαγες,αν προλαβαινε να κανει και την τριτη αποβληθει ο Κοντρερας πιστευω θα γυρνουσε το ματς.το μονο που καταλογιζω στον χαβο ειναι οτι αφησε τον πουτανασγιο μεσα ενω δεξια ακομα και ο αμπαλος ελ ζαρ θα προσφερε παραπανω.Βιερινια,Τσουκαλας,Γκαρσια (στο δευτερο),Κλαους για μενα οι κορυφαιοι.Τσιριλο,χαλκιας,ιβιτς κακοι.Πουταναςγιος και Μουσλι τραγικα κατσικια...ουτε για τον βουλη στη φυλη.Θετικο ντεμπουτο Εττο αν και χωρις πρωτοβουλιες.
  μπορει να εχασε την φαση του αγωνα ο Ιβιτς αλλα κανει μπαμ οτι αυτη η ομαδα δεν εχει σοβαρο φορ πλην Κλαους,ειναι απιστευτο να μην μπορουν να κοντρολαρουν ή να βγουνε μια φορα πρωτοι στην φαση,αμαπλοσυνη στα κοκκινα.Πουτανασγιος με ηθελε και γελακια στο τελος....

Κερκιδα μετα το 70 ειδικα απαραδεκτη,το συνθημα με την ζελα δεν το λες οταν πρεπει να σπρωξεις την ομαδα οπου θελει φωνη,νευρο,τσαμπουκα,τρομοκρατια και ΠΑΟΚ λε.τα κοιμησμενα συνθηματα τα λες οταν το ματς δεν καει.Θελουμε δουλεια πολυ.

το ματς εγραψε ηττα και ας κοιταξουν να κανουν διπλο στον νιονιο γιατι οι επομενοι μηνες θα ειναι πολυ δυσκολοι.

makptol

• Guest
ειδικα με τον βαζελο απο το 4-1 με αναστασιαδη εχω να δω τετοιο παιχνιδι απο τον ΠΑΟΚ τον ισοπεδωσε το βαζελο αλλα ....εχασε......μια ζωη κολοφαρδη αυτη η βαζελινη......

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
τραγικη ηττα που μας εφερε -13 βαθμους απο τον πρασινο θιασο.

δεν γινεται να χανεις ετσι απο τον βαζελο και να το περνας στο ντουκου επειδη περασες τον γαυρο στο κυπελλο. νοοτροπια μικρης ομαδας.
+1926

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
χαλκια γαμω το μουνι σου....μπασταρδε!
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...