Author Topic: Oelilton Araujo dos Santos Etto  (Read 13343 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Oelilton Araujo dos Santos Etto
« Reply #20 on: January 29, 2011, 23:24:34 »
Μακαρι να ειναι ενας περσινός Λινο απο δεξια...
καλως ηρθες και σιδερενιος!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #21 on: February 06, 2011, 23:13:54 »
καλη η πρωτη παρουσια ετο.. φανηκε οτι δεν ειναι χαφ, ελπιζω να μην τον ξαναδουμε εκει σε τετοια πειραματα

γρηγορος και δυνατος, κοντρολαρισμενος με ελαχιστα λαθη.. δεν ειναι κατι ιδιαιτερο επιθετικα παντως εδειξε οτι την κατεχει την θεση με σωστες κινησεις

θετικο προσημο για μενα.. μενει να τον δουμε καλυτερα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #22 on: February 06, 2011, 23:15:45 »
+
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #23 on: February 07, 2011, 04:34:34 »
Πολύ θετική εντύπωση.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #24 on: February 07, 2011, 09:00:45 »
Στο α' ημίχρονο σαν χαφ ήταν κακός, προφανώς γιατί δεν ήξερε την ομάδα, αυτοματισμούς κλπ, ως μπακ ήταν σίγουρα καλύτερος ωστόσο επειδή ο βάζελος έπαιζε με παίκτη λιγότερο και επειδή καήκαμε με τις καλές πρώτες εμφανίσεις βλέπε μπουσαιντί-σακελλαρίου ας μη βιαστούμε για συμπεράσματα.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

zagorakis

• Guest
« Reply #25 on: February 07, 2011, 13:12:51 »
"Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω συναντήσει"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ετό για την ατμόσφαιρα της Τουμπας. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα στις κερκίδες, ενώ αποκάλυψε ότι αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος για τον οποίο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς και στις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αναλυτικά όσα είπε στον "Sport 103 fm" το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "Δικεφάλου":
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυστυχώς απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έπαιξε καλά, αλλά κατάφερε να κάνει ένα γκολ. Εμείς παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αξίζαμε τη νίκη. Ασφαλώς, θα ήθελα τη νίκη στο ντεμπούτο μου, είμαι στενοχωρημένος που δε σκοράραμε, αλλά η εμφάνιση ήταν θετική και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον".
Για τις εντυπώσεις του από την Τούμπα: "Είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα στην οποία έχω παίξει ποτέ. Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο και γι' αυτό λυπάμαι που δεν καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενους αυτούς τους οπαδούς. Υπόσχομαι, όμως, στα επόμενα παιχνίδια να τα πάμε καλύτερα".

Για τα θετικά σχόλια του Τύπου για την απόδοσή του: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχουν ειπωθεί από τον Τύπο και από τον κόσμο, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Θέλω να βελτιώσω την απόδοσή μου και να βοηθήσω την ομάδα".
Για την απόφασή του να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ: "Ήμουν ήδη πέντε χρόνια στο δυναμικό της Ντιναμό, έζησα πολύ καλές στιγμές, πήρα πρωτάθλημα, Κύπελλο, αλλά θεώρησα ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ζήσω κάποιες νέες εμπειρίες. Είδα την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, είπα ότι εκεί θα ήθελα να παίξω και αυτό έγινε".
Για την παρουσία αρκετών λατίνων στην ομάδα: "Ήταν πολύ θετικό ότι ήρθα σε μία ομάδα με πολλούς λατίνους. Υπάρχει ο Λίνο που μιλάει τα πορτογαλικά της Βραζιλίας, καθώς και οι υπόλοιποι με τους οποίους μπορώ εύκολα να συνεννοηθώ και να μπω έτσι στο κλίμα της ομάδας".
Για τη "μάχη" με την ΤΣΣΚΑ: "Μιλάμε για δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ καλή ομάδα και πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία τα τελευταία χρόνια. Είμαι, πάντως, αισιόδοξος".

http://m.olapaok.gr/op?s=156&a=771660&f=104&p=2

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #26 on: February 07, 2011, 14:14:36 »
Άλλη μία σικέ συνέντευξη, σαν αυτές που μας έχουν συνηθίσει οι ΑΡΔ.

Ιθαγενής-4-

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #27 on: February 07, 2011, 15:29:27 »
Νομίζω πως ήταν καλός για το πρώτο του ματς..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #28 on: February 27, 2011, 21:52:39 »
Θα παρεις κι αλλη ευκαιρια απο μενα επειδη εισαι καινουργιος. Παντως σημερα ησουν γνησιος Βραζιλιανος απο το Ριο. Καρναβαλος εννοω. Σε αμυνα σε εκαναν γιογιο, στην επιθεση οι 300 σεντρες σου ηταν σε υψος 17cm.
 Για τη σημερινη ξεφτυλα λοιπον,
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: February 27, 2011, 22:11:37 »
Νομίζω πως εχουμε καταφέρει κατι απίθανο.

Είχαμε τον αραμπατζή με 100-150χιλιαρικα.

Τον διώχνουμε και παίρνουμε τον τυνήσιο αραμπατζή. (μπουσαιντι).
Ενιοτε έπαιξε και ο ανγκολέζος αραμπατζής σε αυτην την θέση. (ζουέλα)

και καταφέρνεις και συνεχίζεις το χάσιμο στην θέση, φέρνεις και τον βραζιλιάνο αραμπατζή στην ομάδα. (εττο)

Κατάφερες και ξόδεψες 600-700-800χιλιάρικα? Πόσα ακριβώς δεν ξέρω, για να έχεις πιο αξιόπιστη λύση εκει πέρα και πάλι τον σναουτσνερ ο οποιος παίζει και αριστερά!
ΕΥΓΕ!

Γελάνε οι πάντες.

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: February 27, 2011, 22:25:17 »
Από ντροπή και μόνο άλλαξε το όνομα σου....

και πες μας ποιό τσακαλάκι έχεις μάνατζερ και σε βρίσκει συμβόλαια τουρλοκώλη αρσιβαρίστα....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #31 on: February 27, 2011, 22:28:06 »
ειχα πει στο τοπικ με τις μεταγραφες οτι 'μπουσαηντιζεις' αλλα κρατω ακομα μια επιφιλαξη
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #32 on: February 27, 2011, 22:51:43 »
Αχρωμος, αοσμος, αγευστος, ανυπαρκτος. Σαν σταματημενο σε περνουσαν, σαπακαρε. Αμ οι σεντρες σου, ξεσκονιαζανε το χλοοταπητα.
Ρε σαπακαρε, αν δεν εδεινες πασα στα 2 μετρα ηταν ολες λαθος, δλη τι λαθος το ΛΑΘΟΣ εισαι εσυ.
Χαβε, μην τολμισεις να τον βαλεις την τεταρτη.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #33 on: March 01, 2011, 15:12:20 »
εκτός αποστολής το διαμάντι...
Το αετήσιο μάτι του παντελή, σε συνδιασμό με τον αγωνηστικό σχεδιασμό...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

baron

• Guest
« Reply #34 on: March 01, 2011, 15:15:02 »
εκτός αποστολής

έχουμε τόσες εναλλακτικές?
Έχει link για το πως και το γιατί?
Την b" ομάδα θα κατεβάσουμε?

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: March 01, 2011, 15:18:05 »
Εχω την εντύπωση οτι στο κύπελλο πρέπει να είναι στην  αποστολή δυο απο την ομάδα νέων. Δεν είμαι 100% σίγουρος.
Αν ισχύει τότε απλά έπρεπε να αδειάσουν 2 θέσεις...τι γίνεται σε περίπτωση τραυματισμού του Σνάουτσερ τώρα....μόνο ο απο πάνω ξέρει.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #36 on: March 01, 2011, 15:33:59 »
μπάχαλο παντού......απογοήτευση..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #37 on: March 01, 2011, 16:18:29 »
Αυτο που λεει ο alter εγινε.. στα ματς κυπελλου πρεπει να ειναι στην 18αδα 2 παιχτες κατω απο 20 ετων.. και αφησε εξω Μαλεζα και Ετο για να παρει Μωυσιαδη και Πετρισεβιτς..οσο για τον Βραζιλιανο αμα κρινουμε απο την εμφανιση με την Καβαλα δεν θα λειψει και σε κανεναν αυριο(το ιδιο ισχυει και για Μαλεζα)

ive4

• Guest
« Reply #38 on: March 01, 2011, 23:28:44 »
Εχω την εντύπωση οτι στο κύπελλο πρέπει να είναι στην  αποστολή δυο απο την ομάδα νέων. Δεν είμαι 100% σίγουρος.
Αν ισχύει τότε απλά έπρεπε να αδειάσουν 2 θέσεις...τι γίνεται σε περίπτωση τραυματισμού του Σνάουτσερ τώρα....μόνο ο απο πάνω ξέρει.

3 κάτω από 21 υποχρεωτικά.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: March 20, 2011, 21:58:59 »
αμα θες σε παω ως το αεροδρομιο...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!