Author Topic: ερπετό- ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 30/01/2011 ώρα 19:30 novasports1  (Read 5739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
'Νταξ.... ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

bagos

• Guest
αψογος ο Δούκας και πολύ καλο κόλημα της εικονας με τους στοιχους.   Κλάους αγόρι μου ενα ΣΣΣΣΣΣΣΣσ μακροσυρτο θελω μπρος την 3

northeagle_4

• Guest
μετα απο πολυ καιρο ο δουκας εβγαλε κατι πολυ καλο.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ!

Offline memts

• Αποστολή
  • **
πολυ μπροστα τα σκουληκια σε επικοινωνιακα θεματα. ποτε προλαβαν και το κατεβασαν....

edit γραψτε λαθος
« Last Edit: January 29, 2011, 12:23:13 by memts »
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
http://www.youtube.com/watch?v=XXmoSn_7PmY (Embedding disabled, limit reached)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αποθηκευστε το σε περιπτωση που το ξανακατεβασει το youtube και μετα παλι spread the world

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Καλή δουλειά ο γιατρός.
Ρε γαμιόλα Τουρσου, τι τρέλα είχες πουλήσει εκείνο το βράδυ μέσα στη συναγωγή... Γαμώ τα μυαλά σου και τα μπουζούκια που σε φάγανε.
Κανονικά, για ζέσταμα για το ματς της τετάρτης, θα έπρεπε ο λαός αύριο να οργανώσει εκδρομές και να μαζευτεί να δει το ματς στα πέριξ του σκουληκίδης.
Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ: Πάλι για σολντ άουτ γράφει ο λαμπρούκος  :smiley4: :smiley4:

Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

CLUB LARISA

• Guest
αψογος ο Δούκας και πολύ καλο κόλημα της εικονας με τους στοιχους.   Κλάους αγόρι μου ενα ΣΣΣΣΣΣΣΣσ μακροσυρτο θελω μπρος την 3

Άψογος ο πουτάνας γιος που έβριζε κ ειρωνευόταν συνδέσμους του ΠΑΟΚ στον αέρα, να τον χαίρεσαι κ να τον ακούς πιστά, μεγάλο ΠΑΟΚτσηδιλίκι και πρωτοπορία στο "εγω είμαι κ κανείς άλλος, σας δίνω γραμμή"

Ο Π.Α.Ο.Κ. χωριουδάκι κ οι ιθαγενείς με ταίζουν με sms , ωραία πράματα, στο μέγεθος που μας αξίζει.

Α.   Ρ.    Δ.
« Last Edit: January 29, 2011, 13:31:41 by CLUB »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κανεις λαθος Club.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
Κανένα λάθος δεν κάνω, τα αυτάκια μου ακούνε μια χαρά αδερφέ. Χαβαλέ με Σύνδεσμο 500 χλμ μακρυά ας κάνει κ κανένας που έφαγε κοντερ κ ξύλο στα στενά, όχι το μπασταρδάκι - απομίμηση του Βραζιλιάνου.

Iσχύει βέβαια ό, τι κ με τους άλλους ΠΑΟΚάρχες, απο κοντά, μάλλον αλλιώς θα μας τα λεγε.....

Offline lik4

• Αλλαγή
Για την φαση που διαβαζε μια ανακοινωση του Πανελληνιου στην εκπομπη του  ο δουκας λεει ο club και εχει δικιο
νομιζω ανακοινωση για τον προδοτη ειτανε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ναι καταλαβα, την εκπομπη αυτην δεν την ειχα ακουσει ολοκληρη, μονο λιγο.Για το συγκεκριμενο λοιπον δεν εχω αποψη.
Ομως γενικα ο Δουκας κινειται πολυ συχνα εκτος γραμμης των ΑΡΔ. Ενα παραδειγμα απο τα παλια ειναι επι Μπατμαν και Γουμενου.Ηταν σαν την μυγα μες το γαλα. Παραδειγμα αλλο, πιο προσφατο ο σαλπιγγιδης οπου αν και ηταν ο ιδιος υπερ της επιστροφης του ηταν η μοναδικη φωνη σχεδον που προβαλε στα ερτζιανα και την αντιθετη αποψη. Αλλο προσφατο παραδειγμα που εδωσε φωνη σε συνδεσμιτες να μιλησουν δημοσια για τα φυλακισμενα αδερφια.
Περα απο αυτα καθημερινα ξεβρακωνει σκουληκια και γαυρο.Εχει διαφορες λοιπον για μενα απο τον μεσο ΑΡΔ
Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι ο δικηγορος του, ουτε συμφωνω σε ολα με τα λεγομενα του

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

bagos

• Guest
μπορει να αμφισβητείς αυτά που λέει και να μην συμφωνεις (το ιδιο κανω και εγώ με αυτόν)αλλα δεν μπορεις να αμφισβητήσεις την προσφορά του στο οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ.  δεν μπορεις να τον συγκαταλέγεις με τους βασιλοκολκες και σια σε καμια τον περιπτώσεων

zagorakis

• Guest
Η αποστολή για τον αγώνα με τον 'Αρη

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση που διεξήχθη στην Τούμπα, πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον του Άρη. Ο Στέφανος Αθανασιάδης προτιμήθηκε να ακολουθήσει΄και πάλι προληπτικά ατομικό χαλαρό πρόγραμμα, ενώ ο El Zhar ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα. Ο νεοαποκτηθής Etto, θα επιστρέψει στο Ζάγκρεμπ, να ολοκληρώσει προσωπικές του υποθέσεις και να επιστρέψει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος και της σημερινής προπόνησης, ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, η οποία αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Kresic, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Cirillo, Contreras, Filomeno, Garcia, Ivic, Lino, Muslimovic, Savini, Sznaucner, Vieirinha.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15N9CUIJC&extLang=

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=DF7h_-9-YK8 (Embedding disabled, limit reached)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ!

CLUB +1974

Offline corrupt

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=DF7h_-9-YK8

:extralaugh:

Γαμήστε τους ανύπαρκτους με 2-3 μπαλάκια, έχουμε πόλεμο την Τετάρτη!

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ!

CLUB +1974

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οποιου το μεροκαματο συσχετιζεται αμεσα με τον ΠΑΟΚ, προσωπικα τον εχω γραμμενο στα παπαρια μου. Εγω κι εσεις τον ΠΑΟΚ τον εχουμε καψουρα και οτι λεμε και κανουμε πηγαζει απο την καψουρα. Οταν εισαι οπαδος και τα τσεπωνεις για να ασχολησε με την ομαδα σου, τα κοζια αλλαζουν θες δε θες. Δουκα σαλτα και γαμησου.

Στο τοπικ μας τωρα, αν και ματσακια με ομαδες της ζωνης υποβιβασμου δεν προσφαιρονται για πολυ αναλυση. Εχουμε πολεμο αυτη τη βδομαδα, παρτε τα 3 πονταλια να τελειωνουμε και συγκεντρωθειτε στις δυο μαχες με το ελληνικο κρατος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png