Author Topic: ερπετό- ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 30/01/2011 ώρα 19:30 novasports1  (Read 5662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Αυτος δεν ειναι ο "παμε παιχταρα μου" στον γεννιτσαρο? Μαλιστα...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline savage republic

• Βασικός
Πάλι γυμνοί στ' αγγούρια πάμε. Ξυπνήστε!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
"πάμε παικταρά μου" και μη φοβάσαι... θα έρθει με 4 κόκκινες ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη
ντα3 δεν υπάρχουν οι συγκυρίες.

μας χέζουν κανονικά...

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι λέει "πάμε πηδηχταρά μου"...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ναι αυτος ο αρκουδιαρης ειναι...

Κανονισε σκατογαυρε να μας χαλασεις το παρτυ στη φωλια γαμω τα κιτρινιαρικα παρασιτα και τσατσακια της χαβουζας...

Γαμηστε τα αποβλητα ρε χωρις πολλα πολλα και χωστε τους ακομα πιο βαθυα στο χωμα..

υγ. Εγω δεν φοβαμαι τοσο για καρτες, γιατι εχει γινει ντορος με ολο αυτο και δεν θα θελει να ξεφτυλιστει και αλλο πιστευω..Αλλα φυσικα και την ευκαιρια να βγαλει καρτες θα την περιμενει, αρκει να φερθουνε εξυπνα οι δικοι μας και να μην του δωσουν το δικαιωμα...Αυτο που φοβαμαι ειναι μην αφησει το σκληρο παιχνιδι των κατσαπλιαδων των σκουληκιων και εχουμε κανενα τραυματισμο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

jordan0911

• Guest
ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπώ και παντού σ'ακόλουθω...
γάμησε τα ερπετά στη σκουληκοφωλιά!!!!!!!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
nm knjio

Είσαι πολύ μπροστά τελικά. :D

Ωχχχχχχ με έπιασες στον ύπνο
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Χάβο προφύλαξε στον αγώνα με την γειτονιά τους βασικούς μας.

Κατέβασε ενδεκάδα :

Γιακουμή

Σακελαρίου         Σαβίνι            Μαλεζά            Γεωργίου

Αρίας            Μπαλάφα

Ελ Ζαρ                Κριστιάνο              Κουτσιανικούλη

Παπάζογλου

Τάξε Ζαγοράκη και ένα πριμ νίκης και στείλε τους γαύρους και τα ερπετά αδιάβαστα!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Συμφωνω με αλεξη με 2 ομως αλλαγες..
Κρεσιτς στο τερμα και Ζλαταν μπροστα που ξερει να τους ξεκωλιαζει. Ετσι και αλλιως παγκο τον εχει τον αλητη λογο της υπερμπαλαδορικης πορδης με το 9.
Ολοι οι αλλοι, οπως τους εχει ο αλεξης..

υγ. Αν και ακουσα στο ραδιο πως ο χαβος δεν σκεφτεται να προφυλαξει κανεναν βασικο...

northeagle_4

• Guest
Θεωρω καραγκιοζιλικι να γινει κατι τετοιο πας με τους βασικους και τους γαμας την μανα και αν θελουν να ξεφτιλιστουν ας τους να το κανουν και να το δει ολος ο κοσμος.Το να βαλεις τους μικρους ειναι ραγιαδισμος για μενα.

chiltsid

• Guest

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Επειδη καποιοι με φαινεται ξεχνανε τι εγινε περσι σ'αυτο το γαμογηπεδο,λενε μαλακιες του στυλ "βαλε τα δευτερα" και να'χαμε να λεγαμε...

Εγω λεω ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ αρη ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ

Μιλαμε για την πιο σιχαμενη φαρα της πλασης...

ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

bagos1

• Guest
ακουσα τον κυριακο στο ραδιο που ελεγε οτι αυτη την φορα πειραμε τις διαβεβαιωσεις της αστυνομιας για τα μέτρα που θα παρθούν!!! ωραία ειναι σαν να περνεις υποσχεση απο μια πουτάνα ότι δεν θα ξαναπηδηχτεί.  ζαγοράκη άκουσε τα λόγια των συνδεσμιτών και πάντε με συνοδία στο σάπιο μήλο μάθε απο τα λάθη σου επιτέλους γιατι μετα θα ειναι αργα πάλι και θα καταντησεις γραφικός με τις συγνώμες προς τους παίκτες

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
και περισυ είχανε πάρει και για τα μέτρα και για το κοράκι......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
γαμημενοι ανυπαρκτοι ερχεται ο γαμιας σας καυλωμενος

ΠΑΟΚ ΝΙΚΗ στη σκουληκοφωλια
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Έτσι, καμία επανάπαυση. Με εισαγγελείς στο γήπεδο.

Μόνο νίκη.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline T.manos4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚΑΡΑ σ'αγαπώ και παντού σ'ακόλουθω...
γάμησε τα ερπετά στη σκουληκοφωλιά!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ακουσα τον κυριακο στο ραδιο που ελεγε οτι αυτη την φορα πειραμε τις διαβεβαιωσεις της αστυνομιας για τα μέτρα που θα παρθούν!!! ωραία ειναι σαν να περνεις υποσχεση απο μια πουτάνα ότι δεν θα ξαναπηδηχτεί.  ζαγοράκη άκουσε τα λόγια των συνδεσμιτών και πάντε με συνοδία στο σάπιο μήλο μάθε απο τα λάθη σου επιτέλους γιατι μετα θα ειναι αργα πάλι και θα καταντησεις γραφικός με τις συγνώμες προς τους παίκτες

Οταν ζηταμε εμεις συνοδεια της αστυνομιας για ενα ματς στη συνοικια ειναι καλα...Κατα τα αλλα ο γαυρος ΜΟΝΟ χεζεται και χρειαζεται αστυνομια για το μεταξυ μας ματς..Εμεις δε χεζομαστε ποτε...ΠΑΟΚ εισαι..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
IRON
άλλο να ζητάς να μην κυκλώσει το πούλμαν σου από αντιπαλους οπαδούς όπως πέρυσι και άλλο να ακινητοποιείς μια ολόκληρη πολύ...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
IRON επισης ουδεποτε ειμαι υπερ της συνοδείας των αστυν. ειτε για την ομαδα ειτε για εκδρομες.
ποτε.
αλλα εδώ μπερδευεσαι. αλλο να παιρνεις μερος σε συζήτηση για μετρα ασφαλειας ενος ματς και αλλο να επιστρετευεις απο την αθηνα στρατευματα οπως συνιθηζει ο γαυρος.