Author Topic: Diego Alejandro Arias  (Read 10534 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Απ: Diego Alejandro Arias
« Reply #200 on: September 11, 2011, 15:44:39 »
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #201 on: September 11, 2011, 19:17:20 »
Αν δεν ηταν ο μπολονι στον παγκο, θα εκραζα που παιζει αυτη η πορδη αντι του τσουκαλακου... Τεσπα, για να παιζει ακομα βασικος κατι θα εχει διακρινει πανω του ο Λαζλο, οποτε περιμενω να δω λιγα πραγματα ακομα.. Βασιζομαι σε αυτο γιατι διαφορετικα θα ηταν για να τον βριζεις πρωι βραδυ...

+1000 στο ποστ του νορθ. Χωρις την ποιοτητα του Παμπλο στο κεντρο, δεν ειναι μονο τα αμυντικα χαφ που φαινονται ανυπαρκτα, αλλα και ολη η ομαδα πεφτει 10 κλασεις κατω. Ο Θεος να τον εχει καλα να παιζει γιατι απο οτι φαινεται και φετος θα τον ξεζουμισουμε..

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #202 on: September 12, 2011, 10:46:58 »
Περα απο το οτι δεν ειχε Παμπλο διπλα του και περα απο τιν αντιληψη χωρου που λεει ο Νορθ. Ρε σεις, ο χαφ που ξερει τα στοιχειωδη φαινεται. Δεν αντεχω αλλο να εχουμε χαφ χωρις καθετη πασα. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ουτε ο Τσουκαλας την εχει που λεει ο Κινγκ. Δεν μιλαω για καθετη για γκολ, μιλαω για καθετη να προωθησει το παιχνιδι. Ο Αριας με τον τελη το εκανε 1 φορα ολο το ματς, στην αρχη του Β' αν θυμαμαι καλα. Ο συγκεκριμενος παιχτης θυμιζει Βιτολο και στην ευκολια με την οποια γυρναει την μπαλα στο CB. Το εκανε και με Παμπλο το εκανε και με Μπαλαφα. Αυτο ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας και δυνατοτητων. Πανω απ'ολα ομως ειναι ελλειψη ποδοσφαρικων αρχιδιων. Το χαφ με αρχιδια δεν θα κλασει μαλι με τον φραγκουλακη και τον σαρρη(!?!??!) στα 5 μετρα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #203 on: September 12, 2011, 11:04:24 »
Δυστυχώς φίλε και ας γινόμαστε μίζεροι. Το παιδάκι αυτό είναι μόνο γι αλλαγή με καμια Κέρκυρα στην καλύτερη. Ούτε ο Βιτόλο είχε κάθετες, αλλά ο βιτόλο ήξερες θα πάει πρώτος πάνω στην μπάλα, θα ντουμπλάρει το μπακ στην άμυνα σε σωστό χρόνο.
Αυτός που μας κουβάλησαν το μόνο που κάνει είναι να τρέχει άσκοπα στο γήπεδο, τον βλέπεις και τον λυπάται η ψυχή σου, χωρίς προσανατολισμό, μισό χρόνο στην ομάδα ούτε τα στοιχειώδη....
Ενα μόνο παραδέχομαι στα καράβια αχρήστων που κουβάλησαν : ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, όλοι ρε, χορτάσαμε λόγια.

zagorakis

• Guest
« Reply #204 on: September 12, 2011, 13:53:58 »
«Συγνώμη για την αποβολή»

Ο Ντιέγκο Αρίας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103.fm» για την ήττα από τον Εργοτέλη και ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του.

Για την φάση στην οποία αποβλήθηκε: «Βιάστηκα να αντιδράσω, δε σκέφτηκα με καθαρό μυαλό. Καμιά φορά σε τέτοιες φάσεις δεν υπάρχει ο χρόνος, προσπαθείς να σταματήσεις τον αντίπαλο παίκτη. Αντέδρασα λίγο παραπάνω αυθόρμητα. Φέρω την ευθύνη, θεωρώ ότι φταίω για ότι συνέβη στη συνέχεια στην ομάδα. Αισθάνομαι ότι θέλω να μάθω πολλά από αυτή την στιγμή και να βελτιωθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αφού ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια. Θέλω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται να παίζω βασικός".

Για τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την αποβολή του: «Συζητήθηκε το θέμα μετά το ματς. Και με τους συμπαίκτες μου και με ανθρώπους μέσα από τον ΠΑΟΚ με στόχο να μάθω από αυτό και να αποφεύγονται τέτοια λάθη στους αγώνες. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και ζήτησα συγγνώμη, πρέπει να λύνονται άμεσα αυτά τα θέματα».

Για τη συνέχεια με την Τότεναμ: «Θα αλλάξουμε ψυχολογία, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μπει και πάλι σε τροχιά Ευρώπης και που θα αντιμετωπίσουμε μια τέτοια ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11635

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #205 on: September 12, 2011, 13:55:40 »
αντε ρε τραβα να καβουρδισεις καμια περιεργη ποικιλια καφε στην χωρα σου ..βελτιωση το μυαλο σου θελει
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #206 on: September 12, 2011, 14:29:55 »
Για την φάση στην οποία αποβλήθηκε: «Βιάστηκα να αντιδράσω, δε σκέφτηκα με καθαρό μυαλό. Καμιά φορά σε τέτοιες φάσεις δεν υπάρχει ο χρόνος, προσπαθείς να σταματήσεις τον αντίπαλο παίκτη. Αντέδρασα λίγο παραπάνω αυθόρμητα. Φέρω την ευθύνη, θεωρώ ότι φταίω για ότι συνέβη στη συνέχεια στην ομάδα. Αισθάνομαι ότι θέλω να μάθω πολλά από αυτή την στιγμή και να βελτιωθώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αφού ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια. Θέλω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου δίνονται να παίζω βασικός".

A.O. ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #207 on: September 12, 2011, 15:11:58 »
"βιτολο" mr.grand

ειπα να μη βιαστω αλλα τα θελει ο κολομβιανος σου με τις μαλακιες περι αυθορμητισμου

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #208 on: September 12, 2011, 15:33:55 »
Aπο τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #209 on: September 12, 2011, 16:34:43 »
αν ζητας συγνωμη παιξε μπαλαρα στα επομενα ματς και ισως στο συγχωρησουμε....αλλιως τον πουλο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #210 on: September 26, 2011, 00:23:23 »
Πολυ μεγαλο ματς σημερα ο Κολομβιανος.. μπραβο του!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #211 on: September 26, 2011, 00:33:19 »
Οντως, πολυ καλος σημερα. Ομολογω οτι ξαφνιαστηκα (ευχαριστα)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #212 on: September 26, 2011, 03:11:07 »
όπως (δικαίως) κράχτηκε μετά τον τέλη,έτσι και τώρα πρέπει να ακούσει τα καλά λόγια για το τεράστιο παιχνίδι που έκανε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #213 on: September 26, 2011, 10:16:13 »
Τελικα ισως ειχαμε βιαστει να τον κρινουμε χωρις να εχει τον μεγαλο Παμπλο διπλα του;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #214 on: September 26, 2011, 11:07:06 »
οντως ηταν καλος... συνεχισε ετσι

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #215 on: September 26, 2011, 11:13:53 »
πολυ καλος, επιτελους...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #216 on: September 26, 2011, 11:28:03 »
αν ζητας συγνωμη παιξε μπαλαρα στα επομενα ματς και ισως στο συγχωρησουμε....αλλιως τον πουλο....
άμα συνεχίσεις όπως χτες, θα τον γλυτώσεις.

zagorakis

• Guest
« Reply #217 on: September 26, 2011, 13:41:44 »
"Βλέπω τα λάθη, σηκώνω το κεφάλι και συνεχίζω"

Ο Ντιέγκο Αρίας αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοσή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ευθύνη που έχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας απέναντι στους φιλάθλους του "Δικεφάλου"

Ο Αρίας, που στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδειξε κάποια από τα ποιοτικά στοιχεία που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής, μίλησε την Δευτέρα (26/9) για την επιβλητική νίκη επί της Ενωσης. Ο Κολομβιανός μέσος χαρακτήρισε ευθύνη των παικτών να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο και τόνισε πως θέλει μέσα από τα λάθη του να βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά όσα είπε στον "Libero":

Για την επιτυχία επί της ΑΕΚ: "Ήταν μεγάλη εμφάνιση, κόντρα σε δύσκολη ομάδα, καθοριστικός παράγοντας ήταν η αποφασιστικότητα. Το σημαντικό είναι ότι ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους. Δεν το είδαμε σαν εκδίκηση, απλά η ομάδα ήθελε να κερδίσει, ήταν ευκαιρία μπροστά στον κόσμο μας."

Για το αν ο ΠΑΟΚ έπιασε το top της απόδοσής του: "Οντως το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε φάσεις και τις εκμεταλλεύτηκε. Θέλω να πω ότι η ομάδα θα πάει ακόμη καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια."

Για την προσωπική του απόδοση: "Οσον αφορά όλη την ομάδα, έχουμε υπευθυνότητα απέναντι στους φιλάθλους μας, πρέπει να ξεχάσουμε το περσινό και να βελτιωθούμε. Όσον αφορά την προσωπική μου απόδοση, αυτό ήταν μόνο ένα παιχνίδι, είναι το επάγγελμά μου και το απολαμβάνω. Υπάρχουν παιχνίδια που τα πράγματα πηγαίνουν καλά και άλλα που δεν πάνε καλά. Εγώ θα βλέπω συνεχώς τα λάθη μου, θα σηκώνω το κεφάλι και θα συνεχίζω."

Για τα ματς με Ρούμπιν και Ολυμπιακό: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Αρα αυτό της Πέμπτης και για αυτό θα ετοιμαστούμε. Από την Παρασκευή θα δούμε τον Ολυμπιακό."

Για το μεγάλο κέρδος από τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Η ομάδα θέλει να κερδίζει για να δίνει χαρά στον κόσμο και την ευκαιρία να ξεφύγει από τα προβλήματα. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον κόσμο, πάντως είναι μια ευθύνη που είναι γλυκιά."

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/vlepw_ta_lathh_shkwnw_to_kefali_kai_synexizw.1385395.html

northeagle_4

• Guest
« Reply #218 on: September 30, 2011, 13:12:11 »
Πολυ καλος και παλι ,σωζει και σιγουρο γκολ στην βλακεια του κοντρερας. Χτες πρεσσαρε ,μαρκαρε και μοιρασε υποδειγματα μεχρι να βγει τραυματιας.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #219 on: September 30, 2011, 15:39:54 »
το τζαρτζάρισμα του στην φάση του κοντρέρας ήταν υποδειγματικό
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ