Author Topic: Diego Alejandro Arias  (Read 10630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Diego Alejandro Arias
« Reply #140 on: August 05, 2011, 11:45:47 »
Συνεχιζει να με μπερδευει πολυ. Σε καμια περιπτωση κακος, αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι απο τους παικτες που θα διακρινονται. Μια νιωθεις οτι ειναι παντου, τον βλεπεις ακομα και στην επιθεση, και μια λες (σε μια καθετη των αντιπαλω πχ) "που εισαι ρε Αριας;;;"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
« Reply #141 on: August 05, 2011, 11:50:55 »
Εμενα μ αρεσει πολυ ειδικα με την μπαλα στα ποδια και οταν επιτεθομαστε γενικα.Εχει ενα θεματακι με την αμυντικη λειτουργια οπως λες αλλα δεν νομιζω να μην ειναι κατι που ξεπερνιεται με τα παιχνιδια :)

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #142 on: August 05, 2011, 12:11:41 »
Είναι καλός το θέμα του πιστεύω είναι συγχρονισμού κάπου έκει μπερδεύεται στην τακτική και που να μαρκάρει, σε αυτό χθες στο α βοήθησε σε κάποιες στιγμές ο ίβιτς, μόλις πάτησε καλά ανέβηκε όλη η ομάδα στο 40 περίπου
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #143 on: August 18, 2011, 23:27:49 »
ή εχω προβλημα στα ματια και δεν σε βλεπω πουθενα σε οποιον αγωνα εχεις παιξει ή δεν ξερω τι να πω

την επομενη εβδομαδα χωρις γκαρσια θελω να σε δω

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #144 on: August 18, 2011, 23:39:17 »
το έχει γράψει και ο Τασούλης εδώ μέσα. Ο παίκτης κρύβεται. Δεν είναι κακός, αλλά δεν έχει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Κρίμα, γιατί δεν στερείται ούτε δύναμης, ούτε τεχνικής.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #145 on: August 18, 2011, 23:51:23 »
Κακος σημερα και γενικα και με βαλερεγκα ηταν αφαντος
Δεν με πειθει καθολου..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #146 on: August 19, 2011, 05:10:33 »
2ο ημιχρονο ανεβασε στροφες..στο 1ο οντως ηταν αλλου για αλλου οπως τα 9/11 της ομαδας.. παιχταρας Κολομβιανος ειναι γαμω τον μαλακα που επαιζε περυσι στην θεση του..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #147 on: August 19, 2011, 10:11:35 »
+1926 στον μπιβιτις

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #148 on: August 19, 2011, 10:25:06 »
Πάντως εγώ πιστεύω ότι η δουλειά του ΔΕΝ είναι να φαίνεται μέσα στο γήπεδο...
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #149 on: August 19, 2011, 10:31:19 »
αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει καμία δουλειά μέσα στο γήπεδο

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #150 on: August 19, 2011, 10:37:00 »
η κακή του μέρα είναι καλύτερη από την κακή του Βιτόλο,
η καλή του μέρα είναι καλύτερη από την καλή του Βιτόλο.

θα δέσει και θα βοηθήσει πιστεύω.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #151 on: August 19, 2011, 10:43:19 »
το θέμα είναι πόσες κακές ημέρες θα έχει και πόσες καλές. Αν οι κακές του είναι η πλειοψηφία το γαμήσαμε γιατί ο Βιτόλο έχω την εντύπωση ότι οι καλές του ήταν οι περισσότερες.
Η κακή του μέρα σίγουρα είναι χειρότερη από την καλή του Βιτόλο.

Συμπερασματικά από αυτό που έγραψες είναι και ότι η μέτρια του είναι καλύτερη από την μέτρια του Βιτόλο :P

Πάντως όλοι μάλλον αυτό ευχόμαστε να δέσει και να προσφέρει γιατί αυτόν έχουμε αυτόν εμπιστευόμαστε μέσα στην φτώχια μας.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #152 on: August 19, 2011, 11:21:25 »
Όχι ρε rabbit! Πως τα λες αυτά ρε φίλε; Αυτός ο παίχτης δεν έχει τη παραμικρή σχέση με τον Βιτόλο. Ας μη κάνουμε το άσπρο μαύρο για να πνίξουμε τον πόνο μας. Ας μας παρηγορήσει μόνο ότι εκεί που πήγε ο βυζοσκουλαρικάς έχει πολύ γέλιο η όλη φάση με όσα ωραία περνάνε, οι κλόουν της Ευρώπης
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #153 on: August 19, 2011, 23:14:35 »
Το μόνο κοινό που έχουνε με τον βιτόλο είναι το ύψος κ ότι μιλάνε ισπανικά.

Κακός χτές

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #154 on: August 20, 2011, 00:32:24 »
....και τη δίνουν πάντα με τη μια.. στους αντιπαλους.....
δώστε στον μπόλονι που έχει τρελαθεί να σας ζητάει κανονικά χαφ εκεί στη διοίκηση,που να μπορούν να κρατήσουν και λίγο μπάλα,να την αλλάξουν παιχνίδι,να βγούνε στο σουτ,να φύγουν αντεπίθεση...στο κέντρο στο πιο σημαντικό μέρος του γηπέδου, αν έχεις παίκτες που μονο μαρκάρουν,ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δεις...εδώ ήρθε ένα κανονικο χαφ(lazar)και άνοιξαν λίγο τα ματια μας...τον αλλο τον κανονικο τον καναμε σημαια..
μέτριος λοιπόν το συμπέρασμα μου ο arias για ομάδες μικρομεσαίες ελλάδας..για τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω και δεν ψήνομαι.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #155 on: August 20, 2011, 00:54:17 »
Εμενα προς το παρον μου δειχνει να μην μπορει να προσφερει οσα ο Βιτολο. Αν και δεν κανουν την ιδια δουλεια. Μακαρι να με διαψευσει. Περιμενω ακομα να δω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #156 on: August 20, 2011, 06:29:13 »
....και τη δίνουν πάντα με τη μια.. στους αντιπαλους.....
δώστε στον μπόλονι που έχει τρελαθεί να σας ζητάει κανονικά χαφ εκεί στη διοίκηση,που να μπορούν να κρατήσουν και λίγο μπάλα,να την αλλάξουν παιχνίδι,να βγούνε στο σουτ,να φύγουν αντεπίθεση...στο κέντρο στο πιο σημαντικό μέρος του γηπέδου, αν έχεις παίκτες που μονο μαρκάρουν,ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δεις...εδώ ήρθε ένα κανονικο χαφ(lazar)και άνοιξαν λίγο τα ματια μας...τον αλλο τον κανονικο τον καναμε σημαια..
μέτριος λοιπόν το συμπέρασμα μου ο arias για ομάδες μικρομεσαίες ελλάδας..για τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω και δεν ψήνομαι.

ofside εισαι αδερφε.. κανονικος χαφ ο Λαζαρ επειδη επαιξε καλα στην Νορβηγια? Μονο εκει τον ειδες.. εκτος αμα σ αρεσε και χτες.. που για μενα ηταν κατω του μετριου.. ας περιμενουμε μεχρι να βγαλουμε πορισμα για τον Κολομβιανο.. παιζουν πολλα για τους λατινους οταν πρωτοσκανε ευρωπη..γενικα παντως απορω που οι περισσοτεροι τον θεωρειται χαλια τον Αριας..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #157 on: August 20, 2011, 09:31:42 »
απο που προκυπτει συγκριση αριας με βιτολο ? επειδη εχουν το ιδιο υψος ? καμια σχεση μεταξυ τους οι παιχτες..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #158 on: August 21, 2011, 11:56:22 »
Ηταν πολυ κακος ο κερατας στο ματς με τους Ουκρανους... αφαντος. Εκοψε εστω μια φορα την μπαλα σωτηρια; Εκοψε εστω μια αντεπιθεση τους; Εκανε κανα πονηρο φαουλ; Βρεθηκε ποτε να καλυπτει τα ακραια μπακ;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
« Reply #159 on: August 23, 2011, 16:19:06 »
Αρίας: "Ενα γκολ και καθαρίσαμε"

Στην σημασία του ο ΠΑΟΚ να σημειώσει ένα τέρμα στην Ουκρανία κόντρα στην Καρπάτι, στάθηκε με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Κολομβιανός μέσος του "Δικεφάλου"

Ο ΠΑΟΚ πρέπει στον επαναληπτικό με την Καρπάτι την Πέμπτη (25/8) να ρίξει το βάρος του στην επίτευξη ενός τέρματος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Αρίας την Τρίτη (23/8) κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ουκρανία.

Αρχικά είπε: "Οι παίκτες που λείπουν από τον αγώνα με την Καρπάτι είναι πολύ σημαντικοί, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι αντικαταστάτες τους θα μας βοηθήσουν".

Και συνέχισε τονίζοντας: "Αν πετύχουμε ένα γκολ θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Η Καρπάτι είναι πολύ καλή ομάδα, εμείς μπορούμε και πρέπει να βγούμε μπροστά για να βάλουμε ένα γκολ και να έχουμε το πάνω χέρι".

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται την παρούσα φάση τόνισε: "Όπως ο κάθε συμπαίκτης μου έτσι και εγώ είμαι έτοιμος και το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει αν θα παίξω".

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/arias_ena_gkol_kai_katharisame.1338329.html