Author Topic: Diego Alejandro Arias  (Read 10483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Diego Alejandro Arias
« Reply #120 on: April 08, 2011, 17:38:04 »
DIEGO ALEJANDRO ARIAS
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

zagorakis

• Guest
« Reply #121 on: May 10, 2011, 11:57:41 »
¢ñíçóç Áñßáò óå íÝï ôñéåôÝò, ëüãù ×Üâïõ!

Ðñüôáóç áíáíÝùóçò ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ ÍôéÝãêï Áñßáò ãéá Üëëá ôñßá ÷ñüíéá, êáôÝèåóå ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôïí ðáßêôç, ìå ôïí Êïëïìâéáíü í´ áñíåßôáé óå ðñþôç öÜóç, ëüãù ôçò óõìðåñéöïñÜò ôïõ ×Üâïõ áðÝíáíôß ôïõ.

Åßíáé ãåãïíüò üôé ï Áñßáò äåí Ý÷åé ðïëõ÷ñçóéìïðïéçèåß öÝôïò óôïí ÐÁÏÊ, áí êáé áðïêôÞèçêå ùò áíôé-Âéôüëï êáé äåí áãùíßóôçêå ïýôå üôáí, ôüóï ï Éóðáíüò, üóï êáé ï Ãêáñóßá Þôáí áðüíôåò áðü ôçí ïìÜäá, ãéá äéÜöïñïõò ëüãïõò.

Åßíáé åðßóçò ãåãïíüò, üôé üóåò öïñÝò ÷ñçóéìïðïéÞèçêå Þôáí åîáéñåôéêÜ êáëüò, áëëÜ ï
×Üâïò äåí ôïõ Ý÷åé äþóåé Üëëåò åõêáéñßåò, ìå áðïêïñýöùìá ôçí ÊõñéáêÞ, ðïõ ôïí áðÝêëåéóå áðü ôçí áðïóôïëÞ ôïõ ìáôò ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü.

¸íá Üëëï ãåãïíüò åßíáé üôé ï ×Üâïò åßíáé «óôñáâùìÝíïò» ìå ôïí ðáßêôç, äéüôé áñ÷éêÜ ôïí åß÷å áðïññßøåé ôï ÃåíÜñç, áëëÜ ï Áñßáò Þñèå óôçí ÅëëÜäá ùò åðéëïãÞ ôïõ ÐáíôåëÞ Êùíóôáíôéíßäç êáé ôïõ ÆáãïñÜêç.

Ï ôå÷íéêüò äéåõèõíôÞò ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé áõôüò ï ïðïßïò ôïí åêôéìÜ áãùíéóôéêÜ êáé âëÝðïíôáò ìáêñýôåñá,  ôïõ Ýêáíå ôçí ðñüôáóç ãéá áíáíÝùóç ôçò óõíåñãáóßáò ìå ôçí ïìÜäá, ãéá Üëëá ôñßá ÷ñüíéá, áðü ôï åñ÷üìåíï êáëïêáßñé.

Óçìåéþíïõìå, ðùò ôï óõìâüëáéï ôïõ Áñßáò ëÞãåé ôï êáëïêáßñé ôïõ 2012, åíþ ï ÐÁÏÊ äéáôçñåß äéêáßùìá íá ìç óõíå÷ßóåé ìáæß ôïõ ôç óõíåñãáóßá, áðü áõôü ôï êáëïêáßñé, áí äå ìåßíåé åõ÷áñéóôçìÝíïò.

Ï ðáßêôçò áñ÷éêÜ, áñíÞèçêå íá óõìöùíÞóåé ìå ôçí ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏÊ, äéüôé åßíáé äõóáñåóôçìÝíïò áðü ôç óõìðåñéöïñÜ ôïõ ×Üâïõ áðÝíáíôß ôïõ, åíþ äéáðéóôþíåé êáé Üëëá ðñÜãìáôá ðïõ äåí åßíáé ôïõ ðáñüíôïò íá ãñáöïýí.

Åîåëßîåéò èá õðÜñîïõí óýíôïìá…

http://www.baladoros.com/nea/10272

Ðñïöáíþò ïé åîåëßîåéò ðïõ èá õðÜñîïõí óýíôïìá, åßíáé üôé ï ×Üâïò èá ðÜñåé ôï ìðïýëï üôé êáé íá ãßíåé...... Áí áëçèåýåé áõôü ôï êåßìåíï åãþ åêåß óôñÝöïìáé. ¼ôé èá ôïí óïõôÜñïõí áêüìç êáé áí âãïýìå êáé champions.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #122 on: May 10, 2011, 14:23:53 »
Εγω παντως το ακριβως αντιθετο καταλαβα...οτι θα μεινει ο μαικ  :'(.Αν και το συγκεκριμενο site ειναι της πλακας...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #123 on: May 16, 2011, 02:22:16 »
ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2, ΚΑΙ Ο ΧΑΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΒΟΥΡΑΣ :prosk:
  :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #124 on: May 25, 2011, 21:31:06 »
Μεγάλη έμπνευση Χάβου στο μάτς - φωτιά με τον βάζελο να μην παίξει βασικός ο Αρίας για να παίξει ο Τσουκαλάς..
Πραγματικά θα διδάσκεται στα σεμινάρια προπονητικής........ βλακείας....

ΥΓ Πολύ καλός από όσο τον έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα.. Μακάρι του χρόνου που θα φύγει ο γιδοβοσκός ο Χάβος να πάρει ευκαιρίες και να καθιερωθεί στην ομάδα. Δείχνει οτι έχει πράγματα να προσφέρει...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #125 on: May 25, 2011, 22:25:06 »
Τι γκολάρα έβαλες ρε τρελέ σήμερα, και τόσο καιρό ο τράγος σε είχε έξω...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #126 on: May 25, 2011, 22:45:30 »
ΜΑΚΗΣ....γκάβος

ive4

• Guest
« Reply #127 on: May 25, 2011, 23:02:30 »
τον καταλάβαμε με ένα ματς ότι είναι παικταράςς ; Μην είμαστε βιαστικοί.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #128 on: May 25, 2011, 23:12:44 »
ενθαρρυντικη εμφανιση σε ψιλοαδιαφορο ματς

του χρονου θα ειναι πρωτος στη γαλερα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #129 on: May 25, 2011, 23:20:15 »
επίσης ενα από τα θαύματα του χαβου ήταν η χρησιμοποίηση του τραυματία βιτολο στο πρωτο ματς με τσσκα.μετα μπηκε ο τσουκαλάς και ο αριας και πάλι πάγκο
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #130 on: May 25, 2011, 23:47:45 »
Μεγαλε ντιεγκο!!
Οσα εχω δει παντως απο τον τυπο, ειναι ακρως θετικα!
Θα ηθελα παρα πολυ να τον δω σε ενα απαιτητικο ματς..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #131 on: May 25, 2011, 23:49:57 »
αμυντικα για εμενα ειναι το απολυτο τιποτα, επιθετικά σαφως καλύτερος
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

zagorakis

• Guest
« Reply #132 on: May 26, 2011, 13:15:27 »
"Μπήκαν οι βάσεις για να παίξω περισσότερο"

Τι είπε ο Ντιέγκο Αρίας για τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Τούμπα, την πορεία του ΠΑΟΚ, την αποχώρηση του Μουσλίμοβιτς και το μέλλον

Ικανοποιημένος που, έστω και σταδιακά, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και αισιόδοξος για μία πιο ενεργή παρουσία τη νέα χρονιά δήλωσε ο Ντιέγκο Αρίας, σε συνέντευξή του στον "Sport 103 fm". Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, η χθεσινή μέρα ήταν συγκλονιστική, με τους φιλάθλους μας και το τέλος μίας ωραίας χρονιάς. Ήταν ένα πολύ ωραίο φινάλε. Βεβαίως, θα ήθελα να είχα παίξει λίγο παραπάνω, αλλά έπρεπε πρώτα να ενσωματωθώ στην ομάδα, να δείξω την αξία μου και θεωρώ ότι μπήκαν οι βάσεις ούτως ώστε να έχω περισσότερες συμμετοχές στη συνέχεια. Βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να πετύχουμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καλύψαμε τη διαφορά, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε: "Ήταν ένας πανηγυρισμός της στιγμής. Ήταν το πρώτο μου γκολ στην ομάδα, το πρώτο γκολ μπροστά στον κόσμο μας, ήθελα να τον ευχαριστήσω με αυτόν τον τρόπο για μία υπέροχη χρονιά".

Για το που χάθηκε η πρώτη θέση των πλέι οφ: "Βαθμολογικά χάσαμε έδαφος στις δύο ήττες στην Αθήνα. Η περισυλλογή όλων αυτών βαθμών δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μία πολύ καλή πορεία και οι παίκτες τα έδωσαν όλα για να το καταφέρουν."

Για το πώς θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League: "Δεν είναι μόνο θέμα ξεκούρασης, ένας μήνας αρκεί. Το τεχνικό τιμ της ομάδας έχει εμπειρία και θεωρώ ότι στα τέλη Ιουλίου, όταν θα αγωνιστούμε, θα είμαστε έτοιμοι".

Για το "αντίο" του Μουσλίμοβιτς: "Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, ένας μεγάλος παίκτης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, ένας παίκτης που αποτέλεσε κομμάτι της ιστοριάς της ομάδας, αλλά η ζωή συνεχίζεται, υπάρχουν και άλλοι παίκτες για να καλύψουν το κενό του, ούτως ώστε ο Ζλάταν να μας λείψει μόνο ως άνθρωπος και όχι ως ποδοσφαιριστής".

Για το αν αισθανόταν τους τελευταίους μήνες ότι περνούσε από "εξετάσεις": "Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, φαντασιωvόμουν ότι θα έπαιζα κατευθείαν, ίσως γιατί δε γνώριζα και την κατάσταση. Μετά κατάλαβα ότι θα χρειαζόταν να χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης. Έπαιξα σε κάποια παιχνίδια, έδειξα κάποια πράγματα στον προπονητή και θεωρώ ότι τη νέα χρονιά θα έχω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/mphkan_oi_vaseis_gia_na_paiksw_perissotero.1053610.html

zagorakis

• Guest
« Reply #133 on: June 29, 2011, 14:30:05 »
"Θέλω τίτλο και Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ"

Ο Ντιέγκο Αρίας σε τηλεοπτική συνέντευξη του την Τρίτη (28/6) μίλησε για τους στόχους του σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, αναφέρθηκε στον Λάζλο Μπόλονι, ενώ χαρακτήρισε τους οπαδούς του "Δικεφάλου" τους πιο φανατικούς παγκοσμίως

Ο Κολομβιανός παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Αρίας, την Τρίτη (28/6) παραχώρησε συνέντευξη στο "Arena Channel" και στην εκπομπή "Abalarena" μιλώντας για τους στόχους που έχει θέσει με την ασπρόμαυρη φανέλα σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο. Αναφέρθηκε στον Λάζλο Μπόλονι και τις πρώτες μέρες συνεργασίας, ενώ χαρακτήρισε τον κόσμο του "Δικεφάλου" τον πιο φανατικό που έχει συναντήσει επισημαίνοντας ότι αυτό που γίνεται στην Τούμπα δε γίνεται πουθενά στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρίας:

Για την προσωπική του συμμετοχή: "Φέτος περιμένω να παίζω περισσότερο, γιατί πέρσι όταν ήρθα το Γενάρη αλλιώς το περίμενα. Βέβαια, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση που αγωνίζομαι γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, όπως ο Γκαρσία και ο Βιτόλο".

Για το λόγο που επέλεξε το Νο 85: "Πήρα το νούμερο 85 γιατί είναι η χρονιά που γεννήθηκα, αλλά και γιατί έμαθα ότι εκείνη τη χρονιά ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας του".

Για τα σχέδια που έχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: "Σε ένα χρόνο από σήμερα θέλω να μιλάω για έναν ΠΑΟΚ τροπαιούχο. Είναι όνειρο μου να σηκώσω έναν τίτλο με τη φανέλα του "Δικεφάλου", ενώ προσδοκώ να αγωνιστώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι μόνο υπόσχεση δική μου, αλλά όλων των παικτών που παίζουν στον ΠΑΟΚ, ότι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια και πάντα θα παλεύουμε για τη νίκη. Επειδή φτάσαμε ψηλά και στην Ευρώπη την περσινή σεζόν είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα".

Για τον Μπόλονι: "Δεν τον ξέρω, φυσικά, πολύ καιρό, αλλά από αυτά που είπε από τις πρώτες μέρες συνεργασίας φαίνεται πολύ απαιτητικός και αυτό είναι καλό. Εμένα δε με τρομάζει και μακάρι να βγει και στον αγωνιστικό χώρο".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Στην Κολομβία υπάρχουν πάρα πολλοί φανατικοί φίλαθλοι. Εγώ το είχα ζήσει όταν είχα πάει στην Όνσε Κάλντας μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ντεπορτίβο Περέιρα. Δηλαδή είχα πάει στη μισητή αντίπαλο της πρώην ομάδας μου. Στην επιστροφή μου με βρίζανε, είχα περάσει πολύ άσχημα. Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη είδα ότι όλα αυτά είναι πολύ μικρά, γιατί σαν την Τούμπα δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που γίνεται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ μπορεί να συμβεί πουθενά άλλου".

Για την πρώτη προπόνηση: "Τρελάθηκα όταν πήγα στην πρώτη προπόνηση. Όσο και αν το περιμένεις όταν το βλέπεις σου φαίνεται αδιανόητο. Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς τους ποδοσφαιριστές που ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, να βλέπουμε ότι έχουν φύγει 10.000 διαρκείας που σημαίνει ότι ο κόσμος πληρώνει για να μας δει".

Για τη διαιτησία στην Ελλάδα: " Εγώ προσωπικά δεν τους συμπαθώ τους διαιτητές εδώ στην Ελλάδα. Έχω μαζί τους ένα πρόβλημα γιατί πρέπει να αντιληφθούν ότι κάθε επαφή δεν είναι φάουλ, μιλάμε για ποδόσφαιρο".

Ακόμη, ο Αρίας μίλησε για την έκπληξη της Ελλάδας το 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο, λέγοντας πως, " Ήμουν στην Κολομβία και ήταν μεγάλη έκπληξη να βλέπουμε την Ελλάδα να παίρνει το τρόπαιο και φυσικά ποτέ δε φανταζόμουν ότι ο αρχηγός της Εθνικής, Θόδωρος Ζαγοράκης, σε λίγα χρόνια θα είναι ο πρόεδρος της ομάδας που αγωνίζομαι. Ο Ζαγοράκης όταν έπαιζε μπάλα ήταν ένας πολύ "μεγάλος" παίκτης".

Τέλος, ο Αρίας ανέφερε ότι τρελαίνεται για μουσάκα, αλλά και ότι θαυμάζει την Ελλάδα για τη μεγάλη ιστορία που έχει.

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_titlo_kai_tsampions_ligk_me_ton_paok.1129002.html

zagorakis

• Guest
« Reply #134 on: July 10, 2011, 10:02:36 »
"ÌåãÜëç åõêáéñßá ï ÐÁÏÊ ãéá íá âåëôéùèþ"

Ôé äÞëùóå ãéá ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôïí "ÄéêÝöáëï" ï ÍôéÝãêï Áñßáò, ãéá ôéò ðñïóùðéêÝò ôïõ öéëïäïîßåò ôïõ áëëÜ êáé ãéá Üëëá áñêåôÜ èÝìáôá

Ç öåôéíÞ ÷ñïíéÜ ßóùò áðïôåëåß Ýíá óôïß÷çìá ãéá ôïí ßäéï ìéáò êáé áíáìÝíåôáé íá ðÜñåé ðåñéóóüôåñï ÷ñüíï óõììåôï÷Þò óå ó÷Ýóç ìå ôçí ðñïçãïýìåíç óåæüí. Ï ëüãïò ãéá ôïí ÍôéÝãêï Áñßáò, ï ïðïßïò áðïêôÞèçêå ðÝñõóé ôï ÷åéìþíá áðü ôïí ÐÁÏÊ êáé ôçí åñ÷üìåíç áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï êáëåßôáé íá îåäéðëþóåé ãéá ôá êáëÜ ôï ôáëÝíôï ôïõ êáé íá äéêáéþóåé ôïõò áíèñþðïõò ôïõ "ÄéêåöÜëïõ" ãéá ôá üóá åßäáí áãùíéæüìåíï óå åêåßíïí óôçí Ïíóå ÊÜëíôáò. Ï Êïëïìâéáíüò ìßëçóå ãéá ôï ðùò áíôéìåôùðßæåé ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ, ãéá ôï áí èåùñåß ðùò áäéêÞèçêå ðÝñõóé áëëÜ êáé ãéá ôéò ðñþôåò åíôõðþóåéò ôïõ áðü ôçí ìÝ÷ñé ôþñá ðñïåôïéìáóßá ôïõ óôïí "ÄéêÝöáëï".
ÁíáëõôéêÜ üóá åßðå ãéá:
Ôéò ðñþôåò åíôõðþóåéò áðü ôçí ðñþôç ðñïåôïéìáóßá ôïõ óôçí Åõñþðç: "ÎåêéíÞóáìå óêëçñÜ êáé äõíáôÜ, ãéá íá åßìáóôå Ýôïéìïé ãéá Ãéïõñüðá ëéãê áëëÜ êáé ãéá ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá óôçí óõíÝ÷åéá".
Ôéò äéáöïñÝò ôçò ðñïåôïéìáóßá óå ó÷Ýóç ìå ôéò áíôßóôïé÷åò óôçí ðáôñßäá ôïõ, ôçí Êïëïìâßá: "ÅîáñôÜôáé ðïëý áðü ôï ôå÷íéêü ôéì, Ôïí åêÜóôïôå ðñïðïíçôÞ êáé ôï ðùò èá äéá÷åéñéóôåß ôçí ðñïðüíçóç. Ðñïóðáèïýìå íá åêìåôáëëåõôïýìå ôçí ðñïåôïéìáóßá åãþ êáé ïé óõìðáßêôåò ìïõ. Óôç Êïëïìâßá åß÷á ðñïðïíçôÝò ðïõ åß÷áí ðñïðïíÞóåé êáé åõñùðáúêÝò ïìÜäåò. ÕðÜñ÷ïõí ó÷åäüí ðïëëÝò ïìïéüôçôåò êáé åëÜ÷éóôåò äéáöïñÝò".
Ôï ðþò Ýæçóå ôïõò ðñþôïõò ìÞíåò óôïí ÐÁÏÊ: "¹ñèá óå ìßá ðüëç ðïõ ìïõ Ý÷ïõí öåñèåß ðïëý êáëÜ ïé êÜôïéêïé, Ý÷ù âñåèåß óå ìßá ïìÜäá ðïõ ïé ößëáèëïé áêïëïõèïýí ðáíôïý ôçí ïìÜäá. Åßíáé óçìáíôéêü ãéá åìÝíá. Áíôéìåôþðéóá êÜðïéåò äõóêïëßåò üôáí ðñùôïÞñèá, åß÷á âïÞèåéá êáé èá ôéò îåðåñÜóù. Åßíáé öõóéêü áöïý ðñþôç öïñÜ Ýñ÷ïìáé ãéá ðïäüóöáéñï óôçí Åõñþðç".
Ôï åðßðåäï ðïõ âñÞêå óôïí ÐÁÏÊ: "Ãéá åìÝíá åßíáé ìåãÜëç åõêáéñßá íá âåëôéùèþ, íá ãßíù êáëýôåñïò êáé ìå âïÞèåéá ôùí óõìðáéêôþí ìïõ íá ðáßîù êáëü ðïäüóöáéñï".
Ôï áí åëðßæåé ðùò èá êåñäßóåé èÝóç óôçí åíäåêÜäá: "¼ôáí Þñèá åäþ Þèåëá íá ðáßîù óå õøçëü åðßðåäï. ÅîáñôÜôáé áðü åìÝíá, áëëÜ êáé ôï ðþò èá ìå äïýíå ïé ðñïðïíçôÝò ìïõ".
Ôï áí ôï åíäå÷üìåíï öõãÞò ôïõ Âéôüëï ôïõ áíïßãåé ôï äñüìï ãéá ôçí åíäåêÜäá: "Ï Âéôüëï åêôüò áðü óõìðáßêôçò åßíáé êáé êáëüò ößëïò êáé ôïõ åý÷ïìáé êáëÞ åðéôõ÷ßá üðïõ êáé áí ðÜåé, åÜí ôåëéêÜ öýãåé. ÂÝâáéá ãéá åìÝíá åßíáé ðïëý óçìáíôéêü áí ðáßîù âáóéêüò íá ðñïóöÝñù ôá ðÜíôá êáé íá äþóù ÷áñÜ óôïí êüóìï. èÝëù íá Ý÷ù ðåñéóóüôåñåò óõììåôï÷Ýò ãéá íá âïçèÞóù ôçí ïìÜäá êáé ôïõò óõìðáßêôåò, ìÝóù áõôÞò ôçò äïõëåéÜò".
Ôï áí èåùñåß ðùò áäéêÞèçêå ðÝñõóé: "Åãþ áõôü ðïõ ðéóôåýù åßíáé üôé äåí áäéêÞèçêá ðïëý. ¹ñèá ãéá íá ðáßîù óôçí ïìÜäá. Ðñïóðáèþ êáé äïõëåýù. Áíáìößâïëá ðéóôåýù ðùò ìðïñþ íá ðáßîù ðåñéóóüôåñá ðáé÷íßäéá. Ðéóôåýù ðùò ôï ãéáôß ôï îÝñåé ï ðñïçãïýìåíïò ðñïðïíçôÞò, åãþ èÝëù íá ìéëÜù óôï ãÞðåäï".
Ôï áí èá äïýìå Ýíáí êáëýôåñï Áñßáò óôçí åðüìåíç óåæüí: "ÐÜíôá Ý÷ù ôçí öáíôáóßá êáé ôçí äéÜèåóç íá ðñïðïíçèþ óôï ìÜîéìïõì ôùí äõíáôïôÞôùí ìïõ. Áðü áõôü ìðïñþ íá ãßíù êáé êáëýôåñïò".
Ôï ðïéá áßóèçóç Ý÷åé ãéá ôï íÝï ÐÁÏÊ: "Ãéá áõôü êÜíïõìå óêëçñÝò ðñïðïíÞóåéò ãéá íá åßìáóôå ðñïåôïéìáóìÝíïé óå óþìá êáé ìõáëü . ¸ôóé åëðßæù…"

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/megalh_eykairia_o_paok_gia_na_veltiwthw.1180797.html

zagorakis

• Guest
« Reply #135 on: July 19, 2011, 14:02:19 »
«Κάναμε εξαιρετική δουλειά, θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Ντιέγκο Αρίας, μίλησε με αφορμή την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και τόνισε ότι έγινε εξαιρετική δουλειά σε αυτό το διάστημα και η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Για την πρώτη του προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ: «Ηταν δύο εβδομάδες πολύ σκληρές. Εγινε εκπληκτική δουλειά για τη σεζόν που ξεκινά και αισθανόμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχικά».

Για το αν ήταν η πιο δύσκολη προετοιμασία για τον ίδιο: «Εγινε πάρα πολύ δουλειά. Ηταν πολύ σκληρή. Θα μας μείνει αυτή η προετοιμασία για τα παιχνίδια που έρχονται».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα φιλικά: «Αυτό που είναι σημαντικό δεν είναι να κερδίζεις στα φιλικά, αλλά να τεστάρεις κάποια πράγματα. Αυτό έκανε και ο προπονητής. Εβαλε όλους τους παίκτες. Αυτό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Το θέμα ήταν να αποκτηθεί η καλή κατάσταση για να είναι έτοιμη η ομάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για την ετοιμότητα της ομάδας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Από εδώ και πέρα αλλάζει η προετοιμασία. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θέλουμε να καταφέρουμε να έχουμε την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει να απορροφάμε ότι γίνεται στην προπόνηση για είμαστε έτοιμοι».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το πρώτο παιχνίδι: «Είμαι πολύ σίγουρος. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και βασίζομαι πάνω στην πολύ καλή προετοιμασία που κάναμε. Είμαι αισιόδοξος ότι η κλάση που έχουμε ως ομάδα θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση του EuropaLeague».

Για το αν αυξάνονται οι ευθύνες του μετά την αποχώρηση του Βιτόλο: «Δεν μου προκαλεί φόβο ή βάρος. Για μένα είναι απίστευτη διασκέδαση να παίζω. Αυτό που συμβαίνει ίσως για μένα να είναι καλό. Ισως τώρα μου δοθεί η ευκαιρία να δείξω κάποια παραπάνω πράγματα. Δε μου φέρνει κάποια παραπάνω ευθύνη, ίσα-ίσα χαίρομαι πολύ να παίζω στον ΠΑΟΚ».

Για τη συνεργασία του με τον Γκαρσία: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχουμε πολύ καλή επαφή. Μοιραζόμαστε διάφορα μαζί. Αυτό επικρατεί στην ομάδα λόγω του λατινικού χαρακτήρα. Αυτό μας κάνει να έχουμε εξαιρετική συνεργασία με όλους τους παίκτες και ειδικά με τον Πάμπλο Γκαρσία».

Για το αν θα είναι βελτιωμένος φέτος: «Το γεγονός ότι έκανα προετοιμασία πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά. Εχω δουλέψει πάρα πολύ και όσα έκανα στην προετοιμασία είναι μία παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν. Η προετοιμασία είναι ο βασικός λόγος που πιστεύω ότι η εικόνα μου θα είναι καλύτερη».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είναι πολύ καλά ψυχολογικά η ομάδα. Η περσινή χρονιά ήταν σταθμός. Εχει ανέβει ο πήχης, υπάρχει ένας μπούσουλας από πέρσι και υπάρχει αυτή η αλληλεπίδραση με τον κόσμο που είναι πολύ σημαντική».

Για την επιστροφή του Κοντρέρας: «Εχω μιλήσει μαζί του. Οτι ήθελα να του πω του το είπα. Θα ήταν καλό να τον έχουμε στα δύο πρώτα παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Χρειάζεται αρκετή ξεκούραση, ούτως ώστε όταν μπει στην ομάδα να είναι έτοιμος. Δεν πρέπει να κουράσουμε και άλλο έναν τόσο μεγάλο παίκτη».

Για το αν περιμένει την κλήση του στην εθνική Κολομβίας: «Το θέλω πολύ. Μακάρι να γίνει μέσω του ΠΑΟΚ. Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή και πόσο θα με χρησιμοποιήσει».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10080

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #136 on: July 28, 2011, 23:20:09 »
Παρα πολυ καλος και απλος παιχτης.. νομιζω θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη φετος που εκανε και προετοιμασια.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #137 on: July 28, 2011, 23:48:51 »
πολυ καλος συνεχησε ετσι ντιεγκο..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #138 on: July 29, 2011, 00:03:25 »
Νομιζω καλος στο 1ο, εξαφανισμενος στο 2ο! Γενικα εκανε περιεργο παιχνιδι!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
« Reply #139 on: July 29, 2011, 16:54:39 »
«Κάθε μέρα και καλύτεροι»

Ο Ντιέγκο Αρίας με δηλώσεις του στον «Libero 107,4» τόνισε ότι κάθε μέρα ο ΠΑΟΚ θα γίνεται καλύτερος, αλλά έχει ακόμα χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Για τη διαφορά που είχε η εικόνα της ομάδας σε σχέση με τα φιλικά: «Τα φιλικά γίνονται περισσότερα για να δει ο προπονητής τυχόν λάθη που γίνονται και να έχει καλύτερο πλάνο για τα επίσημα παιχνίδια».

Για τη δική του απόδοση που είναι βελτιωμένη: «Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι χθες. Ο ρόλος μου είναι να βοηθάω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα. Με βοηθούν πολύ όμως ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου».

Για το πότε θα είναι ο ΠΑΟΚ σε καλή κατάσταση: «Κάθε παιχνίδι και κάθε μέρα μας φέρνει και πιο κοντά στο καλύτερο. Με την προπόνηση και με τον καιρό πιστεύω θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ και αν θα αλλάξει προς το καλύτερο: «Αν θα παίζουμε πιο επιθετικά ή όχι εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Χθες ο προπονητής επέλεξε τον κατάλληλο τρόπο για να φτάσουμε στη νίκη. Αλλά νομίζω ότι κάθε φορά θα είναι διαφορετικά, ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για τη συνεργασία του με τον Μπόλονι: «Μέχρι τώρα ο προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά για να μας έχει σε πολύ καλή κατάσταση. Εχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία για να είμαστε καλά όλη τη χρονιά».

Για το αν τελείωσε η υπόθεση πρόκριση: «Είναι πολύ καλό και σημαντικό το χθεσινό αποτέλεσμα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10351&t=1