Author Topic: Diego Alejandro Arias  (Read 10439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Απ: Diego Alejandro Arias
« Reply #80 on: March 02, 2011, 15:53:50 »
Τζιν;; Τα τελευταία δύο μπορεί και τρία χρόνια τιμώ δεόντως το campari...

Όσο για τον παίχτη μας... Αν δεν παίξει πως μπορούμε να τον κρίνουμε; Αν τελικά αποφάσισαν γιατί τον πήραν.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

kostas4

• Guest
« Reply #81 on: March 04, 2011, 10:38:50 »

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #82 on: March 04, 2011, 11:48:41 »
Θα συμφωνησω με τους κκ. αποστολο και κλαμπ, κιουρ θες εντατικα σεμιναρια.
Του Απόστολου δεν το ξέρω, αλλά τον εμπιστεύομαι και θα το ψάξω να το βρω να το δοκιμάσω. Πάντως τζάμπα με κράζετε. Εγώ είπα τι έπινα, δεν σας είπα πιο είναι το καλύτερο τζιν. Αυτό είχα, αυτό έπινα. Μη μου λέτε ρε για tanqueray. Αν με ξέρανε αυτοί που το βγάζουν αντί για το πρόβατο θα είχα διαφήμισή τους για avatar  ;D και θα γινόμουν τώρα επαγγελματίας μπλόγκερ σαν τον +20 γκολ και +486 οφσάιντ.

Και το Beefeater καλό είναι Club και δυνατό αλλά δεν μου κάθεται τόσο καλά η γεύση του όπως το tanqueray. Στην αρχή... γιατί μετά το 3ο όλα νέκταρ είναι.  :P

Δεν ξερω τι λετε εσεις, για μενα παντως το καλυτερο ειναι το Bombay Sapphire. Εννοειται οτι τα παντα ειναι θεμα προσωπικου γουστου και γευσης

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #83 on: March 04, 2011, 11:50:35 »
Ώρα Αρίας

Πολύς λόγος έγινε για τη μη χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Αρίας από τον Μάκη Χάβο μέχρι τώρα, πόσο μάλιστα όταν ο Κολομβιανός αγωνίζεται σε μία θέση που ο ΠΑΟΚ πονούσε με την απουσία του Βίκτορ Βιτόλο.

Όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή ο Ντιέγκο Αρίας θα κάνει ντεμπούτο ως βασικός στον αγώνα του ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ, αφού οι απουσίες των Γκαρσία και Ίβιτς, αδειάζουν τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Για τις τρεις θέσεις που πρέπει να καλυφθούν, ο Μάκης Χάβος διαθέτει τους Βιτόλο, Αρίας, Μπαλάφας, Τσουκαλά και Φωτάκη, με τον τελευταίο να επιστρέφει μετά από απουσία έξι εβδομάδων.

Το πιθανότερα σενάριο, είναι Βιτόλο και Αρίας να ξεκινήσουν μαζί και μάλλον ο Τσουκαλάς να πάει στη θέση του Ίβιτς, θέση που είναι η φυσική του.

Η σημερινή προπόνηση είναι η πλέον κρίσιμη και θα φανούν τα πλάνα του Μάκη Χάβου. Πλάνα που σίγουρα θα έχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου που προηγήθηκε.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=6452

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #84 on: March 04, 2011, 12:42:30 »
Μεγαλες στιγμες. Ο Χαβος αποφασισε ροτεισιον λεει ο Πετρωτος, τωρα που τελειωσαν τα παιχνιδια της Τεταρτης εκτος απο τον επαναληπτικο. Παλι καλα που δεν καναμε ροτεισιον τον Ιουνιο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #85 on: March 04, 2011, 13:03:46 »
Έχω κατηγορήσει κι εγώ πολλές φορές τον Χάβο γιατί κάποιοι παίκτες δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου. Πρέπει όμως να βλέπουμε και την πραγματικότητα. Δεν έχουμε μεγάλα περιθώρια για rotation.
Στην άμυνα πχ φέτος παίζεις με ένα αναπληρωματικό (ο Μαλεζάς είναι πολύ κακός φέτος) και ο Κοντρέρας έχει ήδη χάσει κάποια παιχνίδια. Άρα τη rotation να κάνει? Αφήστε που από την στιγμή που η άμυνα δεν πήγαινε καλά, υποχρεωτικά έπρεπε να κρατάει μέσα τους καλύτερους (Κοντρέρας-Τσιρίλο) ώστε να βρουν ρυθμό.
Από την άλλη το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δε ξεκουράστηκε ο Γκαρσία. Και ποιον να βάλει ρε παιδιά ?? Ο Βιτόλο λείπει καιρό, ο Φωτάκης σε κάποια παιχνίδια έπαιζε δεξία γιατί δεν υπήρχε παίκτης εκεί. Να μη ξεχνάμε βέβαια ότι και χωρίς τον Γκαρσία η ομάδα ακόμα και σε εύκολα παιχνίδια έχανε το κέντρο. Μόνος του παίζει ο άνθρωπος εκεί.
Στα άκρα τα ίδια. Έχεις εάν Βιερίνια και απο κει και πέρα το χάος. Ένα αστείο Κριστιάνο, ένα κωμικό Ελ Ζαρ και τον Κουτσιανκούλη (αχαρακτήριστος στα περισσότερα παιχνίδια).
Στην επίθεση ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει να παίξει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ο Αθανασσιάδης.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πέρσι η ομάδα δούλευε καλά και είχε τέτοιες δυνατότητες. Έβλεπες την άμυνα να λειτουργεί καλά με ΟΠΟΙΟ διδυμο και να έπαιζε. Ακόμα και ο Σνάουτσερ έπαιξε στα Γιάννενα. Φέτος η ομάδα γενικά δεν παίζει καλά κι έτσι πρέπει να έχεις κάποιους παίκτες μέσα για να σε τραβάνε. Γιατί χωρίς αυτούς δυστυχώς δεν πάει η ομάδα πουθενά.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #86 on: March 04, 2011, 13:12:22 »
Διαφωνω για τις γραμμες που αναφερεις με εξαιρεση την αμυνα.
Και στα ακρα θα μπορουσες να κανεις ροτεισιον με Ελ Ζαρ και Κουτσιανικουλη που με περισσοτερα παιχνιδια στα ποδια τους θα ειχαν και καλυτερη αποδοση, και στο κεντρο με πληθωρα παικτων που θα μπορουσαν να βγαλουν παιχνιδια με μικροτερες ομαδες. Αντ΄αυτου σε καναν πλακα ο Ελ Ζαρ και ο Κριστιανο με ντεμεκ τραυματισμους εναν μηνα, εβαζες τον Φωτακη δεξι χαφ, ειχες για διωξιμο εναν μηνα του Κουτσια κ μετα τον εκανες παλι βασικο μεχρι να ξετραυματιστει ο Ελ Ζαρ κλπ κλπ...
Αστεια διαχειρηση.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #87 on: March 04, 2011, 13:13:28 »

Ο ελ ζαρ δεν ειναι αυτος?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #88 on: March 04, 2011, 13:13:49 »
ναι

Athinaios--4

• Guest
« Reply #89 on: March 04, 2011, 13:16:28 »
Φίλε μου rotation στα άκρα τι εννοείς? Να βάλει δηλαδή σε παιχνίδι στα άκρα Ζαρ-Κριστιάνο? Και με έξω τον Βιερίνια θα γελούσε ο κόσμος.Στο κέντρο ποια είνια η πληθώρα παικτών?
Γκαρσία-Βιτόλο και από πίσω Φωτάκης- Μπαλάφας. Αυτή είναι η πληθώρα?

ive4

• Guest
« Reply #90 on: March 04, 2011, 14:32:50 »
Συμφωνώ κι εγώ. Τα περιθώρια για ροτέισον ήταν ελάχιστα, ειδικά μετά τον Δεκέμβριο.

Μην αγχωνόμαστε όμως. Με τις κόκκινες κάρτες θα κάνουμε ροτέισον, θέλουμε δε θέλουμε.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #91 on: March 04, 2011, 17:19:03 »
Μεγαλες στιγμες. Ο Χαβος αποφασισε ροτεισιον λεει ο Πετρωτος, τωρα που τελειωσαν τα παιχνιδια της Τεταρτης εκτος απο τον επαναληπτικο. Παλι καλα που δεν καναμε ροτεισιον τον Ιουνιο.

Dark δεν ειναι σωστο αυτο. Την επομενη Τεταρτη εχεις και το αναβληθεν ματς με τον Εργοτελη. Οποτε εχεις 6/3 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, 9/3 ΠΑΟΚ-Εργοτελης, 13/3 ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, 16/3 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 20/3 Ατρομητος-ΠΑΟΚ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #92 on: March 08, 2011, 00:31:19 »
ΠΟΥΛΕΝ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #93 on: March 08, 2011, 09:08:17 »
καταλάβαμε γιατί δεν έπαιζες τόσο καιρό.
δε ξέρω αν είσαι καλός ή κακός παίκτης θεωρώ δεδομένο όμως από αυτό που είδα και το πως πήγαινες όπου να είναι στο γήπεδο ότι:
ή ο προπονητής σου στα εξηγεί στην νοηματική και ένας από τους 2 σας δεν το κατέχει
ή ο προπονητής σου δε ξέρει να σου πει τι περιμένει από εσένα
ή εσύ δεν έκω αυτοκίνητο καρντιά μου...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #94 on: March 08, 2011, 11:41:36 »
Τι περίμενες από έναν παίχτη που είναι 3 μήνες στην ομάδα, δεν τον έχουν υπολογίσει ΠΟΤΕ και τον βάζει ως αλλαγή σε έναν αγώνα όταν η ομάδα χάνει 2-0 και σέρνεται σε ΟΛΕΣ τις γραμμές ;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

kostas4

• Guest
« Reply #95 on: March 08, 2011, 12:03:43 »
αρα ρε αλεξη ο παιχτης για να ειναι 3 μηνες στην ομαδα και να μην εχει παιξει κατι σημαινει. αν εφερνες κανεναν κονσεισαο,κοντρερας,γκαρσια,ιβιτς μια χαρα θα παιζανε απο το πρωτο ματς.
οτι πληρωνεις παιρνεις, το θεμα ειναι ποσο τον πληρωσαμε γιατι αν ισχυουν οι φημες μιλαμε για τεραστιο σκανδαλο τυπου γουμενου

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #96 on: March 08, 2011, 14:11:14 »
Äåí îÝñù áí óùóôÜ äåí ðáßæåé 3 ìÞíåò ôþñá. Áõôü ðïõ îÝñù åßíáé ðùò óôï óõãêåêñéìÝíï ðáé÷íßäé ìå ôéò óõíèÞêåò ðïõ åðéêñáôïýóáí üôáí ôïí Ýâáëå (ôüóï ãéá ôçí ïìÜäá üóï êáé ãéá ôïí ßäéï), èá Þôáí èáýìá áí Ýðáéæå êáëÜ. ÊÜðïéá ðñÜãìáôá åßíáé êáé èÝìá øõ÷ïëïãßáò.

Ôï ìüíï ðïõ êáôÜöåñå ìå ôçí áëëáãÞ ôïõ Áñßáò Þôáí íá ôïí «êÜøåé» óôá ìÜôéá ðïëëþí. Ãéá ìÝíá ç ÷ñçóéìïðïßçóç ôïõ åßíáé åãêëçìáôéêÞ. ¼ðùò Þôáí êáé ç ÷ñçóéìïðïßçóç ôïõ ÊëÜïõò ùò áëëáãÞ óôéò êáèõóôåñÞóåéò ÷áìÝíïõ ðáé÷íéäéïý åðß ÓÜíôïò….
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #97 on: March 08, 2011, 15:10:40 »
αρα ρε αλεξη ο παιχτης για να ειναι 3 μηνες στην ομαδα και να μην εχει παιξει κατι σημαινει. αν εφερνες κανεναν κονσεισαο,κοντρερας,γκαρσια,ιβιτς μια χαρα θα παιζανε απο το πρωτο ματς.
οτι πληρωνεις παιρνεις, το θεμα ειναι ποσο τον πληρωσαμε γιατι αν ισχυουν οι φημες μιλαμε για τεραστιο σκανδαλο τυπου γουμενου
Μια σημειωση:
Ο Κονσεισαο στα πρωτα παιχνιδια του ηταν σχεδον ανεκδοτο οπως και ο Ιβιτς σερνονταν σχεδον ολη την πρωτη χρονια.

Κατα τα αλλα, ουτε εγω εχω αποψη αν καλως ή κακως δεν παιζει εδω και 3 μηνες, αν δηλαδη ειναι λαθος του Χαβου που δεν τον εβαζε ή αν ειναι παλτο που εφερε η διοικηση, τα στοιχεια που ξερουμε ειναι λιγοστα. Η πρωτη του εικονα παντως ηταν αποκαρδιωτικη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #98 on: March 08, 2011, 15:20:58 »
Εγώ εμπιστεύομαι τις μπαλαδόφατσες και θεωρώ ότι θα βγάλει μάτια

τα δικά μας  :D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #99 on: March 08, 2011, 15:40:00 »
Πάντως και ότι στην πρώτη του εμφάνιση έπαιξε στη γραμμή σαν εξτρέμ, σε ένα ματς που έχανες ήδη, είναι τυχαίο ε?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...