Author Topic: gay- ΠΑΟΚ 1-1 Kύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 19/01/2011 ώρα 18:00 conn-x tv  (Read 6237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
http://www.tzaba.tv/index.php?page=torrent-details&id=434316651a00f6dd949c8f36ca3afa6cbb151be5

για να κατεβάσετε το  παιχνίδι!

Δεν είστε εξουσιοδοτημένος να εμφανίσετε το Torrents!
Συγνώμη...

Sorry, but registrations are closed.
You need an invitation in order to signup.

Offline savage republic

• Βασικός
εμένα πάλι το κατέβασε σε 1 λεπτό. Ευχαριστώ 1926!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Είναι υποχρεωμένος ο ΔΣ Θεσ/νίκης να συνεχίσει την απεργία ή να κάνει καινούργια και την επόμενη εβδομάδα...να μην εκδικαστεί η υπόθεση πριν τον επαναληπτικό και το ματς με βάζελο...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
εμενα παλι οσο βλεπω αυτο το βιντεο τοσο μου ανεβαινει η πιεση στο κεφαλι...

PAMPLO

• Guest
Πόσο καυλώνω με όλη αυτή την κατάσταση που βλέπει όλος ο πλανήτης πλέον, Άραβες, Άγγλοι οι πάντες αυτά τα ξεφτιλίκια τα διαιτητικά και τα αγωνιστικά. Να κράζουν εκεί οι εκφωνητές οι ξένοι, να μην πιστεύουν αυτά που βλέπουν.... Και να ουρλιάζουν στα γκολ της ΠΑΟΚάρας...
Πόσο τεράστια αλήθεια και πόσο υλικό για σκέψη έχει μέσα της! Στην εποχή μας η δύναμη των καραγκιόζηδων του ελληνικού τύπου περιοριζεται δραματικά γι' αυτούς. Η εικόνα και οι δορυφόροι δημιουργούν ένα νέο παγκόσμιο κοινό, μέσα στο οποίο να είμαστε σίγουροι θα βγούνε χιλιάδες ΠΑΟΚτσάκια σε όλη τη γη.
Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ δεν θα πεθάνει ποτέ και όλο και θα μεγαλώνει. Γιατί η τεχνολογία θα διαδόσει περισσότερο την αλήθεια του. Γι' αυτό και πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την αλήθεια ως κόρη οφθαλμού, χωρίς να τη διαπραγματευόμαστε για τρίχες κατσαρές σαν λιγούρια.

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

ive4

• Guest
εμενα παλι οσο βλεπω αυτο το βιντεο τοσο μου ανεβαινει η πιεση στο κεφαλι...

http://www.youtube.com/watch?v=DBz2rW2MGNw&feature=related

Μπράβο. Αυτό τα λέει όλα. Στη μία περίπτωση διακοπή, στην άλλη σήκω να συνεχίσουμε.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
κλασικα παλι βρεθηκαν 50 μπουφοι να πανε στο αεροδρομιο..... ελεος με τα φυτα.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Bασικα εμεις κανουμε τον γαυρο μεγαλη ομαδα...Χ πηραμε..ποιος ο λογος να παμε αεροδρομιο να πανυγηρισουμε..σιγα τα αυγα ρε παιδια..Θα πρεπει ολοι μας να καταλαβουμε πως περα απο τον ΠΑΟΚ αλλη ομαδα μεγαλη δεν υπαρχει...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Μην τρελαίνεστε ρε.  Με ένα εκατομμύριο κόσμο, δύσκολο είναι να βρεθούν 50 που θα πάνε ?

Μιλάμε για το 0,00005 %  !!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ηλίθιοι γαύροι, σταματήστε να λέτε ψέματα για την Αλαμάνα και το Ποσειδώνιο. Μια οπαδική ήττα και μια "μάχη" που διακόπηκε πριν... γείρει στη μία ή στην άλλη πλευρά ΔΕΝ είναι νίκες. Τόσο πρόβατα;

Βούλγαροι δεν είμαστε αλλά ειδικά εσάς και τους βάζελους οφείλουμε να σας γαμάμε βουλγάρικα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84814

Ποικιλίδης: Υπήρχαν παλαιστές στην φυσούνα!
20/1/2011 17:13

Απίστευτες καταγγελίες έκανε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, αναφορικά με όσα συνέβησαν κατά τη λήξη του ημιχρόνου έως την έναρξη του δευτέρου μέρους μέσα στην φυσούνα του Καραϊσκάκη, με το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ να μιλάει για την ύπαρξη... παλαιστών στον συγκεκριμένο χώρο, που προκαλούσαν επεισόδια στους ανθρώπους της αποστολής του Δικεφάλου, λέγοντας πως ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα έβλεπαν δεν έκαναν κάτι για να τα σταματήσουν και... πουλούσαν τρέλα!

Για τα επεισόδια: "Αυτά που γίνονται εν έτει 2011 στο στάδιο Καραϊσκάκη με την ομάδα των τροπαίων και του Τσάμπιονς Λιγκ μάς φέρνουν πολλά χρόνια πίσω. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και κατά την έναρξη του β' μέρους. Μετά ηρέμησαν τα πράγματα. Όσα συνέβησαν στο ημίχρονο στη φυσούνα, σίγουρα ο κόσμος δεν μπορεί να τα καταλάβει. Είναι πολύ περίεργο που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν τόσα άτομα σε εκείνο το χώρο. Εβδομήντα, ογδόντα, ενενήντα, δεν ξέρω πόσα ακριβώς άτομα μαζεύτηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα. Υπήρχαν εκεί άτομα που ασχολήθηκαν με το άθλημα που ασχολήθηκα και εγώ. Ο παρατηρητής ήταν δίπλα μου και με παρακαλούσε να σταματήσω το επεισόδιο. Συμβαίνει μόνο στο Καραϊσκάκη αυτό. Οι κύριοι του Ολυμπιακού, ο κ. Τσιρώνης μπορεί να έλεγε ότι δεν συνέβαινε τίποτα, μιλούσε για μεμονωμένο περιστατικό. Πουλούσανε τρέλα.

Ακόμη, πίσω από τον πάγκο υπήρχε μία ομάδα δέκα ατόμων και πετούσαν αντικείμενα. Με την ανοχή της Αστυνομίας. Πώς διά μαγείας εμφανίστηκαν τόσα άτομα; Κάποια από αυτά τα άτομα προσπαθούσαν να προπηλακίσουν ποδοσφαιριστές, εμάς, σιχάθηκα. Δυστυχώς αυτά τα βλέπουμε μόνο στο Καραϊσκάκη. Ο Τάσος Μητρόπουλος προσπάθησε να βοηθήσει. "Τι να κάνω, Παναγιώτη, δεν είδα αυτόν που χτύπησε τον Μουσλίμοβιτς" μου είπε. Όντως χτυπήθηκε ο Μουσλίμοβιτς. Πίσω από το γόνατο έχει μία μελανιά. Πάντα εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και πέρσι στο ματς των πλέι οφ και της κανονικής περιόδου".

Για τη διαιτησία του Τσινιάρη: "Απέβαλε τον κ. Χάβο που είπε "σφύριξε ένα φάουλ για μας", ενώ όταν του ζητούσα να κάνει συστάσεις ότι θα διακόψει το παιχνίδι για την ιαχή "Βούλγαροι", δεν έκανε τίποτα. Πραγματικά θα ήθελα να διαβάσω την έκθεση του παρατηρητή. Αν δεν γράφει τίποτα, σημαίνει ότι είναι διακοσμητικό στοιχείο. Αν ήταν 50-50 ο διαιτητής, δεν θα είχαμε πρόβλημα και θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με τέτοια διαιτησία. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι. Πόσα αποθέματα να έχουν για να αντέξουν. Ήταν η δεύτερη χειρότερη διαιτησία μετά τον κ. Σπάθα".

Για την υπόθεση πρόκριση: "Δεν τελείωσε τίποτα, υπάρχει ένας ακόμη αγώνας. Αν δείξουμε την ίδια σοβαρότητα με αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα θα περάσει στο β' γύρο".

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
Ποικιλίδης για πρόεδρος. Χωρίς πλάκα τώρα. Βγήκε μετά από ενάμισο χρόνο άνθρωπος να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους. Αμήν κάναμε ν' ακούσουμε ντόμπρα λόγια!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
http://www.tzaba.tv/index.php?page=torrent-details&id=434316651a00f6dd949c8f36ca3afa6cbb151be5

για να κατεβάσετε το  παιχνίδι!

"δεν ειστε εξουσιοδοτημενος να κατεβασετε αυτο το τορεντ"

βοηθηστε λιγο
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
πρεπει να στε γραμμενοι ρε παιδια αλλιως πακετο

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
πρεπει να στε γραμμενοι ρε παιδια αλλιως πακετο
Sorry, but registrations are closed.
You need an invitation in order to signup.
εχει κανεις invitation?
η ανεβαστε το καπου να μπορουμε να το παρουμε
thanks

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Έχω 20 invitations για tzaba.tv

Μου στέλνετε σε pm το mail σας και σας στέλνω...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
XXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

thanks polman !
« Last Edit: January 20, 2011, 21:01:45 by Capricorn »

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στους 300 που πήγαν να πανηγυρίσουν στο αεροδρόμιο λες και είμαστε καμιά μικρή ομάδα ή λες και κερδίσαμε το κύπελλο...Σταματήστε να μικραίνετε την ομάδα μας ρε!!!

+10000000000

Ρε φιλε ακομη απορω με ποιο σκεπτικο πηγαν οι τυποι στο αεροδρομιο????
Το παιχνιδι το εχω ξεχασει, αλλα αυτη την μαλακια δεν μπορω ουτε μεχρι σημερα να την καταλαβω.
Προημιτελικα με τα πουτανοσπερματα του πειραια παιζαμε και πηραμε Χ. Ειναι λογος για να τραβιεται κανεις στο αεροδρομιο?

ΗΜΑΡΤΟΝ.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline tsag

• Αλλαγή
Έλα ντε...  >:(
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ