Author Topic: ολυμπιακός βόλου- ΠΑΟΚ 0-3 Σάββατο 15/01/2011 ώρα 19:30 novasports2  (Read 8584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το παρακατω ειναι απο αλλο φορουμ απο ενα μελος ονόματι Nicolas
http://www.infobeto.com/forum/f54/axilleas-mpeos-kai-opadoi-paok-93271/index5.html
ΛΟΙΠΟΝ ....

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ 4000-5000 ΟΠΑΔΟΙ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ-ΟΥΖΕΡΙ-ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....

ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ...

ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 17.30 ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ 10 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΖΕΨΕ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΟΣΠΦ) ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ....

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ....ΕΝΑ ΠΕΣΙΜΟ, ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΟΚΚΙΝΟΙ....

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ 6000 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ....

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ'' .......ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΑΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...

Ε ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΡΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ !!!! (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ) ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ!!

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΤ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ!!!! ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΑΝΕ!!!!!!

ΟΣΙ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΙΨΕΙΣ!!!! ΑΠΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΝΕΙΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΦΤΥΝΕΙΣ....(ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ!!!) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ''ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ '' ΚΑΙ ΝΑ ''ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ'' ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!!!!

ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚΤΡΟΠΑ!!!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΜΜΙΑ 500 ΑΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ.....

ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ....ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΑΜΕ!!!! ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!!!!!

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΑΨΑΝΕ ΔΥΟ ΦΩΤΙΕΣ......

ΤΙ ΛΕΩ ΕΠ'ΑΥΤΟΥ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ!!!!
ΓΙΑΤΙ?? ΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ''ΤΡΑΒΑΕΙ'' ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ''ΝΤΑΓΑΝΙ'' Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑ Η'ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ....

ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ''ΑΝΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ''!!!!

ΔΕ ΛΕΓΑΝΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ΄''ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ.....

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ.....

ΛΙΓΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ...ΛΙΓΑ ΚΑΝΑΝΕ.....

ΑΝ ΓΙΑ 100 ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ .......ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ???? ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.....

ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ.....

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ , Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.....

ΛΥΣΗ

ΘΕΛΕΤΕ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ? ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ....

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!!! ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ....

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ 100 ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝΗ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΟΥΝΕ....

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ 10%....  ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΩΣΤΑ....

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ....ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??? (ΜΠΕΟΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΚΟΜΠΟΤΗΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙΙΙΙΙ ΑΚΟΜΗ...ΓΙΝΕΤΑΙ???

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ....

ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΞΕΦΥΓΕΙ....ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΥΓΕΙ..... ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ....ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ....

Υ.Γ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ''ΑΦΗΣΑ'' ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.
« Last Edit: January 21, 2011, 03:09:49 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Νομιζω οτι οι αντιδρασεις πρεπει να κορυφωθουν ΠΡΙΝ την αποφαση, λιγες μερες εμειναν. Μετα θα ειναι αργα.Η ΠΑΕ δε ξερω τι κανει. Εγω μιλαω για οπαδους, συνδεσμους, ιστοσελιδες κλπ. Το ζητημα πρεπει να δημοσιοποιηθει σε ολη την Ελλαδα. Εμεις καλα τα λεμε αλλα μεταξυ μας στη Σαλονικη μονο. Μας ετοιμαζουν τιμωρια. Τα σκουληκια αν ηταν στη θεση μας θα ειχαν οργανωθει και θα βομβαρδιζαν με επιστολες, μεηλ κλπ εφημεριδες, ΕΡΑΣΠΟΡ, υπουργους, Δικηγορικο Συλλογο κλπ. Πρεπει να βαλουμε ολοι τα δυνατα μας, να κανουμε οτι μπορουμε.Εφησυχασμος ή απειλες "θα μαζευτουμε 40 χιλιαδες" εξω απο την Τουμπα το πολυ πολυ να στειλουν κι αλλους δικους μας καγγελο.
Οτι ειναι να κανουμε πρεπει να το κανουμε πριν την αποφαση.  Μετα -επαναλαμβανω- θα ειναι αργα.
« Last Edit: January 21, 2011, 03:26:00 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Δεν μπορουμε να συννενοηθουμε και με τους συνδεσμους και να μαζευτουμε 100,300,500 ατομα να κανουμε μυνησεις κατα των μπατσων?

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Επειδη το περιστατικο αυτο που συνεβη σε περιπτερο της πολης μου με ιδιοκτητη αναπηρο παλικαρι λιγο πριν το ματς, σημερα το εμαθα θα πω τα εξης:

Ρε μαλακισμενα εγκεφαλικα αναπηρα δεν εχετε τσιπα πανω σας?...Ναι ρε εσας λεω που μου βαζετε ενα κασκολ του ΠΑΟΚ και με αυτο εχετε την ΑΣΥΛΙΑ ολων των συνοπαδων μας...Ρε μαλακισμενα πηγατε και κλεψατε περιπτερο για να πιειτε ρετσινες πριν το ματς που μεσα ο ιδιοκτητης του ηταν αναπηρος σε καροτσακι και σας εκλιπαρουσε να σταματεισετε????  ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ???

Ξεφτιλισατε το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ρε...ΝΑΙ  ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ "ΠΑΟΚ ΜΕ ΝΤΟΥ" ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΟΚ-ΡΕΤΣΙΝΑ-ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ...Εσεις που την ενδεκαδα του ΠΑΟΚ ουτε την ξερετε ουτε σας νοιαζει να τη μαθετε....

Επειδη πολλοι θα γραψουνε τωρα οτι ειμαι καναπεδακιας η ζαγοροσκυλο η φυτο των ΜΜΕ επειδη βριζω συνοπαδους μου, στα παπαρια μου...Εγω ενα εχω μονο να πω οτι ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΟΧΙ 2 ΑΛΛΑ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ...ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΥΜΝΟΥΝ.

ΥΓ: Χιλια μπραβο στα παιδια του συνδεσμου ΠΑΟΚ του Βολου που πηγανε στο συγκεκριμενο παιδι και του δωσανε μια τυπικη αποζημιωση για τη ζημια που υπεστη. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

northeagle_4

• Guest
  Το ιδιο πραγμα κανεις και εσυ τωρα ομως ΙΡΟΝ για 3 μαλακες τους τσουβαλιασες ολους.Και δεν νομιζω κανεις εδω μεσα ή σε συνδεσμους ή οπαδος κανονικος να επικροτει τετοιες ενεργειες καθε αλλο και εχει αποδειχτει αυτο σε πολλες περιπτωσεις.Οσοι το καναν αυτο γαμιουνται ,στεγνα.Τσουβαλιασμα απο την μια και την αλλη εδω μεσα εχει ινει πολλες φορες και παντα ειναι λαθος.

bagos1

• Guest
ρε σεις βγαλτε ενα λογαριασμο να συνδραμουμε οσοι μπορουμε για να καλυψουμε την οικονομικη ζημιά που έπαθε το παλικαράκι γιατι η ψυχολογική δεν προκειται να επουλωθεί

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
+1 απο μενα στην προταση του bagos.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορουμε να συννενοηθουμε και με τους συνδεσμους και να μαζευτουμε 100,300,500 ατομα να κανουμε μυνησεις κατα των μπατσων?

μέσα.

δυστυχώς εγώ από εδώ μπορώ να βοηθήσω μονο οικονομικά (πληρωμές δικηγόρον ktlp.). άμα οργανωθεί κάτι στείλτε μου pm PLEASE
PAOK PANO APO OLLA

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παιδιά, τα χημικά τους τα δίνουν για να τα ρίχνουν, δεν είναι αδίκημα όταν τα πετάνε. Για να πεταχτεί χημικό πρέπει να δώσει εντολή ο επικεφαλής αξιωματικός. Δεν υπάρχει αδίκημα για να γίνει μήνυση. Το πράγμα όμως είναι απλό. Μια έρευνα στο site της σούπερ λίγκας για το πόσα εισιτήρια κόβει ο βόλος μέσο όρο και πόσα έκοψε στο δικό μας ματς θα δείξει ότι το επιχείρημα πως υπήρχαν πολλοί παοκτσηδες χωρίς εισιτήρια καταρρίπτεται. Εγώ από τα λίγα που είδα, σε ολα τα ματς ο βόλος έκοβε 2000 με 3000 εισιτήρια, μόνο στο δικό μας ματς έκοψε 8800 και με το χανούμι 8200, εκεί βασίζεις την υπεράσπισή σου και λες ότι όλοι οι παοκτσήδες ήταν με εισιτήριο γιατι αν δεν ήταν θα δήλωνε ο μπέος 3000 και όχι 9000 εισιτήρια, άρα κακώς η αστυνομία πήρε επιχειρησιακά μέτρα που δεν είχαν προβλεφθεί αφού δεν συνέτρεχαν λόγοι, άρα οι επικεφαλής δεν εκτίμησαν την κατάσταση σωστά και με δικό τους λάθος κάναν ότι κάναν και προκάλεσαν τον κόσμο. Πάμε τώρα και στην δική μας ευθύνη. Εγώ νομίζω ότι λίγοι ήταν που δεν είχαν εισιτήρια. Δεν θα πώ 50-100 εγώ λέω ήταν 500. Η μαγκιά η δική μας θα ήταν να τους βάλουμε λιγους λίγους, δηλαδή έξω από το γήπεδο, ποιοι ρε μάγκες δεν έχετε εισιτήρια???? Στην άκρη όλοι, ποιοί έχουν εισιτήρια, από την άλλη. Με 300 -400 που έχουν βάλε και μπούγιο και 30-40 που δεν έχουν. Πέντε έξι λεφούσια τέτοια θα πέρναγαν όλοι μέσα όμορφα και ωραία. Όταν όμως και οι 500 που δεν έχουν κάνουν ντου ο άλλος που στην έχει στημένη θα το εκμεταλευτεί και θα γίνει ότι έγινε. Επαναλαμβάνω δεν ήμουν στο ματς, ήμουν όμως στην καβάλα και υποψιάζομαι ότι απέξω από το γήπεδο έγινε το ίδιο πράγμα, μόνο που στην καβάλα δεν ακολουθούσαν ντέρμπι με γαυροβάζελους όπως στον βόλο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

legones

• Guest
Δεν παίζει αυτό που λες... Τα εισιτήρια τα έπαιρναν τα stuff από όσους περνόυσαν και τα πήγαιναν πίσω σε όσους δεν είχαν...
Και πίσω σίγουρα πήγαν πολλά εισιτήρια...

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Αυτό κακώς γράφετε εδώ
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Επειδη το περιστατικο αυτο που συνεβη σε περιπτερο της πολης μου με ιδιοκτητη αναπηρο παλικαρι λιγο πριν το ματς, σημερα το εμαθα θα πω τα εξης:

Ρε μαλακισμενα εγκεφαλικα αναπηρα δεν εχετε τσιπα πανω σας?...Ναι ρε εσας λεω που μου βαζετε ενα κασκολ του ΠΑΟΚ και με αυτο εχετε την ΑΣΥΛΙΑ ολων των συνοπαδων μας...Ρε μαλακισμενα πηγατε και κλεψατε περιπτερο για να πιειτε ρετσινες πριν το ματς που μεσα ο ιδιοκτητης του ηταν αναπηρος σε καροτσακι και σας εκλιπαρουσε να σταματεισετε????  ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ???

Ξεφτιλισατε το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ ρε...ΝΑΙ  ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ "ΠΑΟΚ ΜΕ ΝΤΟΥ" ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΟΚ-ΡΕΤΣΙΝΑ-ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ...Εσεις που την ενδεκαδα του ΠΑΟΚ ουτε την ξερετε ουτε σας νοιαζει να τη μαθετε....

Επειδη πολλοι θα γραψουνε τωρα οτι ειμαι καναπεδακιας η ζαγοροσκυλο η φυτο των ΜΜΕ επειδη βριζω συνοπαδους μου, στα παπαρια μου...Εγω ενα εχω μονο να πω οτι ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΟΧΙ 2 ΑΛΛΑ 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ...ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΕΞΥΜΝΟΥΝ.
Αυτοί στους οποίους αναφέρεσε αδερφέ, δεν είναι κακοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αλλά κοινοί εγκληματίες και δεν έχουν σχέση με τον αθλητικό δικαστή και την πιθανή τιμωρία της Ομάδας, αλλά με τον ποινικό δικαστή και την τιμωρία τη δική τους, αν ποτέ κάποιος τους πιάσει, που δεν πρόκειται...αν συναίβει κάτι τέτοιο (δεν το αμφισβητώ) είναι έγκλημα και αυτοί που το έκαναν είναι εγκληματίες ,οποιοδήποτε κασκόλ και να φορούσαν....

ΥΓ: Χιλια μπραβο στα παιδια του συνδεσμου ΠΑΟΚ του Βολου που πηγανε στο συγκεκριμενο παιδι και του δωσανε μια τυπικη αποζημιωση για τη ζημια που υπεστη. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.
Έτσι είναι...αυτοί γιατί να φάνε δακρυγόνα χωρίς λόγο?

legones

• Guest
Αυτό κακώς γράφετε εδώ

Αδερφέ μπορεί κακός να γράφεται, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να ανέβεις επίπεδο και οπαδικά... Επιτέλους χρειάζεται ηγέτης να ρίχνει και καμιά σφαλιάρα... Γιατί πολύ ασυλία έχει πέσει εκεί έξω και στα φόρουμ μόνο υποκρισία βλέπεις...
Μιλάω γενικά και όχι για το συγκεκριμένο παιχνίδι που αμφιβάλω αν το θέμα ήταν οι τζαμπατζίδες...

Αν οι διαχειριστές κρίνουν ότι κακώς το έγραψα ας το σβήσουν...

Offline babis36

• Αλλαγή
Χαϊβάνια και χαϊβάνια με στολή
25/01/11

Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί σήμερα, δεν γεννάται ερώτημα. Θα τιμωρηθεί για τα γεγονότα στον Βόλο, και οι βασικοί λόγοι είναι οι εξής τρεις.

Πρώτον, ότι «ενδιαφέρεται» για την υπόθεση ο Ολυμπιακός. Δευτερευόντως, και ο Παναθηναϊκός. Απολύτως έννομα. Αλλά και καταφανώς κοντόφθαλμα. Μικροπολιτικά. Η μεταξύ τους «ισότητα» δεν είναι στα πέναλτι, μόνον. Είναι σε όλα. Κλειστή η Τούμπα, για τον έναν; Κλειστή και για τον άλλον και, όπως με τα πέναλτι, όλα εντάξει.

Στο κάτω κάτω, αν ο Ολυμπιακός πρόκειται να βρει την Τούμπα κλειστή στον προημιτελικό του Κυπέλλου, ελάχιστα τον απασχολεί να τη βρει έτσι, μετά, στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός. Δύο ομάδες, ένα νόμισμα, στη μία όψη ο έφηβος με το στεφάνι της δάφνης, στην άλλη το τριφύλλι, εξ ου και η συνήθειά μου να γράφω, όχι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά ΟλυμπιακοΠαναθηναϊκός. Κάποτε θα συμβεί να είναι ανώτερος σε οργάνωση, ομάδα, δυναμική ο ένας, κάποτε ο άλλος, όμως στο πώς αντιλαμβάνονται τα θεσμικά, ο ΟλυμπιακοΠαναθηναϊκός είναι ένα και το αυτό. Συχνά, συμπίπτει ακόμη και η εκ μέρους τους χρήση των λέξεων. Ηταν και θα είναι, ο ΟλυμπιακοΠαναθηναϊκός, ένα και το αυτό.

Δεύτερον, ότι ο ΠΑΟΚ ακόμη έχει ζεστά στον κόλπο του εκείνα τα χαϊβάνια που με το παραμικρό θα πυρώσουν για τζάμπα μαγκιές και θα ξεφύγουν, δίχως να λογαριάζουν υποτροπές, ΟλυμπιακοΠαναθηναϊκούς, Μπέους, Χριστό, και ύστερα μπορεί να τους φταίει και ο Θοδωρής που δεν τους προστατεύει. Το δόγμα όμως, αυτό που προσπαθούσαν να μας... διδάξουν και στον Ελληνικό Στρατό, είναι ένας την κάνει, όλοι την πληρώνουν.

Τρίτον, ότι υπάρχει η Ελληνική Αστυνομία που το ποδόσφαιρο το βλέπει σαν το κακό σπυρί στον αποτέτοιό της. Δεν πηγαίνουν στο γήπεδο για δουλειά, πηγαίνουν για αγγαρεία. Με ολοφάνερη τη δυσθυμία που αντιστοιχεί στην αγγαρεία. Κακό σπυρί, αλλά και χρήσιμο, ιδίως τώρα που όλα τα επιδόματα ψαλιδίζονται. Ενώ το ποσοστό τους από τα τηλεοπτικά έσοδα (10%), αλλά και από τα εισιτήρια (5%), παραμένει άθικτο. Με παρακράτηση-γκαραντί «στη βάση». Δηλαδή, με το που θα στείλει η Nova δόση π.χ. τεσσάρων εκατομμυρίων στη Σούπερ Λίγκα, δεν θα στείλει τέσσερα, θα στείλει τρία-εξακόσια και άλλα τετρακόσια στη ΔΟΥ υπέρ του Ταμείου των Αστυνομικών. Να μην το πολυκουράζουμε, το μαλλί είναι οκτώμισι με εννέα (εκατομμύρια ευρώ) ετησίως. Για να έχουν οι ομάδες αυτό το αναμφισβήτητα ανεπαρκές σέρβις αστυνόμευσης, και έπειτα, ακριβώς λόγω της ανεπάρκειας, να πληρώνουν και πρόστιμα από πάνω, ενόσω η Αστυνομία συντάσσει εν βρασμώ εκθέσεις με τις οποίες απαλλάσσει... τον εαυτό της από κάθε ευθύνη!

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, οκέι, θα τιμωρηθεί. Πέραν αυτού. Μπορούμε, από το αρνητικό, να βγει κάτι θετικό για τις επόμενες φορές, μέσα από την ίδια τη διαδικασία της σημερινής εκδίκασης; Η κοινωνία δεν είναι ο Ελληνικός Στρατός, ένας να την κάνει, όλοι να την πληρώνουν, όπως έσκουζαν κάτι ανθυποδεκανείς σε μας τους ψάρακλες τις πρώτες μέρες στο Κέντρο Εκπαίδευσης. Η κοινωνία έχει ανάγκη να γλιτώσει την εικόνα των ποδοσφαιριστών και των ανυποψίαστων θεατών που ασφυκτιούν και δακρύζουν στο γήπεδο, είτε επειδή τα χημικά ήλθαν απέξω μέσα είτε επειδή χρησιμοποιήθηκαν κατευθείαν μέσα. Να μείνει, σαν συμπέρασμα και απαίτηση από όλο αυτό, ότι τα χημικά είναι έσχατο μέσον. Το εντελώς ακροτελεύτιο. Δεν είναι, όπως ντε φάκτο το έχουν κάνει και προσφεύγουν σε αυτό για ψύλλου πήδημα, το νούμερο 1 μέσο αντιμετώπισης. Αλλο ότι οι έσχατοι έσονται πρώτοι, άλλο αυτό.

Πήγαν στον Βόλο εκατό, διακόσιοι, τριακόσιοι τζαμπατζήδες. 'Η χαϊβάνια. 'Η κοπρίτες. Δεν θα τα χαλάσουμε. Και πόνταραν στη δύναμη της ανωνυμίας του όχλου, στο μπούγιο που λέμε, για να μπουν μέσα δίχως να πληρώσουν, όπως τα... κορόιδα οι πολλοί. Και βάζουν και για ιδεολογικό περίβλημα, την αρρώστια για την μΠΑΟΚάρα. Δεκτά, όλα. Αυτά, και άλλα τόσα. Αλλά απειροελάχιστα, πάλι, για να δικαιολογούνται τα χημικά που έκαιγαν μάτια. Παικτών και «νομοταγών» φιλάθλων. Κουλάντρισέ τους με τρόπο, δουλειά σου είναι, και την πληρώνεσαι ως Αστυνομία καλά. Είναι αδιανόητο, κόντρα σε χαϊβάνια απλώς να βάζεις χαϊβάνια με στολή. Δηλαδή, τι ανεπανόρθωτο θα γινόταν εάν τους έβαζαν μέσα και ύστερα ο ΠΑΟΚ πλήρωνε το αντίτιμο 200-300 εισιτηρίων;
http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?cid=92&aid=94424
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Συμφωνω σε ολα με το Σπυροπουλο.

Μονο με θαυμα την πηδαμε την τιμωρια. Σε λιγες ωρες τρωμε την καμπανα.  Μετα ακολουθει μπαχαλο μεταξυ μας και στο μπακραουντ 3 ντερμπυ που κρινουν στοχους.
Στο χερι της διοικησης αλλα ΚΑΙ στο δικο μας χερι μας ειναι η διαχειριση της καταστασης.Ελπιζω-πιο πολυ ευχομαι- να ειμαστε ολοι σοφοι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
καλα ρε πουστη μου

ολα τα γαμημενα δικαστηρια αναβαλονται με χιλιους δυο τροπους, μονο το δικο μας δεν αναβαλλεται?
παμε ντεμεκ με δυο κιολας δικηγορους. ας χασουν το δρομο στην τελικη. αλλοι κερδισανε 150.000.000 επειδη ο δικηγορος εχασε το δρομο

700.000 ευρω θα ειναι οι εισπραξεις με τους γκαιυ, δωστε τιποτα και λαδωστε κανενα εμπλεκομενο στην τελικη

γαμω τα παντα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline babis36

• Αλλαγή
τΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΑ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αυτό δεν παίζει... :P
PAOK-Hersonissos (Kriti)

chiltsid

• Guest
τΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΨΑ.
ποιος να παραμεινει?δεν υπαρχει εδω και ενα χρονο αυτο που λες!ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
το αρθρο του σπυροπουλου,ειναι πολυ ευστοχο και λεει πολλες αληθειες!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/o_paok_zhta_anavolh_ths_ekdikashs.759470.html

η υπόθεση φαίνεται ρουτίνας... τιμωρία και συνεχίζουμε..
PAOK-Hersonissos (Kriti)