Author Topic: ολυμπιακός βόλου- ΠΑΟΚ 0-3 Σάββατο 15/01/2011 ώρα 19:30 novasports2  (Read 8428 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
στο nilesat 102 το τζαζιρα 1-2 ειναι φρη
κανενας που ασχολιτε με δορυφορους να μας πει αν γυρισουμε το πιατο θα κανουμε δουλεια?

http://www.lyngsat.com/nile102.html

γαμιτε ο θρυλος και ο πειραιας το conn-x ο οτε και η νοβα

βρηκα αυτο   http://www.satsig.net/maps/satellite-tv-dish-pointing-greece.htm
« Last Edit: January 19, 2011, 10:33:21 by nik »
ΠΑΟΚ παντου!!!

baron

• Guest

Και να τελειώνουμε και με τη μαλακία ότι οι μπάτσοι είναι ανίκανοι και ανεκπαίδευτοι, είναι ό,τι πιο αποπροσανατολιστικό και παράλληλα δικαιολογεί και αθωώνει τους μπάτσους. Μια χαρά ικανοί και εκπαιδευμένοι είναι για να κάνουν αυτό το οποίο τους ενδιαφέρει να κάνουν. Τα περί ανικανότητας είναι αστεία επιχειρήματα για αστεία άτομα σαν τον αλεξάκη τον τσίπρα και τους κλαψιάρηδες αριστερούς (που προφανώς ονειρεύονται μια "ικανή και δημοκρατική" αστυνομία, σαν να λέμε φασολάδα που την τρως και δεν κλάνεις).

Καταλανέ

δεν ξέρω από που πηγάζει η γνώση σου περί εκπαίδευσης των μπάτσων.

Αλλα: Άλλο η συμπεριφορά κατά εντολής των μπάτσων απέναντι σε οργανωμένες ομάδες και άλλο ο βαθμός εκπαίδευσης τους.

Η ρίψη χημικών σε οπαδούς μας δεν δείχνει κανέναν βαθμό οργάνωσης ούτε εκπαίδευσης. Είναι απλώς εκτέλεση εντολών.
Αυτό που συμβαίνει στην ελλάδα να τονίσω ότι συμβαίνει παντού στην ευρώπη. Γερμανία, αγγλία, ιταλία... οι διοικούντες και προστάτες του πολιτικουοικονομικου κατεστημένου έχουν βρει πια έναν ωραίο τρόπο για την καταστολή που βασίζεται στην ιδεολογία:

Προς συντήρηση της ελευθερίας μας και των δημοκρατικών μας κατακτήσεων απεμπολούμε το δικαίωμα της βίας και το παραχωρούμε στο κράτος και τα εντεταλμένα όργανα αυτού

Αυτό σημαίνει:

-ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Μη έχοντας το δικαίωμα της αυτοάμυνας (ένοπλης) κάθε πράξη αυτής έχει τον χαρακτηρισμό της εγκληματικής πράξης.

- ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.
Στηρίζουν συνειδητά δηλ. το σύστημα που τους θρέφει.
Αμφιβάλλει κανεις? Τυνησία: Οι μπάτσοι τρέχουν τον Λαό την ίδια στιγμή που οι παλιοί και εκδιωγμένοι του συστήματος την κάνουν από την χωρα με 1,5 Τόνους χρυσαφι σθις αποσκευές. Ποιον υπερασπίζονται εκεί? Τον εαυτό τους έτσι δεν είναι? Οποιος δεν βλέπει το παράλληλο της Ιστορίας ίσως τα αναγνωρίσει όταν σε κάποιους μήνες από τώρα θα έχουμε τα ίδια στην ελλάδα (αμήν)

Όλα αυτά δεν έχουν καμια σχέση με την εκπαίδευση τους.
Έχουν ανώτερη ποιότητα εξαρτήσεων (Μάσκες, αλεξίσφαιρα, όπλα , κράνη, gklop, ασπίδες, ειδικά αυτοκίνητα) και έχουν να χάσουν εάν αλλάξει το σύστημα που τους εκτρέφει.
Εάν όλα αυτά τα συνδέσεις με την στέρηση του δικαιώματος σου να αυτοαμηνθης (η τουλάχιστον την γνώση του μπάτσου ότι μάλλον δεν θα το κανεις) βγαίνει η ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ εκπαίδευσης και οργάνωσης.

Εάν στο mats του βόλου οι οπαδοί μας μετά την απρόκλητη ρίψη χημικών βγάζανε τα όπλα τους και αρχίζανε να ξαπλώνουνε μπάτσους στο οδόστρωμα, ποιος μπάτσος την επομενη αγωνιστική θα προκαλούσε?

Offline Català

• Αλλαγή
Μια χαρά ικανοί και εκπαιδευμένοι είναι για να κάνουν αυτό το οποίο τους ενδιαφέρει να κάνουν

δηλαδή:

Η ρίψη χημικών σε οπαδούς μας δεν δείχνει κανέναν βαθμό οργάνωσης ούτε εκπαίδευσης.

Δεν βλέπω πού διαφωνούμε. Ο καθένας πιπιλάει τη μαλακία περί εκπαίδευσης, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρει κι ο ίδιος τι εννοεί. Γιατί πολύ απλά, και αυτό είπα πριν, το αν οι μπάτσοι είναι "εκπαιδευμένοι" ή όχι, είναι τελείως άσχετο με την περίπτωσή μας. Και εκπαιδευμένοι α λα ειδικές δυνάμεις να ήταν, ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ, πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσαν απέναντι σε συγκεντρωμένα πλήθη. Επειδή ακριβώς όπως λες κι εσύ, το να ρίξεις δακρυγόνα δεν απαιτεί καμιά εκπαίδευση, είναι θέμα τακτικής που επιλέγουν οι ανώτεροί τους. Τι σκατά εννοείτε λοιπόν όσοι μιλάτε για ικανή αστυνομία;
Διαφωνώ όμως για τους απλούς μπάτσους ότι ξέρουν πως υπερασπίζονται κεκτημένα. Τον ντεμέκ τσαμπουκά τους και την ψωλομαγκιά τους υπερασπίζονται. Ο ανώτατος αξιωματικός ξέρει ότι είναι εκεί για να φυλάει τον Λάτση και τον Μπόμπολα, ο απλός ματατζής είναι εκεί μόνο για να δείξει στα τσογλανάκια τους αναρχοκομουνιστές που δεν είναι έλληνες και στα κωλόπαιδα του ΠΑΟΚ ότι είναι πιο μάγκας από αυτούς.

baron

• Guest
Ο ανώτερος και ανώτατος μπάτσος έχει θέση στην "κοινωνία" τους αδελφέ. Είναι "κάποιος".
Ο ΜATατζής τρέχει για τα 3,60 του γιατί δεν είναι ικανός για τίποτα άλλο.

τελοσπάντων. Για εμενα το σημαντικό δεν είναι μονο η αντίσταση σε αυτό που διαφαίνεται ότι ποθούν να παγιωθεί ως η μονη δυνατή πραγματικότητα αλλα και η αντίδραση- ίσως και η ένοπλη.
Φοβερή gaula θα ήταν εμείς να κάναμε το πρώτο βήμα. Πρώτα ως ÐÁÏÊôóÜêéá και μετά ίσως και ως έλληνες.

Athinaios--4

• Guest
1.Φίλε Καταλανέ θα ήθελα να σου ζητήσω πρώτα απ'όλα να σέβεσαι τη γνώμη των άλλων. Δε γράφω πίπες επειδή δεν ήμουν στο Βόλο. Το έγραψα από την αρχή ότι δεν ήμουν εκεί και γιαυτό το λόγο μιλάω γενικά για τα επεισόδια. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό δε σου φταίω εγώ.
2. Μετά δυστυχώς ακολουθείς εσύ τα στερεότυπα τα οποία καταγγέλεις. Λες "Τώρα, τις φιλοσοφικές αναζητήσεις με τα ντεμέκ ψαγμένα στερεότυπα "ο νεοέλληνας που δεν έχει παιδεία", ας τις κρατήσουμε για άλλη στιγμή, ή μάλλον καλύτερα για άλλα μέρη, να γίνουν με κανάν Ελβετό ή κανάν Σκανδιναβό."
Θέλω να σε πληροφορήσω ότι πρώτον δεν είναι ψαγμένο στερεότυπο η έλλειψη παιδείας αλλά αλήθεια.  Και αυτό φαίνεται σε όλη την ελληνική κοινωνία και έχει σχέση με οτιδήποτε καταπιάνεται ο έλληνας. Κάνει τη μαλακία και μετά έρχεται και λέει "εδώ είναι Ελλάδα, όχι Ελβετία, ή Σκανδιναβία" Μετά όμως συνεχίζει όταν τον συμφέρει και μιλάει για μισθούς, συντάξεις και κοινωνικό κράτος στην Σκανδιναβία. Εκεί θέλει να γίνει σκανδιναβός. Μόνο στα δικαιώματα και όχι στις υποχρεώσεις. Τα ίδια παντού. Γίνονται επεισόδια "εδώ είμαστε έλληνες, με άλλο ταμπεραμέντο, άρα πλακωνόμαστε". Καπνίζουμε όπου να ναι "Εδώ είναι Ελλάδα, όχι Ελβετία, και καπνίζουμε και στη μούρη του άλλου αν γουστάρουμε."

Σε ότι έχει σχέση με τους μπάτσους συμφωνώ απόλυτα με τον Baron όσα είπε και άρα δεν έχει νόημα να τα επαναλάβω   

Athinaios--4

• Guest
Έγραψα πριν ότι συμφωνώ με τον Baron σε όλα σχετικά με την αστυνομία. Θέλω να τονίσω ότι διαφωνώ ότι ο κάθε ΜΑΤατζής παίρνει 3,60 είναι ανίκανος για οτιδήποτε άλλο. Όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί κια για άλλα πράγματα αλλά πολλές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι και κάνουν αυτό. Άρα δε θέλω να είμαστε ισοπεδωτικοί.

Και σίγουρα δεν συμφωνώ με την ένοπλη αντίδραση και αντίσταση

Offline Català

• Αλλαγή
-Εκτός του ότι δεν ανέφερα τίποτα για το αν ήσουν εκεί ή όχι (από το μυαλό σου το έβγαλες), δεν έγραψα ούτε και ότι λες πίπες. Το γιατί μυγιάζεσαι βρες το μόνος σου. Όταν όμως γράφεις ότι τα επεισόδια στον Βόλο έγιναν από κάποιους βλάκες, τότε γράφεις όχι απλά πίπες, αλλά πολύ μεγάλες και χοντρές ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Εκτός αν εννοείς ότι τα επεισόδια έγιναν από κάποιους βλάκες με στολή που πληρώνονται με τα λεφτά μας.
-Είπα ΝΤΕΜΕΚ ψαγμένα στερεότυπα, όχι ψαγμένα.
-Το επιχείρημα για τα ένστολα ζώα, που στην πλειοψηφία τους εμφορούνται (εντελώς τυχαία) από ακροδεξιές "απόψεις", ότι είναι ικανά να κάνουν τίποτα άλλο στη ζωή τους και "πολλές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι και κάνουν αυτό", με έκανε και γέλασα πολύ. Ή πολλή τηλεόραση βλέπεις ή σε άλλη χώρα ζεις.

Athinaios--4

• Guest
1.Θα ήθελα τότε να μου πεις ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ είπα ότι τα επεισόδια στο Βόλο τα έκαναν κάποιοι βλάκες. Καλό θα είναι να ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα.
2. Το ότι είπες ΝΤΕΜΕΚ ψαγμένα στερεότυπα και όχι απλά ψαγμένα δεν αλλάζει το υπόλοιπο της απάντησης μου. Πάλι ΕΣΥ χρησιμοποιείς στερεότυπα. Άρα καλό θα ήταν να δεις αυτό που σου έγραψα και όχι να κολλάς σε μία λέξη που δεν ανέφερα
3.Χαίρομαι που σου έφερα το γέλιο αλλά και πάλι καλό θα ήταν να απαντήσεις στην ουσία του επιχειρήματος γιατί αλλιώς προκαλείς γέλιο εσύ. Ναι βλέπω τηλεόραση γιατί προφανώς είμαι από τους τηλεορασιόπληκτους της ελληνικής κοινωνίας και δεν έχω άποψη γιατί είμαι χαζός. Για πες μου εσύ μεγάλε βιβλιοφάγε που έκανα λάθος. Θεωρείς ότι ολοι οι αστυνομικοί είναι φασίστες? Μάλλον τότε εσυ είσαι σε άλλη χώρα ή απλά δεν καταλαβαίνει απλά πράγματα.

Offline Català

• Αλλαγή
Όχι, δεν είπες πουθενά για βλάκες, προς θεού, ΠΧ βλάκες είπες, ένα παράδειγμα έφερες, τυχαίο... ΓΑΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΟΥ, ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, αλλά εσύ βρήκες την ώρα να μας πεις από τη ζεστασιά του σπιτιού σου να κάνουμε αυτοκριτική.
Το άλλο δεν το σχολιάζω παραπέρα, έχεις δίκιο, δεν είναι στερεότυπο, είναι ό,τι πρέπει για έκθεση πανελληνίων, δηλαδή για 17χρονα.
Ούτε οι μπάτσοι είναι όλοι φασίστες, υπάρχουν και πρεζέμποροι, νταβατζήδες, βασανιστές, προστάτες της νύχτας, βιαστές, δολοφόνοι, πρόσφατα μάθαμε και για κλεπταποδόχους. Εσύ δεν κάνεις λάθος, απλώς αυτά που λες, τα ακούμε από τότε που γεννηθήκαμε, από το σχολείο, τα κανάλια, τις εφημερίδες, τους γονείς μας, παντού, τι μας τα ξαναλές;
Το κόβω εδώ γιατί είμαστε τελείως οφ τόπικ κι εσύ βάλθηκες να μας τρελάνεις

Athinaios--4

• Guest
Ναι φιλαράκι μου. Έτσι ακριβώς είναι. Είμαι ένας απλός φασίστας, ίσως και μπάτσος, κάποιος που δεν έχει πάει ποτέ στο γήπεδο αλλά κάθεται στον καναπέ και βλέπει την ομάδα. Και αυτό όταν μπορεί και δεν έχει big brother ή δεν έχει καμιά τσόντα. Έτσι είναι φιλαράκι μου. Επειδή δεν έχω εδώ το ΠΑΟΚόμετρο στείλτο μου σε παρακαλώ να σου πω τι βαθμό παίρνω. Σίγουρα θα είναι μικρότερος από τον δικό σου. Σε καταλαβαίνω. Ήταν τραγικό αυτό που είπα. Είναι δυνατόν να μιλάω για αυτοκριτική???

Και βέβαια σε καταλαβαίνω απόλυτα για τις δεύτερες δουλειές των μπάτσων. Όλοι τους έτσι είναι. Και βέβαια σαν Δούρειος Ίππος μπήκα στο forum αυτό και γράφω ώστε να διαιωνίζω τις φασιστικές ή ίσως τις μικροαστικές μου απόψεις σε σένα.

Τελικά μετά από χρόνια σε αυτό το forum ήρθε η ώρα να με αποκαλύψεις...

Για τα στερεότυπα δε λέω μιας και ούτε εσύ τα σχολιάζεις από την στιγμή που είναι θέμα για Πανελλήνιες. Φαντάζομαι ότι σου είναι πρόσφατα...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αυτή την καραμέλα για το μπάτσο-βασιλάκη καίλα να δω πότε θα τη χορτάσετε.

Ψόφος ρε σε όλα τα κοπρόσκυλα... Αδέρφια μας σαπίζουν 5 μήνες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗ και ο άλλος δικαιολογεί τα καθίκια...
Ντροπή σου. Ντρέπομαι που δηλώνεις ΠΑΟΚ.

Athinaios--4

• Guest
Ντρέπεσαι για μένα που δηλώνω ΠΑΟΚ?? Κι άλλος με ΠΑΟΚόμετρο βλέπω εδώ μέσα.

Κρίμα μεγάλε... Κρίμα.... Τι να σου πω...

Επειδή φαίνεται ότι ενοχλεί η αντίθετη άποψη κι εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚτσής όπως είστε εσείς οι 2-3 δε θα ξαναμιλήσω. Άλλωστε έτσι δείχνετε τον φασισμό μη δεχόμενοι την άλλη άποψη. Εγώ ντρέπομαι για σας.

Άντε καληνύχτα σας κύριοι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ βολος-ΠΑΟΚ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑBΡΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...
« Last Edit: January 19, 2011, 16:27:52 by Capricorn »

zagorakis

• Guest
Επίθεση δέχθηκε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος

Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Βόλου προπηλακίστηκε από αγνώστους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, λίγο μετά το τέλος των τεστ των διαιτητών της Superleague

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/1) ο διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου προπονούνταν. Δύο άγνωστοι, μόλις τελείωσαν τα τεστ των διαιτητών της Superleague, πλησίασαν τον Σιδηρόπουλο ανενόχλητοι, τον χτύπησαν στο πρόσωπο πολλές φορές και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, που είχαν σταθμεύσει κοντά στο σημείο, όπου έγινε η επίθεση και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Τα χειρότερα για τον διαιτητή αποφεύχθηκαν, όταν παρευρισκόμενοι διαιτητές, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες πρόλαβαν να δουν το νούμερο της μηχανής και να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά των δραστών, στοιχεία τα οποία έδωσαν στην Αστυνομία.

Ο Σιδηρόπουλος αρχικώς οδηγήθηκε στο ιατρείο του Αθλητικού Κέντρου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

http://olapaok.gr/podosfairo/epithesh_dexthhke_o_diaithths_sidhropoylos.753679.html

PAOK_VOLOS

• Guest
1+1=2 Ζαγορακη...Αλλα ξεχασα,εσυ εισαι καλο παιδι..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
...Επίθεση δέχθηκε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος....

ε κοίτα ρε φίλε ατυχία που είχε ο άνθρωπος!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
κάθήστε ρε μην μας το φορτώσουνε κι αυτό για ξεκάρφωμα κι έτσι...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Πριν 2-3 μερες ακουσα τον Ντικμπασανη στην εκπομπη των ουλτρας να λεει οτι ο Μπεος ειπε στον Ποικιλιδη οτι "ξερει που μενει στην Θεσσαλονικη" και οτι θα τον βρει να "καθαρισει", αλλα υστερα απο εναν χρονο οπως κανει ο Μπεος συνηθως με τους λογαριασμους του. Ακουσε/διαβασε κανεις τιποτα σχετικο καπου αλλου?
« Last Edit: January 20, 2011, 22:48:34 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

bagos1

• Guest
λενε οτι ο Μπεος ποτε δεν στελνει αλλους για δικια του δουλεια και οτι ειναι να κανει το κανει ο ιδιος, ποτε ξανα στο παρελθον δεν εχει γινει κατι αναλογο και ας ειχε μεγαλύτερο λόγο να το κανει (βλέπε κούγιας, γιδοπουλος, ψωμιαδης). πιθανως στην Αθηνα να εγινε απο οπαδους και οχι απο αυτον.