Author Topic: ολυμπιακός βόλου- ΠΑΟΚ 0-3 Σάββατο 15/01/2011 ώρα 19:30 novasports2  (Read 8430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

opws_mathame

• Guest
τα περι φωτιας μεσα στο γηπεδο ειναι αστεια.αν θελουν να σε τιμωρησουν σε τιμωρουν ετσι κ αλλιως.το ζητημα ειναι παε κ λαος απο κοινου να δειξουν πως οποιαδηποτε τιμωρια λαμβανεται ως αιτια πολεμου.οι φωτιες αναψαν επειδη η ατμοσφαιρα ειχε γινει αποπνικτικη απο τα χημικα και η φωτια βοηθαει τον κοσμο εστω να αναπνευσει.αυτοι ποου βρεθηκαν μεσα στο ταρταν βρεθηκαν γιατι στο γενικο χαμο βγηκαν απο πλαγια πορτα.αν μας τιμωρησετε μιαλμε για σκανδαλο που στρεφεται εναντιον του απλου οπαδου του ΠΑΟΚ αλλα και της ΠΑΕ  σαν εταιρειας.καθιστουμε την αθλητικη δικαιοσυνη υπευθυνη για οτι κ αν συμβει.δε μπορουμε σαν ΠΑΕ να εγγυηθουμε για τπτ σε περιπτωση τιμωριας της τουμπας.

opws_mathame

• Guest
και ασε να διαρρεει πως σε περιπτωση τιμωριας της τουμπας θα υπαρχει γιγαντοοθονη απ εξω στα ματσ με γαβρο κ βαζελο να δω αν τους συμφερει να τιμωρηθουμε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δε θα μιλήσω για τα σκηνικά έξω από το γήπεδο προφανώς γιατί εικόνα δεν έχω και κατά βάση γιατί μάλλον έγινε ότι έγινε τις υπόλοιπες 30000 φορές όπου πρέπει ο ΠΑΟΚ να φανεί κακός και να του τη σερβίρουν.

στα του ματς...
συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.
η ομάδα 45λεπτά έπαιζε με την Barca μάλλον και απο τύχη και από Χαλκιά δε φάγαμε γκολ. Δε μιλάω για θέαμα. μιλάω για τα βασικά. Δεν ήξερε κανείς που να πάει να πάρει τη μπάλα και όταν την έπαιρνε δεν ήξερε τι να την κάνει... τραγικά πράγματα! αν καθόταν κάνα κάρφωμα από τα τούβλα του Βόλου θα κλαίγαμε. Δεν υπήρχε ομάδα ΠΑΟΚ στο γήπεδο για 45 λεπτά
θα συμφωνήσω με μερικους πάνω... Λίνο Σνάου για τα γκράβαρα πλέον. άμεση ανάγκη αντικατάστασης. Στο κέντρο επίσης δεν υπήρχαμε.

Μόλις είδα πόσο ψηλά πίεζαν οι του βόλου είπα θα χώσουμε 10. είχαν απίθανη απόσταση στις γραμμές τους. έλα όμως που δε μπορούσε η πρώτη πάσα η δικιά μας να φτάσει σε παίκτη μας! τραγικές εμπνεύσεις!

Στο Β βελτιωθήκαμε ελάχιστα. Κουτσανικούλης over Κριστιάνο και Ελ ζαρ...και Τσουκαλάς για τα καπνά.... Είναι δυνατόν να έπαιξε ακόμα και ο Μπαλάφας καλύτερα?

δεν πάμε πουθενα έτσι. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ χθες.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αγωνιστικό πλάνο ανάπτυξης μηδέν. Ομάδα που εξαρτάται από τις ατομικές εξάρσεις ενός Βιερίνια και την παρουσία ενός Γκαρσία στο χώρο του κέντρου. Για γέλια. 
Εγώ ωστόσο είμαι ευχαριστημένος γιατι εξακολουθούμε να είμαστε η μοναδική ομάδα που είναι μέσα και στους τρεις στόχους της. Και πείτε μου ότι δεν είναι έτσι. Όλα στον ΠΑΟΚ δουλεύουν τέλεια (μέχρι τη συντέλεια).
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
τα περι φωτιας μεσα στο γηπεδο ειναι αστεια.αν θελουν να σε τιμωρησουν σε τιμωρουν ετσι κ αλλιως.το ζητημα ειναι παε κ λαος απο κοινου να δειξουν πως οποιαδηποτε τιμωρια λαμβανεται ως αιτια πολεμου.οι φωτιες αναψαν επειδη η ατμοσφαιρα ειχε γινει αποπνικτικη απο τα χημικα και η φωτια βοηθαει τον κοσμο εστω να αναπνευσει.αυτοι ποου βρεθηκαν μεσα στο ταρταν βρεθηκαν γιατι στο γενικο χαμο βγηκαν απο πλαγια πορτα.αν μας τιμωρησετε μιαλμε για σκανδαλο που στρεφεται εναντιον του απλου οπαδου του ΠΑΟΚ αλλα και της ΠΑΕ  σαν εταιρειας.καθιστουμε την αθλητικη δικαιοσυνη υπευθυνη για οτι κ αν συμβει.δε μπορουμε σαν ΠΑΕ να εγγυηθουμε για τπτ σε περιπτωση τιμωριας της τουμπας.

ωραια στειλτο και στη διοικηση αυτο το mail για να της ανοιξεις τα ματια..εγω λεω να πας να διοικησεις και εσυ, γιατι οχι....

Οι μαγκιες πληρωνονται..Πουλησαμε ντεμεκ τζαμπα μαγκια του στυλ "ΠΑΟΚ ειμαι μπαινω παντου με ντου", παιξε χωρις λαο στο κυπελο...Οποιος απο εμας αρχιζει και κλαιει μετα απο την τιμωρια θα ειναι το λιγοτερο γραφικος..
« Last Edit: January 16, 2011, 13:47:46 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
μια ζωη φταινε οι αλλοι αλλα ποτε εμεις.. και αυτην την φορα φταινε μονο οι μπατσοι αλλα και παλι οχι μια μεριδα των δικων μας οπαδων που εκανε παλι τα δικα της

φυσικα αν τιμωρηθουμε παλι θα φταιει η επο, ο πιλαβιος, η αστυνομια, ο ζαγορακης και οχι αυτοι που δωσαν τις αφορμες.. αυτοι ποτε δεν εχουν μεριδιο ευθυνης

Παρε βουλευτες, μιλα με Αστυνομικους διευθυντες, μιλα με τον Πιλαβιο, απειλησε τους δικαστες, δεν με νοιαζει τι θα κανεις αλλα
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟ
απο εσενα δεν το περιμενα να το διαβασω, εισαι και νεο παιδι
ειναι νοοτροπια αυτη ρε πουστη μου;; μια ζωη τα ιδια.. οι βουλευτες, οι αραβες, καποιιος να μας βοηθησει ενω καθομαστε με τα χερια σταυρωμενα και δεν κοιταμε τα προβληματα καταματα.. νεοελληνες

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Blue, ειναι καποιες φορες που ο σκοπος αγιαζει τα μεσα φιλε... Οπως εγραψα και αργοτερα:

Δεν ημουν εκει για να ξερω τι εγινε, ουτε ειχα δει κανα βιντεο ή φωτος, οταν εγραψα αυτα που εγραψα. Δυστυχως τελικα οταν μιλησα κ με ενα φιλαρακι μου που μου ειπε καποια πραγματα που ειδε στο γηπεδο και ειδα και τις φωτος... καταλαβαινω οτι δεν γλυτωνουμε την τιμωρια.
Κριμα... κριμα... κριμα, μεγαλη ξενερα να παιξουμε στον αγωνα της χρονιας χωρις κοσμο. Ο Γκαρσια και ο Κοντρερας και ο Βιερινια θα ειναι εκει, στο ραντεβου με τον τιτλο και εμεις τους προδωσαμε αφηνοντας τους μονους.
opwsmathame φανταζομαι αυτο που λες ειναι για πλακα, αλλιως παιζει να ειναι η πιο αστεια δικαιολογια επεισοδιων και απο τα παλια της παραγκας. Η στερηση δεν σε οδηγει σε μαλακυνση φιλε μου. Το οτι δεν πηγες στο Ζαγκρεμπ δεν σημαινει οτι πρεπει να πλακωθεις με τους βολιωτες και να αναψεις φωτια στο γηπεδο.
Το οτι δεν ημασταν εξυπνοι αρκετα για να γλυτωσουμε την τιμωρια ειναι δεδομενο, πλεον αρχιζω να πιστευω οτι ειμαστε και εντελως βλακες για να την προκαλεσουμε.

Ας δειξει για μια φορα ο Ζαγορακης οτι μπορει να σηκωσει το φορτιο του ΠΑΟΚ, δεχομενος και τα καλα και τα κακα που τον συνοδευουν...

Παρολαυτα στην Ελαδα που αθωωσε 2 φορες τον βαζελο, τον αρη και την αεκ εσυ δεν υπαρχει λογος να εισαι για αλλη μια φορα το πρωτο θυμα της υποθεσης...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
ο λαός περιμένει πως και πως το τρίτο ημίχρονο.σιγά-σιγά έρχεται η ώρα του...πάνω που άρχισα να ανησυχώ ότι μπορεί και να μην γίνει...ο άραβας από τη χαλκιδική ήρθε?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
Παρολαυτα στην Ελαδα που αθωωσε 2 φορες τον βαζελο, τον αρη και την αεκ εσυ δεν υπαρχει λογος να εισαι για αλλη μια φορα το πρωτο θυμα της υποθεσης...
βαζεις και στοιχημα;

Το οτι δεν ημασταν εξυπνοι αρκετα για να γλυτωσουμε την τιμωρια ειναι δεδομενο, πλεον αρχιζω να πιστευω οτι ειμαστε και εντελως βλακες για να την προκαλεσουμε.
βαλε και μια μεριδα ντεμεκ ΠΑΟΚσηδων που δεν τους ενδιαφερει αν τιμωρηθει η ομαδα, αν πληρωσει προστιμο, αν παιξει σημαντικα ματς με αδεια τουμπα, αν, αν, αρκει να κανουνε τα "δικα" τους.. αυτοι ειναι ο αληθινος κινδυνος για τον ΠΑΟΚ, και δεν βλεπω με την καμια να κανει κατι ο ζαγορακης για αυτους, ηδη χαιδευει αυτια με ανακοινωσεις

Offline dave

• Αλλαγή
ολοι μαζι φιλε μπλου να διωξουμε επιτελους αυτους τους 100, για να ορθοποδησει ο ΠΑΟΚ κ να δουμε πρωταθληματα κ τσ λ...

νταξει παιδια εχει κουραση η ψυχωση με τους 'ανεγκεφαλους' δειτε το λιγο πιο σφαιρικα δλδ...

opws_mathame

• Guest
iron εχουν ε μαιλ οι δικοι μας να τους το στειλω???ποια τιμωρια ρε φιλε πας καλα???ησουν εκει για αν ξερεις τι εγινε η τα λες απο την καναπεδαρα σου??ειδες μηπως αν προκαλεσαν μεσα στο γηπεδο οι βολιωτες?ξερεις αν εγω εχω αναπνευστικα προβληματα κ πηγα να πεθανω απο τα χημικα>?μηπως πρπει να λεμε κ συγνωμη που αναπνεουμε?εδω τιμωρηθηκαμε με τον αρη ομως που δεν εγινε τπτ.ψαξε αλλοθι στους οπαδους εσυ απο τον καναπε σου.γιατι ειμαι σιγουρος πως αν ησουν στο γηπεδο χθες δε θα τα ελεγες αυτα.εγω δεν ειχα καμια συμμετοχη στα επεισοδια αλλα αν αντιδρουσαν ολοι με το σκεπτικο σου χθες επρεπε να κανουμε μαζικη αποχωρηση απ το γηπεδο για να μη τιμωρηθουμε.που κ παλι θα κινδυνευαμε

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μπάλα δε παίξαμε, το ματς το πήραμε με τη φανέλα.
Ελπίζω η τραγική εικόνα μας να οφείλεται στη συντήρηση δυνάμεων που έκαναν οι παίκτες για τον αγώνα με τον γκει.
Το θετικό είναι πως συνεχίζει να σκοράρει ο Βιερίνια, πως ανεβαίνει ο κοντός και πως οι τραυματίες γυρνάνε σιγά σιγά. Αρνητικοί κατ εμέ Τσουκαλάς και Λίνο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

baron

• Guest
Ασχολείσαι τώρα σοβαρά? Αστούς αύριο να βγούνε στα ράδια να κλαίγονται για αυτούς που κάνουν κακό στην ομάδα και είναι ο καρκίνος του ΠΑΟΚ ... οι ρετσινοπνιχτες.... ξεφτίλα

να οι στιγμές που ντρέπεσαι να υποστηρίζεις την ίδια ομάδα με υποκείμενα

Φταίνε οι sunopadoi τους και όχι οι μπάτσοι και τα αλλα καρκινώματα.... πουλημένα τομάρια

opws_mathame

• Guest
α και κατι τελευταιο.αφου ολοι εσεις οι υγιως σκεπτομενοι σκεφτεστε την ωρα που σας ψεκαζουν καρκινο η που ερχονται απειλητικα προς το μερος σας τα προστιμα απομονωστε τους επιτελους.η μηπως δεν ειναι μονο 100?η μηπως αυτοι ειναι το μονο ενεργο κομματι του ΠΑΟΚ?τι διαολο αν ηταν 100 ατομα απο τον τελικο της γενευης μεχρι σημερα δε θα τους ειχαμε διωξει?ας βγειτε την επομενη φορα που θα δημιουργηθει κατι τεοιο εσεις που ειστε η υγεια η λογικη η πλειοψηφια του ΠΑΟΚ και α τους πεταξετε εξω απ τα γπεδα.χωρις αυτους ομως ακομα και στο βολο ειστε επιφοβοι για να τρωτε μαπες απο οπαδους του ολυμπιακου.αν υπαρχει στοιχειωδως υποερασπιστικη και χειριστει το θεμα επικοινωνιακα δεν τρωμε τιμωρια.εκτος κ αν αυτο βολευει καποιους ως αλλοθι που η ομαδα αγωνιστικα πηγαινει σε μαυρα χαλια να παιξει την προκριση κ χωρις προσθηκες σε θεσεις που ποναει.
υγ.ουτε με πεναλτι δε μπορεις τελικα ο νανος στην ψυχη

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
iron εχουν ε μαιλ οι δικοι μας να τους το στειλω???ποια τιμωρια ρε φιλε πας καλα???ησουν εκει για αν ξερεις τι εγινε η τα λες απο την καναπεδαρα σου??ειδες μηπως αν προκαλεσαν μεσα στο γηπεδο οι βολιωτες?ξερεις αν εγω εχω αναπνευστικα προβληματα κ πηγα να πεθανω απο τα χημικα>?μηπως πρπει να λεμε κ συγνωμη που αναπνεουμε?εδω τιμωρηθηκαμε με τον αρη ομως που δεν εγινε τπτ.ψαξε αλλοθι στους οπαδους εσυ απο τον καναπε σου.γιατι ειμαι σιγουρος πως αν ησουν στο γηπεδο χθες δε θα τα ελεγες αυτα.εγω δεν ειχα καμια συμμετοχη στα επεισοδια αλλα αν αντιδρουσαν ολοι με το σκεπτικο σου χθες επρεπε να κανουμε μαζικη αποχωρηση απ το γηπεδο για να μη τιμωρηθουμε.που κ παλι θα κινδυνευαμε

ποια καναπεδαρα μου, εκει ημουνα, βολιωτης ειμαι...εσυ μαλλον εισαι πιτσα-μπυρα-πολυθρονα οπως περιγραφεις με εκθεσεις ιδεων..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ντειβ ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, ειναι και αυτοι μερος του προβληματος.. ναι χρειαζεσαι καλυτερη διοικηση και ναι δεν χρειαζεσαι τετοιους οπαδους

οπως_μαθαμε εσυ ησουν, εμεις δεν φταιμε σε τιποτα παλι δηλάδη; εγω με αυτα που ειδα το θεωρω υποκριτικο να τα ριχνουμε μονο στους μπατσους

μπαρον καρκινωματα δεν υπαρχουν μονο στην αστυνομια αλλα και αναμεσα μας.. μια μεριδα τυπων που ακολουθουν τον ΠΑΟΚ εγω δεν τους θεωρω συνοπαδους, δεν τους θεωρω ΠΑΟΚ γιατι δεν πονανε τον ΠΑΟΚ αλλα την παρτη τους και τα γουστα τους

αλλα ποιος να παραδεχτει αυτα τα πραγματα.. πονανε και δεν αρεσει

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ανακοίνωση εναντίον της διοίκησης και των οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, για όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμφωνήσουμε εν μέρει σε ό, τι αφορά την Αστυνομία. Πραγματικά η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έκανε λάθος σχεδιασμό και δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Αυτό όμως το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν θέτει εκτός ευθυνών την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους της.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και είναι μεγάλη ομάδα. Δεν επιτρέπεται όμως οι διοικούντες μίας τέτοιας μεγάλης ομάδας να προσπαθούν να καλύψουν και να δικαιολογήσουν τα έκτροπα και τους βανδαλισμούς των φιλάθλων τους και τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, διότι όποιες ευθύνες κι αν έχει η Αστυνομία, σίγουρα δεν είναι αυτή που κατάστρεψε ολοσχερώς τις τουαλέτες του Σταδίου και τις πόρτες ασφαλείας, που προκάλεσε το ξήλωμα και το σπάσιμο των καθισμάτων, που άναψε εστίες φωτιάς, που φρόντισε για το ρήμαγμα των κυλικείων και που προκάλεσε τον τραυματισμό αθώων πολιτών και όχι μόνο.

Γρονθοκόπησαν μάλιστα ακόμη και τους υπαλλήλους των κυλικείων που δούλευαν για ένα μεροκάματο, κλέβοντας τις εισπράξεις τους. Αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει να τα καταδικάσει και συγχρόνως να προσπαθήσει να αποβάλει αυτά τα κακοποιά στοιχεία από την οικογένειά της και από τα ελληνικά γήπεδα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους καταπληκτικούς φιλάθλους μας που αν και προκλήθηκαν, με την άψογη συμπεριφορά τους απέτρεψαν τα χειρότερα. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι κάθετα αντίθετοι στη βία και αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, με οποιοδήποτε κόστος, αν πραγματικά θέλουμε ένα καλύτερο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Τελικά υπάρχει θεός και έβαλε το χέρι του, γιατί αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, σήμερα θα θρηνούσαμε ακόμη και θύματα».

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5303
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dave

• Αλλαγή
δε μου λες ρε μπλου, αυτοι οι λιγοι που κανουν κακο στον ΠΑΟΚ, υπαρχουν μονο στον ΠΑΟΚ? μηπως η νοοτροπια, κ της συγκρουσης με τους μπατσους, και της παραβατικοτητας και του ντου ειναι γενικοτερο φαινομενο?? κ αν ναι, γιατι μονο ο ΠΑΟΚ μενει πισω απο αυτους, ενω οι αλλοι κ πρωταθληματα παιρνουν, κ 'επενδυτες' που χωνουν πακετα προσελκυουν και λαδι παντα βγαινουν?

αφηστε τη ψυχωση και κοιταξτε λιγο περα απο τη μυτη σας...ελεος με τη καραμελα...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Η αστυνομία κάνει το παν για να γίνουν επεισόδια. Ο στόχος του Μπιτσαξή είναι να διακοπούν ματς για να σταματήσουν εντελώς οι μετακινήσεις. Αυτό φυσικά δε πρόκειται να το δεχτεί κανένας μας. Άρα πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνονται επεισόδια εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και όχι σε κάθε ευκαιρία που μας προσφέρει απλόχερα η αστυνομία. Καμία τιμωρία για στημένα σκηνικά.

+1926 έτσι ακριβώς είναι αλλα γνωρίζεις πολύ καλά ότι σε τέτοιες φάσης ο έλεγχος χάνεται άμεσος όσο και να "προσpaθισις" να συγκρατηθείς.δεν είναι ούτε η πρώτη αλλα ούτε και η τελευταία που γίνονται αυτά.όσο για αυτούς που έρχονται στη τούμπα εκδρομές και τους έχεις σαν κυριους αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν δεν τους δίνεις να καταλάβουν με ποιον έχουν να kanoyn.an και τα μαθήματα από το παρελθόν είναι πολλά τελευταία βλέπε γριές -χάνουμι τότε πρέπει και εμείς να αλλάξουμε λίγο τακτική ;)