Author Topic: ολυμπιακός βόλου- ΠΑΟΚ 0-3 Σάββατο 15/01/2011 ώρα 19:30 novasports2  (Read 8440 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Βγήκαν οι υπερασπιστές του τίποτα πρώτοι πρώτοι να υπερασπιστούν το προκαθορισμένο τίποτα που σίγουρα θα κάνει ένα μεγάλο τίποτα για να γλιτώσουμε από τιμωρία. Οι ίδιοι που υπερασπίζονται τη κλεψιά και θεωρούν ότι η οικονομική κρίση σε κάνει και κλέφτη. Εμένα πάντως δεν με έκανε ακόμη... Κάποιος φίλος ανέφερε το βάζελο παραπάνω. Στο βάζελο ήθελαν να τιμωρηθούν. Το επαναλαμβάνω: ήθελαν να τιμωρηθούν οι διοικούντες του. Αν δεν ήθελαν θα έτρωγαν το πρόστιμο που έφαγε και ο ρούλης. Αλλά ούτε σαν τον ρούλη είμαστε.

Ο νεο-ΠΑΟΚτσής μεγαλώνει με την άποψη "αν πας εκδρομή και σε προκαλέσουν οι μπάτσοι μην αντιδράς, αν πας εκδρομή και σου τη πέσουν αλλόθρησκοι μην απαντάς". Γίνε κότα λοιπόν ΠΑΟΚτσή για να χαρούν οι οσφυοκάμπτες και παρακάλα να μη σε τιμωρήσουν αυτοί που ούτως ή άλλως αν θέλουν να σε τιμωρήσουν θα σε τιμωρήσουν γιατί πήγες αξύριστος στο γήπεδο.

Στημένα δε λέτε ότι ήταν τα επεισόδια; Ποια λοιπόν θα ήταν η έξυπνη στάση σε αυτά; Να σε κάψουν και να πας σαν ροφός στη σχάρα; Να σου κόψουν τσαμπουκά τις εκδρομές για πάντα και να δείξεις πόσο υπάκουος είσαι; Να ρουφήξεις μπόλικο χημικό για να πεθάνεις 10 χρόνια νωρίτερα; Τι ρε "φιλόσοφοι"; Πήξαμε στην υψηλή θεωρία βραδιάτικα...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

chiltsid

• Guest
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΜΕ. Η ΠΑΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
τα μμε ξεχνα τα,ειδη μας εχουν τιμωρημένους οι βλακες αρδ.

Offline toy

• Αλλαγή
Ούτε στου παπά μη το πείς...
αυτό είναι το ρητό για το ματς που μας πέρασε
ελπίζω η τύχη να συνεχιστεί και στην ποινή...

Στα του ματς τώρα, νομίζω ότι είμασταν απλά τραγικοί το 1ο ημίχρονο ήταν για να μαζέψουμε κάμποσα αλλά ο καλός Θεούλης ήταν ΠΑΟΚ
Μακράν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου ο Λίνο τόσο που να αναπολείς τον πουλέν του τζάνκιε...
Επίσης ασυζητητί αυτός ο κουτσιανικούλης αντί του ελ ζάρι ή του κριστιάνο
Α! και κάτι ακόμη πατήσαμε μπάλα πρώτη φορά μόλις μπήκε ο μπαλαφίνιο τυχαίο δε νομίζω....

Κρατάμε το τρίποντο και ελπίζουμε να δώσει ο αλάχ φώτιση στ΄αφεντικά
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

trelaras4

• Guest
Βγήκαν οι υπερασπιστές του τίποτα πρώτοι πρώτοι να υπερασπιστούν το προκαθορισμένο τίποτα που σίγουρα θα κάνει ένα μεγάλο τίποτα για να γλιτώσουμε από τιμωρία. Οι ίδιοι που υπερασπίζονται τη κλεψιά και θεωρούν ότι η οικονομική κρίση σε κάνει και κλέφτη. Εμένα πάντως δεν με έκανε ακόμη... Κάποιος φίλος ανέφερε το βάζελο παραπάνω. Στο βάζελο ήθελαν να τιμωρηθούν. Το επαναλαμβάνω: ήθελαν να τιμωρηθούν οι διοικούντες του. Αν δεν ήθελαν θα έτρωγαν το πρόστιμο που έφαγε και ο ρούλης. Αλλά ούτε σαν τον ρούλη είμαστε.

Ο νεο-ΠΑΟΚτσής μεγαλώνει με την άποψη "αν πας εκδρομή και σε προκαλέσουν οι μπάτσοι μην αντιδράς, αν πας εκδρομή και σου τη πέσουν αλλόθρησκοι μην απαντάς". Γίνε κότα λοιπόν ΠΑΟΚτσή για να χαρούν οι οσφυοκάμπτες και παρακάλα να μη σε τιμωρήσουν αυτοί που ούτως ή άλλως αν θέλουν να σε τιμωρήσουν θα σε τιμωρήσουν γιατί πήγες αξύριστος στο γήπεδο.

Στημένα δε λέτε ότι ήταν τα επεισόδια; Ποια λοιπόν θα ήταν η έξυπνη στάση σε αυτά; Να σε κάψουν και να πας σαν ροφός στη σχάρα; Να σου κόψουν τσαμπουκά τις εκδρομές για πάντα και να δείξεις πόσο υπάκουος είσαι; Να ρουφήξεις μπόλικο χημικό για να πεθάνεις 10 χρόνια νωρίτερα; Τι ρε "φιλόσοφοι"; Πήξαμε στην υψηλή θεωρία βραδιάτικα...

Συμφωνο γιατι τα γραφει κυμπαρικα.

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Βρε καλα τα λες..
Ο πρωην ποδοσφαιριστης θοδωρακης τι μπορει να κανει?
Ναι να κραξω για 1500 λογους αλλα οχι και γι αυτον ρε γαμωτο
Τωρα ειναι που...
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΜΕ. Η ΠΑΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dave

• Αλλαγή

κατσε πρωτα να παρακολουθησουμε το νεο επεισοδιο του εμφυλιου ρετσινοπνιχτων-προβατων, και νταξει βλεπουμε...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΝΤΕ ΝΤΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΟΝΙΑ...ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
Πάει ο ιμιτασιόν του Βόλου,σειρά ο γνήσιος του Κώλου!
Ας το πάρουμε χαμπάρι ότι αυτός είναι ο φετινός Π.Α.Ο.Κ. με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα με κάθε τρόπο και να δούμε στο τέλος της χρονιάς αν μπορέσαμε να σώσουμε κάτι απο αυτή.

Καμία πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη απ όπου και να προέρχεται.

Offline savage republic

• Βασικός
Ντρέπομαι για τους συνοπαδούς που τρώνε το τυράκι της ενορχηστρωμένης προπαγάνδας του λιμανιού. Μπάτσοι δημοσιογράφοι και τηλεσχολιαστές ζούνε από χαρτζηλίκια και από την προσδοκία εισαγωγής τους στο pay roll του όποιου φραγκάτου. Παλιότερα ήταν ο θείος, τώρα ο Μαρινάκης. Σας κάνουνε να αισθάνεστε και ένοχοι και ντροπιασμένοι. Συγχαρητήρια. Είστε 100% αρσενικά. Θα χαρώ να γνωρίσω την οικογένειά σας...

Για το ματς, ελπίζω να συνεχίσουμε ακόμα πιο συγκεντρωμένα. Οι 60 βαθμοί στο τέλος είναι ένας πρώτος εφικτός στόχος. Με 63 φτάνουμε το ρεκόρ της κανονικής διάρκειας που κάναμε πρόπερσι. Προφανώς και ο γαύρος θα κερδίσει με πάνω από 75, λόγω διαιτησίας βασικά. Αλλά εμείς οφείλουμε να υπερασπιστούμε το όνομα και τη φανέλα της ομάδας. Σήμερα έγινε, κι ας είμασταν απαράδεκτοι, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα - κυρίως λόγω ανυπαρξίας των υπολοίπων. Η φημολογούμενη ζημιά του Βιολίδη ελπίζω να μην μας επηρεάσει περισσότερο απ' ότι μέχρι στιγμής. Ακόμα, περιμένω δύο ενδεκαδάτες μεταγραφές.

opws_mathame

• Guest
darklorord ειπες πως δεν ησουν φιλε οποτε δεν εχει νοημα να το αναλυσουμε περισσοτερο τι και πως εγινε.αν τιμωρηθει η εδρα δε πρπει να γινει καν το ματσ με το γαβρο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν ειμουν στο γηπεδο. Ενας πολυ καλος και πολυ παλιος φιλος που ηταν, μου ειπε με μεγαλη σιγουρια οτι τα σουτια ηταν 100% στημενα απο τους μπατσους. Οπως τα ειδε απο κοντα τα πραγματα, και 50 δικοι μας με γυναικοπαιδα να πηγαιναν, παλι θα γινοταν μανουρες, υπηρχε εντολη απο πανω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Athinaios--4

• Guest
Φίλε baron εννοώ ότι σε ΚΑΝΕΝΑ ματσ δεν φανταζόμουν ότι 2 χέρια (Αθανασσιάδης) ενώ τα δίνει φάουλ, δε δίνει κάρτα. Και να θυμίσω ότι το δεύτερο χέρι γίνεται ενώ ο μικρός έχει ήδη μία κίτρινη.

Οι φάσεις ήταν στην κρίση του. Αλλά από κρίσεις διαιτητών έχω χορτάσει καια ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι σε άλλα παιχνίδια η κόκκινη θα έβγαινε στο χαλαρό

Φιλε μου είσαι εντελώς λάθος και παπαγαλίζεις φράσεις δημοσιοβλαχων.
Στον αθλητισμό, και οπωσδήποτε στον επαγγελματικό δεν uparxei καμια "στην κρίση του διαιτητή"!.
Υπάρχουν ξεκάθαρες ντιρεκτίβες για οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Εάν υπήρχε κάτι τέτοιο όπως ελεύθερη κρίση - τότε κάθε διαιτητής θα είχε το ελεύθερο να αλλοιώνει αποτελεσματα με την δικαιολογία "το πήρα πάνω μου". Επειδή αυτό συμβαίνει κατά κόρον στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η κατάσταση είναι και η αλήθεια.

Η είναι χέρι κάρτα φάουλ penalty η δεν είναι. Ο διαιτητής τα πήγε καλά σήμερα και στην φάση του πέναλτι στον μαλακα μας ,συμβουλεύτηκε τον βοηθό του ακριβώς γιατί δεν είναι στην κρίση του αλλα το τι συνέβη πραγματικά.

Αφού λοιπόν για σένα ΟΛΑ βρίσκονται στον κανονισμό, ο οποίος μάλιστα δεν αφήνει περιθώρια στην κρίση του διατητή τότε έπρεπε να αποβληθεί ο Αθανασσιάδης γιατί έκανε 2 χέρια καθαρά και δεν πήρε κάρτα. Σωστά?? Για μένα ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ

baron

• Guest
Τι θέλεις να αποδείξεις με το παράδειγμα σου δηλαδή? Και φυσικά ο μικρός ήταν για καταπακτή.

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
δεκαλεπτο βιντεο (με καλη αναλυση) για την κερκιδα στον ΒΟΛΟ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Επιτέλους να τιμωρηθεί η ελληνική αστυνομία για τα επεισόδια που για αλλη μια φορά προκάλεσε. Δε μπορεί 50 με 100 ανεγκέφαλοι ενστολοι να διωχνουν με τη συμπεριφορά τους το κοσμο απο τα γηπεδα. Να τιμωρηθεί η ελ.ας για τα επόμενα 2 εκτός εδρας ματς του ΠΑΟΚ και να μην εχει καμία παρουσία μεσα, εξώ και σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων απο οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αν κριθουν ευρείας κλίμακας τα επισόδεια να τιμωρηθεί η ελ.ας, και εφόσον είναι υπότροπη για προηγούμενες συμπεριφορές της, για τις επόμενες 10 αγωνιστικές.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Όταν ο μπέος σε δίνει όσα εισιτήρια θες, όταν σε λέει ελάτε και χωρίς εισιτήρια θα έχει εκδοτήριο, τότε φυσιολογικά θα παίξεις δύο ντέρμπι με άδεια τούμπα, και τα τίποτα δεν είναι μόνο αυτά που λές αλλά και στην κερκίδα. Δεν ήμουν στον βόλο, ήμουν όμως στην Καβάλα και φαντάζομαι έγινε το ίδιο πράγμα. Πολύς κόσμος θα ήθελε να μπεί από δύο πόρτες δωματίου. Άλλοι είχαν άλλοι δεν είχαν εισιτήρια, έγιναν τα ντου και μπηκαν όσοι ήταν ναν μπουν, αν περιορίζονταν ότι έγινε στο έξω με την αστυνομία όπως και στην καβάλα όλα εντάξυ. Όταν όμως μέσα στο γήπεδο βάζεις φωτιές και μπουκάρεις μέσα πρέπει να δεις και συ σαν κόσμος τις ευθύνες σου. Δεν μπορεί πάντα να φταίνε οι άλλοι.
Οταν μιλάμε για μπέο λέμε για κανονικό τσάτσο του μαρινάκη, δούλο με την βούλα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
Επιτέλους να τιμωρηθεί η ελληνική αστυνομία για τα επεισόδια που για αλλη μια φορά προκάλεσε. Δε μπορεί 50 με 100 ανεγκέφαλοι ενστολοι να διωχνουν με τη συμπεριφορά τους το κοσμο απο τα γηπεδα. Να τιμωρηθεί η ελ.ας για τα επόμενα 2 εκτός εδρας ματς του ΠΑΟΚ και να μην εχει καμία παρουσία μεσα, εξώ και σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων απο οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αν κριθουν ευρείας κλίμακας τα επισόδεια να τιμωρηθεί η ελ.ας, και εφόσον είναι υπότροπη για προηγούμενες συμπεριφορές της, για τις επόμενες 10 αγωνιστικές.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Εδώ και χρόνια τα άτομα έχουν χάσει την αίσθηση της αποστολής τους που είναι η προστασία των οπαδών και έχουν καταντήσει να προκαλούν οι ίδιοι επεισόδια, παίρνοντας εντολές από πολιτικούς της πλάκας και από παράγοντες της επαέ / σουπερ3λίγκας, εξυπηρετώντας μόνο τους σκοπούς της.

Όπως είπε ο Τασούλης δε μπορεί σε εποχή απαγόρευσης να σου λένε ελάτε κερνάμε και καφέ λίγο πριν παίξεις με γαύρο / βάζελο και να σου πετάξουν λουλούδια σαν να είσαι η Βασιλική Νταντά στα μαμούνια.
Και όπως είπε ο Σκάιλάντ και 50 ΠΑΟΚτσήδες να φτάναν στο γήπεδο, τα επεισόδια ήταν προσχεδιασμένα όπως και οι υπεύθυνοί τους.

ΥΓ : Με τόσα δωρεάν δακρυγόνα, που λεφτά για δωρεάν υγεία / παιδεία ;

JamaicaN

• Guest
NA ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΣΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.

Athinaios--4

• Guest
Τι θέλεις να αποδείξεις με το παράδειγμα σου δηλαδή? Και φυσικά ο μικρός ήταν για καταπακτή.

Φίλε μου αυτό που θέλω να πω ήταν ξεκάθαρο από την αρχή.
1.Πριν τον αγώνα είπα "Σήμερα θα μας παίξει 50-50. Μεσοβδόμαδα έρχεται η σφαγή"
2.Μετά τον αγώνα είπα "Μας έπαιξε 50-50 και μάλιστα μας έδωσε φάσεις υπέρ μας, που ήταν στην κρίση του"

Αυτό ενισχύει καθαρά την άποψη μου Η σφαγή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη στον πειραιά. Γιατί εγώ δε θυμάμαι ΠΟΤΕ να μας έχει παίξει έτσι διαιτησία. Να μην αποβάλει παίκτη μας ενώ θα μπορούσε με άνεση, ή αυτό που έγινε στο 1ο γκολ. Αυτή η διαιτησία ήταν πολύ ύποπτη

Offline antifa

• Αποστολή
  • **