Author Topic: www.1926.gr | Η επίσημη φωνή των συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ.  (Read 46987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
αν ειχαμε λιγο περισσοτερους πυρσους στην εναρξη το θεαμα θα ηταν ακομα πιο ωραιο ...μπραβο για την κερκιδα και ειδικα οι ασπροι οι πυρσοι ειναι ολα τα λεφτα.
οι πυρσοι δεν ειναι δωρεαν ουτε τους ψιριζουμε απο καπου..
γεμισαμε κριτες του ιντερνετ αλλα οταν καποιοι λενε στηριξτε τους συνδεσμους εσεις σφυρατε κλεφτικα..στο τελος σας κανουν μαγκες 20-30ατομα και παλι μιλατε.

antenapoume-4-

• Guest
καπως ετσι ηταν παντοτε.εδω φωναζει ολο το γηπεδο συνθημα για τη λαμια και μεσα στο κλειστο ειμασταν κατω απο 200 ατομα ενω στην πολη απ το πρωι 260 συν τα 2 πουλμαν ποου σταματησαν στο δρομο.το ζητημα ειναι να υπαρχει ενας γενικος σεβασμος τοσο σ αυτους που τρεχουν σε σκηνικα οσο και για κερκιδες και να μην απαξιωνονται ουτε απ το λαο ουτε απ την ιδια τη διοικηση ουτε απο συνδεσμους με προκλητικες ανακοινωσεις περιπτσωη σαλπιγγιδη και τα αλλα για θα φτασουμε στο σημειο ενα μεγαλο μερος ατομων που ετρεχαν να αηδιασουν καποια στιγμη βλεπωντας το ιδιο εργο 1000 φορες.και μετα ακουμε εκπληκτοι στον ΠΑΟΚ  δεν εχουμε μεγαλες ηλικιες που αν ασχολουνται πως γινεται αυτο>???ε πως να γινει δηλ για να υπαρχει καποιος 40 χρ και να ασχολειται ενεργα με τον ΠΑΟΚ η θα πρεπει να τον πηρε ο θεος διπλα του και να συγχωρεθηκε η να εμπλεκεται σε φαγοποτι η να χαρακτηριζεται απ ολους σαν γραφικος τρελος μαλακας.αλλα οταν εκεινο το αμαρτωλο καλοκαιρι (και λιγο πιο πριν) καποια ατομα μεγαλης ηλικιας αρχισαν να μιλανε για το βοθρο που επικρατει στην παε επαιρναν απαντηση KAΛΑ ΘΕΛΕΥΤΕ ΝΑ ΔΙΟΚΗΣΕΤΕ???ΣΟΥΠΕΡ 3 ΓΙΝΑΜΕ???ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΥΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

than_4

• Guest
αν ειχαμε λιγο περισσοτερους πυρσους στην εναρξη το θεαμα θα ηταν ακομα πιο ωραιο ...μπραβο για την κερκιδα και ειδικα οι ασπροι οι πυρσοι ειναι ολα τα λεφτα.
οι πυρσοι δεν ειναι δωρεαν ουτε τους ψιριζουμε απο καπου..
γεμισαμε κριτες του ιντερνετ αλλα οταν καποιοι λενε στηριξτε τους συνδεσμους εσεις σφυρατε κλεφτικα..στο τελος σας κανουν μαγκες 20-30ατομα και παλι μιλατε.

σιμουν καθε κυριακη τουμπα ειμαι ...ειτε ειναι φιλικο με τον πιερικο καλοκαιρι και με τον οφη κλπ ειτε με την ρουμπιν και τοτεναμ ....οποτε κριτης του ιντερνετ δεν ειμαι και νομιζω οτι το σχολιο μου θετικο ηταν και δεν απαιτησα να αγωραστουν κιαλλοι πυρσοι προς θεου ...οσο αφορα για την στηριξη προς τους συνδεσμους σε συκεντρωσεις παω(καμαρα), εχω  4 φουτερ φετος(λεμμυ,περδικα,μακεδονες,τουμπα) και μολις συμπληρωσω το 20ρι απο αλεξανδρεια.... μπορει για καποιον να μην ειναι κατι το σημαντικο αλλα αυτα που μπορω να κανω, τα κανω ......σε γενικες γραμμες ομως δεν διαφωνω με το σχολιο σου.

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
PAOK FANS Τεύχος Ιανουαρίου 2012 Νο10

Ανέβηκε το 10ο τεύχος του περιοδικού PAOK FANS για τον μήνα Ιανουάριο του νέου έτους με κύρια θέματα αφηγήσεις από το Λονδίνο και αναμνήσεις από Ούντινε,όλα τα τεκτενόμενα του μήνα που πέρασε και φυσικά οι μόνιμες στήλες οπαδικής ενημέρωσης.

Στο τεύχος αυτό μπορείτε να διαβάσετε τις εξής στήλες...

-Εditorial
-The Den
-Ο αλλιώς
-Fanatics Factory
-Aφιέρωμα UDINE 200
-Αφιέρωμα CLUB Π.Α.Ο.Κ. MAKEΔΟΝΕΣ 20 χρόνια
-Εκδρομή του μήνα-Λονδίνο 2011
-Est.1926
-In riot we trust
-Respect 1926
-Μια συνδεμίτικη φωνή του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΗΝΩΝ
-Περάσαν μήνες περάσαν χρόνια
-Ο έτσι
-Τα νέα του ερασιτέχνη

Καλή ανάγνωση σε φίλους και καλή αντιγραφή σε <<εχθρούς>>.
http://1926.gr/periodiko_details.php?keyi=38548

Offline antifa

• Αποστολή
  • **

Offline tool4a

• Αλλαγή
Kαζαμίας  :'( :'( :'(
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline diegito4

• Αλλαγή
καζαμίας=έπος  :notworthy:

Offline scouser4

• Αλλαγή

northeagle_4

• Guest

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
ΚΑΘΕ ΤΕΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ  :prosk:

northeagle_4

• Guest

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Τρομερο το ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...αξιζει να το διαβασετε ολοι.. αν και θα προτιμουσα να το προχωρησει ενα βημα παραπερα αυτος που το εγραψε, στο σημειο που αναφερει συνδεσμοι Θεσσαλονικης 30 και επαρχιας 40-45 να ανεφερε μια πιθανη λυση... πχ οι 30 να γινουν 10-15 και οι 40 να γινουν 20 και να εξηγουσε τους λογους που αυτο μας συμφερει..το λεει σε μεσες ακρες βεβαια.. αλλα ειναι ενα θεμα που νομιζω θα πρεπει να ανοιξει και να γινει μια μεγαλη συζητηση απο ολους τους σφ..

Και το υπολοιπο περιοδικακι απολαυστικοτατο με αποκορυφωμα τον καζαμια!
« Last Edit: January 25, 2012, 01:55:06 by biv »

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
εγω θα πω το ενα αρνητικο (μιας και τα θετικα γραφτηκανε) που μου την δινει αφανταστα και βλεπω να παρουσιαζεται παντου στα οπαδικα γραπτα (ανακοινωσεις, εντυπα, Οnline εφημεριδες κ.τ.λ.)

αυτο ειναι η αν-ορθογραφια τους. νταξ σε ενα βαθμο καποιος μπορει να το θεωρει και κουλτουρα, γιατι σου λεει εμεις  ειμαστε παδια λαικα και δεν μαθαμε γραμματα (εν ετη 2012..απλα γελαω). Αλλα οταν φτανεις σε σημειο να γραφεις "ΠΑΟτσηδες" αντι για ΠΑΟΚτσηδες δειχνει οτι ουτε καν ξαναδιαβασες αυτα που γραψες. αυτο εμενα μου δειχνει και την σοβαροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν αυτο που κανουν. εντυπο ολων των συνδεσμων και δεν υπαρχει ενας να το διαβασει μια φορα πριν βγει προς τα εξω.

καλα για το αρθρο football factory τι να πω. την δικη μας καμπουρα δεν την κοιταμε, οι αλλοι ειναι στραβοι και αναποδοι και εμεις αγνοι αυθεντικοι και....old school (ειχες και στο χωριο σου old school και best style?)

κερκιδα ανοργανωτη χωρις καμια φαντασια καμια πρωτοτυπια καμια πορωση. συνδεσμοι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ειδικα τις κρισιμες στιγμες που περναει η ομαδα και στα εξωγηπεδικα το ιδιο βλαχοχουλιγκανοι με τους υπολοιπους (και να την πληρωνουν και ασχετοι)....και αυτο να το ονομαζουμε Old school.......καληνυχτα

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
αν ξεχαστηκε ενα καπα  απο βιασυνη η αμελεια και δεν μπηκε δεν μπορεις να το πεις και ανορθογραφια και μη σοβαροτητα........λαθη παντου γινονται και στις εφημεριδες ποσο μαλιστα σε κατι που το δημιουργουν ερασιτεχνες.......οσο για το κειμενο του fanatics factory και οχι football factory οπως εγραψες(ολοι κανουμε λαθη οπως βλεπεις)αναφερεται σε καποιες καταστασεις αλλων οπαδων.....το old school τονιζεται οπως καταλαβαινω για την μη ποζερια του ΠΑΟΚτσιδικου κοσμου και πολλες φορες για την ιδια νοοτροπια και κουλτουρα.........οσο για την καμπουρα μας η συντριπτικη πλειοψηφια των κειμενων ολων των τευχων οπως εχω καταλαβει μονο καλα λογια δεν λεει για τον κοσμο μας......η κριτικη ειναι εντονη και τα αρνητικα γραφονται......τωρα για συνδεσμους και κερκιδα παει αλλου η κουβεντα οπως και για τα εξωγηπεδικα οπου εκει στους δρομους δηλαδη η κατασταση ειναι διαφορετικη απο τι σε ενα πληκτρολογιο........

Offline corrupt

• Αλλαγή
@ασυνείδητε μπορείς και συ μέσω του συνδέσμου της περιοχής σου ή όπου αράζεις τέλος πάντων να ζητήσεις να μάθεις, να έρθεις σε επικοινωνία με υπεύθυνους, και να συμμετάσχεις και συ στην προσπάθεια του περιοδικού.

Νομίζω μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά ανάμεσα στην κριτική, την επισήμανση κάποιου λάθους ή τη διόρθωση του, από το σαρκασμό και την ειρωνία. Εσύ προσφεύγεις στο δεύτερο, και πραγματικά θα ήθελα να μου εξηγήσεις το γιατί.

Το τι τραβάνε κάποια παιδιά για να βγει αυτό το στολίδι ούτε που το φαντάζεσαι. Δεν το υποθέτω. Το ξέρω. Οπότε τις ειρωνείες για χωριά και μπεστ στάιλ αστες καλύτερα κατά μέρους.

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
διαβαζω οπαδικα εντυπα απο την δεκαετια του 90' (ημουν συνδρομητης του ΠΑΟΚτση).

εχω διαβασει απειρα αρθρα και ποσο μαλλον ΠΑΟΚστηδικα, οποτε μπορω να πω πως εχω ενα καλο μετρο συγκρισης.

οπως εχω διαβασει και πολλες ανακοινωσεις συνδεσμων.

ντρεπομαι πραγματικα και οποιος δεν βλεπει την προχειροτητα με την οποια γραγονται αυτα τα κειμενα για τον ΠΑΟΚ για μενα εθελοτυφλει.

ο συνδεσμος της......περιοχης μου ειναι ο πανελληνιος και δεν θελω να ανοιξω το στομα μου γιατι θα παρεξηγηθουν οι οπαδοι του ιντερνετ.

τι τραβανε μωρε τα παιδια να γραψουν 5 αρθρα για την καυλα τους? με κοροιδευεις?

εμεις εδω καθε μερα γραφουμε σεντονια και αυτοι γραφουν ολοι μαζι 5 σελιδες που ουτε κανουν τον κοπο να τις ξαναδιαβασουν.

ελεος πια.

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
δηλαδη πιστευεις οτι το περιοδικακι δεν πρεπει να βγαινει,γιατι ειναι μια προχειροδουλεια που δεν γραφει αγνα ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ κειμενα και κανει ενα σωρο λαθη.....ετσι μου δινεις να καταλαβω......

Offline corrupt

• Αλλαγή
Έλα ασυνείδητε, άραξε λίγο τα'βαλες με το περιοδικό να πούμε... Όλα τα'χε η μαριωρή ο φερετζές της έλειπε. Κάνε εκεί κάνα κουμάντο να ξανανοίξει ο σύνδεσμος που σε λίγο κλείνει χρόνο αστέγαστος και άσε το περιοδικό στην ησυχία του...

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
asinidite  δεν ξέρεις τι σου γίνετε....κανε καμια δουλειά που θες από 500 χλμ μακριά να κατακρίνεις το περιοδικό. XXXX
« Last Edit: January 26, 2012, 11:04:37 by Capricorn »
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

CLUB LARISA

• Guest
Κάνε εκεί κάνα κουμάντο να ξανανοίξει ο σύνδεσμος που σε λίγο κλείνει χρόνο αστέγαστος και άσε το περιοδικό στην ησυχία του...

Το κάνεις αν θες πενηνταράκια γτ δεν σε πολυκτλβα. Αν θες κ με pm