Ο Μάνταλος "σφυρίζει" με ΑτρόμητοΟ Αθηναίος διαιτητής αναμένεται να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Περιστερίου στην Τούμπα (28/11)
Ο Σταύρος Μάνταλος του Συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, την Κυριακή 28/11. Βοηθοί του θα είναι ο Πέτρος Τρύφων από τη Δράμα και ο Παναγιώτης Αργυρός από την Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος του Συνδέσμου Τρικάλων και παρατηρητής ο Γιώργος Δούρος, από την Κόρινθο.
Ο Αθηναίος ρέφερι έχει "σφυρίξει" σε ακόμη έναν αγώνα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, διηύθυνε την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο (31/10), στην οποία ο "Δικέφαλος" είχε νικήσει με 1-2.
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/o_mantalos_sfyrizei_me_atromhto.682419.html«Ο ΠΑΟΚ στη καρδιά μου»Ο Βαγγέλης Νάστος μπορεί να προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ όμως την ερχόμενη Κυριακή θα πατήσει το χορτάρι της Τούμπας ως αντίπαλος με τη φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών. Ο έμπειρος αμυντικός, μίλησε στον Sport103fm για τον αγώνα που έρχεται.
Για τον Ατρόμητο τόνισε: «Δεν μας αρμόζει η θέση που έχουμε αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανέβουμε βαθμολογικά και θα έχουμε καλύτερη συνέχεια».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα : «Είναι πολύ δύσκολο, περίεργο αλλά και πολύ πιο όμορφο καθώς με 2 νίκες ή 2 ήττες αλλάζουν όλα. Φαίνεται ότι έχει κλείσει η ψαλίδα τουλάχιστον για τις ομάδες πλην Ολυμπιακού Παναθηναϊκού.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορεί να τους χτυπήσει αλλά φαίνεται ότι τελικά κάτι του λείπει για να μπορέσει να τους κοιτάξει στα μάτια. Για να πάρεις πρωτάθλημα παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες, ο ΠΑΟΚ έχασε ήδη έδαφος από τις αλλαγές προπονητών και τώρα θα πρέπει όχι μόνο να συνεχίσει να παίζει καλά αλλά να έχουν απώλειες και οι βασικοί αντίπαλοι του. Κι επειδή θεωρώ ότι θα προκριθεί στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ ενώ οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι εκτός Ευρώπης, θα παίξει ρόλο και αυτός ο παράγοντας»
Για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ : «Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στην καρδιά μου, εκεί μεγάλωσα και καθιερώθηκα και πιστεύω ότι θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα».Για τον ίδιο και αν μετάνιωσε που γύρισε στην Ελλάδα : «Δεν μετάνιωσα που επέστρεψα από την Ιταλία, χόρτασα εμπειρίες και πλέον είμαι σε ένα καλό σωματείο το οποίο πιστεύω ότι θα βελτιώσει και τη βαθμολογική του θέση και την αγωνιστική του εικόνα».
Για την εθνική ομάδα : «Έχει δείξει ο κύριος Σάντος ότι υπολογίζει όλους τους παίκτες αν και αναγνωρίζω ότι είναι δύσκολη η προοπτική κλήσης μου στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Το σημαντικό είναι να είμαι καλά, να βοηθάω τον Ατρόμητο και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν»
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4087