Author Topic: gay-απογονοι - ΠΑΟΚ 3-0 Κυριακή 21/11/10 ώρα 19:30 ΝΕΤ  (Read 7013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

opws_mathame

• Guest
με το πανο του σφ αθηνων τι ακριβως παιχτικε
οπως σ ειπε κ καποιος αλλος δε προκειται για πανι του συνδεσμου του ΠΑΟΚ αλλα για το πανι καποιων βλαχων που για να κανουν το κομματι τους μας γυριζουν τα μυαλα κ αυτοι παιζει να το εβλεπαν στην τιβι κ να γελουσαν.το πανι αυτο παρθηκε σ ενεδρα μετα απο ενα ματσ στη νικαια οπου ο κοσμος του ΠΑΟΚ πηγε μαζικα κ εφυγε μαζικα απ το γηπεδο κανωντας παρτυ κ καποιοι που κοιτανε μονο την παρτυ τους καναν δωρακι στους γαβρους.και εκτος αυτου την επομενη αγωνιστικη ειχαν το θρασος να ξαναβγαλουν το ιδιο.συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
ναι εμαθα τι παιζει με το πανο. επρεπε να μαζευαμε και μεις οτι εχουμε και δεν εχουμε απο γαβρους και να τα βγαζουμε σε καθε ματς να το δειχνουμε, μετα παλι στη σακουλα μεχρι την επομενη φορα. για το πουτσο ειναι ρε. πουτανοσπερματα σιχαμενα οντα που σπαταλανε οξυγονο γαμω τα σπιτια τους ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
Για το πανί δεν υπάρχουν λόγια ας είχαμε τότε οργάνωση όταν το κρέμασαν να το πάρουμε με το έτσι θέλω,μετά ήταν αργά όσες μπάτσες και να έφαγαν στην 5!
Για αυτό τον λόγο υπάρχει πλέον μία ομάδα που τα κοιτάει αυτά και ξεκρεμάει διάφορα πανό με χορηγούς μέρη χωρίς σύνδεσμο κτλπ...
Σόρρι για το οφ τόπικ...

Γαύροι πουστράκια αμερικανάκια!

Offline t.b

• Αλλαγή
μέχρι την ώρα της αποβολής είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα και αν παίζαμε 11 εναντίον 11 θα τους είχαμε καθαρίσει εύκολα. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να παίζεις με αριθμητικό μειονέκτημα από την αρχή του αγώνα. Όταν μείναμε με 9 δεν είναι δυνατόν να ανταπεξέλθεις και όταν γίναμε πάλι 10 ήταν αργά...

bagos1

• Guest
πλασματικό σκορ ακόμα και όταν ειμασταν με τον ιβιτς έξω έβλεπες τον παρντο να κανει καθυστερησεις, δεν μου φταιει κανεις παμποριδης το μυαλό μας φταίει

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Μπραβο σε ολα τα παιδια.Ακομα και στον ιβιτς που εκανε την μαλακια .Γερα!!!!!!!!!!!!!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

euboia4

• Guest
πλασματικο σκορ
πολυ καλη η ομαδα και αν δεν εκανε την μαλακια ο Ιβιτς το ειχαμε το ματς
ψηλα το κεφαλι και παμε για τιτλο φετος

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
πλασματικό σκορ ακόμα και όταν ειμασταν με τον ιβιτς έξω έβλεπες τον παρντο να κανει καθυστερησεις, δεν μου φταιει κανεις παμποριδης το μυαλό μας φταίει

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Δεν μασήσαμε, αλλά τσιμπήσαμε και χάσαμε...19 νίκεςΧ3=57+17=74...το πολεμάμε ακόμα...ωριμάστε και μην τσιμπάτε

Offline lik4

• Αλλαγή
μεχρι το '58 παιζουμε  με 10 παιχτες και τους παιζουμε,μετα χασαμε το ματς με 9 παιχτες
η διαιτητικη φαπα αναμενομενη λογω ανυπαρξιας της διοικησης και το σιγουρο ειναι οτι δεν θα ειναι η τελευταια

ΥΓ1:ΚΡΙΜΑ ΧΑΣΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚτσακια

YΓ2:ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ,ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΑΡΙΑ ΕΞΝΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕ ΑΘΗΝΑ

Offline petrov

• Αλλαγή
ΘΡΗΝΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΜΕ ΕΝΝΙΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚτσή να είναι χαρούμενος για τίποτα στον κόσμο όταν η ομάδα έχει χάσει με 3-0. Δεν υπάρχουν ούτε καλά διαστήματα, ούτε τι θα γινόταν αν, ούτε τίποτα. Με τα αν μπορούμε να μιλάμε 10 μέρες χωρίς νόημα. Η ιστορία έγραψε πως φάγαμε 3 από μία ομάδα χειρότερη από μας, η οποία ξέρει ότι δεν έχει ομάδα, αλλά έχει μονάδες και προσπάθησε να τις αξιοποιήσει. Εμείς που έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορέσαμε ούτε φέτος να το εκμεταλευτούμε, γιατί έχουμε το βίτσιο να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη, κάνοντας πειράματα.

Το δικό μου αν, άχρηστο επί της ουσίας αλλά να πω κι εγώ τη μαλακία μου, είναι πως ΑΝ ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο ξένο προπονητή ο Παμπορίδης θα αναγκαζόταν να δώσει 2 πέναλτι για να γλιτώσει τους γαύρους. Γιατί ο ξένος δεν θα αναγκαζόταν να κάνει αλχημείες για να χωρέσει με το ζόρι ο +20 γκολ, αφού δεν θα είχε ανάγκη τον κάθε βλάχο για αβάντα και επιπλέον δεν θα άλλαζε ομάδα που είχε τρελό σερί νικών παίζοντας με δύο σφαίρες, για να βάλει τον αργό Ίβιτς με προφανή σκοπό να πάει λάου λάου, δηλαδή να κρατήσει μπάλα με πάσες και να κλέψει τον αγώνα σε κάποια φάση που θα κοιμόταν οι άλλοι. Αν παίζαμε χωρίς αλλαγή αγωνιστικού πλάνου θα τους είχαμε κάνει κουδούνια, αντί να πάμε να κλέψουμε τη νίκη από κατώτερη ομάδα με ανώτερες μονάδες.

Τέλος δεν ήθελα από τον γαύρο fair play. Καλά κάνανε και βγάλανε το κόμπλεξ τους προσπαθώντας να βάλουν και τέταρτο. Για να μη το ξεχάσουν οι δικοί μας και να πράξουν τα ανάλογα στο δεύτερο γύρο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Βρισιές για Βούλγαρους και τη μάνα του Γκαρσία...

Κατά τα άλλα σάς πειράζει που κάποτε μερικοί ΠΑΟΚτσήδες φώναξαν "θρήνε γαμήσου εσύ και οι ν@@@οί σου".

Αλλά γι' αυτό δε γίνατε Ολυμπιακός; Μπας και δείτε καμιά χαρά στη ζωή σας ανάμεσα στις φάπες. ΣΙΧΑΜΑΤΑ. Μια ζωή θα τρέμετε τους ΠΑΟΚτσήδες ρε κοπρόσκυλα. Γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες δεν περιμένουν νίκες της ομάδας για να νιώσουν μάγκες. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Εβλεπα χθες στα πεταχτά το Ρεαλ-Μπιλμπαο. Στο 2-1 έδωσε πέναλτι στη Ρεαλ που μόνο το κοράκι είδε. Εκεί το ματς τελείωσε. Νομίζω έληξε 5-1.
Παντού τα ίδια. Όταν κράτος και παρακράτος ενώνουν τις δυνάμεις τους η επιτυχία είναι σίγουρη...

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
Βρισιές για Βούλγαρους και τη μάνα του Γκαρσία...

Κατά τα άλλα σάς πειράζει που κάποτε μερικοί ΠΑΟΚτσήδες φώναξαν "θρήνε γαμήσου εσύ και οι ν@@@οί σου".

Αλλά γι' αυτό δε γίνατε Ολυμπιακός; Μπας και δείτε καμιά χαρά στη ζωή σας ανάμεσα στις φάπες. ΣΙΧΑΜΑΤΑ. Μια ζωή θα τρέμετε τους ΠΑΟΚτσήδες ρε κοπρόσκυλα. Γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες δεν περιμένουν νίκες της ομάδας για να νιώσουν μάγκες. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.
αυτα μην τα λες. νεκρους δεν βριζεις. σοβαρεψου....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline Vorious

• Αλλαγή
ενα πραμα σαν το 3-2 με τις 10.000 κοσμο
κατεβαινουμε φορτσατοι, με νικη παμε για πρωταθλημα και....3 στο δεκαλεπτο

Δε με νοιαζει ηι εμφανιση, πχ τους πατησαμε χθες για 50 60 80 90 λεπτα, οι φασεις, η διαιτησια κλπ
Η ουσια ειναι οτι χασαμε ενα ματς που εβλεπε ολη η ελλαδα και μαζι την ευκαιρια να κανουμε ενδιαφερουσα τη χρονια.

πουστης ο διαιτητης, δεν πηραμε πεναλντυ, απροστατευτη η ομαδα, επεσε στην παγιδα ο ιβιτς κλπ κλπ.

η νικη παντως δεν ηρθε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Pegasos εισαι λαθος.

Offline babis36

• Αλλαγή
Μετά από πολλές βδομάδες θα συμφωνήσω με τον cure. Πρωτα πρώτα ο Ιβιτς ειναι απίστευτο οτι ξεκίνησε ειδικά β ημιχρονο.Φαινόταν ανετοιμος, εκτός παιχνιδιού και η κιτρινη που μαζεψε ητανε προϊόν θολού μυαλού. Αν εμπαινε ο Ελ Ζαρ απο αρχες ειδικα του β ημιχρονου θα βλεπαμε αλλο ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγιδης ελαμψε και πάλι δια της απουσίας του. Σε μεγαλο παιχνιδι ειναι μονίμως απών.Δεν ξερω αν εξυπηρετει κλικες αλλα το ματς για μενα το έχασε ο προπονητής. Να σημειωσω το θολό μυαλο του Βιτόλο που κατι τετοια αλλοπροσαλα καποιες ασχετες στιγμες τα βλεπεις να γινονται και μοιαζουνε ανεξηγητα (γρια περσυ κοκκινη). Δεν μπορει κεντρικό χαφ να κανει συρτη παράλληλη με το τερμα μήκους 20 μετρων στο πουθενα.Τι σκατα περναει απο το μυαλο του εκεινη την ωρα??? Το ματς χαθηκε απο μια ομαδα κατωτερη λογω καλυτερης προσεγγισης του αγωνα απο τον προπονητή της.Προφανως εβαλε το χερι του ο Παμποριδης αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να ειναι στο απυροβλητο παικτες και προπονητες.Ο Σακελαριου (δεν εχω υψηλες απαιτησεις απο το παιδι) δεν ειναι για να παιζει σε επιπεδο ενδεκαδας ΠΑΟΚ. Να τελειωσω με τον παικτη ΘΕΟ ΠΑΠΛΟ.Δεν υπάρχει περίπτωση να εχει ξαναδει η Τουμπα τετοιο πληρη παικτη σε αυτη την θεση.42 χρονών ειμαι εγω τετοιο παικτη σε αυτη την θεση στον ΠΑΟΚ δεν ξαναειδα ΠΟΤΕ ΜΟΥ.

Υ.Γ. Εχθες μου άρεσε ο Τσιρίλο μηπως περνάω τα πρώτα στάδια γεροντικής άνιας???
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline makis

• Αποστολή
  • **
[q
Το δικό μου αν, άχρηστο επί της ουσίας αλλά να πω κι εγώ τη μαλακία μου, είναι πως ΑΝ ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο ξένο προπονητή ο Παμπορίδης θα

φιλε cure δεν σύνφόνω σε αυτό
ο ΠΑΟΚ έκανε καλο παιχνίδι και δυστυχώς είναι από διοίκηση απροστάτευτος
φέτος στείλανε σπίτι τους 3 διατητές που αδικήσανε τον γαύρο σε τέτοιο κλίμα κανένας "πανποριδις" δεν θα έκανε τίποτα
ο χάβος είναι ότι καλύτερο έγινε φέτος στην ομάδα
προπονητή μεγάλο έπρεπε να έφερνε ο ζαγοράκης το καλοκαίρι τώρα είναι αργά τα χαμογελα πολλά στην αθλια κυριακή μιλήσανε για υπέρ θέαμα με καλύτερο τον ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
Είμαι άυπνος απο χθες, κουρασμένος λες κ έσκαβα, τρελαμένος με τη γαμημένη αυτή την ομάδα μας που απο γεννησιμιού μας, έχει βαλθεί να μας ταλαιπωρεί, να μας έχει στην παράνοια και στην ταλαιπώρια, να μας πεθαίνει κάθε Κυριακή κ να μας ανασταίνει με τον ζόφο που δημιουργεί μέσα μας, μια σχέση ακατάληπτη, πάνω απο τα ανθρώπινα όρια. Πώς γίνεται ρε πούστη μου να δένεσαι τόσο πολύ, να μοχθείς, να κάνεις κακό στον εαυτό σου και συνάμα να σαι πάντα παρών, ν ακούς τον παλμό αυτού του Συλλόγου να σπαρταράει μέσα σου, σαν να παίρνει οξυγόνο απο σένα, να τρέφεται απο τη δικιά σου στεναχώρια.

Προσπαθώ να βρω έναν πειστικό λόγο πως γίνεται η ομάδα σου επί μια ολόκληρη ώρα να σου βγάζει τέτοια περηφάνεια, να παίζει ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, το καλύτερο 60λεπτο μιας ολάκερης 5ετίας, να ποδοπατά την κρατική υπετροφία, να έχει κολήσει τα σέλινα στα σχοινιά κ να τα βαράει αλύπητα, να βρίσκεται πίσω στο σκορ απο μια ανόητη παράλληλη πάσα 15 μέτρα έξω απο τη περιοχή μας, ενός παίκτη του οποίου το λάθος δε μπορείς να το πάρεις κ πολύ στα σοβαρά δεδομένου οτι είναι πάντα μέσα στους 3-4 κορυφαίους σου κ δεδομένου οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ένα σου σ. μπακ, (αυτό το χαιδεμένο που ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ το στηρίζω εδώ και 3 χρόνια, γτ χθες φάνηκε οτι μας κοροιδεύει, οτι έμεινε στάσιμο κ μουρόχαυλο) ενω όλη η ομάδα έχει ανέβει ψήλα, αυτό έχει καθήσει αγκαλιά με το τέρμα, ανοίγει την ομάδα σε βάθος κ καλύπτει το πανεύκολο οφσάιντ, πως γίνεται ενω κάνεις ΠΛΑΚΑ στον άξονα, με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, ενώ ήδη ακούγονται απο το 20' τα γνωστά παραληρήματα των επιστημόνων "Βου Βου Βούλγαροι" (πόσο με καυλώνει όταν ακούω τα πουτανοσπέρματα να νομίζουν οτι θιγόμαστε με την ντεμεκ βρισιά), πως γίνεται να χάνεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιχνίδι άδικα , ανόητα, έτσι όπως το χασες....
Γίνεται ίσως επειδή το αριστερό σου μπακ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ είναι να παίζει αλλαγή της αλλαγής, γτ είναι τραγικά λίγο για τέτοιου επιπέδου ματς, γίνεται γτ το σ. μπακ σου πετάει την μπάλα στα περιστέρια κάθε φορά που δέχεται πίεση επιβεβαιώνοντας αυτούς με τους οποίους διαφωνούσα, οτι δλδ είναι τραγικά λίγο κ οτι η μετριότητα του καλύπτεται παίζοντας δίπλα στον Χιλιανό, γίνεται όταν ο μπούλης έπρεπε να αποβάλλει 4 φορές τον ντουντού, αλλά αυτό ιδίως το τελευταίο το περιμένεις απο τον άνεργο του Κιλκίς που τον ζάλισε ο ντρούλης στα τηλέφωνα μια βδομάδα, γίνεται γτ έχασες το καθαρό σου μυαλό κ δεν έμεινες συγκεντρωμένος στα ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΛΟΤΕΛΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΑΡΣ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΜΠΟ.

@@Αν κάποιος ξέρει, ας μας πει αν επιτρέπεται στο ταρταν του γηπέδου να παίζει booth με συνοθύλευμα παικτών, μπράβων κ οργανωμένων να κραυγάζουν ζητώντας κόκκινες σε μαρκαρίσματα, με επικεφαλής τον ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ Κο Τοροσίδη, του οποίου η πουτάνα η μάνα είναι γαμημένη κ εύχομαι μια μέρα να ψοφήσει κ να μείνει άθαφτη 3 μήνες κ μαζί της να ψοφήσει κ το μούλικό της ο Γενίτσαρος που γινε Γενίτσαρος κ μπάσταρδος για μια χούφτα ευρώ ελέω ανανέωσης συμβολαίου...Μπαστάρδι το νου σου θα σε περιμένουμε πάνω να σου πούμε για την μάνα σου κ τον άγνωστο μπαμπά σου.....

@@ Μέχρι πότε θα σε τρώμε στην μάπα ανύπαρκτε? Τουλάχιστον τράβα παίξε κόφτης, εκεί τα καταφέρνεις καταπληκτικά με τα τάκλιν απο τα μπούτια βοκτάς που έχεις, μέχρι κ ο μυρωδιάς ο βαλβολίνας κατάλαβε την ανυπαρξία σου κ εβαλε τον Ποτπουρίδη πάνω σου ρε ανίκανε, πόσο πιο χαμηλά? Σε λίγο θα βάζουν τα παιδάκια απο τις ακαδημίες να σε μαρκάρουνε  τόσο μυρωδιάς που είσαι.....

@@ Καλό είναι οπαδικά να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας κ να καλυτερεύουμε. Για να μην υπάρξει ποτε ξανά πανί μας σε χέρι αλλόθρησκου, έστω κ αν είναι παρμένο πριν 2-3 χρόνια Κυριοι που θέλατε να κάνετε κατι για πάρτη σας, μακρυα απο τα ...πρεζάκια κ κλέφτες του Πανελληνίου Κε Λ....ο, Μαγκιά δεν είναι να προκαλείς, μαγκιά είναι να προκαλείς κ να μπορείς.

@@ Πελατάκια μας σέλινα, ραντεβού στην Τούμπα, περιμένει ο Ινδιάνος και η πούτσα θα ναι ατελειωτη