Author Topic: ΠΑΟΚ-χανουμι 2-1 Σάββατο 13/11/10 ώρα 19:30 novasports1  (Read 6151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός

http://www.youtube.com/watch?v=nEH_2sghod8

Πραγματικό τελετουργικό.

ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ, ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Είμαι ακόμα χάλια :smiliedisco1:
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
εισητηρια
http://superleaguegreece.net/schedule/
Π.Α.Ο.Κ. - A.E.K.    ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ    13.11.10    NOVA    18453

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Καθολική υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Κούλα δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια , αλλά και εμείς ήμασταν πολύ γενναιόδωροι απέναντι τους  στο α ημίχρονο, αντί να τους πατήσουμε με 3 γκολ και να μπουκωθούν εξ αρχής

Για την κερκίδα....κερκίδα είναι μόνο η 4 κ 4α , το υπόλοιπο γήπεδο ακολουθεί με ξεσπάσματα ,και με συνήθως ανταπαντάει κάποιο σύνθημα της 4 .Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει κάποιος να ξεσηκώνει τον κόσμο στην 5-6.
working class hero

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπορει ενας απο θυρες 1 η 2 η 3 να μου πει τι εγινε στον παγκο της αεκ? Δεκτα και ....πμ  ;)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

PAOK_VOLOS

• Guest
Κίνδυνος για Τούμπα;

«Καίει» τον ΠΑΟΚ ο Κάκος

Δυο ώρες μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έκλεισε το φύλλο αγώνα με τις παρατηρήσεις του ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Κάκος. Ο Κερκυραίος ρέφερι κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο και πέριξ αυτού και φαίνεται πως είναι επιβαρυντικά για τους γηπεδούχους.

Ο Τάσος Κάκος έγραψε για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του, για τις πλαστικές φιάλες που πετάχθηκαν προς τους παίκτες και συνοδούς της ΑΕΚ αλλά και προς τον ίδιο, όταν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, για τα αίτια της μικρή διακοπής του αγώνα, τους διαπληκτισμούς στον πάγκο της ΑΕΚ από ανθρώπους που περιφέρονταν στον αγωνιστικό χώρο και για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα.

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=84057
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελα παμε..Αρχιστε να ριχνετε νερο στον μυλο τους.Πολυ αργειτε ρε παιδια..Η ομαδα πληρωνει προστιμα για καποια πρεζακια τα οποια πρεπει να θανατωθουν και το πτωμα τους να μπει στη φυλακη...

Offline dave

• Αλλαγή
κ τωρα που ηρεμησα λιγο με το φαλακρο μουνοπανο να πουμε κ δυο λογια αγωνιστικα, γιατι η ομαδα χθες πηγε να χασει ματς που δε χανοταν.

οκ το ξερουμε, οτι το χαρακτηριστικο αυτης της ομαδας ειναι η κυνικοτητα, κατι που της εχει δωσει ο σαντος. 1-0, κ μετα σου δινω λιγο χωρο να νομιζεις οτι κατι κανεις κ αν μου κατσει σε τελειωνω.

ελα ομως που αυτο το αν μου κατσει καθεται σπανια κ μενουμε στο 1-0 με τη ψυχη στο στομα. θες να δωσεις λιγο χωρο οκ, αλλα οταν παιρνεις τη μπαλα πρεπει να επιτεθεις, με συγκεκριμενο σκοπο κ σχεδιο. εμεις μεχρι το 70 οποτε παιρναμε μπαλα η θελαμε να κανουμε καθυστερηση, η ειμασταν αποδιοργανωμενοι κ δε βγαλαμε κοντρες της προκοπης.

αυτο το κομματι πρεπει να δουλευτει, γιατι καποια στιγμη θα χασουμε ποντους ετσι. το ματς για τον ΠΑΟΚ τελειωνει στο 2-0 οχι στο 1-0. μια μαλακια αρκει για να τρεχεις κ να μη φτανεις. ακομα κ αυτη η ανυπαρκτη ομαδα με τα κιτρινα πηρε πεναλτυ με 0 φασεις και ισοφαρισε. κ το χει κανει ετσι ακριβως ξανα κ ξανα.

ο βλακας χιμενεθ ειδε ελεγχο της αεκ στο β ημιχρονο λεει επειδη ειχε κατοχη, κατοχη ουτε καν στο κεντρο βεβαια αλλα οκ...το πιασε το νοημα μαλλον οτι εχει τοσα παπαγαλακια που θα μιλησουν για μεγαλο ντερμπι που το κρινε κατα της αεκ ο κακος...(γιαυτο περισσοτερα στο τοπικ ζαγορακη)

Offline dave

• Αλλαγή
Κίνδυνος για Τούμπα;

«Καίει» τον ΠΑΟΚ ο Κάκος

Δυο ώρες μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έκλεισε το φύλλο αγώνα με τις παρατηρήσεις του ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Κάκος. Ο Κερκυραίος ρέφερι κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο και πέριξ αυτού και φαίνεται πως είναι επιβαρυντικά για τους γηπεδούχους.

Ο Τάσος Κάκος έγραψε για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του, για τις πλαστικές φιάλες που πετάχθηκαν προς τους παίκτες και συνοδούς της ΑΕΚ αλλά και προς τον ίδιο, όταν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, για τα αίτια της μικρή διακοπής του αγώνα, τους διαπληκτισμούς στον πάγκο της ΑΕΚ από ανθρώπους που περιφέρονταν στον αγωνιστικό χώρο και για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα.

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=84057
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελα παμε..Αρχιστε να ριχνετε νερο στον μυλο τους.Πολυ αργειτε ρε παιδια..Η ομαδα πληρωνει προστιμα για καποια πρεζακια τα οποια πρεπει να θανατωθουν και το πτωμα τους να μπει στη φυλακη...

πιαστηκες ρε φιλε παλι απο σχολιο ενος μελους να μας βαλεις παλι να συζηταμε τις ιδιες μαλακιες παλι, μετα απο τετοια νικη?

επειδη δε μπορεις να χαρεις εσυ με τπτ, ασε μας εμας τους υπολοιπους...

PAOK_VOLOS

• Guest
Εγω φιλε χαιρομαι μονο με τις νικες στο γιουροπα λιγκ.Εκει πεφτουν τα 150αρια και κονομαμε χοντρα...Στα αρχιδια μου η φτωχομπινεδιαρικη σουπερλιγδα...

Offline dave

• Αλλαγή
ο ρολος σου εδω μεσα δλδ ειναι να κραζεις 4-5 μελη? πανε κραξε στο μανια εχει πιο πολλους

PAOK_VOLOS

• Guest
Κι εσυ τι εισαι ο δικηγορος των 4-5 μελών?Αν δεν αντεχεις το κραξιμο πηγαινε σε κανα φορουμ της Βιγιαρεαλ.

Offline dave

• Αλλαγή
οκ συνεχισε, οπως τη βρισκει ο καθενας...

Offline petran4

• Αλλαγή
ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ!!
ΑΝΤΕ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ο Κάκος τα έχει βάλει με τον Γκαρσία και με τον ΠΑΟΚ γενικότερα. Το ματς ήταν σφαγή μέχρι την αποβολή (για τα μάτια του κόσμου) του Μανωλά. Αυτό που ήθελε να πετύχει πάντως το πέτυχε... όλοι ασχολούνται μαζί του.

Στα του ματς, εμένα μου άρεσε ο ΠΑΟΚ. Έχουμε όμως πρόβλημα σεντερ φορ. Ο κοντός δε μπορεί κορυφή μόνος του. Απλά τα πράγματα. Αν και έχω την αίσθηση ότι δε μπορεί γενικά... Μεγάλη νίκη μάγκες. Ειδικά έτσι όπως ήρθε
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Athinaios--4

• Guest
Ρε Βολιώτη ηρέμησε! Τι σε νοιάζει μόνο η Ευρώπη?? Συγνώμη αλλά τέτοιες βλακείς τις λένε μόνο οι βάζελοι που μας έχουν πρήξει και γελάει ο κόσμος μαζί τους!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **

Offline diegito4

• Αλλαγή
ήρθε η βιντεάρα..

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ αεκακι.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.Κύριε Μαστροκώστα άντε καί γαμίσου..
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.......????????