"Το μέλλον μου το ξέρει μόνο ο Θεός"
Ο Μάκης Χάβος ευχαρίστησε τους πάντες μέσα στον ΠΑΟΚ για τη συνεργασία που είχε μαζί τους στο διάστημα που ήταν προπονητής της ομάδας, τόνισε, όμως, ότι αυτή η τοποθέτησή του δεν αποτελεί το αντίο του από τον "ασπρόμαυρο" πάγκο, αφού θα μιλήσει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για το μέλλον του (VIDEO)
Το τι προτίθεται να κάνει με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Μάκης Χάβος, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Έλληνας τεχνικός, αφού ευχαρίστησε όλη την "ασπρόμαυρη" οικογένεια για τη συνεργασία που είχε όντας προπονητής της ομάδας, δεν ξεκαθάρισε αν θα μείνει ή όχι στον πάγκο του "Δικέφαλου".
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
"Σήμερα φτάσαμε στο τέλος ενός μαραθωνίου. Το αν η χρονιά είναι αποτυχημένη ή πετυχημένη το αφήνω σε εσάς και στον κόσμο. Δώσαμε 55 παιχνίδια φέτος, πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του συλλόγου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τους συνεργάτες μου και το υπαλληλικό προσωπικό του ΠΑΟΚ για όσα κάναμε. Τέλος, δεν μπορώ να ξεχάσω τον πρόεδρο της ομάδας, που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στον ΠΑΟΚ.
Έκανα λάθη, αλλά αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός. Ό,τι έκανα το έκανα για το καλό της ομάδας. Κρατάω τα πάντα από την πορεία μου στον ΠΑΟΚ. Είναι δώρο Θεού να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ."
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/to_mellon_moy_to_kserei_mono_o_theos.1020823.htmlΤο... "αντίο" του Χάβου
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες του "Δικεφάλου" μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, δίνοντας την αίσθηση ότι το παιχνίδι με τον Βόλο ήταν το τελευταίο του στον πάγκο της ομάδας
Ο τρόπος που μίλησε ο Μάκης Χάβος στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στα αποδυτήρια, ήταν σα να αποχαιρετούσε τον πάγκο του "Δικεφάλου". Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" τους είπε συγκεκριμένα: "Σας ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε, όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο, το ίδιο και εσείς. Συγγνώμη αν αδίκησα κάποιους, αλλά αυτό έγινε για το καλό της ομάδας".
Βέβαια, αργότερα στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι δεν λέει οριστικό αντίο, αφού πρώτα θα συζητήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Να σημειωθεί, ότι ο Μουσλίμοβιτς μπήκε τελευταίος στα αποδυτήρια λόγω του ότι αποχαιρετούσε τον κόσμο του "Δικεφάλου.
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/to_antio_toy_xavoy.1020845.html