"Οι αποβολές στον ΠΑΟΚ είναι της μόδας"
Συγχαρητήρια στους παίκτες του "Δικεφάλου" μοίρασε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου, ενώ παρουσιάστηκε καυστικός για τις αποβολές που δέχονται οι άνθρωποι στον πάγκο της ομάδας
Εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ειδικά από το σημείο που ο "Δικέφαλος" έμεινε με εννιά, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Μπάμπης Μιχαηλίδης. Ακόμη, αναφέρθηκε στα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, απέφυγε να αναφερθεί στην διαιτησία, λέγοντας ότι είναι δουλειά άλλων, τόνισε ότι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό και επεσήμανε για τον τραυματισμό του Ίβιτς πως: "Μου έδειξε όλη την ποδοκνημική του και είναι σκισμένη".
Συγκεκριμένα ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ είπε: "Ειλικρινά δεν αισθάνομαι όμορφα, αισθάνομαι άβολα, όχι γιατί βρίσκομαι ανάμεσα αας, ίσα ίσα, αλλά γιατί πρέπει να αντικαταστήσω τον Μάκη Χάβο στον πάγκο της ομάδας μας. Κάνει το λάθος να είναι έντιμος. Όσον αφορά το παιχνίδι θα σεβαστώ την λαϊκή ρήση πως "δεν παίζει ρόλο πόσα λες αλλά τι λες". Στο καθαρά αγωνιστικό θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παρόλο που έπαιζαν με μείον δύο παίκτες έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Υπάρχει και ο επαναληπτικός, και εκεί θα παιχτούν όλα. Δεν έχει κριθεί τίποτα, και οι δύο ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση, έχουμε ένα αβαντάζ λόγω του ότι παίζουμε στην έδρα μας αλλά μέχρι εκεί".
Για την αποβολή του Ίβιτς ανέφερε: "Ξέρω πως προηγήθηκε φάουλ. Ο Ίβιτς μου έδειξε την ποδοκνημική και ήταν σκισμένη, ζήτησε φάουλ και πήρε κόκκινη κάρτα. Δεν έχω άποψη γιατί είμαι πολύ μακριά. Ήταν σκισμένο το πόδι του, αλλά να το κρίνεται εσείς καλύτερα".
Για την διαιτησία: "Με προκαλείς να αναφερθώ σε όσα συμβαίνουν. Δεν θέλω όμως να εκφραστώ για διαιτητές, για αποφάσεις τους. Για το τι κάνουν, πως το κάνουν".
Σε ερώτηση για το αν κάποιοι δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό ανέφερε: "Είναι υποθετική η ερώτηση, δεν έχω άποψη".
Για το κακό πρόσωπο του ΠΑΟΚ στην αρχή του αγώνα:"Το ξέρετε ότι αυτό ήταν το 40ο παιχνίδι την φετινή χρονιά, ο αριθμός των παιχνιδιών είναι πάρα πολύ μεγάλος, ιδιαίτερα για κάποιους που παίζουν συνεχόμενα. Οι λύσεις ήταν περιορισμένες αλλά τα παιδιά που ξεκίνησαν και τελειώσαν έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό".
Για την αποβολή του Κωνσταντινίδη από τον πάγκο: "Δεν γνωρίζω αν αποβλήθηκε, αλλά σε εμάς οι αποβολές είναι την μόδας, πλέον δεν μας ενοχλούν".
http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_Elladas/oi_apovoles_ston_paok_einai_ths_modas.794342.html