Author Topic: Μάκης Χάβος  (Read 27090 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Μάκης Χάβος
« Reply #240 on: December 03, 2010, 00:25:54 »
-Ποιο είναι το προσωπικό σας στιλ κοουτσαρίσματος;

"Μου αρέσει να δίνω στους παίκτες μου την ελευθερία να βελτιώνονται, γιατί πιστεύω σε αυτούς και τις δυνατότητές τους. Αγαπώ το επιθετικό ποδόσφαιρο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν αμελούμε ποτέ τα αμυντικά μας καθήκοντα και μου αρέσει να βλέπω την ομάδα μου να παράγει ελκυστικό θέαμα. Είμαι πεπεισμένος, ότι μέχρι στιγμής, υπό την καθοδήγησή μου, ο ΠΑΟΚ έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο".
ελα;;;;;;;

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #241 on: December 03, 2010, 01:02:43 »
Χάβε είτε είσαι υπηρεσιακός είτε κανονικός, είτε φταις είτε δε φταις εσύ που σε βάλανε να κάνεις τον προπονητη στον ΠΑΟΚ, προφανώς χρειάζεσαι πολλά ακόμα ματς για να αντιληφθείς ότι το κοντό κρέας είναι ανύπαρκτο όσο παίζει μόνο του μπροστά. Μου είναι αδιανόητο ότι χέστηκες τόσο μέσα στην Τούμπα με αντίπαλο για γέλια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #242 on: December 03, 2010, 02:15:59 »
Εγω το βλεπω διαφορετικα: Θεωρω οτι η αλλαγη με Κλαους ειχε υπερβολικο ρισκο. Ναι, ο κοντος ηταν ανυπαρκτος αλλα αν ημουν εγω προπονητης δεν θα εβαζα ενα αμαθητο παιδακι στο 75, επιθετικο, σε ενα ευρωπαικο παιχνιδι οταν το παιχνιδι ακομα ειναι ανοιχτο. Θα εβαζα μεσο ή αμυντικο. Κατα τα αλλα δε νομιζω οτι ηταν αμυντικογενες το στησιμο, ειναι μεγαλη η ανικανοτητα της επιθετικης μας γραμμης, εκει εχει ευθυνη και ο Χαβος αλλα οχι μονο αυτος. Επισης η χρησιμοποιηση του Ζουελα ειχε ρισκο, του βγηκε τελικα θετικο προσημο λογω των επιθετικων αρετων που εδειξε αλλα απο την αλλη αφησε και αρκετες φορες κενα στην πλευρα του. Στα μειον του Χαβου η χρησιμοποιηση Ιβιτς αν και εδειχνε οτι δεν μπορει και η αργη αντικατασταση του. Για το σημερινο παντως εγω προσωπικα χρεωνω ΠΡΩΤΑ τους παιχτες που τρομπαραν στην επιθεση.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zagorakis

• Guest
« Reply #243 on: December 03, 2010, 04:30:43 »
"Κακιά στιγμή το γκολ που δεχθήκαμε"

Ο Μάκης Χάβος στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στη φάση της ισοφάρισης της Μπριζ

Πικραμένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ ο προπονητής του "Δικέφαλου", Μάκης Χάβος. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την κακή εικόνα των "ασπρόμαυρων" στο πρώτο μέρος, ενώ παραδέχθηκε ότι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στον αγώνα της ομάδας του με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

"Είχαμε ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο, αλλά καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλύτερα σε όλους τους τομείς. Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μία πίκρα, αλλά τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στο Ζάγκρεμπ και να πάρουμε την πρόκριση."

Για το αν ο ΠΑΟΚ γνώριζε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου: "Δεν είχαμε και δεν ήταν σωστό να είχαμε ενημέρωση. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε και αντί να βάλουμε δεύτερο γκολ, δεχθήκαμε. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν μία κακή στιγμή. Η Μπριζ δεν είχε ούτε μία ευκαιρία για γκολ."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν φτάνει εύκολα στο γκολ: "Θα ήταν στενάχωρο να μην κάναμε ευκαιρίες. Αφού κάνουμε το γκολ πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα έρθει."

Για το αν αντιμετώπισε ανώριμα η ομάδα του το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος του αγώνα:  "Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Ο καθένας βλέπει διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Με προβλημάτισε η εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο."

Για το αν η ομάδα του έπαιξε πειθαρχημένα στον αγώνα: "Παίξαμε πειθαρχημένα σε όλα τα σημεία του αγώνα. Εκτός από το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ και έπειτα."

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και τον παράγοντα κούραση: "Ξέραμε από την αρχή ότι αν είχαμε ευρωπαϊκά παιχνίδια θα έχουμε και κούραση."

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/kakia_stigmh_to_gkol_poy_dexthhkame.694978.html

zagorakis

• Guest
« Reply #244 on: December 05, 2010, 21:45:16 »
"Πετύχαμε νίκη ψυχολογίας"

Ο Μάκης Χάβος παραδέχθηκε ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει άλλη εξέλιξη αν η ΑΕΛ αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ότι ο ΠΑΟΚ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του μετά το γκολ του Κοντρέρας

Στη σημαντικότητα της νίκης και όχι στην εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν από τους παίκτες του μετά το γκολ του Κοντρέρας, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Αθανασιάδη για την εμφάνιση και του γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Χάβος:

"Πετύχαμε μία σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Καταφέραμε να προηγηθούμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά μετά την ισοφάριση της Λάρισας ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Η εικόνα μας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, βέβαια, μας βγήκαν κι άλλα προβλήματα τραυματισμών, αλλά οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν πολύ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους."

Για τα λάθη του ΠΑΟΚ μετά το 0-1: "Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας."

Για το τι είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου: "Προσπάθησα να τους ανεβάσω τη ψυχολογία. Σε εκείνο το κομμάτι έριξα το περισσότερο βάρος, αφού είδα ότι ήμασταν καλύτεροι στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα."

Για την κατάσταση των τραυματιών του ΠΑΟΚ: "Είναι νωρίς για να γίνει κάποια αξιολόγηση για τους τραυματίες. Θα τους δει ο γιατρός και θα κρίνει την κατάστασή τους."

Για την εμφάνιση του Αθανασιάδη: "Δουλεύει καλά στις προπονήσεις και είναι στο χέρι του για να καθιερωθεί, αφού παίρνει και τις ευκαιρίες του τον τελευταίο μήνα."

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ: "Χαιρόμαστε να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Μπράβο στη διοίκηση της Λάρισας για όσα έχει κάνει."

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/petuxame_nikh_psyxologias.699569.html

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #245 on: December 05, 2010, 22:09:45 »
Για την εμφάνιση του Αθανασιάδη: "Δουλεύει καλά στις προπονήσεις και είναι στο χέρι του για να καθιερωθεί, αφού παίρνει και τις ευκαιρίες του τον τελευταίο μήνα."
Το κακο ειναι πως ευκαιριες παιρνουν και καποιοι αλλοι παρα το γεγονος οτι ειναι ανυπαρκτοι!
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

northeagle_4

• Guest
« Reply #246 on: December 05, 2010, 23:43:09 »
O Μικρος εχει να παιξει 2 χρονια δεν φταει ο Χαβος για τον παραγκωνισμο του οσο οι περασμενοι προπονητες,παε και ο ιδιος φυσικα.Ο χαβος οντως του δινει τον χρονο του και μαλιστα σε ματς που καινε.

zagorakis

• Guest
« Reply #247 on: December 09, 2010, 14:46:19 »
Και με την βούλα στην UEFA ο Μάκης Χάβος

Ο Έλληνας τεχνικός θα δηλωθεί, μέσω της ΕΠΟ, ως πρώτος προπονητής της ομάδας, καθώς την Τρίτη στις 14/12 εκπνέει η σχετική διορία για την αντικατάσταση του Μάκη Χάβου

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο Μάκης Χάβος παίρνει τον τίτλο του πρώτου προπονητή του ΠΑΟΚ που είχε μείνει χωρίς κάτοχο (στα χαρτιά της ΕΠΟ και της UEFA) μετά την λύση συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Το όνομα του Καβαλιώτη τεχνικού είχε δηλωθεί πριν τα παιχνίδια με τον Άγιαξ και όταν βρέθηκε εκτός ομάδας ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε το περιθώριο που έδινε η UEFA και η ΕΠΟ μέχρι να δηλώσει τον αντικαταστάτη του.

Η σχετική προθεσμία εκπνέει την Τρίτη (14/12) και έτσι ο Χάβος θα πάει και με την βούλα ως προπονητής στο "Μάξιμιρ" για το ματς με την Ντιναμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να δηλωθεί κάποιος ως πρώτος προπονητής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πρέπει να είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA pro και αυτό είναι κάτι που ισχύει τόσο για τον Μάκη Χάβο, όσο και για τον Παύλο Δερμιτζάκη.  Τα γραφειοκρατικά που προηγήθηκαν μέχρι την έκδοση του διπλώματος του Μάκη Χάβου ήταν αυτά που δεν είχαν επιτρέψει μέχρι και σήμερα να δηλωθεί το όνομα του 41χρονου τεχνικού.         

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/kai_me_thn_voula_sthn_uefa_o_makhs_xavos.706589.html

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #248 on: December 09, 2010, 17:13:24 »
Γαμω την τρελα μου μεσα ποσο λιγος εισαι και εσυ ρε πουστη μου; ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΛΖΑΡ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #249 on: December 09, 2010, 17:20:22 »
να βγαλει τον εναν τραγικο και να βαλει εναν αλλο τραγικο δηλαδη..

αν δεν κανει καλη δουλεια ο αλλος ο κοντος στις μεταγραφες με τετοια διλημματα, τον χαλια ή τον πιο χαλια δεν παμε πουθενα

να ειχε επιλογες ο χαβος να γκρινιαζες ρε νταρκ, τωρα να βγαλει εναν πεθαμενο και να βαλει εναν νεκρο ποια η διαφορα; τζαμπα τα ακουει ο χαβος

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #250 on: December 09, 2010, 17:41:15 »
γτ νεκρος ο κριστιανο, που προερχεται απο ρηξη χιαστων και εβγαλε πασα προχθες που δε μπορει να βγαλει κανεις στην ομαδα? πως το βγαζεις ομοιο του ανυπαρκτου θερμοσιφωνα?

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #251 on: December 09, 2010, 17:48:51 »
ελα ρε ντειβ ποιος κριστιανο, εβγαλε μια πασα μια φορα τον χρονο ο ανυπαρκτος και εγινε παικτης.. τετοια βραζιλιανικα γατακια με το κιλο τα πουλανε οι μανατζερ

πλην βιερινια στα πλαγια κριστιανο, σαλπι, ελζαρ και κουτσια ειναι για σφαλιαρες

Athinaios--4

• Guest
« Reply #252 on: December 09, 2010, 19:13:12 »
Έτσι ακριβώς είναι. Ο Κριστιάνο είναι ένας ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ παίκτης που δεν έχει να προσφέρει τίποτα.

Δε μας φταίει ο Χάβος τώρα. Αυτά τα όπλα έχει και με αυτά παλεύει.

baron

• Guest
« Reply #253 on: December 09, 2010, 19:36:38 »
γτ νεκρος ο κριστιανο, που προερχεται απο ρηξη χιαστων και εβγαλε πασα προχθες που δε μπορει να βγαλει κανεις στην ομαδα? πως το βγαζεις ομοιο του ανυπαρκτου θερμοσιφωνα?

dave

ο κριστιάνο είναι το πουλέν μου. Πίστευα ότι είναι το δεκάρι μας για τα επόμενα 2-4 χρονια. Δυστυχώς ο τραυματισμός του τον έριξε πολύ πίσω συν- και αυτό είναι εντελώς προσωπική εκτίμηση- ότι δεν πρόκειται να επανέλθει ποτε.

Εάν προσθέσουμε σε αυτά ότι δεν θα δει ποτε την θέση στο κέντρο,κάπου στα αριστερά θα τον έχουν εάν όχι στον πάγκο, μάλλον πήγε από τώρα κιόλας στα χαμένα. Δυστυχώς. Περίμενα πολλά από αυτόν τον παίκτη κύριος στο passing game.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #254 on: December 09, 2010, 19:51:24 »
μπορει να ειναι όντως το μεγαλυτερο παλτό στην ομάδα ο κριστιάνο αλλα,

ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΓΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #255 on: December 09, 2010, 20:19:04 »
Ναι ρε παιδες ελεος, εχουμε δωσει 20 παιχνιδια με τον κοντο, ας διναμε τοσα με Ελ Ζαρ και Κριστιανο (μην σας πω και Κουτσιανικουλη, σαν εξτρεμ στο 4-3-3) και μετα να κριναμε. Εντελως αβασιμο να λεμε παλτα αυτους τους 3 με οσα εχουμε δει ως τωρα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #256 on: December 09, 2010, 20:20:10 »
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι ο θερμοσίφωνας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ. Δεν έχει ντρίπλα, δεν έχει σέντρα. Μόνο οι προπονητές στον ΠΑΟΚ μάλλον δεν το βλέπουν αυτό!!! Και μου τον συγκρίνετε με τπν Κριστιάνο ρε? Είστε σοβαροί μερικοί εδώ μέσα?

Επίσης με τον Κριστιάνο αριστερά κερδίζεις πάλι τον Βιερίνια στα δεξιά που τον βολεύει και περισσότερο και έχει πιο πολλές πιθανότητες να κάνει καλό παιχνίδι. Ήμαρτον πια με το βιασμό της κοινής λογικής!!! Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και δε χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας προπονητής ή ποδοσφαιριστής για να τα καταλάβεις. Προσθέστε επίσης τη διαφορά ψυχολογίας μεταξύ Κριστιάνο-θερμοσίφωνα (ο πρώτος γύρισε απο πολύμηνο τραυματισμό και έβγαλε μισό γκολ, ο άλλος χάνει τα άχαστα εδώ και μήνες!) και θα καταλάβετε όλοι ποιος πρέπει να παίξει με τη γριά.

Τι να λέμε τώρα. Χάβο ξύπναααααααααααααα!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #257 on: December 09, 2010, 20:56:46 »
Κι εμενα μου τη σπαει αυτη η εμμονη με το Σαλπιγγιδη. Ιδιως σε αυτο το ματς, απο τη στιγμη που αποφασιζεις να βαλεις Αθανασιαδη κορυφη, γιατι πρεπει να τον βαλεις δεξια μονο και μονο για να τον χωρεσεις 11αδα? Και αφηνεις εξω τον παικτη που εβγαλε γαματη πασα στο προηγουμενο ματς (και 1-2 καλες και με Ατρομητο).

Athinaios--4

• Guest
« Reply #258 on: December 09, 2010, 21:07:05 »
Η λογική λέει ότι παίζει ο Κριστιάνο αριστερά και ο Βιερίνια δεξιά με τον μικρό στην κορυφή. Προσπαθώντας όμως να καταλάβω γιατί παίζει ο Σαλπιγγίδης βασικός καταλήγω στο συμπέρασμα ότι γίνεται για να έχεις ένα ακόμα παίκτη να πατάει περιοχή. Γιατί ο Κριστιάνο δεν το κάνει. Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι και που πατάει περιοχή τι γίνεται? Μήπως βάζει κάνα γκολ? Έχετε δίκιο αλλά το ποδόσφαιρό δεν είναι τόσο απλό. Έχοντας άλλο ενα παίκτη στην περιοχή τραβάς άλλο ένα αμυντικό και τους κλείνεις. Είναι πως το βλέπει ο καθένας. Πάντως η άποψη μου είναι ότι ο Σαλπιγγίδης πρέπει να μείνει για καιρό στον πάγκο (δεδομένου βέβαια ότι πάει καλά ο μικρός).

Επίσης για τον Κριστιάνο θα πω ότι δεν τον θεωρώ κακό παίκτη αλλά όχι και ένα παίκτη που μπορεί να δώσει και πολλά στην ομάδα. Απλά φέτος τα άκρα μας είναι το εξής ενα: Βιερίνιια. Είτε λοιπόν παίζει ο Κριστιάνο, είτε ο Ζαρ απλά θα δούμε κάποιες τρίπλες και τίποτα παραπάνω. Και μην κάνουμε την πάσα του στην Λάρισσα το γεγονός της χρονιάς. Δηλαδή τι θα την έκανε εκεί την μπάλλα?? Ούτε κολλημένος πάνω του ήταν ο αμυντικός, άρα είχε περιθώριο για πάσα, ούτε θα μπορούσε να συνεχίσει άλλο μόνος του. 2-2 και έδωσε πάσα στον κενό χώρο. Ωραία πάσα αλλά ενταξει ρε παιδιά..

ive4

• Guest
« Reply #259 on: December 09, 2010, 22:16:16 »
Δε το πάει και άσχημα ο Χάβος το θέμα. Οποιοσδήποτε ξένος προπονητής ερχόταν και έκανε 7/10 θα τον λέγαμε προπονηταρά και πως άλλαξε την εικόνα της ομάδας! Αν δε πήγαινε καλά, θα λέγαμε ότι θέλει πίστωση χρόνου κτλ. Κι όμως με όλες τις συνθήκες εναντίον του, έχει παρουσιάσει ένα μικρό έργο βελτίωσης της εικόνας της ομάδας και ένα μεγάλο έργο σε συγκομιδή βαθμών. Κι εγώ θεώρησα τύχη την νίκη στον Εργοτέλα, αλλά για μένα 2 νίκες αποδεικνύουν την όποια προπονητική ικανότητά του :
Η νίκη στη Καβάλα, μετά από τον θρίαμβο με την Βιγιαρεάλ, που όλοι ξέρουμε πως οι παίκτες μπαίνουν σε τέτοια παιχνίδια με τα μυαλά αλλού. Και η νίκη στο νέο ΦΑΓΕ Αρένα μετά από 2 γκέλες, που συχνά σου γαμάνε την ψυχολογία.