Τι λέτε ρε επιτέλους πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε μέχρι το 60 και αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια θα είχα δυο παππούδες; Τρίμπαλο φάγαμε ρεεεεεεεεεεεεε και θα του πούμε μπράβο; Όλοι στου ΠΑΟΚ το κεφάλι θα μάθουν να κουρεύουν γαμώ τη ζωή μου;
Ο Χάβος είναι πλέον προπονητής του ΠΑΟΚ και του πρέπει κριτική ανάλογη κι όχι υπηρεσιακού. Στο κάτω κάτω το κέρδισε με την αξία του να μη κρίνεται με οίκτο ή συμπάθεια. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ λοιπόν έφαγε τρία στο τηγάνι για 2 λόγους (αγωνιστικούς):
Γιατί τη σύνθεση του ΠΑΟΚ τη φτιάχνει το paok24. Επιτέλους ή τυφλός είναι και παίζει κορυφή με τον ανύπαρκτο δημοσιοσχετίστα ή τρέμει να τον βγάλει για να κάνει κι αυτός δημόσιες σχέσεις στη πλάτη του ΠΑΟΚ
Γιατί έβαλε τον Ίβιτς και άλλαξε την ομάδα που κέρδιζε σε πιο αμυντική, ενώ ο γαύρος πίσω ήταν για τα πανηγύρια. Άφησε στον πάγκο ο Ελ Ζαρ που μπορούσε να τους κάνει κουδούνια την αστεία άμυνα. Και άντε τον ξεκίνησε τον Ίβιτς, δεν έβλεπε ότι πίσω ήταν τρύπιοι; Βγάλε τον Φωτάκη έστω, κάνε κάτι. Πάρε μετά τη 2η κίτρινη από τον Ίβιτς που δεν μπορούσε να περπατήσει στο 60 και τράβα τα βυζιά σου. Αλλά ο Μάκης είναι της σχολής Σάντος. Κάνω αλλαγή στο 80.
Το ότι η ομάδα έπαιξε ως ΠΑΟΚ για ένα μεγάλο διάστημα του ματς οφείλεται στη προσωπικότητα των παιχτών και σε κανέναν Χάβο. Τα γατάκια έπαιξαν σαν γατάκια (Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης) και οι προσωπικότητες ως τέτοιες (Γκαρσία, Βιερίνια, Ζουέλα). Όλοι με τον ίδιο προπονητή.
Παρεπιμπτόντως, έστω κι έτσι ο Μάκης ήταν ένα βήμα μπρος σε σχέση με το καφετί παρελθόν και νομίζω ότι ξελαμπίκαραν πολλά μυαλά για τον μαλάκα τον καρπουζά. Κι όποιος πει ότι εκείνος νίκησε δυο φορές τον πεθαμένο πούστη είναι για γέλια, γιατί συγκρίνει τον πεθαμένο πούστη με τον πιο ακριβό πούστη. Και με Ζουέλα μπακ έτσι; Για τα παραμύθια λέω που μας τάιζαν για την έλλειψη μπακ που ανάγκαζε το γκαντεμόσκυλο να παίζει ταμπούρι. Μόλις τον είδα εκεί μέσα έφτυνα τον κόρφο μου... άδικα βέβαια. Τίποτα δεν τον ξορκίζει αυτόν