Author Topic: Μάκης Χάβος  (Read 27026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
Απ: Μάκης Χάβος
« Reply #20 on: October 23, 2010, 15:49:48 »
Αφού λοιπόν βαριέσαι θα σου απαντήσω επιγραμμαιτκά. Δε μου απάντησες σε τίποτα από αυτά που είπα. Μου έδωσες τα στατιστικά των γκολ μας και μου λες ότι έπεσαν τα γκολ μας.  Ε το ξέρω αυτό. Έπεσαν γιατί δε δημιουργούμε φάσεις και γιατί οι παίκτες που πέρσι σκόραραν (Ίβιτσ-Βιερίνια) είναι ντεφορμέ!

Συμφωνώ ότι η άμυνα είναι το πρόβλημα φέτος. Δεν είναι καλή και ωφείλεται σε πολλά.
1)Προσωπικά λάθη
2)Δεν είναι σε καλή κατάσταση τα αμυντικά μας χαφ (ο βασικός λόγος που είχαμε καλή άμυνα ήταν οι 2 που πίεζαν κ έκλειναν χώρους στο κέντρο)
3)Λείπει ο Σορλέν που όπως έλεγε και ο Σάντος ήταν ο παίκτης που κρατούσε την ισσοροπία στην ομάδα.

Φίλε αν θυμάσαι η ομάδα τελείωσε την χρονιά με ένα φορμάρισμα εκπληκτικό. Η ομάδα δούλευε άψογα. Έκανε μια προετοιμασία που δε μπορεί ΚΑΝΕΙΣ μας να την κρίνει γιατί κανείς δεν είναι ειδικός.
Η προετοιμασία πάντως (κρίνοντας εκ του αποτελέσματος) έχει οδηγήσει σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

baron

• Guest
« Reply #21 on: October 23, 2010, 16:06:07 »
Φιλαράκι η γράψε με στοιχεια η αστο εδώ.

Εγώ σου γράφω ότι υπάρχει λάθος στο σύστημα και εσύ μου μιλάς για ντεφορμάρισμα. Αυτά είναι ασχετοσύνες και copy/paste direct από τον φίλαθλο.

Εάν ήταν ΟΛΟΙ ντεφορμέ πως είναι δυνατόν το κεντρικό μας αμυντικό χαφ ο "βιτολο" να παίζει όπως πάντα?
Ο Κοντρέρας να βγαίνει ο καλύτερος προχτές αν και ουσιαστικά είχε προσωπικό λάθος στην φάση του γκολ?

Το ομαδικό ντεφορμάρισμα είναι μύθος.
Όλοι οι παίκτες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο διατηρούν την φυσική τους κατάσταση ΟΛΟ το χρόνο γιατί πια παίζουν ΟΛΟ τον χρόνο.

Έχουμε συστηματικό λάθος που ξεκινα από την άμυνα όπου δεν λειτουργούν αυτοματισμοί, αλληλοκάλυψη, παγίδες, και όλα τα αλλα.

Δεν φταίει σε αυτό ούτε η προετοιμασία ούτε τίποτα άλλο που έχουν σχέση με φυσική κατάσταση η προπόνηση.

Το θέμα είναι καθαρά προπονητής- αποδυτήρια.

Εάν αύριο πετάξουμε 3 στον νιονιό και δεν δεχτούμε γκολ τι θα πούμε μετά? Ότι το ντεφορμάρισμα το περάσαμε?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #22 on: October 23, 2010, 17:51:22 »
Άμα δεν βρεις κάτι καλό Ζαγόρ, κράτα Μάκη, δεν ξέρω αν σκαμπάζει από μπάλλα, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας, τουλάχιστον έχει χαρακτήρα....
ασε μας ρε αποστολε σε παρακαλω πολυ διαβαζουμε αηδιες και μας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #23 on: October 23, 2010, 19:32:17 »
Φιλαράκι η γράψε με στοιχεια η αστο εδώ.

Εγώ σου γράφω ότι υπάρχει λάθος στο σύστημα και εσύ μου μιλάς για ντεφορμάρισμα. Αυτά είναι ασχετοσύνες και copy/paste direct από τον φίλαθλο.

Εάν ήταν ΟΛΟΙ ντεφορμέ πως είναι δυνατόν το κεντρικό μας αμυντικό χαφ ο "βιτολο" να παίζει όπως πάντα?
Ο Κοντρέρας να βγαίνει ο καλύτερος προχτές αν και ουσιαστικά είχε προσωπικό λάθος στην φάση του γκολ?

Το ομαδικό ντεφορμάρισμα είναι μύθος.
Όλοι οι παίκτες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο διατηρούν την φυσική τους κατάσταση ΟΛΟ το χρόνο γιατί πια παίζουν ΟΛΟ τον χρόνο.

Έχουμε συστηματικό λάθος που ξεκινα από την άμυνα όπου δεν λειτουργούν αυτοματισμοί, αλληλοκάλυψη, παγίδες, και όλα τα αλλα.

Δεν φταίει σε αυτό ούτε η προετοιμασία ούτε τίποτα άλλο που έχουν σχέση με φυσική κατάσταση η προπόνηση.

Το θέμα είναι καθαρά προπονητής- αποδυτήρια.

Εάν αύριο πετάξουμε 3 στον νιονιό και δεν δεχτούμε γκολ τι θα πούμε μετά? Ότι το ντεφορμάρισμα το περάσαμε?

Ρε φιλαράκι είναι δύσκολο να διαβάσεις τα ελληνικά μου?? Είναι δύσκολο να δεις οτι για τρίτη φορά λέω για ντεφορμάρισμα ΠΑΙΚΤΩΝ-ΚΛΕΙΔΙΑ????????? Δε μιλάω για ομαδικό ντεφορμάρισμα!!! Μιλάω για παίκτες-κλειδιά και αναφέρω Γκαρσία-Ίβιτσ-Βιερίνια!! Δηλαδή ήμαρτον!

Να το ξαναπω?? Ειναι ντεφορμέ συγκεκριμένοι παίκτες-κλειδια! Οι εξής: Γκαρσία-Βιερίνια-Ίβιτσ! Ξεκάθαρο???

Από κει και πέρα συμφωνώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε προπονητή και έχουμε κακό κλίμα στα αποδυτήρια!

baron

• Guest
« Reply #24 on: October 23, 2010, 20:17:18 »

Αυτό θεωρώ ότι δεν έχει σχέση με το σύστημα της ομάδας αλλά με ένα παρατεταμένο ντεφορμάρσιμα παικτών-κλειδιά ,

Να δώσουν ότι έχουν και κάτι παραπάνω.
Από τη στιγμή λοιπόν που δημιουργικά δεν αποδίδεις, τι μένει? Να φυλάξεις τα νώτα σου. Ούτε αυτό μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι τώρα.[/color]

θα με τρελάνεις τώρα ρε? ίβιτς vierinhia garcia παίκτες κλειδιά ντεφορμέ. Μέχρι εδώ ένταξη.

Και μετά λες ούτε τα νώτα μας μπορεί να φυλάξουμε.
Τι υπονοείς εδώ? Ότι επειδή δεν παίζουν τα κλειδιά της δημιουργικής- εκτελεστικής πτέρυγας δεν αποδίδει και η άμυνα?
Η ότι αποτελείται και η άμυνα από τους τρεις?

Όταν λες ότι δεν τραβάμε και αμυντικά μας κάνει 3 + καμια δεκαρια από lino μέχρι δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον εννοείς. Την άμυνα -και από όσους αποτελείται αυτή.

Πάρε λοιπόν απόφαση: Η ομάδα δεν πάει καλά γιατί δεν πάνε καλά οι τρεις η έλα στην δικια μου πλευρά που λέει ότι κανένας δεν είναι ντεφορμέ απλώς η έλλειψη προπονητή (η τα ανδρείκελα που παριστάνουν τους προπονητές) έχουν γαμήσει τα αποδυτήρια σε τέτοιο σημείο που η ομάδα δεν τραβάει συνολικά. Καθαρά ψυχολογία.

Έρχεται προπονητής. Όνομα. Με αρχίδια. Τον στηρίζει (για όλους φανερά και επιδεικτικά) η διοίκηση. Οι οπαδοί στηρίζουν την όλη φάση και δεκέμβριο είμαστε 2-3 στο πρωτάθλημα και στην επομενη φάση του EL.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #25 on: October 23, 2010, 20:34:08 »
Αμυντικά η ομάδα δεν πάει καλά για διάφορους λόγους. Θες να σου αναφέρω ορισμένους?
1)Ντεφορμάρσιμα του Γκαρσία (Είναι πολύ βασικό το να μην αποδίδει το ένα αμυντικό χαφ)
2)Κακή επιθετική λειτουργία. (Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά μπροστά είναι λογικό να δέχεσαι περισσότερες επιθέσεις από τον αντίπαλο.)
3)Προσωπικά λάθη τα οποία δεν οφείλονται καθαρά σε ντεφορμάρισμα. Μπορεί να οφείλονται και σε κακή ψυχολογική κατάσταση
4)Φυγή Σορλέν. Ο Σορλέν κρατούσε την ισσορπία της ομάδας με την έννοια ότι μάρκαρε στην πλευά του αλλά έκλεινε και γινόταν 3ο αμυντικό χαφ σε πολλές περιπτώσεις.

Η μεγαλύτερη αιτία όμως για όλα είναι η έλλειψη καλού προπονητή! Συμφωνούμε σε αυτό. Και βέβαια κάτι πρέπει να γίνει και με το χαιδεμένο παιδί

baron

• Guest
« Reply #26 on: October 23, 2010, 20:36:03 »
Η μεγαλύτερη αιτία όμως για όλα είναι η έλλειψη καλού προπονητή! Συμφωνούμε σε αυτό.

ok

guest4

• Guest
« Reply #27 on: October 23, 2010, 21:42:24 »
Αυτή είναι η μισή αλήθεια και αφορά την αγωνιστική τακτική  και την ψυχολογία.
Η άλλη μισή είναι η σχέση της ΠΑΕ με τον "έξω κόσμο".
Κατεβάστε ρολλά εκεί, (πολλά ποντίκια πρεπει να μπαινοβγαίνουν) σφραγίστε τα αποδυτήρια.
Προστατέψτε τους παίκτες.
Κατεβάστε το κεφάλι και δουλέψτε. Περιορίστε τις δηλώσεις στις απολύτως απαραίτητες.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #28 on: October 28, 2010, 17:10:54 »
Οκ εισαι κολοφαρδος κατι ειναι κιαυτο.Ο Παυλος δεν ειχε ουτε αυτο!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #29 on: October 28, 2010, 17:17:09 »
Μάκη 3 αλλαγές έχεις για κάθε ματς, αν δεν κάνεις την μία δεν την κρατάς καβάντζα για το επόμενο παιχνίδι. Και στο άλλο 3 πρέπει να κάνεις.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

legones

• Guest
« Reply #30 on: October 28, 2010, 17:53:01 »
Τη γλιτώσαμε τη σφαλιάρα σήμερα πατριώτη...
 ;)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #31 on: October 28, 2010, 18:39:11 »
Μάκη 3 αλλαγές έχεις για κάθε ματς, αν δεν κάνεις την μία δεν την κρατάς καβάντζα για το επόμενο παιχνίδι. Και στο άλλο 3 πρέπει να κάνεις.
Ό,τι να 'ναι κριτική. Συνήθως συμφωνώ 100% με αυτά που γράφεις, αλλά αυτό δεν στέκει. Να βάλει παίκτη για να λέμε ότι κάτι έκανε; Και που έβαλε δηλαδή τον Αθανασιάδη στο Μαδριγάλ τι συνέβη; Σήμερα έκανε τρομερή αλλαγή με τον Ίβιτς και το πήρε το ματς. Γιατί κάθε ματς είναι δύσκολο, κάθε ματς είναι 11 εναντίον 11 και ειδικότερα με ομάδες που έχουν κίνητρο να σε στείλουν αδιάβαστο. Το ματς έπρεπε να το καθαρίσουν οι ποδοσφαιριστές μόνοι τους. Λίγη ψυχή παραπάνω ήθελε. Αλλά ο άλλος δύσκολα θα βάλει το πόδι του στη φωτιά για να μείνει μετά 3 βδομάδες εκτός.

ive4

• Guest
« Reply #32 on: October 29, 2010, 07:55:29 »

Σοβαρά έχει δικαίωμα για 3 αλλαγές ; Να του το πούμε, μπορεί και να μη το ξέρει... Όταν δεν κάνει το αυτονόητο, 3 αλλαγές σε ματς 120 λεπτών, τότε μιλάμε για απίστευτο προπονητικό ταλέντο!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #33 on: October 29, 2010, 09:49:42 »
Α ρε πουτανα χαβε, απο ταβλι στα καφενια πας για μονιμος προπονητης στον ΠΑΟΚ. Αμα σε θελει η πουτανα η τυχη τελικα. Εγω ο μαλακας φταω που δεν ειχα απο κοντα το Δερμιτζακη τοτε που νυχτοπερπατουσαμε στα ιδια λημερια. Αλλα που να φανταζομουν οτι θα ερθουν ετσι τα κοζια. Τωρα που ξες, μπορει να καθομουν εγω στον παγκο!!
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #34 on: October 29, 2010, 10:47:42 »
ÌÜêç 3 áëëáãÝò Ý÷åéò ãéá êÜèå ìáôò, áí äåí êÜíåéò ôçí ìßá äåí ôçí êñáôÜò êáâÜíôæá ãéá ôï åðüìåíï ðáé÷íßäé. Êáé óôï Üëëï 3 ðñÝðåé íá êÜíåéò.
¼,ôé íá 'íáé êñéôéêÞ. ÓõíÞèùò óõìöùíþ 100% ìå áõôÜ ðïõ ãñÜöåéò, áëëÜ áõôü äåí óôÝêåé. Íá âÜëåé ðáßêôç ãéá íá ëÝìå üôé êÜôé Ýêáíå; Êáé ðïõ Ýâáëå äçëáäÞ ôïí ÁèáíáóéÜäç óôï ÌáäñéãÜë ôé óõíÝâç; ÓÞìåñá Ýêáíå ôñïìåñÞ áëëáãÞ ìå ôïí ºâéôò êáé ôï ðÞñå ôï ìáôò. Ãéáôß êÜèå ìáôò åßíáé äýóêïëï, êÜèå ìáôò åßíáé 11 åíáíôßïí 11 êáé åéäéêüôåñá ìå ïìÜäåò ðïõ Ý÷ïõí êßíçôñï íá óå óôåßëïõí áäéÜâáóôï. Ôï ìáôò Ýðñåðå íá ôï êáèáñßóïõí ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ìüíïé ôïõò. Ëßãç øõ÷Þ ðáñáðÜíù Þèåëå. ÁëëÜ ï Üëëïò äýóêïëá èá âÜëåé ôï ðüäé ôïõ óôç öùôéÜ ãéá íá ìåßíåé ìåôÜ 3 âäïìÜäåò åêôüò.

Èá óõìöùíÞóù. ¼ôé íá ‘íáé ñå Ôáóïýëç! Êáé äåí åßóáé ï ìüíïò âÝâáéá. Ãéá êÜðïéï ëüãï ïé ðñïðïíçôÝò ôçò êåñêßäáò ðéóôåýïõí ðùò ðñÝðåé íôå êáé êáëÜ íá êÜíåé ï ðñïðïíçôÞò ôçò ïìÜäáò ìáò 3 áëëáãÝò!

Áí ôçò åß÷å êÜíåé âÝâáéá êáé óôï 110 êÜðïéïò ôá Ýöôõíå áðü ôçí êïýñáóç Þ êÜðïéïò ôñáõìáôéæüôáí, ôüôå ðÜëé ìáëÜêáò èá Þôáí ðïõ ôéò Ýêáíå üëåò ðïéï íùñßò !

ÁðëÜ áðü ðåñéÝñãåéá èá ñùôÞóù êÜôé ôåëåõôáßï :

Áí Þóïõí óôçí èÝóç ôïõ, ðïéá åßíáé ç ìåãÜëç áëëáãÞ ðïõ èá Ýêáíåò åóý êáé óå ðïéï ÷ñïíéêü óçìåßï; Åðßóçò óå ôé èá âïçèïýóå ç áëëáãÞ óïõ ;

Ç åñþôçóç ðÜåé ðñïò ÏËÏÕÓ ðïõ ðéóôåýïõí óôçí ëïãéêÞ «ðñÝðåé íá êÜíïõìå üëåò ôéò áëëáãÝò óå êÜèå áãþíá»

ÐåñéìÝíù ìå áãùíßá ôéò ðñïðïíçôéêÝò èåùñßåò óáò. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #35 on: October 29, 2010, 16:56:55 »
πολύ καλή θεωρία, κρατάς τις αλλαγές σου καβάντζα γιατί ξέρεις ότι θα πάει το παιχνίδι στην παράταση και περιμένεις πότε θα τραυματιστεί κάποιος για να την κάνεις. Άρα ο στόχος ήταν να το πάμε στην παράταση και να χτυπήσουμε στο 119'. Πολύ καλή τακτική.
αλήθεια εγώ που δεν είμαι προπονητής και δεν έχω δικαίωμα να σχολιάσω κάποιων ο οποίος και αυτός δεν είναι προπονητής και απλά μου έρχονται κάποιες απορίες από την συζήτηση που προηγήθηκε, μπορώ να ρωτήσω τι σχέδιο ήταν η αλλαγή που δεν πρόλαβε να γίνει στο 120' του Αθανασιάδη; Ήταν μέρος του σχεδίου να εκτελέσει πέναλτι επειδή είναι καλός, αν δεν πήγαινε καλά το πρώτο μέρος και δεν έμπαινε το γκολ στο 119;

bagos1

• Guest
« Reply #36 on: October 29, 2010, 18:23:30 »
τον κλαους θα τον εβαζε στο 119 για να χτυπησει πεναλντυ ετσι και αλιως δεν υπηρχε αλλος επιθετικος η χαφ αξιοπιστος

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #37 on: October 29, 2010, 18:36:43 »
Ό,τι να 'ναι κριτική. Συνήθως συμφωνώ 100% με αυτά που γράφεις, αλλά αυτό δεν στέκει. Να βάλει παίκτη για να λέμε ότι κάτι έκανε; Και που έβαλε δηλαδή τον Αθανασιάδη στο Μαδριγάλ τι συνέβη; Σήμερα έκανε τρομερή αλλαγή με τον Ίβιτς και το πήρε το ματς. Γιατί κάθε ματς είναι δύσκολο, κάθε ματς είναι 11 εναντίον 11 και ειδικότερα με ομάδες που έχουν κίνητρο να σε στείλουν αδιάβαστο. Το ματς έπρεπε να το καθαρίσουν οι ποδοσφαιριστές μόνοι τους. Λίγη ψυχή παραπάνω ήθελε. Αλλά ο άλλος δύσκολα θα βάλει το πόδι του στη φωτιά για να μείνει μετά 3 βδομάδες εκτός.

τον εβριζα που δεν εκανε αλλαγη ποση ωρα απλα και μονο για να ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ την ομαδα
ετσι οπως ηρθε ο αγωνας, με το γκολ που βαλαμε στο 119
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ για να μην γελανε και τα κατσικια
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #38 on: October 29, 2010, 19:20:49 »
εγω γιατι νομιζω οτι τον σηκωσε για αλαγη αφου ειχε μπει το γκολ για καθηστερηση?

παντος μεγαλο σπασιμο 120 λεπτα  παιχνιδι και με σηκωνεις στο 119 >:(εγω δεν εμπαινα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

bagos1

• Guest
« Reply #39 on: October 31, 2010, 19:09:50 »
αμα εισαι κωλοφαρδος ρε παιδακι μου ...................τι να πω