Author Topic: 04-05 Προκριματικα C.L. makabi tel aviv-ΠΑΟΚ 2-0 Aυγουστος  (Read 1694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ksts

• Guest
Oi papades vrikane fthino charter gia agious topous,
tous ekane ta (fthina) eisitiria o xristodoulos
ki aftoi mpoukarane mesa pros terpsi tou Aggelou. ;D

Sovara twra:efxomai na ginei to meros ekeino i diki mas
GI TIS EPAGGELIAS.

Offline tomkar

• Αποστολή
  • **
mallon gia stavrwsi to vlepw egw...

kostas4

• Guest
ante na teleiwnoume kai me auto...oxi pws den einai teleiomeno hdh alla leme twra..mporei o theos na exei mazepsei oles tis proseuxes tou aggelou kai twn 150 monaxwn kai mia pou eimaste stin gh ths epaggelias na mas kanei ena dwro...sorry re paidia alla aurio oute o theos den mas voithaei...a re kala leei o londrezos parte ton tzeko...AUTOS kanei thaumata!! 8)

kapou diavasa gia 20 atoma pou pigan me tin omada.autoi twra plirwsan i einai oi gnwstoi tis dioikisis pou panta pane tzampa?

PAOK GERA TO THAYMA EINAI.........................KONTA!

giwrgos4

• Guest
Προβλήματα με Βόκολο και Γιασεμή
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον ΠΑΟΚ, καθώς λίγο πριν το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Γιασεμάκης Γιασεμή υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης είναι εξαιρετικά απίθανη.
Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι.

apo contra.gr

aggelidi

• Guest

Ξέρετε που μπορούμε να ακούσουμε το παιχνίδι στο internet?

kostas4

• Guest
loipon paidia mpalla einai kai gyrizei...oso teleiwmeno kai na thewritai to auriano-simerino paixnidi tipote den teleiwse.oute yperaisiodoksos eimai oute fantasiopliktos.xerw oti einai sxedon adynato.omos auto to sxedon me kanei na pisteuw akoma mesa stin trela mou.

kapote eixa akousei apo palious PAOKtsides oti o PAOK einai ikanos kati ekpliktiko na to dialysei mesa se ena lepto.oti o PAOK einai ikanos na mas dwsei xares anelpistes kai na mas prosferei terasties hdones alla kai ateleiwtes pikres.aurio pote min xexasete pia omada ypostirizoume...elpizw na to xeroun kai oi paixtes.eimaste P.A.O.K.

kai opws elege enas palios tou foroum...fantasia mou planeutra eisai i pio megali pseutra...elpizw omws oxi gia aurio!

kai aurio einai i megalyteri mera stin istoria tou PAOK.kapoioi tin exoun hdh vapsei mauri.egw perimenw akoma 90 lepta.

Aurio thelei poly trela.kai elpizw na trelanoume POLYYYY kosmo

Tolis1977

• Guest
@kostas4

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αδερφέ.Μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα μετά τον πρώτο αγώνα, ας έχουμε και τη δύναμη να πιστέψουμε σε κάτι πολύ καλό.Ας βάλουμε στην άκρη τις αντιπαραθέσεις και την απαισιοδοξία μας και ας χαρίσουμε στους εαυτούς μας έστω και μια μικρή ελπίδα.Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.
Δεν θα το παίξω προπονητής ούτε προφήτης.Θα πω μόνο πως ο ΠΑΟΚ γεννήθηκε για να μεγαλουργεί και το έχει καταφέρει αμέτρητες φορές στο παρελθόν...γιατί όχι και απόψε!
Αυτό που θα έχει σημασία μετά το 90', αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως παρακαλάμε 14 μέρες, είναι να μην τα βάψουμε μαύρα και να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα γιατί μόνο με την δική μας δύναμη ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να κυνηγάει το κάτι καλύτερο.Χωρίς εμάς, όλα θα είναι διαφορετικά και σίγουρα όχι καλύτερα!
ΠΑΟΚτσήδες όλου του κόσμου ενώστε τις δυνάμεις σας...τα καλύτερα θα έρθουν!

Offline bane

• Αλλαγή
εγω θα πω κατι αλλο .ουτε για γκαντεμιες ,ουτε για στησιματα. αλλα οποιος μπορει να βοηθησει ας το γραψει παρακατω.

γινεται το τρελο 1-2, μετα βγαινει στη φορα οτι χρησιμοποιησαμε τιμωρημενο παικτη , 0-3, μετα οτι ειναι ετοιμοι για σουτ αγγελος και λοιπο τεχνικο τημ, μετα οτι τελικα την νυφη δεν την πληρωνει κανεις (αυτο και αν ειναι απιστευτο αφου μαθευτηκε οτι τελικα ο γεν.αρχηγος παριστατο στις προπονησεις ατυπα) ανακοινωση παικτων που αντι να ζητανε συγνωμη βαλουν κατα της διοικησης και υποστηριζουν το τεχνικο τημ.επιπλεον κανουν λογο για χρηματα (καιρο ειχαμε να ακουσουμε).φιλικα δυνατα δεν γινονται πριν το πρωτο ματς ,ενημερωση στον κοσμο δεν υπαρχει, και χθες ωσ δια μαγειας στην τελευταια προπονηση,εκει πουκανεις απλα χαλαρωμα και οχι συστηματα μη τυχον και σε δουν τραυματιζονται γιασεμη και φουτσινι εχεις ηδη τραυ,ματιες βοκολο χαγκαν αμαφουλε μοναδικος επιθετικος ειναι ο σαλπι (αν δεν τυχει κατι και σημερα), η αλλη ομαδα του ισραηλ απετυχε ,η μακαμπι ειναι η πιο πλουσια ομαδα ,τα ριχνουμε στις προσευχες και εμεις περιμενουμε να περασουμε . εμενα παντως ολη η διαδικασια του τελευταιου μηνα μου φαινεται υποπτη .τουλαχιστον .καληνυχτα μας.
αν με ρωτησετε αν αφηνω υπονοουμενα ,ναι αφηνω.χωρις αποδειξεις ,γιατι εδω στην ελλαδα ποτε δεν αποδεικνυεται κατι.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Passenger-4

• Guest
Lete re magkes na ginei kanena trelo thayma simera??
H Paokara panta einai ikani gia to kalytero kai to xeirotero...

Lete na mas trelanoun kai na paramilaei oli h ellada???

Gia na doume...

apaoki13

• Guest
Kai egw to 8avma oneirevomai alla oso pernane oi meres toso pio api8ano mou fainetai. Den 8a pai3ei oute o giasemis. Xwris ton megalo gkoltzi twn ellhnikwn ghpedwn pou pas 3ebrakwtos sto tel aviv;;;

monte

• Guest
Eγώ τα έχω πάρει με το ΜEGA και τη διαφήμιση του για την κλήρωση των ομίλων του CL.Η φωνή λέει:με ποιόν θα κληρωθούν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ; Ζωντανές συνδέσεις με Σουμ και Μπάγεβιτς.Ο ΠΑΟΚ ούτε αναφέρεται στη διαφήμιση.  >:( >:( Θέλω να ρίξουμε ντόρτια σήμερα και να περάσουμε να δω τι θα λέει το MEGA...

Offline tomkar

• Αποστολή
  • **
"Όσο για την επίσκεψη στους Αγίους Τόπους, ο ¶γγελος Αναστασιάδης τόνισε πως η εμπειρία που βίωσε εκεί ήταν ανεπανάληπτη για τον ίδιο. «Ήταν μια μοναδική εμπειρία αυτό που ζήσαμε σήμερα, έχω ξανάρθει, αλλά το σημερινό ήταν καταπληκτικό. Ο καθένας που έρχεται εδώ θέλει να πάει στην Ιερουσαλήμ. "

Edw o kosmos xanetai kai to mou.. xtenizetai...

Tolis1977

• Guest
Εγώ τελικά αναρωτιέμαι, αν γίνει σήμερα το θαύμα και περάσουμε, ποιός θα πονέσει περισσότερο;Οι αλλόθρησκοι ή κάποιοι που θέλουν να λέγονται ΠΑΟΚτσήδες;Χωρίς να αναφέρομαι σε αδέρφια του forum.

gate4

• Guest
Εγώ τελικά αναρωτιέμαι, αν γίνει σήμερα το θαύμα και περάσουμε, ποιός θα πονέσει περισσότερο;Οι αλλόθρησκοι ή κάποιοι που θέλουν να λέγονται ΠΑΟΚτσήδες;Χωρίς να αναφέρομαι σε αδέρφια του forum.
file as eimaste sobaroi. den noeitai PAOKtsis pou na thelei na dei ta oneira tou tsalapatimena. as eimaste sobaroi, oso xalia kai na einai na pragmata.

Tolis1977

• Guest
Μιας και αναφέρθηκα στους αλλόθρησκους, πιστεύω πως ακούσατε για τις κατάρες των γαύρων!Παρακαλάνε να αποκλειστούμε για να ανέβουν γκρουπ δυναμικότητας αλλά όπως και να έχει θα πάρουν τα @@ μας.Μετά τον αποκλεισμό της Μακάμπι Χάϊφα από την Ρόζενμποργκ, πλέον ελπίζουν σε ένα θαύμα αφού εκτός από εμάς(που δεν θα συμβεί απόψε) πρέπει να αποκλειστούν και οι Κλαμπ Μπριζ, Ντιναμό Κιέβου, Σπάρτα Πράγας, Γιουβέβτους, Ρέϊντζερς και Αϊντχόβεν.
Τώρα θα μου πείτε γιατί αναφέρομαι στους γαύρους;Έτσι, για να γελάσουμε, μέρα που είναι σήμερα και μια δόση γέλιου μας χρειάζεται!

Tolis1977

• Guest
file as eimaste sobaroi. den noeitai PAOKtshs pou na thelei na dei ta oneira tou tsalapatimena. as eimaste sobaroi, oso xalia kai na einai na pragmata.

Φίλε είμαι σοβαρός και δεν αναφέρομαι(επαναλαμβάνω) σε απλούς ΠΑΟΚτσήδες γιατί όπως λες κι εσύ κανένας ΑΓΝΟΣ ΠΑΟΚτσής δε νοείται να θέλει να δει τα όνειρά του τσαλαπατημένα! Αναφέρομαι σε αυτούς που το παίζουν ΠΑΟΚτσήδες και λόγω θέσης μας κοιτάνε αφ'υψηλού, οι λεγόμενες "Κασσάνδρες".Καταλαβαίνεις τι εννοώ, αποκλείεται να με έπιασες λάθος!

pavlosk

• Guest
εγω θα πω κατι αλλο .ουτε για γκαντεμιες ,ουτε για στησιματα. αλλα οποιος μπορει να βοηθησει ας το γραψει παρακατω.

.....χθες ωσ δια μαγειας στην τελευταια προπονηση,εκει πουκανεις απλα χαλαρωμα και οχι συστηματα μη τυχον και σε δουν τραυματιζονται γιασεμη και φουτσινι εχεις ηδη τραυ,ματιες βοκολο χαγκαν αμαφουλε μοναδικος επιθετικος ειναι ο σαλπι (αν δεν τυχει κατι και σημερα),

To magiko tha einai....ean ws dia mageias ginoun kala se xrono rekord, meta to paixnidi me thn macabbi ennoeite.

pavlosk
Y.G: pote einai h klhrwsh tou kupellou uefa?

Tolis1977

• Guest
Y.G: pote einai h klhrwsh tou kupellou uefa?

Την Παρασκευή το μεσημέρι νομίζω.

Tolis1977

• Guest
Ήρθε η ώρα να αφήσω τον υπολογιστή οπότε δίνουμε ραντεβού στο forum μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ, ότι μέρα κι αν ξημερώσει για την ομάδα μας αφού εμείς...και αύριο ΠΑΟΚ θα είμαστε!
Καλή ξεκούραση αδέρφια και ας ευχηθούμε στην κλήρωση των ομίλων του cl, να είμαστε κι εμείς εκεί!!!!!!

Καλό μεσημέρι σε όλους!

apaoki13

• Guest
8a tairiaze kalytera sthn enothta me ta anekdota alla epeidh mas xreiazetai kai ligo gelio...

Giati oloi oi paoktsides einai erwtevmenoi;;;;

Opoios xanei sta xartia kerdizei sthn agaph.