O καθένας με την άποψη του, δε θα κάτσω να πεθάνω κ στο σχόλιο. Μας τελείωσαν τα πέταλα ΠΑΟΚ. Ειλικρινά προτιμώ να μην ξαναβρεθώ σε εκτός έδρας ματς με την πλειοψηφία των ατόμων που τραβήχτηκαν προχθες. Προτιμώ τους 150 που αφήνουν τις ψυχές τους ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, παρά τα καθυστερημένα που έμαθαν τον ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία. Δυστυχώς η κερκίδα θέλει ξε-καθάρισμα κ μάλιστα με τον πιο βίαιο δυνατό τρόπο. Δεν είναι αναγκασμένος κανένας να ματώνει το λαρύγγι του για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει σαφώς η tv κ το internet κ δεν είναι καθόλου κακά μέσα, ούτε γίνονται μέσα απο αυτή τη διαδικασία λιγότερο ΠΑΟΚτσήδες κάποιοι.
Όπως λοιπόν κατανοώ οτι δε τρέχει κ κάστανο να μην γουστάρεις να φωνάζεις για τον ΠΑΟΚ, έτσι πρέπει και αυτά τα ραμολυμέντα να καταλάβουν οτι είναι βαρίδιο για τον ΠΑΟΚ, τον κινηματικό του χαρακτήρα και την επωάζουσα νέα γενιά του να μολύνουν τα πέταλα με την παρουσία τους. Εγω ντρέπομαι να βλέπω δίπλα μου γυναίκες 35-40 χρονών να μην βάζουν γλώσσα μέσα 90', ντρέπομαι να βλέπω τσακαλάκια πιτσιρικες να ουρλιάζουν ασταματητα 90' και απο την άλλη να βλέπω τα μπαστάρδια μαζεμένα πάνω πάνω με τα μπουφανάκια καθισμένα στη ραστώνη του αυνάν.
Υπάρχουν κ επίσημα, δε χρειάζεται να τραβιουνται στα πέταλα.
@ Γιαννιώτη, επειδή γνωριζόμαστε, ξες που τραβέμαι κ τι έχω δει κ τι όχι. Σε όσα εκτός υπήρξα φέτος, εκτός των γνωστών block, εκτός των Συνδεσμιτών που παίζουν παντού, ο κόσμος είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Ο Π.Α.Ο.Κ. των παιδικών μας χρόνων μας χαιρετά με μαθηματική ακρίβεια, αν το ντου δεν είναι κύμα ασταμάτητο.