Author Topic: βάζελος-ΠΑΟΚ 1-0 Σάββατο 16/10/10 ώρα 19:30 novasports1  (Read 4431 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Athinaios--4

• Guest
XXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Ακριβώς! Άλλοι δεν ζήτησαν φανέλα γιατί έβλεπαν σε όλο τον αγώνα την πλάτη των αντιπάλων! Και αυτοί πληρώνονται αδρά! Αυτοί όμως είναι οι χαιδεμένοι της κερκίδας
« Last Edit: October 18, 2010, 17:48:11 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
πάντως εκτός απο το παιδάκι κι άλλοι μπήκαν για αυτόγραφα στο γήπεδο βλέπε τον no party ας πούμε, αλλά εκεί δε λέμε τα ίδια ....

Tα ίδια λέμε για όλα τα αρχίδια (τα χαρακτήρισα παραπάνω). Μη δημιουργείς εντυπώσεις στο παιδάκι που τελεί σε τρικυμία κ έτρεξε να σώσει το γίδι του απο τους χαρακτηρισμούς αδερφέ. Ας απαντάει στο blog του στάυρου όπως κανει μέχρι σήμερα, δε χρειάζεται να μας τσιτώνει τα νεύρα ο ανύπαρκτος που στην πόλη του δεν ξέρει κατά που πέφτει   ο σ.φ. του.
Ν αραιώνουμε απο χειροκροτητές σιγά σιγά μπας κ βγει ο ήλιος ξανά

Athinaios--4

• Guest
Πραγματικά κριμα...

mpougatsas

• Guest
κρίμα ξεκρίμα έτσι είναι athinaios, και καλά σου λένε

δεν έχει καμια σχέση ποιος είναι ο σισε, η ψυχολογία της ομάδας, η απόδοση των άλλων παικτών κι οτι αναφέρεις

AΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

μην αρχίσουμε να συζητάμε και τ αυτονόητα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Έχουμε κανέναν παίκτη κουτσιανικούλη?? Τι θέση παίζει αυτός??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Athinaios--4

• Guest
Παιδιά μάλλον δεν έχετε καταλάβει το ύφος μου. Μίλησα ότι έδειξα το γενικότερο κλίμα της ομάδας το οποίο είναι ΚΑΚΟ και ΗΤΤΟΠΑΘΕΣ!

Όσο για το ποιος είναι ο Κουτσιανικούλης, είναι αυτός που πέρσι στην αρχή της χρονιάς έβριζαν κάποιοι τον Σάντος γιατί δεν τον βάζει και ότι είναι εμπαθής μαζί του. Μπείτε στο ανάλογο topic και θα δείτε

mpougatsas

• Guest
το ύφος σου θα το χαρακτήριζα προκλητικό φίλε, όταν βγαίνεις και επιβραβεύεις μια τέτοια κίνηση

κατα τ άλλα το κλίμα το ξέρουμε οτι δεν είναι το καλύτερο* αλλά το επιχείρημα που χρησιμοποιείς για να το πεις απλά δεν στέκει

*(τώρα ακούω οτι αποσύρθηκε απ την προπόνηση ο Γκαρσία ύστερα απο συνομιλία με Χάβο -  τι στο διάολο γίνεται ρε γμτ ???)

Athinaios--4

• Guest
Έγινε φίλε. Αυτή ήταν η γνώμη μου.
Τώρα για το θέμα Γκαρσία έχω να πω ότι παραχαιδέψαμε κάποιους. Πάιξτε μπάλλα

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δε νομίζω να γράφτηκε εδώ και για να πω την αλήθεια και το πρόσεξα προχθές.

Μετά την "οβίδα" που έστειλε συστημένη στα δίχτυα του Κρέσιτς ο αμυντικός του ΠΑΟ δεν πανηγύρισε. Γιατί?

Μα γιατί στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι είναι ΠΑΟΚτζής. Μάλιστα μετά τον αγώνα ο Β.Κουτσιανικούλης απευθυνόμενος στον Βύντρα του είπε ..."Λουκά μας την έκανες σήμερα"

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11816:2010-10-18-08-30-23&catid=52:-sports-seleo&Itemid=73

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

ive4

• Guest
Πολύ καλά έκανε και πήρε την φανέλα του Σισέ! Ναι το εννοώ. Είναι ένα παικτάκι της σειράς, ένα ταλέντο που χάθηκε και τώρα δεν ακουμπάει μπάλλα. Γιατί δηλαδή να μην πάρει την φανέλας κάποιου που έπαιζε μόνος ΟΛΗ την άμυνας μας? Γιατί να μην πάρει την φανέλα ενός παίκτη που για μένα είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους επιθετικούς του πρωταθλήματος?
Νομίζω ότι αυτή η κίνηση δείχνει καθαρά την ψυχολογία μέσα στην ομάδα. Ηττοπάθεια και μόνο αυτό

κι εγώ διαφωνώ μαζί σου. Παίκτες που βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν βήμα στην καριέρα τους, ή που πιστεύουν πως υπάρχουν μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ. Ειδικά σε μικρές ηλικίες πρέπει να υπάρχει το ένστικτο ότι είμαι καλύτερος. Πχ Αν αυτό τον εγωισμό που είχε ο Δερμιτζάκης ότι είμαι πολύ καλός, είμαι ο καλύτερος κτλ κατάφερνε να τον περάσει στους παίκτες θα ήταν όλα καλύτερα.
Τα μπράβο και ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι για τους παλαίμαχους. Όταν είσαι στον αγώνα με τον βασικό αντίπαλό για τον τίτλο, πρέπει να κάνεις σκουπίδι τον αντίπαλο. Ο Κουτσιανικούλης στιγματίζεται και αν δε παίξει μπάλα θα μείνει με τη βρωμοφανέλα του Σισσέ.