Author Topic: βάζελος-ΠΑΟΚ 1-0 Σάββατο 16/10/10 ώρα 19:30 novasports1  (Read 4361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Ο βάζελος ήταν τσίρκο, μπράβο στους παικταράδες μας που κατόρθωσαν να χάσουν από τον χειρότερο βαζελιακό των τελευταίων 15 χρόνων...

+1926

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
κουλοι εναντιον κουτσων σημειωσατε 1
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
να οργανοθουμε γιατι εχουμε φαει τρεις και δεν εχουμε ριξει κανεναν...
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Έχουμε καταντήσει περιοδεύον θίασος. Έχω απογοητευτεί και ξενερώσει τόσο πολύ που ούτε να κράξω δεν έχω όρεξη
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline blue_eyes

• Βασικός
+4 στους 4 απο πανω, ουτε να κραξω δεν θελω

giannis80

• Guest
Βαριέμαι να μπω στον κόπο να βρω τι φταίει. Ποιον να κράξεις? ΠΑΟΚ της πρώτης χρονιάς του σάντος.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
κανονιστε να κανετε ηρωα (παλι) καναν χριστοδουλοπουλο
το νου σας ρεμαλια  ;D

ε ρε και να ξερες οταν το γραφες.... αντε ο οικοδομος ξερει και λιγη μπαλιτσα.. ο λουκας που το καλοκαιρι εβλεπε κορεατες και κρυβονταν εγινε ηρωας...

και στην τελικη.. παθος δεν εχετε.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΞΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΣΑΣ....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Θα δούμε αύριο πάλι... Δερμιτζάκης "Δεν έκανα εγώ προετοιμασία στην ομάδα"
Παίχτες "Δεν κάναμε σωστή προετοιμασία"
Ζαγορ " Σηκώνει μανίκια ο Πρόεδρος" "Τέλος στην ανοχή" "Πάμε για νέα αρχή"
Παίχτες "Στο επόμενο ματς θα δείξουμε τι αξίζουμε"
Ζαγορ "Σκέφτεται να φύγει ο Πρόεδρος"

Εγώ "Ξύσ' τ' αρχίδιας με γκασμά"

Εδώ πάει αυτό το ωραίο που λεγανε πέρυσι οι γαύροι... Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρδέλο...

Καλή σου νύχτα πρόεδρε... :-\

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
οπως τρεχανε στο 90φευγα να προλαβουνε
ετσι επρεπε να τρεχουνε σε ολο το παιχνιδι αν ηθελαν να κερδισουν και οχι να παρουν το χ
γιατι τετοιο βαζελο με τετοια διαιτησια δυσκολα θα ξαναβρουμε
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

bagos1

• Guest
εγω θα ασυμφωνησω με τα λογια διοικησης και προπονητη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΥΠΟΜΟΝΗ αφηστε τον πανικο να μας πιασει στον δευτερο γυρο οταν θα ειμαστε με την πλατη στον τοιχο, εδω δεν μας επιασε πανικος 5 μηνες που ψαχναμε προπονητη και περιμεναμε τον τελευταιο μηνα να κλεισουμε θα μιας πιασει τωρα που ειναι ακομα οκτωβριος?

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
καποιοι δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ.απλα και καθαρα,ας σεβαστουν οτι ενα σεβαστο ποσοστο επι των κερδων τους ειναι των οπαδων κι ας φυγουν χθες.βαρεθηκα να σας στηριζω μαλακισμενα,στηριξτεμε εσεις κι ας ειμαι ανυπαρκτος εγω
λοιπον δεν υπαρχει ασυλια κανονιστε την πορεια σας δεν ειμαι καλα

ive4

• Guest
Κι αν ο νέος προπονητής ξεκινήσει άσχημα π.χ. με 2 νίκες στα 5 πρώτα παιχνίδια του τι θα γίνει ; Θα τον κάψουμε κι αυτόν και θα τον πληρώνουμε κι αυτόν ;
Αν δεν έχει στο μυαλό της η διοίκηση να φέρει έναν τεράστιο προπονητή που θα σου αλλάξει τα δεδομένα, τότε καλύτερα πήγαινε με ΝιομπλιοΔερμιτζάκηδες και ότι φάμε ότι πιούμε. Του πούστη, Ευρώπη θα σε βγάλει. Αν αποτύχει και σε αυτό που το κατάφερνε και ο Μιχάλης Μπέλης τότε...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Σπάτων κατά την αναχώρηση της αποστολής του "Δικέφαλου" με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Συνθήματα συμπαράστασης και πίστης για τους "ασπρόμαυρους"
Σχολιάστε

Χωρίς την παραμικρή βλέψη να γίνει το οτιδήποτε αρνητικό, περίπου 20 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες του "Δικέφαλου". Δέκτες συνθημάτων, χειροκροτημάτων και άλλων εκδηλώσεων πίστης και συμπαράστασης έγιναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ακόμη υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, τα όσα συνέβησαν πριν λίγες μέρες, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι "ασπρόμαυροι" μόνο θετικές εντυπώσεις πρέπει να έχουν μετά από αυτήν την... ψυχανάλυση από τους φιλάθλους τους.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/psyxanalysh_sto_el_venizelos.585443.html

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τώρα ας αφήσουν τις μαλακίες με τις ευρώπες και τα ουέφα. Η τιμωρίά όλων των βασικών θα είναι να κατέβουμε με αθανασιάδη γεωργίου στην βιγιαρεάλ και να παίξουμε το ματς με τον πανιώνιο τελικό γιατί, 35 πόντοι χρειάζονται για την σωτηρία. Αυτά τα ψοφίμια που βλέπω τον τελευταίο μήνα να περιφέρονται δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν να μαζέψουν αυτούς τους πόντους. Μετά τον νιώνιο μου φαίνεται έχουμε 2 εκτός κολλητά, μην βγει ο γύρος και έχουν 12-15 βαθμούς και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline agraf

• Αλλαγή
Τώρα ας αφήσουν τις μαλακίες με τις ευρώπες και τα ουέφα.

να παίξουμε το ματς με τον πανιώνιο τελικό

:thumbok:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Σπάτων κατά την αναχώρηση της αποστολής του "Δικέφαλου" με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Συνθήματα συμπαράστασης και πίστης για τους "ασπρόμαυρους"
Σχολιάστε

Χωρίς την παραμικρή βλέψη να γίνει το οτιδήποτε αρνητικό, περίπου 20 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες του "Δικέφαλου". Δέκτες συνθημάτων, χειροκροτημάτων και άλλων εκδηλώσεων πίστης και συμπαράστασης έγιναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ακόμη υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, τα όσα συνέβησαν πριν λίγες μέρες, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι "ασπρόμαυροι" μόνο θετικές εντυπώσεις πρέπει να έχουν μετά από αυτήν την... ψυχανάλυση από τους φιλάθλους τους.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/psyxanalysh_sto_el_venizelos.585443.html

Εδω κοιμαται ο κοσμος και μετα εχουμε απαιτησεις απο παιχτες και προπονητη..

Και εις ανωτερα σε αυτους που πηγαν για ευχαριστη ψυχαναλυση..τωρα που ειχαν και θετικες εντυπωσεις οι παιχτες θα αλλαξει το κλιμα.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
τι αγχωνεστε ρε........τιμη και δοξα λεμε και τρομοκρατια και ζλαταν αλανι και να τον εχεις σηκωμενο και σαλπιγιδης οεοεοε και και και.............
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
κανονιστε να κανετε ηρωα (παλι) καναν χριστοδουλοπουλο
το νου σας ρεμαλια  ;D

ε ρε και να ξερες οταν το γραφες.... αντε ο οικοδομος ξερει και λιγη μπαλιτσα.. ο λουκας που το καλοκαιρι εβλεπε κορεατες και κρυβονταν εγινε ηρωας...

και στην τελικη.. παθος δεν εχετε.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΞΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΣΑΣ....

αν ειναι αληθεια οτι ο λουκας εχει βαλει 4 γκολ, και τα 3 σε εμας, τοτε τι να πεις
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο λουκάς πήρε την μπάλα στο κέντρο, διένυσε χαλαρά 20 μέτρα ανενόχλητος σημάδεψε και μας το έβαλε. Ο βιερίνια που στον πούστο ήταν δεν μπορώ να καταλάβω.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ