Author Topic: Ανακοίνωση συνδέσμων φιλάθλων ΠΑΟΚ 4/10/10 σχόλια - παρατηρήσεις  (Read 2190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!ΜΑΣ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ...ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ!!

ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ  ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
ΚΑΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!ΤΕΛΟΣ!

OLD SCHOOL FAN

+1926

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μου ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβω οτι ΤΟΣΟ πολλοι και σημαντικοι Συνδεσμοι συνυπεγραψαν αυτο το κειμενο, ΑΥΤΗ τη στιγμη, με ΑΥΤΟ το περιεχομενο,  με ΑΥΤΟ το υφος (Θοδωρακη?)Και ΑΥΤΑ τα υστερογραφα. Μπορει να συμφωνω σε επιμερους θεματα, διαφωνω για το ταιμινγκ, και τα υστερογραφα τα οποια ειναι απο θλιβερα μεχρι απαραδεκτα. Παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη.
Και συνεχιζοντας δε θελω να αναφερθω πιο διεξοδικα σε καθενα απο τα παραπανω θεματα αλλα να πω πως τα οποια λαθη της διοικησης σε οποιοδηποτε επιπεδο και σε οποιοδηποτε βαθμο δεν πρεπει να συνοδευονται απο λαθη των οπαδων, και μαλιστα των οργανωμενων. Γιατι και στις 2 περιπτωσεις αυτος που την πληρωνει ειναι αυτος που ολοι αγαπανε, δηλαδη ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πιο κακογραμμενη και πιο ακαιρη ανακοινωση δεν εχω διαβασει ποτε ξανα
καμια σχεση με αυτη της 4
θιγονται ξανα θεματα απλα που εχουν απαντηθει
το να κοβεις επικοινωνια με την παε αραγε θα κανει καλο στον ΠΑΟΚ?αντι να διεκδικησεις περισσοτερη για να γινει πιο οπαδικη η νοοτροπια της παε σε 2-3 θεματα εσυ κοβεις οση εχεις?

Offline petran4

• Αλλαγή
Αντρικια και αυθεντικη ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ανακοινωση.Αυτοι που ξυνισαν και ξυνιζουν ας κοιμηθουν τον υπνο του δικαιου.Ο Ζαγορακης να ναι καλα  και ο ΠΑΟΚ στα αρχιδια μας.Βρε ουστ!!Τερμα η ασυλια για ολους.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Μη δημιουργούμε δίπολα του στυλ η 4 και οι άλλοι,έτσι;Η ουσία των ανακοινώσεων δεν διαφέρει!Ο οπαδικός κόσμος του ΠΑΟΚ έχει καταπιεί πολλά και κάποια στιγμή θα αντιδρούσε!Γνώμη και δική μου ότι βγήκε σε λάθος χρονική στιγμή!Το θέμα είναι όμως ότι κάποτε θα γινόταν.Το ότι βγήκε δημοσίως κάτι δείχνει!Έχει χαθεί η ουσιαστική επικοινωνία παε και συνδέσμων σε ανούσιες (για άλλους μπορεί ουσιαστικές) συσκέψεις για να συνετίσουμε τον κόσμο και όχι για να τον αφουγκραστούμε!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
φιλε κανενα διπολο αλλα διαβασα και ξαναδιαβασα τις 2 ανακοινωσεις.καμια σχεση το υφος της μιας με της αλλης.και καποια θεματα που θιγονται στην πρωτη ανακοινωση ειναι εκτος τοπου και χρονου

Photis

• Guest
Απλό το θέμα...το σύνδεσμος της θύρας 4 είναι σοβαρός ενώ ο άλλος της Νεαπόλεως από την αρχή θέλει να κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ λες και είναι φέουδο του...Άστοχα πολλά τα οποία λέει,λέει και αλήθειες φυσικά αλλά τέτοιες στιγμές δεν βγάζεις τέτοια ανακοίνωση..διάλυση βαράμε ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ!!!!

chiltsid

• Guest
συμφωνω με χομο,οτι δικαια εχει μεσα στην ανακοινωση,χανονται απο το υφος της και τα υγ που ειναι απλα τραγικα.
η χρονικη στιγμη ειναι εντελως ακυρη και αυτο κανει αυτην την ανακοινωση απλα ασοβαρη.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Απλό το θέμα...το σύνδεσμος της θύρας 4 είναι σοβαρός ενώ ο άλλος της Νεαπόλεως από την αρχή θέλει να κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ λες και είναι φέουδο του...Άστοχα πολλά τα οποία λέει,λέει και αλήθειες φυσικά αλλά τέτοιες στιγμές δεν βγάζεις τέτοια ανακοίνωση..διάλυση βαράμε ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ!!!!

οτι να'ναι.
και επειδη ειδε οτι δε τα καταφερνει μονη της η νεαπολη πηρε και καβαλα,βεμ,τριανδρια και τους αλλους μαζι της...ε??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline t.b

• Αλλαγή
πραγματικά ότι να ναι... δεν αξίζει να κάτσεις ν ασχοληθείς και να γράψεις κάποια πράγματα, γιατί ενώ κάποιος ειναι άσχετος γράφει και ότι του κατέβει.
Θα σε κάνω μία ερώτηση φίλε, όταν λες αρχή, ποια αρχή εννοείς και ποιανού, γιατί αν δεν ξέρεις αλλάξανε πρόσωπα στον Σύνδεσμο της Νεάπολης.

Photis

• Guest
Γιατί ποιος σου είπε ότι τους πήρε???Απλά βγαίνει ένας από τους άλλους συνδέσμους και συμφωνεί με αυτά τα όσα γράφει η Νεάπολη και λέει βάλτε μας και μας μέσα ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ πολλών μελών των συνδέσμων που αντιπροσωπεύει..Ένα άτομο αντιπροσωπεύει το σύνδεσμο...ότι κατηγορούν δηλαδή τον Ζαγοράκη για το ότι κάνει στον ΠΑΟΚ(που το κάνει δηλαδή σε αυτό συμφωνώ μαζί τους) αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε ίσοι προς όλους πρέπει να λέμε το δίκαιο..και η ανακοίνωση που έχει βγεί είναι μερικώς σωστή ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ εκφράσεις και ΨΕΜΑΤΑ!

Photis

• Guest
πραγματικά ότι να ναι... δεν αξίζει να κάτσεις ν ασχοληθείς και να γράψεις κάποια πράγματα, γιατί ενώ κάποιος ειναι άσχετος γράφει και ότι του κατέβει.
Θα σε κάνω μία ερώτηση φίλε, όταν λες αρχή, ποια αρχή εννοείς και ποιανού, γιατί αν δεν ξέρεις αλλάξανε πρόσωπα στον Σύνδεσμο της Νεάπολης.
Από τότε που ανάλαβε ο Ζαγοράκης...Αδελφέ μου..δε σου λέω ότι είμαι εναντίων των όσων πρεσβεύει ο σύνδεσμος της ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ίσα ίσα...τον εκτιμώ.Εγώ όμως με αυτή την ανακοίνωση δε συμφωνώ...και το λέω...αντίθετα συμφωνώ με την ανακοίνωση της θύρας 4 που είναι πιο "σοφή" ας το πούμε..Δεν ανήκω σε σύνδεμο ούτε θέλω να ανήκω αλλά αγαπάω την ιδέα των 4 γραμμάτων..

Offline gagas

• Αλλαγή
πιο κακογραμμενη και πιο ακαιρη ανακοινωση δεν εχω διαβασει ποτε ξανα
καμια σχεση με αυτη της 4
θιγονται ξανα θεματα απλα που εχουν απαντηθει
το να κοβεις επικοινωνια με την παε αραγε θα κανει καλο στον ΠΑΟΚ?αντι να διεκδικησεις περισσοτερη για να γινει πιο οπαδικη η νοοτροπια της παε σε 2-3 θεματα εσυ κοβεις οση εχεις?

συμφωνω με τα λογια του τολη..

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
ρε φιλε γαμησε το μαλακιες γραφεις...
το δεν συμφωνω με την ανακοινωση μεχρι το θελουνε να κανουνε κουμαντο στον ΠΑΟΚ εχει διαφορα οσο η μερα με τη νυχτα.
και στην τελικη αν δεν εισαι σε συνδεσμο και δε θελεις να εισαι οπως λες, εισαι πολυ στην απ'εξω για να κρινεις προθεσεις.
σχολιασε την ανακοινωση πες την ακυρη,ακαιρη,μαλακια αλλα μη μπερδευεις τις προθεσεις των συνδεσμων.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Photis

• Guest
Μα αυτό κάνω φίλε....όσο για τις μαλακίες άποψη σου...

Offline Català

• Αλλαγή
Πάντως, έχω να πω κάτι ουδέτερα, γιατί βλέπω ότι υπάρχει και σε άλλα τόπικ μια σύγχυση από όλους: η 4 δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση, τη συνηθισμένη ανάρτησή της έκανε, όπως κάνει μετά από κάθε ματς. Και το περιεχόμενό της είναι ανάλογο του αγώνα και όχι των γενικότερων εξελίξεων. Ανακοίνωση είναι άλλο πράγμα και με άλλη βαρύτητα, ειδικά όταν υπογράφεται από 32 (και όχι 12) συνδέσμους. Just for the record.

Offline gagas

• Αλλαγή
κ οι δυο τοποθετουνται ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο για τα κακως κειμενα..κ για τα αιτια της κατηφορας
υπαρχει σαφης διαφοροποιηση στις τοποθετησεις..

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Γιατί ποιος σου είπε ότι τους πήρε???Απλά βγαίνει ένας από τους άλλους συνδέσμους και συμφωνεί με αυτά τα όσα γράφει η Νεάπολη και λέει βάλτε μας και μας μέσα ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ πολλών μελών των συνδέσμων που αντιπροσωπεύει..Ένα άτομο αντιπροσωπεύει το σύνδεσμο...ότι κατηγορούν δηλαδή τον Ζαγοράκη για το ότι κάνει στον ΠΑΟΚ(που το κάνει δηλαδή σε αυτό συμφωνώ μαζί τους) αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε ίσοι προς όλους πρέπει να λέμε το δίκαιο..και η ανακοίνωση που έχει βγεί είναι μερικώς σωστή ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ εκφράσεις και ΨΕΜΑΤΑ!

Τι λες ρε φίλε; είσαι προκλητικότατος και κανονικά έπρεπε να σε έχω ήδη σβήσει και να έχει και κίτρινο σπυρί.
Πως μιλάς με αυτό τόν τρόπο για συνδέσμους; τι είναι και θα πουν βάλτε και εμάς;

Προσβολές για συνδέσμους του ΠΑΟΚ  δεν δέχομαι τελευταία προειδοποίηση. Εκτός αν δεν μιλάς για την δική μας ομάδα αλλά για άλλη που υπογράφουν και οι ανύπαρκτοι
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
Πάντως, έχω να πω κάτι ουδέτερα, γιατί βλέπω ότι υπάρχει και σε άλλα τόπικ μια σύγχυση από όλους: η 4 δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση, τη συνηθισμένη ανάρτησή της έκανε, όπως κάνει μετά από κάθε ματς. Και το περιεχόμενό της είναι ανάλογο του αγώνα και όχι των γενικότερων εξελίξεων. Ανακοίνωση είναι άλλο πράγμα και με άλλη βαρύτητα, ειδικά όταν υπογράφεται από 32 (και όχι 12) συνδέσμους. Just for the record.

ακριβώς, μία ανάρτηση είναι.

makptol

• Guest

απαραδεκτη ανακοινωση καμμια σχεση με αυτην της  θυρας 4 ασχετα ανα συμφωνεις η δεν συμφωνεις......εγω ρωταω ενας αλλοθρησκος τι χειροτερο θα μπορουσε να γραψει για τον "θοδωρακη"
μεχρι οτι εδωσε εντολη τους μπατσους να ριξουν χημικα γραψανε ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ....... :( :(